ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Πρίντεζης – Πετγουεϊ στο OFFICIAL OLYMPIACOS BC STORE (video)

Πρίντεζης – Πετγουεϊ στο OFFICIAL OLYMPIACOS BC STORE (video)


10/05/2014

 


Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και το Official Olympiacos BC Store, η επίσημη μπουτίκ των Back2Back Πρωταθλητών Ευρώπης,, ανακοινώνουν ότι σημερα Σάββατο 10 Μαΐου, από τις 17:00 το απόγευμα, στο Official Olympiacos BC Store (Καραολή & Δημητρίου 8 – έναντι Γηπ. Καραϊσκάκη), ο Γιώργος Πρίντεζης θα βρεθεί κοντά στους φίλους της ομάδας μας, θα απαντήσει σε ερωτήσεις, θα υπογράψει αυτόγραφα, αλλά και θα επιλέξει τους 30 τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα συλλεκτικό και υπογεγραμμένο προϊόν της ομάδας, που μας κάνει όλους περήφανους!
Εκτός από τον Πρίντεζη στο Official Olympiacos BC Store οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα μπορέσουν και να προμηθευτούν και τα νέα μπλουζάκια του Θρύλου που παρουσίασε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ…
Για Online αγορές από την επίσημη μπουτίκ του Θρύλου εδώ: http://officialstore.olympiacosbc.gr/


ALEX WEB RADIO/TV

Χαμόγελα για Ολαϊτάν

Χαμόγελα για Ολαϊτάν

10/05/2014
 
 Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση του Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος φαίνεται πως τη νέα περίοδο θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Χαμόγελα για Ολαϊτάν

Τέλος καλό, όλα καλά φαίνεται πως ισχύει στην περίπτωση του Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος τον περασμένο Μάρτιο είχε ανησυχήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με την αποχώρησή του από το Καραϊσκάκη (στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό) με ιογενή μυοκαρδίτιδα.

Συμβόλαιο μέχρι το 2016 ο Πουλίδο

Συμβόλαιο μέχρι το 2016 ο Πουλίδο

Ξεκαθαρίστηκε το θέμα με το συμβόλαιο του Πουλίδο. Ο ατζέντης του Μεξικανού στράικερ επιβεβαίωσε πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Τίγκρες έως το 2016!
Συμβόλαιο με την Τίγκρες έως το 2016 έχει ο Άλαν Πουλίδο! Δημοσίευμα από το Μεξικό αναφέρει πως ο ατζέντης του 23χρονου στράικερ επιβεβαίωσε πως ο πελάτης του έχει ακόμη δύο χρόνο συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Με τους Λατινοαμερικανούς δεν βγάζεις άκρη εύκολα. Ο ποδοσφαιριστής, μέχρι πρότινος, ισχυριζόταν πως μένει ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι, ο πρόεδρος της Τίγκρες τόνιζε πως ο Άλαν Πουλίδο έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τον σύλλογο, και τώρα έρχεται ο μάνατζερ του παίκτη ο οποίος παραδέχτηκε δημόσια πως ο πελάτης του όχι μόνο δεν μένει ελεύθερος, αλλά και πως έχει δύο χρόνια (!) επιπλέον συμβόλαιο με την ομάδα του.

Με 22 κολυμβητές στο Ακρόπολις ο Θρύλος

Με 22 κολυμβητές στο Ακρόπολις ο Θρύλος

10/05/2014

Με 22 κολυμβητές στο Ακρόπολις ο Θρύλος (pics)

Με το σύνολο της αγωνιστικής του ομάδα θα συμμετάσχει  ο Ολυμπιακός στο διεθνές μίτινγκ Κολύμβησης «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ GRAND PRIX 2014» που διεξάγεται στο Κολυμβητήριο του Αλίμου από τις 9 έως τις 11 Μαϊου. Οι αθλητές του Ολυμπιακού πάντα πρωταγωνιστούν σ’ αυτό το ιστορικό μίτινγκ και το ίδιο θα γίνει και σ’ αυτή τη χρονιά.

To τηλεοπτικό πρόγραμμα των ημιτελικών

To τηλεοπτικό πρόγραμμα των ημιτελικών

10/05/2014

To τηλεοπτικό πρόγραμμα των ημιτελικών

Οι μέρες των ημιτελικών ήταν εκ των προτέρων γνωστές και σήμερα (9/5) ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε τις ώρες διεξαγωγής και τα κανάλια που θα μεταδώσουν τους ημιτελικούς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της σειράς που ξεκινάει την προσεχή Τρίτη. 

Πρώτο παιχνίδι-Τρίτη 13/5
19:30 Ολυμπιακός-Πανιώνιος (ΝΕΡΙΤ)


Δεύτερο παιχνίδι-Πέμπτη 15/5
21:30
 Ολυμπιακός-Πανιώνιος (ΝΕΡΙΤ)


Τρίτο παιχνίδι-Δευτέρα 19/5
18:00
 Πανιώνιος-Ολυμπιακός (novasports 1)


Τέταρτο παιχνίδι*-Τετάρτη 21/5
20:00
 Πανιώνιος-Ολυμπιακός (novasports 2)


Πέμπτο παιχνίδι*-Παρασκευή 23/5

21:30 Ολυμπιακός-Πανιώνιος (ΝΕΡΙΤ)
*αν χρειαστεί



ALEX WEB RADIO/TV

ΠΕΦΟ: ΥΒΡΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΕΦΟ: ΥΒΡΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

10/05/2014

ΠΕΦΟ: ΥΒΡΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανελλήνια Ένωση Φίλων Ολυμπιακού με αφορμή τις επικείμενες εκλογές στον Δήμο του Πειραιά
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
Θα είναι «ύβρις» για την αρχαιοελληνική έννοια του όρου να μην έχει η γενέτειρα του γιγαντιαίου αναστήματος Θρύλου «πρώτο πολίτη» της ο οποίος να ανήκει νηπιόθεν στους πιστούς του Ολυμπιακού. Πράγμα το οποίο δεν ισχύει για τον σημερινό δήμαρχό της.

Συνεπώς, ο Ολυμπιακός, ο οποίος με τα επιτεύγματα και την εκτυφλωτικής λάμψης δόξα του, δόξασε τον Πειραιά μας, επιβάλλεται ιστορικά και εθνικά, να αναλάβει και τα ηνία του. Για να τον οδηγήσει στα Ιμαλάια της ευημερίας!


ALEX WEB RADIO/TV

«Δεν ξέρω αν θα είχαμε φύγει ζωντανοί από το γήπεδο»

«Δεν ξέρω αν θα είχαμε φύγει ζωντανοί από το γήπεδο»

10/05/2014
 
Σε συνέντευξή του σε ισπανικό ΜΜΕ ο Νταβίντ Φουστέρ αναφέρθηκε στην εφετινή πορεία του Ολυμπιακού και στα γεγονότα που έγιναν στην Τούμπα στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

«Δεν ξέρω αν θα είχαμε φύγει ζωντανοί από το γήπεδο»
«Δεν ξέρω αν θα είχαμε φύγει ζωντανοί από το γήπεδο αν είχαμε νικήσει»…

Με τον τρόπο αυτό ο Νταβίντ Φουστέρ σχολίασε τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Ισπανός άσος του Ολυμπιακού χαρακτήρισε επιτυχημένη την εφετινή σεζόν του Ολυμπιακού σχολιάζοντας…

«Τέσσερις σεζόν στην ομάδα, ισάριθμοι τίτλοι. Ίσως κάποιος να νομίζει ότι είναι εύκολο, αλλά δεν είναι! Δουλεύεις πάντα σκληρά και κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να πετύχεις το στόχο, αλλά και για να συνεχίσεις να κατακτάς τίτλους. Κι αυτό είναι το πιο δύσκολο», ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νταβίντ Φουστέρ:

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Τελευταία αγωνιστική στην Αγγλία με πρωταθλήτρια Σίτι ή Λίβερπουλ. Φινάλε επίσης σε Γερμανία, Πορτογαλία και Σκωτία, Ρόμα - Γιουβέντους στην Ιταλία και προτελευταία αγωνιστική στην Ισπανία πριν τον... τελικό του "Καμπ Νόου". Αναλυτικά το πρόγραμμα...



Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται σε Αγγλία, Γερμανία, Πορτογαλία και Σκωτία (έχει ήδη ολοκληρωθεί στην Ολλανδία), ενώ ενδιαφέρον υπάρχει μόνο στο νησί.
Αν η Μάντσεστερ Σίτι δεν ηττηθεί από την Γουέστ Χαμ θα πάρει τον τίτλο, ενώ η Λίβερπουλ θα τον... "κλέψει" αν νικήσει τη Νιούκαστλ και χάσει φυσικά η Σίτι.
Προτελευταία αγωνιστική στην Ισπανία, όπου αν Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα πάρουν νίκες θα βγάλουν νοκ-άουτ την Ρεάλ και θα παίξουν... τελικό την τελευταία αγωνιστική στο "Καμπ Νόου", ενώ με γκέλα της Μπαρτσελόνα βέβαια η Ατλέτικο με νίκη θα εξασφαλίσει τον τίτλο από αυτήν την Κυριακή.
Ντέρμπι κορυφής στην Ιταλία το Ρόμα - Γιουβέντους, χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον φυσικά, όπως και το Πόρτο - Μπενφίκα στο πορτογαλικό φινάλε.

Το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:

Οι σφυριχτρες των play ofss

Οι σφυριχτρες των play ofss



Τους διαιτητές των αναμετρήσεων της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, που θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή (11/05), γνωστοποίησε η ΚΕΔ/ΕΠΟ



Έγιναν γνωστοί οι διαιτητές που σφυρίζουν τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League. Ο μεν Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, ενώ ο Ατρόμητος αναμετράται στο Περιστέρι τον ΠΑΟΚ.

Στο παιχνίδι του "Απόστολος Νικολαΐδης" θα σφυρίξει ο Δημήτρης Θάνος του συνδέσμου Γρεβενών και στο Ατρόμητος-ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Στυλιάρας από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας.

Αναλυτικά:

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης (11/05, 18:15)
Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)
Α’ Βοηθός: Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας)
Β’ Βοηθός: Αντώνης Καρατζίκας (Αθηνών)
4ος Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Βασίλης Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας)

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (11/05, 20:30)
Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)
Α’ Βοηθός: Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας)
Β’ Βοηθός: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας)
4ος Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)
Παρατηρητής: Γεράσιμος Μαζαράκης (Κεφαλληνίας-Ιθάκης)


 ALEX WEB RADIO/TV

Πρόστιμο και κλείσιμο Λεωφόρου και Τούμπας για δύο αγώνες

Πρόστιμο και κλείσιμο Λεωφόρου και Τούμπας για δύο αγώνες 

09/05/2014

Η πειθαρχική επιτροπή της Super League τιμώρησε με πρόστιμο τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στο μεταξύ τους, ματς στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, έτσι οι δύο ΠΑΕ απέφυγαν την ποινή της αφαίρεσης βαθμών.
Ο Παναθηναικός τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές χωρίς θεατές και πρόστιμο 68.000. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε και αυτός με δύο αγωνιστικές χωρίς θεατές και πρόστιμο 65.000 ευρώ.

 Πρόστιμο και κλείσιμο Λεωφόρου και Τούμπας για δύο αγώνες

H απόφαση είναι εφέσιμη. Ο Παναθηναϊκός θα δώσει παρουσία θεατών τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με τον Αστέρα και θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Ατρόμητο και στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της επόμενης σεζόν.
Ο ΠΑΟΚ που έχει ήδη τιμωρηθεί με δύο ασγωνιστικές για τα επεισόδια στην ημιτελικό με τον ΟΣΦΠ θα παίξει χωρίς θεατές στα πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΟ και θα δώσει σε κλειστή Τούμπα τα δύο πρώτα εντός έδρας ματς της επόμενης σεζόν.

Το "ερυθρόλευκο" Crossbar Challenge (video)

Το "ερυθρόλευκο" Crossbar Challenge (video)

Μασάντο, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Πελέ και Ντομίνγκες αναμετρήθηκαν στο Crossbar Challenge. Πέντε παίκτες, πέντε θέσεις, πέντε προσπάθειες. Ποιος νίκησε;
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο επίσημος χορηγός του συλλόγου, η "Emirates", διοργάνωσαν ένα Crossbar Challenge, όπου αναμετρήθηκαν πέντε ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών.

Οι συμμετέχοντες είχαν ως σκοπό όχι να σκοράρουν αλλά να πετύχουν το οριζόντιο δοκάρι. Σούταραν από πέντε διαφορετικές θέσεις, έχοντας μια προσπάθεια από κάθε σημείο.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Ρέντη και οι διαγωνιζόμενοι ήταν οι Πελέ, Πάουλο Μασάντο, Αλεχάντρο Ντομίνγκες, Αριέλ Ιμπαγάσα και Νταβίδ Φουστέρ.

Οι πέντε παίκτες του Ολυμπιακού δοκίμασαν τις ικανότητες τους σε ένα παιχνίδι δεξιοτήτων και νικητής αναδείχθηκε ο... ποιος πιστεύετε εσείς;

Δείτε το βίντεο με την παρότρυνση του Μίτσελ στους συμμετέχοντες αλλά και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών πριν ξεκινήσει η διαδικασία:



ALEX WEB RADIO/TV

Μπαρτζώκας: "Κάναμε κακό πρώτο ημίχρονο"

Μπαρτζώκας: "Κάναμε κακό πρώτο ημίχρονο"

Ο κόουτς Μπαρτζώκας στάθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο των Πειραιωτών και εκθείασε τον Σπανούλη. Μίνιτς: "Ο Ολυμπιακός παίζει όμορφο μπάσκετ". Μίλησαν οι Πρίντεζης, Σλούκας και Ασημακόπουλος.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στη συνέντευξη Τύπου στο Αλεξάνδρειο οι προπονητές των Άρη και Ολυμπιακού, αλλά και οι παίκτες των δύο ομάδων, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, στην οποία οι Πειραιώτες κέρδισαν στην Θεσσαλονίκη με σκορ 59-74.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε: "Όλοι περίμεναν το αποτέλεσμα νομίζω όπως εξελίχθηκε και στη σειρά, αλλά και σήμερα. Εμείς πρέπει να δούμε το πολύ κακό μας πρώτο ημίχρονο, κάναμε 9 λάθη και αυτό δεν δικαιολογείται, η μεγάλη διαφορά στο πρώτο ματς και το ότι δεν είδαμε τον Βεζένκοφ στο ζέσταμα, έπαιξε ρόλο στο πως προσεγγίσαμε το παιχνίδι.

Άρης - Ολυμπιακός 59-74

Άρης - Ολυμπιακός 59-74

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 στην προημιτελική σειρά των playoffs και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση, κερδίζοντας τον Άρη στο Αλεξάνδρειο με σκορ 59-74. Αντίπαλος στα ημιτελικά ο Πανιώνιος, το πρώτο ματς την Τρίτη (13/5) στο ΣΕΦ. Κορυφαίος και πάλι ο Σπανούλης (15π, 7ασ).
Την πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League πήρε ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες έκαναν το 2-0 στην πρώτη φάση των playoffs και με αυτόν τον τρόπο "σκούπισαν" στην σειρά τον Άρη, τον οποίο και κέρδισαν στο Αλεξάνδρειο με σκορ 59-74. Επόμενος αντίπαλος για τους ερυθρόλευκους ο Πανιώνιος (απέκλεισε με 2-0 τον ΚΑΟΔ), τον οποίο και θα αντιμετωπίσουν έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας, "ζευγάρι" πουι θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος. Το πρώτο ματς της ημιτελικής σειράς θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ την Τρίτη (13/5). Να τονίσουμε πως θα περάσει στην επόμενη φάση όποια ομάδα σημειώσει τρεις νίκες.


Η πιο θεαματική φάση στην αναμέτρηση, αλλά και μία από τις πιο εντυπωσιακές της χρονιάς, ήταν το επιβλητικό κάρφωμα του Κόλινς με το ένα χέρι μπροστά στον Χαρίση. Από τον Ολυμπιακό ξεχώρισαν οι Σπανούλης (15π, 7ασ), Ντάνστον (6π, 7ρ), Περπέρογλου (10π) και Μάντζαρης (9π), ενώ από τον Άρη διακρίθηκαν οι Μποχωρίδης (10π, 2ασ) και Χαρίσης (10π, 5ρ). Ο Ολυμπιακός είχε καλύτερα ποσοστά στην επίθεση (12/17β-71%, 13/24δ-54%, 12/28τρ-43%) από τον ιδιαίτερα άστοχο Άρη (14/21β-67%, 15/38δ-39%, 5/21τρ-24%), πήρε την μάχη των ριμπάουντ (29-38) ενώ στον συσχετισμό ασίστ/λάθη δεν βρέθηκε και στην καλύτερη του μέρα, καθώς το πρόσημο ναι μεν ήταν θετικό (15/14), αλλά υπέπεσε σε αρκετές κακές επιλογές.

Ο πρωταγωνιστής

Ο Βασίλης Σπανούλης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ύστερα από την πολύ καλή του εμφάνιση στο πρώτο ματς και στον δεύτερο προημιτελικό ήταν ο κορυφαίος, όντας τόσο ο πρώτος σκόρερ του ματς με 15 πόντους, όσο και ο πρώτος πασέρ του παιχνιδιού με 7 ασίστ, βγάζοντας αρκετές συνεργασίες πικ-εν-ρολ με τους συμπαίκτες του.

Που κρίθηκε το παιχνίδι

Στην τρίτη περίοδο. Ο Ολυμπιακός σε εκείνο το δεκάλεπτο βρήκε ρυθμό στο παιχνίδι του, μέτρησε επί μέρους σκορ 18-2, εκτόξευσε την διαφορά στο +22 (34-56) και από εκεί και πέρα ο (κουρασμένος) Άρης παραδόθηκε στις διαθέσεις των Πειραιωτών.

Ο αριθμός του αγώνα

Τα 3/4 τρίποντα από τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος "εκτέλεσε" τον Άρη κάθε φορά που ήταν ελεύθερος στην περιφέρεια.


 
Το ματς

Ολυμπιακός και Άρης ξεκίνησαν το ματς με διάθεση να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο, με το πικ-εν-ρολ του Σπανούλη με τον Ντάνστον να ανοίγουν το σκορ, ενώ ακολούθως ο αρχηγός των Πειραιωτών με τρίποντο έκανε το 0-5 στο 3'. Οι γηπεδούχοι έκαναν λάθη και ήταν άστοχοι στην επίθεση στο πρώτο πεντάλεπτο, μη μπορώντας να βρουν τον δρόμο προς το καλάθι εντός πεδιάς, κάτι που το κατάφερε ο Ασημακόπουλος στο 6' (4-5). Στη συνέχεια είχαμε φάση highlight από τον γεμάτο αυτοπεποίθηση Κόλινς, ο οποίος ύστερα από ντράιβ κάρφωσε με εντυπωσιακό τρόπο (με το ένα χέρι) μπροστά στο πρόσωπο του Χαρίση (6-9). Ο Μάντζαρης με σουτ από τα 6.75 μέτρα "έγραψε" το 8-12, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν στην άμυνα σε ολόκληρο το γήπεδο, δημιουργώντας και πάλι προβλήματα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία είχε ξεκάθαρο πρόβλημα σε επίθεση και δημιουργία. Οι κιτρινόμαυροι συνέχιζαν να χάνουν σουτ, σε αντίθεση με τον "καυτόι" Μάντζαρη που "πυροβολούσε" από την περιφέρεια, ανεβάζοντας την διαφορά στο +9, με το 8-17 να είναι το σκορ της πρώτης περιόδου.

Στην πρώτη επιθετική αξιόλογη προσπάθεια του Άρη ο Μποχωρίδης με ωραία κίνηση μείωσε σε 10-17, με τον Ολυμπιακό παράλληλα να υποπίπτει σε συνεχόμενα λάθη στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, γεγονός που εξόργισε τον Γιώργο Μπαρτζώκα, βάζοντας τις φωνές στους παίκτες του. Ο Σλούκας μετά από ώρα έδωσε... ανάσα στους Πειραιώτες με τρίποντο (11-22), αλλά οι Πειραιώτες στο σετ-παιχνίδι είχαν πρόβλημα στο να τελειώσουν τις φάσεις σωστά, έχοντας κακές επιλογές και στην κυκλοφορία της μπάλας, με τον Ασημακόπουλο παράλληλα να μειώνει σε 18-24 από τα 6.75 μέτρα. Ο Άρης είχε βελτιωθεί στην άμυνα και έπαιζε περισσότερο σκληρά, αλλά σπαταλούσε τις κατοχές ώστε να πλησιάσει περισσότερο στο σκορ. Οι Πειραιώτες στη συνέχεια τροφοδοτούσαν συνεχώς τον Πρίντεζη, ο οποίος και έκανε το σκορ 22-32, μετρώντας 8 σερί πόντους για τους ερυθρόλευκους, με το πρώτο ημίχρονο να βρίσκει τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με σκορ 26-36.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μποχωρίδης ευστόχησε σε... τετράποντο (32-38), ο Περπέρογλου ακολούθως πέτυχε το πρώτο του καλάθι στα φετινά playoffs (32-42), με τον Άρη να παρουσιάζεται αρκετά άστοχος από την περιφέρεια και τον Ολυμπιακό να μαζεύει τα ριμπάουντ. Ο Σπανούλης στη συνέχεια ανέλαβε δράση στην επίθεση, ο Περπέρογλου ήταν "ζεστός" από την περιφέρεια, ενώ ο Πρίντεζης ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο την φάση στον αιφνιδιασμό, με τους Πειραιώτες να έχουν βρει ρυθμό στο παιχνίδι τους, μετρώντας  επί μέρους σκορ 15-2. Οι γηπεδούχοι έδειχναν κουρασμένοι στο παρκέ και επέμεναν στο τρίποντο "σπάζοντας" τα καλάθια, με τον Περπέρογλου με σουτ από τα 6.75 μέτρα να εκτοξεύει την διαφορά στο +22 (34-56) στο 28'. Ο "μπόμπερ" Μάντζαρης (3/4τρ) βρήκε ξανά στόχο από την περιφέρεια (38-59), με το σκορ στο 30' να βρίσκει τους φιλοξενούμενους στο +19 (40-59).

Το παιχνίδι στην τελευταία περίοδο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Άρη για πρώτη φορά στο ματς να κάνει ένα σερί 5-0 (45-62), αλλά ο Σλούκας απάντησε με τρίποντο (45-65). Ο Ολυμπιακός δοκίμασε να παίξει με αλλαγές στην άμυνα, με τους ψηλούς να πηγαίνουν πάνω στους αντίπαλους γκαρντ, ενώ ο Γκίκας με τρίποντο μείωσε σε 50-66 στο 34'. Ο Χριστοδούλου πέρασε για πρώτη φορά στο ματς στα τελευταία λεπτά, καταφέρνοντας μάλιστα να σκοράρει στον αιφνιδιασμό, με τους  Πειραιώτες να πιέζουν στην άμυνα, μη χαλαρώνοντας στην αναμέτρηση παρά το γεγονός πως ο αγώνας είχε ουσιαστικά κριθεί. Ο Πέτγουεϊ στη συνέχεια ευστόχησε σε τρίποντο (54-74), με τους ερυθρόλευκους να κερδίζουν τους κιτρινόμαυρους στη Θεσσαλονίκη με σκορ 59-74.

Τα δεκάλεπτα: 8-17, 26-36, 40-59, 59-74

Ανά δεκάλεπτο: 8-17, 18-19, 14-23, 19-15

Αρης (Μίνιτς): Μποχωρίδης 10 (1), Πελεκάνος 4, Γκίκας 4, Τσακαλέρης 6, Ασημακόπουλος 9 (1), Πουλιανίτης, Χαρίσης 10 (5ριμπ.), Λαρεντζάκης 9 (1), Σαρικόπουλος 1, Μούρτος 5 (1).

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ, Ντάνστον 6, Σπανούλης 15 (2τριπ, 7ασ), Περπέρογλου 10 (2), Παπαπέτρου, Σλούκας 5 (1), Κόλινς 2 (6ριμπ), Σίμονς 2, Πρίντεζης 10 (1), Μάντζαρης 9 (3), Καββαδάς.


Αναλυτικά τα στατιστικά του Ολυμπιακού στο ματς:




Αναλυτικά τα στατιστικά του Άρη στο ματς:





ALEX WEB RADIO/TV

«Έφυγε» για τελικό o Ολυμπιακός

«Έφυγε» για τελικό o Ολυμπιακός

08/05/2014
 
 Την πρόκριση στην τελική φάση των πλέι οφ της Α1 πόλο γυναικών «σφράγισε» ο Ολυμπιακός επικρατώντας άνετα (13-5) του Ηρακλή στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών.

«Έφυγε» για τελικό o Ολυμπιακός
Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ηρακλή με 13-5 και τσέκαρε την είσοδό του στην τελική φάση της Α1 πόλο γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» ήταν κυρίαρχες στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο (όπου τυπικά γηπεδούχος ήταν ο Ηρακλής) και έφτασαν στην πρόκρισή τους με κορυφαία την Μπάρμπαρα Μπούικα με πέντε γκολ, ενώ για τον Ηρακλή ξεχώρισε η Τζίμα.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ : 2-3, 2-2, 1-4, 0-4

ΗΡΑΚΛΗΣ(Παναγιώτης Ιωακειμίδης): Γούλα, Μαλέτσκα, Τζελέπη, Τζίμα 5, Τριχολίδου, Ζάντου, Χριστίνα Φλώρου, Μαρίνα Φλώρου, Ηρώ Καριπίδου, Μελίνα Καριπίδου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης) : Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 1 , Ελευθερία Πλευρίτου 1, Σώρα, Μανωλιουδάκη 2, Καλογεράκου 2, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Βάσω Πλευρίτου , Μπούικα 5, Μαρία Βασιλακοπούλου 1, Νιαρχάκου , Σταματοπούλου, Γκούζουλα, Αγγελική Βασιλακοπούλου.



ALEX WEB RADIO/TV

«Βουτούν» για το Κύπελλο

«Βουτούν» για το Κύπελλο

09/05/2014
 
 Στις πισίνες θα επιστρέψουν την Παρασκευή (9/5) Ολυμπιακός, Νηρέας Λαμίας, Χίος και Βουλιαγμένη, καθώς θα αρχίσουν οι μάχες του φάιναλ φορ για το Κύπελλο Ανδρών, στο κολυμβητήριου το Παλαιού Φαλήρου.

«Βουτούν» για το Κύπελλο
Οι μάχες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου πόλο Ανδρών θα αρχίσουν την Παρασκευή (9/5) με τέσσερις ομάδες της Α1 να διεκδικούν την είσοδό τους στον τελικό.

Ολυμπιακός, Νηρέας Λαμίας, Χίος και Βουλιαγμένη θα βουτήξουν στην πισίνα του Παλαιού Φαλήρου, προκριμένου να διεκδικήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο, με το πρόγραμμα να έχεις ως εξής:

Παρασκευή, 9 Μαϊου (Ημιτελικοί)

17.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
(Σκαλοχωρίτης, Δαμιανάκης)

19.00 ΝΟ ΧΙΟΥ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
(Μπιράκης, Σταυρόπουλος)

Σάββατο, 10 Μαϊου (Τελικοί)

18.30 Νικητές Ημιτελικών αγώνων
(Σταυρόπουλος, Σκαλοχωρίτης)


ALEX WEB RADIO/TV

Μια ανάσα από Ντιόπ

Μια ανάσα από Ντιόπ

 09/05/2014
 
Πολύ προχωρημένες οι επαφές Ολυμπιακού και Λεβάντε για τον Πάπε Ντιόπ. Βιάζονται για τις υπογραφές με Πουλίδο οι «ερυθρόλευκοι». Τι γίνεται με Φορτούνη, Ινς και δανεικούς.

Μια ανάσα από Ντιόπ

Πλησιάζει στην ολοκλήρωση μίας σημαντικής μεταγραφής ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε πολύ προχωρημένες επαφές με τη Λεβάντε για την απόκτηση του Παπέ Ντιόπ, σε σημείο που κάποιες πηγές να μιλούν ακόμη και για συμφωνία αν κι αυτό δεν επιβεβαιώνεται.

Οι διαφορές στις διαπραγματεύσεις τόσο με την ισπανική ομάδα, όσο και με τον 28χρονο Σενεγαλέζο μέσο είναι πολύ μικρές και όλα δείχνουν πως η ολοκλήρωση του deal δεν απέχει. Πάντως εξελίξεις δεν αναμένονται πριν πέσει η αυλαία στην Primera Division την επόμενη εβδομάδα και μέχρι τότε υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να προκύψει κάποιος μνηστήρας.

Βιάζονται για Πουλίδο

Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Άλαν Πουλίδο για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ το χρόνο και αναμένει το αντίγραφο του συμβολαίου του από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Μεξικού, που θα επιβεβαιώνει πως μένει ελεύθερος και θα διαψεύδει τους ισχυρισμούς της Τίγκρες περί ρήτρας 7,5 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του. Πάντως μέχρι να κλείσει η μεταγραφή είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία , γιατί ο Πουλίδο επελέγη στην αποστολή του Μεξικού για το Μουντιάλ και μπορεί να εμφανιστούν ανταγωνιστές.

Περιμένει ο Φορτούνης, στο περίμενε οι δανεικοί

Ο Κώστας Φορτούνης περιμένει στο ακουστικό του τον Ολυμπιακό και η ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι αποκλειστικά στο χέρι των Πειραιωτών, αφού μένει η οριστική τους απόφαση για να τα βρουν και με την Καϊζερσλάουτερν.

Σε ό,τι αφορά στο μέτωπο των δανεικών, για τον Κάμπελ η Άρσεναλ ενημέρωσε πως θα αποφασίσει μετά το Μουντιάλ, κάτι που καθιστά δύσκολο να μείνει. Για τον Εντινγκά έχει γίνει πρόταση αγοράς του στη Μονακό έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ και δεν αναμένεται να αυξηθεί η προσφορά, ενώ σύντομα θα κλείσει η συμφωνία για την αγορά των δικαιωμάτων του Μαρκάνο από τη Ρούμπιν Καζάν.

Στο μεταξύ, για τον Τομ Ινς που απασχολεί τον Ολυμπιακό υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ίντερ. Ο 22χρονος αριστερός εξτρέμ μένει ελεύθερος από την Μπλάκπουλ και αρέσει στους «ερυθρόλευκους».

*Άγνοια δηλώνουν στον Ολυμπιακό για τα περί ενδιαφέροντος του Ανέλε Ενγκονγκά, τον 27χρονο Νοτιοαφρικανό δεξιό μπακ της Γκενκ.


ALEX WEB RADIO/TV

Μαρινάκης εφ ολης της υλης (video)

Μαρινάκης εφ ολης της υλης (video)

09/05/201


Δέσμευση πως θα παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμη στην ηγεσία του Ολυμπιακού έλαβε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνέντευξη στον Alpha. «Κτηνωδία ό,τι έγινε στην Τούμπα», είπε, ενώ μίλησε για τον Πειραιά.

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Ο Γιαννης Μωραλης εφ ολης της υλης για τον Πειραια (videos)

Ο Γιαννης Μωραλης εφ ολης της υλης για τον Πειραια (videos)

08/05/2014



Για την υποψηφιότητά του στο Δήμο Πειραιά και τον αθλητισμό μίλησε ο Γιάννης Μώραλης στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» έδωσε το «παρών» στο στούντιο του σταθμού και συνομίλησε στον «αέρα» με τους Μπάμπη Χριστόγλου και Παντελή Διαμαντόπουλο.

Δειτε τα video








ALEX WEB RADIO/TV

Και τυπικά στο Π. Φάληρο το Φάιναλ Φορ του πόλο

Και τυπικά στο Π. Φάληρο το Φάιναλ Φορ του πόλο

08/05/2014

Και τυπικά στο Π. Φάληρο το Φάιναλ Φορ του πόλο

Οι πληροφορίες που ήθελαν ν’ αλλάζει έδρα το Φάιναλ Φορ Κυπέλλου του πόλο Ανδρών, επιβεβαιώθηκαν. «Εντοπίστηκαν σημαντικά  προβλήματα που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για την κοινωνικοοικονομική ζωή της πόλης της Λάρισας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
"Στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου και όχι στο αντίστοιχο της Λάρισας, θα διεξαχθεί το 15ο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών.
Με βάση το σημερινό έγγραφο (7 Μαϊου 2014) από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας για την ασφαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης, εντοπίστηκαν σημαντικά  προβλήματα που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για την κοινωνικοοικονομική ζωή της πόλης της Λάρισας.
Έτσι, η ΚΟΕ, αποφάσισε η διοργάνωση του Φάιναλ Φορ Κυπέλλου Ελλάδας να διεξαχθεί τις ίδιες ημέρες και ώρες στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου.

"Θέλουμε αθλητικούς χώρους για τα παιδιά μας" (pics+video)

"Θέλουμε αθλητικούς χώρους για τα παιδιά μας" (pics+video)

08/05/2014


Ο Ολυμπιακός είναι ένας, αδιαίρετος και όλα του τα τμήματα, επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά, βαδίζουν δίπλα-δίπλα, στον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον. Το βράδυ της Τετάρτης, 7 Μαΐου, στο V’ammos, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, συγκεντρώθηκαν οι γονείς από όλα τα τμήματα των Ακαδημιών του Ερασιτέχνη, αλλά και οι γονείς των νεαρών αθλητών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.
Στο βήμα ήταν ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος τους μίλησε για τις δυσκολίες που ο ίδιος, αλλά και οι συνεργάτες του καλούνται άμεσα να λύσουν, ώστε το μέλλον να είναι ακόμη πιο λαμπρό και «ερυθρόλευκο»! Πάντα με γνώμονα τα παιδιά.
Στην αίθουσα του εστιατορίου V’ammos βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, ο επίτιμος Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο Γ.Γ. του Ερασιτέχνη, Γιάννης Δαλέζιος, ο Μπερντ Στορκ, ο Γρηγόρης Γεωργάτος, γενικός αρχηγός της Ακαδημίας του Θρύλου, ενώ εκπροσώπηση είχε φυσικά και ο Σύνδεσμος Βετεράνων με τον Γ.Γ. Αντώνη Γλύκα και αρκετούς παλαιούς άσους. Ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων, Κατερίνα Μυλωνά, αλλά και αρκετά στελέχη ακόμη της ΠΑΕ ήταν εκεί.

Ανανέωσε ο Γιούρισιτς

Ανανέωσε ο Γιούρισιτς

Παίκτης του Ολυμπιακού και για την επόμενη σεζόν θα είναι ο Γιούρισιτς, ο οποίος και ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες. "Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Κουντούρη για την εμπιστοσύνη".
Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον 36χρονο (21/8/1978) κεντρικό, Μίλαν Γιούρισιτς. Ο Σέρβος βολεϊμπολίστας ευχαρίστησε την διοίκηση του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη.


Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

"Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον βολεϊμπολίστα Μίλαν Γιούρισιτς. Ο έμπειρος κεντρικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και δήλωσε: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον Ολυμπιακό. Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και δεν το σκέφτηκα καθόλου όταν μου πρότειναν ν’ ανανεώσω.

Είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και ήθελα να συνεχίσω για να βοηθήσω να πετύχει και τη νέα χρονιά τους στόχους της.

Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έμεινε ο προπονητής μας ο Δημήτρης Καζάζης γιατί αυτός κράτησε την ομάδα στα δύσκολα αυτή τη σεζόν. Ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν".


ALEX WEB RADIO/TV 

Ολυμπιακός - Ηρακλής 14-3

Ολυμπιακός - Ηρακλής 14-3

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 14-3 του Ηρακλή στον 1ο ημιτελικό.
Το πρώτο βήμα για την είσοδο τους στους τελικούς του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών του Πόλο πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη επικράτησε με 14-3 του Ηρακλή στον 1ο ημιτελικό και θέλει άλλη μια νίκη την Πέμπτη (14:00) στον Πειραιά για να πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς.

Στο κολυμβητήριο βρέθηκαν πάνω από 250 οπαδοί του Ολυμπιακού οι οποίοι δημιούργησαν φοβερή ατμόσφαιρα από την αρχή έως το τέλος της αναμέτρησης.

Η διακύμανση: 1ο: 1-0 Πλευρίτου Ε., 1-1 Τζίμα, 2-1 Μπούικα, 2-2 Φλώρου Μ. 2ο: 3-2 Μπούικα, 4-2 Μανωλιουδάκη, 5-2 Πλευρίτου Ε, 6-2 Πλευρίτου Ε, 7-2 Νιαρχάκου, 8-2 Τετζαλίδου, 3ο: 9-2 Μπούικα, 10-2 Πλευρίτου Β., 11-2 Μπούικα, 4ο: 11-3 Φλώρου Μ, 12-3 Πλετυρίτου Β, 13-3 Πλευρίτου Ε, 14-3 Νιαρχάκου.

Τα οχτάλεπτα: 2-2, 6-0, 3-0,3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 1, Ελευθερία Πλευρίτου 4, Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Καλογεράκου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου 2, Μπούικα 4, Μαρία Βασιλακοπούλου, Νιαρχάκου 2, Σταματοπούλου, Γκούζουλα, Αγγελική Βασιλακοπούλου.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γούλα, Μαλέτσκα, Τζελέπη, Τζίμα 1, Τριχολίδου, Ζάντου, Χριστίνα Φλώρου, Μαρίνα Φλώρου 2, Ηρώ Καριπίδου, Μελίνα Καριπίδου.



ALEX WEB RADIO/TV

Ο Πέτγουεϊ στην μπουτίκ του Ολυμπιακού (video)

Ο Πέτγουεϊ στην μπουτίκ του Ολυμπιακού (video)

Δείτε το βίντεο με την παρουσία του Πέτγουεϊ στο Official Olympiacos BC Store, όπου και αποθεώθηκε από το φίλαθλο κοινό του Ολυμπιακού. Οι δηλώσεις του Αμερικανού φόργουορντ.
 Ο Αμερικανός υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τους φίλους του Ολυμπιακού που τον περίμεναν στο επίσημο κατάστημα της ομάδας.


ALEX WEB RADIO/TV

Γκολ και θέαμα από τους Βετεράνους

Γκολ και θέαμα από τους Βετεράνους

Σε μία αναμέτρηση με πολλά γκολ και θέαμα, οι Βετεράνοι του Θρύλου επικράτησαν με 5-2 της ομάδας του Ομίλου ΔΕΗ.
Άλλο ένα όμορφο ποδοσφαιρικό απόγευμα προσέφεραν οι Βετεράνοι της ομάδας μας. Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μας αντιμετώπισαν στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» την ομάδα του Ομίλου ΔΕΗ και προσέφεραν πλούσιο θέαμα, παίρνοντας τη νίκη με 5-2.

Πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα «στη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα και τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία», όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων, κ. Αντώνης Γλύκας, τιμήθηκαν 19 «θρυλικές» μορφές του συλλόγου μας οι οποίες εργάστηκαν στο παρελθόν στη ΔΕΗ: Ανδρέας Μουράτης, Μπάμπης Κοτρίδης, Θανάσης Κίνλεϊ, Βασίλης Ξανθόπουλος, Κώστας Παπάζογλου, Στάθης Τσανακτσής, Στέλιος Μπέσης, Γιώργος Δαρίβας, Ηλίας Ρωσίδης, Θανάσης Μπέμπης, Ηλίας Υφαντής, Κώστας Πολυχρονίου, Σάββας Παπάζογλου, Σωτήρης Γκαβέζος, Κώστας Βαλλιάνος, Αντώνης Δερμάτης, Χρήστος Ζαντέρογλου, Θανάσης Αγγελής και Μπάμπης Σταυρόπουλος.

Χωρίς Λοτζέσκι, Σερμαντίνι και Κατσίβελη στη Θεσσαλονίκη

Χωρίς Λοτζέσκι, Σερμαντίνι και Κατσίβελη στη Θεσσαλονίκη

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη δίχως τους Λοτζέσκι, Σερμαντίνι και Κατσίβελη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Την Πέμπτη (8/5) το απόγευμα (17:30, NS1) το δεύτερο ματς της προημιτελικής σειράς κόντρα στον Άρη.
Ύστερα από το 1-0 (77-44) στο ΣΕΦ, η αποστολή του Ολυμπιακού ταξίδεψε για την Θεσσαλονίκη, καθώς την Πέμπτη (8/5) το απόγευμα (17:30, NS1) θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο "Nick Galis Hall". Εφόσον οι Πειραιώτες κατακτήσουν το "διπλό" στο Αλεξάνδρειο θα πάρουν αυτόματα και την πρόκριση στα ημιτελικά, περιμένοντας τον αντίπαλο τους (Πανιώνιο ή ΚΑΟΔ) στους "4".

Οι ερυθρόλευκοι πήγαν στην Θεσσαλονίκη με απουσίες. Πέρα του γνωστού προβλήματος με τον Γιόργκι Σερμαντίνι (ταλαιπωρείται με κάκωση στο γόνατο), με αποτέλεσμα να παραμείνει στην Αθήνα, τέθηκαν εκτός αποστολής τόσο ο Ματ Λοτζέσκι, όσο και ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Ο Αμερικανός σμολ-φόργουορντ έχει κάκωση στον ορθό μηριαίο, ενώ ο Έλληνας γκαρντ υπέστη διάστρεμμα. Αμφότεροι παρέμειναν στην Αθήνα, καθώς δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν κόντρα στον Άρη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα συνεχίσει το ροτέισον και στο Αλεξάνδρειο, μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του.

Εκτός αποστολής, καθαρά για αγωνιστικούς λόγους, έμεινε και ο Δημήτρης Αγραβάνης. Η δωδεκάδα των ερυθρολεύκων για το δεύτερο ματς της σειράς απαρτίζεται από τους Πέτγουεί, Ντάνστον, Σπανούλη, Περπέρογλου, Παπαπέτρου, Σλούκα, Κόλινς, Σίμονς, Πρίντεζη, Μάντζαρη, Καβαδά και Χριστοδούλου.


ALEX WEB RADIO/TV

Tα αποτελεσματα των play 0ffs (videos)

Tα αποτελεσματα των play 0ffs (videos)

08/05/2014

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 3-0

Ο ΠΑΟΚ με ένα ξέσπασμα στο τέλος του πρώτου μέρους ξεπέρασε το εμπόδιο του Ατρομήτου, της άδειας Τούμπας και του σοκ της αφαίρεσης τριών βαθμών, νικώντας τελικά με 3-0.
Δεν λύγισε τον ΠΑΟΚ η άδεια Τούμπα και η κακή είδιση της αφαίρεσης τριών βαθμών από τα πλέι οφ και έφτασε σε μία πολύτιμη νίκη για την πορεία που κάνει στα πλέι οφ επί του Ατρομήτου με 3-0. Ο "Δικέφαλος" έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, κυρίως όσο είχε τον Στοχ στη συνθεσή του και με ένα εκρηκτικό τελευταίο πεντάλεπτο στο πρώτο μέρος πέτυχε καθαρή νίκη επί των Περιστεριωτών. Βοήθησε, βέβαια, το απρόσμενο πέναλτι που έκανε με το απλωμένο χέρι ο Λαζαρίδης στην σέντρα του Κίτσιου, που έδωσε τη δυνατότητα στον Νάτχο να ανοίξει το σκορ και στον Στοχ... τον αέρα να πετύχει ένα πανέμορφο δεύτερο τέρμα.
Ο Σλοβάκος, όμως, αποχώρησε τραυματίας στο 60' δημιουργώντας ανησυχία ενόψει των επόμενων αγώνων, καθώς αυτή την περίοδο είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του ΠΑΟΚ. Στα συν για τον "Δικέφαλο", η άκρως θετική επανεμφάνιση του Κίτσιου σε θέση δεξιού οπισθοφύλακα και το γεγονός ότι για ακόμη μία φορά ο Βούκιτς σκόραρε ερχόμενος από τον πάγκο.
Όσο για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, δικαιούται να έχει την πίκρα ότι μπορούσε να σκοράρει στις αρχές των δύο ημιχρόνων, αλλά δύο φορές με εξαιρετικές επεμβάσεις της είπε όχι ο Παναγιώτης Γλύκος.

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά τίμησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά τίμησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη

07/05/2014

Η σχέση του Προέδρου του Ολυμπιακού με τον Πειραιά και το ποδόσφαιρό του είναι κομμάτι του ίδιου του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ελλάδας έχει προσφέρει τόσα και τόσα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και συνεχίζει να το πράττει αδιάκοπα, στοχεύοντας σε ένα καλύτερο μέλλον για τα σωματεία της πόλης!




proedros_mwralis

Σε μία ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης για την προσφορά του, η ΕΠΣ Πειραιά τίμησε το βράδυ της Τρίτης τον Βαγγέλη Μαρινάκη, σε μία ξεχωριστή εκδήλωση στο V’ammos. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ, κ. Γιώργος Ανατολάκης, η Διοίκηση της ΕΠΣ (παλαιά και νέα) αλλά και πλήθος κόσμου, τόσο από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, όσο και από τα σωματεία του Πειραιά, κατέκλυσαν το V’ammos στο γήπεδο Καραϊσκάκη!

Σε ρυθμούς ICC το site του Ολυμπιακού

Σε ρυθμούς ICC το site του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός δημιούργησε στην επίσημη ιστοσελίδα του, μια ειδική ενότητα με όλα τα νέα για το σπουδαίο τουρνουά στο οποίο θα πάρει μέρος το καλοκαίρι.
Στα τέλη Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για το τουρνουά  International Champions Cup, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Μίλαν, την Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι ερυθρόλευκοι βάζουν από τώρα τον κόσμο στο κλίμα της σπουδαίας διοργάνωσης, δημιουργώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μια ειδική ενότητα:icc.olympiacos.org

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

"Ο Ολυμπιακός μας φέτος το καλοκαίρι θα πάρει μέρος σε ένα από τα πιο γνωστά τουρνουά ποδοσφαίρου στον κόσμο. Φυσικά μιλάμε για το International Champions Cup, που διοργανώνεται φέτος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής!

Το παρών θα δώσουν σπουδαίοι σύλλογοι και συγκεκριμένα οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόμα, Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν και Λίβερπουλ και το θέαμα όπως αντιλαμβάνεστε αναμένεται εντυπωσιακό.

Ο Ολυμπιακός συμμετέχει στον δεύτερο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τις Μίλαν, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι σε Νέα Υόρκη, Σικάγο και Μινεσότα αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτού του θρυλικού ταξιδιού στις ΗΠΑ ετοιμάσαμε μια νέα ξεχωριστή ενότητα (http://icc.olympiacos.org) όπου μπορείτε να επισκεφτείτε έτσι ώστε να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή για τις εξελίξεις που αφορούν στο ICC 2014!

Ειδήσεις, φωτογραφίες, videos αλλά και πολλές ακόμα πληροφορίες σχετικά με τις πόλεις και τα γήπεδα που θα επισκεφτεί ο Θρύλος είναι μόνο μερικά από αυτά που θα βρείτε στην νέα ενότητα.

Παράλληλα θα μπορείτε, σε περίπτωση που επιθυμείτε να βρεθείτε κοντά στην ομάδα μας το καλοκαίρι, να ενημερωθείτε για τα διαφορετικά ταξιδιωτικά πακέτα που είναι διαθέσιμα καθώς και να αγοράσετε το εισιτήριό σας για τους αγώνες των ερυθρολεύκων.

Για να επισκεφτείτε τη νέα ενότητα του International Champions Cup πατήστε ΕΔΩ."






 ALEX WEB RADIO/TV

Δικός του ο Πουλίδο, πάει για άλλους


Δικός του ο Πουλίδο, πάει για άλλους

07/05/2014
 
 Στο εξωτερικό για την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο βρίσκεται ο Χουάνχο Λορένθο, ο οποίος θα επιστρέψει στην Ελλάδα με το συμβόλαιο του Μεξικανού φορ. Ποια τα δεδομένα στις άλλες «ερυθρόλευκες» υποθέσεις.

Δικός του ο Πουλίδο, πάει για άλλους

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση του Άλαν Πουλίδο για τον Ολυμπιακό, παρότι η Τίγκρες υποστηρίζει πως ο Μεξικανός φορ δεσμεύεται με συμβόλαιο και χρειάζεται να καταβληθεί ρήτρα ύψους 8 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του 23χρονου παίκτη τονίζουν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Χουάνχο Λορένθο αναχώρησε για το εξωτερικό (Ισπανία ή Μεξικό), ώστε να κλείσει οριστικά την πρώτη μεταγραφή των Πειραιωτών εν όψει της νέας σεζόν.

Πρόθεση των πρωταθλητών Ελλάδας είναι να πάρουν στα χέρια τους το έγγραφο με την υπογραφή του παίκτη και εκείνο που αναφέρει πως είναι ελεύθερος, ενώ θα απευθυνθούν και στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Μεξικού για να είναι απόλυτα καλυμμένοι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πουλίδο θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ κάθε χρόνο θα παίρνει 1 εκατ. ευρώ.

Προχωράει για Ντιόπ

Σε πολύ καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται και η υπόθεση του Ντιόπ. Μάλιστα, κάποιες πηγές τονίζουν ότι υπάρχει συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Σενεγαλέζο μέσο και εκείνο που απομένει είναι να βρεθεί η λύση στο οικονομικό με τη Λεβάντε. Αν οι Ισπανοί ζητήσουν ένα ποσό κοντά στα 1,5 με 2 εκατ. ευρώ, τότε η «δουλειά» θα γίνει και ο διεθνής άσος θα ενισχύσει την «ερυθρόλευκη» μεσαία γραμμή.

Διαψεύδει για Σκόκο

Χαμηλούς τόνους έχουν κρατήσει στον Ολυμπιακό για την υπόθεση του Νάτσο Σκόκο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το γεγονός ότι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε τον Γενάρη από την Σάντερλαντ και για να τον πουλήσει θέλει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που έδωσε για τον αποκτήσει, διαφορετικά θα οι Άγγλοι σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να του δώσουν πίστωση χρόνου για να δείξει την αξία του την επόμενη σεζόν. Πάντως, από την ΠΑΕ τονίστηκε πως «δεν υπάρχει θέμα Σκόκο»!


ALEX WEB RADIO/TV

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Παραμένει η ποινή των -3 βαθμών και θα ισχύει για τα πλέι οφ

Παραμένει η ποινή των -3 βαθμών και θα ισχύει για τα πλέι οφ


Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια της Τούμπας στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και την ποινή που της επιβλήθηκε. Παραμένει η ποινή των -3 βαθμών και θα ισχύσει για τα πλέι οφ.
Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση που είχε καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ποινή που τους είχε επιβληθεί μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.
Ο "Δικέφαλος" πρωτόδικα είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αφαίρεση τριών βαθμών και 50.000 ευρώ. Η πειθαρχική δίωξη είχε ασκηθεί από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.
Ο ΠΑΟΚ θα εκτίσει την ποινή στα παιχνίδια των πλέι οφ κόντρα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό, ενώ η αφαίρεση των τριών βαθμών θα ισχύσει στον βαθμολογικό πίνακα των πλέι οφ.
Η ανακοίνωση:
"Η  Επιτροπή  Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 45/6-5-2014 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει  κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ' αριθμ. 203/30-4-2014 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ.
Συμπληρώνει την πρωτοβάθμια απόφαση της ΠΕ/ΕΠΟ  κατά την υπό στοιχείο Γ΄ διάταξη του διατακτικού της από "…αφαιρεί από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) τρεις (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα" στο "…αφαιρεί  από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ ) τρείς (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα που συντάχθηκε, για την κατάταξη των ομάδων που έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στις διεθνείς διοργανώσεις χρονικής περιόδου 2013-2014".

Ο ΠΑΟΚ είχε ασκήσει έφεση στην αρχική απόφαση υποστηρίζοντας πως δεν υπήρξαν σωματικές βλάβες σε αντιπάλους και επομένως η τιμωρία του θα έπρεπε να αποφασισθεί βάσει των διατάξεων για μεμονωμένα επεισόδια, ενώ είχε προσκομίσει χαρτί από την εταιρία security που είχε αναθέσει την φύλαξη του αγώνα το οποίο ανέφερε πως ο φύλακας με το Νο 59 που είχε χτυπήσει τον Βαλντές (όπως αναφέρει στην έκθεση του ο παρατηρητής του αγώνα) είναι γυναίκα.
Η βαθμολογία των πλέι οφ μετά την τιμωρία του ΠΑΟΚ διαμορφώνεται ως εξής:
1. Αστέρας Τρίπολης 4
2. Παναθηναϊκός 4
3. Ατρόμητος 3
4. ΠΑΟΚ 1

ALEX WEB RADIO/TV

Σπουδαία αναμέτρηση για τους Βετεράνους

Σπουδαία αναμέτρηση για τους Βετεράνους

06/05/2014

Σπουδαία αναμέτρηση για τους Βετεράνους!

Ένα ακόμα σπουδαίο παιχνίδι θα δώσουν οι Βετεράνοι του Θρύλου, που είναι το υπ' αριθμόν 619ο. Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν στον ΝΑΟ την ομάδα του ομίλου της ΔΕΗ,
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη. Θα τιμηθούν οι μεγάλες μορφές του Ολυμπιακού που εργάστηκαν παλαιότερα στη ΔΕΗ.
Το παρών στην αναμέτρηση της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας με τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία θα δώσουν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, Αρθούρος Ζερβός, ο Διευθυντής Τύπου και ΜΜΕ της ΔΕΗ, Κίμων Στεριώτης κι άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας.
Συνολικά θα τιμηθούν 19 «θρυλικές» μορφές της ομάδας, οι Ανδρέας Μουράτης, Μπάμπης Κοτρίδης, Θανάσης Σούλης, Βασίλης Ξανθόπουλος, Στάθης Τσανακτσής, Κώστας Παπάζογλου, Στέλιος Μπέσης, Γιώργος Δαρίβας, Ηλίας Ρωσίδης, Θανάσης Μπέμπης, Κώστας Πολυχρονίου, Ηλίας Υφαντής, Σωτήρης Γκαβέζος, Θανάσης Αγγελής, Σάββας Παπάζογλου, Χρήστος Ζαντέρογλου, Αντώνης Δερμάτης, Κώστας Βαλλιάνος, Μπάμπης Σταυρόπουλος.
Βραβεύσεις θα υπάρξουν και μεταξύ των δύο ομάδων, με την αναμέτρηση να ξεκινά με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από την 40μελη χορωδία της ΔΕΗ.
Μετά τη λήξη του 619ου αγώνα των Βετεράνων, η ΔΕΗ θα παραθέσει επίσημο δείπνο στις δύο ομάδες στο εστιατόριο V’AMMOS, κλείνοντας με όμορφο τρόπο αυτή τη σημαντική ημέρα!

ALEX WEB RADIO/TV

Αυτός δεν μπορεί να κρίνει τη διοίκηση του Ολυμπιακού

Αυτός δεν μπορεί να κρίνει τη διοίκηση του Ολυμπιακού

06/05/2014

Αυτός δεν μπορεί να κρίνει τη διοίκηση του Ολυμπιακού!

Φαντάζομαι θα διαβάσατε την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού σχετικά με την αντιμετώπιση που είχαν οι προσπάθειες του για αθλητική ανάπτυξη, από τον απερχόμενο δήμαρχο και το επιτελείο του... Μονάχα αδιαφορία και άρνηση σε κάθε πρόταση, χωρίς μια ουσιαστική δικαιολογία...
Μέσα σε αυτό το επιτελείο του, υπάρχει και ο κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος, για τον οποίο είχαμε διαβάσει και σε παλαιότερο δημοσίευμα εδώ στο OL24. O κ. Ευσταθόπουλος λοιπόν, αναλαμβάνει να απαντήσει στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό... (ο νάνος που όρθωσε ανάστημα απέναντι στον Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιά!) Ας πάρουμε κομμάτι-κομμάτι την απάντηση του για να τον ξεμπροστιάσουμε...
"Ευτυχώς η προεκλογική περίοδος φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της και θα σταματήσουν οι λάθος χειρισμοί, από όπου και αν προέρχονται, που το μόνο που πετυχαίνουν είναι να διχάζουν τον πειραϊκό λαό!"
Η ενημέρωση βαφτίστηκε διχασμός, γιατί αυτή την λέξη έχουμε επιλέξει για να κάνουμε προεκλογική εκστρατεία απέναντι στις άλλες παρατάξεις...
"Το μόνο που δεν ήθελε να δει ο Πειραιώτης ψηφοφόρος σε αυτές τις εκλογές ήταν η εμπλοκή φορέων, ιδεών, συλλόγων, αγαπημένων προσώπων που υπερβαίνουν τα στενά όρια του Δήμου Πειραιά, σε έναν ανηλεή πόλεμο εντυπώσεων... που μόνοι κερδισμένοι βγαίνουν ο διχασμός και η διχόνοια!"
Ανηλεής πόλεμος εντυπώσεων είναι η αδιαφορία σας και άρνηση σας σε κάθε τι που αφορά Ολυμπιακό; Δεν νομίζω...
"Δε γίνεται να πιστεύει κανείς ότι ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, θυμήθηκε σήμερα, 10 μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές, να κατακεραυνώσει τον Δήμαρχο Πειραιά για την πορεία 3,5 ετών της δημοτικής αρχής.
Πού είναι όλα αυτά τα παράπονα στο πέρασμα των 3,5 ετών. Γιατί δεν υπήρχαν τόσο σημαντικά προβλήματα ή εκείνοι που διοικούσαν τον Ερασιτέχνη δεν ήταν επαρκείς ώστε να θέσουν τα ζητήματα επί τάπητος στην ώρα τους."
Κύριε Ευσταθόπουλε σε άλλο δήμο βρίσκεται καθημερινά; Αλήθεια ο κ. Μιχαλολιάκος δεν σας ενημέρωσε πριν γράψετε το άρθρο σας για το πόσες φορές οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή μαζί του και αυτός τους έκλεινε την πόρτα;
Κύριε Ευσταθόπουλε, θα πρέπει να είστε πολύ θρασύς για να τολμάτε εσείς να χαρακτηρίζεται την διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ως μη επαρκή... την ώρα που τα τελευταία τρία χρόνια έχουν να επιδείξουν έργο που εσείς και ο απερχόμενος δήμαρχος σας, δεν θα μπορούσε να κάνει ούτε σε 10 ζωές...
Αλλά τι άλλο θα μπορούσε κανείς να περιμένει από έναν ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ που έχει διαφήμιση στο site του από την Βιανέξ και έχει υπαλληλική σχέση με τον ιδιοκτήτη της DPG... Και για όσους δεν το γνωρίζουν να το πούμε (άλλωστε ο ίδιος μας το λέει στο βιογραφικό που έχει δημοσιεύσει μιας και είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος) ότι ο κ. Ευσταθόπουλος είναι σύμβουλος του προέδρου της DPG... του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ντε... του προέδρου της Dimitris Pavlou Giannakopoulos και προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός...
"Και εγώ θα είμαι ο τελευταίος που θα πω ότι στον τομέα του αθλητισμού και ιδίως των υποδομών έγιναν θαύματα".
Μάλιστα... ο τελευταίος είσαι σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, αλλά την άποψη την εκφράζεις...
"Τηρουμένων των αναλογιών όμως και δεδομένης της οικονομικής κρίσης, προσπαθήσαμε να είμαστε αν μη τι άλλο αξιοπρεπείς ως Δημοτική Αρχή".
Εδώ είναι και το μεγάλο ερωτηματικό... Αφού ο Ολυμπιακός απ’ ότι λέει στην ανακοίνωση του δεν ζήτησε από τον δήμο να βάλει το χέρι στην τσέπη, για ποιο λόγο δεν "εκμεταλλευτήκατε" κάποια από τις προτάσεις που σας έκανε έτσι ώστε να έχετε τώρα να προβάλλετε και έργο;
"Και ρωτώ... Δεν αντιλαμβάνονται εκείνοι που επέλεξαν να εμφανίσουν αυτήν την επιστολή τώρα, ότι και βλάπτουν την ιδέα του Ολυμπιακού και συνάμα ηρωποιούν τον Δήμαρχο Πειραιά (κάτι που φαντάζομαι δεν επιθυμούν και ούτε βέβαια ο Βασίλης Μιχαλολιάκος έχει ανάγκη) στα μάτια του απλού φιλάθλου του Ολυμπιακού;"
Σας παρακαλώ κ. Ευσταθόπουλε... εσείς ο σύμβουλος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου του "εφευρέτη της αλητείας" θα μας μιλήσετε για την ιδέα του Ολυμπιακού; ΕΣΕΙΣ; Είναι ποτέ δυνατόν;
"Μα είναι ποτέ δυνατόν να πιστέψει κανείς, ότι ο Δήμαρχος Πειραιά, ο εκάστοτε Δήμαρχος Πειραιά θα ενεργούσε κατά τρόπο ώστε να βλάψει το σημαντικότερο αθλητικό σύλλογο της χώρας, που πρεσβεύει τον Πειραιά επάξια εδώ και δεκαετίες σε Ελλάδα και Ευρώπη;"
Με συγχωρείτε αλλά ούτε ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά, αλλά ούτε και εσείς, ούτε και κανένας, δεν έχει διαψεύσει ούτε ένα γράμμα από την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη... Ακόμα και στην υποτιθέμενη απάντηση που βγάλατε δεν υπάρχει καμία διάψευση...
Δεδομένου των παραπάνω λοιπόν, ΝΑΙ αυτό πιστεύουμε, ότι λόγω της εμπάθειας και αδιαφορίας που έδειξε ο απερχόμενος δήμαρχος και το επιτελείο του δεν βλάψατε τον Ολυμπιακό, αλλά την αθλητική ανάπτυξη του Πειραιά...
"Μην εξετάζοντας λοιπόν την ουσία αυτή καθ' εαυτή, από επικοινωνιακής απόψεως και μόνο, η αψυχολόγητη αυτή ενέργεια μόνο επιβλαβής μπορεί να είναι για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό ή μάλλον πιο σωστά για τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη, στα μάτια του απλού φιλάθλου".
Ο σύμβουλος του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός λοιπόν, ο κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος συνεχίζει και βάλει εναντίον της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, προσπαθώντας να επηρεάσει γνώμες και να καθοδηγήσει τους αναγνώστες του σε ότι τον συμφέρει...
"Καθώς ο Ολυμπιακός όπως προείπα είναι ιδέα. Είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις. Μας υπερβαίνει όλους. Και αυτή άλλωστε ήταν πάντα και η μαγεία αυτού του συλλόγου όταν Πρόεδρος και απλός φίλαθλος γίνονταν ένα στις μεγάλες χαρές και τις λύπες... Όταν Ολυμπιακός και Δήμος Πειραιά βάδιζαν δίπλα δίπλα.
Και τώρα το μόνο που καταφέρνουμε τι είναι;;;;
Ρητορικό το ερώτημα..."
Και επαναλαμβάνω... (γίνομαι κουραστικός το ξέρω, αλλά είναι εξαιρετικά σημαντικό να ξέρουμε ποιον έχουμε απέναντι μας) Ο εξαρτημένος από διαφήμιση της Βιανέξ (φαρμακευτική της οικογένειας Γιαννακόπουλου, ιδιοκτήτριας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός) και σύμβουλος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (εφευρέτη της αλητείας σύμφωνα με δικά του λεγόμενα) ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ να μας μιλάει για καμιά ιδέα του Ολυμπιακού! Δεν ανέχομαι να μας κάνει κανένα μάθημα Ολυμπιακοφροσύνης, δεν ανέχομαι να μιλάει αυτός για τον κόσμο του Ολυμπιακού και πάνω από όλα ΑΥΤΟΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κρίνει και να κατακρίνει την διοίκηση του Ολυμπιακού!!!
Θα μου επιτρέψετε να κάνω και εγώ ένα ρητορικό ερώτημα...
Τη δήλωση "εγώ είμαι ο εφευρέτης της αλητείας" ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, την σκέφτηκε μόνος του ή χρειάστηκε και κάποιον από τους συμβούλους του;


ALEX WEB RADIO/TV

"Μαζουακού και Ντελόρ εξετάζει ο Ολυμπιακός"

"Μαζουακού και Ντελόρ εξετάζει ο Ολυμπιακός"

Γαλλικά δημοσιεύματα θέλουν τον Ολυμπιακό να εξετάζει τις περιπτώσεις των Αρτούρ Μαζουακού και Αντί Ντελόρ, παίκτες που έχει στο στόχαστρο της και η Λανς.
Καθημερινά είναι τα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ του εξωτερικού που συνδέουν το όνομα του Ολυμπιακού με ποδοσφαιριστές συλλόγων ανά την Ευρώπη. Αυτή την φορά η ιστοσελίδα "www.lensois.com" ανακινεί την υπόθεση που αφορά του Αρτούρ Μαζουακού και Αντί Ντελόρ.



Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές τα ονόματα των οποίων παίζουν πολύ εσχάτως στον γαλλικό Τύπο ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι των Πειραιωτών. Ο Μαζουακού είναι 21 ετών και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ στην Βαλανσιέν. Προϊόν των Ακαδημιών του γαλλικού συλλόγου, ο Μαζουακού έκανε το ντεμπούτο του τον Αύγουστο του 2013 στην αναμέτρηση κόντρα στην Τουλούζ.

Το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο του 2014, οπότε είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του. Ο Ολυμπιακός πιθανότατα θα αναζητήσει αριστερό μπακ (ο Μπονγκ δεν ικανοποίησε τον Μίτσελ και ο Χολέμπας ίσως ψαχτεί να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα), ο Ισά είναι άνθρωπος που γνωρίζει την γαλλική αγορά πολύ καλά και ίσως ο 21χρονος αριστερός μπακ είναι ένας από τους παίκτες που έχει στην λίστα του.

Όσον αφορά στον Αντί Ντελόρ, είναι επιθετικός και ανήκει στην γαλλική Τουρ. Ο 23χρονος φορ διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Έχει πετύχει συνολικά 20 γκολ στις 35 φετινές του εμφανίσεις και έχει συμβόλαιο με την ομάδα του έως το 2016. Η τιμή του κυμαίνεται λίγο πάνω από το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Αμφότεροι ενδιαφέρουν την Λανς, η οποία κοιτάζει από τώρα τον τρόπο που θα ενισχύσει το ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και πολύ περισσότερο από την στιγμή που θα παίζει στο Championnat.

Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας, Καέν και Λανς ισοβαθμούν καταλαμβάνοντας την 2η και 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα αντίστοιχα, έχοντας να αντιμετωπίσουν την "απειλή" των Νανσί (57 βαθμούς) και Νιόρ (56 βαθμούς) που ακολουθούν αμέσως μετά.

Ο γαλλικός Τύπος λοιπόν βλέπει στο πρόσωπο του Ολυμπιακού έναν πολύ σοβαρό αντίπαλο στα σχέδια της Λανς να αποκτήσει τους Μαζουακού και Ντελόρ.

"Οι στόχοι της Λανς, Μαζουακού και Ντελόρ, παρακολουθούνται επίσης από τον Ολυμπιακό. Αυτό σημαίνει ένας πολύ δυνατός ανταγωνιστής στα σχέδια της Λανς, καθώς το πειραϊκό κλαμπ έχει ήδη προκριθεί στο επόμενο Champions League της περιόδου 2014-15.

Επομένως, ακόμη και αν πετύχει την άνοδο της, η Λανς θα πρέπει να κάνει πάρα πολλά για να κερδίσει τους παίκτες από μια ομάδα που θα παίξει στην διοργάνωση με το μεγαλύτερο πρεστίζ στην Ευρώπη", τονίζει χαρακτηριστικά το γαλλικό δημοσίευμα.


ALEX WEB RADIO/TV

Πήρε τον Σίλβα από την Μπενφίκα

Πήρε τον Σίλβα από την Μπενφίκα

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι ο 20χρονος Πορτογάλος κυνηγός, Σανσιντίνο Σίλβα, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Γουϊνέα. Οι Πειραιώτες τον απέκτησαν από την Μπενφίκα.
Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Σανσιντίνο Σίλβα. Προϊόν των Ακαδημιών της Μπενφίκα, ο γεννημένος στις 5 Μαρτίου του 1994 και με καταγωγή από την Γουινέα κυνηγός θα φοράει τα ερυθρόλευκα από την νέα σεζόν.



Το συμβόλαιο του με τον σύλλογο της Λισσαβώνας ολοκληρώθηκε και ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα εξασφαλίζοντας την υπογραφή του, αφού η περίπτωση του είχε κινήσει το ενδιαφέρον και της Πόρτο.

Καλό του πόδι είναι το δεξί και αγωνίζεται κυρίως ως ακραίος κυνηγός ή δεύτερος επιθετικός, με βασικό του προσόν την ταχύτητα.

Προβιβάστηκε την φετινή σεζόν από την U-19 στην δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα, με την οποία αγωνίστηκε σε 7 ματς με απολογισμό 2 γκολ.

Ο Σίλβα αρχικά προορίζεται για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

Ωστόσο το σίγουρο είναι πως θα περάσει και από το μικροσκόπιο του Μίτσελ προκειμένου ο Ισπανός τεχνικός να πάρει μια πρώτη γεύση από τις δυνατότητες του και να διαπιστώσει αν ο 20χρονος άσος μπορεί να σταθεί στην πρώτη ομάδα.

Ο 20χρονος επιθετικός, Σανσιντίνο Σίλβα, έχει παίξει σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Έχει 2 ματς και 1 γκολ με την Κ-16, 29 συμμετοχές και 8 τέρματα με την Κ-17, 9 παιχνίδια και 5 γκολ με την Κ-18, ενώ στην Κ-19 έχει αγωνιστεί 8 φορές δίχως να σκοράρει.

Ο Σίλβα εν δράσει:



ΑLEX WEB RADIO/TV

Ολυμπιακός - Άρης 77-44

Ολυμπιακός - Άρης 77-44

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στην τρίτη περίοδο, ενώ έπαιξε και καταπληκτική άμυνα στο δεύτερο μέρος, κρατώντας στους 17 πόντους στην επίθεση τον Άρη, τον οποίο και κέρδισε με 77-44. Οι Πειραιώτες έκαναν το 1-0 στα playoffs και με νίκη στο Αλεξάνδρειο παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά.
Για το πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης των playoffs, ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Άρη με σκορ 77-44, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το 1-0 στη προημιτελική σειρά, σε ένα παιχνίδι που κράτησε λιγότερο από μιάμιση ώρα. Η δεύτερη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη (8/5) στη Θεσσαλονίκη και εφόσον οι Πειραιώτες κερδίσουν και στο Αλεξάνδρειο τότε θα πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά της Basket League.


Ο πρωταγωνιστής

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος ήταν τόσο ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 18 πόντους (4/4δ, 3/5τρ), όσο και ο πρώτος πασέρ της αναμέτρησης με 5 ασίστ. Δείχνει σε πολύ κατάσταση και με το παιχνίδι του έδωσε ρυθμό στην ομάδα ειδικά στην καθοριστική τρίτη περίοδο