ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΥΡΙΟΙ...ΓΕΡΟΥΝΕ-ΜΠΙΤΣΑΞΗ-ΠΙΛΑΒΙΕ....


 ΑΠΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΥΡΙΟΙ...ΓΕΡΟΥΝΕ-ΜΠΙΤΣΑΞΗ-ΠΙΛΑΒΙΕ....
4/2/2012

Τα ολιγόλεπτα επεισόδια μέσα στο γήπεδο της Λιβαδειάς με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και την Αστυνομία ήταν μόνο η αρχή, αφού η ένταση ήταν μεγάλη και το ξύλο συνεχίστηκε μετά το τέλος του ματς...
Συγκεκριμένα, λίγο μετά το φινάλε του αγώνα στη Λιβαδειά οπαδοί του Παναθηναϊκού κινήθηκαν προς την πλευρά των αντίστοιχων του Λεβαδειακού και πέταξαν κάποιες φωτοβολίδες.
Ένταση, ξύλο και χημικά μετά το τέλος του αγώνα στη Λιβαδειά! Οι οπαδοί του Λεβαδειακού “απάντησαν” και δεν άργησε να δημιουργηθεί σύρραξη, που μεταφέρθηκε έξω από το γήπεδο.
Εκεί, σημειώθηκαν σφοδρές συγκρούσεις ανάμεσα στην Αστυνομία και τους οπαδούς των «πρασίνων».
Μάλιστα, το... μπάχαλο που δημιουργήθηκε δεν επέτρεψε σε δημοσιογράφους και επίσημους να αποχωρήσουν από το γήπεδο στην... ώρα τους. Η Αστυνομία έχει κάνει εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων.
Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη Λιβαδειά, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φεύγοντας από το γήπεδο και πηγαίνοντας προς την πόλη, ξέσπασαν σε αυτοκίνητα και βιτρίνες.
Σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές μέχρι την αποχώρηση του κύριου όγκου των οπαδών από την πόλη.

ΑLEX WEB RADIO/TV

ΓΕΛΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ....


ΓΕΛΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ....
4/2/2012
Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα τα παναθηναϊκά sites:
''Στραβό... ξενέρωμα!'' (ΦΩΤΟ)


Leoforos.gr
Δεν ξενερώνουμε ποτέ!
Μπλόκο του τραγικού Παναθηναϊκού από το παράρτημα της Λιβαδειάς, ήττα με κάτω τα χέρια (1-0), AΛΛΑ η κορυφή είναι ΠΡΑΣΙΝΗ
Prasinanea.gr
Όλα πήγαν στραβά...
Την ήττα με 0-1 γνώρισε ο Παναθηναϊκός στην Λιβαδειά από τον Λεβαδειακό πληρώνοντας την κακή εμφάνισή του στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, τις απουσίες και τους δύο αναγκαστικούς τραυματισμούς. Συγκλονιστική η συμπαράσταση από 4.000 οπαδούς του Τριφυλλιού.

Θετική «πρόβα» για Εφές

Θετική «πρόβα» για Εφές 

4/2/2012

Ο νικητής ήταν γνωστός εκ των προτέρων και το σημαντικό για τον Ολυμπιακό ήταν να συνεχίσει την ανοδική πορεία του τελευταίου διαστήματος. Κάτι που συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό του Περιστερίου, οπού οι παίκτες του Ίβκοβιτς δεν δυσκολεύτηκαν να φθάσουν στο τελικό 87-55 επί της ομάδας του δυτικού προαστίου. Έτσι παρέμειναν στην κορυφή της Α1 κι έδειξαν έτοιμοι για το κρίσιμο ματς της Τετάρτης απέναντι στην Εφές.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΣούπερ ο πρώην
Στο πρώτο εικοσάλεπτο το ενδιαφέρον εστιάστηκε σε έναν πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Χάρης Γιαννόπουλος είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2008 μαζί με τον Κώστα Σλούκα, αλλά ουδέποτε πήρε την ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο του, πολύ απλά γιατί ήταν αδύνατο να συμβεί με τους σούπερ-σταρ που είχαν μαζευτεί στο λιμάνι. Στα δύο χρόνια που έπαιξε δανεικός στον Πανιώνιο έκανε κάποια βήματα προόδου, αλλά φέτος στο Περιστέρι δείχνει πως πραγματικά μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο, κάτι που φάνηκε και στην αναμέτρηση του κλειστό της Τζον Κένεντι. Ο Γιαννόπουλος σημείωσε τους οκτώ πρώτους πόντους των γηπεδούχων και μέχρι την ανάπαυλα είχε στο ενεργητικό του 17 (με 3/3 βολές, 4/4 δίποντα και 2/3 τρίποντα), πέντε ριμπάουντ, μια ασίστ και δύο κλεψίματα!
Ανύπαρκτος Κέσελ
Χάρη στην παρουσία του η διαφορά του Ολυμπιακού «περιορίστηκε» στο 34-43 της ανάπαυλας που δεν πρέπει να άφησε ικανοποιημένο τον Ίβκοβιτς. Κι αυτό διότι αναπληρωματικοί όπως ο Γκετσεβίτσιους, ο Χάινς και (κυρίως) ο Κέσελ δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τη χαμηλή δυναμικότητα του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος, μάλιστα σε 11 λεπτά συμμετοχής ήταν καθ’ όλα αρνητικός, καθώς είχε να επιδείξει δύο άστοχα τρίποντα κι ένα λάθος. Αντίθετα ο Εισί Λο στο ίδιο διάστημα είχε τέσσερις πόντους με 2/2 δίποντα και δύο ριμπάουντ, ενώ έκανε καλή δουλειά στην οργάνωση.
«Καθάρισε» ο Σλούκας 
Τα ψέματα τελείωσαν στην τρίτη περίοδο με τον Σλούκα να παίζει άριστα για μια ακόμη φορά τον ρόλο του εκτελεστή. Ο νεαρός γκαρντ σημείωσε οκτώ πόντους με 2/2 τρίποντα και 1/2 δίποντα κι όταν παραχώρησε τη θέση του στον Λο η διαφορά είχε ανέβει στο +20 (43-63). Παράλληλα ο Παπανικολάου «εγκλώβισε» με την άμυνα του τον Γιαννόπουλο, ενώ πολύ καλός (στο γνώριμο γι’ αυτόν γήπεδο του Περιστερίου) ήταν και ο Βαγγέλης Μάντζαρης.
Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Πρίντεζη, πάντως, να την αντιμετωπίζει με την συνέπεια που τον χαρακτηρίζει τη φετινή σεζόν. Ό πολύπειρος φόργουορντ μέτρησε 20 πόντους σε ισάριθμα λεπτά συμμετοχής, την ίδια; Στιγμή που ο Ίβκοβιτς ξεκούρασε τον Σπανούλη, από τον οποίο περιμένει πολλά το βράδυ της Τετάρτης στο ματς με την Εφές.

www.olympiacos24.gr

«…το πρωτάθλημα να μένει ΠΑΝΤΑ στον Πειραιά, γι'αυτά τα παιδιά…»(video)

«…το πρωτάθλημα να μένει ΠΑΝΤΑ στον Πειραιά, γι'αυτά τα παιδιά…»(video) 

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΘΥΡΑ 74/2/2012


Δείτε δηλώσεις στην κάμερα του olympiacos24.gr από τον εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Γιάννη Μώραλη, την κυρία Λόλα Νταϊφά και τις χαροκαμένες μάνες που δεν ξεχνούν τη θυσία των ΑΔΕΛΦΩΝ μας, ζητώντας το πρωτάθλημα να μείνει ΠΑΝΤΑ στον Πειραιά, για τα παιδιά τους, που μας βλέπουν από ψηλά!
www.olympiacos24.gr/

Τρίποντο λουκούμι επί του Φοίνικα

Τρίποντο λουκούμι επί του Φοίνικα 

4/2/2012 

Δεν έγινε το αναμενόμενο ντέρμπι σήμερα στο κλειστό του Ρέντη αφού οι νταμπλούχοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον Φοίνικα να διεκδικήσει έστω ένα σετ, και πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα με κέρδος το τρίποντο της καθαρής νίκης αλλά και τν επιστροφή τους στη δέυτερη θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενοι την ήττα του Παμβοχαϊκού.
ΟΣΦΠ-ΦΟΙΝΙΚΑΣΟ Ολυμπιακός ξεκίνησε αποφασίστηκα το πρώτο σετ και πήρε γρήγορα μια διαφορά 4 πόντων με τον Νοβότνι στο σερβίς, αναγκάζοντας τον Νεόφυτο να πάρει τάιμ άουτ στο 5-1. Αυτό φαίνεται πως συνέφερε τους παίκτες του που με ένα δικό τους σερί 5-1 ισοφάρισαν το σετ και έκαναν τον Καλμαζίδη να πάρει τάιμ άουτ. Τελικά ο Φοίνικας ήταν αυτός που έφτασε πρώτος στο τεχνικό τάιμ άουτ με ένα πόντο διαφορά. Οι γηπεδούχοι όμως επέστρεψαν πολύ δυναμικά και με ένα σερί 3-0 πέρασαν ξανά μπροστά στο σκορ, και μάλιστα έφτασαν στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ στο +4. Ο Ολυμπιακός είχε πλέον ζεσταθεί και σιγά σιγά μεγάλωνε τη διαφορά του με τους Κυκλαδίτες, με καλές άμυνες και δυνατές κόντρα επιθέσεις. Το τάιμ άουτ του Νεόφυτου στο 20-14 δεν άλλαξε τίποτα, και ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρώτο σετ με σχετική ευκολία με σκορ 25-17.
Με καλή ψυχολογία από το πρώτο σετ οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο και κατάφεραν ξανά να πάρουν διαφορά 4 πόντων στο 5-1 για να αναγκάσουν ξανά τον Νεόφυτο να σπαταλίσει το πρώτο του τάιμ άουτ νωρίς. Αυτή η διαφορά όμως δεν έπεσε και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο τεχνικό τάιμ άουτ με νταμπλ σκορ. Στη συνέχεια ο Φοίνικας έδειξε να αντιδρά για πρώτη φορά στο σετ και κατάφερε να μειώσει στο 10-8, όμως η απάντηση από τους νταμπλούχους ήταν άμεση, με το σερί 4-1 ξέφυγαν και πάλι με 5, κάνοντας τον Νεόφυτο να ξοδέψει και το δεύτερο τάιμ άουτ του. Η διαφορά όμως συνέχισε να αυξάνει για τους Πειριαώτες, η οποία έφτασε στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ τους 6 πόντους. Κάπου εκεί ο Νεόφυτος πέρασε για πρώτη φορά στο παιχνίδι τον Ζένια Γκόρτσιανουκ, τον Νταβόρ Μπρσιτς και τον Παπαγγελόπουλο και κατάφερε να δώσει νέα πνοή στην ομάδα του, που εκμεταλλευόμενη τα λάθη του Ολυμπιακού μείωσε στους 2 πόντους παρά τα τάιμ άουτ του Καλμαζίδη. Ευτυχώς οι νταμπλούχοι κατάφεραν να ηρεμίσουν και να πάρουν το σετ με 25-21, και να αποφύγουν τις περιπέτειες.
Στο τρίτο σετ και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πιέσουν στο σερβίς  με αποτέλεσμα τα πρώτα 6 να πάνε φιλέ ή άουτ και το σκορ να είναι ισόπαλο 3-3. Στη συνέχεια όμως οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν περισσότερη συγκέντρωση και κατάφεραν να πάρουν διαφορά δύο πόντων στο τεχνικό τάιμ άουτ. Με άλλους δύο πόντους μετά τη διακοπή ο Θρύλος ξέφυγε με 4 και ο Νεόφυτος πήρε τάιμ άουτ για να σταματήσει τα χειρότερα. Αυτό όμως δεν άλλαξε κάτι και ο Ολυμπιακός ξέφυγε στο +7 μέχρι να πάρει και το δεύτερο τάιμ άουτ του ο Νεόφυτος στο 14-7. Κάπου εκεί μπήκε το γκολ στη Λειβαδιά και ο κόσμος άρχισε να πανηγυρίζει, κάτι που αποσυντόνισε κάπως τους παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη, και σε συνδυασμό με μερικά επιτυχημένα καλά σερβίς του Φοίνικα, οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στους 3. Το τάιμ άουτ του «Κάλμα» καλμάρισε τους «ερυθρόλευκους» όπου κατάφεραν να κρατήσουν αυτή την απόσταση ασφαλείας, και να την αυξήσουν ξανά μέχρι το τέλος του σετ στους 5 πόντους, κερδίζοντας το σετ με 25-20, και φτάνοντας στην καθαρή νίκη με 3-0 σετ, με την οποία επέστρεψαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
 Τα σετ: 25-17, 25-21, 25-20.

www.olympiacos24.gr/

O ALEX WEB RADIO/TV ΛΕΕΙ...Η επιλεκτικη μετακινηση οπαδων συνεχιζεται....

O ALEX WEB RADIO/TV ΛΕΕΙ...Η επιλεκτικη μετακινηση οπαδων συνεχιζεται....

4/2/2012

Ο Παναθηναϊκός-υποτίθεται- οτι είχε πάρει 800 εισιτήρια για το ματς στη Λιβαδειά, (το γιατι ειναι αλλο θεμα βεβαια..)αλλά εκτιμάται πως στις εξέδρες βρίσκονται 2.500 φίλοι των πρασίνων και η προσέλευση συνεχίζεται…

Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό πως η ΠΑΕ Λεβαδειακός αναγκάστηκε να ανοίξει ακόμα δυο θύρες στο γήπεδο της, μιας και οι οπαδοι του Παναθηναϊκού συνέχιζαν να καταφθάνουν στο γήπεδο.Κανατε και τα επεισοδια σας στην Λειβαδια με τους τσιγγανους της περιοχης αλλα εκει οι τσιγγανοι δεν ειναι λαγοκοτες...βγαινουν οι καραμπινες και οποιον παρει ο χαρος...με αποτελεσμα να τραυματιστει ενας οπαδος του ΠΑΟ...(ευχομαστε βεβαια να ειναι καλα) απλα επισημαινουμε οτι εχετε κρατικη ασυλια για ακομη μια αγωνιστικη πατε οπου γουσταρετε κανετε οτι γουσταρετε και κανεις δεν ασχολειται...ουτε η Πολιτεια, ουτε οι αντικειμενικαρες βαζελοκαλαμαραδες ολου του τυπου και ουτε στηνονται εκπομπες απο τους ερευνηταραδες κολοτουμπες -δημοσιοκαφρους...

 Mετα λετε γιατι σας κραζουμε για επιλεκτικοτητα στην νομοθεσια κυριοι υπουργοι θεσμικοι παραγοντες και λοιπα λαμογια....



ALEX WEB RADIO/TV



«Προπόνηση» με ΠΑΟΚ

«Προπόνηση» με ΠΑΟΚ 

4/2/2012

Στο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με τη Μπούντβα βρίσκεται πλέον το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό μετά την εύκολη νίκη επί του ΠΑΟΚ με σκορ 15-7 στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κολυμβητήριο της Πτολεμαΐδας για την πρεμιέρα του 2ου γύρου της Α1 πόλο ανδρών.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έπαιξαν με σοβαρότητα και χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερη αντίσταση πρόσθεσαν μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό τους παραμένοντας μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα το Θοδωρή Βλάχου ήταν ο Φουντούλης ο οποίος πέτυχε 5 γκολ. Τρία τέρματα σημείωσε ο Χατζηκυριακάκης, από 2 οι δύο φουνταριστοί (Κολόμβος, Μουρίκης) και μία φορά σκόραραν οι Κόλιανιν, Μάζης και Δελακάς.

Για τον δικέφαλο του βορρά τα τέρματα σημείωσαν οι Σαρησάββας (2), Παππάς (2), Χρυσοσπάθης (2) και Βαχαρέλης (1).

Τα οκτάλεπτα: 2-6, 1-1, 2-4, 2-4
 
www.thrylos.gr/e

Λαϊκή κατακραυγή για «Γερουλάνους & σία»

Λαϊκή κατακραυγή για «Γερουλάνους & σία» 4/2/2012

Ο Ολυμπιακός είναι ενωμένος και έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση που μπορεί να του παρουσιαστεί. Αυτό φάνηκε και στην σημερινή τελετή για τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7.
ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣΜάλιστα με αφορμή τα λόγια της μάνας του αδικοχαμένου Κανελλόπουλου, ενάντια στους Υπουργούς της Κυβέρνησης Γερουλάνο, Παπουτσή, αλλά και τον Γ.Γ.Α Μπιτσαξή, πάνω απο 4.000 λαού του Θρύλου, που ήταν εκεί, έδειξε την οργή του.
Μια γενική κατακραυγή προς τρεις ανθρώπους που τα έχουν βάλει με τον Θρύλο εξυπηρετώντας συμφέροντα, αλλά ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.
Ο Θρύλος έχει μάθει απο διάφορους τέτοιους που τέτοιους πολιτικούς και φυσικά θα συναντήσουν την οργή της οικογένειας του Ολυμπιακού, όχι μόνο οι τρεις συγκεκριμένοι κύριοι, αλλά και όποιος στο μέλλον θελήσει να ξεκινήσει πόλεμο με τον σύλλογο.

www.olympiacos24.gr/

Με Νιμανί και Παπάζογλου ο ΠΑΟΚ

Με Νιμανί και Παπάζογλου ο ΠΑΟΚ

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Κυριακής (5/2) με τον Ολυμπιακό συμπεριέλαβε τους Νιμανί και Παπάζογλου ο Λάζλο Μπόλονι. Αντίθετα έμειναν εκτός οι Σνάουτσερ, Τσιρίλο, Έτο και Χαλκιάς.
Τον νεοαποκτηθέντα Γάλλο επιθετικό Νιμανί, αλλά και τον Παπάζογλου που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, συμπεριέλαβε ο Λάζλο Μπόλονι στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Κυριακής (5/2) με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.
Αντίθετα δεν τα κατάφεραν οι Σνάουτσερ, Τσιρίλο, Έτο και Χαλκιά, τους οποίους και απέκλεισε ο Ρουμάνος τεχνικός. Οι 20 παίκτες που μπήκαν στην αποστολή του "Δικέφαλου του Βορρά" είναι οι εξής: Γλύκος, Kρέσιτς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Κατσικάς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Γκαρσία, Ιβιτς, Λάζαρ, Λίνο, Νιμανί, Ρομπέρ.


www.redplanet.gr/

Εκτός αποστολής Ντιόγκο και Φετφατζίδης

Εκτός αποστολής Ντιόγκο και Φετφατζίδης

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς της Τούμπας ανακοινώθηκε μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (4/2) και ο Βαλβέρδε αποφάσισε να μην συμπεριλάβει σε αυτή τους Ντιόγκο και Φετφατζίδη. Μέσα ο Καζίμ - Ρίτσαρντς.
Ολοκληρώθηκε με την προπόνηση του Σαββάτου (4/20 η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής (5/2) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον "Δικέφαλο του Βορρά" και μέσα σε αυτήν δεν συμπεριέλαβε τους Λουίς Ντιόγκο και Γιάννη Φετφατζίδη. Εκτός έμειναν και οι Λιούμπομιρ Φέισα (έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του αλλά δεν είναι έτοιμος για ένα τόσο σημαντικό ματς), Τάσος Παπάζογλου, Γιάννης Ποτουρίδης, Βισέντε Μόνχε και Σήφης Δασκαλάκης.

Ευχάριστο νέο για τους ερυθρόλευκους είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προπονήθηκαν κανονικά, χωρίς να υπάρξει κάποιο δυσάρεστο με τραυματισμό. Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Ιβάν Μαρκάνο που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε την Παρασκευή.

O Oλυμπιακός θα ταξιδέψει με τους εξής 18 ποδοσφαιριστές στην Θεσσαλονίκη: Μέγκιερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Φουστέρ, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζεμπούρ.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Κυριακή 5/2, 19:30) αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Μέγκιερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Φουστέρ, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζεμπούρ.

Οι εκτός αποστολής παίκτες, Ντιόγκο, Φέισα, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Φετφατζίδης, Μόνχε και Δασκαλάκης, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30".

www.redplanet.gr/

Επεισόδια και πυροβολισμοι

Επεισόδια και πυροβολισμοι 

4/2/2012

Επεισόδια και πυροβολισμοί
Συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού που μετέβαιναν στη Λιβαδειά και ομάδας Ρομά, λίγο έξω από την Θήβα, είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό φίλου των «πρασίνων» ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με σκάγια κυνηγετικού όπλου στην πλάτη.

Όπως αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία: «Ώρα 14.15 στην Επ. Οδό Θηβών-Λειβαδιάς, στην περιοχή Πυρί Θηβών, από επεισόδιο μεταξύ διερχόμενων με οχήματα ατόμων και ομάδας ρομά από τοπικό καταυλισμό, τραυματίστηκε ελαφρά στην πλάτη ένα άτομο από σκάγια κυνηγετικού όπλου».

Σύμφωνα με πληροφορίες αφορμή στάθηκε μια σημαία λόγω της οποίας ακολούθησε ένταση και συμπλοκές με αποτέλεσμα να υπάρξει χρήση καραμπίνας.


www.sport-fm.gr/

Το "αντίο" του Καζίμ στα θύματα της Θύρας 7

Το "αντίο" του Καζίμ στα θύματα της Θύρας 7

Ο Κόλιν Καζίμ - Ρίτσαρντς με μήνυμα του έγραψε για τις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7.
Ο Τούρκος έχει φροντίσει με το καλημέρα να ενημερωθεί για τη νέα του ομάδα.
Ο 26χρονος, ο οποίος έδωσε το "παρών" στο μνημόσυνο της Θύρας 7, έγραψε μήνυμα προς τις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας, στον προσωπικό του λογαριασμό του Twitter.

"Η καρδιά μου είναι μαζί με τις οικογένειες της τραγωδίας της Θύρας 7. Ήταν ένα όμορφο μνημείο. Ας αναπαυθούν οι ψυχές τους εν ειρήνη".




www.redplanet.gr/

Το μνημόσυνο της Θύρας 7

Το μνημόσυνο της Θύρας 7

Περίπου 2.000 φίλοι του Ολυμπιακού, βρέθηκαν στο "Ναό" για να αποτίσουν φόρο τιμής, στις 21 αθώες ψυχές, που έχασαν τόσο άδικα την ζωή τους πριν 31 χρόνια στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Το RedPlanet.gr ήταν εκεί. Δείτε βίντεο και όλο το ρεπορτάζ.
Τριάντα ένα χρόνια συμπληρώνονται την Τετάρτη από την τραγωδία της Θύρας 7 που είχε ως αποτέλεσμα τον άδικο χαμό 21 ανθρώπων μετά τον νικηφόρο αγώνα με την ΑΕΚ, ο οποίος είχε τελειώσει με σκορ 6-0.
Όπως κάθε χρόνο, ο λαός του Θρύλου έδωσε για ακόμη μία φορά βροντερό παρών στο μνημόσυνο της Θύρας 7. Περίπου 2.000 συγκεντρώθηκαν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για να αποτίσουν φόρο τιμής.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν ξεχνά και για ακόμη μία φορά φώναξε δυνατά "αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε". 

Λίγο πριν τις 12:30, o πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έφτασε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με το σύνθημα "Θρύλε θυμήσου πρωταθλητή σε θέλουν ακόμα και οι νεκροί σου" να δονεί την ατμόσφαιρα.. Μαζί του ήταν και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα με τον προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και τους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι φορούσαν μαύρα μπουφάν.

Όσο για την μπασκετική ομάδα, πήγε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, μαζί με τέσσερις παίκτες. Πρόκειται για τους Λάζαρο Παπαδόπουλο, Δημήτρη Κατσίβελη, Μιχάλη Πελεκάνο και Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Το "παρών" επίσης έδωσανι σύσσωμα τα άλλα τμήματα του Ολυμπιακού, αλλά και οι Γιάννης Μώραλης, Γιώργος Λούβαρης και Λεωνίδας Θεοδωρακάκης. Το μνημόσυνο ξεκίνησε στις 12:30, με το άκουσμα των ονομάτων των αδικοχαμένων φιλάθλων.

Το συγκεντρωμένο πλήθος φώναξε "παρών" σε κάθε όνομα θύματος που ακούστηκε και εν συνεχεία ακολούθησαν ομιλίες συγγενών θυμάτων.


 
Τα ονόματα των φιλάθλων που έχασαν τη ζωή τους: Δημήτρης Αδαμόπουλος (40 ετών), Γεράσιμος Αμίτσης (18), Σπύρος Ανδριώτης (24), Γιάννης Διαλυνάς (20), Γιάννης Κανελλόπουλος (18), Κώστας Καρανικόλας (26), Αντώνης Κουρουπάκης (34), Μιχάλης Κωστόπουλος (21), Σπύρος Λεωνιδάκης (18), Ευστράτιος Λούπος (20), Μιχάλης Μάρκου (27), Βασίλης Μάχας (20), Κώστας Μπίλας (28), Ηλίας Παναγούλης (17), Αναστάσιος Πιτσόλης (30), Κώστας Σκλαβούνης (16), Γιάννης Σπηλιόπουλος (19), Παναγιώτης Τουμανίδης (14), Νίκος Φίλος (19), Χρήστος Χατζηγεωργίου (34) και Ζωγραφούλα Χαϊρατίδου (23).


 
Συγκινητική ήταν η ομιλία της μητέρας του αδικοχαμένου, Γιάννη Κανελλόπουλου, η οποία δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πόλεμο που δέχεται ο Ολυμπιακός από τον Πάνο Μπιτσαξή. "Είναι πολλοί που πολεμούν τον Ολυμπιακό και κυρίως οι Υπουργοί Παπουτσής, Γερουλάνος αλλά και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Μπιτσαξής. Σας λέω κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του Βαγγέλη Μαρινάκη. Φυσικά να σταματήσουν οι φίλαθλοι άλλων ομάδων να βρίζουν τους νεκρούς μας".

Όπως κάθε χρόνο μίλησε και η Λόλα Νταϊφά, δείτε τι είπε:


"Θα μας βρουν απέναντι τους"

Στην συνέχεια μίλησε ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος: "Όλοι έχουμε αντιληφθεί τι γίνεται. Κάποιοι επιχειρούν να πλήξουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη, να πλήξουν τον Ολυμπιακό και όλο τον Πειραιά. Τους λέω ότι θα μας βρουν απέναντι τους, αφού είμαστε όλοι μια γροθιά. Θα κάνω πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την διοργάνωση μιας μεγάλης συναυλίας, τα έσοδα της οποίας να τα διαθέσουμε για την ανέγερση ενός μουσείου της Θύρας 7".

www.redplanet.gr/

Εγκώμια Μπόλονι για Θρύλο

Εγκώμια Μπόλονι για Θρύλο 

3/2/2012

Ως μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Λάζλο Μπόλονι εν όψει της μάχης των δύο ομάδων στην Τούμπα. Μιλώντας στην Nova, ο Ρουμάνος τεχνικός επιχείρησε να τονώσει το ηθικό της ομάδας του ενώ στάθηκε στη δυναμική των Πειραιωτών.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης:

Για πρώτη φορά έπειτα από καιρό η ομάδα είχε μια ολόκληρη εβδομάδα να ξεκουραστεί και να δουλέψει απερίσπαστη για τον επόμενη αγώνα της. Πως είναι η κατάσταση στην ομάδα σας;

«Η εβδομάδα που πέρασε δε μας επέτρεψε να είμαστε χαρούμενοι καθώς κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης τραυματίστηκε ο Σνάουτσνερ και δεν μπορεί να δώσει το παρών στον αγώνα της Κυριακής. Κατά συνέπεια είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε ορισμένες αναπροσαρμογές στη δεξιά πλευρά αλλά θα δούμε στις ώρες που απομένουν τι ακριβώς μπορούμε να κάνουμε».

Πριν από μια εβδομάδα, σε ερώτησή μας για τί χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να σπάσει μια δυσμενή παράδοση που είχε στο ΟΑΚΑ είχατε απαντήσει πως θα πρέπει να είναι έτοιμος για να μάθει. Με τη νίκη που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ απέδειξε πως ήδη ξεκίνησε αυτή τη διαδικασία που αφήσατε ν' εννοηθεί;

«Ο ΠΑΟΚ ήδη γνωρίζει πολλά. Ωστόσο αν μπορεί να κάνει ορισμένα πράγματα - κάποιες φορές - καλύτερα, γιατί να μην τα κάνει; Σίγουρα, οι ποδοσφαιριστές μου απέδειξαν πως μπορούν να μάθουν πολύ γρήγορα, αλλά κι αυτό είναι ... χιούμορ ως προς το ήμισυ και αλήθεια ως προς το υπόλοιπο, επειδή γνωρίζω πως όταν βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας 100% μπορούν ν' αποδώσουν πάρα πολύ καλά. Το έχουν αποδείξει κατά τη διάρκεια των αγώνων του Europa League αλλά στο πρωτάθλημα τα προβλήματα είναι άλλα».

Η άποψή σας για τον Ολυμπιακό;

«Γνωρίζω τον Ολυμπιακό πολλά χρόνια τώρα. Αναμφίβολα είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα κι ίσως μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Διαθέτουν πολλή δύναμη, μεγάλη αυτοπεποίθηση, πολύ καλή ... κουλτούρα κι ίσως για όλους αυτούς τους λόγους, λίγο ή πολύ κατακτούν ως επί το πλείστον τα τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα. Νομίζω πραγματικά πως μπορούν να φτάσουν ψηλά στο Europa League και τους εύχομαι ότι καλύτερο στο Europa League».

Δίχως να επισέλθετε σε λεπτομέρειες, τι είναι αυτό που θα ζητήσετε από τους ποδοσφαιριστές σας και θέλετε να δείτε στον αγώνα προκειμένου να είστε ικανοποιημένος το βράδυ της Κυριακής;

«Δεν μπορώ να μιλήσω για τις σκέψεις μου, αλλά αυτό που μπορώ να σας πω, είναι αυτό που περιμένω και ζητώ συνέχεια από την ομάδα μου είναι ν' αποδείξουν λίγο περισσότερο τις ικανότητές τους, για το ποιοτικό ποδόσφαιρο που μπορούν να παίξουν. Υπάρχουν συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα που παίζουν αυτό που θέλουμε και στα διαστήματα αυτά παρουσιάζουν πολύ ενδιαφέρον ποδόσφαιρο».

Για μια ακόμη φορά, η Τούμπα αναμένεται να είναι κατάμεστη. Ποια είναι η αίσθηση που εισπράττετε σ' αυτές τις περιπτώσεις;

«Είμαι κάτι περισσότερο από χαρούμενος όταν γεμίζει το γήπεδό μας. Ελπίζω να μας δώσουν τη δύναμη και την ώθηση που χρειαζόμαστε κι ελπίζω κάποια στιγμή, όπως συμβαίνει σ' ολόκληρη την Ελλάδα, να μπορούμε να προσκαλέσουμε φιλάθλους κάθε αντίπαλης ομάδας, όπως θέλω να βλέπω τους δικούς μας στην Αθήνα, αυτό είναι και το φυσιολογικό».

Πριν από λίγες ημέρες παρουσιάστηκε ο Νιμανί και σύμφωνα με τις δηλώσεις του είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα. Υπάρχει ενδεχόμενο να τον χρησιμοποιήσετε την Κυριακή ή θα χρειαστεί χρόνος για μπορέσει να προσφέρει;

«Δεν μπορώ ν' απαντήσω σ' αυτήν την ερώτηση θα χρειαστώ τουλάχιστον 24 ώρες για να ξέρω αλλά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι για τον Νιμανί. Είναι ένας ποδοσφαιριστής ταλαντούχος, με καλά φυσικά προσόντα, όχι κακός τακτικά και δεν ξέρω γιατί έχασε το ποδόσφαιρο τα τελευταία δυο χρόνια. Ηρθε στον ΠΑΟΚ ν' αποδείξει πως μπορεί να είναι δυνατός σ' επίπεδο νοοτροπίας. Ο ΠΑΟΚ του έδωσε μια ευκαιρία. Πιστεύω πως μπορεί να είναι ένας καλός παίκτης, ακόμη και πολύ καλός, αν η νοοτροπία του είναι πολύ πιο ισχυρή. Δεν αποτελεί μεταγραφή, τον προσκαλέσαμε, του δώσαμε μια ευκαιρία κι ίσως μπορεί ν' αποτελέσει μια καλή λύση για την ομάδα μελλοντικά. Αλλά για μένα είναι ένας νέος ποδοσφαιριστής, όπως οι Σταφυλίδης, Κατσικάς, Αποστολόπουλος, Γιάννου, Γλύκος και πρέπει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δόθηκε».

Θα θέλατε να κάνετε ένα σχόλιο για την τραγωδία που έλαβε χώρα στην Αίγυπτο;

«Ελπίζω πως ολόκληρη η Ελλάδα κι όχι μόνον η ποδοσφαιρική Ελλάδα μπορεί και θα διδαχτεί από αυτήν την τραγωδία. Επειδή ορισμένα γεγονότα που έχω δει εδώ δεν είναι φυσιολογικά. Σε κάθε περίπτωση, τα έχετε δει κι εσείς, με σημαντική παρουσία της Αστυνομίας που δεν μπορώ να ξέρω αν τη χρειαζόμαστε αλλά είναι εδώ και πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Γιατί, εδώ στην Ελλάδα, κάποιες φορές δεν κάνουν τίποτα. Οπως συνέβη και στην Τούμπα πριν από δυο εβδομάδες. Θα πρέπει να μας αρέσει το ποδόσφαιρο, να είμαστε υποστηριχτές του ΠΑΟΚ και άλλων ομάδων όμως πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στη θέση του και να το χρησιμοποιούμε».

www.thrylos.gr/

Ξεχνά κανείς τα ΑΔΕΛΦΙΑ μας; (video)

Ξεχνά κανείς τα ΑΔΕΛΦΙΑ μας; (video)  

3/2/2012 


21 αθώες ψυχές, 31 χρόνια πριν… στις 8 Φεβρουαρίου 1981, ο Ολυμπιακός μάτωσε και πόνεσε ανείπωτα.
ΘΥΡΑ 7Οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν μπόρεσαν να χαρούν τη νίκη επί της ΑΕΚ με 6-0. 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πέρασαν στην αιωνιότητα και στην καρδιά ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
Ο Ολυμπιακός ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ! Αύριο, στο ετήσιο μνημόσυνο για τα αδέλφια μας, θα είναι όλοι εκεί!
Στις 12.30, στο Καραϊσκάκη, όλοι θα σπεύσουν να τιμήσουν τη μνήμη αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για τον ΘΡΥΛΟ! Ανάμεσα τους και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, για να αποτίσει φόρο τιμής μαζί με όλη την Ολυμπιακή οικογένεια για αυτούς που βλέπουν τον Θρύλο από ψηλά…
Από εμάς, ένα βίντεο για τα ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ…

www.olympiacos24.gr/

Άλλη μία γελοιότητα Παπουτσή!

Άλλη μία γελοιότητα Παπουτσή! 

3/2/2012 

Εκτός από αποτυχημένος ηθοποιός τώρα έγινε και τραγικός σκηνοθέτης…
head 2Γελάει ο κόσμος… αφού στήθηκε αυτή η ιστορία με τη δήθεν απροειδοποίητη έφοδο στο…”κάστρο” (τρομάρα τους…) των οπαδών του Παναθηναϊκού, ο κύριος Παπουτσής έγινε για άλλη μια φορά περίγελος στα μάτια του κόσμου, με τους δήθεν ελέγχους για πολεμοφόδια που – όλως …τυχαίως – δε βρέθηκαν πουθενά…
Η αξιοθρήνητη αυτή σκηνοθεσία είχε και συνέχεια, αφού, για τα μάτια του κόσμου, 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν στη ΓΑΔΑ για εξακρίβωση και βέβαια, αφέθηκαν αμέσως μετά ελεύθεροι.
Ολη αυτή η στημένη υπόθεση έγινε με την στενή συνεργασία του κυρίου Παπουτσή και της Ελληνικής αστυνομίας. Ποιον προσπαθεί να…τυφλώσει με αυτές τις γελοίες κινήσεις ο κύριος Παπουτσής; Για ποια ισονομία μπορούμε να μιλάμε, όταν σε μία “δήθεν” έφοδο μαθαίνουμε ότι δε υπήρχε τίποτα στα γνωστά “καλόπαιδα”, τη στιγμή που οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αποτελούν στόχο προς εξόντωση; Δεν μάθαμε αν στη ΓΑΔΑ τους έδωσαν απόψε και κουβερτούλα για να ζεσταθούν, απο τη…ταλαιπωρία να πάνε μια έξτρα “βολτούλα”. Για τόση μεγάλη φαιδρότητα μιλάμε από το κύριο Παπουτσή και τους παρατρεχάμενους του!
Θυμόμαστε πριν από λίγες μέρες τη λυσσαλέα καταδίωξη με τις προσαγωγές των φιλάθλων του Ολυμπιακού από τις ίδιες αρχές! Και τώρα, μας εμφανίζουν τους γνωστούς για τα έκτροπα σε πάμπολλες πόλεις τις Ελλάδας, ώς…οσίες Παρθένες! “Το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο” λέει ο στίχος ενός γνωστού τραγουδιού… Πόση γελοιότητα ακόμα σηκώνει άραγε ο μέσος φίλαθλος, μετά και το αποψινό φιάσκο στο τριώροφο της Λεωφόρου;

www.olympiacos24.gr/

Δυσαρεστήθηκε ο ΠΑΟΚ με την αλλαγή του Τρύφων

Δυσαρεστήθηκε ο ΠΑΟΚ με την αλλαγή του Τρύφων

Στην διοίκηση του ΠΑΟΚ εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για την αλλαγή του βοηθού διαιτητή, Τρύφωνα, τονίζοντας πως ο ρέφερι επηρεάστηκε από δημοσιεύματα.
Ενοχλημένοι είναι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για το γεγονός πως ο βοηθός διαιτητή, Πέτρος Τρύφων, δήλωσε κώλυμα ώστε να δώσει το "παρών" στην Τούμπα την Κυριακή (5/2).
Μάλιστα, σχολιάζουν πως ο Πέτρος Τρύφων επηρεάστηκε από δημοσιεύματα του ερυθρόλευκου Τύπου, "αναγκάζοντας" τον να μην θέλει να διαιτητεύσει στην αναμέτρηση.

Μα πως να μην θέλει ο Ζήσης Βρύζας και οι συνεργάτες του τον κύριο Τρύφων στην Τούμπα. Άλλωστε, στην περσινή αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στην Θεσσαλονίκη, ο συγκεκριμένος ρέφερι είχε "κόψει" τρεις φορές την ομάδα του Ολυμπιακού στην επίθεση, "ανακαλύπτοντας" τρία ανύπαρκτα οφσάιντ.

www.redplanet.gr/
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ

4/2/2012

Δειτε τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν στα Ελληνικα γηπεδα το Σαββατοκυριακο για την 20η αγωνιστικη της SUPER LEAGUE












ΑLEX WEB RADIO/TV

Preview 20ης αγωνιστικης (Σαββατο)

 

Preview 20ης αγωνιστικης (Σαββατο)

Preview: Λεβαδειακός-ΠΑΟ (19:30, Novasports 1)

4/2/2012

Preview: Λεβαδειακός-ΠΑΟ
Να ζεστάνει τον κόσμο του που θα «πρασινίσει» την παγωμένη Λιβαδειά θέλει ο Παναθηναϊκός.

Κι αυτό, γίνεται με νίκη επί του Λεβαδειακού, αφού η διαφορά από τον Ολυμπιακό θα εκτοξευτεί στο +8.

Στην αντίπερα όχθη, οι γηπεδούχοι χρειάζονται κι αυτοί βαθμούς αφού βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας.

Λεβαδειακός:

Ο Γιώργος Παράσχος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Λισγάρα. Ο στόπερ των Βοιωτών συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε από το τεχνικό τιμ να εκτίσει την ποινή του σε αυτό το ματς. Ο Μακεδόνας τεχνικός δεν υπολογίζει και τους Κοτίτσα, Μαχαίρα και Παπαδόπουλο, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Παρόλα αυτά, ο Δημήτρης Κυριακίδης, με δηλώσεις του κατά την διάρκεια της εβδομάδας, έδωσε το σύνθημα. «Ξέρουμε τον Παναθηναϊκό αφού τον αντιμετωπίσαμε πρόσφατα και θα διεκδικήσουμε την νίκη» είπε ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού.

Η πιθανότερη σύνθεση είναι Κυριακιδης, Πουλόπουλος, Τόμας, Ιωάννου, Κουτσόπουλος, Μεντί, Μελισσάς, Βιάνα, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου σε σχήμα 4-2-3-1 και στην αποστολή είναι επίσης οι: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Νικολακάκης, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Κοιλιάρας, Φαβάλι και Πόποβιτς.

Παναθηναϊκός:

Μετά από καιρό, ο Παναθηναϊκός είχε μία εβδομάδα για ξεκούραση αφού όλος ο Γενάρης βγήκε με παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη. Επίσης, μετά από καιρό, θα έχει και επίσημα κόσμο μαζί του. Και δεν θα είναι και λίγοι, αφού εκτός των 800εισιτηρίων που προμηθεύτηκε η ΠΑΕ, είναι πολλοί οι φίλοι του «τριφυλλιού» που κατάφεραν και εξασφάλισαν εισιτήριο μεμονωμένα.

Αλλά τα προβλήματα τραυματισμού, συνεχίζουν και ταλαιπωρούν την ομάδα του Φερέιρα. Ο Πορτογάλος δεν έχει μαζί του τους τραυματίες Λέτο, Μπουμσόνγκ, Ρούντολφ, τον άρρωστο Καραγκούνη, τον Καντέ που είναι στο Copa Africa, τον ανέτοιμο Νίνη, αλλά και τους Φουρλάνο, Ταμπάκη, Σεϊταρίδη για λόγους τακτικής.

Η πιθανότερη σύνθεση, θα είναι με το σύστημα 4-4-1-1 και θα αποτελείται από τους: Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια, Βύντρα, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, Σιμάο, Κατσουράνης τα αμυντικά χαφ, Ζέκα δεξιά, Κουίνσι αριστερά, Κλέιτον περιφερειακός επιθετικός και ο Τοτσέ στην κορυφή. Εκτός αν ο Κατσουράνης αγωνιστεί ως στόπερ στην θέση του Μπιάρσμιρ. Τότε στα χαφ θα παίξει ο Βιτόλο.

Τώρα, εάν ο Φερέιρα αποφασίσει να προφυλάξει τον Κουίνσι που είχε ενοχλήσεις μέσα στην εβδομάδα, την θέση του θα την πάρει ο Μαυρίας. Εκτός, αν προτιμηθεί το 4-3-3 με Κατσουράνη μπροστά από Βιτόλο-Σιμάο στα χαφ, και Κλέιτον-Ζέκα πλάγια του Τοτσέ στην επίθεση.


Preview: Εργοτέλης- ΟΦΗ (17:15, Novasports 2)

Preview: Εργοτέλης- ΟΦΗ (17:15, Novasports 2) 
Τα προβλήματα συνεχίζονται για τον Εργοτέλη, ο οποίος στην 20η αγωνιστική φιλοξενεί τον… ταλαιπωρημένο από τα οικονομικά προβλήματα ΟΦΗ, στο ντέρμπι της Κρήτης. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης σε real time από το control room του www.sport-fm.gr.

Εργοτέλης:

Με δύο σημαντικές απουσίες ο Εργοτέλης θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, στο κρητικό ντέρμπι. Πονοκέφαλο προκαλούν στον Νίκο Καραγεωργίου οι δύο σημαντικές απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίσει στους Σασιασβίλι και Τζούνιορ, με τον τελευταίο να μην έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ η απουσία του Γεωργιανού περιορίζει τις λύσεις στην άμυνα, δεδομένης της απουσίας του τιμωρημένου Χίμπλιγκερ.

Από την άλλη, στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι Κουτσιανικούλης, Μπέτο και Φραγκουλάκης, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους, την προηγούμενη αγωνιστική.

Ντεμπούτο στην αποστολή των Κρητικών κάνει ο Μπρούνο – Χαλκιαδάκης.

Η αποστολή: Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Γιαλούσης, Σαρρής, Χρυσοφάκης, Ολίσε, Γιοβάνοβιτς, Κουτσιανικούλης, Μπέτο, Φραγκουλάκης, , Ρέντζας , Κανδηλάκης, Καρέλης, Μπρούνο – Χαλκιαδάκης, Κυριακίδης, Κατσικοκέρης, Δάρλας, Μπούντιμιρ, Χαντί, Λεάλ.

ΟΦΗ:

Χωρίς τον Μποντόρ, που ταλαιπωρείται ακόμη από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και τον τραυματία Μάντζιο που έχει μυοκοίλη στον ορθό μηριαίο στο αριστερό του πόδι, θα παραταχθεί ο ΟΦΗ αύριο (Σάββατο 4/2, 17:15) στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη στο τοπικό ντέρμπι.

Η προετοιμασία των Κρητικών ολοκληρώθηκε χωρίς περεταίρω προβλήματα, πέραν των ήδη γνωστών, και ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Αναστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, επελέγησαν οι: Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Μονιάκης, Βάντο, Ζαχαράκης, Γεωργίου, Ζορμπάς, Ουκάρ, Πίτσος, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Σίσιτς, Παπουλής και Καμπάνταης.

Στα της σημερινής (Παρασκευή 3/2) προπόνησης το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και σπριντ, ενώ οι Μπόντορ και Μάντζιος έκαναν θεραπεία.

Προϊστορία:
2006-2007: Εργοτέλης- ΟΦΗ, 2-0
2007-2008: Εργοτέλης- ΟΦΗ, 1-1
2008-2009: Εργοτέλης- ΟΦΗ, 1-3

Preview: Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, Novasports 3)

Preview: Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, Novasports 3) 
Μάχη για το πολυπόθητο… τρίποντο που θα δώσει «ανάσα» σε μία εκ των Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα, αναμένεται στην αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι δύο ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία με τους Γιαννιώτες να βρίσκονται πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού (13η θέση), αλλά έχοντας μόλις δύο βαθμούς διαφορά από τους Φαίακες (14η θέση).

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης σε real time από το control room του www.sport-fm.gr.

Κέρκυρα:

Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής η Κέρκυρα θα κληθεί να φιλοξενήσει τον ΠΑΣ. Ο προπονητής των Φαιάκων, Χάβι Γκράθια, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γκουστάβο, ο οποίος υπέστη θλάση και θα απουσιάσει από τα γήπεδα, τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ωστόσο, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ανέστη Αγρίτη, ο οποίος κατάφερε να ακολουθήσει μέρος του προγράμματος την Παρασκευή (3/2). Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός είδε με χαρά τον Δημήτρη Κοντοδήμο να επιστρέφει στην αποστολή, όπως και το νέο απόκτημα της ομάδας, Γιάννη Καραλή.

Η αποστολή: Μαρτίν, Ερίθε, Γιάντσης, Ηλιάδης, Αναστασόπουλος, Αγρίτης, Σακελλαρίου, Μπάρκογλου, Μαϊστόροβιτς, Γραμμόζης, Βενέτης, Όσμαν, Μίχος, Καλαντζής, Γκαλίνοβιτς, Βέντσελ, Κοντοδήμος, Ιωάννου, Καραλής.

ΠΑΣ Γιάννινα:

Με μία απουσία, αλλά με καλή ψυχολογία, ύστερα από τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα για τη μάχη της 13ης θέσης του πρωταθλήματος.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βίλλα, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του, λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει άλλες απουσίες, αφού οι υπόλοιποι παίκτες συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.

Η αποστολή: Κηπουρός, Φέγκρους, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Βάντερσον, Μιχαήλ, Ζαραδούκας, Ανδράλας, Ντε Βινσέντι, Λίλα, Πατσατζόγλου, Γεωργίου, Σκούφαλης, Μπεσέρα, Τζάνης, Μπακαγιόκο και Ζαμπρέλα.

ALEX WEB RADIO/TV

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Εκτός έδρας δοκιμασίες

Εκτός έδρας δοκιμασίες

3/2/2012
Μακριά από τον Πειραιά αγωνίζονται το Σάββατο 4/2 οι ομάδες πόλο ανδρών και πόλο γυναικών για τα πρωταθλήματά τους.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται στην Πτολεμαΐδα όπου θα αντιμετωπίσουν τον Π.Α.Ο.Κ. στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 2ου γύρου του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών. Ο αγώνας που θα ξεκινήσει στις 15:00 αποτελεί και το τελευταίο τεστ πριν από το σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τη Μπούντβα για την Ευρωλίγκα.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας, θα αναχωρήσουν το πρωί του Σαββάτου για τα Χανιά όπου στις 14:30 θα παίξουν με το Ρέθυμνο για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο Α1 γυναικών. Η αναμέτρηση είναι η πρώτη, για την ομάδα του Χάρη Παυλίδη, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο οποίο κατέκτησε τη 2η θέση.
www.thrylos.gr/

Φιγκερόα: Τεράστια ιστορία ο Ολυμπιακός

Φιγκερόα: Τεράστια ιστορία ο Ολυμπιακός

3/2/2012

Απόψε στις 22:55 αναμένεται στη χώρα μας το νέο μετγγραφικό απόκτημα της ομάδας βόλεϊ ανδρών,του Ολυμπιακού Χουάν Φιγκερόα, ο οποίος λίγο πριν αναχωρήσει από το Λος Αντζελες μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Εχω μάθει πολλά και σπουδαία πράγματα για τον Ολυμπιακό. Γνωρίζω ότι είναι ένας σύλλογος με τεράστια ιστορία με πολλούς τίτλους μεταξύ των οποίων και ευρωπαϊκούς. Στη διάρκεια των συνομιλιών μου με τους ανθρώπους της ομάδας βόλεϊ κατάλαβα ότι ήρθα σε ένα επαγγελματικό και καλά οργανωμένο κλαμπ. Αυτή τη στιγμή η ομάδα παλεύει για όλους τους τίτλους που διεκδικεί και ξέρω ότι κάθε χρόνο στόχος είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης».

Σε ερώτηση για τα στοιχεία του που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του, ο Χουάν Φιγκερόα τόνισε: «Μου αρέσει να παίζω γρήγορα και με πολύ ενέργεια. Παίζω με πολύ καρδιά, παθιάζομαι στη διάρκεια των αγώνων και προσπαθώ να δίνω στις ομάδες μου το 100 τοις 100 των δυνατοτήτων μου».

Τέλος ο διεθνής με το Πουέρτο Ρίκο ακραίος στέλνει και ένα μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας: «Συνεχίστε να υποστηρίζετε με πάθος την ομάδα και να είστε σίγουροι ότι μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

www.thrylos.gr/

«Πάμε για να κερδίσουμε»

«Πάμε για να κερδίσουμε»

3/2/2012

Μπορεί κάποιος να τον πει παράτολμο ή ιδιαίτερα αισιόδοξο, ωστόσο ο Τάσος Παπάζογλου δε δίστασε να επαναλάβει αρκετές φορές στη συνέντευξη που έδωσε στη Nova ότι ο Θρύλος πάει στην Τούμπα μόνο για τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός:

Τάσο, από εδώ και έπειτα το πρόγραμμα φαντάζει με «Γολγοθά» για τον Ολυμπιακό. Αισθάνεσαι πως μπορεί να τα καταφέρει η ομάδα στον πολυμέτωπο αγώνα της σε Ελλάδα και Ευρώπη;

«Σίγουρα, έχουμε προετοιμαστεί γι' αυτό το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε σε όλους τους αγώνες».

Η αρχή γίνεται με το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τι γνώμη έχεις για τον αντίπαλό σας
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παρόλα αυτά εμείς είμαστε καλή ομάδα και θα πάμε για τους τρεις βαθμούς».

Μπορεί να σας επηρεάσει η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στις κερκίδες οι φίλοι της ομάδας τη Θεσσαλονίκης;
«Είναι απ' τις πιο δυνατές έδρες, μαζί με τη δική μας, το Καραϊσκάκη. Αλλά δε νομίζω να επηρεάσει την απόδοσή μας. Πάμε για να κερδίσουμε».

Αν σου ζητήσω ν' αναλύσεις τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ΠΑΟΚ, τι θα έλεγες;
«Η φυγή του Βιεϊρίνια πιστεύω πως είναι μεγάλο πλήγμα για την ομάδα. Εμείς δεν κοιτάμε, όμως, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ΠΑΟΚ. Πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Η νίκη σε κάθε ματς είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό. Η πίεση που δημιουργεί μία τέτοια συνθήκη, πως λειτουργεί σε εσάς στον τρόπο προσέγγισης μίας αναμέτρησης;
«Όταν βρίσκεσαι σε μία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, σίγουρα υπάρχει πίεση γιατί πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα».

Είναι σημαντικό το γεγονός πως την πλέον κατάλληλη στιγμή αδειάζει το ιατρικό δελτίο και αυξάνονται οι επιλογές για τον προπονητή σας;
«Το καλό είναι πως έχουν επιστρέψει όλοι οι συμπαίκτες μου. Είμαστε όλοι έτοιμοι να πάμε για το καλύτερο στην Τούμπα και γενικά στο πρόγραμμα που ακολουθεί».

Επιπλέον, ενισχύθηκε η ομάδα στις μεταγραφές. Φαντάζομαι στις προπονήσεις θα βρέθηκες πρόσωπο με πρόσωπο με τον Καζίμ Ρίτσαρντς. Τι εικόνα σχημάτισες για τον νέο σου συμπαίκτη;
«Είναι ένας δυναμικός παίκτης και πιστεύω πως θα προσφέρει άμεσα στην ομάδα».

Είσαι αισιόδοξος πως στο τέλος ο Ολυμπιακός θα καταφέρει ν' ανατρέψει το σκηνικό στην κορυφή της βαθμολογίας;
«Σίγουρα, είναι όλα στο χέρι μας. Πιστεύω πως αν είμαστε καλοί, όπως τώρα τελευταία και δείξουμε το ίδιο πρόσωπο, νομίζω πως θα τα καταφέρουμε».
www.thrylos.gr/

«Υποχρέωση νίκες και τίτλος»

3/2/2012

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ μίλησε στην κάμερα της NOVA για την πίεση για νίκες και τίτλους που έχουν όλοι οι παίκτες του Θρύλου. Ο Βάσκος μέσος βάζει ψηλά τον πήγη υποσχόμενος προς τον κόσμο της ομάδας ότι θα γίνει προσπάθεια για να τα κερδίσουμε όλα, όπως χαρακτηριστικά είπε. Ο πρώην παίκτης της Αθλέτικ Μπιλμπάο αναφέρθηκε και στο νέο απόκτημα της ομάδας τον Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Ορμπάιθ:

Πάμπλο, πως λειτουργεί στην ψυχολογία σας το γεγονός πως από εδώ και έπειτα ο Ολυμπιακός χρειάζεται μόνο νίκες στο πρωτάθλημα;

«Πιστεύω πως σ' αυτήν την ομάδα πάντα υπάρχει αυτή η υποχρέωση. Είναι μία ομάδα που πάντα παίζει για να κερδίζει. Αυτή τη στιγμή οι συνθήκες μάς έχουν φέρει σε μία κατάσταση όπου είναι πια υποχρέωση να κερδίζουμε. Είναι αναγκαστικό να κερδίζουμε εξαιτίας της βαθμολογίας που έχει διαμορφωθεί. Αλλά η ψυχολογία των παικτών ήταν πάντα αυτή».

Στο πρώτο μισό της περιόδου, πάντως, η πίεση που είχατε απ' τη συνεχόμενα ματς λειτούργησε ευεργετικά στην ψυχολογία σας, καθώς είχατε ικανοποιητική συγκομιδή βαθμών σε Ελλάδα και Ευρώπη. Συμφωνείς;
«Πάντα οι ποδοσφαιριστές νιώθουν την πίεση για να φέρνουν καλά αποτελέσματα. Και γι' αυτό το λόγο ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που είναι, δηλαδή ένας τόσο μεγάλος σύλλογος. Οι ποδοσφαιριστές το δέχονται αυτό ως κάτι φυσικό. Και πάντα παίζουν για τη νίκη».

Για τον ΠΑΟΚ, τι άποψη έχεις σχηματίσει;
«Πιστεύω πως είναι μία πολύ καλή ομάδα με καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Το παιχνίδι που θα παίξουμε θα είναι δύσκολο και σκληρό. Είναι μία ομάδα η οποία τα πηγαίνει καλά. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι της Κυριακής».

Η «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μπορεί να επηρεάσει τις ισορροπίες του αγώνα;
«Πιστεύω πως όχι. Σεβόμαστε πάρα πολύ το γήπεδό τους, τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Όμως εμείς έχουμε στο μυαλό μας μόνο τη νίκη. Και θα πάμε για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Στις προπονήσεις έχεις έναν νέο συμπαίκτη, τον Καζίμ Ρίτσαρντς. Τι εικόνα έχεις σχηματίσεις;
«Όπως όλοι οι συμπαίκτες μου, έτσι και εκείνος έχει έρθει με πολλή όρεξη και πολλή θέληση για να βοηθήσει και να προσφέρει στην ομάδα. Του εύχομαι να έχει τύχη και να μπορέσει να πάει καλά. Γιατί έχει πράγματα να προσφέρει».

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα προς τον κόσμο για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη;
«Το μήνυμα είναι πάρα πολύ ξεκάθαρο. Η ομάδα θα προσπαθήσει να τα κερδίσει όλα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Να τα πάει καλά. Γιατί πιστεύουμε πως έχουμε την ικανότητα να τα καταφέρουμε. Και να κάνουμε τον κόσμο μας περήφανο για την ομάδα του».
www.thrylos.gr/

Και η FIBA για Σλούκα!

Και η FIBA για Σλούκα!

3/02/2012
Και η FIBA για Σλούκα!

Οι εμφανίσεις του Κώστα Σλούκα με την φανέλα του Ολυμπιακού, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από κανέναν. Σήμερα, ήταν η σειρά της FIBA να κάνει ένα μικρό αφιέρωμα στον διεθνή γκαρντ, επισημαίνοντας την εξέλιξή του εν όψει και του Προολυμπιακού τουρνουά που θα γίνει στην Βενεζουέλα με την συμμετοχή της Ελλάδας.

«Ξεκίνησε ως 13ος παίκτης του Ολυμπιακού και έφτασε να παίρνει το πιο θερμό χειροκρότημα των οπαδών σε αγώνα Ευρωλίγκας», αναφέρει το αφιέρωμα… «Είναι μοναδικό συναίσθημα. Με γεμίζει ικανοποίηση γιατί δούλεψα πολύ ειδικά στην άμυνα και τελικά βρήκα ρόλο στην ομάδα», σχολιάζει ο 22χρονος γκαρντ.

«Πάντα θα κάνω ότι μπορώ στο γήπεδο», προσθέτει ο Σλούκας ενώ από την μεριά του ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ανέφερε: «Στην αρχή δεν ήταν στα βασικά πλάνα. Τον συμβούλευα να δουλεύει σκληρά και να κάνει υπομονή…».

Υπενθυμίζεται ότι στο Προολυμπιακό τουρνουά, η Εθνική ομάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με Ιορδανία και Πουέρτο Ρίκο στον 1ο όμιλο.

www.sport-fm.gr/

«Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι»

«Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι»

3/02/2012
«Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι»

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται για την 17η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών με το Περιστέρι και ο Βαγγέλης Μάντζαρης που επιστρέφει στην παλιά του ομάδα, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για… εύκολο ματς.

«Σίγουρα θα είναι περίεργο παιχνίδι για μένα γιατί θα παίξω για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο γήπεδο που αγάπησα το μπάσκετ. Με στενοχωρούν τα προβλήματα του Περιστερίου κι εύχομαι γρήγορα η ομάδα να βρει το δρόμο της. Όσον αφορά το παιχνίδι, για μας δεν υπάρχει εύκολος και δύσκολος αντίπαλος και πάντα το ματς στο Μαρούσι θα είναι οδηγός μας αν δεν θέλουμε να χτυπάμε το κεφάλι μας», τόνισε ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων».

Από την δική του πλευρά, ο Βαγγέλης Αγγέλου, τόνισε ότι κάθε ματς είναι σημαντικό ώστε να μπουν σε φουλ ρυθμούς οι νέοι παίκτες. «Παρά το πολλά προβλήματα του Περιστερίου για μας το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι άξιο αναφοράς γιατί προηγείται δυο πολύ σημαντικών παιχνιδιών που ακολουθούν. Αυτό το ματς είναι βασικό κομμάτι της προετοιμασίας μας γιατί δίνουμε μια μάχη με το χρόνο προκειμένου οι νέοι μας παίκτες να ενσωματωθούν όσο το δυνατόν καλύτερα στη φιλοσοφία της ομάδας, αλλά και για την αγωνιστική μας βελτίωση ενόψει των δυο σπουδαίων αγώνων που προανέφερα», σχολίασε ο βοηθός του Ίβκοβιτς.

www.sport-fm.gr/

«Περίεργο παιχνίδι για μένα»

«Περίεργο παιχνίδι για μένα»

3/2/2012
Για τα συναισθήματα του εν όψει της κόντρας με την πρώην του ομάδα μίλησε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο νεαρός γκαρντ του Θρύλου θα επιστρέψει για πρώτη φορά στο Περιστέρι ως αντίπαλος και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί ώστε να αποφύγουν περιπέτειες ανάλογες με αυτές στο Μαρούσι.

«Σίγουρα θα είναι περίεργο παιχνίδι για μένα γιατί θα παίξω για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο γήπεδο που αγάπησα το μπάσκετ. Με στενοχωρούν τα προβλήματα του Περιστερίου κι εύχομαι γρήγορα η ομάδα να βρει το δρόμο της. Όσον αφορά το παιχνίδι, για μας δεν υπάρχει εύκολος και δύσκολος αντίπαλος και πάντα το ματς στο Μαρούσι θα είναι οδηγός μας αν δεν θέλουμε να χτυπάμε το κεφάλι μας», δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης
www.thrylos.gr/

ALEX WEB RADIO/TV-ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

ALEX WEB RADIO/TV-ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ
3/2/2012
Δειτε μαγνητοσκοπημενη την ερυθρολευκη τηλεοπτικη εκπομπη ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ


Watch live streaming video from alexwebradio at livestream.com

Watch live streaming video from alexwebradio at livestream.com
ALEX WEB RADIO/TV

«Πόρτα» της Ρεάλ στην Τσέλσι για Ιγκουαΐν

«Πόρτα» της Ρεάλ στην Τσέλσι για Ιγκουαΐν

2/02/2012
«Πόρτα» της Ρεάλ στην Τσέλσι για Ιγκουαΐν
Λίγο μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, η ισπανική Μarca αποκαλύπτει στην ηλεκτρονική της έκδοση ότι η Τσέλσι κατέθεσε πρόταση 40 εκατ. ευρώ στην Ρεάλ Μαδρίτης για τον Ιγκουαΐν αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Η εικόνα του Τόρες – όσο και αν περιμένει ο Βίλας-Μπόας δεν βελτιώνεται – σύμφωνα με την Marca οδήγησε τον Αμπράμοβιτς να κινηθεί με άκρα μυστικότητα την τελευταία μέρα των μεταγραφών για την απόκτηση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν. Και μάλιστα, η πρότασή του έφτανε τα 40 εκατ. ευρώ…

Ωστόσο, η διοίκηση της ισπανικής ομάδας και ο Μουρίνιο αποφάσισαν ότι ο παίκτης είναι απαραίτητος και δεν δέχθηκαν την προσφορά, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να γίνει η πιο ακριβή χειμερινή μεταγραφή της χρονιάς.
www.england365.gr

«Θα γυρίσει στην Τσέλσι ο Μουρίνιο»!

«Θα γυρίσει στην Τσέλσι ο Μουρίνιο»!

3/02/2012
«Θα γυρίσει στην Τσέλσι ο Μουρίνιο»!
Έτοιμος να επιστρέψει στην Τσέλσι παρουσιάζεται ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως αποκαλύπτει η «Sun».

Το βράδυ της Κυριακής 23 Ιανουαρίου κυκλοφορησε η φημη ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης στις 30 Ιουνίου.

Τώρα, στην Αγγλία αποκαλύπτουν ότι ο «Special One» θα επιστρέψει στους Λονδρέζους, στους οποίους κατάφερε να κατακτήσει έξι τίτλους μέσα σε τρία χρόνια και ουσιαστικά η δική του ομάδα έφτασε στον τελικό του Champions League τη σεζόν 2007/08.

Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 49χρονος προπονητής έχει μόνο έναν όρο για τον ιδιοκτήτη των «μπλε», Ρομάν Αμπράμοβιτς.

«Ο Ζοσέ θα γυρίσει πίσω στην Τσέλσι», τόνισε κάποιος κοντινός άνθρωπος του Μουρίνιο στην εφημερίδα και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο μοναδικός του ενδοιασμός είναι πως θέλει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς να του δώσει «εν λευκώ» την διαχείριση της ομάδας, χωρίς να παρεμβαίνει στο έργο του.

«Ξέρει ότι τα πράγματα δεν είναι καλά εκεί (στην Τσέλσι) τώρα. Ξέρει, επίσης, ότι θα ήταν δύσκολο να γυρίσει πίσω και να έχει την ίδια απήχηση με την πρώτη του θητεία. Κατάφερε να κερδίσει το αγγλικό πρωτάθλημα στα πρώτα δύο χρόνια σε μία ομάδα που δεν είχε πανηγυρίσει τον τίτλο για πενήντα χρόνια. Ήταν κάτι απίστευτο.

Για αυτό οι οπαδοί τον λάτρεψαν και εκείνος αγάπησε την ομάδα. Έχει αναπτυχθεί μία ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους. Ωστόσο, θα πει στον Αμπράμοβιτς: “Εσύ είσαι ο ιδιοκτήτης της ομάδας και εγώ το αφεντικό. Έλα να δουλέψουμε μαζί και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας”. Για τον Ζοσέ Αυτή θα ήταν η ιδανική συνεργασία
», πρόσθεσε.
www.sport-fm.gr

Σοκ με Λίντεγκααρντ στη Γιουνάιτεντ

Σοκ με Λίντεγκααρντ στη Γιουνάιτεντ

3/02/2012
Σοκ με Λίντεγκααρντ στη Γιουνάιτεντ

Εκτός δράσης για ενάμιση μήνα θα μείνει ο Άντερς Λίντεγκααρντ. Ο Δανός γκολκίπερ της Μαν. Γιουνάιτεντ τραυματίστηκε στον αστράγαλο και οι εξετάσεις που του έγιναν έδειξαν πως έχει υποστεί ζημιά στους συνδέσμους.

«Θα απουσιάσει για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες, μπορεί μέχρι και έξι», δήλωσε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Τη θέση του 27χρονου άσου στο ντέρμπι της Κυριακής με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την Premiership θα πάρει ο Νταβίντ Ντε Χέα.

www.sport-fm.gr/

«Καθαίρεση» Τέρι!

«Καθαίρεση» Τέρι!

3/02/2012
«Καθαίρεση» Τέρι!
Η απόφαση πάρθηκε! Ο Τζον Τέρι δεν θα είναι τελικά αρχηγός της εθνικής Αγγλίας στο ερχόμενο Euro του 2012. Ο ίδιος ενημερώθηκε σήμερα το πρωί από την FA και πλέον άπαντες στην ομοσπονδία αναζητούν τον κατάλληλο για να λάβει το περιβραχιόνιο!

Ο πρόεδρος της FA, Ντέιβιντ Μπερνστάιν, φρόντισε να γνωστοποιήσει τηλεφωνικά στον σέντερ μπακ της Τσέλσι την απόφαση της ομοσπονδίας το πρωί της Παρασκευής.

Ο πρώην πλέον αρχηγός της Αγγλίας από την πρώτη μέρα που κατηγορήθηκε για ρατσιστική επίθεση στον Άντον Φέρντιναντ, τον περασμένο Οκτώβριο και όσα ακολούθησαν στην υπόθεση με το βίντεο, την έρευνα, την παρέμβαση της CPS (Crown Prosecution Service), δεν είχε αρνηθεί ποτέ να προσφέρει τις υπηρεσίες του! Είτε για την Τσέλσι, είτε για την εθνική ομάδας της Αγγλίας!

Έπειτα από τις «μουρμούρες» αναφορικά με το θέμα της αρχηγίας των «τριών λιονταριών», η FA συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο την Παρασκευή, στο οποίο πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση.
www.england365.gr/

Αλλαγή σκηνικού με Τέβες-Σίτι

Αλλαγή σκηνικού με Τέβες-Σίτι

3/02/2012
Αλλαγή σκηνικού με Τέβες-Σίτι
Τελικά ίσως τα δεδομένα στο σήριαλ «Κάρλος Τέβες» να αλλάξουν άρδην! Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι με δηλώσεις του άφησε «ανοιχτό» το ενδεχόμενο ο Αργεντινός επιθετικός να φορέσει ξανά τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!

Ο 27χρονος φορ βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης από τον περασμένο Σεπτέμβριο! Κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου Μίλαν, Ίντερ και Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρθηκαν έντονα για την απόκτηση του, ωστόσο κανένα από τα τρία… φλερτ δεν έφτασε τελικά σε «γάμο».

Μέχρι σήμερα η πλευρά του παίκτη είχε εναποθέσει τις ελπίδες στην αγορά της Ρωσίας και της Λατινικής Αμερικής, ωστόσο μια δήλωση του προπονητή των «πολιτών» ίσως αλλάξει εντελώς τα δεδομένα!

«Το μόνο πράγμα που υπάρχει στο μυαλό μου είναι η κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ! Σε περίπτωση που ο Κάρλος επιστρέψει και βρίσκεται σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης δεν αποκλείεται να ξαναπαίξει! Αυτή τη στιγμή δεν αποτελεί επιλογή για εμένα, αλλά αν γυρίσει και είναι έτοιμος αγωνιστικά όλα είναι πιθανά» ήταν τα λόγια του Ρομπέρτο Μαντσίνι.
www.england365.gr/

«Πρόκληση να κερδίζεις τους πρωταθλητές»

«Πρόκληση να κερδίζεις τους πρωταθλητές»

3/02/2012
«Πρόκληση να κερδίζεις τους πρωταθλητές»

Απογοητευμένοι από την απόδοσή τους είναι οι παίκτες της Τσέλσι, οι οποίοι το μόνο που επιθυμούν είναι να ανακάμψουν, ξεκινώντας από το παιχνίδι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (5/2). Ο Χουάν Μάτα επισήμανε πως η νικη αποτελεί πρόκληση για όλους και για αυτό είναι αφοσιωμένοι ως προς αυτήν την κατεύθυνση.

«Κανείς από την ομάδα δεν είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίζουμε. Δεν λειτουργούμε αρκετά καλά στο πρωτάθλημα και πρέπει να αντιδράσουμε γρήγορα. Αυτός είναι ο κύριος σκοπός μας.

Ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι κάτι είναι απίθανο στο ποδόσφαιρο, αλλά προς το παρόν η διαφορά μεταξύ εμάς και των συλλόγων του Μάντσεστερ είναι μεγάλη.

Πρέπει να μειώσουμε τη διαφορά, αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το παιχνίδι με την Μάντσεστερ είναι πολύ σημαντικό, το να κερδίσεις τον πρωταθλητή αποτελεί πρόκληση για όλη την ομάδα. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι
», ήταν τα λόγια του Μάτα.

Η Τσέλσι βρίσκεται στην τέταρτη θέση, απέχοντας 12 βαθμούς από τις συμπρωτοπόρους του Μάντσεστερ.

www.sport-fm.gr/