ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...


18/1/2013



Primera Division



«Καμπάνα» σε Βαλβέρδε!

Από την εξέδρα θα παρακολουθήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε τους δύο επόμενους αγώνες της Βαλένθια.

«Καμπάνα» σε Βαλβέρδε!
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση της Βαλένθια κόντρα στη Ρεάλ, για τους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας και σήμερα (18/1) η Πειθαρχική Επιτροπή της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας τον τιμώρησε με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είχε διαμαρτυρηθεί έντονα στον διαιτητή του ματς, αμέσως μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος της «βασίλισσας», καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα είχε ζητήσει επανειλημμένα να γίνει η αλλαγή του τραυματία, Βίκτορ Ρουΐθ.

Αυτό σημαίνει πως ο Βαλβέρδε δεν θα είναι στον πάγκο της Βαλένθια στις δύο αναμετρήσεις που ακολουθούν στο «Μεστάγια» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, για την 20η αγωνιστική της Primera Division (20/1) και στη συνέχεια στον επαναληπτικό για τους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας (23/1). 

Παραμένει η ποινή του Σέρχιο Ράμος

Κανονικά θα εκτίσει την ποινή των τεσσάρων (πλέον) αγωνιστικών ο Σέρχιο Ράμος, καθώς η έφεση που άσκησε η Ρεάλ Μαδρίτης… έπεσε στο κενό.

Παραμένει η ποινή του Σέρχιο Ράμος
Δεν άλλαξε κάτι από την αρχική τιμωρία που είχε επιβληθεί στον Σέρχιο Ράμος και αφορούσε ποινή πέντε αγωνιστικών.

Την Παρασκευή εκδικάστηκε η έφεση που είχε ασκήσει η Ρεάλ Μαδρίτης κατά της απόφασης, ωστόσο οι Μαδριλένοι δεν κατάφεραν να την μειώσουν, με αποτέλεσμα ο διεθνής άσος να απουσιάσει από τις προσεχείς τέσσερις αναμετρήσεις της ομάδας του.

Ήδη ο Σέρχιο Ράμος ήταν απών από τον πρώτο προημιτελικό της «βασίλισσας» κόντρα στη Βαλένθια για το Κύπελλο Ελλάδας και επομένως θα χάσει τα ματς με Βαλένθια, Χετάφε, Οσασούνα για πρωτάθλημα και τον επαναληπτικό με τις «νυχτερίδες».

Οι… αντικαταστάτες του Βαλντές στη Μπάρτσα!

Ο Βαλντές φεύγει από τη Μπαρτσελόνα, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος. Ωστόσο οι Καταλανοί δεν μένουν με «δεμένα χέρια» και ήδη ξεκίνησε η… παρέλαση ονομάτων για τον αντικαταστάτη του.

Οι… αντικαταστάτες του Βαλντές στη Μπάρτσα!
Όταν την Πέμπτη το βράδυ, ο Βίκτορ Βαλντές ανακοίνωνε πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα, που εκπνέει το 2014, πιθανώς να μην ανησύχησαν και ιδιαίτερα οι φίλοι των «μπλαουγκράνα». Γιατί κακά τα ψέματα δεν είναι και το σημείο αναφοράς της ομάδας. Επειδή, όμως, πρέπει κάποιος να βρίσκεται κάτω από την εστία, ήδη τα πρώτα ονόματα με τους αντικαταστάτες του ξεκίνησαν να πέφτουν στο… τραπέζι.

Άλλες θεωρούνται εύκολες λύσεις, άλλες δύσκολες, άλλες απίθανες.

Το πρώτο όνομα είναι του Νταβίντ Ντε Χέα. Σχεδόν… εκτός φαντασίας να αφήσει τον 22χρονο Ισπανό τερματοφύλακα, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να φύγει από το Μάντσεστερ, καθώς πάνω του έχει στηρίξει τη θέση του «1» για τα επόμενα χρόνια.

Στα υπόψιν φέρεται πως βρίσκεται και ο γκολκίπερ της Βαλένθια, Βιθέντε Γκουάιτα. Ο 25χρονος γκολκίπερ τις προηγούμενες δύο σεζόν ήταν βασικός στις «νυχτερίδες», ωστόσο φέτος έχει χάσει τη θέση του από τον Ντιέγο Άλβες. Το μόνο… κακό είναι πως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015.

Αν και μικρός, ο Μακ-Αντρέ τερ Στέγκεν είναι από τους πιο εξελίξιμους τερματοφύλακες στον κόσμο. Μόλις 20 ετών, ο διεθνής Γερμανός είναι ήδη βασικός στην Γκλαντμπαχ, έχει δύο «γεμάτες» σεζόν, ενώ πέρσι είχε αναδειχθεί καλύτερος γκολκίπερ στη Bundesliga. Δεδομένα αν κινηθεί για την απόκτησή του η Μπάρτσα, οι Γερμανοί δεν θα του μπουν εμπόδιο.

Μια δύσκολη περίπτωση είναι του Μάνουελ Νόιερ. Ο διεθνής τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου μοιάζει ιδανική λύση, όμως με την έλευση του Πεπ Γκουαρντιόλα στους Βαυαρούς και ενώ είναι «δεμένος» με συμβόλαιο μέχρι το 2016, είναι πολύ δύσκολο να φύγει προς Καταλονία μεριά.

Οι δύο τελευταίες πιθανές επιλογές για αντικαταστάτη του Βαλντές είναι ο γκολκίπερ της Ρόμα, Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ, που θεωρητικά μια κίνηση για τον 30χρονο άσο μοιάζει εύκολη υπόθεση, ενώ την πρώτη εξάδα ονομάτων κλείνει ο Βέλγος Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος αγωνίζεται στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο τα δικαιώματά του ανήκουν στη Τσέλσι και προορίζεται για αντικαταστάτης του Τσεχ.

Πιαζόν: «Μ’αρέσει που με λένε νέο Κακά»

Ευτυχής με τις συγκρίσεις με τον Κακά, δήλωσε ο 18χρονος παίκτης της Τσέλσι –δανεικός στη Μάλαγα, Λούκας Πιαζόν.

Πιαζόν: «Μ’αρέσει που με λένε νέο Κακά»
Ιδιαίτερα χαρούμενος που τον συγκρίνουν με τον Κακά, δήλωσε ο 18χρονος Λούκας Πιαζόν. Ο νεαρός Βραζιλιάνος που τον αγόρασε η Τσέλσι από την Σάο Πάολο (ίδια ομάδα που ξεκίνησε και ο Κακά) πήγε δανεικός στην Ισπανία και την Μάλαγα και τόσο οι κινήσεις του στον αγωνιστικό χώρο, όσο και φυσιογνωμικά, θυμίζουν τον Κακά. Κάτι, που τον κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και τον κάνει να θέλει να δουλέψει περισσότερο, όπως είπε ο ίδιος.

Premier League


«Άγιος» ο Φόρεν

Στην απόκτηση του Βέγκαρντ Φόρεν προχώρησε η Σαουθάμπτον, χωρίς να γίνει γνωστή η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

«Άγιος» ο Φόρεν
Λίγες ώρες μετά την αντικατάσταση του Νάιτζελ Άντκινς με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, η διοίκηση της Σαουθάμπτον ξεκίνησε την μεταγραφική ενίσχυση των «Αγίων», με την απόκτηση του Βέγκαρντ Φόρεν από τη Μόλντε!

Ο 24χρονος αμυντικός βρισκόταν από την αρχή της εβδομάδας στην Αγγλία με τη μεταγραφή του να έχει μετατραπεί σε… σήριαλ!

Και αυτό γιατί εκτός της Σαουθάμπτον για την απόκτηση του Νορβηγού ενδιαφέρονταν τόσο η Λίβερπουλ, όσο και η Έβερτον.

Τελικά οι νεοφώτιστοι βγήκαν νικητές στην «κούρσα», ανακοινώνοντας το απόγευμα της Παρασκευής την απόκτηση του Φόρεν, χωρίς να αποκαλύπτουν το ποσό της μετακίνησης και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε ο ποδοσφαιριστής.

«Ένα όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα. Η Σαουθάμπτον είναι ένας μεγάλος σύλλογος της Πρέμιερ Λιγκ, εδώ που πάντα ήθελα να αγωνιστώ. Το πλάνο της διοίκησης για το σύλλογο είναι εξαιρετικό» δήλωσε αμέσως μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής το νέο απόκτημα των «Αγίων».

Ολοκληρώθηκε του Γουόλκοτ!

Στην Άρσεναλ θα παραμείνει ο Θίο Γουόλκοτ, καθώς οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό.

Ολοκληρώθηκε του Γουόλκοτ!
Είναι πλέον και επίσημο! Ο Θίο Γουόλκοτ θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Άρσεναλ, όπως ανακοίνωσε και επίσημα το απόγευμα της Παρασκευής (18/1) ο σύλλογος του Λονδίνου.

Το συμβόλαιο του 23χρονου επιθετικού έληγε στο τέλος της σεζόν, με τις δύο πλευρές-μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών μηνών-να δίνουν τελικά το απόγευμα της Παρασκευής τα χέρια.

Λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστές από την Άρσεναλ, ωστόσο σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα το deal έφτασε τα 20 εκατομμύρια λίρες, με τον Άγγλο επιθετικό θα αμείβεται πλέον με 100 χιλιάδες εβδομαδιαίως.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο με την Άρσεναλ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα για την διαρκή υποστήριξη, ειδικά τον προπονητή μου και τον κόσμο. Είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι επιθυμία μου αποτελούσε να παραμείνω εδώ. Χαίρομαι που ήρθαμε σε συμφωνία. Το σημαντικό από εδώ και πέρα είναι ο σύλλογος να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές του και να κερδίσει τρόπαια» δήλωσε αμέσως μετά την ανακοίνωση ο Γουόλκοτ.

«Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι που ο Θίο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ήρθε στο σύλλογο στα 16 του, εξελίχθηκε σαν ποδοσφαιριστής εδώ και πλέον αποτελεί σημαντικό μέλος τόσο για εμάς όσο και για την εθνική ομάδα της Αγγλίας. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης αλλά και σπουδαίος χαρακτήρας. Η επέκταση της συνεργασίας μας δημιουργεί έναν ισχυρό πυρήνα για τους υπόλοιπους φιλόδοξους νεαρούς που υπάρχουν και έχουν δεσμευτεί με το σύλλογο» τόνισε από την πλευρά του ο Αρσέν Βενγκέρ.

Χάνει τη σεζόν ο Σάντρο

Νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν τέθηκε ο άσος της Τότεναμ, Σάντρο, ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση.

Χάνει τη σεζόν ο Σάντρο
Πρόωρο τέλος λαμβάνει το φετινό πρωτάθλημα για τον Σάντρο, με τον άσο της Τότεναμ να τίθεται νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Βραζιλιάνος μέσος θα αρχίσει άμεσα την αποθεραπεία του και ο Αντρέ Βίλας-Μπόας ελπίζει να τον έχει μαζί του στην προετοιμασία των Λονδρέζων.

Ο Σάντρο τραυματίστηκε στον αγώνα με την ΚΠΡ και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την Τετάρτη.

Το πρόβλημα στο δεξί του γόνατο αποκαταστάθηκε και ο Σάντρο αναμένεται να αρχίσει από την επόμενη κιόλας εβδομάδα ασκήσεις στο γυμναστήριο, ώστε να μπορεί να είναι σε καλή φυσική κατάσταση.

Ο Σάντρο θα επανέλθει κανονικά στις προπονήσεις τον Ιούνιο και ο Βίλας-Μπόας ελπίζει να τον έχει μαζί με τους άλλους παίκτες για την προετοιμασία της ομάδας. 

Τέλος ο Άντκινς, πιάνει δουλειά ο Ποκετίνο

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σαουθάμπτον αποτελεί ο Νάιτζελ Άντκινς, με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο να αποτελεί το διάδοχό του.

Τέλος ο Άντκινς, πιάνει δουλειά ο Ποκετίνο
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σαουθάμπτον αποτελεί ο Νάιτζελ Άντκινς, με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο να αποτελεί το διάδοχό του. «Χαμός» στο διαδίκτυο για την απόφαση της διοίκησης των «Αγίων», με τους οπαδούς του συλλόγου να διαμαρτύρονται για τη συγκεκριμένη επιλογή.

Ο –μέχρι πρότινος- τεχνικός της Σαουθάμπτον είχε καταφέρει να βγάλει την ομάδα του από την επικίνδυνη ζώνη και τον τελευταίο καιρό τρέχει ένα εξαιρετικό σερί, αφού δεν έχει ηττηθεί σε πέντε αγώνες.

Η διοίκηση της Σαουθάμπτον αποφάσισε, παρόλα αυτά, την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία, με τον Ποκετίνο να αποτελεί το νέο αφεντικό στους «Αγίους».

Ο 40χρονος τεχνικός έχει αποκτήσει εμπειρία στους πάγκους, αφού ήταν προπονητής της Εσπανιόλ, από την οποία αποχώρησε το Νοέμβριο. Ο Αργεντινός θα προπονήσει τους παίκτες του το Σάββατο και θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα.

«Η απόφαση πάρθηκε με σκοπό τις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες του συλλόγου», αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης, η οποία ευχαριστεί τον Άντκινς για τα «όσα προσέφερε τα τελευταία δύο χρόνια». Από την πλευρά του, ο νέος τεχνικός της Σαουθάμπτον χαρακτήρισε την ευκαιρία μοναδική, αφού «κάθε προπονητής θα εύχονταν να την έχει».


Serie A



«Έκλεισε» Γιορέντε η Γιουβέντους!

Το deal ολοκληρώθηκε! Σύμφωνα με έγκυρα δημοσιεύματα από την Ισπανία, ο Φερνάντο Γιορέντε από το προσεχές καλοκαίρι και για τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι παίκτης της Γιουβέντους!

«Έκλεισε» Γιορέντε η Γιουβέντους!
Ένα από τα πιο σημαντικά deal φαίνεται πως έφτασε στο τέλος του! Όπως αποκαλύπτουν τα ιβηρικά Μέσα, Γιουβέντους και Γιορέντε ήρθαν σε πλήρη συμφωνία και από το προσεχές καλοκαίρι, ο φυσικός αρχηγός και ηγέτης της Μπιλμπάο θα ανήκει στο δυναμικό των «μπιανκονέρι».

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο διεθνής επιθετικός θα έχει ισχύ μέχρι το 2017, ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο, εφόσον το θελήσει η Γιούβε. Οι ετήσιες απολαβές του θα ανέρχονται στα 4,5 εκατ. ευρώ ετησίως, ωστόσο αυτές θα αυξάνονται, ανάλογα με επίτευξη στόχων.

Ο Γιορέντε θα μείνει στην αγαπημένη του Μπιλμπάο μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια θα ενταχθεί στη «Μεγάλη Κυρία». Η συμφωνία είναι οριστική και αναμένεται να πάρει και επίσημο χαρακτήρα μέσα σε διάστημα 10 ημερών.

Γκαλιάνι: «Μόνο Κακά»

O Αντριάνο Γκαλιάνι επιβεβαίωσε με δηλώσεις ότι η Μίλαν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κακά.

Γκαλιάνι: «Μόνο Κακά»
O Αντριάνο Γκαλιάνι επιβεβαίωσε με δηλώσεις ότι η Μίλαν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κακά.

Η Μίλαν διατηρεί σφιχτή πολιτική στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο ο ισχυρός άνδρας των «ροσονέρι» ξεκαθάρισε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις για την επιστροφή του Βραζιλιάνου άσου στο Μιλάνο.

«Μόνο για έναν παίκτη ενδιαφερόμαστε και αυτός είναι ο Κακά. Ο παίκτης θέλει πολύ να έρθει, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να τον πουλήσει, ωστόσο ακόμη τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Ίσως να τον φέρουμε ως δανεικό. Πιστεύουμε ότι θα βρεθεί μία λύση», σημείωσε αρχικά ο Γκαλιάνι, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε ότι η αγάπη της Μίλαν για τον Κακά δεν σταμάτησε ποτέ.

Κι αν για τον Κακά υπάρχει ενδιαφέρον, ο Γκαλιάνι τόνισε ότι η Μίλαν δεν θα κινηθεί για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι,βάζοντας τέλος στις όποιες φήμες υπήρχαν. Αιτία, οι υπερβολικές απαιτήσεις της Μάντσεστερ Σίτι για την παραχώρηση του Ιταλού επιθετικού.

Και η ρεβάνς τον… Απρίλη

Αλλαγή ημερομηνίας στον δεύτερο ημιτελικό του Coppa Italia ανάμεσα στην Ίντερ και τη Ρόμα, με νέα ημερομηνία την 17η Απριλίου.

Και η ρεβάνς τον… Απρίλη
Το κοίταξαν απο εδώ, το εξέτασαν απο εκεί και δεν τους έβγαινε.
Ε απο την στιγμή που δεν γινόταν αποφάσισαν να αλλάξουν ημερομηνία.
Και έτσι έκαναν. Ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Ίντερ και Ρόμα είχε αρχικά οριστεί για τις 30 Ιανουαρίου.
Ωστόσο, οι «τζιαλορόσι» δεν μπορούσαν να αγωνιστούν εκείνη την ημέρα, καθώς την 1η του Φλεβάρη έχουν το παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Κάλιαρι.
Η ιταλική ομοσπονδία έψαξε τις πιθανές ημερομηνίες και τελικά αποφάσισε να γίνει στις 17 Απριλίου.
Οι… μονομάχοι, λοιπόν, θα πρέπει να κάνουν υπομονή για να δουν ποιος θα είναι αυτός που θα περάσει στον τελικό της διοργάνωσης.

Ligue 1

Της την έκανε ο Γκοβού

Ζημιάρα αποδείχτηκε η ομάδα του Σίντεϊ Γκοβού, Εβιάν, η οποία στο «Ζερλάν» δεν… λύγισε απέναντι στη Λιόν, μένοντας στο 0-0 και αναγκάζοντας τους «λιονέ» να χάσουν δύο πολύτιμους βαθμούς.

Της την έκανε ο Γκοβού
Μόνο εύκολο έργο δεν είχε η πρωτοπόρος Λιόν απέναντι στη 18η Εβιάν, στην οποία και αγωνίζεται ο πρώην παίκτης των «λιονέ», Σίντει Γκοβού.

Το σύνολο του Ρεμί Γκαρντ, αν και αγωνιζόταν στο «Ζερλάν», δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0, στο ματς που άνοιξε την «αυλαία» της 21ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Οι παίκτες της Λιόν ήταν εκείνοι που μπήκαν με περισσότερη όρεξη στο ματς, όμως κάτι η αστοχία των επιθετικών της, κάτι η καλή αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων, δεν άφησαν τους γηπεδούχους να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Έτσι, το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, με τη Λιόν να χάνει την ευκαιρία να μεγαλώσει την διαφορά της από τη δεύτερη Παρί Σεν Ζερμέν. Την ίδια ώρα που οι παίκτες της Εβιάν πήραν έναν πολύ σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στη Ligue1.

Η 21η αγωνιστική:

Παρασκευή, 18/1

Λιόν-Εβιάν 0-0

Σάββατο, 19/1

Μαρσέιγ-Μονπελιέ (18:00)
Αζαξιό-Βαλανσιέν (21:00)
Λοριάν-Τρουά
Σοσό-Ρεμς
Μπρεστ-Σεντ Ετιέν
Τουλούζ-Νανσί

Κυριακή, 20/1

Μπαστιά-Ρεν (15:00)
Λιλ-Νις (18:00)
Μπορντό-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)

Η επόμενη (22η) αγωνιστική:

Παρασκευή, 25/1

Βαλανσιέν-Λιόν (21:30)

Σάββατο, 26/1

Ρεν-Μαρσέιγ (18:00)
Τρουά-Μπρεστ (21:00)
Εβιάν-Αζαξιό
Μονπελιέ-Σοσό
Νανσί-Λοριάν
Ρεμς-Τουλούζ

Κυριακή, 27/1

Σεντ Ετιέν-Μπαστιά (15:00)
Νις-Μπορντό (18:00)
Παρί Σεν Ζερμέν-Λιλ (22:00)

Αντσελότι: «Δεν χρειαζόμαστε τον Ρονάλντο»

Την άποψη πως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν χρειάζεται τον Ρονάλντο, εξέφρασε ο προπονητής των Γάλλων, Κάρλο Αντσελότι, σε ερώτηση για το αν χωράει στην ίδια ενδεκάδα ο «Ίμπρα» με τον «CR7».

Αντσελότι: «Δεν χρειαζόμαστε τον Ρονάλντο»
Ο Ιταλός προπονητής, αν και θεωρεί πως ο Ιμπραίμοβιτς χωράει στην ίδια ενδεκάδα με τον Ρονάλντο, παρόλα αυτά, επιμένει πως η ομάδα του δεν «κοιτάζει» τον Πορτογάλο.

«Όλοι οι παίκτες με μεγάλη ποιότητα μπορούν να παίξουν μαζί. Και ξέρετε, είναι πολύ εύκολο να προπονείς ποδοσφαιριστές όπως ο Ιμπραίμοβιτς. Παρότι θεωρώ τον Ρονάλντο φανταστικό παίκτη, δεν νομίζω ότι τον χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή. Οι Νενέ και Οαρό έφυγαν αλλά δεν χρειάζεται να τους αντικαταστήσουμε με άλλους. Η μεταγραφική περίοδος έκλεισε για μας. Είμαστε πλήρεις. Και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Και να προχωρήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Bundesliga

Τέρμα το διάλειμμα, τα κεφάλια μέσα

Μετά από διακοπή πέντε εβδομάδων, η Bundesliga επιστρέφει…

Τέρμα το διάλειμμα, τα κεφάλια μέσα
Ήρθε επιτέλους η ώρα η Bundesliga να… ξυπνήσει από τη χειμέρια νάρκη. Μετά από πέντε εβδομάδες απραξίας, το γερμανικό πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι με την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου.

Η πρωτοπόρος Μπάγερν, στον απόηχο της ανακοίνωσης της συμφωνίας με τον Πεπ Γκουαρντιόλα εν όψει του καλοκαιριού, υποδέχεται την ουραγό Γκρόιτερ Φιρτ με στόχο να διασφαλίσει ή να επεκτείνει το +9 από τον πλησιέστερο διώκτη της. Μοναδικός απών, κι αυτός ως το τέλος της σεζόν, είναι ο τραυματίας Χόλγκερ Μπαντστούμπερ για τους Βαυαρούς.

Η δεύτερη Λεβερκούζεν φιλοξενεί χωρίς Κάντλετς και Μπελαράμπι την τέταρτη Άιντραχτ, ενώ η τρίτη Ντόρτμουντ δοκιμάζεται στη Βρέμη κόντρα στη Βέρντερ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Οι δύο ομάδες θα έχουν από μία σημαντική απουσία, με τον τιμωρημένο Αρναούτοβιτς και τον τραυματία Σούμποτιτς να λείπουν εκατέρωθεν.

Η Σάλκε, με τον Γενς Κέλερ στο τιμόνι της πλέον μετά την απόλυση του Χουμπ Στέβενς, αντιμετωπίζει το Ανόβερο με στόχο να αρχίσει την αναρρίχησή της από την έβδομη θέση όπου κατρακύλησε μετά από διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. Απών θα είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο δεν είναι ακόμη έτοιμος.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 18/1

Σάλκε-Ανόβερο 21:30

Σάββατο 19/1

Μπάγερν Μονάχου-Γκρόιτερ Φιρτ 16:30
Λεβερκούζεν-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 16:30
Βόλφσμπουργκ-Στουτγκάρδη 16:30
Χόφενχαϊμ-Γκλάντμπαχ 16:30
Μάιντς-Φράιμπουργκ 16:30
Βέρντερ Βρέμης-Ντόρτμουντ 19:30

Κυριακή 20/1

Νυρεμβέργη-Αμβούργο 16:30
Φορτούνα Ντίσελντορφ-Άουγκσμπουργκ 18:30

Η επόμενη αγωνιστική

Παρασκευή 25/1

Ντόρτμουντ-Νυρεμβέργη

Σάββατο 26/1

Γκλάντμπαχ-Φορτούνα Ντίσελντορφ 16:30
Ανόβερο-Βόλφσμπουργκ 16:30
Άουγκσμπουργκ-Σάλκε 16:30
Γκρόιτερ Φιρτ-Μάιντς 16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Χόφενχαϊμ 16:30
Φράιμπουργκ-Λεβερκούζεν 19:30

Κυριακή 9/12

Αμβούργο-Βέρντερ Βρέμης 16:30
Στουτγκάρδη-Μπάγερν Μονάχου 18:30

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEX WEB RADIO/TV

Μαθαίνει ελληνικά ο Μασάντο

Μαθαίνει ελληνικά ο Μασάντο

Όπως αποκάλυψε μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο facebook, ο Πάουλο Μασάντο ξεκίνησε ταχύρρυθμα μαθήματα ελληνικών.
Μπορεί να βρίσκεται μόλις έξι μήνες στην Ελλάδα αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ωστόσο ο Πάουλο Μασάντο μάλλον βλέπει το ποδοσφαιρικό του μέλλον συνυφασμένο με τα ερυθρόλευκα καθώς όπως αποκάλυψε στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook, ξεκίνησε ταχύρρυθμα μαθήματα ελληνικών!
"Μαθαίνω την ελληνική γλώσσα και βελτιώνω τα αγγλικά μου μαζί με τον καθηγητή Γκονζάλο", έγραψε ο Πορτογάλος μέσος συνοδεύοντας τα λόγια του με μια φωτογραφία μαζί με τον καθηγητή του.

Να θυμίσουμε πως κάτι ανάλογο πράττει και ένας ακόμη παίκτης του Ολυμπιακού, ο Νταβίδ Φουστέρ, που έχει ξεκινήσει τα μαθήματα από το καλοκαίρι.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ  για τον ALEX WEB RADIO/TV

Φενέρμπαχτσε - Κάχα Λαμποράλ 75-97

Φενέρμπαχτσε - Κάχα Λαμποράλ 75-97

18/1/2013


Η Κάχα Λαμποράλ επικράτησε μέσα στην Τουρκία επί της Φενέρμπαχτσε με σκορ 97-75 και διατήρησε το αήττητό της στο TOP-16 της Ευρωλίγκα.
Οι Ισπανοί καταπόντισαν με εξαιρετική εμφάνιση τους Τούρκους, που πλέον μπαίνουν σε μπελάδες, έχοντας ξεκινήσεις με τέσσερις σερί ήττες.
 
Η Κάχα Λαμποράλ πάτησε γκάζι στο β' ημίχρονο και άφησε... έτη φωτός πίσω της τη Φενέρμπαχτσε που έδειχνε για μία ακόμα φορά να μην έχει σαφή προσανατολισμό στο παιχνίδι της.
Μετά το α' δεκάλεπτο, η Φενέρμπαχτσε παρέδωσε τα όπλα, χάνοντας κατά κράτος τα ριμπάουντ (23-36) και κακά ποσοστά για εντός έδρας παιχνίδι. Οι παίκτες του Πιανιτζάνι στο τέλος ήταν απογοητευμένοι που δεν κατάφεραν για ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι να δείξουν ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Από την άλλη, οι Βάσκοι ήταν εξαιρετικοί σε όλους τους τομείς, ενώ οι Νοτσιόνι και Μπιέλιτσα ήταν εκπληκτικοί τελειώνοντας το παιχνίδι με 19 και 16 πόντους αντίστοιχα.



Τα δεκάλεπτα: 19-20, 32-48, 51-71, 75-97

Φενέρμπαχτσε (Πιανιτζάνι): ΜακΚάλεμπ 15, Ονάν 1, Ερμίς, Σάτο 4, Τρίπκοβιτς 5(1), Άντερσεν 3(1), Πεκέρ, Σαβάς 11, Μπατίστ 2, Καραμάν 2, Μπογκντάνοβιτς 16, Πρέλτζιτς 16(2).

Κάχα Λαμποράλ (Ταμπάκ): Κουκ 5(1), Νοτσιόνι 19(1), Μπιέλιτσα 10, Καμπέθας 3(1), Σαν Εμετέριο 13(2), Πλέις 4, Ερτέλ 4, Όλεσον 1, Λάμπε 13(1), Μπιέλιτσα 16(4), Κοζέρ 9(1).

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEX WEB RADIO/TV

Ολυμπιακός - Σιένα 72-74

Ολυμπιακός - Σιένα 72-74

18/1/2013


Με απίστευτο τρόπο ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Σιένα με 74-72 στο ΣΕΦ ενώ προηγούνταν με 72-67, 45'' πριν τη λήξη! Μοιραίοι Λο και Χάινς στο τέλος με χαμένα λέι απ, όπως και ο Άντιτς με χαζό φάουλ στον Μπράουν. Δεν είδαν το χρονόμετρο που κόλλησε οι διαιτητές.

Δραστήριος ο Σερμαντίνι, καταπληκτικός ο Σπανούλης

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι έχοντας στην πεντάδα τους Μάντζαρη, Σπανούλη, Παπανικολάου, Πρίντεζη και Σερμαντίνι. Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν τον σκορ με τρίποντο του Μάντζαρη, με τους παίκτες της Σιένα να δίνουν χώρο στους Πειραιώτες ώστε να σουτάρουν από την περιφέρεια. Ο Μος μείωσε (3-2), ο Σερμαντίνι  στη συνέχεια σκόραρε με βολές, ενώ ακολούθως ο αρχηγός απάντησε με μία εντυπωσιακή διείσδυση. Ο Γεωργιανός στη συνέχεια αποθεώθηκε στο ΣΕΦ για την επιβλητική του τάπα πάνω στον Εζέ, ενώ στην ακολούθως έτρεξε στον αιφνιδιασμό φτάνοντας κοντά στο να τελειώσει την φάση με κάρφωμα. Κέρδισε το φάουλ όμως  και διαμόρφωσε το 8-2 στο 3’. Οι Πειραιώτες έβγαζαν πάθος, θέληση, ενέργεια, δύναμη και αποφασιστικότητα στην άμυνα, καταφέρνοντας να περιορίσουν τους φιλοξενούμενους. Ο "Πριντ" από την γωνία ευστόχησε από τα 6.75 μέτρα, "γράφοντας" το 11-5, αλλά με τον ίδιο τρόπο (και με αρκετή δόση τύχης) απάντησε ο Μπράουν (11-8).

Ο Σερμαντίνι ήταν δραστήριος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, μαζεύοντας και τα ριμπάουντ, με τον Γεωργιανό με κάρφωμα να «γράφει» το 13-8 στο 5’. Ο Πρίντεζης απάντησε με ωραία προσπάθεια στον αιφνιδιασμό, αλλά η Σιένα στη συνέχεια βρήκε τον δρόμο προς το καλάθι, μειώνοντας σε 15-13, χάρη στο τρίποντο του αποτελεσματικού Κανγκούρ. Σε εκείνο το σημείο ο Χάινς αντικατέστησε τον Γεωργιανό σέντερ, με τον Κάιλ να συνεργάζεται άψογα με τον Σπανούλη και με κάρφωμα έκανε το σκορ 19-15. Ο Red-Bill ήταν απολαυστικός στην αναμέτρηση και έδειχνε ασταμάτητος στο παρκέ, τελειώνοντας τις φάσεις με καταπληκτικά μπασίματα (6π, 3/3δ), ενώ μετρούσε ήδη στο ματς 4 ασίστ, με το σκορ στο 9’ να είναι 23-15 για τους Πρωταθλητές. Το πρώτο τάιμ-άουτ του αγώνα πάρθηκε σε εκείνο το σημείο, ο Λο αντικατέστησε τον Μάντζαρη, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν (ξανά) με «βόμβα» του Κανγκούρ (23-18). Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε τους ερυθρόλευκους στο +5 (25-20).

Αντέδρασε η Σιένα, απελπιστικά άστοχος ο Περπέρογλου

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός μπήκε στο παρκέ με τους Λο, Σπανούλη, Περπέρογλου, Άντιτς και Χάινς. Οι Πειραιώτες έκαναν ορισμένα λάθη στο ξεκίνημα της περιόδου, έχοντας κακές επιλογές στην επίθεση και βιαστική κυκλοφορία της μπάλας, πράγματα τα οποία τα εκμεταλλεύτηκε η Σιένα μειώνοντας σε 25-24 στο 13’ με τον Μος. Ο Σλούκας αντικατέστησε τον Σπανούλη, με τους Πρωταθλητές να βρίσκουν με δυσκολία τον δρόμο προς το καλάθι, χάρη σε ένα παλικαρίσιο (γκολ-φάουλ) καλάθι του Χάινς (28-24). Ο Περπέρογλου πήρε πάνω του αρκετές προσπάθειες, αλλά ήταν άστοχος σε όλες, με τους Ιταλούς να παίζουν άμυνα ζώνης.  Ο Μπαρτζώκας στη συνέχεια άλλαξε τον Άντιτς με τον Παπανικολάου, με τον «Παπ» να παίζει στο "4", έχοντας στο "3" τον Στράτο. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο καλάθι με τον Μπράουν, ο Σλούκας απάντησε με σουτ, ενώ ο Χάινς στη συνέχεια με ένα επιβλητικό κάρφωμα "έγραψε" το 32-28 στο 15’.

Η Σιένα έβρισκε διαδρόμους ώστε να δράσει κοντά στο καλάθι, με τους ερυθρόλευκους στην άμυνα να έχουν χαλαρώσει. Ο Περπέρογλου έβαλε το πρώτο του σουτ στο ματς, σημειώνοντας τρίποντο από την γωνία (35-30), αλλά με τον ίδιο τρόπο απάντησαν και οι πράσινοι με τον Σανικίτζε (35-33). Στο 17’ οι Σπανούλης και Πρίντεζης επέστρεψαν στο παρκέ, καθώς οι Ιταλοί ισοφάρισαν το σκορ (35-35) με τον Σανικίτζε. Ο Περπέρογλου αφού αστόχησε σε τρίποντο, στη συνέχεια οι Πειραιώτες ξέχασαν στην άμυνα τον Μπράουν, ο οποίος αμαρκάριστος "πυροβόλησε" από την περιφέρεια, δίνοντας το προβάδισμα για τους πράσινους (35-38) στο 18’. Οι Πειραιώτες είχαν μπλοκάρει στην επίθεση, με την άμυνα ζώνης των Ιταλών με προσαρμογές να φέρνει αποτέλεσμα, ενώ ο Περπέρογλου συνέχισε να παίρνει προσπάθειες και να αστοχεί. Οι Πρωταθλητές δυσκολευόντουσαν να φτάσουν στο καλάθι, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν αποτελεσματικά στην άμυνα. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την Σιένα να προηγείται με σκορ 36-38, με τον Περπέρογλου να μειώνει με βολή. Ο Στράτος ήταν "πληγή" πάντως για τον Ολυμπιακό στο δεύτερο δεκάλεπτο, καθώς ήταν απελπιστικά άστοχος, με τον Μπαρτζώκα να τον εμπιστεύεται σε όλο το δεύτερο δεκάλεπτο.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός μπήκε στο ματς με τους Μάντζαρη, Σπανούλη, Παπανικολάου, Πρίντεζη και Σερμαντίνι. Ο Γεωργιανός σέντερ μείωσε σε 38-40, ο Μπράουν ήταν άστοχος από την περιφέρεια, αλλά οι ερυθρόλευκοι συνέχιζαν να μην μπορούν να τελειώσουν τις φάσεις, παρουσιάζοντας σημάδια άγχους. Σε εκείνο το σημείο όμως έγιναν δύο φάσεις για τους Πρωταθλητές που ξεσήκωσαν και «ζέσταναν» την κερκίδα. Ο Μάντζαρης σημείωσε ένα δύσκολο τζαμπ-σουτ στην εκπνοή του χρόνου, ενώ στη συνέχεια ο Σερμαντίνι έκλεψε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου. Ο Γεωργιανός έδωσε την μπάλα στον Μάντζαρη, ο οποίος του την έδωσε πίσω με σκαστή πάσα, με τον Γιόργκι να τελειώνει την φάση στη κίνηση με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στο σκορ στους Πειραιώτες (42-40) στο 24’. Ο Πρίντεζης αστόχησε σε ελεύθερο σουτ από την περιφέρεια, αλλά από το ίδιο σημείο απάντησε ο Μος (42-43), με το ματς να έχει εξελιχθεί σε ντέρμπι.

Ο Μάντζαρης στην επόμενη φάση σημείωσε τρίποντο (45-43), αλλά ο Καραρέτο ήταν εύστοχος και εκείνος από τα 6.75 μέτρα (45-46). Η κερκίδα είχε «ζεσταθεί» στο ΣΕΦ, με το παιχνίδι να έχει αποκτήσει ενδιαφέρον. Ο Πρίντεζης ακολούθως βρήκε τον δρόμο προς το καλάθι κάτω από την ρακέτα (47-46), με τους Άντιτς και Λο να επιστρέφουν στο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες στη συνέχεια πήγαν στις βολές, αλλά τις έχασαν σχεδόν όλες, παρουσιάζοντας αμφότερες σημάδια νευρικότητας. Ο Μπράουν με ένα δύσκολο ντράιβ έφερε το σκορ στα ίσα (48-48) στο 28’, ο Παπανικολάου πάλι μέτρησε ½ βολές, με τον Σανικίτζε να δίνει και πάλι το προβάδισμα στους πράσινους (49-50).Ο Σπανούλης ήταν άστοχος από την περιφέρεια, ο Παπανικολάου δεν μπορούσε να βρει στόχο, με τους Ιταλούς στον αιφνιδιασμό να φτάνουν στο +3 (49-52) με τον Μπράουν. Οι Πειραιώτες είχαν και πάλι μπλοκάρει στην επίθεση, έχασαν αρκετά σουτ, με τον Λο λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου να μειώνει στον πόντο με λέι-απ (51-52).

Aυτοκτόνησε στο τέλος

Στην τελευταία και κρίσιμη περίοδο, ο Ολυμπιακός μπήκε στο ματς με τους Λο, Σλούκα, Παπανικολάου, Άντιτς και Χάινς. Οι Ιταλοί έχασαν προσπάθειες, με τον Λο  να δίνει ασίστ στον Χάινς, δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στους Πειριαώτες (53-52). Οι ερυθρόλευκοι όμως στη συνέχεια έκαναν λάθη σε άμυνα και επίθεση, με τον αμαρκάριστο Ρες κάτω από την ρακέτα να «γράφει» το 53-54. Ο Παπανικολάου δεν έδειχνε σε καλή κατάσταση, κάνοντας μάλιστα και ένα απίστευτο λάθος, πετώντας άουτ την μπάλα στο πουθενά! Αυτόματα ο Μπαρτζώκας τον αντικατέστησε, με τον Περπέρογλου να περνάει στο παιχνίδι.  Ο Καραρέτο έφερε τους φιλοξενούμενους στο +3 (53-56), αλλά ο Σλούκας στην εκπνοή του χρόνου έφερε το ματς στα ίσα (56-56) με τρίποντο. Οι Πειραιώτες προσπαθούσαν να βγάλουν άμυνες, αλλά ο Ρες ήταν εύστοχος (56-58), με τον Σπανούλη να περνάει στο ματς αντί του Σλούκα. Ο Περπέρογλου έδωσε ανάσα με γκολ-φάουλ, το οποίο και αξιοποίησε (59-58), αλλά ο Μπράουν απάντησε με τρίποντο (59-61) με το παιχνίδι να συνεχίζει να είναι ντέρμπι.

Στο 35’ ο Χάινς με λέι-απ ισοφάρισε το σκορ (61-61), με τις δύο ομάδες να παίρνουν τάιμ-άουτ ώστε να ετοιμάσουν το παιχνίδι τους για το τελευταίο και καθοριστικό πεντάλεπτο. Ο Στράτος στην επόμενη επίθεση ευστόχησε από το low-post (63-61), οι Πειραιώτες στη συνέχεια έβγαλαν άμυνα και πήραν το ριμπάουντ, με τον Χάινς στη συνέχεια να φέρνει τον Ολυμπιακό στο +4 (65-61) στα 3’44’’ πριν το τέλος της αναμέτρησης. Ο Μος ήταν τυχερός σουτ που δοκίμασε (65-63), με τον Λο να πραγματοποιεί στη συνέχεια ένα αυτοκρατορικό ντράιβ (67-63), αλλά ο Χάκετ βρήκε τον δρόμο προς το καλάθι (67-65). Στο 1’50’’ πριν το τέλος ο Χάκετ ισοφάρισε το σκορ στον αιφνιδιασμό (67-67), ύστερα από λάθος πάσα του Σπανούλη στον Άντιτς, με το παιχνίδι να έχει αποκτήσει άγρια ομορφιά και το ενδιαφέρον να βρίσκεται στο κατακόρυφο. Η επόμενη επίθεση του Ολυμπιακού ήταν κρίσιμη και στα δύσκολα η μπάλα πήγε στα χέρια του αρχηγού. Ο Red-Bill δίχως δισταγμό σούταρε από την περιφέρεια και ευστόχησε σε τρίποντο από την κορυφή (70-67). Στην άμυνα έγινε φάουλ στον Χάκετ, ο οποίος έχασε και τις δύο βολές, με τον Σπανούλη στα 44’’ πριν την λήξη να φέρνει τους Πρωταθλητές στο +5 (72-67) χάρη σε ένα ψύχραιμο τζαμπ-σουτ. Ο Ρες μείωσε σε 72-69, ενώ στη συνέχεια ο Λο έχασε ένα εύκολο λέι-απ κάτω από το καλάθι. Οι Πειραιώτες έδειχναν τάσεις αυτοκτονίας στο τέλος, με τον Άντιτς να κάνει φάουλ για τρίποντο στον Μπράουν! Ο Αμερικανός έβαλε και τις τρεις βολές ισοφαρίζοντας το ματς (72-72). Στα τελευταία 13’’ ο Ολυμπιακός είχε την επίθεση, αλλά ο Χάινς αστόχησε! Σαν να μην έφτανε αυτό, οι Ιταλοί πήραν το ριμπάουντ και έφυγαν στον αιφνιδιασμό, με τον Μπράουν να δίνει το προβάδισμα στην Σιένα με σκορ 72-74. Στο τέλος έμενε για τον Ολυμπιακό ελάχιστος χρόνος (1’’7), με τον Λο να σουτάρει με δυσκολία για τρίποντο και να αστοχεί, με τους Πρωταθλητές να γνωρίζουν μία απίθανη και απροσδόκητη ήττα στο ΣΕΦ, καθώς έδειχνε να ελέγχουν το ματς λίγο πριν το τέλος.

Τα δεκάλεπτα: 25-20, 36-38, 51-52, 72-74

Ανά δεκάλεπτο: 25-20, 11-18, 15-14, 21-22

 πηγη: www.redplanet.gr

 ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEX WEB RADIO/TV

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

«Δεν έχει τεθεί θέμα μεταγραφής»

18/1/2013
Κατηγορηματικά διέψευσε τα όποια σενάρια περί αλλαγών στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός, με ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Δεν έχει τεθεί θέμα μεταγραφής»
Το μυαλό όλων στο τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού βρίσκεται στην αγωνιστική άνοδο και τους αγώνες που έρχονται στην πορεία και όχι σε μεταγραφικά ζητήματα, καθώς δεν υπάρχει καμία διάθεση για αλλαγές στο τρέχον ρόστερ της ομάδας.

Το Τ.Α.Α των «ερυθρολεύκων» διέψευσε κατηγορηματικά τα όποια σενάρια είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν αντικαταστάσεις παικτών.

Η ανακοίνωση:

«Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου, το Τ.Α.Α. Ολυμπιακόςανακοινώνει ότι δεν έχει τεθεί θέμα αντικατάστασης παίκτη ή παικτών της ομάδας βόλεϊ ανδρών και ως εκ τούτου δεν υφίσταται θέμα μεταγραφής ή συμφωνίας με άλλον βολεϊμπολίστα.
Εάν προκύψει κάτι σχετικό θα υπάρξει και επίσημη ενημέρωση από το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός.

Το μόνο πραγματικό ενδιαφέρον μας, αφορά τους δύσκολους αγώνες που έχει μπροστά της η ομάδα μας για τις εγχώριες και τις διεθνείς διοργανώσεις που συμμετέχει.

Οτιδήποτε άλλο δημιουργεί προβλήματα στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της και στην εύρυθμη λειτουργία της».

 πηγη:www.sport-fm.gr

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEX WEB RADIO/TV

Προπόνηση υπό βροχή

Προπόνηση υπό βροχή

18/1/2013
Κάτω από έντονη βροχή πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού από την οποία δεν προέκυψε κάτι απρόοπτο.

Προπόνηση υπό βροχή
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν την… χάρισε στους παίκτες του, παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα και μάλιστα τους ζήτησε να παίξουν και δίτερμα στο τέλος χωρίς να σταματήσουν... δευτερόλεπτο.

Στο δίτερμα λοιπόν, συμμετείχαν όλοι, πλην των Φουστέρ, Τοροσίδη και Κάρολ, που έμειναν εκτός.
Ο Ισπανός συνέχισε την θεραπεία που ακολουθεί, ενώ ο Βασίλης Τοροσίδης ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Ανεβάζει ρυθμό σταδιακά ο Ρόι Κάρολ που και σήμερα έκανε χαλαρό πρόγραμμα
Η επόμενη προπόνηση του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο στις 18:00 και μετά το πέρας αυτής θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 πηγη:www.sport-fm.gr

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEX WEB RADIO/TV

Βλέπει ψηλούς αλλά δεν «καίγεται»

Βλέπει ψηλούς αλλά δεν «καίγεται»

18/1/2013
Μπορεί στον Ολυμπιακό να…ζουν και να αναπνέουν για την αναμέτρηση με τη Σιένα, όμως η ευπάθεια του Τζος Πάουελ στα γόνατα και ο τραυματισμός που θα τον κρατήσει 10 μέρες εκτός τους βάζει σε σκέψεις.

Βλέπει ψηλούς αλλά δεν «καίγεται»
Ο Αμερικανός σέντερ ταλαιπωρείται από χρόνιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο μέρος των ποδιών του και η μορφή του τραυματισμού είναι τέτοια που δεν μπορεί να εξασφαλίσει το ότι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα απουσίας του θα είναι το μοναδικό. Ο κίνδυνος υποτροπής όταν πιέζεται είναι υπαρκτός και έτσι οι «ερυθρόλευκοι», έχουν τα μάτια τους «ανοικτά» για παν ενδεχόμενο. Σύμφωνα με τον κανονισμό της Ευρωλίγκας, η κάθε ομάδα έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε προσθήκη πριν την έναρξη του δευτέρου γύρου του Top 16, με παίκτη που δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα της διοργάνωσης και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 8η αγωνιστική και έπειτα.

Στον Πειραιά αυτή τη στιγμή περιμένουν το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση της υγείας του Πάουελ και αναλόγως θα πράξουν. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει απόφαση για να γίνει προσθήκη, αφού στη θέση του Αμερικανού έχει αποκτηθεί πρόσφατα ο Γκιόργκι Σερμαντίνι. Αν ο Πάουελ επιστρέψει σε δέκα ημέρες και δείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση, πολύ δύσκολα θα γίνει μεταγραφή όμως, σε αντίθετη περίπτωση και υπό τον φόβο κάποιας επιπλοκής, δεν αποκλείεται τελικά η σκέψη να γίνει και πράξη. Γι’ αυτό και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει υψωμένες τις «κεραίες» του, έχει γνώση της αγοράς και των –λίγων ομολογουμένως- περιπτώσεων που υπάρχουν στην αγορά και αν χρειαστεί η διοίκηση θα προχωρήσει.

Στη δημοσιότητα, ήρθε ήδη ένα όνομα παίκτη που εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι», καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής», ψηλά στη λίστα είναι ο Ποπς Μενσά Μπονσού, ο οποίος έκανε εξαιρετική σεζόν πέρυσι με την φανέλα της Μπεσίκτας. Το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την Μακάμπι Τελ Αβίβ, στη συνέχεια ωστόσο το συμβόλαιό του λύθηκε λόγω τραυματισμού. Ο Άγγλος σέντερ είναι και πάλι υγιής και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πρόσφατα ήταν κοντά στην Αρμάνι Μιλάνο, όμως οι συζητήσεις δεν είχαν ευτυχή κατάληξη και σύμφωνα με την εφημερίδα δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να τον αποκτήσει, εφόσον αποφασίσει να αντικαταστήσει τον Πάουελ.


 πηγη:www.sport-fm.gr

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEX WEB RADIO/TV

Πρίντεζης; «Παρών»!

Πρίντεζης; «Παρών»!

18/1/2013
Κανονικά υπολογίζει τις υπηρεσίες του Γιώργου Πρίντεζη, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας για τη σημερινή αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με τη Σιένα στην 4η «στροφή» της Ευρωλίγκας.

Πρίντεζης; «Παρών»!
Στην αποστολή του Ολυμπιακού θα βρίσκεται ο Γιώργος Πρίντεζης στο δύσκολο παιχνίδι με την αήττητη Σιένα στο ΣΕΦ, καθώς αν και ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, έσφιξε… τα δόντια για να προλάβει να δώσει το «παρών», όντας από τα πιο σημαντικά «όπλα» της ομάδας.

Δεδομένα, ο διεθνής φόργουορντ δεν βρίσκεται στη καλύτερη δυνατή κατάσταση, αφού έχει χάσει αρκετές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, ωστόσο σήμερα δοκίμασε το πρωί και «μπήκε» στο πρόγραμμα, κάτι που έλυσε τα χέρια του Μπαρτζώκα.

Κατά τα άλλα, οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης δεν θα έχουν στη σύνθεσή τους, τον Τζος Πάουελ, ο οποίος ταλαιπωρείται από οίδημα στο γόνατο και έχει τεθεί νοκ-άουτ, ενώ ο Πέρο Άντιτς θα αγωνιστεί εξίσου χωρίς να έχει προπονήσεις στα πόδια του, αφού τις τελευταίες ημέρες τον είχε... χτυπήσει ίωση.

 πηγη:www.sport-fm.gr

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEX WEB RADIO/TV

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

18/01/2013

Αναμένουν «ερυθρόλευκη» ενίσχυση στον Άρη

17/01/2013
 Την απάντηση για τον δανεισμό των Ζαραδούκα, Τάτου και Βλαχοδήμου από την διοίκηση του Ολυμπιακού περιμένουν πώς και πώς στον Άρη.

Αναμένουν «ερυθρόλευκη» ενίσχυση στον Άρη
Ο Άρης προσπαθεί να κάνει μεταγραφική ρελάνς. Ξεκινώντας με τον Δημήτρη Διαμαντάκο, για τον οποίο απομένουν μόνο οι υπογραφές για να τελειώσει και τυπικά το θέμα της μετακίνησης του, οι «κίτρινοι» έχουν κάνει κρούση να πάρουν και τους Γιάννη Ζαραδούκα, Ανδρέα Τάτο και Παναγιώτη Βλαχοδήμο με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο Άρης βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού θέλει οπωσδήποτε ενίσχυση. Έτσι όπως φαίνεται, οι «κίτρινοι» έχουν τον πρώτο λόγο για τον Ζαραδούκα ενώ για τους άλλους δύο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.

Το σίγουρο είναι πως στον Άρη θα περιμένουν μέχρι και σήμερα το βράδυ την απάντηση των «ερυθρολεύκων» και αν αυτή είναι αρνητική θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις.

Μέσω Φούντα το deal με Φωτίου

17/01/2013
 Μικρό ποσοστό σε περίπτωση πώλησης του Ταξιάρχη Φούντα θα λάβει ο Άλκης Φωτίου όπως προβλέπει το συμφωνητικό του επιχειρηματία με την ΑΕΚ.

Μέσω Φούντα το deal με Φωτίου
Πριν από μερικές ημέρες η κίνηση του Άλκη Φωτίου να διευκολύνει ταμειακά την ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε βαθιά ανάσα στον οικονομικά ταλαιπωρημένο σύλλογο.

Ο επιχειρηματίας δάνεισε 120.000 ευρώ με αντάλλαγμα την εκχώρηση μέρους των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Επειδή όμως, η αξία του συμβολαίου καλύπτει μόνο τα 2/3 αυτού του ποσού, αποφασίστηκε για τα υπόλοιπα 40.000 ευρώ να υπάρξει η εγγύηση πως θα επιστρέψουν στην τσέπη του μέσω ενδεχόμενης πώλησης του Ταξιάρχη Φούντα.

Στο απευκταίο σενάριο υποβιβασμού της ΑΕΚ, ο κ. Φωτίου θα μπορεί να λάβει και τις 120.000 από πώληση του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Αυτό που έχει σημασία είναι πως η αγάπη του επιχειρηματία για την Ένωση είναι τέτοια που ο ίδιος δεν διατηρεί ένα συγκεκριμένο ποσοστό επί των δικαιωμάτων του παίκτη, αλλά απλά διασφαλίζει τα χρήματα που κατέβαλε. Αν δηλαδή η τιμή του Φούντα εκτοξευθεί, ο κ. Φωτίου θα πάρει και πάλι ένα ποσό που δεν θα υπερβαίνει τα χρήματα που δάνεισε στην ΑΕΚ.

Δεν προλαβαίνει ο Γιάγκο

17/01/2013
 Με τον Γιάγκο να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και ουσιαστικά να μην προλαβαίνει την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Άρη, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ.

Δεν προλαβαίνει ο Γιάγκο
Με τον Γιάγκο να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και ουσιαστικά να μην προλαβαίνει την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Άρη, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ.

Ήταν σχεδόν απίθανο ο Γιάγκο να προλάβει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και να τεθεί στην διάθεση του Έβαλντ Λίνεν για το ματς της 18ης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη. Γεγονός που απλά επιβεβαιώθηκε ύστερα από την σημερινή προπόνηση.

Ο Γιάγκο μαζί με τον Αλέξανδρο Νικολιά έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, ενώ ο Ζοσέ Φουρτάδο ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Αναφορικά με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα καθώς όλοι τους προπονήθηκαν κανονικά πλην του Παναγιώτη Λαγού, ο οποίος είναι εκτός ομάδος.

Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 11.00.

Ελεύθερο πρόγραμμα στην Παιανία

17/01/2013
 Χαλάρωμα έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού σήμερα στην Παιανία, μετά τις διαδοχικές διπλές προπονήσεις από τον Φάμπρι.

Ελεύθερο πρόγραμμα στην Παιανία
Ο Ισπανός τεχνικός είπε στους ποδοσφαιριστές του σήμερα: «Τις τελευταίες μέρες δουλέψαμε σκληρά και είστε κουρασμένοι. Σήμερα κάντε χαλάρωμα, σε ένα ελεύθερο πρόγραμμα».

Έτσι, λοιπόν, οι «πράσινοι» έριξαν τους ρυθμούς, ενόψει και της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Πανθρακικό. Κάποιοι πήγαν στην αίθουσα μασάζ, άλλοι έκαναν ελαφρύ τρέξιμο και άλλοι ποδήλατο…

Ανακοίνωσε Διαμαντάκο ο Άρης

17/01/2013
 Την απόκτηση του Δημήτρη Διαμαντάκου με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες από τον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης.

Ανακοίνωσε Διαμαντάκο ο Άρης
Ο Δημήτρης Διαμαντάκος αποτελεί και επίσημα την πρώτη μεταγραφή του Άρη τον Ιανουάριο. Ο νεαρός επιθετικός, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Πανιώνιο, αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό για τους επόμενους έξι μήνες. Το πρωί πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιο του, ενώ στη συνέχεια έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Διαμαντάκου. Ο 19χρονος διεθνής επιθετικός βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 με υποσχετική από τον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1993 στον Πειραιά. Έχει ύψος 1.82 και βάρος 74 κιλά.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ατρόμητο Πειραιά και στις αρχές του 2009 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Το περασμένο καλοκαίρι παραχωρήθηκε με υποσχετική στον Πανιώνιο. Με την ομάδα της Ν. Σμύρνης στη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια συνολικά (8 στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο).

Είναι διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα U-17, U-19 και πρόσφατα με την U-21».

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Άρη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και με κέρδισαν με την συμπεριφορά τους από την πρώτη στιγμή. Ξέρω ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο και χαίρομαι που θα αγωνίζομαι μπροστά τους.

Έχω μεγάλη όρεξη για ποδόσφαιρο και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου ο Άρης να πετύχει τους στόχους του. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

«Ο προπονητής έχει την ευθύνη»

17/01/2013
 Στους προπονητές έριξε την ευθύνη για το θέαμα που δεν βλέπουμε στα ποδοσφαιρικά ματς στην Ελλάδα ο Τάκης Γκώνιας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο προπονητής έχει την ευθύνη»
O παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, με αφορμή το ματς των «ερυθρόλευκων» με αντίπαλο την Καβάλα για το Κύπελλο και την εικόνα που προβλημάτισε, τόνισε πως το ποδόσφαιρο πλέον διδάσκεται και δεν είναι όπως παλιά ενώ επισήμανε πως αυτοί που προσφέρουν θέαμα στο κοινό είναι οι προπονητές.

Διαβάστε όσα είπε ο Τάκης Γκώνιας στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» και τον Γιώργο Χελάκη:

«Δεν είναι ωραίο να μιλάμε για μερικούς ανθρώπους που κάνουν το καλύτερο δυνατό για εκείνους. Το ποδόσφαιρο πλέον διδάσκεται και δεν είναι όπως παλιά.

Το βασικό θέμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι οι προπονητές. Αυτοί είναι που προσφέρουν το θέαμα στο κοινό. Και εκεί τίθεται θέμα σεβασμού στον φίλαθλο. Όταν φεύγει από κάποιο ματς, γενικά και όχι μόνο του Ολυμπιακού, ο κόσμος έχει κάτι να συζητήσει; Όχι.

Η κατοχή που μετουσιώνεται σε γκολ είναι το ζητούμενο στο ποδόσφαιρο. Το δημιουργικό κομμάτι είναι το δύσκολο. Το αμυντικό κομμάτι είναι πιο εύκολο. Ο προπονητής έχει την ευθύνη. Έχει χαθεί τελείως η αξία και ο ρόλος του προπονητή στην Ελλάδα και αυτό φαίνεται κάθε Κυριακή στα γήπεδα.

Είμαι σίγουρος πως τα γήπεδα δεν γεμίζουν γιατί δεν βλέπει θέαμα και όχι λόγω οικονομικής κρίσης. Όσος κόσμος πάει στο γήπεδο φεύγει νευριασμένος, γιατί πλέον να το κάνει αυτό;

Αν ως παίκτης μάθαινα όσα έμαθα τα τελευταία δύο χρόνια πιστεύω θα μεγαλουργούσα!».

«Παράθυρο» επιστροφής για Κατσικοκέρη

17/01/2013
 Συνάντηση με τον Έβαλντ Λίνεν είχε σήμερα ο Νίκος Κατσικοκέρης και δεν αποκλείεται σύντομα ο Έλληνας επιθετικός να επιστρέψει στη… δράση με την φανέλα της ΑΕΚ.

«Παράθυρο» επιστροφής για Κατσικοκέρη
Μετά τον Κοντοέ και την αλλαγή δεδομένων που υπήρξε στην περίπτωσή του, δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι ανάλογο στην ΑΕΚ και με τον Νίκο Κατσικοκέρη, όπως φάνηκε από το ραντεβού που είχε με τον Λίνεν.

Ο Έλληνας επιθετικός εδώ και αρκετό καιρό δεν υπολογίζεται στην Ένωση η οποία όμως αρνήθηκε και τις προτάσεις από ΟΦΗ και Κέρκυρα για τον δανεισμό του.

Σήμερα ο Λίνεν κάλεσε τον Κατσικοκέρη στο γραφείο του στα Σπάτα και είχαν μία συζήτηση η οποία αφήνει ένα ανοιχτό «παράθυρο» για την επιστροφή του παίκτη στην δράση.

Ο Γερμανός τεχνικός επί της ουσίας μετέφερε στον Κατσικοκέρη την σκέψη του να τον χρησιμοποιήσει ξανά κάποια στιγμή και τον ρώτησε αν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο, παίρνοντας θετική απάντηση.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι ο Κατσικοκέρης αυτομάτως πρέπει να λογίζεται ως… βασικός στην ΑΕΚ, όμως είναι προφανές ότι υπάρχει αλλαγή σκηνικού και στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Θλάση ο Μπονγκ

17/01/2013
 Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και ο Νουκ Μπονγκ υπέστη τελικά θλάση, στο ντεμπούτο του με την ομάδα του Πανθρακικού και θα μείνει εκτός για ένα μήνα.

Θλάση ο Μπονγκ
Ραντεβού με την ατυχία είχε ο Νουκ Μπονγκ στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Πανθρακικού. Ο νεαρός αμυντικός μέσος φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της νέας του ομάδας όμως στάθηκε άτυχος και χτύπησε.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγω για θλάση και δυστυχώς για τον παίκτη και τον Παύλο Δερμιτζάκη επιβεβαιώθηκαν. Συνεπώς, ο 19χρονος άσος θα αναγκαστεί να μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα προκειμένου να επιστρέψει απόλυτα έτοιμος.

Αποθεώνει Βύντρα ο Φάμπρι!

17/01/2013
 Ο προπονητής του ΠΑΟ, με δηλώσεις του στη Nova, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον διεθνή άσο, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο… επανένταξής του και αναφέρθηκε στη «μάχη» που θα δώσει το «τριφύλλι».

Αποθεώνει Βύντρα ο Φάμπρι!
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλες στο συνδρομητικό κανάλι
Μετά την αναμέτρηση με τα Γιάννινα, είπατε πως η ομάδα χρειάζεται δουλειά. Είχατε λίγο χρόνο για να δουλέψετε με τους παίκτες. Αισθάνεστε πως υπάρχει βελτίωση στο τακτικό κομμάτι;
Νομίζω ότι ήταν μια καλή εβδομάδα εργασίας, ιδιαίτερα οι προπονήσεις της Τρίτης και της Τετάρτης. Ήδη πλέον ο προπονητής έχει κάτι που μπορεί να βασιστεί. Υπάρχει μια ιδέα, μια βάση στην οποία δουλέψαμε στις δύο διπλές προπονήσεις γύρω από αυτό που θέλω να είναι η ομάδα. Και νομίζω ότι έχουμε ήδη κάπου να βασιστούμε. Θεωρώ ότι ήταν μια εβδομάδα που εκμεταλλευτήκαμε πολύ καλά τις προπονήσεις.

Στα Γιάννινα η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν ήταν καλή και σίγουρα όχι αυτή που θέλει να βλέπει ο κόσμος, αλλά και ο προπονητής. Πόσο διαφορετική μπορεί να παρουσιαστεί η ομάδα κόντρα στον Πανθρακικό;
Θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι. Θα είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα και να έχουμε καλύτερη εικόνα. Και αυτό θα είναι θετικό, γιατί πιστεύω ότι με αυτόν τον τρόπο η ψυχολογία της ομάδας και των παικτών θα ανέβει. Και θεωρώ ότι αν κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα, θα είναι ένα σημαντικό σημείο για την ανάκαμψη. Πιστεύω ότι θα δώσουμε τη μάχη μας, θα κάνουμε έναν καλό αγώνα, θα δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας και θα έχουμε τελικά έναν θετικό αγώνα.

Που πιστεύετε ότι μπορεί να κριθεί αυτό το παιχνίδι; Στον πρώτο γύρο ο Πανθρακικός είχε κερδίσει την ομάδα σας...
Καταρχήν πηγαίνουμε με μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο και θέλουμε να αφήσουμε πίσω εκείνη την ήττα. Επιμείναμε πάρα πολύ στις προπονήσεις, στον τρόπο που θα παίζει η ομάδα. Τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό επίπεδο. Αυτό ήταν το βασικό σημείο της δουλειάς μας και ελπίζω ότι θα υπάρξει μια βελτίωση στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Σε ένα κομμάτι του παιχνιδιού που ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει πρόβλημα είναι η άμυνα. Στις προπονήσεις συμμετέχουν και ο Βύντρα και ο Μπουμσόνγκ. Υπολογίζετε σε αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές;
Ξέρετε ότι δεν μου αρέσει να λέω δημόσια ή στον Τύπο, ποιους παίκτες θα παρατάξω. Το να μπορέσω να εκμεταλλευτώ τις υπηρεσίες του Βύντρα, ο οποίος μου φαίνεται ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, του Μπουμσόνγκ, ο οποίος είναι ένας ποδοσφαιριστής που υπήρξε και διεθνής στην χώρα του, καθώς επίσης και άλλων παίκτων, οι οποίοι με εμένα δεν έχουν παίξει, αλλά μπορεί να γίνει από εδώ και στο εξής... Όλο αυτό το ρόστερ, αναμφισβήτητα θα ήταν πάρα πολύ θετικό και καλό για τον Παναθηναϊκό και οπωσδήποτε αυτό θα βοηθούσε να ανεβάσουμε την ομάδα.

Για τον Βύντρα, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι στον Παναθηναϊκό αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό επαγγελματία και κάθε στιγμή στην προπόνηση το αποδεικνύει.

Άρα να υποθέσω ότι υπολογίζετε τον Βύντρα για την συνέχεια...
Εγώ ως τεχνικός, ψάχνω να βρω το καλύτερο για την ομάδα σε αθλητικό επίπεδο. Και ειλικρινά σας λέω ότι ο Βύντρα είναι ένας παίκτης, ο οποίος μου αρέσει και πιστεύω ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να φέρει προσωπικότητα σε αυτή την ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ. Η αρνητική εξέλιξη σε αυτή την υπόθεση, αλλάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό και ποια είναι τα πλάνα για την ενίσχυση της ομάδας;
Πιστεύω ότι ο σύλλογος ούτως ή άλλως ασχολείται με αυτά τα θέματα. Και προσπαθούμε να δουλέψουμε προς αυτή την κατεύθυνση για να ενισχύσουμε το ρόστερ και ιδιαίτερα στον τομέα της επίθεσης.

Κοντοέ μεν, αλλά…

17/01/2013
 Ο Γιάννης Κοντοές αποφάσισε την Τετάρτη πως θέλει να επιστρέψει στις προπονήσεις της ΑΕΚ. Το αν θα επιστρέψει και στους αγώνες ωστόσο δεν είναι εύκολη απόφαση για τον Έβαλντ Λίνεν.

Κοντοέ μεν, αλλά…
Πιο περίπλοκη απ’ όσο θα ήθελε ο Έβαλντ Λίνεν αποδεικνύεται η επιστροφή του Γιάννη Κοντοέ στα πλάνα του. Οι πιέσεις του Γερμανού χαλάρωσαν τη σκληρή στάση που δήλωνε διατεθειμένη να κρατήσει η διοίκηση απέναντι στον παίκτη.

Έτσι, φτάσαμε στο σημείο εκείνος να προπονηθεί σαν να μη συμβαίνει τίποτα την Τετάρτη και μετά τη συνάντησή του με τον Ανδρέα Δημητρέλο να δηλώνει έτοιμος να παίξει στο παιχνίδι με τον Άρη.

Αυτό όμως κάθε άλλο παρά βέβαιο πρέπει να θεωρείται. Όχι μόνο επειδή υπάρχουν δικαιολογημένες αντιδράσεις από φιλάθλους και διοικητικά στελέχη (για το πώς γίνεται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας ένας παίκτης που δεν έχει αποσύρει την προσφυγή του). Αλλά κι επειδή ο ίδιος λόγος μπορεί να διαταράξει τις λεπτές ισορροπίες στ’ αποδυτήρια.

Γι’ αυτό τον λόγο, εξάλλου, ο Λίνεν συναντήθηκε πριν την προπόνηση της Πέμπτης με τους αρχηγούς (Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Γκερέιρο, Ρίκκα, Πετρόπουλος) και τους ρώτησε τη δική τους γνώμη για το θέμα. Τους άκουσε λοιπόν να παραδέχονται ότι όντως είναι επικίνδυνο για την ηρεμία της ομάδας να ενσωματωθεί σε αυτή ένας παίκτης του οποίου η προσφυγή ακόμα εκκρεμεί.

Και παρόλο που του τόνισαν ότι η απόφαση είναι δική του, εξέφρασαν τη γνώμη πως θα ήταν καλύτερο να μιλήσει με τον Κοντοέ και να τον πείσει ν’ αποσύρει την προσφυγή πριν τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Χωρίς να διευκρινίζεται, λοιπόν, προς το παρόν αν μια τέτοια συζήτηση με τον Κοντοέ είναι στις προθέσεις του Λίνεν, εκείνη με τους αρχηγούς προφανώς και ελήφθη σοβαρά υπόψη, μιας και στη δοκιμή για το παιχνίδι με τον Άρη ο Γερμανός συμπεριέλαβε τον Τσούπρο δίπλα στον Μπουγαΐδη.

«Πονοκεφαλιάζει» ο Χριστόπουλος

17/01/2013
 Λόγω γαστρεντερίτιδας, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, είδε αρκετούς παίκτες του να είναι απόντες και από την προπόνηση της Πέμπτης.

«Πονοκεφαλιάζει» ο Χριστόπουλος
Μία γαστρεντερίτιδα έχει κάνει τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Χριστόπουλο, να προβληματίζεται, ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Πιο συγκεκριμένα, στην προπόνηση της Πέμπτης ο Χριστόπουλος είδε τους Μιχαήλ, Γιάκο και Ταμπάση να γυμνάζονται κανονικά. Ωστόσο, από τους τρεις παίκτες μόνο ο πρώτος βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Έλληνα τεχνικού την τρέχουσα σεζόν, με αποτέλεσμα η παρουσία του στο ματς απέναντι στους «ερυθρόλευκους» να ξεκαθαρίζει τις επόμενες μέρες.

Κατά τα άλλα, στην προπόνηση της Πέμπτης οι παίκτες του «Άγιαξ της Ηπείρου» έκαναν αγωνιστικά παιχνίδια με αρκετή ένταση.

«Παίζουμε μισή χρονιά με τον Πανιώνιο»

17/01/2013
 Κρίσιμο για το μέλλον του ΟΦΗ στη φετινή Σούπερ Λίγκα χαρακτήρισε το επερχόμενο ματς με τον Πανιώνιο στο «Γεντί Κουλέ» ο μέσος των Κρητικών, Ανδρέας Λαμπρόπουλος.

«Παίζουμε μισή χρονιά με τον Πανιώνιο» 

Από τα πιο σημαντικά ματς της φετινής σεζόν είναι εκείνο του ΟΦΗ κόντρα στον Πανιώνιο, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής των Κρητικών, Ανδρέας Λαμπρόπουλος.

Ο 24χρονος παίκτης, ο οποίος αναδείχτηκε πολυτιμότερος για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μίλησε και για τα όσα έχουν καταφέρει τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του μέχρι στιγμής, αλλά και για το τι σημαίνει για εκείνον το συγκεκριμένο βραβείο, που παρέλαβε από τα χέρια του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Νίκου Τσαμπουράκη.

«Είναι πολύ σημαντικό για ένα ποδοσφαιριστή να βγαίνει MVP της αγωνιστικής. Η ομάδα μας έχει πάρει πάρα πολλά βραβεία φέτος και αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό. Νομίζω ότι έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, τα παιδιά προσπαθούν πάρα πολύ και είμαστε πολύ συχνά στην ευχάριστη θέση να παίρνουμε πολλά βραβεία», είπε αρχικά ο μέσος των Κρητικών.

Στη συνέχεια ο Λαμπρόπουλος στάθηκε στην κρισιμότητα του επερχόμενου εντός έδρας παιχνιδιού κόντρα στον Πανιώνιο: «Η χρονιά μέχρι τώρα πάει καλά για την ομάδα και μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη, γιατί είμαστε μέσα στους στόχους μας και σε πολύ καλό βαθμό. Θεωρώ ότι το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πανιώνιο είναι μισή χρονιά για εμάς και θα κάνουμε τα πάντα για να το κερδίσουμε».

«Τυχερός που παίζω στον ΠΑΟΚ»!

17/01/2013
 Η επιστροφή στον ΠΑΟΚ δεν ήταν εύκολη. Ούτε και «η καλύτερη επαγγελματική επιλογή». Η καρδιά του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ωστόσο, έλεγε άλλα. Και για καλή του τύχη -όπως λέει- τον επανέφερε στον «δικέφαλο»

«Τυχερός που παίζω στον ΠΑΟΚ»!
Σταθμό της καριέρας του στον οποίο πάντα ήθελε να επιστρέψει χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Top Scorer», ο Έλληνας επιθετικός δήλωσε τυχερός που παίζει στον «δικέφαλο του Βορρά».

Κι αφού εξήγησε την απόφαση να επανέλθει σ’ αυτόν παρά τις αντιδράσεις των οργανωμένων, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να πήγαινε… στον Άρη, αλλά και στα γκολ που του έχουν μείνει αξέχαστα.


Απόσπασμα της συνέντευξης του Σαλπιγγίδη

Γιατί γύρισες στον ΠΑΟΚ ενώ ήξερες ότι οι οργανωμένοι δε θέλουν να σε βλέπουν;

«Ήταν κάτι που ήθελα πραγματικά παρά το γεγονός ότι επαγγελματικά ίσως δε φαινόταν η καλύτερη επιλογή από τη στιγμή που μπορούσα να ανανεώσω στον Παναθηναϊκό. Η επιστροφή στον ΠΑΟΚ ήταν αυτό που ήθελα βαθιά μέσα μου».

Τελικά ο ΠΑΟΚ είναι το λιμάνι σου;

«Ο ΠΑΟΚ είναι σταθμός στην καριέρα μου. Είμαι τυχερός που παίζω σε αυτή την ομάδα».

Αν γύριζες το χρόνο πίσω, θα έκανες πάλι τη δήλωση ότι είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ;

«Τη δήλωση θα την έκανα πάλι, αφού είναι δικαίωμα του καθενός να υποστηρίζει μια ομάδα. Απλά θα υπερασπιζόμουν καλύτερα τον εαυτό μου».

Με πόσα χρήματα θα πήγαινες στον Άρη;

«Δε θα το σκεφτόμουν ως ενδεχόμενο. Έχω κάποια “πιστεύω” και μια πορεία που δε με οδηγούν σε τέτοιες επιλογές».

Ποιο γκολ θυμάσαι πιο έντονα;

«Αξέχαστα είναι τα γκολ με την Ουκρανία, με τη Νιγηρία στο Μουντιάλ, με την Πολωνία στο Euro και με την Τότεναμ στην Αγγλία».

Έχει τύχει να φοβηθείς ότι θα χάσετε βγαίνοντας από τα αποδυτήρια σε εκτός έδρας αγώνα;

«Η εχθρική ατμόσφαιρα σε αθλητικά πλαίσια μου δίνει έξτρα κίνητρο»!

Τέλος και ο Γκάμπριελ

17/01/2013
 Παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης αποτελεί ο Γκάμπριελ Ντο Κάρμο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε υποπέσει σε πολλά παραπτώματα και έτσι έλυσε το συμβόλαιό του

Τέλος και ο Γκάμπριελ
Τα πολλά παραπτώματα στα οποία είχε υποπέσει έφεραν τον Γκάμπριελ Ντο Κάρμο στην «μαύρη» λίστα του Αστέρα Τρίπολης και έτσι ο Βραζιλιάνος επιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του την Πέμπτη.

Ο Βραζιλιάνος είχε δείξει πολύ θετικά δείγματα γραφής στα παιχνίδια που αγωνίστηκε, ενώ είχε «κερδίσει» και τον κόσμο με την απόδοσή του στα επτά παιχνίδια που έπαιξε. Όμως, κάτι τα ξενύχτια στην Τρίπολη, κάτι η καθυστέρηση από τις διακοπές των Χριστουγέννων τον έφεραν στην πόρτα της εξόδου.

Έτσι, μετά τους Αρσενίεβιτς, Αλβάρο και Κωστούλα, ο Γκάμπριελ αποχωρεί και θα πάρουν σειρά ο Ντάνι Ορόθκο και ο Ματίας Καρντάσιο, ο οποίος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό Βόλου.

ALEX WEB RADIO/TV


Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Νέα αναβολή στο ραντεβού διοίκησης - Τοροσίδη

Νέα αναβολή στο ραντεβού διοίκησης - Τοροσίδη

Η ίωση που ταλαιπωρεί τον Βασίλη Τοροσίδη στάθηκε αιτία για νέα αναβολή στο προγραμματισμένο ραντεβού του διεθνούς ποδοσφαιριστή με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για το θέμα της ανανέωσης συνεργασίας των δύο πλευρών.
Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα προέκυψε αναβολή στην προγραμματισμένη συνάντηση ανάμεσα στον Γιάννη Βρέντζο και τον Βασίλη Τοροσίδη, σχετικά με την επέκταση του συμβολαίου του Έλληνα αμυντικού, το οποίο ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από ίωση για δεύτερη σερί ημέρα και παραμένει κλινήρης. Έτσι, ούτε την Πέμπτη (17/1) υπήρξε συνάντηση με τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Το ραντεβού μετατίθεται, πλέον, για την Παρασκευή (18/1) ή την άλλη εβδομάδα, με τη διοίκηση της ομάδας να απαιτεί μία ξεκάθαρη απάντηση από τον Τοροσίδη, ο οποίος θα κληθεί να πει επίσημα στον πειραϊκό σύλλογο ποιες είναι οι προθέσεις του για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Στη συνάντηση που αναμένεται να πραγματοποιηθεί, λοιπόν, ο Διευθύνων Σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ θα ζητήσει από τον 28άχρονο δεξιό οπισθοφύλακα να ξεδιαλύνει την κατάσταση, αν και εδώ που έχουμε φτάσει τα κουκιά είναι μετρημένα. Το θέμα δεν είναι οικονομικό, αλλά έγκειται στην επιθυμία του "Τόρο" να παίξει στο εξωτερικό... Και η ίωση, η οποία φυσικά δεν προγραμματίζεται, δίνει ακόμα περισσότερο χρόνο στην πλευρά του ποδοσφαιριστή.

www.redplanet.gr/

Παραμένει ανάμεσα στους κορυφαίους ο Νικοπολίδης

Παραμένει ανάμεσα στους κορυφαίους ο Νικοπολίδης

Νέα διάκριση για τον Αντώνη Νικοπολίδη τον οποίο η IFFHS τοποθέτησε στην 56η θέση των 144 καλύτερων τερματοφυλάκων από το 1987 και μετά.
Μπορεί να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και πλέον να εκτελεί χρέη βοηθού προπονητή στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Αντώνης Νικοπολίδης εξακολουθεί να αποτελεί ένα "δυνατό" όνομα στην Ευρώπη, αλλά και παγκοσμίως, όσον αφορά τη θέση του γκολκίπερ.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας γνώρισε μια ακόμη διάκριση καθώς η IFFHS τον τοποθέτησε στην 56η θέση με τους καλύτερους 144 τερματοφύλακες από το έτος 1987 και μετά, ενώ πρόσφατα ο Νικοπολίδης συμπεριλήφθηκε στους 200 καλύτερους τερματοφύλακες του 21ου αιώνα.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Μπουφόν και ακολουθούν οι Κασίγιας, Φαν ντε Σάαρ, Σμάιχελ και Τσεχ. Ο Νικοπολίδης ισοβαθμεί με τους Αμπιάτι, Τόρστβεντ και είναι πιο ψηλά από τους Χαντάνοβιτς, Ρόα, Πάλοπ και Οτσόα. 

www.redplanet.gr/

Εκτός ο Πάουελ, μέσα ο Άντιτς!

Εκτός ο Πάουελ, μέσα ο Άντιτς!

17/01/2013
 Οριστικά χωρίς τον Τζος Πάουελ θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τη Σιένα (18/1, 22:00) για την τέταρτη αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Εκτός ο Πάουελ, μέσα ο Άντιτς!
Απών από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σιένα θα είναι ο Τζος Πάουελ. Ο Αμερικανός φόργουορντ ταλαιπωρείται από οίδημα στο γόνατο, με αποτέλεσμα να του γίνει σήμερα (17/1) παρακέντηση και να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δέκα μέρες.

Ωστόσο, το ιατρικό… δελτίο δεν τελειώνει εκεί για τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας, καθώς την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί και η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη. Ο Έλληνας φόργουορντ δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, καθώς νιώθει ενοχλήσεις στη μέση, όπου αύριο (18/1) -ανήμερα του αγώνα- θα δοκιμάσει, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αντίθετα, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» είχε και… ευχάριστα νέα, καθώς ο πυρετός του Πέρο Άντιτς υποχώρησε και έτσι ο Σκοπιανός φόργουορντ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους πρωταθλητές Ιταλίας.

www.sport-fm.gr/

Μπαρτζώκας: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες στις απουσίες»

Μπαρτζώκας: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες στις απουσίες»

17/01/2013
 Απουσίες μπορεί να υπάρχουν αλλά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να σταθεί σε αυτά, ξεκαθάρισε εν όψει του αγώνα της Παρασκευής με την Σιένα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Μπαρτζώκας: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες στις απουσίες»
Οι απουσίες και τα αγωνιστικά προβλήματα δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία για μία σαν τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Παρασκευής με την Σιένα.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, ανέλυσε το παιχνίδι των Ιταλών, αναφέρθηκε στον Σερμαντίνι αλλά και στην υποστήριξη που θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» από τον κόσμο τους.

«Θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που έχει τρεις νίκες και δεν έχει πίεση. Η έλλειψη άγχους την κάνει επικίνδυνη. Είναι η πρώτη επίθεση στην Ευρωλίγκα και πολύ αποτελεσματική στο πικ εν ρολ και στις επιθέσεις απομόνωσης με τον Μπράουν. Έχει όμως και αδυναμίες στις οποίες και θα στοχεύσουμε. Με την Σάσαρι έχασε εύκολα αλλά δεν είναι αυτή η πραγματική της εικόνα. Πλήρωσε το βαρύ πρόγραμμα της ευρωλίγκας», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των Πειραιωτών και συνέχισε αναφορικά με τις απουσίες της ομάδας του (Πάουελ και αμφίβολος ο Πρίντεζης):

«Δεν επικαλούμαστε απουσίες, είναι μέρος του αθλητισμού. Μία ομάδα τέτοιου επιπέδου πρέπει αν είναι πάντα έτοιμη. Φαίνεται πως χρειαζόταν και η προσθήκη του Σερμαντίνι. Πιστεύω όμως ότι θα είμαστε έτοιμοι, ο Μαυροειδής θα είναι στην 12άδα».

Ερωτηθείς για το αν εντοπίζει πρόβλημα στην γραμμή ψηλών της Σιένα, απάντησε: «Έχουν όντως ένα κενό εκεί αλλά δεν τους έχει εμποδίσει να κάνουν τρεις νίκες. Ένα από τα στοιχεία που θα κοιτάξουμε είναι να χτυπήσουμε κάτω από το καλάθι. Η άμυνα με την επίθεση είναι αλληλένδετες έννοιες. Οι ατυχίες και οι ήττες συσπειρώνουν τις μεγάλες ομάδες. Το κίνητρό μας είναι πολύ υψηλό. Έχουμε βάθος και παίκτες με προσωπικότητα»

Για τους πολλούς πόντους που δέχεται κάτω από το καλάθι ο Ολυμπιακός, σχολίασε: «Είναι όντως ένα πρόβλημα αλλά έχει να κάνει και με την βοήθεια που προσφέρουν οι κοντοί με την πίεση στην μπάλα. Προσπαθούν να βρουν χημεία οι ψηλοί μας γιατί έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Χρειάζεται πνευματική συγκέντρωση και θα κάνουν όλοι το κάτι παραπάνω. Είμαι σίγουρος ότι στις υποχρεώσεις που έχουμε μπροστά μας όλα αυτά θα γίνουν».

Για τον κόσμο και την στήριξή του, είπε: «Θέλουμε την βοήθεια του κόσμου, όπως με την Μπεσίκτας. Θέλω να μας σπρώξουν στα σημεία του αγώνα που δεν πηγαίνουμε καλά. Η ομάδα αξίζει συμπαράστασης ενώ και το όνομα των αντιπάλων είναι ελκυστικό».

Τέλος, για την προσαρμογή Σερμαντίνι: «Είναι πανέξυπνος. Ήξερε σε πέντε μέρες όλα τα συστήματα. Το μόνο που μένει είναι να γνωρίσει λίγο καλύτερα τους συμπαίκτες του. Αύριο θα παίξει περισσότερο και θα γίνεται όλο και καλύτερος».

www.sport-fm.gr/

Επιστροφή «Κάνιο»

Επιστροφή «Κάνιο»

17/01/2013
 Στο πρόγραμμα της Πέμπτης στου Ρέντη συμμετείχε κανονικά ο Αριέλ Ιμπαγάσα κάτι που σημαίνει ότι ο Ζαρντίμ μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ.

Επιστροφή «Κάνιο»
Μετά από αρκετές μέρες απουσίας από την δράση, ο Αριέλ Ιμπαγάσα επέστρεψε σήμερα (Πέμπτη, 17/1) στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και έτσι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα υπολογίζοντας στις υπηρεσίες του Αργεντινού.

Ο «Κάνιο» προσπάθησε αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα να βγάλει το πρόγραμμα και να επισπεύσει έτσι την επιστροφή του στην δράση αλλά δεν τα κατάφερε… Σήμερα, όμως, ο Αργεντινός δεν ένιωσε καμία ενόχληση, έδειξε να έχει ξεπεράσει απόλυτα το πρόβλημά του και επιστρέφει στην δράση.

Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με την Καβάλα έκαναν αποθεραπεία ενώ ο Κάρολ που έχει πάρει εξιτήριο αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις μέσα στις επόμενες μέρες.

www.sport-fm.gr/

«Χτύπησε» ταλέντο ο Ολυμπιακός

«Χτύπησε» ταλέντο ο Ολυμπιακός

17/01/2013
 Μια επένδυση για το μέλλον έκανε ο Ολυμπιακός.

«Χτύπησε» ταλέντο ο Ολυμπιακός
Στην απόκτηση του Νείλου Ψυχογιού προχώρησε ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» επένδυσαν στο μέλλον του 17χρονου επιθετικού, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες δοκιμαζόταν από τους Πειραιώτες και έπεισε για το ταλέντο του.

Ο Ψυχογιός που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αστέρα Βάρης θα παραμείνει στην ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού και θα μπορεί να την ενισχύσει στο πρωτάθλημα, όταν εκδοθεί το νέο του δελτίο.

www.sport-fm.gr/

Πίνο: «Σας περιμένω στο Red Store»

Πίνο: «Σας περιμένω στο Red Store»

17/01/2013
 Πρόσκληση στους φίλους του Ολυμπιακού να επισκεφτούν το Σάββατο το Red Stοre, απηύθυνε μέσω Twitter o Χουάν Πάμπλο Πίνο.

Πίνο: «Σας περιμένω στο Red Store»
Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν το προσεχές Σάββατο (19/1) την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τον Χουάν Πάμπλο Πίνο, στο επίσημο κατάστημα της ΠΑΕ, με τον Κολομβιανό μέσο να απευθύνει πρόσκληση μέσω του Twitter: «Αυτό το Σάββατο σας περιμένω στο Red Store». 

 www.sport-fm.gr/