ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Εγκλήματα Χαραλαμπίδη

Εγκλήματα Χαραλαμπίδη


Κόντρα σε διαιτητικά εγκλήματα ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του ανατρέπουν όλες τις κακοτοπιές και συνεχίζουν ακάθεκτοι!

http://www.redplanet.gr/podosfairo/article747320.ece/BINARY/original/xaralampidis.jpgΤα πάνω κάτω κατάφεραν να έρθουν στο Καραϊσκάκη με τις υποδείξεις ή μάλλον με όσα δεν υπέδειξε ο διαιτητής Χαραλαμπίδης, που απέδειξε για ακόμη μία φορά πόσο δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Ίωση ο Μιραλάς, παίζει με ΠΑΟΚ



Ίωση ο Μιραλάς, παίζει με ΠΑΟΚ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ 15/1/2011
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΙΜ Τη στιγμή που ο Κέβιν Μιραλάς αποχωρούσε τραυματίας, η αλήθεια είναι ότι καρδιοχτύπησαν στον πάγκο του Ολυμπιακού και όχι μόνο, καθώς υπάρχει την Τετάρτη το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο.

Όπως διαβεβαίωσε το ιατρικό τιμ των ερυθρόλευκων ο Βέλγος παρουσίασε συμπτώματα ίωσης, όπως άλλωστε και άλλοι παίκτες της ομάδας (Γκαλίτσιος, Νέμεθ). Για το λόγο αυτό έχουν γίνει προληπτικά εμβολιασμοί στου Ρέντη τις προηγούμενες μέρες.

Ο Βέλγος είναι γνωστός πεισματάρης και από την αρχή τα έδωσε όλα, αλλά ο ιός δεν τον άφηνε να έχει τις ανάσες που ήθελε στην διάρκεια του ματς και ο Βαλβέρδε αναγκάστηκε να τον κάνει αλλαγή.

Το σημαντικό είναι ότι ο παίκτης θα είναι σε θέση να βοηθήσει την Τετάρτη στο κύπελλο.

«Μπράβο, κερδίσατε και τον διαιτητή»

«Μπράβο, κερδίσατε και τον διαιτητή»

Ο Μαρινάκης κατέβηκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και παράλληλα πέταξε τις… σπόντες του για την διαιτησία.

«Μπράβο, κερδίσατε και τον διαιτητή»
Τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού επισκέφτηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης αμέσως μετά την λήξη του συγκλονιστικού αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ώστε να συγχαρεί τους «ερυθρόλευκους» για τη νίκη τους.

Δακρυγόνα στον Πανθεσσαλικό (vid)



ΔακρυγόναΔακρυγόνα στον Πανθεσσαλικό (vid)

τ

Ενταση επικράτησε στον Πανθεσσαλικό Στάδιο λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, μερίδα οπαδών του Δικεφάλου επιχείρησε να μπει στο γήπεδο χωρίς να διαθέτει εισιτήρια.

Η αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση χημικών με συνέπεια η ατμόσφαιρα στο γήπεδο να γίνει αποπνικτική.

Δείτε videos από τα επεισόδια

"Σάρωσαν" οι Έφηβοι (video)

"Σάρωσαν" οι Έφηβοι (video)

 

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά έξι γκολ πέτυχαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα της Superleague (Κάτω των 17 ετών)!

Οι πιτσιρικάδες του Θρύλου πραγματοποιούν μία εκπληκτική χρονιά μέχρι τώρα, αφού έχουν καταφέρει να πάρουν μεγάλο προβάδισμα απέναντι στους αντιπάλους τους, την οποία διεύρυναν κι άλλο το πρωί του Σαββάτου.

Bαλβέρδε: "Χωρίς τον κόσμο μας, με τίποτα!" (VIDEOS)

Bαλβέρδε: "Χωρίς τον κόσμο μας, με τίποτα!"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στάθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και τη δυναμική που έχει ως γήπεδο, υπογραμμίζοντας πως ο Ολυμπιακός δεν θα έφτανε στην ανατροπή του σκορ, αν δεν είχε την σπουδαία υποστήριξη από το μοναδικό φίλαθλο κοινό του.
Ο Ισπανός προπονητής εμφανίστηκε ευχαριστημένος από τη νίκη επί του Πανσερραϊκού (4-2), τονίζοντας πως έκανε αλλαγή τον Κέβιν Μιραλάς επειδή ο Βέλγος επιθετικός ήταν καταβεβλήμενος από την ίωση που τον ταλαιπωρεί.
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε:

Ολυμπιακός - Hρακλής 88-58-Η κριτική των παικτών

Ολυμπιακός - Hρακλής 88-58

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Ηρακλή με σκορ 88-58, έκανε το "13 στα 13" στο πρωτάθλημα και παρέμεινε μόνος πρώτος στην βαθμολογία της Α1. Κορυφαίοι για τους ερυθρόλευκους οι Χαλπερίν (17π, 3/5τρ), Σπανούλης (15π, 4ασ) και Έρτσεγκ (11π). Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της Α1 και οι Πειραιώτες απέκτησαν τον άτυπο τίτλο του "Πρωταθλητή χειμώνα".
Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Ηρακλή με σκορ 88-58 στο ΣΕΦ, έκανε το "13 στα 13" στο πρωτάθλημα και παρέμεινε μόνος πρώτος στην βαθμολογία της Α1, ολοκληρώνοντας, παράλληλα, την ποινή του για τα κεκλεισμένων των θυρών ματς, δίχως απώλειες. Από την επόμενη αγωνιστική και συγκεκριμένα στις 22 Ιανουαρίου που οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν τον Άρη στο Φάληρο, ο κόσμος θα μπορέσει να δώσει το "παρών" στο ΣΕΦ.
Κορυφαίοι για τους ερυθρόλευκους, κόντρα στον Ηρακλή, ο "μπόμπερ" Χαλπερίν (17π, 3/5τρ), ο για ακόμη μία φορά εξαιρετικός Σπανούλης (15π, 4ασ), ο εντυπωσιακός Έρτσεγκ (11π), ενώ ήταν πολύτιμη η συνεισφορά των Μαυροκεφαλίδη (12π) και Πελεκάνου (11π). Μαέστρος ο Παπαλουκάς με 6 ασίστ, ενώ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ο Νίλσεν. Ο Ολυμπιακός έπαιξε γρήγορο μπάσκετ, αποφάσισε να τρέξει στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει 10 αιφνιδιασμούς στο ματς.

H κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στο Φάληρο (4-2) για την 18η αγωνιστική της Super League.
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (4-2) στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 18η αγωνιστική της Super League.

Είναι τρελός ο Σέρβος (vid)!

Είναι τρελός ο Σέρβος (vid)!


Απίστευτο το πρώτο γκολ του Μάρκο στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό και ακόμα πιο απίστευτος ο τρόπος που το πανηγύρισε. Δείτε τον σε βίντεο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την ομάδα του Πανσερραϊκού στον Ναό και όταν ο Μάρκο σημείωσε το 1-0, έτρεξε σαν... τρελός στην εξέδρα προκειμένου να πανηγυρίσει μαζί με τα αδέρφια του, τους ΓΑΥΡΟΥΣ. Πραγματικά ο Σέρβος είναι ο άνθρωπος που έχει την ίδια ιδιοσυγκρασία με αυτή των οπαδών του Ολυμπιακού και ξέρει πως να τους κάνει... τούρμπο.

Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός 4-2 ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ (VIDEOS)

Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός 4-2

Μαγεία ο Θρύλος στην επανάληψη, πέτυχε τέσσερα γκολ και σκόρπισε με 4-2 τον Πανσερραϊκό, κάνοντας το 9 στα 9 εντός έδρας και φτάνοντας τους 45 βαθμούς. Δυο γκολ ο φονιάς, Μάρκο Πάντελιτς και άλλα δυο ο υπέροχος Άλμπερτ Ριέρα. Γύρισε το ματς από 1-2 ο Θρύλος, που έδειξε άντερα!
Ένας εξαιρετικός Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο, σκόρπισε με 4-2 τον Πανσερραϊκό και έκανε το 9 στα 9 στο Κάστρο του. Απίστευτος ο Μάρκο Πάντελιτς με δυο γκολ, ενώ άλλα δυο πρόσθεσε ο μαέστρος, Άλμπερτ Ριέρα. Στο +8 ο Θρύλος, που πλέον λέει "άντε γεια" σε όλους και οδεύει προς την 38η Κούπα.
Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», δεν χάνει! ΤΕΛΟΣ! Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Πανσερραϊκό με 4-2, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι για τη 18 αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν την ένατη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στο φαληρικό γήπεδο, έστω κι αν η καρδιά όλων μας τα… χρειάστηκε! Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο, αλλά το δεύτερο ήταν ίσως το κορυφαίο μέχρι στιγμής της Super League.

Πάει για τρελό ρεκόρ ο Αντώνης

Πάει για τρελό ρεκόρ ο Αντώνης

Ο Νικοπολίδης έκλεισε χθες τα 40 και αν παίξει έστω και σε ένα παιχνίδι, θα είναι ο μοναδικός που έχει αγωνιστεί σε τέτοια ηλικία στο πρωτάθλημα.
Πάει για τρελό ρεκόρ ο Αντώνης
Κάτι τέτοιο πήγε να το κάνει ο Τάσος Μητρόπουλος το 1997-1998, ωστόσο είχε παίξει μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ (κόντρα στη Ρόζενμποργκ) και όχι στο πρωτάθλημα.

Αρχίζει η διάθεση του βιβλίου

Αρχίζει η διάθεση του βιβλίου


Από σημερα Σάββατο 15 Ιανουαρίου, αρχίζει τμηματικά η διάθεση του βιβλίου «Οπαδική βία». Όπως είναι γνωστό το συγκεκριμένο βιβλίο των «Θρησκευόμενων Κόκκινων Επιστημόνων», θα διατεθεί στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του Προέδρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την καταπολέμηση του φαινομένου της βίας και την ανάδειξη της πραγματικής εικόνας του ποδοσφαίρου, το οποίο είναι, πρώτα και πάνω απ' όλα, χαρά, απόλαυση, θέαμα και διασκέδαση.

Το βιβλίο θα παραλάβουν αύριο (θα το βρουν τοποθετημένο στις θέσεις τους) οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 11, 12, 14, 15, 16 και 17. Η διάθεση του θα συνεχιστεί στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας για το Πρωτάθλημα και θα γνωστοποιηθούν με ανακοίνωση οι θύρες στις οποίες θα διατεθεί.

Απ’ το σπίτι δεν θα βγω…

Απ’ το σπίτι δεν θα βγω… 

Απ’ το σπίτι δεν θα βγω…   
… η επαρχία θα 'ρθει εδώ!

Με τους δύο πρωτοπόρους να δέχονται διαφορετικής… επικινδυνότητας επισκέψεις, συνεχίζεται το σίριαλ της Superleague!

Στο 19ο «επεισόδιο», ο Ολυμπιακός υποδέχεται… αγριεμένος τον τίμιο Πανσερραϊκό και ο Παναθηναϊκός θέλει να ξορκίσει την (κακή του) «μάγισσα», Καβάλα!

Ενδιάμεσα, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα ψάξουν θαλπωρή σε Τρίπολη και Βόλο αντίστοιχα και η Λάρισα αποδείξεις (με τον Ηρακλή) πως είναι ακόμα ζωντανή!
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τα παίρνει και φεύγει

Τα παίρνει και φεύγει

Μέχρι τη Δευτέρα θα έχει τελειώσει οριστικά το σίριαλ του Ράφικ Τζεμπούρ στην ΑΕΚ, καθώς φαίνεται ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να βρουν τη «χρυσή τομή» και ο Γαλλοαλγερινός να φύγει ως ελεύθερος παίρνοντας ένα χρηματικό ποσό.
 

 Το βράδυ της Παρασκευής συναντήθηκε ο πληρεξούσιος του Τζεμπούρ, Γιώργος Παναγόπουλος με τους διοικούντες την ΑΕΚ, Αδαμίδη και Κωνσταντίνιδη αλλά και τον νομικό εκπρόσωπο της Ένωσης, Χάρη Γρηγορίου και φαίνεται ότι οι δύο πλευρές βρήκαν τον τρόπο να λύσουν τις διαφορές τους… αναίμακτα.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία που αναφέρει ότι ο «τρομοκράτης» θα πάρει 200.000 ευρώ και θα μείνει ελεύθερος, χωρίς μάλιστα τον όρο να μην συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ελληνική ομάδα,κάτι που ο «δικέφαλος» αρχικά δε διαπραγματευόταν αρχικά επουδενί λόγο..

Ο Τζεμπούρ πλέον θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του την καριέρα του, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, αφού βρίσκεται άκρη με την ΑΕΚ και το θέμα δε θα συρθεί στις δικαστικές αίθουσες. Για τον «τρομοκράτη» φέρονται να ενδιαφέρονται αρκετές γαλλικές ομάδες, ενώ πάντα υπάρχει και το σενάριο να συνεχίσει την καριέρα του για έξι μήνες στον Πανιώνιο. Οι συμπατριώτες του Τζεμπούρ ωστόσο, εμπλέκουν στα σενάρια και τον Παναθηναϊκό χωρίς να υπάρχει κάτι χειροπιαστό για την ώρα.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΦΥΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΤΟ-ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ..."Οχι... για τον Τζιμπρίλ Σισέ"

Ο Σισέ πέτυχε αυτογκόλ κάνοντας 3-0.


"Οχι... για τον Τζιμπρίλ Σισέ"
Ο πρόεδρος της Μπορντό, Zαν Λουίς Τριό έδωσε τέλος στο σίριαλ περί ενδιαφέρον απόκτησης του Τζιμπρίλ Σισέ, και με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, τόνισε πως οι "Γιρονδίνοι" δεν ενδιαφέρονται για τον πρώτο σκόρερ της Σούπερ Λίγκα που ανήκει στο "τριφύλλι" αλλά μόνο για τον Κέβιν Γκαμέιρο.
Αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος της Μπορντό, Zαν Λουίς Τριό σε δηλώσεις του στο Νοvasports, ο οποίος αναφερόμενος στο μείζον θέμα απόκτησης του Τζιμπρίλ Σισέ, ήταν κατηγορηματικός.

Ο πρόεδρος των "Γιρονδίνων" υποστήριξε πως η ομάδα του δεν θέλει τον επιθετικό του Παναθηναϊκού αλλά τον νεαρό Κέβιν Γκαμέιρο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζαν Λουίς Τριό στο Novasports:

Το Newsit.gr αποκαλύπτει όσα δεν ανέφερε ο Νικολαϊδης στην επιστολή του, παρουσιάζοντας στοιχεία που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.-ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ

Το Newsit.gr αποκαλύπτει όσα δεν ανέφερε ο Νικολαϊδης στην επιστολή του, παρουσιάζοντας στοιχεία που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.


Το γυαλί ράγισε στο σχήμα της πολυμετοχικότητας στην ΑΕΚ στις αρχές του καλοκαιριού του 2008. Η Ένωση είχε χάσει το πρωτάθλημα, αν και είχε περισσότερους βαθμούς εντός αγωνιστικού χώρου, το ρίσκο με την αύξηση του μπάτζετ δεν βγήκε και μοιραία «βγήκε» η κούραση εκείνων που έπρεπε να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσε στους μετόχους ότι αποχωρεί, αφενός γιατί δεν υπήρχε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και αφετέρου γιατί εκείνος και κάποιοι εκ των υπολοίπων μετόχων δεν μπορούσαν να συνεχίσουν να συνεισφέρουν οικονομικά στην ΠΑΕ (τα 2 εκ. ευρώ που έχει βάλει, αντιστοιχούν σε μεγάλο μέρος της περιουσίας του, σε αντίθεση με τα πολύ περισσότερα χρήματα των Νοτιά και Παππά, όπως και των υπολοίπων, που σε ποσοστό της περιουσίας τους δεν ξεπερνούν μονοψήφιο αριθμό).

«Μαζί με Πολέμη, θα πολεμήσω κι εγώ»

«Μαζί με Πολέμη, θα πολεμήσω κι εγώ»

Θετικός στο ενδεχόμενο Αδαμάντιος Πολέμης να αναλάβει την προεδρία του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο οποίος σημείωσε πως στηρίζει όποιον θέλει το καλό του συλλόγου.
«Μαζί με Πολέμη, θα πολεμήσω κι εγώ»
Μέσα στο διοικητικό αδιέξοδο που έχει προκύψει στον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα μετά την παραίτηση του Νικόλα Πατέρα και την άρνηση του Ανδρέα Βγενόπουλου να ολοκληρώσει την συμφωνία για την μεταβίβαση του 25% του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο Αδαμάντιος Πολέμης βγήκε μπροστά και προσπαθεί να ξαναενώσει τον πολυμετοχικό.

Ζήσε Μάη μου…

Ζήσε Μάη μου…

Από την ερχόμενη Δευτέρα με Τρίτη αναμένονται εξελίξεις στο θέμα με τους υποψήφιους επενδυτές στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το ίδιο ακριβώς σας γράφαμε και το περασμένο Σάββατο…
Ζήσε Μάη μου…
Η κατάσταση είναι μπλεγμένη με τους Άραβες και στον «δικέφαλο του Βορρά» έχουν αρχίσει να χάνουν την ψυχραιμία τους από το συγκεκριμένο θέμα..
Δεν αποκλείεται, πάντως, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να βρεθεί ο ίδιος ο Οντάι αλ Σαμαρί στη Θεσσαλονίκη και να δώσει ένα τέλος με δημόσια τοποθέτησή του σε όσα συμβαίνουν.

Θα πάει στην πίτα;

Θα πάει στην πίτα;

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους κόβουν οι παλαίμαχοι αθλητές του Παναθηναϊκού την προσεχή Δευτέρα, με το όνομα του Ανδρέα Βγενόπουλου να φιγουράρει πρώτο στα μέλη του συλλόγου, στην πρόσκληση. Λέτε να δώσει το «παρών»;
Θα πάει στην πίτα;
Στην πρόσκληση, πάντως, αναφέρεται ρητά ότι θα δώσουν το «παρών» πολλοί από τους παλαίμαχους αθλητές, μερικοί εκ των οποίων θα βραβευτούν κιόλας.
Και, όπως μας έλεγε ο Α. Βγενόπουλος τις πρώτες ημέρες της ΠΕΚ, έχει τιμήσει τα χρώματα του Παναθηναϊκού παλαιότερα. Αν δώσει το «παρών», πάντως, θα έχουν όλοι την ευκαιρία να μάθουν από πρώτο χέρι τις εξελίξεις στην ΠΑΕ…

MΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΣΥΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ????

MΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΣΥΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ????

Δύο αγωνιστικές και πρόστιμο στον ΠΑΟ....ΜΟΝΟ !!!(VIDEO)

Δύο αγωνιστικές και πρόστιμο στον ΠΑΟ....ΜΟΝΟ !!!(VIDEO)


Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών την έδρα του Παναθηναϊκού για όσα έγιναν στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Με δύο αγωνιστικές χωρίς τον κόσμο του, τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για την κροτίδα που έπεσε στο παρκέ και άγγιξε στο χέρι τον Παπαλουκά αλλά και για την προσωρινή διακοπή του αγώνα.
Όπως αναμενόταν άλλωστε, το φύλλο αγώνα και όλα όσα γράφτηκαν εκεί την Τετάρτη το βράδυ ήταν επιβαρυντικό για τον Παναθηναϊκό ο οποίος πλέον θα κληθεί να δώσει δύο αγώνες χωρίς την παρουσία του κόσμου του στα παιχνίδια με Ηλυσιακό και Κολοσσό στον β' γύρο του πρωταθλήματος.

Ναι μεν, αλλά… (ΚΟΛΑΕΙ Ο ...ΠΟΛΕΜΗΣ-ΤΗΣ)

Ναι μεν, αλλά… 

15/01/2011

Ναι μεν, αλλά…  
 
Δισταγμούς για το αν πρέπει να αναλάβει την προεδρία του Παναθηναϊκού έχει ο Αδαμάντιος Πολέμης, παρά τη δεδομένη στήριξη όλων των μετόχων της ομάδας. Βασική προϋπόθεση η ειρηνική συνύπαρξη όλων των Πατέρα, Βαρδινογιάννη, Γιαννακόπουλου και Βγενόπουλου στο Δ.Σ. για να πάρει θετική απόφαση. Τα σχέδια του Φερέιρα ενόψει Καβάλας.

Κολλάει του Νέρι;

Κολλάει του Νέρι;

Ρε παιδιά, πολύ δεν έχει τραβήξει το σίριαλ της μεταγραφής του Καστίγιο στον Άρη; Και αν κρίνουμε και από τις δηλώσεις που έρχονται από την Αμερική μυρίζεται μπλέξιμο…
Κολλάει του Νέρι;
Καθώς, ο Αμερικανός τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Νέρι Καστίγιο, Φράνκ Κλόπας, τόνισε αργά το βράδυ της Παρασκευής:

«Ο Νέρι παραμένει παίκτης μας. Περιμένουμε να παρουσιαστεί στην ομάδα για την ανοιξιάτικη προετοιμασία. Για τώρα, αυτά μπορώ να πω, γιατί προτεραιότητα έχει η επιλογή των παικτών στο Super Draft».

Την ίδια ώρα στον Άρη λένε ότι περιμένουν ένα έγγραφο για να «τελειώσει» η μεταγραφή, αλλά αυτό το έγγραφο εδώ και τόσες μέρες δεν έρχεται. Για να δούμε…

Στα... κόκκινα ο Μανωλάς!

Στα... κόκκινα ο Μανωλάς!
15 | 1 | 2011

Τον Κώστα Μανωλά και τον Γρηγόρη Μάκο κάλεσε σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΚ. Στα Πατήσια πήγαν οι δύο Ενωσίτες, αλλά με τον έναν ψιλοστράβωσαν μάθαμε! Με τον Μανωλά δηλαδή… Γιατί; Μα γιατί το παιδί πήγε να κόψει την πίτα φορώντας κόκκινη μπλούζα!Περίμεναν οι ΑΕΚτζήδες να τον δουν κιτρινόμαυρο κι εκεί. Σε σύνδεσμο πας ρε παιδί μου, πιάσε κι εσύ το νόημα. Έσκασε μύτη ο Μανωλάς με τα κόκκινα και έπαθαν ζημιά. Δεν πειράζει παιδιά. Τα καλύτερα έρχονται. Από το -15 θα πάτε ακόμη πιο κάτω!

Υπέγραψε ο Μονιάκης (vid)

Υπέγραψε ο Μονιάκης (vid)
15 | 1 | 2011

Το βράδυ της Παρασκευής, λίγο πριν τις 22:00, ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Μανώλη Μονιάκη στην Κέρκυρα. Ο 22χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε το συμβόλαιό του, για έξι μήνες, παρουσία του β' αντιπροέδρου των "Φαιάκων" Αλέκου Τσαποκύριακα και ο "ΓΑΥΡΟΣ" ήταν εκεί.

Τα πρώτα εισιτήρια για Φενέρ…

Τα πρώτα εισιτήρια για Φενέρ…
14 | 1 | 2011  - Μπάσκετ

Από χθες Παρασκευή (14/1) ξεκινησε η διαθεση αλλα και έως και την Τετάρτη (19/1) θα έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν εισιτήρια για τον αγώνα με τη Φενέρ οι ΓΑΥΡΟΙ.
http://www.redplanet.gr/basket/article749404.ece/BINARY/original/kali.jpg
 
Ο Θρύλος ξεκινά την περιπέτειά του στο Τοπ-16 της Ευρωλίγκας με αντίπαλο τη Φενέρ στο ΣΕΦ και η ΚΑΕ γνωστοποίησε τους τρόπους διάθεσης των πρώτων εισιτηρίων.

Αναλυτικά...

Νέο πακέτο διαρκείας για το ΣΕΦ...OΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ

Νέο

Νέο πακέτο διαρκείας για το ΣΕΦ...

παΝέοΝέο πακέτο διαρκείας για το ΣΕΦ... πακέτο διαρκείας για τοΣΕΦ...κέτο διαρκείας για το ΣΕΦ..  Δημοσιεύθηκε: /01/2011


Ο κόσμος του Θρύλου στο μπάσκετ είναι και πάλι "ζεστός" μετά από τη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα το ματς με τον Ηρακλή το Σάββατο είναι το τελευταίο που θα δώσει ο Ολυμπιακός κεκλεισμένων των θυρών στο ΣΕΦ και έτσι σε συνδιασμό των δύο αυτών γεγονότων η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως από την Δευτέρα θα υπάρξει νέο πακέτο εισιτηρίων διαρκείας:

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2010 θα διαθέσει στους φιλάθλους ένα νέο Πακέτο Εισιτηρίων που θα περιλαμβάνει όλους τους αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011!

Τα εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (VIDEO)

Τα εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ


Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το ματς Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", την Τετάρτη (19/1, 18:00), αναμένεται "sold out" για την αναμέτρηση, τρέξτε να προλάβετε!
Η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το ερχόμενο παιχνίδι των ερυθρολεύκων για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου (18:00, Conn-x TV), στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Αναμένεται "sold out" για την αναμέτρηση, οπότε ο κόσμος καλό θα ήταν να τρέξει να προλάβει τα "μαγικά χαρτάκια". Το φτηνότερο είναι στα 20 ευρώ.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Με απουσίες ο Πανσερραϊκός στο Φάληρο

Με απουσίες ο Πανσερραϊκός στο Φάληρο

Με αρκετές απουσίες θα έρθει να αγωνιστεί ο Πανσερραίκός στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό το Σάββατο (17:00, ET-1), καθώς θα λείψουν οι Παπάζογλου, Σουμπίνιο, Λεοζίνιο, Μπέλιτς, Άμο και Παντελιάδη.
Με πολλές απουσίες θα έρθει να αγωνιστεί ο Πανσερραϊκός στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (17:00, ET-1) κόντρα στον Ολυμπιακό το Σάββατο (15/1), καθώς θα λείψουν οι Παπάζογλου, Σουμπίνιο, Λεοζίνιο, Μπέλιτς, Άμο και Παντελιάδης, με τους τρεις πρώτους να είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών και τους δύο επόμενους να είναι τραυματίες.
Η προετοιμασία των "λιονταριών" ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (14/1) και αμέσως μετά, o προπονητής του Πανσερραϊκού, Ντράγκαν Κοκότοβιτς, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία και αναχώρησε για την Αθήνα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Ράντμαν, Βαλσαμάκης, Τάντιτς, Ανάκογλου, Βοσκόπουλος, Γεωργιάδης, Γαλανόπουλος, Κάστρο, Μαβένε, Κόντος, Κέρλα, Άλβαρεζ, Νταλέ, Τριανταφύλλου, Ασλανίδης, Μουσικάκης και Γιαννόπουλος.

ΓΙΑ ΤΟ 9 ΣΤΑ 9 ΜΕ ΕΛΕΙΨΕΙΣ..........

ΓΙΑ ΤΟ 9 ΣΤΑ 9 ΜΕ ΕΛΕΙΨΕΙΣ..........

15/01/2011

Face lift για το +8  
  Αναγκασμένος να παρουσιαστεί με αρκετές αλλαγές στη βασική του ενδεκάδα είναι ο Ολυμπιακός, στη σημερινή του αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό (17:15, ΝΕΤ/NovaΣΠΟΡ FM 94.6) για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όπου θέλει να αυξήσει (έστω και προσωρινά) τη διαφορά του από τη δεύτερη θέση στους οκτώ βαθμούς.

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Πήρε το «χρίσμα»

Πήρε το «χρίσμα» 

14/01/2011

Πήρε το «χρίσμα» 
 
Τη στήριξη των μετόχων ζητούσε ο Αδαμάντιος Πολέμης και την πήρε, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μια «ανάσα» από την ανάληψη της προεδρίας του Παναθηναϊκού. Εκτός Διοικητικού Συμβουλίου προτίθεται να μείνει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. «Δεν γίνεται το γήπεδο» είπε ο Γιώργος Καμίνης.

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣEΙΣ ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ (VIDEO)

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣEΙΣ ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ (VIDEO)

Απαντήσεις σε όσα του καταλογίζουν επί προεδρίας του στην ΑΕΚ, για τη σχέση του με τους μετόχους, την οικονομική διαχείριση και το άνοιγμα που άφησε στην ΠΑΕ, έδωσε με μακροσκελή επιστολή ο Ντέμης Νικολαϊδης.  

Ντέμης Νικολαΐδης: «Όλες οι κινήσεις έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη των μετόχων»


 demis nikolaidis aek anakoinwsiΑναλυτικά η επιστολη του Ντεμη Νικολαϊδη:

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου

13/1/2011

Την Πέμπτη (13/1) ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ το πρόγραμμα της φάσης των 8 του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ. Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 18-20 Ιανουαρίου και οι επαναληπτικοί θα γίνουν στις 2-3 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
1η Αγωνιστική
Τρίτη (18/1)
Κέρκυρα - Ολυμπιακός Βόλου (17:00GR)
Τετάρτη (19/1)
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (18:00GR)
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (21:00GR)
Πέμπτη (20/1)
Ατρόμητος-Διαγόρας (19:00GR)
2η Αγωνιστική
Τετάρτη (2/2)
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (18:00GR)
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (21:00GR)
Πέμπτη (3/2)
Διαγόρας - Ατρόμητος (16:00GR)
                                                                Ολυμπιακός Βόλου - Κέρκυρα (17:00GR)

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=84104#ixzz1AzizqHDS

Τα γενέθλια του Νικοπολίδη (video)

Τα γενέθλια του Νικοπολίδη (video)

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011 
Τα γενέθλια του Νικοπολίδη (video)


Ο Αντώνης Νικοπολίδης σήμερα κλείνει τα σαράντα του χρόνια και το gazzetta.gr κάνει μια μίνι ανασκόπηση στην πορεία ενός από τους κορυφαίους γκολκίπερ που έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα.

Και οι λευκοί Σλοβένοι μπορούν να πηδήξουν (video)

Και οι λευκοί Σλοβένοι μπορούν να πηδήξουν (video)


pao olympiakos 61 65 video nesterovicΜπορεί η στήλη να μην ασχολείται συχνά με το μπάσκετ, δεν θα μπορούσε όμως να αφήσει ασχολίαστο το μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, πόσο μάλλον τώρα που γίναμε μάρτυρες μιας σπάνιας νίκης των «ερυθρολεύκων» μέσα στο κολασμένο ΟΑΚΑ. Τιμώμενο πρόσωπο ο Rasho Nesterovic, ο παίκτης-κλειδί του Dusan Ivkovic, που τα έβαλε με τα θηρία του Παναθηναϊκού στη ρακέτα, κέρδισε όλες τις προσωπικές μονομαχίες και πέτυχε τους κρίσιμους πόντους των τελευταίων λεπτών, οι οποίοι έδωσαν το καθοριστικό προβάδισμα στον Ολυμπιακό για τη νίκη.

Το ευχαριστώ του Ντούντα (video)



Το ευχαριστώ του Ντούντα (video)
13/1/2011
Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς ήταν στο επίκεντρο του  μεγάλου αγώνα. Ο προπονητής του Θρύλου έκανε κινήσεις ματ εναντίον του Ομπράντοβιτς και γεύθηκε την πρώτη φετινή νίκη σε ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο. Μετά από την υποδοχή στο ΣΕΦ ο Ντούντα ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση και τόνισε ότι η ομάδα θέλει κοντά της τον κόσμο…

Ο Μπουρούσαρος, ο Τσουκαλάς και οι παρεμβολές… (video)



Ο Μπουρούσαρος, ο Τσουκαλάς και οι παρεμβολές… (video)
13/1/2011 19:58:22
Λίγη ώρα μετά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και αφού όλοι είχαν αποθεωθεί από τον κόσμο του Θρύλου και είχαν δεχτεί και τα συγχαρητήρια των προέδρων στα αποδυτήρια, οι ερυθρόλευκοι άρχισαν να αποχωρούν από το ΣΕΦ. Ο Μπουρούσης σταμάτησε και μίλησε για το παιχνίδι αλλά και για τον κόσμο… Σε αυτή του την προσπάθεια πάντως είχε τα σχόλια του Τάκη Τσουκαλά αλλά και «παρεμβολές»…

Προπονήθηκε μόνος του ο Ιμπαγάσα

Προπονήθηκε μόνος του ο Ιμπαγάσα

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος όμως είναι τιμωρημένος για το ματς με τον Πανσερραϊκό, ενώ απών λόγω ίωσης ήταν και ο Κρίστιαν Νέμεθ.
Δεν πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ο Αριέλ Ιμπαγάσα, όμως έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό το Σάββατο στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".
Ο 34χρονος Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού έκανε ατομική προπόνηση το πρωί στου Ρέντη, πάντως είχε παρθεί απόφαση να εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του κόντρα στην ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς.

Επιπροσθέτως, απών και πάλι λόγω ίωσης ήταν ο 22χρονος Ούγγρος επιθετικός, Κρίστιαν Νέμεθ, ενώ ατομικό έκαναν και οι Ουρτάδο-Ντουντού, που συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους και υπολογίζεται να επιστρέψουν προς το τέλος του μήνα.

Παράλληλα, εκτός λόγω τιμωριών από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό θα είναι και οι Βασίλης Τοροσίδης και Γιάννης Μανιάτης.

Σκόραρε ο Διαμαντάκος

Σκόραρε ο Διαμαντάκος

Ο επιθετικός της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Δημήτρης Διαμαντάκος, σκόραρε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας. Ο 18άχρονος ποδοσφαιριστής διαμόρφωσε το τελικό σκορ, στη νίκη 3-0 της Εθνικής ομάδας Νέων επί της αντίστοιχης της ΠΓΔΜ.
Σε διεθνή φιλική αναμέτρηση, που διεξήχθη στην Καστοριά, η Εθνική ομάδα Νέων νίκησε με 3-0 το αντίστοιχο συγκρότημα της ΠΓΔΜ. Τα τέρματα της ελληνικής ομάδας σημείωσαν οι Βέλλιος (11', 74') και Διαμαντάκος (86').
"Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Η εικόνα της ομάδας ήταν καλή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, όμως δεν ήμασταν προσεκτικοί στις τελικές προσπάθειες. Έχουμε μπροστά μας αρκετά φιλικά ματς και είμαι αισιόδοξος ότι θα φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο", σχολίασε ο τεχνικός της Εθνικής, Λεωνίδας Βόκολος.

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας: Ραχιώτης, Σταφυλίδης (77' Βαλεριάνος), Βλάχος (50' Φουρλάνος), Μπουγαΐδης, Σταμογιάννος, Κοτσαρίδης, Κατίδης (57' Διαμαντάκος), Σκόνδρας, Βέλλιος, Καρέλης, Καθάριος (66' Καϊμακαμούδης).

Αρθροσκόπηση ο Ν. Παπαδόπουλος

Αρθροσκόπηση ο Ν. Παπαδόπουλος

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Νίκος Παπαδόπουλος, υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο μηνίσκο του δεξιού του ποδιού.
Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
"Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Νίκος Παπαδόπουλος υποβλήθηκε σήμερα, στο Θεραπευτήριο Metropolitan από τον χειρουργό κ. Γιώργο Κατσιφαράκη, σε αρθροσκοπική μηνισκεκτομή στον έξω μηνίσκο του δεξιού του ποδιού".

Φουλάρει για Φορτούνη

Φουλάρει για Φορτούνη

Μετά την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη ένας ακόμα Έλληνας παίκτης προβάρει τα ερυθρόλευκα. Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Θρύλου.
Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος διακρίνεται για τα καλά του στημένα, τις προηγούμενες μέρες είχε ακουστεί έντονα για την Γιουβέντους.
Η ιταλική ομάδα μάλιστα έχει κάνει κρούση στους Αρκάδες για τον διεθνή άσο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να κάνουν το κόλπο γκρόσο και να πάρουν προβάδισμα στην υπόθεση κλείνοντας τον παίκτη από τώρα για το καλοκαίρι.

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

4 οι τυχεροί


4 οι τυχεροί
13/1/2011
4 φλουριά είχε η πρωτοχρονιάτικη πίτα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης φρόντισε να τα χρυσώσει κανονικά. Οι τυχεροί πήραν από 10.000 ευρώ, αφού ο πρόεδρος της ΠΑΕ διπλασίασε το αρχικό δώρο που ήταν 5.000 ευρώ. Τα φλουριά βρήκαν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γιώργος Γκαλίτσιος, ο Παύλος Τσιλίδης και ο φυσιοθεραπευτής Νίκος Λυκουρέσης. Αντε και του χρόνου.

"Πάμε γερά. Μεταγραφές τέλος" (video)



"Πάμε γερά. Μεταγραφές τέλος" (video)
13/1/2011
Στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους προπονητές για την πολύ καλή παρουσία της ομάδας. Θέλουμε να συνεχίσουμε το 2011 όπως ακριβώς τελειώσαμε το 2010. Πάμε γερά, πάμε για πρωτάθλημα!». Ακολούθως στις δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί: «Οι μεταγραφές έχουν τελειώσει και προχωράμε όλοι μαζί. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και προχωράμε για το πρωτάθλημα. Η ομάδα δουλεύει σκληρά και θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει ακόμη πιο σκληρά για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό».

Στις 18:00 με ΠΑΟΚ σε Φάληρο και Τούμπα

Στις 18:00 με ΠΑΟΚ σε Φάληρο και Τούμπα

Στις 18:00 θα γίνουν οι αγώνες με τον ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου στις 19 Γενάρη και στις 2 Φλεβάρη.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα και οι ώρες των αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την προσεχή Τετάρτη στις 18:00 στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", ενώ την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί και η ρεβάνς στο γήπεδο της Τούμπας στις 2 Φεβρουαρίου.

Μία ημέρα νωρίτερα θα γίνει ο πρώτος αγώνας Κέρκυρας-Ολυμπιακός Βόλου, ενώ στις 20/1 θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση Ατρόμητος-Διαγόρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Ο ΑLEX WEB RADIO/TV ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ....ΤΙΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΒΑΖΕΛΑΣ !!!


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΕΝΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.....
ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΩ ΝΤΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑΣ
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......ΧΤΕΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η...ΑΡΧΗ....Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ...ΣΤΟ ΣΕΦ !!!!
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΓΑΒΡΟΥ ΜΕ....ΒΑΖΕΛΑ....

Ο Χαραλαμπίδης στο Καραϊσκάκη

Ο Χαραλαμπίδης στο Καραϊσκάκη

Ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης από την Καβάλα ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανσερραϊκό το Σάββατο στο Καραϊσκάκη. Στο ματς του ΠΑΟ με την Καβάλα ορίστηκε ο Μήτσιος από την Ήπειρο ενώ το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ θα διευθύνει ο Κάκος.

Συνάντηση κορυφής μετά το... φλουρί

Συνάντηση κορυφής μετά το... φλουρί

Συνάντηση κορυφής θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα σε Ερνέστο Βαλβέρδε και Ευάγγελο Μαρινάκη στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Θα οριστικοποιηθεί το τι μέλλει γενέσθαι στα μετεγγραφικά.
Διττό είναι το ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό μετά το τέλος της σημερινής (13/1) προπόνησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, καθώς από τη μια έχουμε θα κόψει η ΠΑΕ την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και συν τοις άλλοις θα υπάρξει συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον Ευάγγελο Μαρινάκη και τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Πρώτα απ' όλα, θα μαζευτούν οι άνθρωποι της ομάδας μια ημέρα μετά τον θρίαμβο των συναδέλφων τους στο μπάσκετ προκειμένου να προκύψουν οι τυχεροί για τα φλουριά, τα οποία στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν περιορίζονται στα ευχολόγια, αλλά έχουν και το μερτικό τους. Διόλου ευκαταφρόνητο είναι το ποσό που είθισται να δίνουν οι ΠΑΕ και δη οι μεγάλες...