ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου

05/10/2013

Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις  για να ξέρετε τι σας γίνεται...

04:50, OTE Sport 1, Formula 1, Κορέα-ελεύθερα δοκιμαστικά 3

06:00, OTE Sport 2, Τένις, ATP WT 500 Tokyo, Rakuten Japan Open, Semifinal 1

07:30, OTE Sport 3, Τένις, ATP WT 500 Beijing, China Open, Semifinal 1

07:50, OTE Sport 1, Formula 1, Κορέα-κατατακτήριες,

08:00, OTE Sport 2, Τένις, ATP WT 500 Tokyo, Rakuten Japan Open, Semifinal 2

14:00, OTE Sport 4, Γερμανία δεύτερη κατηγορία, Karlsruher-Koln

14:30, OTE Sport 5, Τένις, ATP WT 500 Beijing, China Open, Semifinal 2

14:45, OTE Sport 1, Αγγλικό Πρωτάθλημα, MANCHESTER CITY-EVERTON

16:00, OTE Sport 3, NBA Europe Tour, Oklahoma City Thunder-Fenerbahce

16:30, OTE Sport 2, Γερμανικό Πρωτάθλημα, B. M’Gladbach-B. Dortmund

16:30, OTE Sport 4, Γερμανικό Πρωτάθλημα, Stuttgart-Werder B.

16:30, OTE Sport 5, Γερμανικό Πρωτάθλημα, Mainz-Hoffenheim

16:30, NOVASPORTS 3, Τουρνουά Μπάσκετ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΟΥΚΟΪΛ ΑΚΑΝΤΕΜΙΚ

17:00, OTE Sport 1, Αγγλικό Πρωτάθλημα, LIVERPOOL-CRYSTAL PALACE

17:30, NOVASPORTS 7, Ρωσικό Πρωτάθλημα, ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ - ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΙ

18:15, NOVASPORTS 1, Super League ΟΠΑΠ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

18:45, OTE Sport 4, Χάντμπολ, AEK-ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

19:00, OTE Sport 1, Αγγλικό Πρωτάθλημα, SUNDERLAND-MANCHESTER UNITED

19:00, OTE Sport 2, Ισπανικό Πρωτάθλημα, Vallecano-R. Sociedad

19:00, OTE Sport 5, Σούπερ Καπ Ισπανίας, 3point shootout

19:00, NOVASPORTS 3, Τουρνουά Μπάσκετ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΓΟΡ

19:30, OTE Sport 3, Γερμανικό Πρωτάθλημα, Leverkusen-Bayern Munich

20:00, OTE Sport 5, Σούπερ Καπ Ισπανίας, Μπάσκετ, τελικός

20:30, NOVASPORTS 2, Super League ΟΠΑΠ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

21:00, Action 24, Βελγικό πρωτάθλημα, ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ-ΛΕΟΥΒΕΝ

21:00OTE Sport 2, Ισπανικό Πρωτάθλημα, Levante-Real Madrid

21:45, OTE Sport 1, Ιταλικό Πρωτάθλημα, Inter-Roma

23:00, OTE Sport 2, Ισπανικό Πρωτάθλημα, Barcelona-Valladolid

23:30, OTE Sport 3, WRC, France Daily Highlights 1


ALEX WEB RADIO/TV

Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα
05/10/2013



Ενημερωθειτε για τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν στα Ελληνικα γηπεδα στην 7η αγωνιστικη της SUPER LEAGUE




















ALEX WEB RADIO/TV

Oι τιτλοι των αθλητικων ειδησεων και τα αθλητικα πρωτοσελιδα σε δυο βιντεο

Oι τιτλοι των αθλητικων ειδησεων και τα αθλητικα πρωτοσελιδα σε δυο βιντεο 

03/10/2013

Ενημερωθειτε σε δυο βιντεο για τους τιτλους των αθλητικων ειδησεων και των αθλητικων πρωτοσελιδων







ALEX WEB RADIO/TV

Ο κοσμος τρεχει στα συσιτια και η Περιφέρεια Αττικής θα διαθέσει 7 εκ. ευρώ για αναμορφωση της Λεωφόρου

Ο κοσμος τρεχει στα συσιτια και η  Περιφέρεια Αττικής θα διαθέσει 7 εκ. ευρώ για αναμορφωση της Λεωφόρου

05/10/2013

Ναι ετσι ακριβως ειναι...οπως το διαβαζετε...ο βαζελας...ο πιο βρωμικος συλογος στην χωρα η ομαδα ολων των Κυβερνησεων Δημοκρατικων και μη...θα λαβει επιχορηγηση 7.000.000 ευρω για να ανασκευασει την δανεικη απο την Μονη Πετρακη εκταση για το γηπεδο της Λεωφορου

Απο κει και υστερα , τι αλλο να πει κανεις? απλα η βρωμια σας η πουστια σας, και η διαπλοκη σας με ολες τις Κυβερνησεις και με ολα τα κομματα συνεχιζεται απο την στιγμη της ιδρυσης του βρωμικου σωματειου σας...και ακομα δεν εχετε δει τιποτε..ναι..ακριβως οπως σας γραφω...ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ΤΟ ΠΑΝΚΙ...ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ...ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΩ ΑΛΗΘΙΝΟΣ...

Πριν απολιγο εγραφα στην προηγουμενη αρθρογραφια μου για τα ραδιοφωνικα σποτακια του ΣΚΑΙ που συνεχιζουν να βγαινουν εφοσον υπαρχει ατιμωρησια...ασυλια  και ανοχη...και καπακι...δι8αβαζω για την Κρατικη παρακαλω επιχορηγηση της Οεριφερειας Αττικης και ο κυριος Σγουρος εκανε και δηλωσεις ολο καμαρι...οτι θα φιαξει το γηπεδο της Λεωφορου...

ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΓΟΥΡΕ...ΕΝΑ ΚΟΝΔΥΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ? Ετσι για να καμαρωνεις δικαια...τι καμαρωνεις δηλαδη? που δινεις 7 εκατομυρια ευρω στην βαζελα μεσα σε τετοια κριση? Τωρα που ο κοσμος πεθαινει στον δρομο απο την πεινα και αυτοκτονει γιατι δεν μπορει να ανταπεξελθει στις οικονομικες του υποχρεωσεις και σεις χαριζετε χρηματα στον βαζελα? και που θα τα πληρωσει ΟΛΟΣ ο Ελληνικος λαος?ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?

Δεν εχω να πω τιποτε αλλο..εισαστε ΞΕΦΤΥΛΕΣ και εσεις οι πολιτικοι και η βαζελα ...οτι σκατα και το φτυαρι...

Ιδου και η ειδηση...

Το story για τη διαμόρφωση της Λεωφόρου και τα 7.000.000€

Διαβάστε όλο το story σχετικά με το πλάνο της ανακατασκευής της Λεωφόρου και των 7.000.00€ που θα διαθέσει η Περιφέρεια Αττικής. Η κοινή δράση ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, οι συνομιλίες με Σγουρό και Δένδια, καθώς και τα νέα κονδύλια που μπορεί να έρθουν.
Την Πέμπτη το απόγευμα μπορεί να έγινε γνωστό ότι η Περιφέρεια Αττικής θα διαθέσει 7 εκ. ευρώ για ανακατασκευή στο γήπεδο της Λεωφόρου και τον περιβάλλοντα χώρο αλλά όλες οι διεργασίες είχαν ξεκινήσει αρκετούς μήνες νωρίτερα.
ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ερασιτέχνης από κοινού ζήτησαν την βοήθεια της Περιφέρειας ώστε να γίνουν κάποια από τα έργα που πρέπει στην Λεωφόρο.
Η απάντηση του Γιάννη Σγουρού και του επιτελείου του ήταν θετική και έτσι πριν από μερικούς μήνες ο Γιάννης Αλαφούζος μαζί με αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη συναντήθηκε με τον Γιάννη Σγουρό και κλιμάκιο της περιφέρειας.
Στην συνάντηση των δυο πλευρών συζητήθηκε ο προϋπολογισμός για το ποσό που μπορεί να διαθέσει η περιφέρεια ενώ έγινε και μια πρώτη κουβέντα για το πλάνο.
Το πλάνο στην Περιφέρεια
Λίγους μήνες αργότερα ΠΑΕ και Ερασιτέχνης αφού είχαν κάνε επαφές με αρχιτέκτονες και μηχανικούς απέστειλαν ένα ανεπίσημο πλάνο στην Περιφέρεια Αττικής με τις προτάσεις τους.
Δεν ήταν κάτι επίσημο όμως καθώς η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δεν μπορούν να καταθέσουν πρόταση από μόνοι τους αλλά μόνο έχοντας την έγκριση του Δήμου της Αθήνας προκειμένου μετά να προσδοκούν και σε επιπλέον κονδύλια.
Βέβαια με τις εκλογές για τον Δήμο της Αθήνας να έρχονται σε λίγους μήνες ουσιαστικά θα πρέπει στο Τριφύλλι να κάνουν λίγο ακόμα υπομονή και να δουν τι θα γίνει. Άλλωστε προ ημερών είχε γίνει και συνάντηση ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον κ. Δένδια, που προορίζεται για Δήμαρχος Αθηναίων, και δεν αποκλείεται οι δυο άντρες να συζήτησαν και για το γήπεδο της Λεωφόρου.
Γενικότερο πλάνο ανάπλασης
Την ίδια ώρα ο Γιάννης Σγουρός ο οποίος έχει παραλάβει το πλάνο θέλει να το εντάξει σε ένα πλάνο γενικής αναβάθμισης της περιοχής της Λεωφόρου που θα περιλαμβάνει τα προσφυγικά, το γήπεδο της Λεωφόρου, τα Κουντουριώτικα και ουσιαστικά θα αποτελέσει με τον Λυκαβηττό μια όαση πρασίνου στο κέντρο της Αθήνας.
Για αυτό άλλωστε από την Περιφέρεια τονίζουν ότι αυτά τα χρήματα δεν θα είναι μόνο για την Λεωφόρο αλλά και για έργα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Λεωφόρου.
Πολλοί θα πουν ότι σε τέτοια περίπτωση τα 7 εκ. δεν φτάνουν για να γίνουν όλα τα έργα και πως ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός είναι ριγμένος. Καθώς το Τριφύλλι θα αρκεστεί σε κάποια έργα καλλωπισμού εντός και εκτός γηπέδου.
Πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι μιλάμε για ένα πρώτο κονδύλι και όταν θα γίνει η συνολικότερη μελέτη και υπάρξει και το σχέδιο από τον Δήμο θα βγουν και άλλα χρήματα από την Περιφέρεια Αττικής.
Μένει βέβαια να το δούμε αυτό καθώς στον Παναθηναϊκό έχουν χορτάσει από λόγια και από "θα, θα" σε ότι έχει να κάνει με το νέο τους γήπεδο.
Η πρόταση του ΠΑΝ.ΚΙ.
Τέλος ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πολύ σύντομα και την πρόταση του "Παναθηναϊκού Κινήματος" αναφορικά με το γήπεδο του Τριφυλλιού στην Λεωφόρο και το αν θα ισχύσουν οι πληροφορίες που λένε πως το σχέδιο του ΠΑΝ.ΚΙ. περιλαμβάνει αντιστροφή της φοράς του γηπέδου.
Η διώροφη Λεωφόρος
Σύμφωνα πάντως με δημοσιεύματα, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει πραγματοποιήσει εδώ και καιρό επαφές με αρχιτέκτονες, μηχανικούς και συγκοινωνιολόγους για το καλύτερο δυνατό ''λίφτινγκ'' του γηπέδου.
Η αρχική σκέψη είναι η δημιουργία νέων διαζωμάτων πάνω από τις κεντρικές θύρες, αρχικά πάνω από την εξέδρα των επισήμων επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και εν συνεχεία επί της οδού Τσόχα (2 χιλιάδες η κάθε μία).
Ο στόχος είναι να έχουν αρχίσει τα έργα στο τέλος της φετινής σεζόν και στην έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου να έχει αυξηθεί η χωρητικότητα του γηπέδου σε 20 χιλιάδες θέσεις


ALEX WEB RADIO/TV

To ραδιοφωνο του ΣΚΑΙ συνεχιζει να βγαζει τα σποτακια του αδιαφορωντας για ολους και ολα...

To ραδιοφωνο του ΣΚΑΙ συνεχιζει να βγαζει τα σποτακια του αδιαφορωντας για ολους και ολα...

05/10/2013

Ετσι ακριβως ειναι...παρα την τιμωρια που του επιβληθηκε για το εν λογω ραδιοφωνικο σποτ εχει βγαλει ακομα αλλα δυο μαζι με αυτο και αδιαφορει για ολους και για ολα ο Αλαφουζος και το ΣΚΑΙ του το οτι ειμαστε στην 7η αγωνιστικη και οι μαχαιριες οι μπομπες τα γκαζακια πεφτουν βροχη και δεν ξερω κι εγω τι αλλο θα ακολουθησει, ο Αλαφουζος εχει γραμμενο ολο τον κοσμο...αδιαφορωντας που θα φτασει η κατασταση αυτη αν θα υπαρξουν νεκροι απο τις προκλησεις του μεσα απο τα σποτακια του η τις εκπομπες του...

Και το χειροτερο απολα?

ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ MEDIA ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ?

ΠΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ?

ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΤΟΥ?

ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΒΙΑΣ?

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ...ΠΟΤΕ!!!!

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ..ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ...ΟΥΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΝΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΕ ΟΠΑΔΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ... 

Και το χειροτερο απολα?

ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ...ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΟΤΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ...ΜΕΤΑ !!!

ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ...ΜΑΝΑΒΗΔΕΣ...

Ιδου και η ειδηση για το σποτακι...

"Παράγκα και όραμα Νο4": Αφιέρωμα στον Νίκο Προύντζο




ALEX WEB RADIO/TV

Την Τετάρτη με Κηφισιά-Οι Κάρτες Διαρκείας 2013-2014

Την Τετάρτη με Κηφισιά

Για την προσεχή Τετάρτη (9/10, 19:00) μετατέθηκε ο αγώνας του Λιγκ Καπ ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Ολυμπιακό, ενώ έγινε και αλλαγή έδρας, καθώς το ματς θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ρέντη.
Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ σε έκτακτη συνεδρίασή της και μετά τη σύμφωνη γνώμη των εμπλεκομένων ΤΑΑ όρισε εκ νέου τους αγώνες που αναβλήθηκαν στον 2ο όμιλο του Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς".
Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα (7/10) και την Τετάρτη (9/10) θα γίνουν τα δύο από τα τέσσερα παιχνίδια του 2ου ομίλου της Α' φάσης του Λιγκ Καπ 2013 "Νίκος Σαμαράς", που αναβλήθηκαν μετά την απαγόρευση της Περιφέρειας.

Με δεδομένη την αδειοδότηση του Ζηρινείου (πέρασε η επιτροπή ελέγχου και το ενέκρινε ως κατάλληλο) θα γίνει τη Δευτέρα (7/10) στις 19:00 ο αγώνας ΑΟ Κηφισιάς - Παναθηναϊκός, ενώ η αναμέτρηση Κηφισιά - Ολυμπιακός μετατέθηκε για το "Μελίνα Μερκούρη" του Ρέντη, την Τετάρτη (9/10) στις 19:00. Ο ορισμός των αγώνων ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και ΑΕΚ - Κηφισιά θα αποφασιστεί στο Δ.Σ. της ΕΣΑΠ, τη Δευτέρα (7/10) στις 12:30

Οι Κάρτες  Διαρκείας 2013-2014

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:
"Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου ξεκινησε  η διάθεση των Καρτών Διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2013 – 2014.

Οι Κάρτες  Διαρκείας 2013-2014 χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

Α. Κάρτες Διαρκείας Volleyballοι οποίες ισχύουν για όλους

τους εντός έδρας αγώνες των ομάδων μας Βόλεϊ Ανδρών και  Βόλεϊ Γυναικών σε πρωτάθλημα Ελλάδας, κύπελλο Ελλάδας και για τους εντός έδρας αγώνες των Κυπέλλων Ευρώπης.

Αντιστοιχούν σε οικονομική ενίσχυση των 50 Ευρώ.

Β. Κάρτες Διαρκείας WaterPoloοι οποίες  ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες των ομάδων μας Πόλο Ανδρών και Πόλο Γυναικών σε πρωτάθλημα Ελλάδας, κύπελλο Ελλάδας και για τους εντός έδρας αγώνες των Κυπέλλων Ευρώπης.

Αντιστοιχούν σε οικονομική ενίσχυση 50 Ευρώ.

Η διάθεση των Καρτών Διαρκείας 2013-2014 θα ξεκινήσει την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου από τα γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. (Πλατεία Αλεξάνδρας,  Πειραιάς) από τις 12:00 έως τις 18:00.

Από την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου η διάθεση θα γίνεται καθημερινά  από τις 10:00 έως τις 18:00.

ALEX WEB RADIO/TV

Συγχαρητήρια από τους Βετεράνους για τον θρίαμβο στις Βρυξέλλες

Συγχαρητήρια από τους Βετεράνους για τον θρίαμβο στις Βρυξέλλες


Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού εξέδωσε ανακοίνωση για τη μεγάλη νίκη της ομάδας στο Βέλγιο επί της Άντερλεχτ με σκορ 3-0.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Βετεράνων του Ολυμπιακού:
"Το 3-0 επί της πρωταθλήτριας Βελγίου Άντερλεχτ, μέσα στις Βρυξέλλες, συγκλονίζει τον κόσμο του Ολυμπιακού, γεμίζοντας τον υπερηφάνεια, και κάνει μεγάλη αίσθηση στον φίλαθλο κόσμο της Ευρώπης.

Συγχαίρουμε για την σπουδαία αυτή νίκη τον Πρόεδρο μας, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον υπερήφανο ηγέτη του Ολυμπιακού μας, ο οποίος με αγάπη και πάθος προχωρά για τη δημιουργία του Θρύλου των ονείρων των εκατομμυρίων φιλάθλων μας. Συγχαίρουμε τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας για τη μεγάλη χαρά που μας έδωσαν!

Όλοι μαζί στο γήπεδο Καραϊσκάκη, την Κυριακή στον αγώνα με τη Βέροια, για να χειροκροτήσουμε θρυλική ομάδα του Πειραιά και της Ελλάδας!

Ζήτω ο Ολυμπιακός μας, ο Θρύλος του Ελληνικού Ποδοσφαίρου!".

ALEX WEB RADIO/TV

Πινιέιρος Σκάι-Ολυμπιακός 81-70 (videos)

Πινιέιρος Σκάι-Ολυμπιακός 81-70 (videos)

05/10/2013 

Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα 11 πόντων (81-70) για την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου νικώντας την Πινιέιρος Σκάι στο Μπαρουέρι με 81-70. Κορυφαίος ο Σπανούλης με 18π. και 9 ασίστ.

Στα… έντεκα βήματα από την κούπα
Πολύ κοντά στην κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου είναι ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν 81-70 της Πινέιρος Σκάι στο Μπαρουέρι και έχουν σαφές προβάδισμα έναντι των Βραζιλιάνων.

Κορυφαίος ο Σπανούλης με 18 πόντους, όλους στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και 9 ασίστ, ενώ άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι Στράτος Περπέρογλου (15π. με 7/7 σουτ), Μπράιαντ Ντάνστον (11π., 12 ριμπ.) και Ματ Λοτζέσκι (10π.). Πάλευε σχεδόν μόνος του ο Σαμέλ Στόλγουορθ με 26 πόντους για τους γηπεδούχους, που είχαν εμμονή με το τρίποντο (10/34).

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στο ίδιο γήπεδο την Κυριακή (17:30 ώρα Ελλάδας) και πλέον στον Ολυμπιακό αρκεί να υπερασπιστεί τη διαφορά του πρώτου αγώνα για να κατακτήσει το πρώτο Διηπειρωτικό Κύπελλο στην ιστορία του.

Κυρίαρχος, αλλά «φτωχό» το +4

Ο Βασίλης Σπανούλης όχι απλώς αγωνίστηκε κανονικά, αλλά ξεκίνησε και στην πεντάδα μαζί με Μάντζαρη, Περπέρογλου, Πρίντεζη και Ντάνστον. Ο Ολυμπιακός είχε εξ αρχής πρόθεση να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του μέσα στο καλάθι και το έκανε. Η τριάδα Περπέρογλου, Ντάνστον και Πρίντεζη «χτύπησε» στην αδυναμία των Βραζιλιάνων, προσφέροντας 12 πόντους μέσα στη ρακέτα έναντι μόλις 4 των γηπεδούχων που έκαναν κατάχρηση του μακρινού σουτ (1/8 τρίποντα στο δεκάλεπτο), αλλά που χάρη στις προσπάθειες του Μπορατσίνι έκλεισαν το δεκάλεπτο μόνο στο -4 (11-15).

Έπεσε στην παγίδα τους

Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν άποντοι για τρία αγωνιστικά λεπτά επιτρέποντας στους αντιπάλους τους να πλησιάσουν στον πόντο (14-15). Ο Ολυμπιακός απάντησε με ένα σερί 5-0 και πρωταγωνιστή τον Πέτγουεϊ, αλλά ήταν κακός αμυντικά και η Πινιέιρος Σκάι αρχικά ισοφάρισε με δύο τρίποντα του Στόλγουορθ και εν συνεχεία πέρασε μπροστά με τέσσερις (26-22) με δύο καλάθια του Σμιθ. Η είσοδος του Μπέγκιτς θωράκισε αμυντικά τους πρωταθλητές Ευρώπης και ο Σλοβένος έκανε δύο εντυπωσιακά καρφώματα βοηθώντας την ομάδα του να ισοφαρίσει (26-26) και με καλάθι του Πρίντεζη στην εκπνοή να κλείσει το ημίχρονο με βραχεία κεφαλή (30-32). Ο Ολυμπιακός είχε μεν 13/19 δίποντα και τον έλεγχο των ριμπάουντ, 18-12, αλλά τα 11 λάθη και η κακή περιφερειακή άμυνα έκαναν το ματς… ντέρμπι.

Πήρε μπρος ο αρχηγός

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε τους Μάντζαρη, Σπανούλη, Λοτζέσκι, Πρίντεζη και Ντάνστον με την επιστροφή από τα αποδυτήρια. Ο αρχηγός των Πειραιωτών μετά από ένα ημίχρονο χωρίς πόντο πήρε την κατάσταση στα χέρια του και ολοκλήρωσε την τρίτη περίοδο με 11 πόντους και 9 ασίστ. Με διαδοχικούς πόντους έφερε τον Ολυμπιακό στο +8 (36-44) και παρά τις προσπάθειες των Στόλγουορθ, Μπορατσίνι και Ταβερνάρι, που κρατούσαν τους γηπεδούχους όρθιους με μακρινά σουτ, ένα δικό του τρίποντο ανέβασε τη διαφορά για πρώτη φορά στους εννιά (47-56), προτού οι Βραζιλιάνοι κλείσουν το δεκάλεπτο με δύο καλάθια και στο -5 (51-56).

Κράτησε τον έλεγχο

Παρότι η Πινιέιρος Σκάι πλησίασε στους τρεις (53-56) με την έναρξη της τελευταίας περιόδου, ο Ολυμπιακός δεν πανικοβλήθηκε. Απάντησε με ένα σερί 6-0 και μόνιμες απειλές τους Σπανούλη και Περπέρογλου (53-62), ενώ παρότι ο Στόλγουορθ αποτελούσε άλυτο πρόβλημα για την άμυνα των «ερυθρόλευκων» (59-65), τα τρίποντα των Λοτζέσκι και Μάντζαρη έφεραν τη διαφορά για πρώτη φορά στο +10 (61-71) τριάμισι λεπτά πριν το τέλος. Οι πεισματάρηδες Βραζιλιάνοι πλησίασαν ξανά στους πέντε (66-71), αλλά ένα ακόμη… αρχηγικό τρίποντο έδωσε ανάσα στον Ολυμπιακό (66-74) και με καταπληκτικό γκολ-φάουλ η διαφορά έφτασε και στο +11 (66-77) στα 40’’ πριν το τέλος. Η διαφορά αυτή παρέμεινε μέχρι και το φινάλε του ματς.

Δεκάλεπτα: 11-15, 30-32, 51-56, 70-81.

Πινιέιρος Σκάι (Μορτάρι): Μπορατσίνι 11, Σμιθ 19, Σόουζα 2, Στόλγουορθ 26, Ταβερνάρι 12, Ντος Σάντος, Τόιλοϊ, Περέιρα.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 7, Ντάνστον 11, Σπανούλης 18, Περπέρογλου 15, Σίμονς 2, Μπέγκιτς 4, Πρίντεζης 6, Μάντζαρης 8, Λοτζέσκι 10, Κατσίβελης, Σλούκας (δεν έπαιξε ο Αγραβάνης).

Στατιστικα των δυο ομαδων 


Tα  highlights της αναμετρησης 
 



Δηλωσεις μετα την αναμετρηση

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: Περιμέναμε ένα ιδιαίτερο και δύσκολο παιχνίδι για τους λόγους που είπε και ο Στράτος. Η διαφορετική ώρα και το ταξίδι έπαιξαν ρόλο, επίσης η έλλειψη πληροφορίας που είχαμε για την Πινέιρος, αλλά και του ιδιόμορφου τρόπου που επιτείθεται. Έτσι, χρειαστήκαμε κάποιο χρόνο για να προσαρμοστούμε στο ματς. Τελικά, εάν δείτε τους αριθμούς που λένε την αλήθεια για σήμερα, είχαμε μεγάλη διαφορά στα ριμπάουντ, περίπου 20 περισσότερα και επίσης είχαμε 10 ασίστ περισσότερες. Αλλά το γεγονός πως κάναμε 20 λάθη είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολήσει. Είναι και δεν είναι φυσιολογικό αυτό. Φυσιολογικό γιατί δεν είμαστε καιρό όλοι μαζί και ο ένας πρέπει να γνωρίσει το παιχνίδι του άλλου, αλλά παίζει ρόλο και ο αντίπαλος και το πως παίζει άμυνα. Κάθε μέρα που περνάει κάθε εμπειρία μας κάνει καλύτερη ομάδα. Πλέον καλούμαστε να κάνουμε καλή προπόνηση αύριο για να παίξουμε καλά την Κυριακή και να τελειώσουμε αυτό για το οποίο ήρθαμε εδώ. Ήταν πολύ μεγάλη η χαρά που είδαμε τόσο κόσμο στις εξέδρες και μας υποστήριξε. Εκ μέρους της ομάδας θέλουμε να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Η Πινέιρος είναι μια ομάδα που διαλέγει να επιτείθεται με πρόσωπο στο καλάθι, βασίζεται αρκετά στους τρεις περιφερειακούς που απειλούν με το σουτ και ταυτόχρονα έχουν δύο πλέι μέικερ που ελέγχουν πολύ καλά το παιχνίδι. Το γεγονός ότι δεν είχαν ψηλούς που μπορούσαν να τελειώσουν φάσεις κοντά στο καλάθι, σίγουρα λειτούργησε πολύ καλά και για εμάς, γιατί όπως είδατε είχαμε πολύ μεγάλο ποσοστό στα σουτ κοντά στο καλάθι. Πάντα κοιτάω το ομαδικό παιχνίδι, ήταν μια ομάδα πολύ καλά προετοιμασμένη, η οποία φαίνεται να έχει δουλέψει ιδιαίτερα το δικό της παιχνίδι και τον ρυθμό.  Το ότι δεν είχαμε πληροφορίες για την Πινέιρος, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι για εμάς. Κάναμε μεγάλες προσπάθειες να βρούμε πληροφορίες, χωρίς, όμως, ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα, εμείς πρέπει να παίρνουμε πλεονέκτημα από το τι μας δίνει ο αντίπαλος. Εάν λοιπόν είχαμε εκτέλεση κοντά στο καλάθι, εκεί έπρεπε να χτυπήσουμε και αυτό κάναμε.
ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ: Σήμερα παίξαμε λίγο απροετοίμαστοι καθώς δεν ήταν εύκολο να βρούμε πολλές πληροφορίες για την Πινέιρος, αλλά είδαμε πως είναι πολύ καλή ομάδα. Κάναμε το παιχνίδι μας, πήραμε τη νίκη και πλέον θέλουμε ακόμη μια νίκη για να πάρουμε το τρόπαιο. Είναι μια διαφορά τα πολλά τρίποντα, δύσκολο να σταματήσεις έναν τέτοιο τρόπο παιχνιδιού αν μια ομάδα βρει ρυθμό. Η Πινέιρος είναι μια ομάδα που παίζει αρκετά σκληρά.



ALEX WEB RADIO/TV

Super League: Preview 7ης αγωνιστικής

Super League: Preview 7ης αγωνιστικής

05/10/2013
 Πολύ σημαντικές και οι τρεις αναμετρήσεις οι οποίες σήμερα ανοίγουν την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αναμετρήσεις «φωτιά»
Πολύ σημαντικές και οι τρεις αναμετρήσεις οι οποίες σήμερα ανοίγουν την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται στις 16:00 τον Ατρόμητο, στον πρώτο παιχνίδι των Αρκάδων μετά την αποχώρηση του Σάκη Τσιωλη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ενώ ο Ατρόμητος από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη με την Καλλονή στο ΟΑΚΑ.

Στις 18:15 στην Κρήτη ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει τον Πλατανιά σε ένα τοπικό ντέρμπι…

Το τελευταίο παιχνίδι της σημερινής ημέρας διεξάγεται στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον Άρη. Μεγάλη βαθμολογική σημασία για τους φιλοξενούμενους το παιχνίδι παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε ακόμη στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ωστόσο μέχρι τώρα ο Άρης έχει κατακτήσει μόνο δύο βαθμούς μετά από έξι παιχνίδια.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας

Σάββατο, 05 Οκτωβρίου
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος (16:00 / Novasports 2)
Εργοτέλης – Πλατανιάς (18:15 / Novasports 1)
Πανιώνιος – Άρης (20:30 / Novasports 2)

Κυριακή, 06 Οκτωβρίου
Ολυμπιακός – Βέροια (16:00 / Novasports 2)
SKODA Ξάνθη – Απόλλων (18:15 / Novasports 2)
Λεβαδειακός – ΑΕΛ Καλλονής (18:15 / Novasports 4)
Πανθρακικός – ΟΦΗ (18:15 / Novasports 3)
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (20:30 / Novasports 1)

Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου
Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα (19:30 / Novasports 1)

ALEX WEB RADIO/TV

H Eυρωπη παιζει μπαλλα...


H Eυρωπη παιζει μπαλλα...

05/10/2013

Η Ιταλία συγκεντρώνει τα... φώτα αυτό το Σαββατοκύριακο με τα σπουδαία ματς, Ίντερ - Ρόμα, Γιουβέντους - Μίλαν και Λάτσιο - Φιορεντίνα. Ξεχωρίζουν επίσης στην υπόλοιπη Ευρώπη τα Μαρσέιγ - Παρί Σεν-Ζερμέν και Λεβερκούζεν - Μπάγερν. Αναλυτικά το πρόγραμμα...
Το πρωτάθλημα της Ιταλίας είναι αυτό που συγκεντρώνει το περισσότερο ενδιαφέρον στην Ευρώπη αυτό το Σαββατοκύριακο, με τρία σπουδαία ματς.
Το Σάββατο η πρωτοπόρος Ρόμα για να κάνει το "7 στα 7" θα πρέπει να νικήσει την Ίντερ μέσα στο Μιλάνο, ενώ την Κυριακή η κοντράρονται Γιουβέντους - Μίλαν και Λάτσιο - Φιορεντίνα.

Το κλασικό ντέρμπι της χώρας διεξάγεται στην Γαλλία, με την Μαρσέιγ να υποδέχεται την Παρί Σεν-Ζερμέν, ενώ στην Γερμανία η Λεβερκούζεν φιλοξενεί την Μπάγερν.
 Το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:

Premier League - 7η αγωνιστική


Σάββατο
Μάντσεστερ Σίτι - Έβερτον (14:45)
Χαλ - Άστον Βίλα (17:00)
Λίβερπουλ - Κρίσταλ Πάλας
Κάρντιφ - Νιούκαστλ
Φούλαμ - Στόουκ
Σάντερλαντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)
Κυριακή
Νόριτς - Τσέλσι (15:30)
Σαουθάμπτον - Σουόνσι
Γουέστ Μπρομ - Άρσεναλ (18:00)
Τότεναμ - Γουέστ Χαμ

Serie A - 7η αγωνιστική


Σάββατο
Κιέβο - Αταλάντα (19:00)
Ίντερ - Ρόμα (21:45)
Κυριακή
Πάρμα - Σασουόλο (13:30)
Μπολόνια - Βερόνα (16:00)
Κατάνια - Τζένοα
Νάπολι - Λιβόρνο
Σαμπντόρια - Τορίνο
Ουντινέζε - Κάλιαρι
Γιουβέντους - Μίλαν (21:45)
Λάτσιο - Φιορεντίνα

Primera Division - 8η αγωνιστική


Παρασκευή
Βιγιαρεάλ - Γρανάδα (21:00)
Μάλαγα - Οσασούνα (23:00)
Σάββατο
Έλτσε - Εσπανιόλ (17:00)
Ράγιο Βαγιεκάνο - Σοθιεδάδ (19:00)
Λεβάντε - Ρεάλ (21:00)
Μπαρτσελόνα - Βαγιαδολίδ (23:00)
Κυριακή
Ατλέτικο - Θέλτα (13:00)
Σεβίλλη - Αλμερία (18:00)
Χετάφε - Μπέτις (20:00)
Μπιλμπάο - Βαλένθια (22:00)

Bundesliga - 8η αγωνιστική


Παρασκευή
Ανόβερο - Χέρτα (21:30)
Σάββατο
Σάλκε - Άουγκσμπουργκ (16:30)
Γκλάντμπαχ - Ντόρτμουντ
Στουτγκάρδη - Βέρντερ
Βόλφσμπουργκ - Μπράουνσβαϊγκ
Μάιντς - Χόφενχαϊμ
Λεβερκούζεν - Μπάγερν (19:30)
Κυριακή
Νυρεμβέργη - Αμβούργο (16:30)
Φράιμπουργκ - Φρανκφούρτη (18:30)

Ligue 1 - 9η αγωνιστική


Παρασκευή
Μπαστιά - Λοριάν (21:30)
Σάββατο
Μονακό - Σεντ-Ετιέν (18:00)
Γκινγκάμπ - Ρεν (21:00)
Λιλ - Αζαξιό
Ναντ - Εβιάν
Τουλούζ - Νις
Βαλανσιέν - Ρεμς
Κυριακή
Μονπελιέ - Λιόν (15:00)
Μπορντό - Σοσό (18:00)
Μαρσέιγ - Παρί Σεν-Ζερμέν (22:00)

Primeira Liga - 7η αγωνιστική


Παρασκευή
Ακαντέμικα - Ρίο Άβε (22:45)
Σάββατο
Μπελενένσες - Ολιανένσε (18:00)
Σπόρτινγκ - Σετούμπαλ (22:15)
Κυριακή
Ζιλ Βισέντε - Πάσος Φερέιρα (18:00)
Νασιονάλ - Μπράγκα (18:15)
Αρόουκα - Πόρτο (20:15)
Εστορίλ - Μπενφίκα (22:15)
Δευτέρα
Γκιμαράες - Μαρίτιμο (22:15)

Eredivisie - 9η αγωνιστική


Παρασκευή
Κάμπουρ - Τβέντε (21:00)
Σάββατο
Ντεν Χάαχ - Χέρενφεν (19:45)
Ρόντα - Τσβόλε (20:45)
Γκόου Αχέντ Ιγκλς - Νάιμεχεν
Μπρέντα - Χεράκλες (21:45)
Κυριακή
Άγιαξ - Ουτρέχτη (13:30)
Φιτέσε - Φέγενοορντ (15:30)
Χρόνινχεν - Άλκμααρ
Αϊντχόφεν - Βάαλβαϊκ (17:30)

SüperLig - 7η αγωνιστική


Παρασκευή
Καράμπιουκσπορ - Μπούρσασπορ (20:00)
Σάββατο
Κάισερισπορ - Γκαζιάντεπσπορ (16:00)
Εσκισέχιρσπορ - Μπεσίκτας (19:00)
Κόνιασπορ - Ερτσίγεσπορ
Κυριακή
Κασίμπασα - Ελάζιγκσπορ (14:00)
Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ - Γαλατάσαράι (16:30)
Ρίζεσπορ - Αντάλιασπορ
Σίβασπορ - Γκεντσλερμπιρλιγί (19:00)
Φενέρμπαχτσε - Τράμπζονσπορ (20:00)

Jupiler League - 10η αγωνιστική


Σάββατο
Μπριζ - Λόιβεν (21:00)
Σαρλερουά - Λόκερεν
Μέχελεν - Σερκλ Μπριζ
Λιρς - Μονς
Βάασλαντ-Μπέβερεν - Οστάνδη
Κυριακή
Άντερλεχτ - Κόρτραϊκ (15:30)
Ζούλτε Βάρεχεμ - Σταντάρ Λιέγης (19:00)
Γάνδη - Γκενκ (21:30)

Scottish Premier League - 9η αγωνιστική


Σάββατο
Σέλτικ - Μάδεργουελ (17:00)
Νταντί Γιουνάιτεντ - Κιλμάρνοκ
Χαρτς - Σεντ Μίρεν
Ρος Κάουντι - Αμπερντίν
Σεντ Τζόνστοουν - Ινβερνές
Δευτέρα
Παρτικ Θισλ - Χιμπέρνιαν (21:45)

Κύπρος - 5η αγωνιστική


Σάββατο
Εθνικός - Ερμής (18:00)
ΑΕΛ - ΑΕΚ (19:00)
Κυριακή
Αλκή - Ομόνοια (18:00)
ΑΕ Κουκλιών - Ανόρθωση
ΕΝΠ - Νέα Σαλαμίνα (19:00)
Δευτέρα
ΑΠΟΕΛ - Άρης (19:00)
Δόξα - Απόλλων


ALEX WEB RADIO/TV

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Η μαυρη ημερα στα Τεμπη....ΑΘΑΝΑΤΟΙ !!!

Ο ALEX WEB RADIO/TV oπως καθε χρονο  απο την ημερα της υπαρξης του αφιερωνει λιγες γραμμες σαν ελαχιστο φορο τιμης στα αδικοχαμενα παληκαρια απο το δυστυχημα στα Τεμπη
Γιατι οταν υπαρχει θανατος και μια οικογενεια χανει το βλασταρι της δεν υπαρχει ο ηλιθιος οπαδισμος μα μονο ο πονος και ο θρηνος....και για οποιον εχει αγνα αισθηματα και δεν εχει χασει την ψυχη του ακομα στην σημερινη ελεινη και τρισαθλια κοινωνια που ζουμε...τοτε...εχει και μνημη..
Απο καρδιας ευχομαι πρωτα απολα στις οικογενειες των θυματων δυναμη και κουραγιο και να ειναι καλα για να τους θυμουνται και επισης ευχομαι στον ΠΑΟΚ παραμεριζοντας καθε ειδους οπαδισμο ποτε ξανα να μην θρηνησει θυματα αλλα και να μην επιδιωξει ποτε να δημιουργησει θυματα...γιατι ο πονος μιας μαννας ειναι μεγαλος...ο μεγαλυτερος που υπαρχει...και δεν πρεπει ποτε να κανουμε οτι δεν θελουμε να μας κανουν...
ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΔΙΚΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΒΑΛΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ....

 Και  ενα μικρο αφιερωμα για οσα εγιναν εκεινη την ημερα ....

Ήταν απόγευμα της 13ης Απριλίου του 2003, όταν 21 αγγελούδια μαθητές του Λυκείου Μακροχωρίου Ημαθίας, άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, σε ένα από τα πιο τραγικά και αδύνατα να χωρέσει ο νους τροχαίο δυστύχημα, στην κοιλάδα των Τεμπών.

Εννέα χρόνια μετά, οι θλιβερές μνήμες ξυπνούν κάθε τέτοια μέρα, όμως όπως φαίνεται, δεν είναι αρκετές για να διορθωθούν σφάλματα και παραλείψεις που εξακολουθούν να στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές. Απόδειξη αυτού, η Ελλάδα καταλαμβάνει την πρώτη θέση μεταξύ των 27 χωρών της ΕΕ, σε  θανάτους από τροχαία δυστυχήματα, ενώ το ετήσιο κόστος από τις επιπτώσεις τους στη χώρα εκτιμάται στα 14 δισεκατομμύρια ευρώ.
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που παρουσιάστηκαν πριν λίγες ημέρες στα Χανιά, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου για την παρουσίαση εκδηλώσεων οδικής ασφαλείας, τα τελευταία 50 χρόνια οι νεκροί από τροχαία δυστυχήματα στην Ελλάδα ξεπερνούν τις 120.000.
Οι αιτίες των τροχαίων είναι πολλές, αλλά "πρωταγωνιστικό" ρόλο παίζουν ο παράγοντας άνθρωπος και η κακή κατάσταση του οδικού δικτύου.
Η στιγμή που σταμάτησε ο χρόνος...
Η επιστροφή από την τριήμερη εκδρομή της πρώτης τάξης του λυκείου Μακροχωρίου Ημαθίας στην Αθήνα, διακόπηκε στο 38ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθήνας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος των Τεμπών.
Ήταν λίγο πριν τις 7.30 μμ, όταν σε ένα στενό σημείο του δρόμου στην κοιλάδα των Τεμπών, στο λεωφορείο που μετέφερε τους μαθητές, είχε στήσει καρτέρι ο θάνατος, "μεταμορφωμένος" σε νταλίκα που μετέφερε νοβοπάν και μελαμίνες.

Το εμπόρευμα αποκολλήθηκε από την νταλίκα του οδηγού Δ.Ν. Ένα μέρος του εμπορεύματος έπεσε στο δρόμο, ενώ ένα άλλο θέρισε το λεωφορείο, με το οποίο διασταυρώθηκε εκείνη τη στιγμή, του οποίου την αριστερή πλευρά "ξύρισε". Διαλυμένα καθίσματα, κομμένες λαμαρίνες, σπασμένα τζάμια.. διαμελισμένα παιδικά κορμιά και φωνές τρόμου, συνέθεταν το σκηνικό φρίκης, που εκτυλίχθηκε στο σημείο που σταμάτησε η πορεία του λεωφορείου.

Θρήνος στα νοσοκομεία Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κατερίνη και Λάρισα έστειλαν ασθενοφόρα και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ, ενώ στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από τη Θεσσαλία και την κεντρική Μακεδονία, για την όσο το δυνατό γρηγορότερη μεταφορά των τραυματιών στα νοσοκομεία και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.
Περίπου δύο ώρες χρειάστηκαν για να απεγκλωβιστούν όλοι οι τραυματίες και να μεταφερθούν στα νοσοκομεία της Λάρισας και της Κατερίνης. Τα ασθενοφόρα έφταναν το ένα μετά το άλλο μεταφέροντας νεκρούς και διακομίζοντας τραυματίες.

Τους γονείς, που μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με λεωφορεία, έσπευσαν να στηρίξουν και ιδιώτες ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί, ενώ από το νοσοκομείο γίνονταν εκκλήσεις για φιάλες αίματος. Οι νεκροί και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Λάρισας και της Κατερίνης, ενώ η ιατροδικαστής της Λάρισας, ζήτησε τη μεταφορά όλων των νεκρών στο νοσοκομείο της Λάρισας, προκειμένου να γίνει εκεί η αναγνώρισή τους.

Η δικαστική απόφαση πεντέμισυ χρόνια μετά Τον Οκτώβριο του 2008 το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας έκρινε αθώο τον οδηγό του μοιραίου λεωφορείου Κ. Μ., που ήταν μεταξύ των τραυματιών.
Ένοχοι για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας κατά συρροή, σωματικές βλάβες κατά συρροή και διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών, κρίθηκαν ο Αθ. Σ., πρόεδρος της εταιρείας "Ακρίατας Α. Ε." για λογαριασμό της οποίας μεταφέρονταν η ξυλεία στην νταλίκα, και η διευθύνουσα σύμβουλος Λ. Σ., οι οποίοι καταδικάστηκαν σε συνολική ποινή φυλάκισης 4 ετών, 11 μηνών και 15 ημερών έκαστος.
Για τους καταδικασθέντες, το δικαστήριο δέχθηκε τα ελαφρυντικά του προτέρου εντίμου βίου, καθώς και ότι επιδίωξαν στη συνέχεια να άρουν τις συνέπειες των πράξεών τους (η εταιρεία πλήρωσε συνολικά για αποζημιώσεις το ποσό των 8.500.000 ευρώ), ενώ η εισαγγελέας της έδρας απέρριψε το αίτημα αναστολής της ποινής και την μετέτρεψε προς 10 ευρώ ημερησίως.


ALEX WEB RADIO/TV

Tα αποτελεσματα του Europa League (videos)

Tα αποτελεσματα του Europa League (videos)

04/10/2013

Τότεναμ, Φιορεντίνα, Σουόνσι, Ρουμπίν, Γκενκ, Φρανκφούρτη, Σεβίλλη, Ζάλτσμπουργκ και Λουντογκόρετς έκαναν το "2 στα 2". Ο Απόλλων Λεμεσού πήρε "διπλό", ήττα το ΑΠΟΕΛ, ενώ η Λάτσιο έφυγε με το 3-3 από την Τραπεζούντα (videos)

Εννέα ομάδες κατάφεραν διατηρήσουν το απόλυτο των νικών μετά την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Αυτές είναι οι Σουόνσι, Λουντογκόρετς, Ζάλτσμπουργκ, Ρουμπίν, Φιορεντίνα, Φρανκφούρτη, Γκενκ, Σεβίλλη και Τότεναμ.
Σε τρεις ομίλους δηλαδή δεν υπάρχει ομάδα με 6 βαθμούς, στον 12ο και τον 10ο στους οποίους στα ντέρμπι κορυφής αναδείχθηκαν ισόπαλες Άλκμααρ με ΠΑΟΚ (1-1) και Τράμπζονσπορ με Λάτσιο (3-3), αλλά και στον 9ο όπου η Γκιμαράες έμεινε στην κορυφή παίρνοντας ισοπαλία με 1-1 από την Λιόν στο "Ζερλάν".

Ματσάρα και "διπλό" του Απόλλωνα
Στην Τραπεζούντα έγινε... ματσάρα, με τους Τούρκους να προηγούνται με 2-0 και 3-1, αλλά τον Σέρτζο Φλόκαρι να σκοράρει στο 84' και το 85', ενώ στο άλλο ματς του ομίλου ο Απόλλων Λεμεσού νίκησε 1-0 με γκολ του Γκαστόν Σανγκόι.
Ο Αργεντινός είχε χάσει πέναλτι στο 1ο ημίχρονο, αλλά στο 2ο πέτυχε το 4ο φετινό γκολ του στην Ευρώπη, δηλαδή έχει πετύχει και τα 4 ευρωπαϊκά τέρματα της ομάδας του φέτος!
 Ήττα για ΑΠΟΕΛ
Μία από τις 9 που έκαναν το "2 στα 2", η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, επικράτησε στην Κύπρο με 3-0 του ΑΠΟΕΛ.
Τους πρώτους της βαθμούς πήρε η Βαλένθια, η οποία νίκησε με 2-0 στην Ρωσία την Κουμπάν Κρασνοντάρ, με γκολ των Πάκο Αλκάθερ και Σοφιάν Φεγκουλί.
Για τον 12ο όμιλο, αυτόν του ΠΑΟΚ, αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 οι Σαχτιόρ Καραγκάντι και Μακάμπι Χάιφα, αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:


1ος όμιλος
Κουμπάν Κρασνοντάρ - Βαλένθια 0-2 (73' Αλκάθερ, 81' Φεγκουλί)
Σουόνσι - Ζανκτ Γκάλεν 1-0 (52' Ράουτλετζ)

2ος όμιλος
Λουντογκόρετς - Ντίναμο Ζάγκρεμπ 3-0 (12' Ζουνίνιο Κισαντά, 34' Μισιτζάν, 61' Ντιάκοβ)
Τσερνομόρετς - Αϊντχόφεν 0-2 (13' Ντεπάι, 88' Γιόζεφζουν)

3ος όμιλος
Έσμπιεργκ - Ζάλτσμπουργκ 1-2 (89' Ντιούφ / 6' και 38' Αλάν)
Έλφσμποργκ - Σταντάρ Λιέγης 1-1 (23' Κλάεσον / 62' Μουζανζί Μπιά)

4ος όμιλος
Ρουμπίν Καζάν - Ζούλτε Βάρεχεμ 4-0 (59' αυτ. Ντουπλούς, 73' Ερεμένκο, 81' Ριαζάντσεβ, 89' Νάτχο)
Γουίγκαν - Μάριμπορ 3-1 (22' και 91' Πάουελ, 33' Γουότσον / 60' Μάρκος Ταβάρες)

5ος όμιλος
Ντνίπρο - Φιορεντίνα 1-2 (57' πέν. Σελέζνιοβ / 53' Γκονσάλο Ροντρίγκες, 73' Αμπροζίνι)
Πάσος Φερέιρα - Παντούρι 1-1 (49' Ρουί Μιγκέλ / 5' Μομτσίλοβιτς)

6ος όμιλος
ΑΠΟΕΛ - Φρανκφούρτη 0-3 (27' αυτ. Αλεξάνδρου, 59' Λάκιτς, 66' Γιουνγκ)
Μπορντό - Μακάμπι Τελ-Αβίβ 1-2 (48' Ζουσιέ / 71' Ιτζχάκι, 79' Μίχα)

7ος όμιλος
Ραπίντ Βιέννης - Ντινάμο Κιέβου 2-2 (53' Μπούργκσταλερ, 94' Τρίμελ / 30' Γιαρμόλενκο, 34' αυτ. Ντίμπον)
Γκενκ - Τουν 2-1 (55' Γκοριούς, 63' Βόσεν / 93' Γιόσεφ Μαρτίνες)

8ος όμιλος
Σεβίλλη - Φράιμπουργκ 2-0 (63' πέν. Περότι, 91' Μπάκα)
Σλόβαν Λίμπερετς - Εστορίλ 2-1 (15' Σούραλ, 62' Κόβατς / 45' Λουίς Λεάλ)

9ος όμιλος
Ριέκα - Μπέτις 1-1 (10' Μπένκο / 14' Μαμπουατί)
Λιόν - Γκιμαράες 1-1 (53' Γκοναλόν / 39' Μααζού)

10ος όμιλος
Λέγκια - Απόλλων Λεμεσού 0-1 (56' Σανγκόι)
Τράμπζονσπορ - Λάτσιο 3-3 (12' Ερντογάν, 22' Μιερζεγέβσκι, 35' Πάουλο Ενρίκε / 29' Ονάζι, 84' και 85' Φλόκαρι)

11ος όμιλος
Ανζί - Τότεναμ 0-2 (34' Ντεφόου, 40' Σαντλί)
Τρόμσο - Σερίφ 1-1 (65' Όντρασεκ / 87' Ρικαρντίνιο)

12ος όμιλος
Άλκμααρ - ΠΑΟΚ 1-1 (82' Χούβελεου / 93' Σαλπιγγίδης)
Σαχτιόρ Καραγκάντι - Μακάμπι Χάιφα 2-2 (40' Φινοντσένκο, 45' Ταράσοβ / 54' Εζρά, 79' Τουργκεμάν)

Οι συνθέσεις

1ος όμιλος

ΚΟΥΜΠΑΝ: Μπελένοβ, Κοζλόβ, Σαντάο, Ντεάλμπερτ, Μελγκαρέχο, Φίντλερ, Τλίσοβ, Χουμπούλοβ (59' Τσοράεβ), Μπουένο (68' Μπούτσουρ), Ποπόβ, Τζιμπρίλ Σισέ (81' Μπαλντέ).
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Μπαραγάν, Κόστα, Ρουίθ, Γκουαρδάδο, Παρέχο (76' Οριόλ Ρομέου), Φουέγο, Φεγκουλί, Μπερνάτ, Κανάλες (59' Καρτάμπια), Πιάτι (66' Πάκο Αλκάθερ).

ΣΟΥΟΝΣΙ: Τρέμελ, Τιντάλι, Τσίκο, Τζόρντι Αμάτ, Μπεν Ντέιβις, Μπρίτον, Τζόναθαν ντε Γκουζμάν, Ποθουέλο (83' Σέλβεϊ), Ράουτλετζ (62' Νέιθαν Ντάιερ), Μίτσου, Μπονί (70' Άλβαρο Βάθκεθ).
ΖΑΝΚΤ ΓΚΑΛΕΝ: Λόπαρ, Μάρτιτς, Μονταντόν (73' Ρούσο), Μπεσλ, Λεντζάνι, Μουτς, Γιανιάτοβιτς, Βίκτιεβιτς, Ρικάρντο Ροντρίγκες (62' Νατέρ), Μάτις, Καράνοβιτς (46' Αλασάν Κεϊτά).
*χαμένο πέναλτι 14' Καράνοβιτς

2ος όμιλος

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: Στογιάνοφ, Τσόκο, Μότσι, Μπαρτ, Ζούνιορ Καϊσάρα, Ντιάκοφ, Φάμπιο Εσπίνιο, Αλεκσάντροφ, Μισιτζάν (88' Ντανι Αμπάλο), Μαρσελίνιο (63' Ζλατίνσκι), Ζουνίνιο Κισαντά (71' Μπέζιακ).
ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Ζελένικα, Ίβο Πίντο, Σίμουνιτς, Σιμούνοβιτς, Πίβαριτς, Άντεμι, Σαρέ (39' Τσοπ), Μπρόζοβιτς (88' Πάμιτς), Τζούνιορ Φερνάντες, Σαμίρ (67' Χαλίλοβιτς), Σουντανί.

ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ: Μπεζοτόσκι, Φρανκ Τζα Τζετζέ, Μπέργκερ, Φοντανέλο, Άντερσον Σαντάνα, Κόβαλτσουκ, Μπόμπκο, Σίτο Ριέρα (83' Πριγιόμοβ), Μπακάι (56' Λέο Μάτος), Γκάι (83' Σαμόντιν), Αντόνοβ.
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Τίτον, Σαντιάγκο Άριας, Μπρούμα, Χέντριξ, Βίλεμς, Σχάαρς, Μάχερ (81' Χίλιεμαρκ), Τόιβονεν, Μπακαλί (74' Γιόζεφζουν), Ντεπάι, Λοκάντια.

3ος όμιλος

ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ: Ρένοου, Πέτερ Άνκερσεν, Χάνσεν, Άσκου, Κνούντσεν, Αντρέασεν, Λέκβεν (83' Μπέργκβολντ), Γιάκομπ Άνκερσεν, Λινγκ (55' Παπ Πατέ Ντιούφ), Φαν Μπούρεν (58' Ράσμουσεν), Μπακένγκα.
ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκουλάσκι, Σβέγκλερ, Χίντερεγκεν, Ρόντνεϊ, Ούλμερ, Αντρέ Ραμάλιο, Μπερίσα (86' Χίρλεντερ), Μανέ (62' Ίλσανκερ), Καμπλ, Σοριάνο, Αλάν (71' Λάιτγκεμπ).

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ: Στουρ-Έλεγκααρντ, Λάρσον, Γιόνσον, Χόλμεν, Σβένσον, Ισιζάκι, Νίλσον (86' Χέντλουντ), Ρόντεν, Κλάεσον (70' Γιόργκενσεν), Μπέκμαν (76' Μοχάμεντ Μπανγκούρα).
ΣΤΑΝΤΑΡ: Καουασίμα, Σταμ, Αρσλάναγκιτς, Κανού, Βαν Ντάμε, Εζτιούρκ, Μπάιενς (46' Βενκόρ), Μουζανζί Μπιά, Καρσελά-Γκονσάλες (63' Μ'Ποκού), Μπατσουαΐ (79' Γκουσανεϊχάντ), Εζέκιελ.

4ος όμιλος

ΡΟΥΜΠΙΝ: Ριζικόβ, Κουζμίν, Νάβας, Μαρκάνο, Αμπίσοβ (74' Μαβιγκά), Εμβιλά, Νάτχο, Ριαζάντσεβ, Ερεμένκο, Καραντενίζ (77' Τορμπίνσκι), Μουχαμέτσιν (62' Προυντνίκοβ).
ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΧΕΜ: Μποσού, Ντε Φάου, Ντ'Εν, Μαλαντά, Ντουπλούς, Κουμς, Σκούλασον, Κοντέ (71' Σιλά), Τοργκάν Αζάρ (84' Ν'Ντιάγ), Νέσενς, Αμπιμπού (71' Κασερές).

ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Κάρσον, Μπόις, Σότον, Μπάρνετ, Περτς, Γουότσον (77' ΜακΚαν), ΜακΆρθουρ, ΜακΜάναμαν (67' ΜακΚλιν), Μποσεζούρ, Τζόρντι Γκόμεθ, Πάουελ (83' Ντικό).
ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Γιάσμιν Χαντάνοβιτς, Μίλετς, Ραΐτσεβιτς, Άργκους, Μέγιατς (83' Βίλερ), Φιλίποβιτς, Μέρτελ, Μπόχαρ (83' Φάγιτς), Τσβιγιάνοβιτς (76' Μέζγκαν), Μάρκος Ταβάρες, Μεντί.

5ος όμιλος

ΝΤΝΙΠΡΟ: Μπόικο, Μάντζιουκ (79' Μπρούνο Γκάμα), Μάζουχ, Τσεμπεριάτσκο, Στρίνιτς, Ροτάν, Κανκάβα, Φεντέτσκι (58' Ματέους Νασιμέντο), Κονοπλιάνκα, Σελέζνιοβ, Ζοζούλια.
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (3-6-1): Νέτο, Ρονκάγλια, Γκονσάλο Ροντρίγκες, Κόμπερ, Νταβίντ Πισάρο, Μπάκιτς (54' Μπόρχα Βαλέρο), Αμπροζίνι, Κουαδράδο (77' Χοακίν), Μάρκος Αλόνσο, Ματίας Φερνάντες (85' Τόμοβιτς), Ρίντερ Μάτος.
*κόκκινη 86' Νταβίντ Πισάρο

ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ: Αντόνιο Φελίπε, Ροντρίγκο Αντόνιο, Τιάγκο Βαλέντε, Αρνολέν, Έλντερ Λόπες, Φελίπε Ανουνσιασάο, Σερί, Ρουί Μιγκέλ (80' Σέρχιο Ολιβέιρα), Μανουέλ Ζοζέ (74' Ρούμπεν Ριμπέιρο), Καετάνο (65' Ουρτάδο), Μπεμπέ.
ΠΑΝΤΟΥΡΙ: Πέδρο Μινιότε, Ουνγκουρουσάν, Ερίκο, Χρίστου, Μομτσίλοβιτς, Μπρίφελντ, Αντόν, Μπουλέιτσα, Τσιούτσουρ (66' Κριστέα), Ερίκ ντε Ολιβέιρα (59' Ντιστέφανο), Ματουλεβίτσιους (73' Αλέξ).

6ος όμιλος

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Μάριο Σέρζιο, Μπόρδα, Ζοάο Γκιλιέρμε, Έλντερ Καμπράλ, Νούνο Μοράις, Μαρσέλο Ολιβέιρα, Τιάγκο Γκόμες (78' Βινίσιους), Αλεξάνδρου (65' Σωτηρίου), Αλωνεύτης (78' Μπενασούρ), Εσμαέλ Γκονσάλβες.
ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ: Τραπ, Γιουνγκ, Σαμπράνο, Άντερσον, Οσίπκα, Ρους, Ρόντε (69' Τσελότσι), Φλουμ, Μπαρνέτα (81' Λάνιγκ), Λάκιτς, Κάντλετς (74' Χοσέλου).

ΜΠΟΡΝΤΟ: Ολιμπά, Σαλμέ, Σανέ, Μπρεσέ, Πουντζέ, Ν'Γκουεμό (77' Μπεν Κχαλφαλάχ), Αμπντού Τραορέ, Σακό (46' Ομπράνιακ), Μορίς-Μπελέ (62' Σεβέ), Ζουσιέ, Ρολάν.
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ-ΑΒΙΒ: Χουάν Πάμπλο, Γεϊνί, Τιμπί, Κάρλος Γκαρθία, Μπεν Χαρούς, Αλμπερμάν, Ραντί (65' Μίχα), Ζαχάβι, Ιτζχάκι (89' Εϊμπίντερ), Αλτμάν (46' Μίτροβιτς), Πρίτσα.

7ος όμιλος

ΡΑΠΙΝΤ: Νόβοτα, Ζονλάιτνερ, Ντίμπον, Τρίμελ, Πάλα, Πέτσος, Μπέρεντ, Μπούργκσταλερ (74' Γκρότσουρεκ), Σάουμπ, Ζάμπιτσερ, Μπόιντ.
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Κοβάλ, Ντράγκοβιτς, Χατσερίντι, Σίλβα, Τρεμουλινάς, Βελόζο, Σίντορτσουκ (46' Βουκόγεβιτς), Λενς (88' Χούσιεβ), Μπελχαντά (74' Αρούνα), Γιαρμόλενκο, Μποκανί.

ΓΚΕΝΚ: Κέτελες, Ενγκόνγκσα, Εμποτζί, Κουλιμπαλί, Τσιμανγκά, Κουμόρτζι, Γκοριούς, Μπούφελ (73' Λιμπόμπ), Ντε Κέλαρ (64' Μαζίκα), Καμούς (88' Σράιβερς), Βόσεν.
ΤΟΥΝ: Φεβρ, Ράινμαν, Σένκελ, Λίτι, Βίτβερ, Ζίγκφριντ, Χέντιγκερ, Κάσιο (71' Κρίστιαν Σνόιβλι), Μαρτίνες, Νέλσον Φερέιρα (71' Κρστιτς), Μάρκο Σνόιβλι (60' Σάντικ).

8ος όμιλος

ΣΕΒΙΛΛΗ: Βάρας, Φιγκέιρας, Κάλα, Παρέχα, Μορένο, Ράκιτιτς (89' Κριστόφορο), Ιμπόρα, Σαμπέριο, Τροχόβσκι (55' Μαρίν), Περότι (77' Ραμπέγιο), Μπάκα.
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Σοργκ, Ντιανέ, Μ. Γκίντερ, Κ. Γκίντερ, Φερνάντες, Χέφλερ, Κλάους (69' Φράις), Κοκελέν (61' Κερκ), Άλμπουτατ (61' Μεχμέντι), Χάνκε.
*κόκκινη 62' Ντιάν

ΣΛΟΒΑΝ: Κόβαρ, Κόβατς, Κέλιτς, Κούφαλ, Φλάισμαν, Σάκεϊ, Σούραλ (90' Χαντάστσοκ), Ντελάρζ (77' Καλίτβιντσεβ), Παβέλκα, Φρίντεκ, Ράμπουσιτς (93' Πιμπάρα).
ΕΣΤΟΡΙΛ: Βάγκνερ, Μπρούνο Μιγκέλ, Ρουμπέν Φερνάντες, Άντερσον Λουίς (84' Μπαλμπόα), Μάνο, Γκονσάλο, Φιλίπε Γκονσάλβες (70' Ζέρσο Φερνάντες), Εβάντρο, Γκαλβάο (62' Γιοάν Ταβάρες), Σεμπά, Λεάλ.
*κόκκινη 83' Σάκεϊ και 87' Μπρούνο Μιγκέλ

9ος όμιλος

ΡΙΕΚΑ: Βάργκιτς, Τόμετσακ (62' Μπόρας), Κνέζεβιτς, Μάριτς, Μπέρτοσα, Μάλες, Μότσινιτς, Μπρέζοβετς (84' Σάρμπινι), Κβρζιτς (65' Μουγιάνοβιτς), Κρστάνοβιτς, Μπένκο.
ΜΠΕΤΙΣ: Άντερσεν, Στάινχεφερ, Περκίς, Τζόρντι, Ντίντακ, Ρέγιες (58' Ιγκιέμπορ), Τόρες, Χουανφράν, Σεντρίκ, Σεβίγια (69' Βερντού), Μπράιαν Ροντρίγκες (85' Χόρχε Μολίνα).

ΛΙΟΝ: Λόπες, Φερί, Κονέ, Φοφανά, Ουμτιτί (35' Ζεφάν), Γκοναλόν, Εμβουεμπά (83' Ντανίκ), Μαλμπράνκ (62' Γκρενιέ), Πλεά, Λακαζέτ, Μπαφετιμπί Γκομίς.
ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ: Ντόουγκλας, Ολιβέιρα, Μπα, Κορέια, Ρότσα, Σάντος (75' Αντρέ Αντρέ), Ολίμπιο, Ροντρίγκες (89' Μορένο), Ματίας, Μαλονγκά (66' Πλανζ), Μααζού.
*κόκκινη 95' Μααζού

10ος όμιλος

ΛΕΓΚΙΑ: Σκάμπα, Ζούνιορ, Γιοντλόβιετς, Ρεζνίτσακ, Βαβζίνιακ, Έλιο Πίντο (82' Φούρμαν), Βρντόλιακ, Όγιαμα (75' Κουχάρτσικ), Ζίρο (85' Μπρζίσκι), Ράντοβιτς, Ντβαλισβίλι.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Χίντι, Μέρκης, Καρυπίδης, Μένα, Βασιλείου (89' Καταλά), Χαμντανί, Γκουγιόν, Μεριέμ, Παπουλής, Σανγκόι (86' Αλέξανδρος Κωνσταντίνου), Ρομπέρτο.
*χαμένο πέναλτι 24' Σανγκόι

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Κιβράκ, Ντεμίρ, Γιουμλού, Μποζίνγκουα, Αντίν, Ζοκορά, Κόλμαν (57' Ακγιούν), Ερντογάν, Μιερζεγιέβσκι, Μαλουντά (64' Αλανζίνιο), Πάουλο Ενρίκε.
ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Σιανί, Τσάνα, Καβάντα, Λούλιτς, Ερνάνες (74' Έντερσον), Μπίγλια, Καντρέβα (61' Φλόκαρι), Ονάζι, Φελίπε Άντερσον (79' Μπαλντ Κεϊτά), Μπράιαν Περέα.

11ος όμιλος

ΑΝΖΙ: Πομαζάν, Ανγκμπουά (78' Γκαμπζιμπέκοβ), Αντελέι, Εβέρτον, Ταγκιμπέρκοβ, Αχμέντοβ, Ζουσιλέι, Σερντέροβ (56' Εστσένκο), Ραζάκ, Σολομάτιν, Αμπντουλάβοβ (46' Λασινά Τραορέ).
ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Ουόκερ, Κίρικες, Καμπούλ (71' Ντόουσον), Φράιερς, Ντεμπελέ, Σάντρο, Λαμέλα (70' Σίγκουρντσον), Χόλτμπι (79' Έρικσεν), Σαντλί, Ντεφόου.

ΤΡΟΜΣΟ: Σάλμαν, Νόρμπι, Καούσεβιτς, Φόγιουτ, Κρίστιανσεν, Άντερσεν (67' Νίστρεμ), Μπέντικσεν, Χέλμκε (77' Πρίτσαρντ), Ντράγκε, Οντράσεκ (88' Γιόχανσεν), Μόλντσκρεντ.
ΣΕΡΙΦ: Τόμιτς, Μετούα, Σάμαρτζιτς, Μέλι, Πάι, Μογιάλ, Μπαλιμά, Καντού (75' Ουίλιαν Τούραν), Ρικαρντίνιο, Λούβανορ, Ισά (63' Φερνάντο).
*κόκκινη 73' Μέλι

12ος όμιλος

ΑΛΚΜΑΑΡ: Εστέμπαν Αλβαράδο, Ματίας Γιόχανσον, Χούβελεου, Βάιτενς, Φίρχεφερ, Σέλσο Ορτίς, Γκούντελ, Βίκτορ Ελμ (80' Οβερτούμ), Μπίρενς (69' Γκούντμουντσον), Άρον Γιόχανσον (91' Άβντιτς).
ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Μιγκέλ Βίτορ, Τζαβέλλας, Λάζαρ (84' Σαλπιγγίδης), Τζιόλης, Νίνης (72' Λόρενς), Λούκας Πέρεθ (72' Ολίσε), Στοχ, Αθανασιάδης.

ΣΑΧΤΙΟΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ: Μόκιν, Σίμτσεβιτς, Μαλέι, Βασίλιεβιτς, Τζίντιτς, Ταράσοβ (66' Μπαϊζάνοβ), Κάνιας, Βίτσιους, Φινοντσένκο (79' Νταραμπάεβ), Γκαζαριάν (93' Μαρταζάεβ), Χιζνιτσένκο.
ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ: Σαράνοβ, Γκαμπάι, Τσότσαλιτς, Πιλιάβσκι, Τουάτα, Γιαντίν, Ραϊγιάν (46' Εζρά), Γκολάσα, Ρουμπέν Ράγιος, Αμπουχαζίρα (77' Βερέντ), Εντλοβού (46' Τουργκεμάν).

Οι βαθμολογίες

1ος όμιλος

1. Σουόνσι 6 (4-0)
2. Ζανκτ Γκάλεν 3 (2-1)
3. Βαλένθια 3 (2-3)
4. Κουμπάν Κρασνοντάρ 0 (0-4)

2ος όμιλος

1. Λουντογκόρετς 6 (5-0)
2. Αϊντχόφεν 3 (2-2)
3. Τσερνομόρετς 3 (2-3)
4. Ντίναμο Ζάγκρεμπ 0 (1-5)

3ος όμιλος

1. Ζάλτσμπουργκ 6 (6-1)
2. Έσμπιεργκ 3 (3-3)
3. Σταντάρ Λιέγης 1 (2-3)
4. Έλφσμποργκ 1 (1-5)

4ος όμιλος

1. Ρουμπίν Καζάν 6 (8-2)
2. Ζούλτε Βάρεχεμ 1 (0-3)
3. Γουίγκαν 4 (3-1)
4. Μάριμπορ 0 (3-8)

5ος όμιλος

1. Φιορεντίνα 6 (5-1)
2. Ντνίπρο 3 (2-2)
3. Παντούρι 1 (1-2)
4. Πάσος Φερέιρα 1 (1-4)

6ος όμιλος

1. Φρανκφούρτη 6 (6-0)
2. ΑΠΟΕΛ 1 (0-3)
3. Μακάμπι Τελ-Αβίβ 4 (2-1)
4. Μπορντό 0 (1-5)

7ος όμιλος

1. Γκενκ 6 (3-1)
2. Τουν 3 (2-2)
3. Ντινάμο Κιέβου 1 (2-3)
4. Ραπίντ Βιέννης 1 (2-3)

8ος όμιλος

1. Σεβίλλη 6 (4-1)
2. Σλόβαν Λίμπερετς 4 (4-3)
3. Φράιμπουργκ 1 (2-4)
4. Εστορίλ 0 (2-4)

9ος όμιλος

1. Γκιμαράες 4 (5-1)
2. Λιόν 2 (1-1)
3. Μπέτις 2 (1-1)
4. Ριέκα 1 (1-5)

10ος όμιλος

1. Τράμπζονσπορ 4 (5-4)
2. Λάτσιο 4 (4-3)
3. Απόλλων Λεμεσού 3 (2-2)
4. Λέγκια 0 (0-2)

11ος όμιλος

1. Τότεναμ 6 (5-0)
2. Σερίφ 2 (1-1)
3. Ανζί 1 (0-2)
4. Τρόμσο 1 (1-4)

12ος όμιλος

1. ΠΑΟΚ 4 (3-2)
2. Άλκμααρ 4 (2-1)
3. Σαχτιόρ Καραγκάντι 1 (3-4)
4. Μακάμπι Χάιφα 1 (2-3)

Τα 5 καλύτερα γκολ της 2ης αγωνιστικής...






1ος όμιλος

Σουόνσι - Ζανκτ Γκάλεν 1-0


 Κουμπάν Κρασνοντάρ - Βαλένθια 0-2



2ος όμιλος

Λουντογκόρετς - Ντίναμο Ζάγκρεμπ 3-0


 Τσερνομόρετς - Αϊντχόφεν 0-2


3ος όμιλος

Έσμπιεργκ - Ζάλτσμπουργκ 1-2


 Έλφσμποργκ - Σταντάρ Λιέγης 1-1


4ος όμιλος

Ρουμπίν Καζάν - Ζούλτε Βάρεχεμ 4-0


 Γουίγκαν - Μάριμπορ 3-1


5ος όμιλος

Ντνίπρο - Φιορεντίνα 1-2



Πάσος Φερέιρα - Παντούρι 1-1


6ος όμιλος

ΑΠΟΕΛ - Φρανκφούρτη 0-3



Μπορντό - Μακάμπι Τελ-Αβίβ 1-2


7ος όμιλος

Γκενκ - Τουν 2-1



 Ραπίντ Βιέννης - Ντινάμο Κιέβου 2-2


8ος όμιλος

Σεβίλλη - Φράιμπουργκ 2-0



Σλόβαν Λίμπερετς - Εστορίλ 2-1


9ος όμιλος

Λιόν - Γκιμαράες 1-1


 Ριέκα - Μπέτις 1-1



10ος όμιλος

Τράμπζονσπορ - Λάτσιο 3-3



Λέγκια - Απόλλων Λεμεσού 0-1



11ος όμιλος

Ανζί - Τότεναμ 0-2




Τρόμσο - Σερίφ 1-1

12ος όμιλος

Σαχτιόρ Καραγκάντι - Μακάμπι Χάιφα 2-2




Άλκμααρ - ΠΑΟΚ 1-1






ALEX WEB RADIO/TV