ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Το ατύχημα του Μάσα (video)

Το ατύχημα του Μάσα (video)

29/10/2011

Ο Φελίπε Μάσα είχε ατύχημα στο τέλος των κατατακτηρίων δοκιμών της Ινδίας στο Νέο Δελχί, όταν έσπασε η μπροστινή δεξιά ανάρτηση του μονοθεσίου του πατώντας πάνω στο κερμπ στη στροφή 8.

Το ατύχημα του Μάσα (BINTEO)
Στην έκτη θέση κατετάγη ο Φελίπε Μάσα στην Ινδία, ωστόσο δεν απέφυγε το ατύχημα. Ο Βραζιλιάνος στην τελευταία του προσπάθεια για έναν γρήγορο γύρο πάτησε πάνω στο κερμπ στη στροφή 8.
Αυτό είχε ως συνέπεια να σπάσει η μπροστινή δεξιά ανάρτηση του μονοθεσίου και στη συνέχεια να καταλήξει στον τοίχο. Μάλιστα, το συμβάν αυτό ήταν και η αιτία για να ολοκληρωθούν οι κατατακτήριες δοκιμές υπό το καθεστώς κίτρινης σημαίας. Δείτε στο βίντεο, που ακολουθεί, το ατύχημα του πιλότου της Ferrari.
Πηγή: gazzetta.gr



ALEX WEB RADIO/TV

Πρώην βουλευτής στο ΔΣ του Παναθηναϊκού

Πρώην βουλευτής στο ΔΣ του Παναθηναϊκού

29/10/2011 Από την πολιτική σκηνή θα είναι όπως όλα δείχνουν ένα από τα μέλη του νέου ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που θα εκλεγεί όταν τελειώσει οριστικά το «deal» με τον Αλ Σαούντ.

Ο λόγος για τον πρώην βουλευτή Δράμας, Σταύρο Δαϊλάκη, ο οποίος είχε το βράδυ της Παρασκευής συνάντηση με τον Βλάση Τσάκα προκειμένου να συζητήσουν για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Ο Βλάσης Τσάκας ο οποίος θα αναλάβει πόστο αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όταν και εφόσον οι μετοχές περάσουν στα χέρια του πρίγκιπα, έχει ήδη αρχίσει το… σαφάρι προκειμένου να βρει τα πρόσωπα που θα μπουν στο νέο ΔΣ των «πράσινων».

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Τσάκας είχε συνάντηση στην Δράμα με τον πρώην βουλευτή της πόλης, Σταύρο Δαϊλάκη, με τον οποίο όπως επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος του Αλ Σαούντ, συζήτησαν για το ενδεχόμενο να συμμετέχει στο νέο διοικητικό σχήμα της ομάδας.

Οι δύο άνδρες συνδέονται με μακροχρόνια φιλία ενώ μαζί τους ήταν και ο υφυπουργός Χρήστος Αηδόνης.

www.sport-fm.gr/

Τα βρίσκουν Τσάκας-Τζίγγερ (video)

Τα βρίσκουν Τσάκας-Τζίγγερ (video)

Δείτε πως ο Ψαλιδοχέρης σατιρίζει την σχέση Bαρδινογιάννη-Τσάκα...
Τα βρίσκουν Τσάκας-Τζίγγερ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ by psalidoheris

ALEX WEB RADIO/TV

Τα επεισόδια στο Μαρκόπουλο (video)

Τα επεισόδια στο Μαρκόπουλο (video)

29/10/2011
Τα επεισόδια στο Μαρκόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)Σόβαρα επεισόδια σημειώθηκαν στο Μαρκόπουλο, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας ανάμεσα στο Μαρκόπουλο και τον Παναθηναϊκό για την Α1 Γυναικών στο βόλεϊ. Καδρόνια, πέτρες, φωτοβολίδες από αγνώστους που... κατάφεραν να χαλάσουν έναν αγώνα βόλεϊ, όπου στις κερκίδες ήταν περίπου 150 άτομα, ανάμεσά τους και παιδιά...
Δείτε βίντεο από τα επεισόδια από τα  "prasinanea.gr"

Makropoulo-Panathinaikos epeisodia by XIRISTIS1979

Στο Ναό ο Φουστέρ

Στο Ναό ο Φουστέρ

29/10/2011 
ΦΟΥΣΤΕΡΣτις εξέδρες του Καραϊσκάκη βρέθηκε ο Νταβίντ Φουστέρ για να παρακολουθήσει την προσπάθεια των συμπαικτών του κόντρα στον ΟΦΗ.
Ο Ισπανός χαφ του Θρύλου, δείχνει να είναι όλο και καλύτερα από τον τραυματισμό του στα πλευρά στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Ο Φουστέρ μάλιστα, ακολουθεί και συγκεκριμένη θεραπεία στο Ρέντη και δεν θα αργήσει να μπει ξανά στο γήπεδο και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό
www.olympiacos24.gr/

Αναστόπουλος: "Δεν πίνω ρακί, μόνο κανά κρασάκι!"

Αναστόπουλος: "Δεν πίνω ρακί, μόνο κανά κρασάκι!"

Απολαυστικός ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου. Δείτε τι απάντησε σε ερώτηση για το αν θα πει καμιά ρακί, μόλις επιστρέψει στην Κρήτη, στην υγειά του Φράνκο Κοστάνσο.
"Δεν πίνω ρακί, μόνο κανά κρασάκι", είπε ο προπονητής του ΟΦΗ, ο οποίος συμπλήρωσε: "Δεν χρειάζονται κατεβασμένα κεφάλια"!
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΟΦΗ:

Μώραλης: Μας στοίχισαν οι δύο στιγμές έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης

Μώραλης: Μας στοίχισαν οι δύο στιγμές έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης

29/10/2011 
ΜΩΡΑΛΗΣΕξερχόμενος από το γήπεδο, ο δ' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης τόνισε την έκπληξη που έφερε σε όλους η εξέλιξη του αγώνα και πρόσθεσε ότι ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει τώρα τα δυό επόμενα εκτός έδρας ματς, με Ντόρτμουντ και Άρη: «Ήμασταν καλύτεροι από τον ΟΦΗ. Δεν υπάρχει Έλληνας που να έβλεπε το παιχνίδι, είτε στο γήπεδο, είτε στην τηλεόραση και να πιστευε ότι ο αγώνας θα έπαιρνε διαφορετική τροπή.
Όμως, δύο στιγμές έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης μας στοίχισαν και πρέπει να προσέξουμε, έτσι ώστε ο Ολυμπιακός που είχε 71% κατοχή μπάλας, που ήλεγχε το ματς, να μην ξαναβρεθεί πλέον σε αυτή τη θέση.
Έχουμε δύο δύσκολα ματς στη συνέχεια, ένα στη Γερμανία με τη Ντόρτμουντ και έναν με τον Άρη και θα πρέπει να δουλέψουμε για να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα».

www.olympiacos24.gr/

«Στοπ» στη Ντόρτμουντ (video)

«Στοπ» στη Ντόρτμουντ (video)

29/10/2011
Φρένο στο σερί τεσσάρων νικών της Ντόρτμουντ στην Bundesliga έβαλε η Στουτγκάρδη με το 1-1 για την ενδέκατη αγωνιστική της Bundesliga. Τρεις ημέρες πριν υποδεχτεί τον Ολυμπιακό, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πήρε ένα βαθμό στη «Mercedes Benz Arena» και είδε τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Μπάγερν να αυξάνεται στους πέντε βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 22’ με τον Τάσι, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινό σουτ στην επαναφορά από το σουτ του Χάρνικ. Οι πρωταθλητές απάντησαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Καγκάουα να κάνει το γύρισμα και τον προωθημένο Πιστσέκ να σκοράρει με προβολή.

Η σύνθεση της Ντόρτμουντ: Βαϊντενφέλερ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Πιστσέκ, Σμέλτσερ, Μπέντερ (46’ Λάιτνερ), Κελ, Γκέτσε, Καγκάουα, Πέρισιτς (76’ Γκρόσκροϊτς), Λεβαντόφσκι (72’ Λεβαντόφσκι).

Stuttgart 1-1 Borussia Dortmund Goals by fastestgoals
www.sport-fm.gr/

Premier League: Chelsea – Arsenal 3-5 (video)


Premier League: Chelsea – Arsenal 3-5 (video)

29/10/2011


Στο ντέρμπι του Λονδίνου και σε αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική της Premier League, η Arsenal, σε ένα ματς με ανατροπές και πολλά γκολ, νίκησε με 3-5 την Chelsea στο «Stamford Bridge». Τα τέρματα της ομάδας του Villas-Boas σημείωσαν οι Lampard στο 14’, Terry στο 45’ και Juan Mata στο 80’, ενώ για την Arsenal βρήκαν δίχτυα οι Van Persie στο 36’, στο 85′ και στο 90+2′, Clarindo Andre Santos στο 49’ και Walcott στο 55’.


Chelsea Arsenal videoΔυνατά ξεκίνησε τον αγώνα η Chelsea, η οποία έχασε μια ευκαιρία με τον Torres, για να «απαντήσουν» άμεσα οι φιλοξενούμενοι με τους Gervinho και Van Persie. Τελικά στο 14’ οι παίκτες του Andre Villas-Boas πήραν το προβάδισμα με τον Frank Lampard. Η Arsenal στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της και απέκτησε τον έλεγχο του αγώνα, φτάνοντας δικαίως στην ισοφάριση στο 36’ με τον Van Persie να νικάει τον Cech. Πάνω-κάτω έπειτα η μπάλα με καλό ρυθμό στο παιχνίδι και την Chelsea να καταφέρνει ακριβώς στο φινάλε του πρώτου μέρους (45’) να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα με τον John Terry.
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της Arsenal, οι οποίοι μόλις στο 49’ έφτασαν στην ισοφάριση με τον Clarindo Andre Santos. Με ανεβασμένη την ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο 55’ κατάφεραν να γυρίσουν το ματς με τον Theo Walcott. Ο Villas-Boas βλέποντας να παίρνει αρνητική τροπή το παιχνίδι, πέρασε ως αλλαγή στο 62’ τον Malouda. Στο 72’ ο τεχνικός των «μπλε» ενίσχυσε την επιθετική του γραμμή με τον Lukaku, θέλοντας να φέρει το ματς στα ίσα. Η αγωνιστική άνοδος της Chelsea απέδωσε τελικά καρπούς στο 80’ με τον Juan Mata να διαμορφώνει με σουτ το 3-3. Η Arsenal όμως δεν πτοήθηκε, βγήκε ξανά στην επίθεση και στο 85’ έκανε το 3-4 με τον Van Persie, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση. Ο Ολλανδός δεν είχε πει όμως την τελευταία του λέξη και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων χτύπησε για τρίτη φορά γράφοντας το τελικό 3-5.
Οι συνθέσεις:
Chelsea: Cech, Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole, Ramires (72′ Lukaku), Mikel (76′ Meireles), Lampard, Mata, Sturridge (62′ Malouda), Torres
Arsenal: Szczesny, Djourou (75′ Jenkinson), Mertesacker, Koscielny, Andre Santos, Ramsey, Song, Arteta, Walcott (79′ Rosicky), van Persie, Gervinho (88′ Vermaelen)
Δείτε σε video τα highlights της αναμέτρησης Chelsea – Arsenal 3-5



ALEX WEB RADIO/TV

Κι άλλα αντικυβερνητικά πανό από Καραϊσκάκη (photos)

Κι άλλα αντικυβερνητικά πανό από Καραϊσκάκη (photos)

 29/10/2011
Πριν από λίγο σας δείξαμε ένα από τα αντικυβερνητικά πανό που βγήκαν σήμερα στις εξέδρες του Καραϊσκάκη. Δείτε και δυο ακόμα απ' αυτά που εντοπίσαμε στις κερκίδες κατά την διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - ΟΦΗ.


Κι άλλα αντικυβερνητικά πανό από Καραϊσκάκη (ΦΩΤΟ)


Κι άλλα αντικυβερνητικά πανό από Καραϊσκάκη (ΦΩΤΟ)




Τα πανό και το "αντίο" στον Ανδριανόπουλο (ΦΩΤΟ)


ALEX WEB RADIO/TV

Δηλωσεις Μέλμπεργκ,Ορμπάιθ,Βαλβέρδε,Τζεμπούρ

 Δηλωσεις Μέλμπεργκ,Ορμπάιθ,Βαλβέρδε,Τζεμπούρ

29/10/2011

 Μέλμπεργκ: Κρίμα να χάνεις βαθμούς από ολιγωρία

Στον Όλοφ Μέλμπεργκ δεν άρεσε το γεγονός ότι ο Θρύλος δέχτηκε δύο γκολ: «Δεν είναι όμορφο να δέχεσαι δύο γκολ… Πιέσαμε, προσπαθήσαμε… Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε όλες τις φάσεις. Σήμερα δεν τα καταφέραμε και είναι κρίμα να χάνεις βαθμούς από ολιγωρία σε τέτοιες φάσεις. ΜΕΛΜΠΕΡΓΚΟ δικός μας ρόλος είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα να έχουμε εξασφαλισμένη τη πίσω γραμμή. Απλά σε αυτό το ματς δεχτήκαμε δύο γκολ από έλλειψη συγκέντρωσης».




 

Ορμπάιθ: Δύσκολο να εξηγηθεί πώς συνέβη

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ , σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, δε μπορούσε να εξηγήσει πώς ήρθε αυτό το 2-2:
ΟΡΜΠΑΙΘ
«Είναι πολύ δύσκολο να εξηγηθεί πως συνέβη αυτό, όμως ο μοναδικός τρόπος που θα μπορούσε να μας απειλήσει ο ΟΦΗ, ήταν με μία στημένη φάση, μας έπιασε απροετοίμαστους και μας έκανε τη ζημιά».
Για το αν έπεσε ο ρυθμός στην ομάδα μετά το 2-0: «Όχι δεν πιστεύω ότι συνέβη κάτι τέτοιο, αφού όλοι θέλαμε να νικήσουμε σήμερα, και γνωρίζουμε πόσο  πολύ σημαντικές είναι νίκες σε τέτοια παιχνίδια. Απλώς σε δύο μακρινές μπαλιές, σε δύο στημένες φάσεις, ο Όφη μας εξέπληξε, μας δυσκόλεψε το παιχνίδι».
Για την καλή απόδοση του: «Ακόμη υπάρχουν περιθώρια για μένα, θέλω να παίξω ακόμα καλύτερα, μέχρι στιγμής ήταν πολύ εύκολη προσαρμογή μου και πιστεύω ότι θα συνεχίσω να βελτιώνομαι».


Βαλβέρδε: Ατύχημα

ΒΑΛΒΕΡΔΕΟ Ερνέστο Βαλβέρδε  έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι, μετά τη λήξη του ματς και χαρακτήρισε ως «ατύχημα» το 2-2 απέναντι στον ΟΦΗ: «Ήταν ένα ατύχημα. Είχαμε σε όλο το ματς την υπεροχή και τον έλεγχο και δεχθήκαμε δύο γκολ από μακρινές μπαλιές χωρίς να πιεστούμε. Οι παίκτες μου ήθελαν να νικήσουν και δεν είχαν το μυαλό τους αλλού»
  
Τζεμπούρ: "Γυρνάμε σελίδα"
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Ραφίκ Τζεμπούρ, τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να αφήσει πίσω του την γκέλα με τον ΟΦΗ και να στρέψει το ενδιαφέρον του στο ματς της Τρίτης (1/11) με την Ντόρτμουντ.
Ο Ραφίκ Τζεμπούρ ήταν για άλλη μια φορά συνεπής στο ραντεβού του με το γκολ, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει την νίκη στο ματς με τον ΟΦΗ αφού ήρθε ισόπαλος με 2-2.
Μετά το ματς, ο Αλγερινός στράικερ δήλωσε:

"Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεχτήκαμε αυτά τα δύο γκολ γιατί ήμουν μακριά και δεν είδα τι ακριβώς έγινε. Μετά το πρώτο τέρμα επηρεαστήκαμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά τι συνέβη και να μην επιτρέψουμε να ξανασυμβεί.

Είναι σίγουρα απογοητευτικό το αποτέλεσμα αλλά τώρα θα ξεκουραστούμε, θα γυρίσουμε σελίδα και θα πάμε στην Γερμανία για να αντιμετωπίσουμε την Ντόρτμουντ".

ALEX WEB RADIO/TV


 

Γέστε: "Είμαι σχεδόν έτοιμος"

Γέστε: "Είμαι σχεδόν έτοιμος" 

29/10/2011

Την μεγάλη ανυπομονησία του για να επιστρέψει στην δράση δεν έκρυψε σε δηλώσεις του ο Φρανθίσκο Γέστε, ο οποίος βρέθηκε στο "Red Store", στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Ο Βάσκος, ο οποίος αυτό το διάστημα ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, έδωσε το "παρών" στο "Γ. Καραϊσκάκης", όπου υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με φίλους των Πειραιωτών.
Ο έμπειρος μέσος σε δηλώσεις του, τόνισε πως σύντομα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και να προσφέρει στην ομάδα του Πειραιά.

"Πολύ σύντομα. Πλέον είμαι σχεδόν έτοιμος", είπε αρχικά ο Γέστε και συμπλήρωσε: "Ανυπομονώ να παίξω και να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Να σημειώσουμε ότι, η πρώτη και τελευταία φορά που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα ο Γέστε σε επίσημη αναμέτρηση ήταν στην πρεμιέρα του Champions League με την Μαρσέιγ.

Στο συγκεκριμένο ματς τραυματίστηκε στο γόνατο και εν συνεχεία είχαμε την επέμβαση στην Ισπανία, χωρίς την άδεια του Ολυμπιακού.

www.redplanet.gr/

Super League: Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-2 (video)

Super League: Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-2 (video)

29/10/2011


 Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 2-0 στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Super League, αλλά οι Κρητικοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας από το «Γ. Καραϊσκάκης» (2-2). Σκόρερ για την ομάδα του Valverde οι Djebbour και Mirallas, Μάντζιος και Γεργίου για τους φιλοξενούμενους.


Οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν από το ξεκίνημα του αγώνα τους αντιπάλους τους στο μισό γήπεδο, αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν τη συμπαγή άμυνα της ομάδας του Αναστόπουλου. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ στο 21΄, με τον Costanzo να σταματά σε τετ α τετ τον Jorge Lopez. Το «γόρδιο δεσμό» για τον Ολυμπιακό έλυσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Djebbour με κεφαλιά,, ενώ είχε προηγηθεί η ασταθής απόκρουση του Carroll σε σουτ του Φετφατζίδη.
Το γκολ του Djebbour έδιωξε το άγχος από τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι ήταν καλύτεροι στις αρχές του δεύτερου μέρους και προηγήθηκε με 2-0 στο 62΄ με τον Mirallas. Ο ΟΦΗ δεν παράτησε το ματς και «πάγωσε» το «Γ. Καραϊσκάκης» μέσα σε τρία λεπτά. Στο 74΄ ο Μάντζιος εκμεταλλεύτηκε τη λάθος έξοδο του Costanzo και μείωσε σε 2-1, ενώ στο 77΄ ο Γεωργίου έκανε το 2-2 πεσμένος στο χορτάρι μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Lopez και σουτ του Καμπάνταη. Στο χρόνο που απέμενε, οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ της νίκης, αλλά δεν κατάφεραν να το πετύχουν και αρκέστηκαν στην ισοπαλία.
Σκόρερ: 45+1΄ Djebbour, 62΄ Mirallas / 74΄ Μάντζιος, 77΄ Γεωργίου
Συνθέσεις
Ολυμπιακός: Costanzo, Μανιάτης, Mellberg, Marcano, Djebbour, Mirallas, Φετφατζίδης, Holebas, Orbaiz (70΄ Modesto), Makoun (80΄ Pantelc), Abdoun (46΄ Ibagaza)
ΟΦΗ: Carroll, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Bulut, Μάντζιος, Kalajdzic, Bodor (76΄ Ρόβας), Γεωργίου, Sisic (68΄ Καμπάνταης), Jorge Lopez, Jordi Lopez (70΄ Veron)
Τα γκολ από το Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-2 (video)

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 2-0 στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Super League, αλλά οι Κρητικοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας από το «Γ. Καραϊσκάκης» (2-2). Σκόρερ για την ομάδα του Valverde οι Djebbour και Mirallas, Μάντζιος και Γεργίου για τους φιλοξενούμενους.
Οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν από το ξεκίνημα του αγώνα τους αντιπάλους τους στο μισό γήπεδο, αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν τη συμπαγή άμυνα της ομάδας του Αναστόπουλου. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ στο 21΄, με τον Costanzo να σταματά σε τετ α τετ τον Jorge Lopez. Το «γόρδιο δεσμό» για τον Ολυμπιακό έλυσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Djebbour με κεφαλιά,, ενώ είχε προηγηθεί η ασταθής απόκρουση του Carroll σε σουτ του Φετφατζίδη.
Το γκολ του Djebbour έδιωξε το άγχος από τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι ήταν καλύτεροι στις αρχές του δεύτερου μέρους και προηγήθηκε με 2-0 στο 62΄ με τον Mirallas. Ο ΟΦΗ δεν παράτησε το ματς και «πάγωσε» το «Γ. Καραϊσκάκης» μέσα σε τρία λεπτά. Στο 74΄ ο Μάντζιος εκμεταλλεύτηκε τη λάθος έξοδο του Costanzo και μείωσε σε 2-1, ενώ στο 77΄ ο Γεωργίου έκανε το 2-2 πεσμένος στο χορτάρι μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Lopez και σουτ του Καμπάνταη. Στο χρόνο που απέμενε, οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ της νίκης, αλλά δεν κατάφεραν να το πετύχουν και αρκέστηκαν στην ισοπαλία.
Σκόρερ: 45+1΄ Djebbour, 62΄ Mirallas / 74΄ Μάντζιος, 77΄ Γεωργίου
Συνθέσεις
Ολυμπιακός: Costanzo, Μανιάτης, Mellberg, Marcano, Djebbour, Mirallas, Φετφατζίδης, Holebas, Orbaiz (70΄ Modesto), Makoun (80΄ Pantelc), Abdoun (46΄ Ibagaza)
ΟΦΗ: Carroll, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Bulut, Μάντζιος, Kalajdzic, Bodor (76΄ Ρόβας), Γεωργίου, Sisic (68΄ Καμπάνταης), Jorge Lopez, Jordi Lopez (70΄ Veron)
Τα γκολ από το Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-2 (video)



ALEX WEB RADIO/TV