ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Οι Νέοι κέρδισαν την Ξάνθη με 2-0

Οι Νέοι κέρδισαν την Ξάνθη με 2-0

Οι Νέοι του Ολυμπιακού κέρδισαν με σκορ 2-0 την Ξάνθη στο Ρέντη, χάρη στα γκολ των Λύρα και Σούκια.
Για το πρωτάθλημα Νέων (Κ-20), οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν επί της Ξάνθης με σκορ 2-0 στο Ρέντη, χάρη στα γκολ των Λύρα (43') και Σούκια (65').

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού (Στορκ): Γιαννιώτης, Καραγκούνης, Σωτηράκος, Λεάντρο, Ρουγκάλας, Δ. Σιώπης, Λύρας, Βουτσιώτης, Μ. Σιώπης, Σούκιας, Ιωαννίδης.


www.redplanet.gr/

Συγκίνηση με Ζιοβάνι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"!

Συγκίνηση με Ζιοβάνι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"!

Ο λαός του Ολυμπιακού αποθέωσε τον τεράστιο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Το RedPlanet.gr ήταν εκεί. Δείτε τρία βίντεο.
Πάνω από είκοσι χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού αποθέωσαν τον μάγο της μπάλας, Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα, το απόγευμα του Σαββάτου (20/10) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βράβευσε τον Βραζιλιάνο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος φόρεσε για μία εξαετία την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα, ενώ στα μάτριξ του γηπέδου είδαμε ένα βίντεο με ωραίες ποδοσφαιρικές στιγμές του Ζιοβάνι με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος.

Πριν από την έναρξη του εντός έδρας αγώνα Πρωταθλήματος με την Ξάνθη, ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον 40άχρονο, πλέον, "Ζιο".

Οι φίλαθλοι της πειραϊκής ομάδας σηκώθηκαν όρθιοι και αποθέωσαν τον αγαπημένο τους Ζιοβάνι, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο και είπε σε άπταιστα ελληνικά: "Σας αγαπώ όλους". Κι εμείς σε αγαπάμε, "Ζιο".

Στιγμές ανατριχίλας και συγκίνησης στο φαληρικό γήπεδο. Ξύπνησαν όλες οι όμορφες αναμνήσεις που ζήσαμε με τον Βραζιλιάνο παικταρά.


 
Ο Ζιοβάνι ύψωσε τα χέρια και ευχαρίστησε τους φίλους του Θρύλου, δείχνοντας την καρδιά του. Μάλιστα, έτρεξε προς το πέταλο της "7" και υποκλίθηκε στο μεγαλείο του ερυθρόλευκου λαού, ο οποίος δεν σταμάτησε να επευφημεί τον μπαλαδόρο. Τα συνθήματα "Ζιοβάνι Ολιβέιρα, οε, οε" και "βάλε μέσα τον Ζιοβάνι να κα@λ@σει το λιμάνι", δόνησαν την ατμόσφαιρα.


 
Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ετοίμασαν ένα πανό για τον "Ζιο", στο πέταλο της "Θύρας 7". "Obrigado por estas entre nos mago da bola!", έγραφε χαρακτηριστικά. "Ευχαριστούμε που είσαι ανάμεσά μας μάγε της μπάλας", στη γλώσσα μας.





 


www.redplanet.gr/

Κωστένογλου: "Καθοριστικό το δεύτερο γκολ"

Κωστένογλου: "Καθοριστικό το δεύτερο γκολ"

Ο Νίκος Κωστένογλου στάθηκε στο δεύτερο γκολ, που κατά τη γνώμη μου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης.
Ο προπονητής της Ξάνθης εξέφρασε, παράλληλα, την αισιοδοξία του πως σύντομα τα πράγματα θα φτιάξουν για την ομάδα του.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Κωστένογλου:

Για το τι τον έκανε έξαλλο στις αρχές της επανάληψης: "Έγινα έξαλλος για τη στημένη φάση, από την οποία προήλθε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού. Υπήρχε υπεραριθμία. Προσπαθούσα να μεταφέρω ποιος παίκτης πρέπει να βρίσκεται εκεί, αν και το είχαμε δουλέψει πριν από τον αγώνα. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Σε τέτοια παιχνίδια, δεν πρέπει να αφαιρείσαι στιγμή. Το δεύτερο είναι από αυτά τα γκολ που πολύ δύσκολα μπαίνουν.

Είχαμε μία καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, με σωστή τακτική συμπεριφορά. Ο Ολυμπιακός δεν μας δημιούργησε προβλήματα, ενώ ήμασταν επικίνδυνοι σε κάποιες αντεπιθέσεις. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε από ένα στημένο. Την καλή μας εικόνα σε αυτό το διάστημα χάλασε το δεύτερο γκολ, το οποίο ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα. Λίγο μετά, ήρθε και το τρίτο. Θεωρητικά ήμασταν προετοιμασμένοι, αλλά δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Χάσαμε την ισορροπία μας στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ούτε απειλήσαμε ούτε αντιμετωπίσαμε την επιθετικότητα του Ολυμπιακού".

Για τα θετικά στοιχεία που κρατάει: "Τα θετικά στοιχεία είναι από το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε μία συγκροτημένη ομάδα, που αντιμετώπισε σωστα τον Ολυμπιακό. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά και το κάναμε με επιτυχία. Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να κάνει οργανωμένες επιθέσεις, για αυτό και δεν μας απείλησε ιδιαίτερα. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και παίξαμε σωστά. Θα μπορούσαμε, μάλιστα, να είχαμε προηγηθεί. Είναι μεγάλη υπόθεση να μην μπορεί ο Ολυμπιακός να δημιουργήσει ευκαιρίες. Μετά το 2-0, χάσαμε τον έλεγχο".

Για τη δύσκολη συνέχεια της ομάδας του: "Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Γνωρίζουμε τα προβλήματα που έχουμε και σύντομα θα βρούμε λύσεις. Μας λείπουν τα αποτελέσματα. Όσο ήμασταν συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς, προσπαθήσαμε να παίξουμε με αντεπιθέσεις κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Θέλουμε ιδιαίτερη δουλειά, το γνωρίζουμε, και ημέρα με την ημέρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Τα πράγματα δεν φαίνονται αισιόδοξα τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά θα τα κάνουμε εμείς αισιόδοξα".


www.redplanet.gr/

Ζαρντίμ: "Για αυτό... χτυπάμε από τις στημένες φάσεις!"

Ζαρντίμ: "Για αυτό... χτυπάμε από τις στημένες φάσεις!"

Ο Ολυμπιακός έχει πετύχει μέχρι στιγμής εννέα γκολ από τις στημένες φάσεις και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ εξήγησε το λόγο που η πειραϊκή ομάδα "χτυπάει" τον αντίπαλο μέσω κόρνερ και φάουλ.
Ενδιαφέρουσα ήταν η τοποθέτηση του Πορτογάλου προπονητή του Ολυμπιακού για το γεγονός πως ο Βασίλης Τοροσίδης δεν άρχισε στο βασικό σχήμα, στο εντός έδρας νικηφόρο παιχνίδι Πρωταθλήματος με την Ξάνθη (4-0).

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Λεονάρντο Ζαρντίμ:

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: "Αυτό που άλλαξε ήταν η εικόνα της αντίπαλης ομάδας. Στο πρώτο ημίχρονο, η Ξάνθη ήταν καλά οργανωμένη και στημένη στον αγωνιστικό χώρο, έκλεισε τα κενά και μας δυσκόλεψε. Στο δεύτερο μέρος, ο αντίπαλος έχασε την καλή οργάνωση και τον έλεγχο στο παιχνίδι του. Επίσης, η φυσική κατάσταση των παικτών της αντίπαλης ομάδας δεν ήταν καλή σε αυτό το διάστημα. Εμείς, εκμεταλλευτήκαμε τα κενά που άφησε η Ξάνθη και δείξαμε την ποιότητα που μπορούμε να έχουμε στο παιχνίδι μας".

Για τις δυσκολίες που συνάντησε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο: "Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο μέρος δεν κάναμε ευκαιρίες. Ωστόσο, όλες οι ευκαιρίες του αγώνα προήλθαν από μας. Η Ξάνθη απείλησε μόνο από κάποιες επικίνδυνες αντεπιθέσεις που είχε. Από τη στιγμή που μπαίνει το πρώτο γκολ, ο αντίπαλος αναγκάζεται να ανοιχθεί. Σε αυτό το σημείο μπορούμε να βρούμε την ευκαιρία για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αυτός είναι και ο λόγος που δουλεύουμε πολύ τις στημένες φάσεις. Ξεπερνάμε τη δυσκολία όταν ο αντίπαλος παίζει σφιχτή άμυνα. Έχουμε πετύχει, ήδη, εννέα γκολ από στημένες φάσεις".

Για το γεγονός πως έμεινε στον πάγκο ο Βασίλης Τοροσίδης: "Δόξα τον Θεό, έχουμε κι άλλους παίκτες στη θέση αυτή. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, κάποιοι άλλοι βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και για αυτό έπαιξε άλλος στη θέση του Τοροσίδη. Είχαμε διακοπή κι έπαιξε δύο παιχνίδια με την Εθνική, γεγονός που προκαλεί κούραση. Δεν ήταν στο 100% και προτίμησα άλλο παίκτη στη θέση του, που βρίσκεται στο 100%".

Για την εμφάνιση του Πάουλο Μασάντο: "Ο Πάουλο μπορεί να αγωνιστεί σε δύο-τρεις διαφορετικές θέσεις. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήταν καλός, αλλά στο δεύτερο σαφώς και βελτιώθηκε. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει όπου του ζητηθεί μπορεί να μας βοηθήσει".

Για το ποιος θα παίξει βασικός τερματοφύλακας κόντρα στη Μονπελιέ επί γαλλικού εδάφους: "Έχω αποφασίσει ποιος θα παίξει, αλλά πρώτα θα το μάθουν οι ίδιοι οι παίκτες".


www.redplanet.gr/

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Ξάνθης με σκορ 4-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το Σάββατο (20/10). Κορυφαίοι Χολέμπας και Τζεμπούρ, πολύ καλός ο Μανωλάς, τίποτα ιδιαίτερο από Γκρέκο, Μασάντο και Αμπντούν.
Την 7η νίκη του σε 7 ματς πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ξάνθη το απόγευμα του Σαββάτου (20/10) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για το πρωτάθλημα της Super League. Οι ερυθρόλευκοι σκόραραν με τους Μανωλά (37'), Χολέμπας (51') και Τζεμπούρ (54', 64') που ήταν και συνολικά οι κορυφαίοι σε απόδοση παίκτες των γηπεδούχων. Αντίθετα δεν ικανοποίησαν με την παρουσία τους οι Αμπντούν, Μασάντο και Γκρέκο.


Κάρολ: Ήσυχο απόγευμα για τον Βορειοϊρλανδό γκολκίπερ που σπανίως χρειάστηκε να επέμβει και όταν το έκανε ήταν σταθερός και αποτελεσματικός.

Μανιάτης: Σε ρόλο δεξιού μπακ κόντρα στην Ξάνθη και όσο κι αν φαίνεται παράξενο, έδειξε λίγο έξω από τα νερά του. Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης έχασε πολύ εύκολα τον Μαρσελίνιο σε μια φάση που ο Βραζιλιάνος κυνηγός θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ για τους Ακρίτες. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και η αλήθεια είναι πως προτίμησε να διασφαλίσει πρώτα τα μετόπισθεν και μετά να βγει μπροστά. Ίσως υποσυνείδητα να κράτησε δυνάμεις για το ματς με τη Μονπελιέ, αφού η αλήθεια είναι πως παίζει σχεδόν ασταμάτητα εδώ και ένα χρόνο...

Κοντρέρας: Καλό ματς για τον Χιλιανό στόπερ. Έχει την εμπειρία να καλύπτει τις αδυναμίες του κόντρα σε ταχύτερους αντιπάλους και με τις σωστές τοποθετήσεις του συχνά προλαβαίνει τους κινδύνους που πάνε να δημιουργηθούν προς την εστία της ομάδας του. Ξέρει να προωθεί έξυπνα και με ασφάλεια το παιχνίδι στη μεσαία γραμμή. Θετική η παρουσία του Πάμπλο στο ματς.

Μανωλάς: Στο 37' με εξαιρετική κεφαλιά μετά από χτύπημα φάουλ του Μασάντο άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον επικίνδυνο Μαρκόφσκι και συνολικά οι επεμβάσεις του ήταν άκρως αποτελεσματικές. Ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι ο 21χρονος στόπερ και δείχνει πως μπορεί να εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό στόπερ.

Χολέμπας: Σαν να του έκανε καλό ο τραυματισμός που είχε με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς ο Χολέμπας μένοντας εκτός δράσης για ένα δεκαήμερο φόρτισε τις μπαταρίες του, πήρε τις απαραίτητες ανάσες και εμφανίστηκε ανανεωμένος κόντρα στην Ξάνθη. Με τον Ολυμπιακό να "γέρνει" από αριστερά, ο 27χρονος μπακ - χαφ έκανε αμέτρητες κούρσες από την πλευρά του, δημιούργησε ουκ ολίγα προβλήματα στην άμυνα Ξάνθης και με ένα πολύ έξυπνο σουτ πέτυχε το 2-0 για τον Ολυμπιακό στο 51'. Εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης.

Μοδέστο: Μια από τις κλασικές του εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Κορσικανός κόντρα στην Ξάνθη. Είναι μαχητής και φιλότιμος, τα δίνει όλα στο γήπεδο και προσφέρει ανασταλτικά στηρίγματα στους συμπαίκτες του. Παιχνίδι από πίσω δεν μπορεί να φτιάξει, ούτε είναι πλεόν αρκετά γρήγορος, ωστόσο με την εμπειρία του δεν έχει πρόβλημα σε τέτοια ματς.

Γκρέκο: Καλύτερος από άλλες φορές αλλά και πάλι δίχως να ικανοποιήσει απόλυτα με την απόδοση του. Δεν είναι κακός παίκτης ο Ιταλός μέσος, ωστόσο ακόμη δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί πλήρως στα νέα δεδομένα της καριέρας του. Ίσως του λείπει ο ρυθμός στο παιχνίδι του, καθώς δεν έχει χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα μέχρι στιγμής από τον Ζαρντίμ. Έχει καλές μεταβιβάσεις και προσπαθεί στο ανασταλτικό κομμάτι, όμως πρέπει να βελτιωθεί περαιτέρω για να προσφέρει όσα περιμένει ο Ολυμπιακός από εκείνον.

Μασάντο: Αγωνίστηκε στην κανονική του θέση, ωστόσο δεν έδειξε κάτι εξαιρετικό. Είναι κινητικός, ζητάει την μπάλα, δίνει βοήθειες και ανασταλτικά, όμως δεν έχει το εύκολο γκολ. Τα στημένα του είναι καλά αλλά θα πρέπει να ανεβάσει κι άλλο τον ρυθμό του ώστε να μπορεί κάποιος να ισχυριστεί πως ο Πορτογάλος μέσος αποτελεί ηγετική μορφή για τον Ολυμπιακό στον αγωνιστικό χώρο. Την Τετάρτη πάντως κόντρα στη Μονπελιέ θα πρέπει να εμφανιστεί καλύτερος...

Φουστέρ: Ό,τι γνωρίζουμε γι' αυτόν ως παίκτη, το είδαμε και κόντρα στην Ξάνθη. Ξεκίναγε από θέση δεξιού κυνηγού αλλά συνεχώς συνέκλινε προς τον άξονα και την πλάτη του Τζεμπούρ. Έτρεξε ασταμάτητα, είχε ένα καταπληκτικό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και προσπάθησε να τροφοδοτήσει τους συμπαίκτες του προτιμώντας το παιχνίδι "με τη μια". Σίγουρα δεν εντυπωσίασε με την απόδοση του, είχε όμως μια θετική παρουσία σε γενικά πλαίσια.

Αμπντούν: Διάθεση να προσφέρει είχε σίγουρα. Ωστόσο δεν μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι κατάφερε και πολλά. Δεν δίστασε να πάρει πρωτοβουλίες, με τις περισσότερες προσπάθειες του όμως να είναι ημιτελής. Μοιάζει να βρίσκεται σε κάμψη τις τελευταίες εβδομάδες ο Αλγερινός εξτρέμ.

Τζεμπούρ: Ανούσιο πρώτο μέρος για τον Αλγερινό που ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του στην επανάληψη, όταν και πέτυχε δύο γκολ (54', 64') με το δεύτερο να είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών. Πίεσε την αντίπαλη άμυνα, προσπάθησε να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του και ήταν πληθωρική η εν γένει παρουσία του στην επανάληψη. Άφησε τη θέση του στον Βλαχοδήμο στο 79'.

Τοροσίδης: Μπήκε στο ματς αντί του Χολέμπας στο 70' και με το σκορ στο 4-0 δεν είχε και πολλούς λόγους για να πιεστεί. Κράτησε τη θέση του αριστερού μπακ και μέχρι εκεί.

Μήτρογλου: Αντικατέστησε τον Μασάντο στο 70' και η καλύτερη στιγμή του ήταν στο 85', όταν μετά από μεταβίβαση του Φουστέρ απείλησε με δυνατό αριστερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να βρίσκει στο εξωτερικό του δεξιού δοκαριού και να καταλήγει άουτ.

Βλαχοδήμος: Πέρασε στη θέση του Τζεμπούρ στο 79' και στο 90' είχε μια πολύ όμορφη προσπάθεια, όταν σε σέντρα - σουτ που επιχείρησε από αριστερά η μπάλα για λίγο δεν κατέληξε στα δίχτυα. Ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση του νεαρού άσου με τα ερυθρόλευκα, με την ελπίδα να τον δούμε περισσότερο στο μέλλον.


www.redplanet.gr/

Ολυμπιακός - Ξάνθη 4-0 (videos)

Ολυμπιακός - Ξάνθη 4-0 (videos)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε το Σάββατο (20/10) με σκορ 4-0 της Ξάνθης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", έχοντας εξαιρετική απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο. "Εφτά στα εφτά" έχουν οι ερυθρόλευκοι στο πρωτάθλημα. Σκόρερ οι Μανωλάς (37'), Τζεμπούρ (54', 64') και Χολέμπας (51').
Την έβδομη νίκη του σε εφτά παιχνίδια πρωταθλήματος πέτυχε το Σάββατο (20/10) ο Ολυμπιακός που επικράτησε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" της Ξάνθης με σκορ 4-0, χάρη στα τέρματα των Μανωλά (37'), Χολέμπας (51') και Τζεμπούρ (54', 64'). Ειδικά το δεύτερο προσωπικό τέρμα του "τρομοκράτη" ήταν για Όσκαρ! Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν πως εκτός από νίκες, μπορούν να παίξουν και καλό ποδόσφαιρο, όπως έκαναν ειδικά στο πρώτο 20λεπτο της επανάληψης όταν και πέτυχαν τρία τέρματα σε αυτό το διάστημα!
Λίγο η επίσκεψη και τα "γκάζια" του Βαγγέλη Μαρινάκη προ ολίγων ημερών (18/10) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, λίγο η "μαγεία" που έφερε μαζί του στο Φάληρο ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα, "βοήθησαν" ώστε οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να δείξουν μεγάλη διάθεση στο ματς και να ικανοποιήσουν τους οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν το απόγευμα στις εξέδρες του γηπέδου.

Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει στην απόδοση των Χοσέ Χολέμπας (επέστρεψε καλύτερος μετά τον τραυματισμό του) και Ράφικ Τζεμπούρ που έδειξαν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και μάλιστα λίγο πριν το πολύ κρίσιμο ματς του Ολυμπιακού με τη Μονπελιέ (24/10) στη Γαλλία για το Champions League. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βράβευσε τον Ζιοβάνι για την μεγάλη προσφορά του στον Ολυμπιακό.

Ο αγώνας

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ παρέταξε τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-3-3. Την εστία υπερασπίστηκε ο Κάρολ. Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά, αγωνίστηκαν οι Μανιάτης, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας. Ο Μοδέστο ήταν ο καθαρόαιμος αμυντικός μέσος, με τον Μασάντο σε θέση μέσα δεξιά στο κέντρο και τον Γκρέκο σε θέση μέσα αριστερά. Ο Τζεμπούρ αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης, με τον Φουστέρ να καλύπτει τη δεξιά πτέρυγα της μεσοεπιθετικής γραμμής και τον Αμπντούν την αριστερή πλευρά.

Η ατμόσφαιρα ήταν θερμή. Η παρουσία του Ζιοβάνι βοήθησε αρκετά! Οι ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, πίεσαν αρκετά ψηλά τη φορά αυτή, αλλά η Ξάνθη είχε την πρώτη καλή στιγμή. Πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό, ο Μαρσελίνιο ελίχθηκε από αριστερά στην περιοχή, αλλά σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλά στημένοι πάνω στο χορτάρι, κλείνοντας τους διαδρόμους μπροστά από την εστία του Βιβιανί. Ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και αρκετούς παίκτες με διάθεση για καλό ποδόσφαιρο. Οι Χολέμπας και Αμπντούν έκαναν ό,τι ήθελαν από την αριστερή πλευρά, αλλά κάτι έλειπε στην τελική προσπάθεια από τους παίκτες του Ζαρντίμ.

Στο 22', ο Πλατέλλας βρέθηκε εντός περιοχής, σε θέση μέσα δεξιά, ύστερα από πάσα του Μαρσελίνιο στην πλάτη της ερυθρόλευκης άμυνας, με τον Μοδέστο να προλαβαίνει και να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ. Στο 24', ο Μασάντο "άγγιξε" το γκολ. Ωραία πάσα στον κενό χώρο από τον Αμπντούν, ο Πορτογάλος μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, πλάσαρε με το δεξί από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Βιβιανί με εντυπωσιακή απόκρουση κράτησε το μηδέν στην εστία του. Στο 25', ο Βασιλακάκης δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, με τον Κάρολ να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.

Η Ξάνθη θα μπορούσε να μείνει με παίκτη λιγότερο στο 29', όταν ο Μαρσελίνιο χτύπησε στο πρόσωπο τον Μανιάτη. Ο διαιτητής τιμώρησε τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό με κίτρινη κάρτα. Στο 33', η ακριτική ομάδα βγήκε στην αντεπίθεση, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ολυμπιακού. Ο Μάνταλος πάσαρε αριστερά στον Καζούμπα, που επιχείρησε ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ απέναντι στον Κάρολ, αλλά η μπάλα κατέληξε απελπιστικά άουτ.

Στο 36', οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού φώναξαν σύνθημα για τον Ζιοβάνι και στο 37' οι Πρωταθλητές άνοιξαν το σκορ! Ο Γκρέκο με ωραία ατομική ενέργεια κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή. Ο Μασάντο ανέλαβε την εκτέλεση από θέση μέσα αριστερά και ο Μανωλάς με έξοχη κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Βιβιανί. Αυτό είναι το πρώτο επίσημο γκολ του 21άχρονου κεντρικού αμυντικού με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Η πειραϊκή ομάδα σκόραρε σε κρίσιμο σημείο. Οκτώ λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους. Οι ερυθρόλευκοι είχαν διάθεση, αλλά ελάχιστες ευκαιρίες. Εκμεταλλεύτηκαν μία από τις δύο καλές στιγμές που είχαν στο πρώτο μέρος και απέκτησαν προβάδισμα νίκης.

Στο 48', ο Μασάντο τροφοδότησε τον Αμπντούν, ο οποίος σέντραρε από τα δεξιά, ο Τζεμπούρ πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, έκανε την προβολή με το αριστερό, αλλά δεν βρήκε στόχο. Η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Ο Ολυμπιακός είχε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και απείλησε σαφώς περισσότερες φορές. Στο 49', ο Φουστέρ βρήκε κενό χώρο έξω από την περιοχή, επιχείρησε δεξί φαλτσαριστό σουτ, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και να σκάει πάνω στη γραμμή.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν σαν λυσσασμένοι στο δεύτερο μέρος! Στο 51', ο εξαιρετικός Χοσέ Χολέμπας "έγραψε" το 2-0! Ο Αμπντούν, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο μετατοπίστηκε σε θέση δεξιού εξτρέμ, εκτέλεσε με πάσα κόρνερ από τα αριστερά, ο Χολέμπας έγινε αποδέκτης, επιχείρησε αριστερό σουτ από θέση μέσα δεξιά, ο Βιβιανί δεν μπόρεσε να απομακρύνει στην αριστερή γωνία της εστίας του και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Ο 28άχρονος Γερμανός έφτασε τα τρία γκολ στη φετινή Super League! Όλα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".


Οι ποδοσφαιριστές του Ζαρντίμ αφήνιασαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 54', ο Χολέμπας εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Τζεμπούρ πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0! Ο Αλγερινός επιθετικός έφτασε τα επτά γκολ στο φετινό Πρωτάθλημα. Σε εννέα λεπτά στην επανάληψη, οι Νταμπλούχοι μέτρησαν δύο γκολ και τέσσερις φάσεις!

Ουσιαστικά, ο νικητής είχε κριθεί από πολύ νωρίς. Και στο δεύτερο ημίχρονο, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού απόλαυσαν θέαμα. Στο 64', ο Τζεμπούρ "σήκωσε στο πόδι" το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", πετυχαίνοντας ένα γκολ αλά Ζιοβάνι! Ιεροσυλία; Ίσως! Ο "τρομοκράτης" δέχθηκε πάσα από τον Φουστέρ έξω από την περιοχή. Με το αριστερό έφερε την μπάλα στο δεξί και με σουτ στην κίνηση "κρέμασε" τον Βιβιανί! Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 4-0 με μία εκπληκτική έμπνευση του Αλγερινού επιθετικού, ο οποίος έφτασε τα οκτώ γκολ (σε έξι αγώνες!).

Στο 70', ο Ζαρντίμ προχώρησε σε διπλή αλλαγή. Ο Τοροσίδης πήρε τη θέση του Χολέμπας κι έπαιξε για δεύτερο σερί ματς Πρωταθλήματος σε θέση αριστερού μπακ (πάλι ως αλλαγή), ενώ ο Μήτρογλου αντικατέστησε τον Μασάντο. Ο Φουστέρ μετατοπίστηκε στο κέντρο, σε θέση μέσα δεξιά, ο Τζεμπούρ πέρασε αριστερά και ο "πιστολέρο" στην κορυφή της επίθεσης. Το ερυθρόλευκο πάρτι στις εξέδρες δεν σταμάτησε λεπτό, καθώς ο κόσμος έβλεπε την ομάδα του να αποδίδει και καλό ποδόσφαιρο. Τρία γκολ σε δεκαεννέα λεπτά, δεν μπαίνουν κάθε ημέρα. Στο 77', ο Τζεμπούρ έφτασε μια ανάσα από το χατ τρικ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της αντίπαλης εστίας, στο δεξί σουτ που επιχείρησε ο Αλγερινός από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος πήρε τα πρώτα του επίσημα λεπτά με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στο 79', αντικατέστησε τον Τζεμπούρ. Αμφότεροι γνώρισαν την αποθέωση. Ο Βλαχοδήμος αγωνίστηκε ως αριστερός εξτρέμ. Οι ερυθρόλευκοι κράτησαν δυνάμεις μετά το 70'. Στο 85', ο Μήτρογλου επιχείρησε γυριστό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι. Στο 88', ο Αμπντούν σέντραρε από τα δεξιά, ο Βλαχοδήμος έπιασε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 90', ο κεφάτος Βλαχοδήμος επιχείρησε σέντρα-σουτ από τα αριστερά, ο Μήτρογλου δεν κατάφερε να βρει την μπάλα, η οποία πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Βιβιανί.

Ο Ολυμπιακός με επιβλητικό τρόπο πέτυχε την έβδομη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια Πρωταθλήματος. Με τον Ζιοβάνι να βραβεύεται και να αποθεώνεται από τον λαό του Θρύλου και την ομάδα να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο. Η επέλαση του αυτοκράτορα συνεχίζεται...

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Μανιάτης, Μοδέστο, Μασάντο (70' Μήτρογλου), Τζεμπούρ (79' Βλαχοδήμος), Κοντρέρας, Φουστέρ, Χολέμπας (70' Τοροσίδης), Μανωλάς, Γκρέκο, Αμπντούν.

Αναπληρωματικοί: Μέγκιερι, Πάντελιτς, Μήτρογλου, Βλαχοδήμος, Τάτος, Ντιακιτέ, Τοροσίδης.

*Εκτός 18άδας έμεινε ο Λυκογιάννης.

Ξάνθη (Νίκος Κωστένογλου): Βιβιανί, Μαρκόβσκι (83' Ράνος), Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Πλατέλλας (46' Μαρίν), Μάνταλος (70' Τριάδης), Φλίσκας, Κομεσίδης, Βάλλας, Ντάνι, Καζούμπα.

Αναπληρωματικοί: Λοντίγκιν, Τριάδης, Γούτας, Τορομανίδης, Μαρίν, Νάκας, Ράνος.

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Χωρητικότητα: 33.334 θεατές

Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιάρας (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας)

Βοηθοί διαιτητές: Αντώνης Καρατζίκας (ΕΠΣ Αθηνών), Θανάσης Ταρανάς (ΕΠΣ Αθηνών)

Τέταρτος διαιτητής: Γεράσιμος Ντίτσος (ΕΠΣ Πρέβεζας)

Παρατηρητής: Ηλίας Χατζής (ΕΠΣ Καρδίτσας)

Κίτρινες κάρτες: 66' Φουστέρ (Ολυμπιακός), 29' Μαρσελίνιο, 32' Πλατέλλας, 37' Ντάνι, 53' Βάλλας (Ξάνθη)

Κόκκινες κάρτες:


www.redplanet.gr/

E...τωρα θα σας παρει ο...Χαρος...καταντησατε αηδια πια...

E...τωρα θα σας παρει ο...Χαρος...καταντησατε αηδια πια...

20/10/2012


ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΡΕ ΛΑΓΟΚΟΤΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙς ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΣΑΣ? ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΛΑΓΟΙ...
Ε...πολλα εχω ακουσει και εχω δει απο εσας ρε λαγοκοτες...αλλα αυτο πια με εβγαλε απο τα ρουχα μου  ...ανεβασατε πανω για τον Γιαννη τον Χαρο οτι ειναι ρουφιανος? ρε δεν πατε καλα...για ποιον βρηκατε να πειτε οτι ειναι ρουφιανος? ο Γιαννης? για πειτε μας ποιον ρουφιανεψε? γιατι οταν κατηγορειτε καποιον πρεπει να τον κατηγορειτε με στοιχεια ...πανω φιαχνω και γω και μπορω να γραφω οτιδηποτε...Προσπαθειτε να λασπολογησετε τον ανθρωπο που δεν μπορειτε να πειραξετε...καθε μερα στην Αθηνα ειναι και κανει βολτες και πινει καφεδακι και εσεις ενα τσουρμο λαγοι δεν μπορειτε να τον πειραξετε γιατι εισαστε κοτες..και βρηκατε αλλο τροπο για να τον χτυπησετε...να του πεταξετε λασπη και να τον κατηγορησετε για ρουφιανια...και πιστευετε οτι σας πιστευουν ? οχι οι δικοι μας γιατι ολοι γελανε με αυτο το σιχαμερο πανω και επειδη βεβαια ξερουν τον Γιαννη...εχετε την εντυπωση οτι σας πιστευουν ακομα και οι δικοι σας? Πειτε με ρε λαγοκοτες? που και ποτε ρουφιανεψε ο Γιαννης?

Εχετε την εντυπωση πως μεσα στις ταξεις τις Θυρας 7 χωρανε ρουφιανοι? ακομα και αν ρουφιανευουν αντιπαλους οπαδους? κανετε μεγαλο λαθος...η Θυρα 7 αποβαλει παντα τετοια στοιχεια οποιοι και αν ειναι...και ο Γιαννης οχι μονο δεν ειναι ρουφιανος αλλα εχει υποστει τα συνεχομενα ρουφιανιλικια σας ...Μιλατε για ρουφιανιλικια εσεις ρε λαγοκοτες? που στελνατε τους μπατσους στο ΟΑΚΑ να παρουν αυτοφωρο τους γαυρους που δεν φοραγανε κρανος? ΦΟΡΑΜΕ ΚΡΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ...απο εκει βγηκε και το συνθημα αυτο...

Μιλατε για ρουφιανιλικια εσεις ρε λαγοκοτες που ολα αυτα τα χρονια σας παει συνοδεια η ΕΛ.ΑΣ και καθεται και παρειτσα σας να μην σας πειραξει κανεις? 
Μιλατε για ρουφιανιλικια εσεις ρε λαγοκοτες που η ΕΛ.ΑΣ σας ενημερωνε πριν τους ελεγχους στους συνδεσμους και σε ολους εβρισκαν και κατι και σε σας τιποτε απολυτως? Καντε μας την χαρη και βουλωστε το γιατι εχετε καταντησει αηδια πλεον...και δεν ξερετε που θα οδηγησει αυτο...κοιταξτε την ομαδα σας και τα λαμογοια που την διοικουν και αφηστε τους οπαδους που το μονο που κανουν ειναι να αγαπουν και να προστατευουν την οαμαδα τους...προστατεψτε την δικη σας ομαδα οχι απο τον...Χαρο αλλα απο τα λαμογια που δοξαζετε καθημερινα στις βρωμοφυλαδες σας και τους πουθεναδες της διοικησης σας...και τα αλλα αφηστε τα κατα μερος...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...
πιο κατω θα δειτε τι εγραψε ο Γιαννης ο Χαρος στο blog του και τις συγκεκριμενες φωτο με τα πανω..
Απο το blog του Γιαννη του Χαρου

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΧΑΡΟΝΤΑΣ...

19/10/2012



Λάθος άνθρωπο πειράξατε ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ μου! Δεν έχετε πάρει χαμπάρι μου φαίνεται ότι έχετε μπλέξει με ΤΡΕΛΟ αλλά προπάντων ΚΑΘΑΡΟ!
Και όπως λέει και μια σοφή παροιμία μας καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!
Τώρα θα ΣΑΣ ΠΆΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ!
Θα μετανιώσετε πίκρα για την μαλακία που κάνατε αλλά με τέτοια πράγματα δεν παίζουμε!
Και όταν δεν έχεις δώσει ποτέ και για κανένα λόγο τέτοιο δικαίωμα σε πνίγει το άδικο!
Γι αυτό θα σας φύγει ο καλός τώρα!
Πριν ξεκινήσω να μιλώ με αποδείξεις και όχι λόγια του αέρα, Προκαλώ τους πάντες αν ΕΧΟΥΝ να αποδείξουν το παραμικρό για εμένα να τον βγάλουν στην φόρα, γιατί εγώ τώρα έχω να Βγάλω πάρα πολλά!
Έχω μια αρχή να μην γίνω ποτέ πούστης και ρουφιάνος, και μου βγήκαν ΠΟΙΟΙ... οι αρχιρουφιάνοι να μιλήσουν για εμένα!
Δεν σας ξεπερνάει ποια κανείς ΡΟΥΦΙΑΝΟΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΜΟΥ!
Και ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΑΡΧΗΣΩ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ... Και με αποδείξεις να τους ξευτιλίσω και να λάμψη πλέον η αλήθεια!
Αυτό το πανό με το ΧΑΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΗΣ Λ7 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΓΑΔΑ είναι βαριά κουβέντα λαγοί!
Και για να ξέρετε ο ΧΑΡΟΣ όσες φορές έχει πάει στην ΓΑΔΑ τον έχουν πάει με ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ και μετά ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ. Όχι όπως κάποιους πρωτοκλασάτους από εσάς που μου πίνετε καφεδάκι μέσα εκεί!
Θα ξεκινήσω να σας λέω από τότε που ήμουν παιδάκι... Τις φάσεις που ΕΧΟΥΝ γίνει και οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΒΑΖΕΛΟΙ έδωσαν όπως κάνουν πάντα δικούς μας και τους έφερναν στα δικαστήρια!

Και μιας που δεν το ξέρετε ακούστε το καλά! Κάποιοι που το παίζουν μάγκες και μου ψάχνονται, όταν φάνε το πακέτο τους δεν τρέχουν στις αστυνομίες για να μου κάνουν μηνύσεις! Οι άντρες και οι πραγματικοί μάγκες αυτά ούτε τα κάνουν αλλά ούτε κάνω περνάνε από το μυαλό τους! Αυτά τα κάνουν οι ρουμάνοι και είστε ο ορισμός της λέξης αυτής!

Μια ζωή οι ίδιο είστε, στα ίδια καλού πια μεγαλώνουν και οι γενιές σας! Αυτά τα παραδείγματα τους δίνετε πως θέλετε να βγουν!
Και επειδή αυτή την στιγμή είμαι έτος εαυτού, και όπως έχω πει μιλάω πάντα με αποδείξεις, αλλά από το χέρι σας ΕΙΝΑΙ αν με αναγκαστεί να Βγάλω και τα ονόματα, έχω στα χέρια μου ΤΩΡΑ τρεις δικογραφίες από ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ σας, αλλά αύριο θα έχω άρωμα περισσότερες γιατί και οι ΔΙΚΟΙ μας που ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΤΙΚΑΝ από εσάς ΕΙΝΑΙ όλοι τους γνωστοί μας, και οι δικηγόροι που τους ανέλαβαν τις ΕΧΟΥΝ όλες!

Πάμε σε αυτές που έχω μπροστά μου! Πέσιμο στον σύνδεσμο του βάζελου στην Νίκαια ψιλό ΦΑΠΕΣ και υλικές ζημιές, και τα γνωστά αδέρφια του βάζελου που είχαν τον σύνδεσμο και που έχουμε μεγαλώσει μαζί, δίνουν δικούς μας!
Εγώ σε αυτούς εκεί στην περιοχή μου όταν υπήρχαν και φύλο ξέφυγαν που και που περνούσα μόνος μου και τους ξευτίλιζα! Αποδεδειγμένο περίτρανα ΑΥΤΟ!

Πάλι ξέφυγα ας γυρίσω στο θέμα μας!

Προοδευτική-Λαγός πριν κάτι χρόνια την είδαν να περάσουν από τον σύνδεσμο μας στην ταξιάρχων. Εμείς χωρίς να το περιμένουμε καν ήμασταν ΚΑΜΙΑ 30αρια στον σύνδεσμο, αυτοί πάνω από 500 με μηχανάκια και αυτοκίνητα. Τους πήραμε στην αρχή αλλά ήταν πάνω από 500 φορτωμένοι σαν αστακοί, είχαν παρατήσει τις περιουσίες τους εκεί οπότε κάποια στιγμή μας πήραν.

Και αντί να μας κυνηγήσουν έβγαζαν το άχτι τους σπάζοντας ΟΛΑ τα καταστήματα εκεί! Όταν είδα ΟΤΙ σπάνε και της μητέρας μου, αλλά φώναζαν να κάψουν και την μπουτίκ που είχα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ τότε στον Κορυδαλλό και ήξεραν ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ δικιά μου, έπεσε κουρτίνα, θόλωσε το μυαλό μου και στήθηκα μπροστά στην μπουτίκ να μην την κάψουν! Έπεσαν οι πρώτοι επάνω μου έριχνα μια έτρωγαν δέκα, και ευτυχώς που έσκασαν κάτι ΖΗΤΑΔΕΣ και δεν με τελείωσαν!

Εγώ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ μου μιλάω αντικειμενικά και δεν το παίζω ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΜΠΑΤΜΑΝ ΚΑΙ ΖΟΡΟ...

Πάμε ΤΩΡΑ στο ζουμί, και αν ΕΙΝΑΙ ο ΧΑΡΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ!!!

Εκεί συνέλαβαν ένα πρωτοκλασάτο δικό τους τον ΒΑΓΓΕΛΗ.. Κ... το είχε δει ένας γιατρός από ένα μπαλκόνι να σπάει με το καπάκι από έναν κάδο τις βιτρίνες στην σειρά! Τον πήγαν στο τμήμα του ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ και με πήγαν και εμένα εκεί για αναγνώριση.

Κατέβηκα στα κρατητήρια πήγα ΚΟΝΤΑ στον ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ και του λέω εμείς δεν είμαστε σαν τα μούτρα σας! Και μου κλαιγόταν ΟΤΙ αυτός δεν ήταν!

Ανέβηκα και κατέθεσα ενώ είχαν κατά σπάσει τα μαγαζιά ακόμα και της μάνας μου, ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙ! 

 Μου λένε ότι κατέθεσε ο γιατρός ότι τον είδε ΟΤΙ έσπαγε! Ο ΧΑΡΟΣ όχι ΜΟΝΟ στην πρώτη κατάθεση του αλλά και στο πρώτο δικαστήριο που έφαγε από την κατάθεση τους γιατρού 7 μήνες!

Στο εφετείο ο γιατρός είχε πεθάνει και κρεμόταν από την κατάθεση την δικιά μου!

Θέλω να σας τονίσω ΟΤΙ από τα 20 μαγαζιά που έσπασαν οι γείτονες που τα είχαν με είχαν φάει να τον πω για να τον τραβήξουν μετά για τις ζημιές!

Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΟΜΩΣ ο ΧΑΡΟΣ ακόμα με κάποιους γείτονες δεν μιλάει γιατί τον ΑΘΩΩΣΕ... να φανταστείτε και η υπεράσπιση του που τον έχω και μάρτυρα άσε που έχω τις καταθέσει για όσα λέω όταν ήρθε η ώρα να τον υπερασπιστεί είπε με κάλυψε ο νεαρός δεν θέλω να πω τίποτα! ΑΘΩΟΣ Ο ΛΑΓΟΣ ΣΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ ΜΟΥ!

Και πάμε στην υπόθεση της ΠΑΙΑΝΙΑΣ που υπάρχουν μέσα στις χιλιάδες καταθέσεις τις δικογραφίας και κάποια σούπερ ονοματάκια σας που όχι ΜΟΝΟ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΥΝ ΕΜΆΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΎΣ ΣΑΣ...

Γι αυτό και κάποιος δικός σας τους πλάκωσε στο ΞΥΛΟ τότε! Έχω άδικο ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ μου?
Αυτά τα λίγα για ΑΠΟΨΕ, ακόμα το όνομα αυτού από την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον γιο του που δεν τους ανέφερα,  δεν το λέω, που μετά από αυτό που έκανε ο γιος του χτες έπρεπε να τον ξεφωνίσω άσχημα!  Αφού ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ  την μύγα και μυγιάστηκαν μου βγήκε ο μικρός και μου μοστραριζόταν μπροστά στο πανό που έφτιαξε!

Προς στιγμής θα δείτε την φωτογραφία αυτή, αλλά δεν τελειώσαμε εδω να ξέρετε!

ΕΙΜΑΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ...

 ALEX WEB RADIO/TV

O καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

O καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

20/10/2012
 Δειτε τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν το Σαββατοκυριακο στα Ελληνικα γηπεδα για την 7η αγωνιστικη της SUPER LEAGUE










ALEX WEB RADIO/TV

Καζάζης: "Δεν πιάσαμε καλή απόδοση"

Καζάζης: "Δεν πιάσαμε καλή απόδοση"

Ο Δημήτρης Καζάζης θέλησε να ρίξει τους τόνους μετά την εύκολη επικράτηση επί του Παμβοχαϊκού με 3-0 σετ στο Ρέντη, υπογραμμίζοντας πως ο Ολυμπιακός δεν έπιασε καλή απόδοση.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού υποστήριξε πως η ομάδα κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και σταδιακά προσπαθεί να ανεβάζει την απόδοσή της.
"Παρά τη νίκη, δεν πιάσαμε καλή απόδοση. Τακτικά, στο σερβίς, δεν πιέσαμε όπως θα έπρεπε με αποτέλεσμα να δώσουμε τη δυνατότητα στον Παμβοχαϊκό να έχει καλή ανάπτυξη. Όταν καταφέραμε να πιέσουμε περισσότερο τότε το παιχνίδι έγινε ευκολότερο για εμάς. Κάναμε πάντως αυτό που θέλαμε. Πήραμε μία ακόμη καθαρή νίκη. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε και να κερδίζουμε, αλλά και να ανεβάζουμε σταδιακά την απόδοσή μας", τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καζάζης.

Από την πλευρά του, ο προπονητής τους Παμβοχαϊκού, Νίκος Ζαλμάς, δήλωσε: "Άλλη εικόνα δείχνουμε στις προπονήσεις και άλλη παρουσιάζουμε στα παιχνίδια. Αυτό που έχουμε εντοπίσει μετά τα παιχνίδια του Λιγκ Καπ και τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος είναι πρόβλημα όχι αγωνιστικό ή τακτικό, αλλά ψυχολογίας. Μόλις γίνει ένα λάθος στο παιχνίδι ή χάσουμε το προβάδισμα δεν υπάρχει η σωστή αντίδραση. Χρειαζόμαστε μία νίκη, η οποία θα τονώσει την αυτοπεποίθηση της ομάδας και φυσικά είναι ιδιαίτερα σημαντικά τα παιχνίδια που ακολουθούν κόντρα στον ΠΑΟΚ και τη Λαμία".

www.redplanet.gr/

Ολυμπιακός - Παμβοχαϊκός 3-0

Ολυμπιακός - Παμβοχαϊκός 3-0

Επίδειξη δύναμης για τον Ολυμπιακό, που νίκησε εύκολα τον Παμβοχαϊκό με 3-0 σετ και έκανε το δύο στα δύο στο Πρωτάθλημα. Μόνο στο πρώτο σετ δυσκολεύτηκαν οι ερυθρόλευκοι που έπαιξαν όμορφο βόλεϊ, έχοντας ως κορυφαίο παίκτη τον εκπληκτικό Μπόγιαν Γιορντάνοφ.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή Volley League ΟΠΑΠ, παίζοντας ωραίο βόλεϊ. Στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" του Ρέντη, οι ερυθρόλευκοι νίκησαν τον Παμβοχαίκό με 3-0 σετ, διπλασιάζοντας τις επιτυχίες τους στο Πρωτάθλημα. Η πειραϊκή ομάδα συνάντησε δυσκολίες μόνο στο πρώτο σετ, αλλά με τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ να "βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά" κατάφερε να επικρατήσει με 25-22. Στα δύο επόμενα σετ, οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίστασης στον Παμβοχαϊκό, κερδίζοντας εύκολα με 25-16 και 25-19, αντίστοιχα.
Ανώτερος ο Ολυμπιακός, επιβλήθηκε δίκαια με 3-0 σετ του Παμβοχαϊκού στο κλειστό του Ρέντη, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013. Έτσι, οι ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που ηττήθηκαν για δεύτερη φορά.
 
Ουσιαστικά το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μόνο στο πρώτο σετ (και μέχρι το β' τεχνικό τάιμ άου του γ' σετ), με τον Παμβοχαϊκό να δείχνει μέχρι εκείνη τη στιγμή ικανός να απειλήσει τους ερυθρόλευκους (αγωνίστηκαν και πάλι χωρίς τον Στεφάνου). Όταν όμως τελειώνεις τον αγώνα με ένα μπλοκ και έναν άσο, κι ο αντίπαλος του έχει αντιστοίχως 4 άσους και 8 μπλοκ, δύσκολα μπορείς να περιμένεις κάτι καλύτερο.

Ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε να χάνει με 0-4 και να βρίσκεται σταθερά πίσω στο σκορ στο πρώτο σετ (4-7, 6-9, 12-15), μετά το β' τεχνικό ταιμ άουτ (14-16), προηγήθηκε 17-16 (άουτ Κατσανεβάκης) και το σετ κρίθηκε στο 21-19. Ο Ποτότσνικ μπήκε αντί του Σμαραγδή, οι οπαδοί του Παμβοχαϊκού του ζητούσαν από την κερκίδα να χάσει το σερβίς, αλλά ο Σλοβένος πρώην παίκτης του ‘Πάμβο' πήρε άσο (22-19), για να ακολουθήσει άουτ επίθεση του Γιοβάνοβιτς.

Στο β' σετ ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο, αφού ο Γιορντάνοφ ήταν ασταμάτητος (εκπληκτική εμφάνιση με 20/29 επιθέσεις και μόλις ένα λάθος), παρόλο που ταλαιπωρείται εδώ και δύο ημέρες από ίωση. Στο γ' σετ ο Παμβοχαϊκός επέστρεψε, αφού μέχρι το 13-14 ήταν ανταγωνιστικός, ωστόσο τα σερβίς του Φιλίποφ έφεραν τον Ολυμπιακό +3 (17-14) με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να αντιδράσουν.

Τα σετ: 25-22, 25-16, 25-19.

Ολυμπιακός (Δημήτρης Καζάζης): Χριστοφιδέλης 10 (9/13 επ., 1 άσο, 57% υπ. - 50% άριστες), Γιούρισιτς 9 (5/13 επ., 4 μπλοκ), Φιλίποφ 2, Κοκκινάκης 7 (6/18 επ., 1 μπλοκ, 75% υπ. - 50% άριστες), Γιορντάνοφ 22 (20/29 επ., 2 μπλοκ), Σμαραγδής 7 (6/7 επ., 1 άσο), Σωτηρίου -λ (73% υπ. - 53% άριστες) / Μαρούλης, Ποτότσνικ 2, Μάρκου 1.

Παμβοχαϊκός (Νίκος Ζαλμάς): Μαντέκας 12 (12/21 επ., 56% υπ. -35% άριστες), Μπεκιάρης 6 (6/7 επ., 31% υπ. - 23% άριστες), Τερζής 1, Καραγιάννης 1 (1/3 επ.), Κατσανεβάκης 4 (3/7 επ., 1 άσο), Γιοβάνοβιτς 17 (16/36 επ., 1 μπλοκ), Δημητρακόπουλος -λ (68% υπ. - 58% άριστες) / Δρογκάρης 1, Παπαδόπουλος, Μπάκας, Βαρδής, Πανταλέων 4 (4/4 επ.).

Διαιτητές: Βαρθαλίτης, Φραγκάκης


www.redplanet.gr/
 

Φάρμαρ: "Χτίζουμε την χημεία μας"

Φάρμαρ: "Χτίζουμε την χημεία μας"

Ο παίκτης που έκανε την ζημιά στον Ολυμπιακό με 26 πόντους, Τζόρνταν Φάρμαρ, μίλησε για τη νίκη της ομάδας του, δηλώνοντας πως η Εφές ακόμη χτίζει την χημεία της και προσπαθεί να "δέσει" σαν ομάδα.
Ο Αμερικανός γκαρντ της Εφές, Τζόρνταν Φάρμαρ, πραγματοποίησε μία ολοκληρωτική εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, σημειώνοντας 25 πόντους (4/4τρ), μοιράζοντας 9 ασίστ και μαζεύοντας 8 ριμπάουντ. Ο πρώην παίκτης των Λέικερς στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του επί των Πρωταθλητών Ευρώπης.
Ο Τζόρνταν Φάρμαρ, ο οποίος έκανε την ζημιά στους Πειραιώτες, δήλωσε: "Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο προσπαθήσαμε να βρούμε τους εαυτούς μας.

Ήρθαμε σε αυτή την ομάδα και θέλουμε να βρούμε τον τρόπο ώστε σαν σύνολο να γίνουμε ένα. Έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα στην Εφές, ο καθένας από εμάς έχει έρθει από ένα διαφορετικό μέρος και προσπαθούμε να χτίσουμε έναν κορμό ομάδας, αλλά και να βρούμε οι παίκτες μεταξύ μας την χημεία μας.

Ξέραμε εξ αρχής πως θα δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό. Πήραμε από νωρίς ένα σημαντικό προβάδισμα, αλλά κατάφεραν να κάνουν ένα come-back στο τρίτο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια όμως φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, στον ρυθμό μας και φτάσαμε στη νίκη". 

www.redplanet.gr/

Μάντζαρης: "Πρέπει να συζητήσουμε με τα παιδιά"

Μάντζαρης: "Πρέπει να συζητήσουμε με τα παιδιά"

Ο Μάντζαρης είναι προβληματισμένος από την ήττα αλλά και από την κακή αγωνιστική εικόνα των Πειραιωτών, επισημαίνοντας πως θα πρέπει οι παίκτες να συζητήσουν μεταξύ τους για το τι συνέβη.
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης με τα τρίποντα του στην τρίτη περίοδο μείωσε την διαφορά στο -9, αλλά στη συνέχεια η Εφές κατάφερε να ξεφύγει και πάλι στο σκορ, φτάνοντας στο τέλος στη νίκη. Ο Έλληνας πλέι-μέικερ, εμφανώς προβληματισμένος τόσο από την ήττα, όσο και από την κακή αγωνιστική εικόνα των Πειραιωτών, επεσήμανε πως οι παίκτες μεταξύ τους θα πρέπει να συζητήσουν για το τι συνέβη.
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, σχολίασε: "Δε ξέρουμε καν τι μας συνέβει.

Από την αρχή που μπήκαμε στο παιχνίδι δεν παίξαμε καθόλου καλά κι αυτό θα πρέπει να συζητήσουμε με τα παιδιά.

Ξέραμε τι μας περίμενε και δεν το αντιμετωπίσαμε.

Μας πληγώνει αυτή η ήττα, είμαστε Πρωταθλητές Ευρώπης και είμαστε αυτοί που όλοι θέλουν να κερδίσουν, αλλά αυτό δε λέει τίποτα.

Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι γρήγορα και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό".

www.redplanet.gr/

Σπανούλης: "Απαίσιο ξεκίνημα"

Σπανούλης: "Απαίσιο ξεκίνημα"

Ο Σπανούλης τόνισε πως ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ένα απαίσιο ξεκίνημα στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να το χειριστεί στη συνέχεια του παιχνιδιού, γνωρίζοντας μία βαριά ήττα στην Πόλη.
Ο Βασίλης Σπανούλης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, επεσήμανε πως κόστισε στον Ολυμπιακό το γεγονός πως δεν πραγματοποίησε ένα απαίσιο ξεκίνημα με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να το ανατρέψει στη συνέχεια.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, δήλωσε: "Πραγματοποιήσαμε ένα απαίσιο ξεκίνημα, το οποίο δεν ήμασταν σε θέση να το χειριστούμε έως το τέλος της αναμέτρησης. Mείναμε πολύ γρήγορα πίσω σκορ και αυτό μας κόστισε.

Η Εφές είχε τρομερό ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα, έβαλε μεγάλα σουτ και κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να φτιάξει μία μεγάλη διαφορά και να πάρει ένα ισχυρό προβάδισμα το οποίο και διατήρησε.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε την ανατροπή στο τρίτο δεκάλεπτο, σε κάποιο σημείο καταφέραμε να πλησιάσουμε στο σκορ, αλλά δεν είναι εύκολο να γυρίσεις ένα παιχνίδι όταν βρίσκεται να χάνεις από νωρίς με 20 πόντους διαφορά".

www.redplanet.gr/

Μαχμουτί: "Το σκορ δεν είναι μία πραγματική διαφορά"

Μαχμουτί: "Το σκορ δεν είναι μία πραγματική διαφορά"

Ο κόουτς της Εφές, Οκτάι Μαχμουτί, τόνισε πως το σκορ δεν αποτελεί μία πραγματική διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες, ενώ επεσήμανε πως στο ματς οι Τούρκοι εφάρμοσαν εξ αρχής αυτά που ήθελαν.
Πανευτυχής παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Εφές, Οκτάι Μαχμουτί, ο οποίος εκτός του ότι έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση, τόνισε πως το τελικό σκορ δεν αποτελεί μία πραγματική διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες.
Ο Τούρκος τεχνικός, σχολίασε: "Για μένα αυτό το σκορ δεν μπορεί να είναι μία πραγματική διαφορά. Πώς φτάσαμε σε αυτό το σκορ; Σταθερά από το πρώτο λεπτό εφαρμόστηκε ότι ακριβώς θέλαμε. Βρήκαμε έναν υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι μας και ήμασταν σταθεροί στην ευστοχία μας στις βολές. Επιπλέον είχαμε υπεροχή στα ριμπάουντ.

Στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου είχαμε ένα μικρό πρόβλημα, αλλά γίναμε και πάλι οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Πήραμε μία μη ρεαλιστική διαφορά απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο, όπως είναι ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός, και πετύχαμε μία σημαντική νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας για το ματς σήμερα, αλλά θέλω να πω πως η διαφορά στο σκορ δεν είναι αυτή που χωρίζει τις δύο ομάδες.

www.redplanet.gr/

Μπαρτζώκας: "Να δούμε τον ρόλο που έχει ο καθένας στην ομάδα"

Μπαρτζώκας: "Να δούμε τον ρόλο που έχει ο καθένας στην ομάδα"

Ο κόουτς Μπαρτζώκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ σχολίασε πως η ομάδα θα πρέπει να κάνει επανεκκίνηση ώστε να ο καθένας να δει τον ρόλο που έχει στην ομάδα.
Ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας, ήταν απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου από την κακή εμφάνιση της ομάδας στην Πόλη. Στις δηλώσεις του τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε στο παρκέ στο πρώτο δεκάλεπτο, επεσήμανε πως αυτό το ματς είναι ένα καλό μάθημα για τους ερυθρόλευκους, ενώ επεσήμανε πως η ομάδα θα πρέπει να κάνει επανεκκίνηση ώστε ο καθένας να δει τον ρόλο που έχει στην ομάδα.
Ο Έλληνας τεχνικός, σχολίασε: "Να δώσουμε συγχαρητήρια στην Εφές για το εκπληκτικό της σημερινό παιχνίδι. Εμείς δεν υπήρχαμε στο πρώτο δεκάλεπτο. Το σκορ ήταν 30-13 έχοντας κάνει 9 λάθη χωρίς πίεση.

Αυτό έδωσε την ευκαιρία στην Εφές να τρέξει και να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Εμείς δεν κάναμε ούτε φάουλ στο πρώτο δεκάλεπτο. Όποια αντίδραση είχαμε μετά, στην ουσία ήταν χωρίς νόημα.

Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι ως μεγάλο μάθημα. Θα πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση και να δούμε το ρόλο που έχει ο καθένας στην ομάδα.

Πιστεύω ότι οι παίκτες μου είναι εγωιστές με την καλή έννοια και τη Δευτέρα για το παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος θα έχουμε εντελώς διαφορετική εικόνα.

Δεν είναι πρόβλημα για μας ότι παίζουμε απέναντι στον Παναθηναικό. Το πρόβλημα είναι η αντίδρασή μας στο πρώτο δεκάλεπτο".

www.redplanet.gr/

Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός 98-72 (video)

Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός 98-72(video)


Ο Πρωταθλητης Ευρωπης δεν ηταν εκει.....

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε αγνώριστος στην Κωνσταντινούπολη, με απαράδεκτη εμφάνιση εχασε δίκαια από την Αναντολού Εφές με 98-72.

Οι Τούρκοι ήταν τρομερά εύστοχοι στην επίθεση στο ξεκίνημα του παιχνιδιού καθώς μέτρησαν 7/7 σερί τρίποντα, ενώ ήταν ασταμάτητοι και κοντά στο καλάθι, ολοκληρώνοντας ένα εντυπωσιακό και επιβλητικό πρώτο δεκάλεπτο (30-13). Στο 13' έφτασαν να προηγούνται και με +23 (40-17), με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να φτάσουν στο σημείο να κυνηγούν την διαφορά στο σκορ από πολύ νωρίς, αλλά αυτό δεν αποτελεί ελαφρυντικό για τους ερυθρόλευκους όσον αφορά την ανασταλτική τους λειτουργία, καθώς παρουσίασαν μεγαλα προβλήματα στην άμυνα.

Πολυ βαριά ήττα για τους Πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι δέχτηκαν 98 πόντους παθητικό, χάνοντας ένα ματς με 26 πόντους διαφορά, γεγονός το οποίο τσαλάκωσε το προφίλ τους.

Από την Εφές πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση ο δαιμόνιος NBAer Φάρμαρ, ο οποίος ήταν ασταμάτητος τόσο στην επίθεση (25π, 4/4τρ), όσο και στην δημιουργία (9ασ, 8ρ), έχοντας για άξιους συμπαραστάτες τους Ερντέν (13π, 8ρ), Βούγιασιτς (15π, 3/4τρ) και Σαβάνοβιτς (13π), ενώ ο Λούκας έκανε την διαφορά στην άμυνα (10π, 5ρ, 3ασ, 3κλ).
 
Από τον Ολυμπιακό πάλεψε ο μαχητής Χάινς (13π, 9ρ), πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Σπανούλης (14π, 4ασ), ενώ βοήθησε στην επίθεση ο Περπέρογλου (10π, 2/3τρ). Σε κακή μέρα βρέθηκε ο άστοχος Λο (1/6δ) και ο Ντόρσεϊ που έκανε λάθη (4λ), ενώ δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν οι Πρίντεζης (7π) και Παπανικολάου (5π), με τους Πειραιώτες στην άμυνα να μην λειτουργούν όπως μας έχουν συνηθίσει.
 


Τα δεκάλεπτα: 30-13,  54-32, 74-57, 98-72

Ανά δεκάλεπτο: 30-13, 24-19, 20-25, 24-15

Εφές (Μαχμουτί): Φάρμαρ 25 (4/4 τριπ, 8 ριμπ., 9ασ.), Βούγιασιτς 15 (3),Τουντσερί 7 (1), Γκονλούμ, Σαβάνοβιτς 13, Γκόρντον (1),  Γκιουλέρ 4, Μπάρατς 11.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς 13, Λο 4, Αντιτς 5, Σπανούλης 14 (2), Περπέρογλου 10 (2), Ντόρσεϊ 3, Σλούκας 5, Μαυροειδής, Γκετσεβίτσιους, Πρίντεζης 7 (1), Παπανικολάου 5 (1), Μάντζαρης 6 (2).

Αναλυτικά τα στατιστικά της ομάδας της Εφές στο ματς:

  Αναλυτικά τα στατιστικά της ομάδας του Ολυμπιακού στο ματς:


 Δειτε το βιντεο με τα highlights του αγωνα


ALEX WEB RADIO/TV

Pre Game: 7η αγωνιστική της SUPER LEAGUE

Pre Game: 7η αγωνιστική της SUPER LEAGUE

19/10/2012



Επιστροφή στη δράση στη Σούπερ Λίγκα μετά τη διακοπή για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας. Από την 7η αγωνιστική ξεχωρίζει η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, ενώ ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός φιλοξενεί την Ξάνθη. Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, ενώ Πλατανιάς και ΟΦΗ συγκρούονται για πρώτη φορά στα πλαίσια της μεγάλης κατηγορίας, στο παιχνίδι που ολοκληρώνει, τη Δευτέρα, το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής.

Τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής

Ολυμπιακός-Ξάνθη

Ημέρα και ώρα: Σάββατο 20 Οκτωβρίου, 17:15
Γήπεδο: "Γ. Καραϊσκάκης"
Τηλεοπτική κάλυψη: ΝOVA 2
Διαιτητής: Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)
Προϊστορία: 16-7-0 (Γκολ: 58-16)
Αποτέλεσμα περσινού αγώνα: 2-1
Tip:
Με το 2-1 έχει... κολλήσει ο Ολυμπιακός, αφού με το συγκεκριμένο σκορ έχει επικρατήσει της Ξάνθης στις 5 από τις τελευταίες 6 εντός έδρας νίκες του επί της Ξάνθης.

Πανιώνιος-Κέρκυρα

Ημέρα και ώρα: Σάββατο 20 Οκτωβρίου, 17:15
Γήπεδο: Γήπεδο Νέας Σμύρνης
Τηλεοπτική κάλυψη: ΝOVA 3
Διαιτητής:
Λιαχούδης (Μακεδονίας)
Προϊστορία: 3-0-1 (Γκολ: 8-3)
Αποτέλεσμα περσινού αγώνα:
2-0
Tip: Ο Πανιώνιος είναι μία από τις τρεις ομάδες (Ολυμπιακός και Πανθρακικός οι άλλες δύο) που δεν έχουν φέρει ακόμα ισοπαλία στο πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ημέρα και ώρα: Σάββατο 20 Οκτωβρίου, 19:30
Γήπεδο: Γήπεδο Τούμπας
Τηλεοπτική κάλυψη: ΝOVA 1
Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Προϊστορία: 21-22-10 (Γκολ: 73-53)
Αποτέλεσμα περσινού αγώνα: 3-0
Tip:
Τα περισσότερα γκολ που έχουν σημειωθεί σε παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ είναι σε... ισοπαλία, στο χορταστικό 4-4 της περιόδου 1999-2000.

Αστέρας Τρίπολης-Βέροια

Ημέρα και ώρα: Κυριακή 21 Οκτωβρίου, 16:00
Γήπεδο: Γήπεδο Αστέρα Τρίπολης
Τηλεοπτική κάλυψη: NOVA 1
Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)
Προϊστορία: 1-0-0 (Γκολ: 2-0)
Αποτέλεσμα περσινού αγώνα:----
Tip: 
Αήττητη είναι η Βέροια εκτός έδρας, έχοντας 1 νίκη και μία ισοπαλία. Από την άλλη ο Αστέρας έχει το απόλυτο στην έδρα του (2/2).

Ατρόμητος-Λεβαδειακός

Ημέρα και ώρα: Κυριακή 21 Οκτωβρίου, 18:15
Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου
Τηλεοπτική κάλυψη: ΝOVA 1
Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Προϊστορία: 3-1-0 (Γκολ: 7-2)
Αποτέλεσμα περσινού αγώνα: 1-1
Tip:
Ο Ατρόμητος έχει σκοράρει και στις 4 φορές που φιλοξένησε τον Λεβαδειακό στο Περιστέρι.

Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα

Ημέρα και ώρα: Κυριακή 21 Οκτωβρίου, 18:15
Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Κομοτηνής
Τηλεοπτική κάλυψη: NOVA 3
Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Προϊστορία: 0-0-1 (Γκολ: 1-2)
Αποτέλεσμα περσινού αγώνα:----
Tip:
Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες, με τον Πανθρακικό να έχει 6 και τον ΠΑΣ Γιάννινα 5.

Παναθηνϊκός-Άρης

Ημέρα και ώρα: Κυριακή 21 Οκτωβρίου, 20:30
Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Τηλεοπτική κάλυψη: ΝOVA 1
Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Προϊστορία: 39-8-4 (Γκολ: 114-34)
Αποτέλεσμα περσινού αγώνα: 1-0
Tip:
2,2 τέρματα σκοράρει κατά μέσο όρο ο Παναθηναϊκός όταν φιλοξενεί τον Άρη. Η μεγαλύτερη νίκη των "πράσινων" είναι το εμφατικό 7-1 στη Λεωφόρο, την περίοδο 1972-73.

Πλατανιάς-ΟΦΗ

Ημέρα και ώρα: Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, 20:30
Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων
Τηλεοπτική κάλυψη: NOVA 2
Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)
Προϊστορία:-----
Αποτέλεσμα περσινού αγώνα: ----- 
Tip:
Ο Πλατανιάς δεν έχει χάσει ακόμα εντός έδρας, ενώ ο ΟΦΗ δεν έχει κερδίσει μακριά από το Ηράκλειο.


ALEX WEB RADIO/TV

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE 

20/10/2012




Και οι μέρες κυλούν… 

19/10/2012

Και οι μέρες κυλούν… 
Την ώρα που το τοπίο στα οικονομικά παραμένει θολό και ο κλοιός από τους σφίγγει για την ΑΕΚ, η διοίκηση προκύπτουν αισιόδοξα μηνύματα ότι ο Δημήτρης Βιντιάδης θα απαντήσει θετικά και η ομάδα θα μπορέσει να ανασάνει.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον ενδιαφερόμενο επενδυτή και όλα δείχνουν ότι παραμένει «ζεστός» να μπει στη Ένωση, χωρίς όμως να έχει προχωρήσει στο επόμενο βήμα.

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν και στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, σχετικά με κάποια διευκρινιστικά στοιχεία που ενδιέφεραν την πλευρά των υποψήφιων επενδυτών.

Μέχρι αργά το βράδυ ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ δεν είχε κάποια επίσημη ενημέρωση σχετικά με τον αν θα ξεκινήσει άμεσα (υπήρχε φημολογία ότι θα άρχιζε ίσως και σήμερα) ο έλεγχος και η διασταύρωση των στοιχείων, κάτι που αποτελεί το τελευταίο στάδιο πριν ο Βιντιάδης δώσει την τελική ετυμηγορία του. Στον «Δικέφαλο» ελπίζουν ότι σήμερα θα γνωρίζουν πότε θα ξεκινήσει ο έλεγχος, όμως οι ημέρες κυλούν και το ζήτημα παραμένει σε εκκρεμότητα.

Νεότερες εξελίξεις δεν υπάρχουν, αλλά οι υποθέσεις της ΑΕΚ παραμένουν σε εκκρεμότητα και δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο. Η ΠΑΕ βρίσκεται σε οριακή κατάσταση και χθες ο κ. Δημητρέλος μίλησε με τον Αντώνη Κέζο, που έχει λαμβάνειν από την Ενωση.

Μαζί με τον Κύπριο γυμναστή, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, στα Σπάτα βρέθηκε και ο δικηγόρος του, ο οποίος παράλληλα εκπροσώπησε τρεις πρώην παίκτες της ομάδας: τον Γιώργο Αλεξόπουλο, τον Φαμπιάν Βάργκας και τον Σεμπαστιάν Σάχα.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ συζήτησε με τον Κέζο αλλά και με τον νομικό του εκπρόσωπο για τις άλλες υποθέσεις, προτείνοντας σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις να δοθούν κάποια (λίγα) χρήματα ως έναντι και τα υπόλοιπα από τον Νοέμβριο και έπειτα, όταν στον «δικέφαλο» ευελπιστούν ότι θα έχει αλλάξει το διοικητικό τοπίο.

Οι δύο άνδρες αναμένεται να βρεθούν και σήμερα στα Σπάτα, προκειμένου να απαντήσουν στο αν δέχονται τον νέο διακανονισμό που προτάθηκε τόσο στον Κύπριο γυμναστή σο και στους Αλεξόπουλο, Βάργκας και Σάχα.

Σαράτσης: «Δεν μας αρμόζει τέτοια στάση»  

19/10/2012

Σαράτσης: «Δεν μας αρμόζει τέτοια στάση»
Το παράπονο που έχει από τους ανθρώπους του Ιβάν Σαββίδη από την πρώτη μέρα που ασχολήθηκαν με τα κοινά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Στέφανος Σαράτσης, μιλώντας στη SportDay. «Και όχι μόνο μας αγνοούν, αλλά δέχονται και συμβουλές από ανθρώπους που δεν πρέπει», τόνισε ο σύμβουλος της διοίκησης και πρόσθεσε: «Ανθρώπους που είναι δίπλα τους, κέρδισαν την εμπιστοσύνη τους, ανθρώπους που είπαν ψέματα στον κόσμο και τώρα αποφασίζουν για τις τύχες της ομάδας». Επίσης, μιλάει για πρώτη φορά για την υπόθεση της Umbro και άλλες συμφωνίες των Θεσσαλονικέων.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Στέφανος Σαράτσης στη SportDay

Γιατί πήρατε τόσες πολλές πρωτοβουλίες και ασχοληθήκατε με τόσα θέματα; Τι εμπειρίες και τι υπόβαθρο είχατε παραγοντικά;

«Λόγω του χαρακτήρα μου, αν δω κάτι που πιστεύω ότι μπορώ να διορθώσω δεν περιμένω και δεν φοβάμαι τι θα πουν οι άλλοι. Στον ΠΑΟΚ είμαι από τότε που γεννήθηκα και γνωρίζω με λεπτομέρειες πρόσωπα και πράγματα. Η εταιρεία είναι πολύ μεγάλη, αλλά δεν παύει να είναι κάτι που αν δουλεύεις και είσαι μέσα στη ζωή και στην αγορά, δεν μπορείς να μην μπεις στο νόημα. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος όπως εγώ, που δουλεύω από μικρός, που διατηρώ μία επιχείρηση επί 15 χρόνια, που συνεργάζομαι με πολλούς, που επενδύω, που ρισκάρω και βγαίνω στην αγορά για να μιλήσω εμπορικά, μπορώ να τα καταφέρω. Πιστεύω ότι μπορώ να μιλήσω για κάποιο εμπορικό θέμα. Στις λεπτομέρειες, όμως, πράγματι δεν έχω ιδέα. Δεν μπορώ να συντάξω ένα συμφωνητικό. Δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά ενός νομικού, ενός οικονομικού ή εμπορικού διευθυντή. Μέχρι ενός σημείου μπορούσα να ασχοληθώ και αυτό έκανα».

Τι ίσχυε πριν με τον ιματισμό της ομάδας και τι κάνατε εσείς με την Umbro;

«Υπήρχε μία συμφωνία με την Puma, η οποία διέλυσε οικονομικά την εταιρεία, την ΕΠΕ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Puma να κατασχέσει το κατάστημα χωρίς εμείς να έχουμε κανένα δικαίωμα. Δεν ξέρω λεπτομέρειες για την ακριβή ζημιά. Ξέρω ότι εν όψει καλοκαιριού του 2012 δεν είχαμε ρούχα. Τον Φεβρουάριο, λοιπόν, δεν είχαμε κλεισμένη συμφωνία, δεν είχαμε όμως και οικονομική δυνατότητα να αγοράσουμε τα ρούχα που έπρεπε για να παίξουμε. Αν είχαμε λεφτά, δεν θα αγχωνόμασταν και θα πηγαίναμε τον Ιούνιο σε οποιαδήποτε εταιρεία θέλαμε για να αγοράσουμε ένα πακέτο ρούχων. Δεν είχαμε τότε ούτε εμπορικό διευθυντή. Με προσωπικές επαφές έκλεισα ραντεβού με την εταιρεία που αντιπροσωπεύει την Umbro στην Ελλάδα. Πρόκειται για την Body Art.

Από την Umbro εγώ ζήτησα να μας κάνει μία μοναδική φανέλα, που όμοιά της δεν θα είχε άλλη ομάδα. Ζήτησα να αγοράσουμε φθηνά τις φανέλες για την μπουτίκ, γιατί δεν μπορούσαμε και δεν έπρεπε να τις πουλάμε άνω των 50 ευρώ. Για να γίνει αυτό και να πουλάμε 50 ευρώ, έπρεπε να αγοράσουμε τη φανέλα σε μία μάξιμουμ τιμή 18 ευρώ. Το δέχτηκαν. Ζήτησα επίσης να μας δώσουν δωρεάν ως χορηγία τα πράγματα για τις ακαδημίες και τις ομάδες Κ-20 και Κ-17. Ζήτησα επίσης τα πράγματα που αγοράζαμε για να πουλήσουμε στην μπουτίκ να τα παίρνουμε με παρακαταθήκη. Να τα παίρνουμε με δελτίο αποστολής, να τα κρατάμε στις αποθήκες μας και αφού πουλήσουμε κάτι, να αποδώσουμε το ανάλογο τίμημα στην εταιρεία. Το δέχτηκαν και αυτό και όλα αυτά μπορούν να τα επιβεβαιώσουν. Ζήτησα να έχουμε ως ΠΑΟΚ τον πρώτο λόγο στην Ελλάδα, όσον αφορά τη χονδρική. Αυτό γιατί πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει και άλλες μπουτίκ και στο κέντρο της πόλης και σε εμπορικό κέντρο, τις οποίες ο ίδιος θα αποφασίζει πού και πώς θα ανοίγουν. Και σε αυτό συμφωνήσαμε προφορικά
».

Τελικά τι έγινε με τη συμφωνία αυτή;

«Ολα αυτά εγώ τα συμφώνησα προφορικά μέχρι τον Απρίλιο. Τότε η ΠΑΕ προσέλαβε έναν ειδικό στο εμπορικό τμήμα, τον Θρασύβουλο Σαββίδη. Του ανέφερα πού ακριβώς είχα φτάσει τις επαφές. Του είπα τι ζήτησα και πού συμφωνήσαμε, έτσι ώστε να αναλάβει. Από εκεί και μετά δεν ασχολήθηκα εκ νέου με την υπόθεση. Κάποια στιγμή τον Ιούλιο και αφού ανέλαβε τις επαφές ο Θρασύβουλος Σαββίδης, ενημερωθήκαμε στο συμβούλιο ότι η τιμή της φανέλας δεν ήταν 18 ευρώ, αλλά ορίστηκε στα 24, ενώ η χονδρική έμενε στην Umbro και όχι στον ΠΑΟΚ.

Σε συμβούλιο της 10ης Ιουλίου κρίναμε αυτή τη νέα συμφωνία ασύμφορη, κάτι που αποδεικνύεται από τα πρακτικά. Αργότερα μάθαμε ότι τις αλλαγές δεν τις ζήτησε η εταιρεία, αλλά ο ίδιος ο εμπορικός μας διευθυντής! Είπε ότι η αγορά λειτουργεί με το 2,1 του ποσού, στη σχέση ομάδας-εταιρείας. Αρα αφού πουλάμε με 50 ευρώ, εμείς θα παίρναμε 26 ευρώ και η εταιρία 24. Τον ρωτήσαμε όλοι στο συμβούλιο πώς είναι δυνατόν εμείς να συμφωνήσαμε αρχικά στα 18 ευρώ και να μας παρουσιάζει συμφωνία στα 24; Είπε ότι έτσι λειτουργεί η αγορά
».

Πώς είναι δυνατόν ο εμπορικός διευθυντής να συμφώνησε κάτι χειρότερο για την ΠΑΕ από το αρχικό;

«Αυτό μας είπε και τόνισε ότι εμείς δεν ήμασταν ικανοί να αναλάβουμε και τη χονδρική, την οποία άφηνε στην Umbro. Στις 11 Ιουλίου αποφασίσαμε να στείλουμε εκείνον και το δικηγόρο για νέα διαπραγμάτευση. Αξίζει να πω ότι εκείνο το διάστημα προτείναμε στον Θρασύβουλο Σαββίδη να γίνει διαχειριστής στη νέα εταιρεία που θα αναλάμβανε το εμπορικό. Δεν δέχτηκε τότε. Αναγκαστήκαμε να μπούμε εγώ και ο πρόεδρος, αφού δεν δέχονταν ούτε οι υπόλοιποι παράγοντες.

Τώρα πρέπει να σας πω ότι ο Θρασύβουλος Σαββίδης είναι ο νέος διαχειριστής στη νέα μπουτίκ που άνοιξε. Σήμερα η ΠΑΕ και η κ. Γκοντσάρεβα πέτυχαν μία πολύ καλή συμφωνία με 12,5 ευρώ τη φανέλα, ενώ τότε εμείς το είχαμε φτάσει στο 18. Πρέπει να αναφέρουμε βέβαια και τα εφόδια. Εμείς τότε δεν είχαμε λεφτά να αγοράσουμε, ενώ τώρα μπορούμε να προπληρώσουμε τα πάντα. Τώρα είναι πιο εύκολη η διαπραγμάτευση
».

Σας κατηγόρησαν ότι από αυτή τη συμφωνία πήγατε να αποκομίσετε προσωπικά οφέλη;

«Πώς είναι δυνατόν να ζητάω από μία εταιρεία να κάνει έκπτωση 100.000 ευρώ, αυτή να το δέχεται και να μου κάνει και δώρο; Ποιος μπορεί να το πιστέψει αυτό;».

Ποιοι είναι, λοιπόν, αυτοί που θέλουν να σας βλάψουν;

«Ανθρωποι που θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ. Ανθρωποι που θέλουν να ρίξουν λάσπη στον Βρύζα. Εχουν στρατηγική να βλάψουν τον Βρύζα, γιατί δεν τους κάνει τα κέφια, γιατί δεν περνούν πλέον οι ιδέες τους. Ο Βρύζας είναι ο στόχος και όχι εγώ».

Πώς βλέπετε την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ του Ιβάν Σαββίδη;

«Σαν Σαράτσης και σαν σύμβουλος περίμενα διαφορετική αντιμετώπιση από τους ανθρώπους του Σαββίδη που ήρθαν στη Θεσσαλονίκη. Εδώ και δύο μήνες δεν μας έπιασαν ποτέ ως συμβούλιο να μας ρωτήσουν για το παραμικρό. Δεν μας ζήτησαν να τους διαφωτίσουμε σε οτιδήποτε, δεν μας ζήτησαν ούτε εξηγήσεις για το παραμικρό. Η στάση αυτή δεν αρμόζει σε όσα κάναμε. Εμένα με θίγει και προσωπικά. Ας μας ρωτούσαν και ας έκαναν ό,τι ήθελαν.

Δεν γίνεται αυτό το συμβούλιο να αγνοείται έτσι. Και όχι μόνο μας αγνοούν, αλλά δέχονται και συμβουλές από ανθρώπους που δεν πρέπει. Ανθρώπους που είναι δίπλα τους, κέρδισαν την εμπιστοσύνη τους, ανθρώπους που είπαν ψέματα στον κόσμο και τώρα αποφασίζουν για τις τύχες της ομάδας. Και ρωτάω: πώς είναι δυνατόν να βγαίνουν στη δημοσιότητα έγγραφα της ΠΑΕ που αφορούν την τιμολογιακή πολιτική στην υπόθεση της Umbro; Πώς το δέχονται αυτό; Ποιος έχει πρόσβαση σε αυτά; Είναι κάποιοι μέσα από την ΠΑΕ. Μόνο από τον εμπορικό και τον οικονομικό τομέα είχαν πρόσβαση σε αυτά. Και βγήκαν προς τα έξω, αλλά δεν ευαισθητοποιήθηκε κανείς. Βγήκαν πρακτικά του Δ.Σ. και δεν αποδόθηκαν ευθύνες πουθενά
».

«Δουλειά μου είναι να σκοράρω» 

19/10/2012

«Δουλειά μου είναι να σκοράρω»
Για το επιβλητικό 8-1 της Ονδούρας επί του Καναδά, ματς στο οποίο ο ίδιος σημείωσε τρία γκολ, μίλησε ο Κόστλι στη «SportDay». Ο επιθετικός της Βέροιας τόνισε πως αυτή είναι η δουλειά του, ενώ πρόσθεσε ότι του αρέσει πολύ η Ελλάδα.

«Αυτή τη στιγμή είμαι στο 80% με 85% και δουλεύω σκληρά για να φτάσω στο 100% και να βοηθήσω τη Βέροια. Είναι σημαντικό για την ψυχολογία μου το γκολ που πέτυχα, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου. Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα. Και οι άνθρωποι και το πρωτάθλημά της. Είναι ανταγωνιστικό και αρκετά δυνατό», δήλωσε ο Κόστλι, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε σ’ ένα δυσάρεστο περιστατικό και συγκεκριμένα, σε απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε μέσω twitter:

«Ήταν ανησυχητικό ό,τι έγινε. Την υπόθεση την έχει αναλάβει η αστυνομία. Δεν γνωρίζω πολλά, ίσως ήθελαν να με φοβίσουν για το ματς με τον Παναμά. Μπήκα στο γήπεδο κι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, όπως κάνω πάντα».

Ανανεώσεων συνέχεια 

19/10/2012

Ανανεώσεων συνέχεια 
Την πόρτα της ΠΑΕ Ατρόμητος αναμένεται να περάσουν το επόμενο διάστημα ο Σωκράτης Φυτανίδης και ο Σαρλ Ιτάνζ.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Ελίνι Δημούτσου μέχρι το 2016, οι προαναφερθέντες φέρονται να είναι οι επόμενοι που θα μιλήσουν για σχετικό θέμα με τη διοίκηση.

Ειδικά για τον 28χρονο στόπερ οι Περιστεριώτες έχουν έρθει εδώ και καιρό σε επαφή μαζί του, αφού υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Ιταλίας και της Αγγλίας που παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του.

Τη σειρά τους περιμένουν οι Μπρίτο, Πίτου Γκαρσία, Ράντμαν και Μπέλιτς, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Δημητρέλος: «Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε»  

19/10/2012

Δημητρέλος: «Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε»
Εντός της ερχόμενης εβδομάδας είναι πιθανό να σημειωθούν εξελίξεις στην υπόθεση του ενδιαφέροντος των επενδυτών για την ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Ανδρέας Δημητρέλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης, ο οποίος αναφέρθηκε ακόμη στην πρόσληψη του Έβαντ Λίνεν στην τεχνική ηγεσία, αλλά και την παρούσα κατάσταση στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρέλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για την συμπλήρωση δύο μηνών από την εκδήλωση του ενδιαφέροντος Βιντιάδη-Χάρις

«Αυτά τα πράγματα θέλουν υπομονή και δεν γίνονται βιαστικά. Είναι αλήθεια ότι η ιστορία κρατάει τώρα δύο μήνες, όμως σε λίγο καιρό θα φανεί αν θα προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα. Δεν θέλω να κάνω προβλέψεις. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις. Την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε πιο συγκεκριμένοι για να μιλήσουμε για αυτό το θέμα».

Για τα χρήματα που υπάρχουν στα ταμεία της ΠΑΕ

«Είναι σχετικό το πόσο μας βγάζουν τα χρήματα που έχουμε. Είναι θέμα συζητήσεων και συμβιβασμών που μπορούμε να κάνουμε σε όσους χρωστάμε χρήματα. Η επάρκεια, πάντως, δεν είναι μεγάλη. Αν δεν αποφασιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα μπουν οι επενδυτές στην ΑΜΚ, το πότε, το πώς και αν. Θα μου δώσουν πέντε δραχμές και δεν θα μου κάνουν τίποτα»

Για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί με τον Κώστα Κατσουράνη

«Με έχουν ρωτήσει αρκετές φορές αυτή την εβδομάδα. Ο Κατσουράνης είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Θα ενδιέφερε την ΑΕΚ ένα τέτοιος παίκτης. Θα ήταν ατόπημα, όμως, να συζητάει ένα θέμα Κατσουράνη. Δεν μπορεί αν οφείλει σε νυν και παλιούς παίκτες και να συζητάει για μεταγραφές. Δεν είναι ηθικό κάτι τέτοιο. Δεν έχει γίνει κάποια προσέγγιση από την πλευρά της διοίκησης προς τον Κώστα. Ειδικά με τους περιορισμούς που έχουμε, να αγοράσουμε μόνο έναν παίκτη και Έλληνα. Όμως τα δεδομένα δεν είναι σύμμαχος μίας τέτοιας προσπάθειας. Δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση Βιντιάδη, αφού δεν ξέρουμε πώς θα επενδύσουν στην ομάδα. Αυτό θα ήταν καλύτερο να ερωτηθούν οι επενδυτές μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία».

Για τη συνεργασία με τον Έβαλντ Λίνεν

«Είναι πολύ καλή. Έχουμε κάνει πολύ καλή επιλογή. Δουλεύει πάρα πολλές ώρες και στόχος του είναι η πειθαρχία στο αγωνιστικό τμήμα. Εκείνο που τον δυσκόλεψε ήταν ο καταρτισμός των παικτών σε διάφορες θέσεις και η ποιότητα των παικτών που υπήρχαν. Δεν του άρεσε ότι είχαμε στην ομάδα 35 παίκτες και, δεύτερον, υπήρχαν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές σε κάποιες θέσεις και σε άλλες δεν υπήρχαν καθόλου».

Για την επιμονή που έδειξε η Ένωση στην υπόθεση του Κονσεϊσάο

«Από τη στιγμή της απομάκρυνσης του Βαγγέλη (Βλάχου) μέχρι τη συμφωνία με τον Λίνεν πέρασαν δέκα μέρες. Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να δοθεί έμφαση στην ελληνική αγορά και ξεχώρισαν οι περιπτώσεις του Δέλλας και του Αναστασιάδη, ενώ οι επόμενες λύσεις ήταν ο Κονσεϊσάο και ο Λίνεν. Έπρεπε να ξέρουμε αν μπορεί ο Κονσεϊσάο για να μπορέσουμε να διαλέξουμε ποιον από τους δύο θα επιλέξουμε για τον πάγκο της ομάδας. Είχαμε την απάντηση του κ. Λίνεν και καθυστερήσαμε για να δούμε τι θέλει ο Κονσεϊσάο».

Για το αν η διοίκηση είχε τη δυνατότητα να πληρώσει για τον Κονσεϊσάο

«Είχαμε αποφασίσει ότι θα έχουμε ένα συγκεκριμένο μπάτζετ για την περίπτωση του προπονητή. Οι Πορτογάλοι ξεκίνησαν από τις 500.000 ευρώ, όμως εμείς δεν μπορούσαμε να τις δώσουμε. Και για τους δύο τα οικονομικά δεδομένα ήταν τα ίδια και στη συνέχεια υπολογίσαμε το αγωνιστικό μπάτζετ ή τα χρήματα που χρειάζεται το προπονητικό τιμ που έχουμε ήδη στην ομάδα. Ξέραμε ότι ο προϋπολογισμός του προπονητικού τιμ ξεπέρασε τις αρχικές σημειώσεις. Ήταν ένας συγκεκριμένος αρχικός προϋπολογισμός και ξεπεράστηκε για μερικές χιλιάδες ευρώ. Το έχω πει ότι το προπονητικό τιμ ήταν 100.000 ευρώ πιο πάνω σε σχέση με το αρχικό πλάνο και την επιλογή δεν την έκανα εγώ. Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή έχουμε προπονητή και έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι και μακάρι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ».

Για την απομάκρυνση του Βλάχου

«Εμείς για να προχωρήσουμε τις συζητήσεις έπρεπε να λύσουμε τη συνεργασία που είχαμε με τον Βλάχο. Όταν προσεγγίσαμε τον κ. Αναστασιάδη έθεσε ως προϋπόθεση να είναι ελεύθερος ο πάγκος της ομάδας. Συμφωνώ ότι εκείνη η επιλογή μπορεί να ήταν λάθος, όμως αυτό αποφασίσαμε εκείνη τη στιγμή».

Με… πληγωμένη την άμυνα 

19/10/2012

Με… πληγωμένη την άμυνα
Τρία προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός της Skoda Ξάνθης, Νίκος Κωστένογλου, ενόψει της αναμέτρησης της έβδομης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στην οποία η Ακριτική ομάδα θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό (20/10, 17:15).

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μπέρτο και Γκλέισον, ενώ στα πλάνα του δεν μπορεί να συμπεριλάβει τον τιμωρημένο Μπαξεβανίδη.

Στον αντίποδα, στην αποστολή επέστρεψε ο Μαρίν, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και τέθηκε στη διάθεση του Κωστένογλου.

Οι 20 εκλεκτοί του Έλληνα τεχνικού είναι οι εξής: Βιβιανί, Λοντίγκιν, Καζούμπα, Βάλλας, Γούτας, Κομεσίδης, Ντάνι, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Πλατέλλας, Τορομανίδης, Τριάδης, Φλίσκας, Αλτιπαρμακόφσκι, Κούτεβ, Μαρίν, Μαρκόφσκι, Νάκα, Ράνος.

Μέσα ο Λάζαρος 

19/10/2012

Μέσα ο Λάζαρος
Ελαχιστοποιούνται σιγά-σιγά τα προβλήματα του Ζεσουάλντο Φερέιρα ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη την Κυριακή. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε με ικανοποίηση τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να επιστρέφει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ατομικό ξανά για τον Λουκά Βύντρα.

Στη σημερινή προπόνηση στην Παιανία το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες, δίτερμα και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα.

Ατομικά προπονήθηκε ο Βύντρα, ενώ ο Μπαρμπαρούσης ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Νέας Ζηλανδίας, συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Έτσι ο Ζεσουάλντο Φερέιρα βλέπει να έχει ξανά αρκετές επιλογές σε ό,τι αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πάντως, φαίνεται πως στο βασικό σχήμα επανέρχονται οι Βελάσκες, Φορναρόλι και Μαρίνος, ενώ ερωτηματικό παραμένει ο Κουΐνσι, ο οποίος ναι μεν έχασε αρκετές προπονήσεις, όμως πιθανότατα να ξεκινήσει απέναντι στον Άρη.

Στο «Καραϊσκάκη» ο Ζιοβάνι 

19/10/2012

Στο «Καραϊσκάκη» ο Ζιοβάνι
Την παρουσία του Ζιοβάνι στο αυριανό (17:15) παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Skoda Ξάνθη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, υπενθύμισε η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω του προφίλ που διατηρεί στο twitter.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα βραβευτεί για την προσφορά του στους Πειραιώτες, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει στην πρόταση που έχει δεχθεί από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αναλάβει πόστο στο τμήμα σκάουτινγκ των «ερυθρόλευκων».

Η ανακοίνωση

Εκτός ο Ζαραδούκας  

19/10/2012

Πάλι εκτός ο Ζαραδούκας 
Χωρίς νέα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αυριανό (17:15, Nova) αγώνα με την Skoda Ξάνθη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ιμπαγάσα, Σιόβα, Παπάζογλου και Φετφατζίδη, ενώ άφησε εκτός αποστολής τον Ζαραδούκα (αν και είχε γίνει γνωστό ότι θα παίξει στη θέση του Χολέμπας που προέρχεται από τραυματισμό). Αντίθετα μέσα στην 19αδα είναι ο Βλαχοδήμος.

Αρκετά μεγάλο μέρος από τη σημερινή προπόνηση αφιερώθηκε στην τακτική, αφού οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στις στημένες φάσεις, ενώ έπαιξαν και δίτερμα, δουλεύοντας και επάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία.

Στην αρχή του προγράμματος επιδόθηκαν σε ασκήσεις ελέγχου και την κατοχή της μπάλας, ενώ το πρόγραμμα «έκλεισε» με εκτελέσεις φάουλ, για τους ποδοσφαιριστές που ήθελαν να κρατήσουν «ζεστό» το καλό τους πόδι, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού.

Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Γιάννης Φετφατζίδης έκαναν θεραπεία. Από την πλευρά του, ο Τάσος Παπάζογλου έκανε αερόβιο πρόγραμμα και ο Δημήτρης Σιόβας θεραπεία και αερόβιο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ζαρντίμ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή για την αναμέτρηση με τους «Ακρίτες». Αυτοί είναι οι Κάρολ, Μέγιερι, Χολέμπας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Τάτος, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Ο Πορτογάλος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ιμπαγάσα, Σιόβα, Παπάζογλου και Φετφατζίδη, ενώ άφησε εκτός αποστολής τον Ζαραδούκα και διέψευσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να τον παίζει στη θέση του Χολέμπας που προέρχεται από τραυματισμό.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν σημερα το πρωί στις 10:30 στο Ρέντη.

Χωρίς Γεωργέα και Τόμας στην Τρίπολη 

19/10/2012

Χωρίς Γεωργέα και Τόμας στην Τρίπολη 
Με την πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας για την αναμέτρηση της έβδομης αγωνιστικής στην οποία η «Βασίλισσα του Βορρά» θα φιλοξενηθεί στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης (21/10, 16:00).

Ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Καρύδας, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γεωργέα και Τόμας, με τον τελευταίο να αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης τις επόμενες ημέρες.

Ωστόσο, στην αποστολή βρίσκεται ο Κόστλι, ο οποίος χθες (18/10) ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι 20 εκλεκτοί του Νίκου Καρύδα είναι οι εξής: Τζόναθαν, Καντιμοίρης, Καλί, Ορέστες, Γεωργιάδης, Έβερτον, Αμαραντίδης, Σνάουτσερ, Τζημογιάννης, Ζε Βιτόρ, Καφές, Μπεγιόν, Καλογέρης, Κάρλος, Καλτσάς, Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Γκιγιέρμο, Ιωάννου, Κόστλι.

«Ήρθα με την συγκατάθεση όλων…» 

19/10/2012

«Ήρθα με την συγκατάθεση όλων…» 
Στο γεγονός ότι διοίκηση και προπονητής του Ολυμπιακού ήταν απόλυτα σύμφωνοι στην επιλογή του για το πόστο του βοηθού προπονητή της ομάδας, στάθηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης, στο περιθώριο της παρουσίασης της βιογραφίας του: «Ο αγώνας της ζωής μου». Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας ξεκαθάρισε ότι πήγε στους Πειραιώτες για να βοηθήσει τον Ζαρντίμ τονίζοντας όμως ότι υπάρχουν διακριτοί ρόλοι ανάμεσά τους.

Με την βοήθεια του δημοσιογράφου του NovaΣΠΟΡ FM, Χρήστου Χαραλαμπόπουλου, ο Αντώνης Νικοπολίδης έκανε την Παρασκευή στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» την παρουσίαση του νέου του βιβλίου που έχει τίτλο ο «Ο αγώνας της ζωής μου». Μέσα από αυτό, όπως είπε, θα ήθελε να μάθει ο κόσμος τον τρόπο με τον οποίο έβλεπε ο ίδιος τα πράγματα καθ’όλη την διάρκεια της μεγάλης καριέρας του.

Όπως είναι φυσικό, η κουβέντα πήγε και στη νέα σελίδα της καριέρας του που έχει να κάνει με την προπονητική αφού ο Νικοπολίδης εδώ και λίγες μέρες είναι ο νέος βοηθός του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Αφού πρώτα παρακάλεσε τους εκπροσώπους του Τύπου να μην γίνει η παρουσίαση του βιβλίου… συνέντευξη Τύπου, δεν αρνήθηκε να πει δύο λόγια για το νέο του πόστο.

Σε αυτό που στάθηκε ιδιαίτερα ήταν το γεγονός ότι πέραν από την διοίκηση που του κατέθεσε την πρόταση, γνώριζε ότι και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν απόλυτα σύμφωνος στο να έχει δίπλα του τον Αντώνη Νικοπολίδη. «Αν δεν ήταν έτσι τα πράγματα, δεν θα αναλάμβανα αυτόν τον ρόλο. Εγώ ήρθα για να βοηθήσω τον Ζαρντίμ ο οποίος έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο», πρόσθεσε ο παλαίμαχος γκολκίπερ προσπαθώντας να ξεκαθαρίσει ότι οι ρόλοι ανάμεσα τους είναι απόλυτα διακριτοί και δεν έχει καμία διάθεση να υποκαταστήσει την δουλειά του Πορτογάλου.

Ο Νικοπολίδης παραδέχθηκε ότι η μετάβαση στην προπονητική περίμενε ότι θα γίνονταν πιο ομαλά, όπως με ένα πόστο σε κάποια από τις «μικρές» Εθνικές ομάδες όμως τόνισε ότι είναι βέβαιος για την απόφασή του παρά το γεγονός ότι ήρθε σε μία… περίεργη περίοδο.

Όσο για τον λόγο που επιλέχθηκε ο ίδιος για τον ρόλο αυτό, ο Νικοπολίδης επισήμανε πως πρόθεση της διοίκησης ήταν να υπάρχει δίπλα στον Ζαρντίμ ένας Έλληνας προπονητής που ξέρει καλά τον Ολυμπιακό αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα ώστε να μπορέσει να τον βοηθήσει όσο καλύτερα γίνεται στην συνέχεια της σεζόν.

Ένα τραγούδι για τον Φανούρη! 

19/10/2012

Ένα τραγούδι για τον Φανούρη! 
Ποιες Ρουβίτσες; Ποιες Μπραντ-πιτίτσες; Μπορεί οι παραπάνω θαυμάστριες να λιποθυμούν, να σκίζουν τα ρούχα τους, να φωνάζουν σαν παλαβές μόνο και μόνο στη θέα των συγκεκριμένων... κυρίων, αλλά τραγούδια για τα ινδάλματά τους δεν έχουν γράψει…

Και αυτό γιατί μπορεί να μην έχουν την έμπνευση που είχε ένας θαυμαστής του Φανούρη Γουνδουλάκη.

Ο φανατικός θαυμαστής του Γουνδουλάκη έγραψε ολόκληρο τραγούδι για τον μέσο του Πανιωνίου, εξυμνώντας τις ικανότητες του εντός αγωνιστικών χώρων, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον πολύ καλό χαρακτήρα του.

Μάλιστα, το εν λόγω άσμα είναι αφιερωμένο σε όλους τους φίλους του Φανούρη Γουνδουλάκη.

Και για του λόγου το αληθές ακούστε: 


«Δεν παύει να είναι μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ» 

19/10/2012

«Δεν παύει να είναι μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ»
Την άποψη πως η ΑΕΚ παρά τα προβλήματά της δεν παύει να είναι μια μεγάλη ομάδα εξέφρασε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πως θεωρεί ότι η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο, ενώ και ο ίδιος νοιώθει έτοιμος μετά τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά όσα είπε σε συνέντευξη του στην τηλεόραση της Nova:

- Επέστρεψες στον αγώνα με τον ΟΦΗ, ήταν και το γκολ το οποίο σημείωσες με την Εθνική αλλά γενικότερα η εμφάνισή σου - νομίζω - το κάτι περισσότερο που αναζητούσες για σένα τον ίδιο και για την κατάσταση που βρίσκεσαι αναφορικά με την επιστροφή σου. Νιώθεις καλά; Είσαι έτοιμος πλέον 100%;

«Κάθε παιχνίδι που περνάει νιώθω και πιο δυνατός μέσα στον αγωνιστικό χώρο γιατί, όπως είναι γνωστό, είχα ένα τραυματισμό. Είναι φυσιολογικό να μείνω - αγωνιστικά - λίγο πίσω. Από εκεί και πέρα σιγά - σιγά, με το χρόνο που έπαιρνα αποκτούσα πιο πολλή αυτοπεποίθηση, καλύτερες ανάσες. Έτσι είναι όταν έχεις κάποια ατυχία κατά τη διάρκεια της χρονιάς, έτσι κι εγώ προσπαθώ σιγά - σιγά να επανέλθω».

- Σαν φίλαθλος πως παρακολούθησες την πορεία της ομάδας σου από την πρώτη αγωνιστική που απουσίασες, από το ματς με τον Πανθρακικό και μετά μέχρι τώρα;

«Νομίζω ότι είμαστε σ' ένα πολύ καλό, σ' ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Έρχονται και οι νίκες, παίρνουμε δηλαδή κι αποτελέσματα, παρότι συγκριτικά με πέρυσι έχουν φύγει πάρα πολλά παιδιά ήρθαν πολλά νέα και κάποιοι πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές . Είμαστε σε καλό δρόμο και συνεχίζουμε».

- Η ομάδα έχει αποκτήσει άλλο ποδοσφαιρικό στιλ, άλλος προπονητής, άλλα πλέον δεδομένα, αλλά και μια πολύ σημαντική και ειδοποιός διαφορά που έχει να κάνει με την παρουσία ενός ιδιοκτήτη. Πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα για έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά την ομάδα και τη ζει εκ των έσω;

«Υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια αυτή τη στιγμή σ' ότι έχει να κάνει έξω από το αγωνιστικό. Από εκεί και πέρα στο θέμα του στιλ και τα λοιπά που ανέφερες είναι φυσιολογικό, έχει αλλάξει ο προπονητής, κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία, ζητάει διαφορετικά πράγματα. Κάποιες φορές πολύ διαφορετικά, κάποιες φορές λιγότερο, εμείς προσπαθούμε να τα κάνουμε πράξη και όσον αφορά το εξαγωνιστικό υπάρχει όπως είπα πριν η ασφάλεια, νιώθεις καλύτερα όταν δεν είσαι στην προπόνηση ή στον αγώνα γιατί όταν προπονείσαι ή όταν παίζεις δε σκέφτεσαι τέτοιου είδους πράγματα και είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να νιώθει ασφαλής».

- Στα νέα δεδομένα συμπεριλαμβάνεται κι η αλλαγή του αγωνιστικού προφίλ της ομάδας. Από το 4-2-3-1 ή μια από τις παραλλαγές του 4-3-3 που έπαιζε επί σειρά ετών ο ΠΑΟΚ έχει πλέον γυρίσει στο 4-4-2. Αναμφισβήτητα ο κάθε ποδοσφαιριστής κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να αποδώσει και να βοηθήσει την ομάδα του όσο μπορεί. Προσωπικά όμως αισθάνεσαι ότι σε βοηθάει λίγο περισσότερο στη θέση σου, στον τρόπο που αγωνίζεσαι αυτή η αλλαγή;

«Είναι μια θέση στην οποία ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο. Στην πορεία των χρόνων άλλαξε κάπως αυτό εδώ. Οι περισσότερες ομάδες, οι περισσότεροι προπονητές προσπάθησαν να εφαρμόσουν κάποιο άλλο σύστημα. Φέτος ο προπονητής μας ζητάει αυτό εδώ. Είναι η θέση που έμαθα από μικρός να παίζω, χωρίς να θεωρώ ότι . χωρίς μάλλον να θέλω να πω ότι δε μου άρεσε όλα αυτά τα χρόνια να είμαι πλάγια γιατί και στην Εθνική ομάδα πολλές φορές παίζω πλάγια. Για μένα είναι ευχαρίστηση να παίζω γενικά. Τώρα, όσον αφορά αυτό εδώ το σύστημα σίγουρα είναι το ιδανικό για μένα προσωπικά τουλάχιστον».

- Το Σάββατο σας περιμένει η ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας σ' ένα παιχνίδι το οποίο θυμίζει μεγάλα παιχνίδια του παρελθόντος, πολύ σκληρές αναμετρήσεις, μόνο που τα δεδομένα είναι διαφορετικά και για τις δυο ομάδες. Σε μειονεκτική θέση, βάσει της αντίστοιχης στη βαθμολογία, βρίσκεται η ΑΕΚ ωστόσο αυτό που θέλω να σε ρωτήσω είναι το γεγονός ότι άλλα πρόσωπα, μειωμένη δυναμικότητα σε κάνουν ή κάνουν τον οποιονδήποτε αντίπαλο να σκέφτεται διαφορετικά ένα τέτοιο παιχνίδι ή το όνομα του αντιπάλου είναι αυτό το οποίο πάντα προσδιορίζει και την ένταση ή αν θέλεις τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε ένα παιχνίδι;

«Θεωρητικά θα μπορούσαμε να πούμε πως έχεις δίκιο σε όλα όσα λες. Αλλά το να το υιοθετήσουμε όλο αυτό εδώ σίγουρα δε θα μας κάνει εμάς καλό. Θα πρέπει να τ' αφήσουμε όλα στην άκρη, να κοιτάξουμε εμείς πως πρέπει να είμαστε, να είμαστε αυτοί που πρέπει για να πάρουμε τους τρεις πόντους. Κανένας δε θα μας χαριστεί, απεναντίας εγώ μπορώ να πω ότι μπορεί να έχουν συμβεί όλα αυτά εδώ μέχρι σήμερα αλλά η ΑΕΚ δεν παύει να είναι μια μεγάλη ομάδα. Έχει νέα παιδιά με φιλοδοξίες και σίγουρα θα είναι επικίνδυνη».

- Σίγουρα έχετε τα δικά σας σχέδια, τα οποία δεν είναι για τον πολύ κόσμο. Είπες πριν πως «να κοιτάξουμε εμείς πως πρέπει να είμαστε», αυτό στο βαθμό που σου επιτρέπεται να πεις κάποια πράγματα, πως το ορίζεις, πως πρέπει δηλαδή να εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ το Σάββατο;

«Μπορεί η ΑΕΚ να έχει όλα αυτά εδώ που προαναφέραμε, νέα παιδιά με όρεξη, να θέλουν να πετύχουν, να έχουν προσδοκίες για μια καλή καριέρα αλλά σίγουρα δεν έχουν την εμπειρία που έχουμε εμείς και νομίζω και την ποιότητα. Κι αυτό εδώ είναι το σημαντικό, σίγουρα παίζει και η τύχη μεγάλο ρόλο αλλά αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει, αν αποδώσουμε αυτό που μπορούμε θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Απλά θέλει προσοχή».

- Ολοκληρώνοντας και ζητώντας την εμπειρία σου επί του θέματος, μ' ότι έχεις δει ως τώρα στο πρωτάθλημα και μ' ότι έχεις δει ως τώρα από τον ΠΑΟΚ, ισχύει, επιβεβαιώνεις τη γενικότερη διάθεση που ισχυρίζεται ότι μπορείτε φέτος να καταφέρετε κάτι μεγάλο, να φτάσετε ψηλά στοχεύοντας ακόμη και τη δεύτερη θέση; Γιατί είπαμε και πριν ότι είναι μια περίεργη χρονιά, με πολλές αλλαγές, με πολλά νέα πρόσωπα.

«Το να έλεγα ότι κυνηγάμε κάτι συγκεκριμένο θα ήταν λάθος. Αυτό που πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ και που προσπαθούσε κι έκανε τα προηγούμενα χρόνια ήταν να πρωταγωνιστεί. Είναι μια μεγάλη ομάδα κι αυτό πρέπει να έχουμε κι εμείς στο μυαλό μας. Δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό το συγκεκριμένο που έχουμε στο μυαλό μας αλλά να το διατυμπανίζουμε και να λέμε κυνηγάμε αυτό δεν είναι καλό. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, θέλει να πρωταγωνιστήσει. Για να πρωταγωνιστήσει πρέπει να μπούνε οι βάσεις, να υπάρχει υπομονή, επιμονή και δουλειά. Τώρα, εύχομαι στα επόμενα χρόνια όλα αυτά εδώ να γίνουν πράξη γιατί πραγματικά θα είναι πολύ σημαντικό για όλον τον κόσμο, για εμάς που βρισκόμαστε γύρω από την ομάδα και για την πόλη φυσικά», κατέληξε ο διεθνής επιθετικός.

Χωρίς Γιάντση στη Νέα Σμύρνη 

19/10/2012

Χωρίς Γιάντση στη Νέα Σμύρνη 
Με τη μεσημεριανή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Κέρκυρας για την αναμέτρηση της έβδομης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία οι Φαίακες θα φιλοξενηθούν στη Νέα Σμύρνη (20/10).

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Άκης Μάντζιος, δεν μπορεί να υπολογίσει στον Δημήτρη Γιάντση, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση.

Ωστόσο, στη διάθεση του Έλληνα προπονητή θα βρίσκεται ο Ανέστης Αγρίτης, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Οι 19 εκλεκτοί του Μάντζιου για τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο είναι οι εξής: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Έντερ, Βενέτης, Ζουμπουλάκης, Κοντοδήμος, Γκούμας, Ηλιάδης, Σταμογιάννος, Κρητικός, Μπουκουβάλας, Τσουμάνης, Καραλής, Βασιλόγιαννης, Μπάρκογλου, Λεόν, Αγρίτης, Τσοκάνης και Διαμαντόπουλος.

Τα εισιτήρια του Ατρόμητος-Λεβαδειακός 

19/10/2012

Τα εισιτήρια του Ατρόμητος-Λεβαδειακός
Τις τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό την Κυριακή 21/10 στις 18:15, γνωστοποίησε η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Η προπώληση ξεκινάει από σήμερα Παρασκευή, θα συνεχιστεί το Σάββατο αλλά και την Κυριακή μέχρι και την έναρξη του παιχνιδιού. Από 10 ευρώ ξεκινούν τα εισιτήρια.

Η ανακοίνωση:

«Το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι σήμερα (Παρασκευή) η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Λεβαδειακό θα γίνει από τις 16.30 μέχρι τις 20.00.

Αύριο (Σάββατο) το γραφείο θα είναι ανοικτό από τις 10.30 μέχρι τις 14.00.

Την Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η πώληση των εισιτηρίων αρχικά θα γίνει από το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων (από τις 10.30 ως τις 15.00) και στην συνέχεια θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου από τις 16.15 μέχρι και την έναρξη του αγώνα στις 18.15.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: 10 ευρώ στη Θύρα 7, 15 ευρώ στις Θύρες 2 και 4, 10 ευρώ στη Θύρα 5 για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας και 30 ευρώ στη Θύρα 3 (VIP)».

Αμφίβολος ο Αργυρόπουλος 

19/10/2012

Αμφίβολος ο Αργυρόπουλος 
Μετά τον Λόρενς Ντόε, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται στη χώρα του, Λιβερία, λόγω ενός προβλήματος που προέκυψε με το διαβατήριό του ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου, έχει να αντιμετωπίσει και άλλα προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, στην βραδινή προπόνηση της Πέμπτης (18/10) ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος μετά από σύγκρουση υπέστη κάταγμα στην μύτη, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Δευτέρας (22/10) κόντρα στον ΟΦΗ.

Ωστόσο, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να δώσει το «παρών» στο κρητικό ντέρμπι και η συμμετοχή του ή όχι σε αυτό θα γίνει γνωστή στην τελευταία προπόνηση του Πλατανιά που θα γίνει την Κυριακή (21/10).

Παράλληλα, απών από το ματς με τον ΟΦΗ θα είναι όπως όλα δείχνουν και ο Ρούμπεν Αρότσα. Ο μέσος από την Βενεζουέλα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, με αποτέλεσμα να κάνει ατομικό πρόγραμμα.

Όλοι Τούμπα! 

19/10/2012

Όλοι Τούμπα! 
Με κάθε διαθέσιμο «όπλο» θα δώσει την πρώτη μάχη για το… come back της ΑΕΚ ο Έβαλντ Λίνεν.

Ο Γερμανός είδε τους παίκτες του να ολοκληρώνουν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και (πέραν του τραυματία Κατσικοκέρη και του αδειούχου Γκερέιρο) συμπεριέλαβε όλους τους ετοιμοπόλεμους «κιτρινόμαυρους» στην αποστολή για την Τούμπα.

Η προπόνηση της Πέμπτης είχε οριστικοποιήσει πως ο μοναδικός «πονοκέφαλος» του Λίνεν για το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης -οι ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε ο Γιάγκο στους κοιλιακούς- έπαψε να υφίσταται.

Με τον Πορτογάλο λοιπόν διαθέσιμο και χωρίς να προκύπτει κάποιο άλλο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, οι απουσίες της ΑΕΚ για το δύσκολο παιχνίδι της Τούμπας περιορίστηκαν στους Κατσικοκέρη (έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα) και Γκερέιρο (λείπει με άδεια στη Βραζιλία προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της ετοιμόγεννης γυναίκας του).

Όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν κανονικά την Παρασκευή κι έδωσαν την ευκαιρία στον Λίνεν να διαλέξει την καλύτερη δυνατή αποστολή για το παιχνίδι της Τούμπας. Πέραν των Νικολιά, Τσίτα και Κέζου λοιπόν (που είχαν ειδοποιηθεί από την Πέμπτη πως θα αγωνιστούν με την ομάδα Νέων) οι 20 που θα ταξιδέψουν το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη θα είναι οι εξής:

Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Κορδέρο, Κατίδης, Παυλής, Κοτσαρίδης, Ρίκκα, Λαγός, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Β. Βλάχος, Μπουγαΐδης, Παπαδημητρίου, Αρκούδας, Γροντής, Κουρέλλας και Κουτρουμπής.

Τους πλήρωσε ο Άρης 

19/10/2012

Τους πλήρωσε ο Άρης 
Την πρώτη δόση από τα περυσινά δεδουλευμένα κατέβαλε την Παρασκευή σε έξι παίκτες ο Άρης.

Πιο συγκεκριμένα, οι Παπαζαχαρίας, Βελλίδης, Καζναφέρης, Παπαστεριανός και Καπετάνος είδαν το χρώμα του χρήματος, βάση της συμφωνίας που είχαν κάνει το καλοκαίρι με τη διοικούσα επιτροπή των «κίτρινων».

Την... εξάδα των σημερινών πληρωμών «κλείνει» ο πρώην αμυντικός της ομάδας, Λαζαρίδης, στον οποίο καταβλήθηκε εξίσου ένα μέρος από τα οφειλόμενα κατά την περίοδο που αγωνιζόταν στους Θεσσαλονικείς.

Η οικονομική… ανάσα στον Άρη προήλθε από την πρώτη δόση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων με τη NOVA, ενώ τους επόμενους μήνες που θα εισέλθουν στα ταμεία ακόμα δύο, τότε θα αποπληρωθούν εντελώς και οι πέντε παίκτες.

Τα εισιτήρια του Πανθρακικός-Γιάννινα 

19/10/2012

Τα εισιτήρια του Πανθρακικός-Γιάννινα
Σε κυκλοφορία διατίθενται εισιτήρια του αγώνα του Πανθρακικού απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα που θα γίνει την Κυριακή 18:15.

Η ΠΑΕ της Κομοτηνής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους της για τις μέρες και ώρες διάθεσης καθώς και για τις τιμές των εισιτηρίων.

«Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα γραφεία της ομάδας (Ηροδότου 28, 2ος όροφος) τις παρακάτω ώρες και μέρες:

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου: 10:00 – 14:00 και 18:00 – 20:00

Σάββατο 20 Οκτωβρίου: 11:00 – 14:00

Επίσης την μέρα του αγώνα τα εκδοτήρια του γηπέδου στη θύρα 1 και 5 από τις 14:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:
Θύρα 1: 20 €
Θύρα 2: 10 €
Θύρα 5: 15 €
Θύρα 6: 15 €

Τέλος, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης αποφασίστηκε:

Στο γήπεδο δεν θα επιτραπεί εισαγωγή πανό πλακάτ ή άλλων αντικειμένων που το περιεχόμενο τους προσβάλει τον εθνικό ύμνο, έχουν αντιεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

Κατά την είσοδο των φιλάθλων η σωματική έρευνα θα είναι ενδελεχής και σχολαστική και σε κάθε περίπτωση κατοχής απαγορευμένων αντικειμένων (πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών, κροτίδων κτλ) θα εφαρμόζεται αυστηρά η νομοθεσία».

«Μπουμ», Ζέκα και Μαρίνος κατά του ρατσισμού 

19/10/2012

«Μπουμ», Ζέκα και Μαρίνος κατά του ρατσισμού
Σε εκδήλωση κατά του ρατσισμού στο Ζηρίνειο βρέθηκαν οι Ζαν Αλεν Μπουμσόνγκ, Κάρλος Ζέκα και Στέργος Μαρίνος.

Ο Παναθηναϊκός τιμά κάθε χρόνο τέτοιου τύπου εκδηλώσεις κι αυτή τη φορά, οι 3 ποδοσφαιριστές που εκπροσώπησαν τον σύλλογο μίλησαν στους μαθητές για το κακό που προκαλούν ακραίες συμπεριφορές όπως ο ρατσισμός και μοίρασαν δώρα και… χαρά στο σχολείο!

Η εκδήλωση για την καταδίκη του ρατσισμού ήταν της FARE και οι «πράσινοι», για έβδομη συνεχή χρονιά στήριξαν την συγκεκριμένη προσπάθεια.

Μετατίθεται το ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 

19/10/2012

Μετατίθεται το ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 
Την απόφαση να μετατεθεί χρονικά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος έλαβε ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο υφυπουργός αθλητισμού έκανε δεκτή την εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, που εξέφραζε αδυναμία να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του ματς στις 28 Οκτωβρίου -όταν και είχε οριστεί- λόγω των εορτασμών για την εθνική επέτειο.

Αποφάσισε, έτσι, να μεταφερθεί το ματς, αφήνοντας ωστόσο στην ευχέρεια της Σούπερ Λίγκας το πότε.

Με δεδομένο λοιπόν ότι η πρόταση του ΟΦΗ να γίνει Σάββατο είναι δύσκολο να γίνει δεκτή -αφού ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη τη Λάτσιο για το Europa League- πιθανότερη μέρα διεξαγωγής του ματς φαντάζει η Δευτέρα, εφόσον φυσικά υπάρξει και η συγκατάθεση της NOVA.

Για τους ίδιους λόγους «διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», δε, ο Γιάννης Ιωαννίδης αποφάσισε και τη μη χορήγηση εισιτηρίων στους φίλους της Καλαμάτας για το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με τον Πανηλειακό στον Πύργο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ

«Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ύστερα από εισηγητικό έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου Κρήτης, αποφάσισε τη χρονική μετάθεση του ποδοσφαιρικού αγώνα της 8ης αγωνιστικής της SUPERLEAGUE, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στο Ηράκλειο, στο γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης» στις 28.10.2012, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Για τον ίδιο λόγο ο κ. Ιωαννίδης, με άλλη απόφασή του και μετά από εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, απαγόρευσε την μετακίνηση οπαδών της ΠΑΕ Καλαμάτας και τη διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, για τον ποδοσφαιρικό αγώνα της FOOTBALL LEAGUE II, με την ομάδα του ΤΑΠ Πανηλειακός, που είναι προγραμματισμένος να γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, την ερχόμενη Κυριακή 21.10.2012».

Τοτσέ: «Μπορούμε το πρωτάθλημα» 

19/10/2012

Τοτσέ: «Μπορούμε το πρωτάθλημα»
Πίστη στην ανατροπή να υπάρχει και όλα γίνονται, σύμφωνα με τον Χοσέ Τοτσέ.

Ο Ισπανός σε συνέντευξή του τόνισε πως παιχνίδια σαν αυτό με την Τότεναμ δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με δυνατότητες και παρότι το ξεκίνημα ήταν κακό, αν αυτός και οι συμπαίκτες του παίξουν αυτό που ξέρουν, τότε, υπάρχουν ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού στην τηλεόραση της Nova:

- Για την ψυχολογία στην ομάδα:

«Πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, πήραμε μια σημαντική νίκη στην Ξάνθη και πιστεύω ότι με αυτόν τον τρόπο θα προχωρήσουμε. Ο σκοπός μας είναι να πετύχουμε περισσότερες νίκες, ώστε να μπορέσουμε να τοποθετηθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα».

-Για την αλλαγή στην αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού:

«Το πρώτο βήμα, το οποίο χρειαζόμασταν για να γίνει η αλλαγή, πιστεύω ότι έγινε... Στο παιχνίδι με την Τότεναμ δείξαμε ότι έχει η ομάδα την δυνατότητα να κάνει καλά παιχνίδια. Τώρα σειρά έχει ο Άρης και στην συνέχεια η Λάτσιο. Δύο σημαντικά παιχνίδια... Στην αναμέτρηση με τον Άρη πιστεύω ότι θα κερδίσουμε, ενώ το ίδιο προσδοκούμε και στον αγώνα με τη Λάτσιο».

-Για την αναμέτρηση απέναντι στον Άρη:

«Όπως σε όλους τους αγώνες, ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Αναμφισβήτητα για τον Άρη, το γεγονός ότι αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο, όμως πιστεύω ότι έχουμε το επίπεδο και αν παίξουμε όπως ξέρουμε, τότε πιστεύω ότι ούτε ο Άρης, ούτε καμία άλλη ομάδα θα μπορέσει να αποτελέσει φόβητρο».

-Για το «κλειδί» της νίκης:

«Το βασικό στοιχείο είναι η επίθεση. Πρέπει να πιέσουμε ψηλά και να τελειώσουμε τις φάσεις. Αυτό θα είναι πάρα πολύ καλό, γιατί σε προηγούμενους αγώνες, είχαμε αυτή τη δυνατότητα, όμως δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στο τελικό νικηφόρο αποτέλεσμα».

-Για την «κούρσα» τίτλου:

«Η Τότεναμ ήταν για εμάς ένα καλό σημείο για να δούμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα, ότι μπορούμε να παίξουμε με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Πιστεύω ότι έχουμε ένα ρόστερ που μπορεί να πετυχαίνει νίκες και γιατί όχι, να δώσει τα πάντα με σκοπό να κατακτήσει τον τίτλο. Η αρχή είναι η αλήθεια, ότι δεν ήταν καλή. Δεν αρχίσαμε καλά το πρωτάθλημα. Όμως δεν παίξαμε και όπως θα περίμεναν ενδεχομένως και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Πιστεύω πως ναι, μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή... Όπως και πέρυσι να δώσουμε τα πάντα και να πολεμήσουμε μέχρι το τέλος, με σκοπό την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

-Για την προσωπική του παρουσία:

«Η αρχή της περιόδου, τόσο σε εμένα, όσο και γενικότερα στην ομάδα, δεν ήταν τόσο καλή... Όμως πιστεύω ότι σιγά-σιγά, με τις προπονήσεις, ξαναβρήκαμε τον ρυθμό και τα βήματα μας. Άρα ανακτήσαμε περισσότερο την αυτοπεποίθηση μας και αυτό φαίνεται περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο. Και γι' αυτό πιστεύω ότι και εγώ με τη σειρά μου, έχω βρει και πάλι τον ρυθμό μου και μπορώ να πετύχω, όχι μόνο τα γκολ τα οποία πέτυχα πέρυσι. Θα προσπαθήσω να σημειώσω ακόμα περισσότερα γκολ από πέρυσι».

Πέλκας: «Εάν δώσουμε το 100%, θα νικήσουμε την ΑΕΚ» 

19/10/2012

Πέλκας: «Εάν δώσουμε το 100%, θα νικήσουμε την ΑΕΚ» 
Συγκέντρωση και προσπάθεια από όλους τους παίκτες πρέπει να δείξει ο ΠΑΟΚ, αν θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ΑΕΚ στο παιχνίδι της Τούμπας το Σάββατο (19:30), σύμφωνα με τον Δημήτρη Πέλκα.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός του «δικεφάλου του Βορρά» μίλησε και για την δική του παρουσία στην ομάδα αλλά και για τους νέους παίκτες που φέτος έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής.

«Είμαστε σε μια πολύ καλή κατάσταση. Το κλίμα είναι πολύ καλό όπως ξέραμε κι από πριν. Τώρα επέστρεψαν κι οι διεθνείς και θα γίνει από σήμερα μια τελική προπόνηση για να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ. Πιστεύω θα πάρουμε την νίκη γιατί είναι αυτό που ζητάμε όλοι. Είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι κι έτοιμοι για το παιχνίδι» ήταν τα πρώτα λόγια του Πέλκα που μίλησε στην Nova.

Για τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ:

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι σε ότι μας ζητήσει ο προπονητής μας. Να δώσουμε όλοι το 100% των δυνατοτήτων μας, ο κάθε παίκτης να φτάσει στο όριο του και πιστεύω πως αν συμβούν αυτά θα έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε, η νίκη δηλαδή».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ και το κατά πόσο επηρεάζει αυτή τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ:

«Κάθε αγώνα τον βλέπουμε ξεχωριστά. Σίγουρα η ΑΕΚ φέτος είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με τα τελευταία χρόνια. Ξέρουμε ότι είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και ποδοσφαιρικά ακόμη δεν έχει βρει τον χαρακτήρα που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς φυσικά βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται και πιστεύω πως θα δούμε κι αυτόν τον αγώνα όπως πρέπει να τον δούμε για να πάρουμε στο τέλος τη νίκη».

Για τον αυξημένο χρόνο συμμετοχής του την φετινή σεζόν:

«Σίγουρα έχει γίνει μια νέα αρχή για μένα. Το βλέπω διαφορετικά τώρα, πλέον τώρα αρχίζω να μπαίνω στον ποδοσφαιρικό χάρτη, τώρα αρχίζει η δουλειά. Ο προπονητής μου με εμπιστεύεται και γι' αυτό είμαι πολύ χαρούμενος, πιστεύω θα πάρω κι άλλες ευκαιρίες στο μέλλον. Προσπαθώ στην προπόνηση να είμαι όσο πιο καλός κι όσο πιο συγκεντρωμένος γίνεται για να αποδείξω στον προπονητή μου πως μπορώ να παίξω, μπορώ να διεκδικήσω μια θέση στην ενδεκάδα. Πιστεύω όσο περνάει ο καιρός θα βλέπουμε μια καλύτερη ομάδα, θα βελτιωνόμαστε και ατομικά και ομαδικά, σαν σύνολο και με τον καιρό θα δείτε κι έναν πολύ καλύτερο ΠΑΟΚ απ' ότι τώρα. Η φιλοσοφία του προπονητή είναι διαφορετική και φυσικά την έχουμε καταλάβει και συνεχίζουμε να την εμπεδώνουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές και είναι πολύ καλό αυτό για το μέλλον του ΠΑΟΚ».

Για την ένταξη των νεαρών ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα:

«Δε χρειάζονται βιασύνες πάνω σ' αυτό το κομμάτι. Χρειάζεται να μπαίνουν σιγά σιγά οι παίκτες. Ο προπονητής ξέρει πολύ καλύτερα φυσικά το πώς θα το κάνει. Να μας βάλει όλους τους μικρούς επειδή του αρέσει να δουλεύει με νεαρούς παίκτες. Ο ΠΑΟΚ το χρειάζεται αυτό, δηλαδή να βγάλει ποδοσφαιριστές από τα «σπλάχνα» του. Πιστεύω πως σιγά σιγά θ' αρχίσουν να μπαίνουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές νεαροί επειδή υπάρχει ταλέντο και στα τμήματα υποδομής και ακόμη στην πρώτη ομάδα σε παιδιά που ακόμη δεν έχουν παίξει και προσπαθούν να διεκδικήσουν θέση σ' αυτήν και στην κάθε αποστολή. Όσο περνάει ο καιρός και τα χρόνια, πιστεύω ότι η ομάδα μ' αυτούς τους νέους ποδοσφαιριστές και φυσικά με τη βοήθεια όλων των παλαιότερων θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το πρωτάθλημα και όσο περνάει ο καιρός θα μπορούμε να είμαστε κι εμείς πολύ δυνατοί στο πρωτάθλημα».

Χωρίς προβλήματα ο Πανιώνιος 

19/10/2012

Χωρίς προβλήματα ο Πανιώνιος 
Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του Πανιωνίου ενόψει του παιχνιδιού απέναντι στην Κέρκυρα το Σάββατο (17:15).

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θέλει να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία της στο πρωτάθλημα, με τον τεχνικό των «κυανέρυθρων» να ανακοινώνει τους 19 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν χωρίς απρόοπτα την τελευταία προπόνηση και έβγαλαν όλο το πρόγραμμα.

Οι «εκλεκτοί» του Δημήτρη Ελευθερόπουλου:

Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρντι, Κούρος, Αυλωνίτης, Ανδράλας, Λαμπρόπουλος, Ρόβας, Ρόκας, Σάμαρης, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Ντούνης, Κολοβός, Οκόγιε, Αραβίδης, Καμπάνταης, Διαμαντάκος.

Μέσα ο Καζναφέρης 

19/10/2012

Μέσα ο Καζναφέρης 
Στην διάθεση των Νίκου Μπουγιουκλή και Δημήτρη Πασσιαλή τέθηκε την Παρασκευή ο Κώστας Καζναφέρης κι έτσι υπολογίζεται (ως εναλλακτική επιλογή) για το εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό.

Χθες ο 25χρονος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, ωστόσο σήμερα ακολούθησε το σημερινό πρόγραμμα και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρησης της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.

Το πιθανότερο είναι ότι θα καθίσει στον πάγκο, για να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του και θα περάσει στο ματς μόνο αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη.

Μόρις: «Δεν θέλαμε να χάσουμε στην Ξάνθη» 

19/10/2012

Μόρις: «Δεν θέλαμε να χάσουμε στην Ξάνθη»
Με αφορμή το επερχόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη, ο Νασίφ Μόρις που αγωνίστηκε και στις δύο ομάδες έκανε δηλώσεις σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.

Η κουβέντα όμως πήγε και στο παιχνίδι Ξάνθη-Παναθηναϊκός του 2008, που απασχόλησε έντονα τα Μέσα, μια και παίχτηκαν υπέρογκα ποσά στην Μαλαισία στον «άσσο» της ακριτικής ομάδας που «έκοψε» τον τίτλο από τους «πράσινους».

«Δε θέλω να μιλήσω για τον αγώνα με την Ξάνθη, ακούστηκαν πολλά και για μένα αλλά εγώ θα σας πω πως αν κάποιος ποδοσφαιριστής είχε την ευκαιρία να κερδίσει το πρωτάθλημα δεν θα την πετούσε στα σκουπίδια. Δεν παίξαμε καλά αλλά δε θέλαμε να χάσουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο», είπε μεταξύ άλλων ο Νοτιοαφρικανός στόπερ. Τέλος, για το κυριακάτικο ματς, μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τον Άρη αφού τον αγαπάει ακόμη, ενώ θυμάται και τις μεγάλες στιγμές που έζησε με τον Παναθηναϊκό.

«Θα κοιτάξουμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό» 

19/10/2012

«Θα κοιτάξουμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό» 
Παρά τη δεδομένη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, ο Νίκος Πασσιαλής επισήμανε ότι οι ποδοσφαιριστές των «κίτρινων» θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σταθούν αξιοπρεπώς.

«Χειρότερα από ό,τι είμαστε σήμερα δεν μπορούμε να πάμε. Μόνο καλύτερα. Θα κοιτάξουμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό με στόχο αρχικά μια αξιοπρεπή εμφάνιση», είπε, μεταξύ άλλων, ο νέος τεχνικός των Θεσσαλονικέων στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Από την πορεία μας και τα αποτελέσματα θα εξαρτηθεί», ανέφερε για το δικό του μέλλον στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την ανάληψη καθηκόντων μετά την αποχώρηση του Κατσαβάκη: «Σε μένα έτυχε ο κλήρος να αναλάβω σε μια δύσκολη εποχή για τον Άρη. Έχω πέσει κατευθείαν στα βαθιά/α και θα προσπαθήσω να ανταπεξέλθω. Μου έχει τύχει κι άλλες φορές στο παρελθόν, αλλά για μια δυο Κυριακές. Τώρα μπορεί να καθίσω περισσότερο στον πάγκο. Από την πορεία και τα αποτελέσματα θα εξαρτηθεί. Χειρότερα δεν πάει από ό,τι είναι σήμερα. Μόνο καλύτερα μπορούμε να πάμε. Στόχος μου είναι να τονώσω το ηθικό των παικτών. Δεν είναι οι δυνατότητές τους αυτές που έδειξαν στα έξι πρώτα παιχνίδια. Δεν υστερούν τόσο όσο φαίνεται. Θα προτιμούσαμε ένα καλύτερο πρόγραμμα, αλλά έτσι κι αλλιώς είναι παιχνίδια που πρέπει να δοθούν. Για να συγκεντρώσουμε τους βαθμούς που θέλουμε, να μην κινδυνέψουμε και έπειτα να κοιτάξουμε να έχουμε μια αξιοπρεπή πορεία».

Για το πώς θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό: «Ελπίζω με περισσότερη αγωνιστικότητα, διάθεση θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια. Γνωρίζουμε τη δυναμική του Παναθηναϊκού, αλλά δεν ξεχνάμε ότι είμαστε Άρης. Στο παρελθόν του έχουμε κάνει αρκετές ζημιές. Αν έρθει κι ένα (θετικό) αποτέλεσμα θα είναι καλύτερα».

«Πάνοπλος» ο Ατρόμητος 

19/10/2012

«Πάνοπλος» ο Ατρόμητος
Με τον Σκόνδρα να προπονείται ουσιαστικά από την Πέμπτη, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα «πονοκέφαλο» εν όψει Λεβαδειακού για την έβδομη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας την προσεχή Κυριακή και συμπεριέλαβε όλους τους ποδοσφαιριστές του στην αποστολή.

Μετά την προπόνηση της Παρασκευής ο Σερβοέλληνας τεχνικός ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που θα έχει μαζί του, προκειμένου οι Περιστεριώτες να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται το Σάββατο και στη συνέχεια οι «κυανόλευκοι» θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο.

Οι 20 «εκλεκτοί» του Μπάγεβιτς: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Νάστος, Καλλέργης, Μπάλλας, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος, Σουμπίνιο, Γκαρσία, Ιγκλέσιας, Καραμάνος, Κούτσι, Καραγκούνης, Γιαννούλης, Επστάιν, Μπέλιτς.

Δεκτή η παραίτηση Σαράτση 

19/10/2012

Δεκτή η παραίτηση Σαράτση
Δεκτή έκανε την παραίτηση του Στέφανου Σαράτση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σε ανακοίνωσή της, διαχωρίζει τη θέση της από τους ισχυρισμούς του πρώην μέλους του διοικητικού συμβουλίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα SportDay.


Αναλυτικά:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι έγινε αποδεκτή η παραίτηση του κ. Στέφανου Σαράτση από το Δ.Σ.

Με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη που με δική του πρωτοβουλία παραχώρησε στην αθλητική εφημερίδα Sportday, θέλουμε να επισημάνουμε και να διευκρινίσουμε πως ο κ. Σαράτσης εκφράζει προσωπικές απόψεις και θέσεις και όχι την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.».

Το σκέφτεται ο Φερέιρα 

19/10/2012

Το σκέφτεται ο Φερέιρα
Οι πονοκέφαλοι, έχουν άλλη αίσθηση πια για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Μετατράπηκαν σε ευχάριστοι.

Αφού εκτός του Βύντρα (οι Λέτο, Σο είναι μόνιμα εκτός), όλοι οι υπόλοιποι «πράσινοι» είναι ετοιμοπόλεμοι για το ματς με τον Άρη και την δύσκολη συνέχεια που έρχεται.

Παρόλα αυτά, επειδή πρόκειται για τρία παιχνίδια σε οκτώ μέρες (αρχικά), ο Πορτογάλος σκέφτεται από τώρα το ροτέισιον που… βολεύει και ποιους να προφυλάξει.

Ρόλο στις επιλογές του 65χρονου τεχνικού θα παίξουν πολλά πράγματα. Αρχικά, ο βαθμός ετοιμότητας και ακολούθως τα ταξίδια που έκανε ο καθένας και τέλος η φόρμα που έχει ο εκάστοτε ποδοσφαιριστής αναφορικά με το πόσο τον χρειάζεται η ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Έτσι, για το παιχνίδι με τον Άρη, στο τέρμα θα κάτσει σίγουρα ο Καρνέζης. Στην άμυνα, ελλείψει του Βύντρα, ο Σεϊταρίδης θα ξεκινήσει δεξιά και στο κέντρο της άμυνας ο Φερέιρα το σκέφτεται πολύ. Διότι οι Μπουμσόνγκ, Πίντο, Βελάσκες και Τριανταφυλλόπουλος είναι άπαντες ετοιμοπόλεμοι!

Έτσι, οι αρχικές σκέψεις του Φερέιρα είναι να προφυλάξει τον Γάλλο, με τους υπόλοιπους τρεις να διεκδικούν τις δύο θέσεις, αλλά τον Πίντο, να έχει ελαφρύ προβάδισμα. Αριστερά θα ξεκινήσει ο Σπυρόπουλος αλλά στο μυαλό του Φερέιρα είναι να μπορέσει κατά την διάρκεια του ματς να τον ξεκουράσει από τα συνεχή ενενηντάλεπτα χρησιμοποιώντας είτε τον Λαγό είτε τον Χουχούμη.

Στο κέντρο, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Οι Βιτόλο-Μαρίνος θα αναλάβουν τον ρόλο των αμυντικών μέσων. Μπροστά τους, ο Ζέκα θα είναι δεξιά, ο Κουίνσι αριστερά και ένας εκ των Σισοκο, Χριστοδουλόπουλου, Φορναρόλι σαν ελεύθερος στη μέση. Ο Ουρουγουανός, διεκδικεί κι άλλη θέση στην ενδεκάδα, αυτή της κορυφής της επίθεσης, που θα «μονομαχήσει» με τον Τοτσέ.

Δηλαδή στο 4-2-3-1 το επικρατέστερο μέχρι στιγμής σχήμα είναι Καρνέζης, Σεϊταρίδης-Βελάσκες-Πίντο-Σπυρόπουλος, Βιτόλο-Μαρίνος, Ζέκα-Κουίνσι-Σισοκό(Χριστοδουλόπουλος), Φορναρόλι(Τοτσέ).

Ούτε με… θαύμα ο Ναπολεόνι 

19/10/2012

Ούτε με… θαύμα ο Ναπολεόνι 
Ακόμα μια μέρα ο Ναπολεόνι ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας και μάλλον πρέπει να ξεχνιέται η οποιαδήποτε πιθανότητα να βρεθεί στην αποστολή του Λεβαδειακού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο την προσεχή Κυριακή.

Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός είναι πολύ καιρό εκτός προπόνησης και προσπαθεί να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς για να «λύσει» τα χέρια του Γιώργου Παράσχου, ωστόσο κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικό δύσκολο στην προκειμένη φάση.

Ατομικά προπονήθηκαν την Παρασκευή οι Κουτσόπουλος και Κοτίτσας, όμως υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβουν.

Κατά τα άλλα, στο γήπεδο της Χαιρωνείας την Παρασκευή, ο Έλληνας τεχνικός έδωσε κυρίως βάση σε ασκήσεις τακτικής και στα τελειώματα των φάσεων, όπως συνηθίζει το τελευταίο καιρό, προκειμένου να βελτιωθούν οι παίκτες του στο συγκεκριμένο κομμάτι. Το Σάββατο ο Παράσχος θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για την αναμέτρηση στο Περιστέρι.

Δίχως απρόοπτα 

19/10/2012

Δίχως απρόοπτα 
Χωρίς οικογενειακό δίτερμα και σε χαλαρούς ρυθμούς το τελευταίο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ πριν την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Δώνης υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να κάνει πολλές αλλαγές, κάτι που προκύπτει και από τις δοκιμές της Πέμπτης.

Δίχως απρόοπτα κύλησε η προπόνηση, στην οποία μετείχαν όλοι πλην του τραυματία Γεωργιάδη.

Εκτός πλάνων υπενθυμίζεται ότι βρίσκονται επίσης ο τιμωρημένος Γλύκος και ο Βιβιάν, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος.

Μετά το τέλος του προγράμματος, το οποίο παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας, οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο.

* Γεωργιάδης και Βιβιάν στο ΠΑΟΚ Megastore

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Οι φίλοι της ομάδας έχουν την δυνατότητα να συναντήσουν στο ΠΑΟΚ Megastore τον Γιώργο Γεωργιάδη και τον Matheus Vivian. Οι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας θα βρίσκονται στο ΠΑΟΚ Megastore το απόγευμα του Σαββάτου, πριν την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΚ, για να μοιράσουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους φίλους του ΠΑΟΚ. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:00 στο ΠΑΟΚ Megastore κάτω από τη Θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας».

Μοναδικός «πονοκέφαλος» ο Ιωαννίδης 

19/10/2012

Μοναδικός «πονοκέφαλος» ο Ιωαννίδης 
Δύσκολα θα προλάβει τον εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας (22/10) κόντρα στον Πλατανιά ο Γιώργος Ιωαννίδης, καθώς και στην προπόνηση της Παρασκευής (19/10) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ωστόσο, αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος, αφού εκτός από τον 24χρονο παίκτη δεν υπάρχει κάποιος άλλος που αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Κατά τα άλλα η προπόνηση της Παρασκευής (19/10) έγινε σε φουλ ρυθμούς και το πρόγραμμά της περιελάμβανε αρχικά ασκήσεις τακτικής, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα.

Αυτοί, οι οποίοι δεν πήραν μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής (19/10) εκτός από τον Ιωαννίδη, ήταν οι Χρήστος Μπούρμπος και Μίρνες Σίσιτς. Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος αμυντικός δεν προπονήθηκε με τους υπόλοιπους παίκτες και έκανε θεραπεία για λόγους ξεκούρασης. Ο Σλοβένος από τη μεριά του έκανε αποθεραπεία και χαλάρωμα, καθώς επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας κουρασμένος.

«Αν έρθει μια νίκη, αλλάζουν όλα» 

19/10/2012

«Αν έρθει μια νίκη, αλλάζουν όλα» 
Την ευεργετική σημασία που θα έχει μια νίκη στην ψυχολογία (και όχι μόνο τη βαθμολογική θέση) της ΑΕΚ σημείωσε ο Φώντας Φέτσης.

Μιλώντας στη NOVA, ο νεαρός μέσος παραδέχθηκε πως τα αρνητικά αποτελέσματα έχουν επηρεάσει την ομάδα.

Τόνισε ωστόσο πως όταν έρθει το πρώτο τρίποντο και μάλιστα στην Τούμπα -όπου δήλωσε έτοιμος να ντεμπουτάρει- η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί.

«Εμένα αυτή είναι η θέση μου. Θα δώσω τα πάντα, θα προσπαθήσω να δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα το στόχο της», ανέφερε ο Φέτσης, όταν ρωτήθηκε για το ότι ο Έβαλντ Λίνεν τον προορίζει για μια θέση στα χαφ το Σάββατο. Και συνέχισε:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Είναι ένα ντέρμπι, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε. Αν μπω συγκεντρωμένος, νομίζω ότι δε θα έχω κάποιο πρόβλημα».

Αναφερόμενος, δε, στον ερχομό του Λίνεν και το πόσο έχει επιδράσει στην ομάδα, είπε: «Σίγουρα έχει αλλάξει η ψυχολογία μας. Ο νέος προπονητής δουλεύει νέα πράγματα κι εμείς προσπαθούμε να τα δίνουμε όλα στην προπόνηση. Ελπίζω αυτό να βγει στον αγωνιστικό χώρο».

Παρόλο λοιπόν που παραδέχθηκε πως «επηρεάζουν την ψυχολογία τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα», κατέληξε ότι «αν έρθει μια νίκη, όλα θα αλλάξουν».

«Μακριά από την ΑΕΚ…» 

19/10/2012

«Μακριά από την ΑΕΚ…» 
Μόνο στον… κόρφο του δεν έφτυσε ο Παναγιώτης Λαγός στο άκουσμα της λέξης «υποβιβασμός» για την ΑΕΚ.

Ο εκ των αρχηγών της «Ένωσης» παραδέχθηκε πως τα άσχημα αποτελέσματα είναι λογικό να δημιουργούν ανησυχία, αλλά τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες θα κάνουν τα πάντα για να μείνει μακριά από την ομάδα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ, δε, χαρακτήρισε θετική την αλλαγή προπονητή, αφού «και ο Μουρίνιο να φύγει, όταν έρχεται νέος αλλάζει η ψυχολογία των παικτών».


Αναλυτικά όσα είπε ο Λαγός στη NOVA

Για την αλλαγή του προπονητή και τον ερχομό του Λίνεν: «Εγώ πάντα έλεγα ότι και ο Μουρίνιο να φύγει και να έρθει άλλος προπονητής θα αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας. Το θέμα είναι να γίνουν κατανοητά αυτά που ζητάει ο προπονητής και μετά να γίνονται πράξεις στο γήπεδο.

Έχουμε μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα, αν και μένουν ακόμα πολλές αγωνιστικές. Η θέση που είμαστε δε μας επιτρέπει να κάνουμε τρελά όνειρα, αλλά προχωράμε. Να πάρουμε την πρώτη νίκη για να ελευθερωθούν τα πόδια μας»
.

Για την ανησυχία του κόσμου μήπως κινδυνεύσει η ΑΕΚ: «Λογικό να σκέφτεται έτσι ο κόσμος, αφού είμαστε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δε θέλουμε να πραγματοποιηθεί αυτό το σενάριο. Μακριά από μας…»

Για τα κακά αποτελέσματα ως τώρα: «Κανένας δε θέλει να χάνει συνέχεια. Προσπάθεια γίνεται απ' όλους. Προσπαθούμε όλοι να δώσουμε στα νεαρά παιδιά την αίσθηση ότι πρέπει να νικάμε συνέχεια κι έτσι πρέπει να γίνεται. Τουλάχιστον έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας ότι τα δίνουμε όλα σε κάθε αγώνα. Μερικές φορές ήμασταν καλοί, άλλες πάλι δεν ήμασταν. Καμία ομάδα άλλωστε δεν έχει συνεχώς καλή απόδοση».

Για το παιχνίδι της Τούμπας: «Κάθε χρόνο το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι δύσκολο. Φέτος έχει πετύχει και πολλά γκολ. Το είδαμε και στο παιχνίδι με τον Άρη. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να περάσουμε τη δική μας νοοτροπία στον αγώνα και πιστεύω σε ένα καλό αποτέλεσμα».

«Τσαλακωμένος» στην Κομοτηνή 

19/10/2012

«Τσαλακωμένος» στην Κομοτηνή 
Χωρίς δύο παίκτες του θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό για την έβδομη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Γιάννης Χριστόπουλος άφησε εκτός αποστολής τους Γιώργο Ντάσιο και Θέμη Τζημόπουλο, καθώς και οι δύο δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Αν και οι δύο παίκτες προσπάθησαν να… φορτσάρουν για να προλάβουν το σημαντικό ματς, τελικά ο βαθμός ετοιμότητάς του δεν ήταν τέτοιος, ώστε να συμπεριληφθούν στα πλάνα του προπονητή τους.

Από την άλλη, ο Έλληνας τεχνικός υπολογίζει κανονικά τον Ντε Βινσέντι που έχει επανέλθει πλήρως, ενώ αν και ήταν αμφίβολος ο Γεωργίου, τελικά βρίσκεται μέσα στους 19 «εκλεκτούς».

Η αποστολή: Φεγκρούς, Ταμπάσης, Ίλιτς, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Νικλητσιώτης, Κοροβέσης, Λίλα, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Πατσατζόγλου, Μιχαήλ, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Πάντος, Μπέριος, Αυγενικού, Γιάκος.

Χωρίς προβλήματα ο Αστέρας 

19/10/2012

Χωρίς προβλήματα ο Αστέρας
Η νίκη απέναντι στην Βέροια είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που υπάρχει στη σκέψη όλων στον Αστέρα Τρίπολης και το μόνο που απομένει να ανακοινωθεί είναι η αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι της Κυριακής (16:00).

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία των Αρκάδων, με τον Χρήστο Πιπίνη να λογίζεται ως η μοναδική απώλεια.

Με δεδομένη λοιπόν την απουσία του Έλληνα αμυντικού καλείται να πορευτεί ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την αποστολή της ομάδας αύριο.

Στο πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης δόθηκε προσοχή σε θέματα τακτικής ενώ η προετοιμασία ολοκληρώνεται αύριο (Σάββατο) με την τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι της έβδομης αγωνιστικής απέναντι στην ομάδα της Ημαθίας.

Χωρίς οπαδούς ο Άρης στο ΟΑΚΑ 

19/10/2012

Χωρίς οπαδούς ο Άρης στο ΟΑΚΑ 
Μόνο με φίλους του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με τον Άρη στο ΟΑΚΑ την Κυριακή, καθώς δεν επετράπη η οποιαδήποτε οργανωμένη μετακίνηση οπαδών των «κίτρινων».

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Μετά από προφορική συνεννόηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη και τη σχετική δέσμευση της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, ανακοινώνεται ότι δεν θα επιτραπεί η οποιαδήποτε ομαδική μετακίνηση φιλάθλων της ομάδας του Άρη, από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και η είσοδος τους στο Ο.Α.Κ.Α. στην ποδοσφαιρική συνάντηση με την ομάδα του Παναθηναϊκού, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012».





ALEX WEB RADIO/TV