ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Μώραλης: «Η πιο σημαντική νίκη»

Μώραλης: «Η πιο σημαντική νίκη» 

12/02/2011

Μώραλης: «Η πιο σημαντική νίκη»
Ως την πιο σημαντική νίκη του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα χαρακτήρισε αυτή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Άρη, ο Γιάννης Μώραλης. Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, τόνισε ότι μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν με λιγότερο άγχος κόντρα στον Παναθηναϊκό, απέναντι στον οποίο φυσικά θέλουν την νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Βαρέθηκαν και το γύρισαν στην μπάλα! (ΦΩΤΟ)

Βαρέθηκαν και το γύρισαν στην μπάλα! (ΦΩΤΟ)

Το έριξαν στο livestreaming του αγώνα Άρης-Ολυμπιακός οι ρεπόρτερς που κάλυπταν την αναμέτρηση των «μπασκετικών» ερυθρόλευκων.
Βαρέθηκαν και το γύρισαν στην μπάλα! (ΦΩΤΟ)
Παιδιά, δείτε μία φώτο που ανακαλύψαμε από το ματς Ίκαρος-Ολυμπιακός στο μπάσκετ, όπου οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν περίπατο 102-56.
Όπως καταλαβαίνετε, το ματς από ένα σημείο και μετά κατάντησε βαρετό. Έτσι, κάποιος από τους ρεπόρτερ που πήγαν για να καλύψουν το παιχνίδι, προκειμένου να λυτρωθεί από την πλήξη του, έβαλε στο pc του να δει σε livestreaming το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Η εικόνα είναι όλα τα λεφτά, αφού σε πρώτο πλάνο φαίνεται ο υπολογιστής με την αναμέτρηση του ποδοσφαίρου και στο βάθος ο Τεόντοσιτς με τον Σπανούλη να κάνουν επίθεση.

Η κορυφαία γηπεδική διαφήμιση ever

Η κορυφαία γηπεδική διαφήμιση ever

Είναι μακράν η κορυφαία διαφήμιση που έχει προβληθεί ποτέ σε ελληνικό γήπεδο!Δείτε την φωτογραφία από το α’ μέρος στο Άρης – Ολυμπιακός στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα καταλάβετε τι εννοούμε.
Η κορυφαία γηπεδική διαφήμιση ever
Και κρίμα που δεν έχουμε στάνες με πρόβατα για να προτιμήσουμε το προϊόν, ώστε να πιάσει τόπο και η διαφήμιση του ανθρώπου!

Να μην μπει στο αεροπλάνο ο Βαλβέρδε

Να μην μπει στο αεροπλάνο ο Βαλβέρδε
12.02.2011
Ο Μιχάλης Τσόχος γράφει για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και γιατί τον… κρατάει ακόμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Να μην μπει στο αεροπλάνο ο Βαλβέρδε
Τι τον θέλει αυτόν τον προπονητή ο Μαρινάκης δεν καταλαβαίνω. Προτείνω να κάνει αυτό που είχε κάνει και με τον Λίνεν.
Να ζητήσει να μην μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής από τη Θεσσαλονίκη ο Βαλβέρδε ή ακόμη καλύτερα να τον βάλει σε ένα άλλο με προορισμό το Μπιλμπάο για να ησυχάσουν μία και καλή οι φίλοι του Ολυμπιακού από αυτόν. Και γιατί πρέπει να συμβεί αυτό. Θα σας εξηγήσω.
-Ο Βαλβέρδε δεν μπορεί να κερδίζει τα μεγάλα και σημαντικά ματς. Το είδαμε ολοκάθαρα στο Βικελίδης.

Είδες ο Φουστέρ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Είδες ο Φουστέρ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε MVP του Ολυμπιακού εξελίσσεται το… τέως «μαύρο πρόβατο» της εξέδρας (αλλά και του Τύπου…), ο Νταβίντ Φουστέρ.
Είδες ο Φουστέρ; (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός «καθάρισε» και στο ματς με τον Άρη στο «Κλ.Βικελίδης» και έφτασε τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα, συν… άλλο ένα με τη βοήθεια του Αντεφέμι που πέτυχε στον αγώνα με την Ξάνθη.
Για να το κάνουμε πιο λιανά, ο Φουστέρ πέραν του ότι μέσα στο 2011 έχει σκοράρει στα 4 από τα 7 ματς των «ερυθρολεύκων», όλα τα τέρματα του είναι βαθμοί!
Θυμίζουμε ότι πέτυχε το γκολ της νίκης στην Τρίπολη και στον Βόλο (νίκες με 1-0), «καθάρισε» με τον… Αντεφέμι την Ξάνθη, ενώ έδωσε το «τρίποντο» και στο ματς με τον Άρη…
Τρία γκολ, μια… σπόντα και το κοντέρ έγραψε 12 βαθμούς για τον Ολυμπιακό, με τον Φουστέρ να αναδεικνύεται τελικά ο πιο καθοριστικός παίκτης της ομάδας φέτος στο πρωτάθλημα.

3 αναγκαστικές αλλαγές




3 αναγκαστικές αλλαγές
12/2/2011
Από τραυματισμό σε τραυματισμό και από αρρώστια σε αρρώστια. Ολα είχε να τα αντιμετωπίσει ο Βαλβέρδε στο παιχνίδι με τον Αρη. Ο Τοροσίδης δεν ξεκίνησε το ματς γιατί ήταν αδιάθετος. Ο Μανιάτης που πήρε την θέση του βγήκε αναγκαστικά από το παιχνίδι λόγω τραυματισμού και την θέση του πήρε ο Τόρο στο 75'. Από το 29' ο Μιραλάς που τραυματίστηκε στην μέση έδωσε την θέση του στον Ζαϊρί και ο Μπράβο στο 82' έφυγε τραυματίας για να δώσει την θέση του στον Χολέμπας. Και παρ'όλα αυτά ο Θρύλος έφυγε με το διπλό από την Θεσσαλονίκη. Αθλος στην 10η συνεχόμενη νίκη...

Το αφιέρωσε στον Καστίγιο!




Το αφιέρωσε στον Καστίγιο!
12/2/2011
Σίγουρα μόνο τυχαία δεν ήταν η αφιέρωση του Νέτο στο γκολ με το οποίο ο Αρης άνοιξε το σκορ. Ο Βραζιλιάνος αφιέρωσε το τέρμα που πέτυχε στο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος καθόταν στον πάγκο των κιτρινόμαυρων. Προφανώς ο ένας το είχε τάξει στον άλλο. Ο "Ολυμπιακάρας" Καστίγιο ήθελε εκδίκηση και τη νίκη οπωσδήποτε...

Μπράβο μάγκες



Μπράβο μάγκες
Σταύρος Κουράκος 12/2/2011 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΑΡΗΚΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΝΕΣΤΟ...Η δικαίωση έρχεται πολύ γρήγορα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είδε τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε να παίζουν με τσαμπουκά, σαν Ολυμπιακός, μέσα στην Θεσσαλονίκη και να παίρνουν μία νίκη τίτλου. Ακολούθως του αγώνα τηλεφώνησε στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την πολύ μεγάλη νίκη τους επί του Αρη...

Κάποιος τον έχει μουτζώσει! (video)




Κάποιος τον έχει μουτζώσει! (video)
Σταύρος Κουράκος 12/2/2011

Εγινε ολόκληρη ιστορία με την συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Αρη, όμως τελικά φαίνεται ότι κάποιος τον έχει μουτζώσει και όλα του πάνε στραβά τελευταία του Μιραλάς. Ο Βέλγος μπορεί να κέρδισε το δικαίωμα να αγωνιστεί (αφού έπεσε η ποινή των δύο αγωνιστικών) όμως τελικά δεν του βγήκε σε καλό αφού, στο 25' της αναμέτρησης, σε μία προσπάθειά του, τραυματίστηκε στην μέση. Οι πόνοι ήταν αφόρητοι με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί λίγο αργότερα. Ολα στραβά για τον Βέλγο...

Ανοιξε λογαριασμό ο τρομοκράτης! (video)



Ανοιξε λογαριασμό ο τρομοκράτης! (video)
Δημήτρης Καραγεωργίου 12/2/2011 

Ο Ράφικ Τζιμπούρ άνοιξε λογαριασμό στα γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Αλγερινός επιθετικός του Θρύλου με ένα φοβερό αριστερό βολέ νίκησε τον Βελλίδη, ισοφαρίζοντας για τον Ολυμπιακό στο 39' και πετυχαίνοντας παράλληλα το πρώτο του τέρμα με τους ερυθρόλευκους. Ενα γκολ κλάσης Τζιμπούρ...

Καθάρισε και πάλι ο Φουστέρ (video)




Καθάρισε και πάλι ο Φουστέρ (video)
Σταύρος Κουράκος 12/2/2011

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ...Ο Νταβίν Φουστέρ έχει γράψει ήδη ιστορία με τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός μέσος για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του πετυχαίνοντας το χρυσό γκολ. Είχαν προηγηθεί οι αγώνες με Αστέρα Τρίπολης, με Ολυμπιακό Βόλου και με Ξάνθη όπου ο Φουστέρ είχε πετύχει το μοναδικό γκολ του Ολυμπιακού αφού και τα τρία ματς είχαν λήξει με 1-0, αυτή την φορά όμως μπορεί να πέτυχε το δεύτερο γκολ του Θρύλου αλλά ήταν και αυτό το νικητήριο, στο 2-1 επί του Αρη. Πρέπει να ετοιμάζουν ήδη το άγαλμα στον Πειραιά...

Η κριτική των παικτών



Η κριτική των παικτών
12/2/2011
Σε ένα παιχνίδι που ο Βαλβέρδε πραγματοποίησε τρεις αναγκαστικές αλλαγές, βρέθηκε πίσω στο σκορ και σε μια έδρα σαν το Βικελίδης, η ανατροπή και η νίκη λένε πάρα πολλά. Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν χαρακτήρα και μέταλλο σαν ομάδα παίρνοντας νίκη τίτλου με πρωταγωνιστή για μια ακόμα φορά τον Φουστέρ που για τέταρτο συνεχόμενο ματς δίνει το τρίποντο στον Θρύλο με δικό του γκολ.

Εχουν εντολή να μην δίνουν πέναλτι! (video)



Εχουν εντολή να μην δίνουν πέναλτι! (video)
12/2/2011
Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς. Προφανώς υπάρχει εντολή να μην δίνουν πέναλτι οι διαιτητές υπέρ του Ολυμπιακού. Σε άλλο ένα ματς είδαμε τους ερυθρόλευκους να αδικούνται κατάφορα. Ειδικά στην φάση του Ριέρα που τραβιέται καθαρά από την φανέλα μέσα στην περιοχή θα πρέπει να είσαι τυφλός ή να μην θέλεις να το δώσεις γιατί έχεις τους δικούς σου λόγους. Και βέβαια όλο το γλυκό ήρθε να δέσει με την φάση του Μοδέστο λίγο αργότερα...

Άρης - Ολυμπιακός 1-2 (VIDEOS)

Άρης - Ολυμπιακός 1-2

Τα παλικάρια του Ερνέστο Βαλβέρδε νίκησαν Άρη και Σιδηρόπουλο, κατακτώντας ένα πολύτιμο "τρίποντο" στη Θεσσαλονίκη (1-2). Θρυλική ανατροπή με τον "τρομοκράτη" Τζεμπούρ να ανοίγει λογαριασμό, ισοφαρίζοντας στο 39' το τέρμα του Νέτο στο 17' και τον Δαυίδ του Θρύλου, Φουστέρ, να σημειώνει το νικητήριο τέρμα στο 75'.
Δέκατη συνεχόμενη νίκη και φουλ για το 38ο Πρωτάθλημα! Ο παθιασμένος Ολυμπιακός πέρασε από το "Κλεάνθης Βικελίδης" και "έκοψε" τα πράσινα φτερά. Ψυχωμένη εμφάνιση από τους παίκτες του Θρύλου, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το πουθενά (ο Άρης προηγήθηκε στο 17', στην πρώτη ευκαιρία του στο ματς), αλλά δεν το έβαλαν κάτω, έκαναν το παιχνίδι τους από την αρχή μέχρι το τέλος και πέτυχαν μία Ολυμπιακή ανατροπή.
Στο 39', ο Ράφικ "τρομοκράτης" Τζεμπούρ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με αριστερό σουτ-δυναμίτη μέσα από την περιοχή. Στο 75', ο Νταβίντ Φουστέρ με γυριστό δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Σιδηρόπουλος αρνήθηκε δύο πέναλτι, που έκανε ο Πρίττας πάνω στον Ριέρα και ο Βαγγέλη πάνω στον Μοδέστο, ενώ στο 92' δεν έδειξε κόκκινη κάρτα στον Γκιάρο για αγκωνιά στον Ριέρα, αλλά οι παικταράδες του Θρύλου νίκησαν για μία ακόμα φορά μέσα στη σεζόν τους διαιτητές-καρμανιόλες, που βρίσκει απέναντί του.

Βαρύ διάστρεμμα...




Βαρύ διάστρεμμα...
12/2/2011
ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΓΙΑ 10-15 ΗΜΕΡΕΣ...Ο Μάρκο Κέσελ αποχώρησε κουτσαίνοντας από το παρκέ στο 5’ και λίγο μετά αποχώρησε κι από το γήπεδο με τη συνοδεία του γιατρού του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος πήγε στο νοσοκομείο για να κάνει ακτινογραφία στο αριστερό πόδι αφού χτύπησε στον περονιαίο. Τα νέα δεν ήταν ούτε καλά, ούτε κακά για τον Κέσελ αφού διαγνώστηκε πως ταλαιπωρείται από βαρύ διάστρεμμα και θα μείνει εκτός για δέκα με δεκαπέντε μέρες.

Ίκαρος - Ολυμπιακός 56-102

Ίκαρος - Ολυμπιακός 56-102

Ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολο απόγευμα στη Γλυφάδα, επικρατώντας του Ίκαρου Καλλιθέας με 102-56, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1. Τραυματίας αποχώρησε από τον αγώνα ο Μάρκο Κέσελ.
Ο Ολυμπιακός έκανε το "18 στα 18" στην Α1 και πέρασε σαν σίφουνας από το κλειστό της Γλυφάδας, συντρίβοντας τον Ίκαρο με 56-102. Διέπρεψε η περιφέρεια των ερυθρολεύκων, κορυφαίοι στο ματς οι Σπανούλης (18π, 4τρ, 8ασ), Χαλπερίν (22π, 6τρ) και Τεόντοσιτς (13π, 6ασ).
Ο Ολυμπιακός συνέχισε το νικηφόρο σερί του φτάνοντας στο απόλυτο των νικών σε 18 παιχνίδια για την Α1. Με όπλο την περιφέρεια του και κορυφαίους τους Σπανούλη (18π, 4τρ, 8ασ), Χαλπερίν (22π, 6τρ) και Τεόντοσιτς(13π, 6ασ) πέρασε άνετα το εμπόδιο του Ικάρου Καλλιθέας.

Επεσε η ποινή



Επεσε η ποινή
Σταύρος Κουράκος 12/2/2011 11:10:52
Μετά από την έφεση του Ολυμπιακού και του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ αναγκάστηκα να μειώσει την ποινή των 2 αγωνιστικών σε 1, για τον Κέβιν Μιραλάς και έτσι ο Βέλγος επιθετικός έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι με τον Αρη. Ο Ολυμπιακός μέσω των δικηγόρων του ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για ανάρμοστη συμπεριφορά και θα πρέπει να τιμωρηθεί με 1 αγωνιστεί. Επικαλέστηκαν αρκετά δεδικασμένα μεταξύ των οποίων μία ανάλογη ποινή του Βιεϊρίνια.

Ζουν ανάμεσα μας

Ζουν ανάμεσα μας

Ο Μιραλάς την παραμονή του αγώνα με τον Άρη τιμωρείται με μία ακόμη αγωνιστική. Για χάρη του Κοτσόλη ή αν προτιμάτε του ΠΑΟ, αλλάζουν οι όροι για την μεταγραφή ελεύθερων παικτών εν μία νυκτί. Ο Σισέ βρίζει με τον πιο χυδαίο τρόπο και δεν τιμωρείται. Τα ζόμπι ζουν ανάμεσα μας...
Όλο δεν ασχολούνται και όλο μπροστά μας είναι και βάζουν διαρκώς τρικλοποδιές στον Ολυμπιακό προκειμένου με το έτσι θέλω να του κλέψουν το πρωτάθλημα.
Όλο παραιτούνται και όλο εδώ είναι, πίσω από τις... κουρτίνες κάνοντας ύπουλες ενέργειες για να αλλάξουν τις ισορροπίες και να μην κατακτήσει την κούπα, η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Ο σκηνοθέτης του Resident Evil, Πολ Άντερσον μπορεί να μεγάλωσε στο Νιουκάστλ της Αγγλίας, ωστόσο αν έχει έλλειψη φαντασίας, μπορεί να έρθει στην χώρα μας και να του παρουσιάσουμε τα φαινόμενα των ζόμπι στην Ελλάδα.

Βλέπεται ζωντανοί-νεκροί υπάρχουν παντού, απλά στην χώρα μας έχουν παρεισφρήσει στις τάξεις του ποδοσφαίρου χτίζοντας το... βασίλειο τους εδώ και δύο χρόνια.

Πέπλο μυστηρίου, λοιπόν καλύπτει τις ξαφνικές επιθέσεις απ' αυτά τα όντα που έχουν το χάρισμα να εμφανίζονται από το πουθενά την ώρα που όλοι νομίζουν ότι μας έχουν αποχαιρετήσει διαπαντός.

Τελικά, τι γίνεται θα ξαναδούμε το φως του ήλιου στην Super League ή θα συνεχίσουμε την μάχη κόντρα στα ζόμπι, τα οποία δεν λένε να απαλλάξουν το ποδόσφαιρο από την παρουσία τους. 

Με φόρα από τον θρίαμβο της Μίκρας ο Θρύλος



Με φόρα από τον θρίαμβο της Μίκρας ο Θρύλος
Γιάννης Γιαννουδάκης 11/2/2011
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ… Με στόχο την 8η σερί νίκη του, ο Ολυμπιακός υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (19:00) τον Α.Ο Κηφισιάς, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague. Το ηθικό στο στρατόπεδο των πρωταθλητών βρίσκεται στα ύψη, μετά τον θρίαμβο μέσα στην Μίκρα επί του πρωτοπόρου Ηρακλή και άπαντες ελπίζουν πως η ομάδα θα έχει ανάλογο εύκολο έργο με αυτό του πρώτου γύρου, όταν και ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 3-0 μέσα στο Ζηρίνειο.
«Οι προηγούμενες νίκες ανήκουν στο παρελθόν και δεν προδικάζουν τίποτα για τους αγώνες που ακολουθούν. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και η εξέλιξή του εξαρτάται αποκλειστικά από τη δική μας απόδοση. Στον αγώνα με την Κηφισιά θα μπούμε στο γήπεδο σαν να κυνηγάμε τους πρώτους μας βαθμούς», τονίζει σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Φράγκος που προσθέτει: «Το παιχνίδι θα γίνει πιο εύκολο για την ομάδα μας, αν έχουμε καλό σερβίς και καλή υποδοχή. Αυτά οι δύο επιμέρους τομείς του παιχνιδιού μας θα φέρουν ισορροπία στην αμυντική λειτουργία και στην επιθετική ανάπτυξη. Γενικότερα θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή έως το τέλος και να δημιουργήσουμε τον δικό μας ρυθμό».

Φεύγει ο Σισέ!




Φεύγει ο Σισέ!
Δημήτρης Καραγεωργίου 12/2/2011 10:48:30
Τις τελευταίες ημέρες στον πολυμετοχικοφαπικό έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα, έχουν προκριθεί στους 16 του Champions League, στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, είναι στο +7 στο ελληνικό πρωτάθλημα, αγωνίζονται στο ολοκαίνουργιο γήπεδο τους και πάνω από όλα το χρήμα ρέει άφθονο… Για αυτό, λοιπόν, στην στιβαρή τους διοίκηση ασχολούνται μόνο με την παραμονή του Σισέ και ενημερώνουν το μονιασμένο κόσμο τους ότι θα παραμείνει…

Εμείς, λοιπόν, σας ενημερώνουμε το ο Σισέ έχει φύγει ήδη!!! Από πού το ξέρουμε; Διαβάστε τι ζήτησε για να μείνει και θα καταλάβετε μόνοι σας ποια είναι η απόφαση του… Ο Γάλλος , για να μείνει θέλει υγιή και σταθερή διοικητική κατάσταση στον σύλλογο, πράγμα που θα προσφέρει ασφάλεια σε όλα τα μέλη της ομάδας, δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου , άλλο προπονητή, απόλυτη στήριξη από τον κόσμο και ιδιαίτερα στα δύσκολα και όχι τις εικόνες του πρώτου γύρου με τα επεισόδια και τις αποδοκιμασίες …

Εσείς τι λέτε; Θα μείνει;

Καλό, ε…….

Τους... γώνιασε και ο εισαγγελέας! EN ANAΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ...




Τους... γώνιασε και ο εισαγγελέας!
Δημήτρης Καραγεωργίου 12/2/2011 10:45:32
ΚΑΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΦΕΣΗ ΓΙΑ ΜΙΡΑΛΑΣ...Μέχρι και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κατάλαβε την παρατυπία της ΕΠΟ στην τιμωρία του Κέβιν Μιραλάς και επενέβη. Ο κ. Ανδρέας Φάκος κατέθεσε και αυτός έφεση στην ΕΠΟ κατά της πρωτόδικης απόφασης των 2 αγωνιστικών θεωρώντας ότι κακώς ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές και όχι με μία. Κάτι σαφώς που δικαιώνει τον Ολυμπιακού και βάζει στην γωνία την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

ΒΑΖΕΛΟΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΙΜΠΑΓΑΣΑ...

ΒΑΖΕΛΟΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΙΜΠΑΓΑΣΑ...

Μια παράβαση του Κ.Ο.Κ. ήταν αρκετή για να γνωρίσει ο Αριέλ Ιμπαγάσα το... σκληρό πρόσωπο της τροχαίας.
Χωρίς πινακίδες ο Ιμπαγάσα
Στην παραλιακή βόλταρε ο Αργεντινός την Πέμπτη και από απροσεξία έκανε παράβαση με αποτέλεσμα να τον κάνουν... τσακωτό.

Παρά το γεγονός ότι τον αναγνώρισαν αμέσως, η Πόρσε του ορφάνεψε από πινακίδες μιας και η τροχαία ακολούθησε κατά γράμμα τις επιταγές του νόμου αν και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν, γίνονται αρκετές φορές τα... στραβά μάτια.

Μάλιστα, ο Αργεντινός έπιασε κουβέντα με έναν αστυνομικό φίλο του Παναθηναϊκού και του είπε ότι θα... περιποιηθεί την ομάδα του σε μια εβδομάδα. Τις πινακίδες πάντως, δεν τις γλίτωσε...
O ALEX WEB RADIO/TV ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ.....ΦΟΡΑΤΕ ΚΡΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ....

ΤΟ BAM.GR ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ....Μήπως έχει στηθεί η φάκα;

Μήπως έχει στηθεί η φάκα;


Από τον Ολυμπιακό εκφράζεται – τις τελευταίες ώρες – μία μεγάλη αισιοδοξία για την κατάληξη του θέματος της τιμωρίας του Μιραλάς.





Μάλιστα, όπως τονίζεται έντονα, υπάρχει δεδικασμένο για την τιμωρία που επιφέρει η κόκκινη κάρτα για «απώθηση αντιπάλου» και αφορά ποινή ΜΙΑΣ αγωνιστικής.
Ωστόσο, για μας στο bam.gr, αυτό, μπορεί να μην είναι και το κυρίαρχο θέμα διότι – ακόμα κι αν ΔΕΝ μπορέσει να αγωνιστεί ο Μιραλάς, το μόνο που θα μείνει στον φίλαθλο κόσμο θα είναι η «πραξικοπηματική» ενέργεια της αμαρτωλής ΕΠΟ που τιμώρησε τον παίκτη την Πέμπτη και κοινοποίησε την απόφασή της παραμονή του αγώνα. Κάτι που δείχνει τους σκοπούς τους δηλαδή.... Στο κάτω κάτω και με Πάντελιτς - Τζεμπούρ, μπορούμε να κερδίσουμε.
Το πρόβλημα ΙΣΩΣ να είναι αλλού…

Αυτός είναι ο κ. ΓΓΑ




Αυτός είναι ο κ. ΓΓΑ
Editorial - I.M. 11/2/2011
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Κ. ΜΠΙΤΣΑΞΗ...Ακόμη μία εφαρμογή της Κυβερνητικής συνταγής που απορρίπτει το αξίωμα <ο καθένας στο είδος του…> βρίσκει πλήρη εφαρμογή στο διορισμό του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού,τον δικηγόρο κ. Πάνο Μπιτσαξή. Αδυνατούμε να προδικάσουμε την διάρκεια παραμονής του στη θέση αυτή, όμως σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι οι όποιες παρεμβάσεις του στο ευρύ φάσμα αρμοδιοτήτων που του έχει ανατεθεί είναι ανύπαρκτες έως καταδικαστέες.

Με Παμπορίδη διαιτητή… δεν έχασε ποτέ κανείς!

Με Παμπορίδη διαιτητή… δεν έχασε ποτέ κανείς! 

11/02/2011

Με Παμπορίδη διαιτητή… δεν έχασε ποτέ κανείς!
Ο Βασίλης Παμπορίδης που σφυρίζει το κυριακάτικο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, έχει διευθύνει στην καριέρα του 10 ματς του Παναθηναϊκού και 9 της ΑΕΚ. Τόσο οι «πράσινοι» όσο και οι «κιτρινόμαυροι», με τον ρέφερι από το Κιλκίς δεν έχουν ηττηθεί ποτέ! Τόσο ο Παμπορίδης όσο και ο Σιδηρόπουλος που σφυρίζει το ντέρμπι στο Χαριλάου, προέρχονται από επιθέσεις εναντίον τους!

Η ΚΕΔ, βέβαια, πρωτοτύπησε πάλι: οι 5 από τους 8 διαιτητές που σφυρίζουν το Σαββατοκύριακο, είχαν σφυρίξει και την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ 3 από αυτούς διευθύνουν τρίτο συνεχόμενο ματς!
Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους διαιτητές της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

SUPER LEAGUE 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 SUPER LEAGUE 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κορμιά αναμένεται να… πέσουν στην 22η αγωνιστική της Superleague!

Μετά την «μανούρα» στην πλατεία μεταξύ Πανιωνίου και ΠΑΟΚ, ο Άρης θα προσπαθήσει να στήσει… μπλόκο στον Ολυμπιακό.

Και αφού Λάρισα και Ολυμπιακός Βόλου «βγάλουν τα μαχαίρια» -την επομένη- στον Κάμπο, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα συνεχίσουν τα «μπερδέματα» που έχουν, απ’ το Κύπελλο, αφήσει στη μέση!


Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ο αθλητικός εισαγγελέας στο gazzetta.gr! (pics)




Ο αθλητικός εισαγγελέας στο gazzetta.gr! (pics)

Από Έλενα Φάκου | Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011 19:36
Το gazzetta.gr έχει πάρει εκατοντάδες συνεντεύξεις, όμως αυτή είναι η πρώτη από αθλητικό εισαγγελέα! Ο Ανδρέας Φάκος σπάει τη σιωπή του στα ΜΜΕ και μιλάει για τον ρόλο και τις ευθύνες του!
Ο αθλητικός εισαγγελέας στο gazzetta.gr! (pics)
Είναι επικεφαλής του νεοσύστατου θεσμού του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ από το Σεπτέμβριο του 2010. Από τους πιο έγκριτους δικαστικούς στην Ελλάδα ασκεί το εισαγγελικό λειτούργημα περισσότερο από 4 δεκαετίες.

Καταργείται το κεκλεισμένων των θυρών

Καταργείται το κεκλεισμένων των θυρών

Ηρθε η ώρα να καταργηθεί ο κανονισμός του Βασίλη Οικονομίδη για τα κεκλεισμένων των θυρών.
Καταργείται το κεκλεισμένων των θυρών
Πάνω από 400 άτομα ήταν στο γήπεδο για το ματς με τον Αρη, αλλά ο αθλητικός δικαστής δεν τιμώρησε τον ΠΑΟΚ. Μόνο 2.200 ευρώ το πρόστιμο.
"Για την παράλειψή της να αποτρέψει την πρόσβαση μερίδας φιλάθλων της στο γήπεδο σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, πρόστιμο 2.200,00?, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΑΡΗ της 5-2-2011", ανέφερε η απόφαση.
Αρα, την επόμενη φορά μπορεί μια ομάδα να βάλει όσους θέλει. Το πολύ, πολύ να πληρώσει πρόστιμο. Ανάλογα με την προσέλευση του κόσμου.
Αλήθεια, θα βγάλει ανακοίνωση η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κατά του κράτους και της Αθήνας; Οχι, βέβαια. Αλλωστε ο ΕΣΑΚΕ έχει πρόεδρο από τη Θεσσαλονίκη, πρώην παράγοντα του ΠΑΟΚ!

Eπίθεση Αμαρουσίου σε Ιωαννίδη!


Eπίθεση Αμαρουσίου σε Ιωαννίδη!

Eπίθεση Αμαρουσίου σε Ιωαννίδη!  
Από Απόστολος Λιόγκας | Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011 
Στο πλαίσιο της διαμάχης του με τον Ολυμπιακό, σε μια συνέντευξή του, ο Γιάννης Ιωαννίδης ανέφερε το Μαρούσι ως παράδειγμα ομάδας με οικονομικά προβλήματα.
Το γεγονός αυτό ενόχλησε τους διοικούντες την ΚΑΕ που εξέδωσαν ανακοίνωση.
Αναλυτικά: «Κι άλλο λάθος κύριε Υπουργέ; Με αφορμή την αποστροφή των λόγων του πρώην προπονητή και Υπουργού Γιάννη Ιωαννίδη ("Είναι ποτέ δυνατόν να μηδενιστεί ο Ολυμπιακός; Είναι δυνατόν ο Ιωαννίδης να θέλει να μηδενιστεί ο Ολυμπιακός; Αυτά γράφηκαν βάσει νόμου δεν τα ζήτησα.
Δεν είναι Μαρούσι ο Ολυμπιακός να φυτοζωεί και να μην πληρώνει"), το Μαρούσι απλά παρατηρεί ότι μέσα στην σπουδή του να δημαγωγήσει χρησιμοποίησε  και πάλι άστοχο παράδειγμα. Προφανώς γιατί δεν είχε το θάρρος να χρησιμοποιήσει το σωστό. Το Μαρούσι, όντως βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο την τελευταία διετία, αλλά ουδέποτε έχει υπαχθεί  σε κανένα ειδικό άρθρο για χρέη προς τρίτους, ούτε βασίστηκε σε ενίσχυση από κρατικούς φορείς, σε σημείο να γίνεται λόγος για αθέμιτο ανταγωνισμό. Το αντίθετο , όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει το στίγμα της υγείας και της αξιοπρέπειας. Παρεμπιπτόντως ακόμη και την τελευταία διετία, τα αποτελέσματά του, παραμένουν αξιοζήλευτα, προφανώς γιατί κάτι κάνει σωστότερα από κάποιους άλλους. Τώρα αν το μειονέκτημά του είναι ότι δεν έχει "στρατό" που να καθιστά διστακτικό οποιονδήποτε που νοιάζεται για την εικόνα του, να χρησιμοποιήσει το όνομά του, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Άλλωστε , αν θυμόμαστε καλά και στον Άρη και στον Ολυμπιακό οι  εύκολοι στόχοι, δηλαδή οι "πιτσιρικάδες", την πλήρωναν μονίμως».

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό, απαλλάχθηκε ο Δημητριάδης

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό, απαλλάχθηκε ο Δημητριάδης


peitharxiki epitropi epoΗ Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επέβαλε την Παρασκευή πρόστιμο 3.000 ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ στις 19 Ιανουαρίου, ενώ απάλλαξε τον γενικό αρχηγό της «Ένωσης», Βασίλη Δημητριάδη, από την επιβολή πειθαρχικής ποινής για την ίδια αναμέτρηση.

Φτιάξτε μας και άλλο...



Φτιάξτε μας και άλλο...
Σταύρος Κουράκος 11/2/2011
Είναι αλήθεια ότι κάπως τις τελευταίες ημέρες οι τόνοι είχαν πέσει, κάτι που είναι επικίνδυνο για τον Ολυμπιακό να μην πέσει σε λήθαργο. Με αυτή την ιστορία του Μιραλάς, αλλά και του Κοτσώλη που είχε προηγηθεί είναι η αλήθεια ότι ξυπνήσαμε κιόλας. Αφυπνιστήκαμε με αυτές τις προκλήσεις και όταν ο κόσμος του Ολυμπιακού αλλά και οι παίκτες, μυρίζονται μάχη τότε καλύτερα θα είναι όλοι οι άλλοι να κρυφτούν. Τον Ολυμπιακό τον φοβάμαι όταν πάμε εκ του ασφαλούς και με κλίμα ανωτερότητας. Όταν μυρίζει μάχη δεν τον φοβάμαι καθόλου. Γιατί είναι ομάδα του λιμανιού και ξέρει να παλεύει στις δυσκολίες. Έμμεσα καλό μας κάνανε με αυτές τις προκλήσεις και θα φανεί αυτό από αύριο κιόλας, στον αγώνα με τον Αρη. Και φυσικά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το άλλο Σάββατο.

Υ.Γ.: Εάν ο Ολυμπιακός δικαιωθεί σίγουρα κάποιοι θα προσφύγουν κατά της απόφασης. Ας μην παίξει ο Μιραλάς. Μπορούμε και έτσι να κερδίσουμε τον Αρη. Δεν εξαρτόμαστε από έναν ποδοσφαιριστή.

Μανιάτης: "Σύντομα θα ζήσω το όνειρο!"

Μανιάτης: "Σύντομα θα ζήσω το όνειρο!"

Ο Γιάννης Μανιάτης παραχώρησε συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι, υπογραμμίζοντας πως σύντομα θα ζήσει το όνειρό του, που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του τίτλου με τον Ολυμπιακό!
Ο 25άχρονος ποδοσφαιριστής, που αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, μίλησε για τις πρώτες ημέρες του στον Ολυμπιακό, εκθειάζοντας τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Μανιάτη στην τηλεόραση της Nova:

Για το παιχνίδι με τον Άρη.

"Σίγουρα το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Πιστεύω ότι αν περάσουμε από το "Κλεάνθης Βικελίδης" με τους τρεις βαθμούς, αν περάσουμε από μία πολύ δύσκολη έδρα, θα είμαστε πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου".

Ακόμη να βγει η υπόθεση με το κέρμα

Ακόμη να βγει η υπόθεση με το κέρμα

Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr αναρωτιέται γιατί δεν έχει βγει η απόφαση για το κέρμα στον πρώτο βοηθό του αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός πως έχει εκδικαστεί εδώ και τόσο καιρό.
Στην αρχή ήταν ο Κοτσόλης. Τώρα ο Μιραλάς. Μετά, τί άλλο;
Κι όμως μην ξεχνάμε ότι εκκρεμεί μία πολύ σοβαρή υπόθεση. Σοβαρή με την έννοια ότι μπορεί να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό. Διαφορετικά είναι ξεκάθαρη υπόθεση.

Πρόκειται για την απόφαση μετά την εκδίκαση της υπόθεσης του αγώνα Κυπέλλου Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, που έχει εκδικαστεί εδώ και τόσο καιρό, αλλά κανείς δεν ξέρει πότε θα βγει η απόφαση. Κι αν βγει τη Δευτέρα και είναι ποινή μίας αγωνιστικής, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών!!!

Είναι δυνατόν, θα αναρωτηθείτε; Κανονικά δεν είναι, γιατί σύμφωνα με τους κανονισμούς το αντικείμενο κατά διαιτητή ή επόπτη τιμωρείται με βαρύ πρόστιμο, εφόσον δεν υπήρξε τραυματισμός. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρξε.

Αλλά με τόσα που έχουν δει τα μάτια μας με αυτούς…

Επίσκεψη Μαρινάκη στην ΕΠΟ!

Επίσκεψη Μαρινάκη στην ΕΠΟ!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε την κατάσταση στα χέρια του! Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ και ζήτησε εξηγήσεις, σχετικά με την ποινή που επιβλήθηκε στον Κέβιν Μιραλάς.
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν οργισμένος και φανέρωσε τον εκνευρισμό του σε όσους βρέθηκαν μπροστά του, καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, απουσίαζε από τα γραφεία!
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε εξηγήσεις το μεσημέρι της Παρασκευής (11/2), καθώς επισκέφθηκε τα γραφεία της ΕΠΟ για το θέμα που προέκυψε με την τιμωρία του Κέβιν Μιραλάς.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού είχε συνομιλία με τον γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας, Γιάννη Οικονομίδη και τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, Άρη Σταθόπουλο, οι οποίοι άκουσαν τα παράπονα του κ. Μαρινάκη για την ανεκδιήγητη απόφαση (τόσο για την τιμωρία του Μιραλάς όσο και για το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε έγκαιρα ο Ολυμπιακός).

Και αυτός κάνει σκι!



Και αυτός κάνει σκι!
Red News 11/2/2011
ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ…Σκάνδαλο Κοτσώλη, σκάνδαλο Μιραλάς, οι διαιτητές απειλούνται και τρώνε ξύλο και ο πρόεδρος της ΕΠΟ κάνει σκι! Όχι δεν είναι αστείο αυτό που διαβάζετε, είναι η πραγματικότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Rednews ο Σοφοκλής Πιλάβιος βρίσκεται στην Ελβετία, στις Αλπεις, για να περάσει μερικές ήσυχες μέρες και να κάνει σκι. Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Πιλάβιος κάνει σκι… Ετσι είναι τα πράγματα κύριοι. Κύριε Πιλάβιε παραιτηθείτε τώρα, όσο είναι ακόμα νωρίς, γιατί η μία γκάφα διαδέχεται την άλλη και δεν μπορείτε να ηγηθείτε της ΕΠΟ…

Κρίνεται αύριο!

Κρίνεται αύριο! 

11/02/201

Κρίνεται αύριο! 
Το πρωί του Σαββάτου στις 10:00 θα εκδικαστεί η έφεση που άσκησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την τιμωρία των δύο αγωνιστικών που επιβλήθηκαν -παραμονή του αγώνα με τον Άρη- στον Κέβιν Μιραλάς.

Οι ερυθρόλευκοι κίνησαν ήδη τις διαδικασίες και κατέθεσαν έφεση κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής. Πλέον, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, η οποία θα κάνει γνωστή την τύχη της έφεσης που κατέθεσε άμεσα ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικαλούνται την παράγραφο 6 του άρθρου 10 των κανονισμών, το οποίο αναφέρει τα εξής.

Ετσι γλεντάει η Σύρος (video)



Ετσι γλεντάει η Σύρος (video)
11/2/2011
Η ΘΥΡΑ 7 ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΜΕ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΦΟΝΤΟ...Η Σύρος είναι ερυθρόλευκη. Αυτό είναι γνωστό. Αποδεικνύεται όμως και σε κάθε ευκαιρία. Την Τετάρτη το βράδυ η Θύρα 7 Σύρου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της με αρκετές ερυθρόλευκες βραβεύσεις. Ο δικός μας Κώστας Σαμοθράκης, ο Διονύσης Βερβελές και ο Γιάννης Χάρος από τον Γαύρο αλλά και ο Αντώνης Γλύκας, ο γενικός γραμματέας των βετεράνων του Ολυμπιακού, βρέθηκαν στο νησί καιτιμήθηκαν. Δείτε το video...

"Θέλουμε να βοηθήσουμε κοινωνικά" (video)



"Θέλουμε να βοηθήσουμε κοινωνικά" (video)
11/2/2011
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΡΓΩ...Για άλλη μια φορά ο Ολυμπιακός δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο. Το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε το ίδρυμα «Αργώ» στον Πειραιά και παρέδωσε την επιταγή των 30.000 ευρώ, χρήματα που μαζεύτηκαν από τον αγώνα κατά της φτώχιας. Δείτε το video με τις δηλώσεις του προέδρου…

Με Τοροσίδη στο Βικελίδης

Με Τοροσίδη στο Βικελίδης

Ο Βασίλης Τοροσίδης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα του Σαββάτου (12/2, 19:30) με αντίπαλο τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Ευχάριστα νέα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε αφού ο 26άχρονος αμυντικός κατάφερε να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας και τέθηκε κανονικά στην διάθεση του για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Κέβιν Μιραλάς, διότι Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είχε πληροφορηθεί πως ο παίκτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Κατά τα άλλα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Σάββατο 12/2, 19:30) αγώνα με τον Αρη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Έκανε έφεση, περιμένει δικαίωση

Έκανε έφεση, περιμένει δικαίωση

Έκανε έφεση, περιμένει δικαίωση 
Το πρωί του Σαββάτου στις 10:00 θα εκδικαστεί η έφεση που άσκησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την τιμωρία των δύο αγωνιστικών που επιβλήθηκαν -παραμονή του αγώνα με τον Άρη- στον Κέβιν Μιραλάς.

Οι ερυθρόλευκοι κίνησαν ήδη τις διαδικασίες και κατέθεσαν έφεση κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής. Πλέον, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, η οποία θα κάνει γνωστή την τύχη της έφεσης που κατέθεσε άμεσα ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικαλούνται το άρθρο 10 παράγραφος 6 των κανονισμών, το οποίο αναφέρει τα εξής.

«Λιμάνι»… που βράζει!

«Λιμάνι»… που βράζει!

Και ξαφνικά ο Κέβιν Μιραλάς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η Πειθαρχική Επιτροπή Κυπέλλου ανακοίνωσε σήμερα τα αποτελέσματα της χθεσινής της συνεδρίασης, σύμφωνα με την οποία, στον Βέλγο επιθετικό έχει επιβληθεί τιμωρία δύο αγωνιστικών και πρόστιμο 120 ευρώ για την κόκκινη κάρτα που είχε δεχθεί στον προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

«Οι ήρωες του Πειραιά»

«Οι ήρωες του Πειραιά»

Κολακευτικό δημοσίευμα για τον Ολυμπιακό και τη... μηχανή των γκολ, Κέβιν Μιραλάς, από την ιστοσελίδα της ΦΙΦΑ!
«Οι ήρωες του Πειραιά»
«Βελγική μηχανη των γκολ», χαρακτηρίζει συγκεκριμένα τον Μιραλάς, ενώ υπάρχουν πολλά στοιχεία τόσο για τη φετινή πορεία της ομάδας, όσο και για την ιστορία της.
«Ο Ολυμπιακός είναι στον δρόμο της επιστροφής στους τίτλους και στο ένδοξο παρελθόν. Η ομάδα της Ελλάδας βρίσκεται με επτά πόντους μπροστά από τον Παναθηναϊκό και διαθέτει παίκτες με παγκόσμια αξία», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

«Φεύγω γιατί δεν με θέλουν»


«Θα τελειώσει το συμβόλαιό μου και θα φύγω» | Πηγή: InTime

«Φεύγω γιατί δεν με θέλουν»

Παρασκευή 11/02/1

 
Για το «σίριαλ» της ανανέωσης του συμβολαίου του με την ΑΕΚ μίλησε σε ηλεκτρονικό μέσο ο Ισμαελ Μπλάνκο, τονίζοντας με πικρία πως η διοίκηση δεν θέλει να τον κρατήσει. «Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω», υπογράμμισε ο Αργεντινός φορ , ενώ παράλληλα διέψευσε πως υπάρχουν επαφές με άλλες ελληνικές ομάδες.

«Θα τελειώσει το συμβόλαιό μου και θα φύγω» | Πηγή: InTime
 
 Αναλυτικά η συνέντευξη του στο «aek365»

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟ...ΓΛΕΝΤΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.....

«Δεν πάει πουθενά, εδώ θα μείνει!»

Δείτε το ξεκαρδιστικό σκίτσο του leoforos.gr για το θέμα που έχει προκύψει με τον Τζιμπρίλ Σισέ και την παραμονή του στη χώρα μας.
«Δεν πάει πουθενά, εδώ θα μείνει!»

Χαβίτο: «Εγώ και ο Μέσι»




Χαβίτο: «Εγώ και ο Μέσι»



Ο Φρατσίσκο Χαβίτο μίλησε για την συνύπαρξή του στην Μπαρτσελόνα με τον Μέσι, τον Ινιέστα και τον Νταμιά, αλλά και τις προτάσεις από Βαλένθια και Αλαβές.
Ο Ισπανός άσος, που από την 1η Ιουλίου και για τα επόμενα τρία χρόνια – εκτός απροόπτου - θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού, μίλησε στην ιστοσελίδα «lavozdegalicia.es» και αναφέρθηκε στα χρόνια που αγωνιζόταν με τους Μπλαουγκράνα.
Χαβίτο: «Εγώ και ο Μέσι»
«Εγώ, ο Μέσι και ο Νταμιά παίζαμε μαζί στην ομάδα. Ο Μέσι ήταν στο κέντρο, εγώ δεξιά ή αριστερά και από την απέναντι πλευρά ο Νταμιά. Όταν ο Μέσι δεν αγωνιζόταν με την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα, ήταν με εμάς. Θυμάμαι κι ένα ντέρμπι με την Εσπανιόλ που  μπήκα μέσα και σκόραρα», τονίζει ο 28χρονος άσος και πρόσθεσε:
«Είχα προσφορές για να αγωνιστώ στις δεύτερες ομάδες των Αλαβές και Βαλένθια. Εγώ ήθελα Αλαβές, αλλά τελικά πήγα στην Μπαρτσελόνα. Πήγα στα 17 μου εκεί και τον πρώτο μισό χρόνο τον αφιέρωσα στον εγκληματισμό μου. Μου πήρε μικρό χρονικό διάστημα. Εκεί βρήκα τους Σέρχιο Γκαρσία και Ινιέστα. Τα περισσότερα παιδιά από εκεί παίζουν τώρα στην Πριμέτα Ντιβιζιόν».
Για τον Ινιέστα δήλωσε: «Η παρέα μου με τον Ινιέστα ήταν μικρής διάρκειας, αφού τον πήραν κατευθείαν στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα»
Έρχονται 200 Σέρβοι
11 | 2 | 2011 1
 Διακόσια αδέρφια του Ερυθρού Αστέρα θα βρεθούν στον Ναό προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ. Στο πλευρό του Θρύλου λοιπόν το ερχόμενο Σάββατο με τους πράσινους, θα βρεθούν 200 οπαδοί του Αστέρα, που θα ταξιδέψουν από το Βελιγράδι και αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή και για τις δύο πλευρές. Αφενός υπάρχει σύμπνοια και κατανόηση και αφετέρου οι σχέσεις τους εξακολουθούν να είναι πάρα πολύ καλές. Θα πραγματοποιηθούν κι άλλα τέτοια ταξίδια και επισκέψεις στον Ναό, αλλά και... αντίστροφα, δείγμα της καλής σχέσης μεταξύ αδερφών.
 

Φήμες για αύξηση θέσεων

Φήμες για αύξηση θέσεων
11 | 2 | 2011

Υπάρχουν μερικές φήμες, σύμφωνα με τις οποίες, εταιρείες επεξεργάζονται σχέδια για το πώς θα καταστεί εφικτή η αύξηση της χωρητικότητας στο Καραϊσκάκη.

 
 Μία αύξηση, που φαντάζει αναγκαία μετά από κάθε παιχνίδι σαν κι αυτό με τον Παναθηναϊκό. Οι φήμες λένε πως η χωρητικότητα μπορεί να αυξηθεί κατά 10-15 χιλιάδες θέσεις, αλλά μέχρι να το δούμε αυτό βέβαια, θα παραμένουν φήμες.

Και όλα αυτά, επειδή αρκετός κόσμος έμεινε την Πέμπτη ανικανοποίητος, καθώς δεν μπόρεσαν να κάνουν δικό τους ένα εισιτήριο για τον αγώνα ενάντια στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Το αντίο ενός μεγάλου...ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ....

Το αντίο ενός μεγάλου...

Η 11η Φεβρουαρίου του 1985 είναι μία από τις δύσκολες ημέρες όχι μόνο του Παγκόσμιου, αλλά και του Ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς εκείνη την ημέρα πεθαίνει σε ηλικία 82 ετών ο Μάρτον Μπούκοβι. Ο άνθρωπος που αναγέννησε τον Ολυμπιακό στα μέσα της δεκαετίας του ‘60, οδηγώντας τον Πειραϊκό σύλλογο στην κατάκτηση των δύο πρώτων επαγγελματικών πρωταθλημάτων της ιστορίας του. Το Sportaction ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής αυτού του μεγάλου ηγέτη, ο οποίος δεν δίστασε να καινοτομήσει, δημιουργώντας μία ολόκληρη σχολή.
 Τα  πρώτα του βήματα
Ο Μάρτον Μπούκοβι γεννήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου του 1903 και από την αρχή τον κέρδισε  ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο. Μπορεί στην καριέρα του  ως παίκτης να μην δημιούργησε  το όνομα θρύλος, ωστόσο η προπονητική  του καριέρα έμελλε να αφήσει το όνομά του ανεξίτηλα χαραγμένο στην ιστορία του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου. Η πρώτη του «οικογένεια» ήταν η Φερεντσβάρος, πριν μεταπηδήσει στην Σέτε, ενώ πρόλαβε να χριστεί διεθνής με τα χρώματα της εθνικής Ουγγαρίας.
Η αρχή της προπονητικής του καριέρας
Το 1935 ο Μάρτον Μπούκοβι αποφασίζει να ασχοληθεί με την προπονητική αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Γκραντάνσκι  Ζάγκρεμπ, με την οποία κατέκτησε  δύο πρωταθλήματα Γιουγκοσλαβίας και  δύο πρωταθλήματα Κροατίας. Μετά το 2ο παγκόσμιο πόλεμο, η Γκραντάνσκι συγχωνεύθηκε με άλλες δύο ομάδες και από την κίνηση αυτή προέκυψε η γνωστή ως τις ημέρες μας, Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Το 1947 ο Μπούκοβι αποδέχθηκε την πρόταση της ΜΤΚ Βουδαπέστης. Το 1949, όταν η Ουγγαρία πέρασε σε κομμουνιστικό καθεστώς, η ΜΤΚ έγινε η επίσημη ομάδα της μυστικής Αστυνομίας και μετονομάστηκε σε ΣΤ Τεξτίλ. Ακολούθησαν άλλες δύο αλλαγές ονομασίας (Μπάστια και Βόρος Λομπογκό) πριν να επιστρέψει στην αρχική της ονομασία. Παρά τα γεγονότα, η δεκαετία του ‘50 ήταν επιτυχημένη για την ομάδα, που είχε στις τάξεις της μεγάλα ονόματα όπως αυτά των Πέτερ Παλοτάϊ, Νάντορ Χιντεγκούτι, Γιόζεφ Ζακαριάς και Μιχάλι Λάντος, τους οποίους ο Μπούκοβι οδήγησε σε τρία πρωταθλήματα Ουγγαρίας και ένα Κύπελλο.