ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Πότε; Ποτέ!!!!!! (video)



Πότε; Ποτέ!!!!!! (video)
10-9 ΤΟΝ WANNABE ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ...Σε όλο το φάσμα του αθλητισμού, και φυσικά στο πόλο, υπάρχουν αρκετών ειδών ομάδες. Υπάρχουν οι μικρές ομάδες, υπάρχουν οι μικρομεσαίες ομάδες, υπάρχουν οι μεγάλες ομάδες, και υπάρχουν και οι ομάδες «θρύλοι».

2 ομάδες από αυτές τις κατηγορίες αναμετρήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Από την μία ο φιλοξενούμενος Πανιώνιος, εκπρόσωπος της «μικρομεσαίας» κατηγορίας, με τους Νεοσμυρνιώτες να θέλουν να γίνουν μεγάλη ομάδα, να χρειάζονται όμως «πολλά ψωμιά» ακόμα για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο (και κυρίως, κάποιον τίτλο).

Και από την άλλη ο Ολυμπιακός. Μια ομάδα η οποία δεν έχει να αποδείξει τίποτα, καθώς έχει κατακτήσει, και συνεχίζει να κατακτά ότι κούπα κυκλοφορεί στον Ελλαδικό (και όχι μόνο) χώρο. Μια ομάδα η οποία έχει ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που έχει φύγει ηττημένη από την πισίνα απέναντι σε εγχώριο αντίπαλο. Μια ομάδα η οποία, παρά τα πάρα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει, πολύ απλά ΑΡΝΕΙΤΑΙ να χάσει, κάτι που απέδειξε και στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο.

Ηταν κακός, έχασε, αλλά... (video)



Ηταν κακός, έχασε, αλλά... (video)
26/11/2010
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ +16 ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ... Σε ένα παιχνίδι που δεν βγήκε τίποτα στον Ολυμπιακό επιθετικά, δεν ήταν καθόλου δημιουργικός, έπαιξε άμυνα κατά διαστήματα και δεν κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα μπορεί να έχασε από την Ρεάλ με 82-68 αλλά παρέμεινε πρώτος αφού διατήρησε το +16 της πρώτης αναμέτρησης, ωστόσο συγκατοικεί με τους Ισπανούς , πλέον, και δεν έχει περιθώρια για απώλειες στα παιχνίδια που απομένουν.

Διαψευδει το έλλειμμα η ΠΑΕ ΠΑΟ-Έγινε το ραντεβού των μετόχων

Η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ των "πρασίνων" μπορεί να συμφωνήθηκε πριν από 2 μήνες, αλλά δεν ολοκληρώθηκε ούτε σήμερα. Ο έλεγχος της Grand Thorton έδειξε σοκαριστικό έλλειμμα που ενδέχεται να περιπλέξει τα δεδομένα.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα "Sportday", το έλλειμμα ξεπερνά τα 90 εκατομμύρια ευρώ και πρέπει να καλυφθεί μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, αλλά και με άλλα χρήματα που θα χρειαστεί να βάλουν οι μέτοχοι.

Η ΠΑΕ των "πρασίνων" διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τα δημοσιεύματα περί ελλείμματος 90 εκ. ευρώ στα ταμεία της ομάδας, τονίζοντσς χαρακτηριστικά πως ο οικονομικός έλεγχος της εταιρείας που έχει αναλάβει να τον κάνει δεν έχει ολοκληρωσει το έργο της.

Ωστόσο, καμία δήλωση δεν έγινε μετά το "ραντεβού" των Τζίγκερ, Βγενόπουλου και Πατέρα που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει αν υπάρχει πρόβλημα στο θέμα της μεταβίβασης, η οποία δεν έγινε ούτε σήμερα.

Τελευταία ευκαιρία στον Γκοβού που παραμένει στον ΠΑΟ

Τελευταία ευκαιρία στον Γκοβού που παραμένει στον ΠΑΟ


Ακόμη μία ευκαιρία, και συγκεκριμένα την τελευταία, δίνει ο Παναθηναϊκός στον Σίντνεϊ Γκοβού! Μετά το σημερινό (26/11) ραντεβού του Γάλλου εκπροσώπου του παίκτη, Τζον Μπικό με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού και την ήπια στάση που κράτησε, οι Πράσινοι αποφάσισαν να προσπαθήσουν να κερδίσουν το στοίχημα της μεταμόρφωσης του διεθνή επιθετικού που έχει απασχολήσει μόνο για τα ξενύχτια και για τα νυχτοπερπατήματα του.
Στην απόφαση αυτή, σημαντικό ρόλο έπαιξε η προσπάθεια του παίκτη να δείξει πως θα συμμορφωθεί, αλλά και η καλή εικόνα που παρουσίασε στις προπονήσεις. Βέβαια, τίποτα απ’ όλα όμως δεν θα είχε συμβεί, αν ο Γάλλος, δεν φρόντιζε να δείξει στο team του Τριφυλλιού την μεταμέλειά του, με τον ερχομό του ατζέντη του, Τζον Μπικό, ο οποίος «απολογήθηκε» για την συμπεριφορά του πελάτη του και δεσμεύτηκε πως από αυτό το σημείο και μετά, θα είναι υπόδειγμα συμπεριφοράς.
(Πηγή) exedrasports.gr

Αθωώθηκε ο Τοροσίδης, πρόστιμο στον Αδαμίδη

Αθωώθηκε ο Τοροσίδης, πρόστιμο στον Αδαμίδη


Με πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Σταύρος Αδαμίδης από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για δυσμενείς κρίσης εναντίον διαιτητών. Επίπληξη στον Θοδωρή Ζαγοράκη για τον ίδιο λόγο, ενώ απαλλάχθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης για όσα είχε πει για τη μη αποβολή του στο ματς Ολυμπιακός-Ολυμπιακός Βόλου.
Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε να επιβάλλει πρόστιμο στον Σταύρο Αδαμίδη για όσα είχε πει κατά του Κουκουλάκη, για τη διαιτησία του στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και κατά του Αμπάρκιολη, που είχε σφυρίξει την «Ένωση» κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Διαρκείας θα δίνονται και το Σάββατo

Διαρκείας θα δίνονται και το Σάββατο
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, τονίζοντας ότι θα δίνονται εισιτήρια διαρκείας και το Σάββατο στο φαληρικό γήπεδο.
Διαρκείας θα δίνονται και το Σάββατο
Πανζουρλισμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού για ένα εισιτήριο διαρκείας των αγώνων του β' γύρου της Super League, γεγονός που καταδεικνύει ότι οι ερυθρόλευκοι οπαδοί ζουν και αναπνέουν για να βρίσκονται δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα. Στο πλαίσιο αυτό, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί ότι λόγω μεγάλης ζήτησης θα λειτουργεί και το Σάββατο ένα εκδοτήριο στο φαληρικό γήπεδο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσοι θέλουν να πάρουν ένα διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Πάρτι μέσα στο ΟΑΚΑ (video)



Πάρτι μέσα στο ΟΑΚΑ (video)
26/11/2010 17:33:18
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΑΕΚ...Μεγάλα πάρτι με αντίπαλο την ΑΕΚ εκτός έδρας έχει κάνει ο Ολυμπιακός. Τόσο στη Νέα Φιλαδέλφεια όσο και στο ΟΑΚΑ οι ερυθρόλευκοι έχουν πάρει σημαντικές νίκες, νίκες τίτλου πολλές φορές. Ποιός δεν θυμάτε το 2-3 μέσα στη Φιλαδέλφεια με το γκολ του Τζόλε στην εκπνοή, αλλά και το 1-2 με τον Τοροσίδη να σκοράρει δύο φορές, το δεύτερο λίγο μετά από την σέντρα! Θυμηθείτε τα σημαντικότερα γκολ στα ντέρμπι...

Η 4άδα δείχνει τον δρόμο (video)



Η 4άδα δείχνει τον δρόμο (video)
Δεκάδες παίκτες του Θρύλου έχουν γράψει ιστορία στα παιχνίδια με την ΑΕΚ. Αρκετοί έχουν στιγματίσει τα ντέρμπι με γκολ που πέτυχαν αλλά και με την απόδοσή τους. Σίνισα Γκόγκιτς, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Γρηγόρης Γεωργάτος και Δημήτρης Μαυρογενίδης δίνουν το στίγμα του αγώνα με αντίπαλο τους κιτρινόμαυρους...

Από διαιτητής… τεχνικός διευθυντής

Από διαιτητής… τεχνικός διευθυντής 

26/11/2010

Από διαιτητής… τεχνικός διευθυντής
Προτάσεις να αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή από ομάδες της Σούπερ Λίγκας έχει δεχθεί ο Γιώργος Δαλούκας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Μάλιστα, τo προσεχές διάστημα ο πρώην-πλέον- διαιτητής ενδέχεται να κάνει γνωστό και τον σύλλογο που θα επιλέξει να συνεργαστεί, ανάμεσα σε αυτούς που τον έχουν προσεγγίσει.

Τέλος ο Δαλούκας

Τέλος ο Δαλούκας 
26 Νοεμβρίου 2010
Με ανακοίνωση της η ΕΠΟ έκανε γνωστή την διαγραφή του Γιώργου Δαλούκα από τους πίνακες. Δικαίωση για τον Ολυμπιακό.
Τέλος ο Δαλούκας
Τίτλοι τέλους στην -βραχύβια- καριέρα του Γιώργου Δαλούκα από την ελληνική διαιτησία. Ο πρώην πλέον ρέφερι με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ δεν θα σφυρίξει ξανά, καθώς, υπέπεσε σε παράβαση, με αποτέλεσμα να διαγραφεί, αλλά και να παραπεμφθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή.

Με την ευχή του!

Με την ευχή του!

Με την ευχή του!
Επίσκεψη Μαρινάκη στο Ρέντη στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Τετ-α-τετ με τον Βαλβέρδε και μήνυμα ικανοποίησης από τον μεγαλομέτοχο για τις τελευταίες εμφανίσεις των «ερυθρολεύκων». Έτοιμος ο Ιμπαγάσα, επιθετικό σχήμα ετοιμάζει ο Ισπανός τεχνικός.

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Μπορεί το "διπλό" ο Ολυμπιακός

Μπορεί το "διπλό" ο Ολυμπιακός

24/11/2010


Στην Μαδρίτη βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού από την Τετάρτη το βράδυ, όπου θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη την Ρεάλ για τον θεσμό της Ευρωλίγκας (Live στο Red24.gr).

Οι "ερυθρόλευκοι" του Ντούσαν Ίβκοβιτς θέλουν να πάρουν τη νίκη και παράλληλα να πραγματοποιήσουν και μία καλή εμφάνιση.

Ο Θρύλος ταξίδεψε στην Μαδρίτη έχοντας στην αποστολή του και τον αρχηγό της ομάδας, Θοδωρή Παπαλουκά, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και έχει τεθεί κανονικά στη διάθεση του Σέρβου προπονητή του Ολυμπιακού.

«Καίει» τον Καραγεωργίου το φύλλο αγώνα!

«Καίει» τον Καραγεωργίου το φύλλο αγώνα!


Η αντίδραση του Νίκου Καραγεωργίου μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού ίσως να στοιχίσει στον Έλληνα τεχνικό. Το φύλλο αγώνα “καίει” τον προπονητή του Εργοτέλη αφού ο διαιτητής του ματς, Γιάχος έγραψε με λεπτομέρειες τις κινήσεις του να πιάσει τον επόπτη από το χέρι και να μαζέψει τους παίκτες κοντά του. Έτσι, δεν αποκλείεται να τιμωρηθεί με κάποιες αγωνιστικές και να μην κάτσει στον πάγκο της ομάδας του σε κάποιο/α επόμενο/α ματς.
Άλλωστε, μεταξύ άλλων, στο φύλλο αγώνα ο κ. Γιάχος γράφει τα εξής: “Στο 65′ του αγώνα, ο δηλωμένος ως προπονητής του Εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου διαμαρτύρεται έντονα τραβώντας από το χέρι τον πρώτο βοηθό μου. Στην συνέχεια κάλεσε τους τακτικούς παίκτες του Εργοτέλη παρακινώντας τους να βγουν από τον αγωνιστικό χώρο. Τότε, τον ενημέρωσα ότι θα αποχωρήσουμε εμείς και αμέσως έδωσε εντολή να συνεχιστεί το παιχνίδι”
Ζήτησε συγνώμη ο Λεάλ
Εν τω μεταξύ, στον Εργοτέλη είχαν να ασχοληθούν και με μία ακόμα αντίδραση που δεν ήταν και η καλύτερη εικόνα “προς τα έξω”. Ο Σέρχιο Λεάλ έδειξε τη δυσφορία του κατά τη στιγμή της αποχώρησης του από τον αγωνιστικό χώρο (βγήκε αλλαγή στο 70΄), αλλά σήμερα ζήτησε συγνώμη από το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση. Παρόλα αυτά δεν θα γλιτώσει την ποινή που αναγράφεται στον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας.
(Πηγή) sentragoal.gr

Απορρίφτηκε η έφεση της ΑΕΚ για τα επεισόδια στην Καλλιθέα...ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ..

Απορρίφτηκε η έφεση της ΑΕΚ για τα επεισόδια στην Καλλιθέα


Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ για το πρόστιμο των 25.000 ευρώ που της είχε επιβληθεί αναφορικά με τα όσα είχαν συμβεί στο φιλικό παιχνίδι με την Καλλιθέα στις 7 Αυγούστου.
Αναλυτικά οι αποφάσεις:
Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:
1. Με την υπ’ αριθμ. 121/24-11-2010 begin_of_the_skype_highlighting              121/24-11-2010      end_of_the_skype_highlighting απόφασή της απορρίπτει στην ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ΄αριθμ. 316/2010 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ (φιλικός αγώνας Καλλιθέα-ΑΕΚ της 7/8, στην ΑΕΚ έχει επιβληθεί χρηματική ποινή 25.000 ευρώ).

Πατέρας: Θαυμάσαμε την Μπαρτσελόνα !!!!!!!!

Στην ανωτερότητα των “μπλαουγκράνα” υποκλίθηκε και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τονίζοντας πως τώρα οι παίκτες πρέπει να κοιτάξουν το πρωτάθλημα.

 
“Σήμερα θαυμάσαμε την Μπαρτσελόνα, ήταν ένα ωραίο ματς με μια από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου, το αφήνουμε πίσω μας και συγκεντρωνόμαστε στο επόμενό μας ματς με τη Κέρκυρα”, είπε αρχικά ο Νικόλας Πατέρας για να συνεχίσει: “Δεν μπορώ να πω τώρα σε ποιο παιχνίδι χάθηκε η πρόκριση. Πολλά κακά έχουν γίνει φέτος, πάντως είδατε και εσείς ότι υπάρχει βελτίωση”

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ...ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕΕ....ΟΡΙΣΤΕΕΕΕΕ....ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ????

Μας έκανε πάλι υπερήφανους ο πρέσβης! (video)

Μας έκανε πάλι υπερήφανους ο πρέσβης!

24/11/2010


Νιώθουμε όλοι συγκίνηση για την φετινή πορεία του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά πολύ περισσότερο για την εμφάνιση των "πρασίνων" με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη το βράδυ.

Οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος έκανε ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο αφού έμαθε από νωρίς στις τριάρες, κατέπληξαν τα πλήθη με τα όσα μπόρεσαν και έκαναν απέναντι στην Μπαρτσελόνα, καθώς κράτησαν τους Ισπανούς μόλις στο 74% στην κατοχή της μπάλας.

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για το γεγονός ότι σε πέντε αγωνιστικές έχει καταφέρει και έχει πάρει δύο βαθμούς και πάει να τελειώσει την διοργάνωση χωρίς νίκη, μεγάλη επιτυχία.

Δείτε σε βίντεο την τεράστια προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού ώστε να δεχτούν μόλις τρία γκολ από την Μπαρτσελόνα μέσα στο ΟΑΚΑ:

Δεν προλαβαίνει ο Μέλμπεργκ

Δεν προλαβαίνει ο Μέλμπεργκ
 
 
25 Νοεμβρίου 2010
Οριστικά απών από το Σαββατιάτικο ματς με την ΑΕΚ για την 12η αγωνιστική θα είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος για ακόμη μία φορά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση. Θλάση ο Γκαλίτσιος.
Δεν προλαβαίνει ο Μέλμπεργκ
Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Όλοφ Μέλμπεργκ, ενόψει ΟΑΚΑ.

Ο Σουηδός συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ - αουτ από την επικείμενη αναμέτρηση.

Ο Σιδηρόπουλος στο ΟΑΚΑ

Ο Σιδηρόπουλος στο ΟΑΚΑ
 25 Νοεμβρίου 2010
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου θα διευθύνει το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός το Σάββατο(27/11, 19:30) στο ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.
Ο Σιδηρόπουλος στο ΟΑΚΑ
Βοηθοί του θα είναι οι Δαμιανός Ευθυμιάδης του συνδέσμου Πιερίας και ο Δημήτρης Τάτσης του συνδέσμου Ηπείρου, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ανδρέας Παππάς του συνδέσμου Αθήνας.

Παρατηρητής θα είναι ο Γιάννης Σπυρόπουλος του συνδέσμου Φθιώτιδας.

Ο Σιδηρόπουλος θα σφυρίξει για τρίτη φορά την τρέχουσα σεζόν τον Θρύλο, καθώς έχουν προηγηθεί η αναμετρήσεις με τον Πανσερραϊκό (εκτός), και με τον Ολυμπιακό Βόλου (εντός).

Βαλβέρδε: "Νίκη και με την ΑΕΚ"

Βαλβέρδε: "Νίκη και με την ΑΕΚ"
  24 Νοεμβρίου 2010
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε το σύνθημα για το προσεχές παιχνίδι της Super League, με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την κατάκτηση της νίκης επί του Εργοτέλη και υπογράμμισε πως κόντρα στην Ένωση στόχος της πειραϊκής ομάδας είναι ένα ακόμα "τρίποντο".
Βαλβέρδε: "Νίκη και με την ΑΕΚ"
"Ήταν ένα αρκετά μεγάλο παιχνίδι. Κράτησε αρκετές μέρες. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να το καταφέρουμε από το πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου. Υπήρχε μεγάλη ένταση από την πλευρά μας και από τον Εργοτέλη, γιατί δεν είχαμε πολύ χρόνο για να παίξουμε. Για το λόγο αυτό δείξαμε από το πρώτο λεπτό τις διαθέσεις μας, ξεκινώντας επιθετικά", τόνισε ο Ισπανός τεχνικός και συμπλήρωσε:

"Ο αντίπαλος ήθελε να διατηρήσει το 0-0 και εμείς προσπαθήσαμε από την πρώτη στιγμή να σκοράρουμε. Ο αντίπαλος ξεκίνησε να επιτίθεται από το πρώτο γκολ και μετά. Ο στόχος μας σε αυτό το παιχνίδι ήταν να κερδίσουμε όπως και σε όλα. Για να το καταφέρουμε έπρεπε να πετύχουμε γκολ και τα καταφέραμε. Μου φαίνεται πως ο Εργοτέλης δεν έκανε πολλές ευκαιρίες και αυτό μας ικανοποιεί. Αυτή την στιγμή προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε το αποτέλεσμα.

Πηγαίνουμε στο ντέρμπι προερχόμενοι από νίκη και αυτό είναι σημαντικό. Αυτή την εβδομάδα το ματς με τον Εργοτέλη ήταν το πιο σημαντικό. Είχαμε το 0-0 και θέλαμε να κερδίσουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε και το ντέρμπι. Είναι ένα ντέρμπι, όπου δεν υπάρχουν φαβορί
".

Κράξιμο Μώραλη σε Καραγεωργίου

Κράξιμο Μώραλη σε Καραγεωργίου
24 Νοεμβρίου 2010
Ο Μώραλης σχολίασε πως ο Καραγεωργίου ήθελε να πάρει την ομάδα του Εργοτέλη από το γήπεδο και να φύγει, "δίκαια νικητές", δήλωσε ο Δ' Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Το μυαλό, όλων, στο ματς με την ΑΕΚ.
Κράξιμο Μώραλη σε Καραγεωργίου
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Μώραλη στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6":

Για τη νίκη επί του Εργοτέλη: "Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, πριν καν ξεκινήσει Δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε ένα ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά, ως όφειλε κι όπως είχαμε προγραμματίσει. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, πέτυχε το κρίσιμο γκολ με τον Μάρκο και μετά ένα ακόμη με τον Φουστέρ και πήρε μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια. Ο Εργοτέλης με τη σειρά του έπαιξε δυνατά, όπως περιμέναμε και όφειλε από την να κάνει από τη δική του πλευρά, αλλά ήμασταν καλύτεροι και πήραμε μία δίκαιη και σημαντική νίκη".

H κριτική των παικτών

H κριτική των παικτών
24 Νοεμβρίου 2010
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στη νίκη επί του Εργοτέλη με 0-2 στο Παγκρήτιο σε εξ αναβολής δεύτερο ημίχρονο.
H κριτική των παικτών
ΠΑΡΝΤΟ: Μέχρι το 87 η παρουσία του στο παιχνίδι ήταν τουριστική, αφού δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα. Στα τελευταία λεπτά έκανε μία γκέλα που τη διόρθωσε και μία σπουδαία απόκρουση σε φάσεις που σταμάτησαν αμφότερες ως οφσάιντ.

Εργοτέλης - Ολυμπιακός 0-2 (video)

Εργοτέλης - Ολυμπιακός 0-2
24 Νοεμβρίου 2010
Αυτός είναι ο Ολυμπιακός! Η ομαδάρα του Βαλβέρδε τσάκισε σε ένα ημίχρονο τον Εργοτέλη με 0-2 στο Παγκρήτιο χάρη στις γκολάρες των Πάντελιτς (78') και Φουστέρ (95') Στο +3 ο Θρύλος.
Εργοτέλης - Ολυμπιακός 0-2
Ο Θανάσης Γιάχος συνέχισε και στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο ό,τι άφησε στη μέση στις 13 Νοεμβρίου, στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Κατακρεούργησε τον Ολυμπιακό, ωστόσο η αρρώστια που ονομάζεται Μάρκο Πάντελιτς "κάρφωσε" Εργοτέλη, Γιάχο, Καραγεωργίου, Ρουμπάκη και Σία. Ο Ολυμπιακός νίκησε την ομάδα της Κρήτης με 2-0, με τον Σέρβο "φονιά" να ανοίγει το δρόμο της επιτυχίας στο 78ο λεπτό και τον Νταβίντ Φουστέρ στο 95' να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Σε δύο φάσεις βρέθηκε σε θέση βολής ο 32άχρονος Μάρκο Πάντ(ρ)ελιτς και στη δεύτερη το "παστέλωσε".

Κίνδυνος τιμωρίας για Παναθηναϊκό

Κίνδυνος τιμωρίας για Παναθηναϊκό

25/11/2010

Οι εκκλήσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για κόσμια συμπεριφορά πριν από το ματς με την Μπαρτσελόνα δεν έπιασαν τόπο και οι «πράσινοι» διατρέχουν πλέον πολύ σοβαρό κίνδυνο τιμωρίας της έδρας τους.

Στην έκθεση της UEFA γίνεται αναφορά στη χρήση λέιζερ, φωτοβολίδων και κροτίδων, ενώ η ασφάλεια του γηπέδου εκτέθηκε και από την εισβολή του οπαδού που έκανε χειρονομία στον Λιονέλ Μέσι.

Ο Παναθηναϊκός είναι υπότροπος, καθώς είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 100.000 ευρώ και μία αγωνιστική τιμωρίας της έδρας με διετία αναστολή για όσα είχαν συμβεί στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ στις 10 Μαρτίου του 2009. Συνεπώς είναι ορατός ο κίνδυνος να τιμωρηθούν με μία, ίσως και με δύο αγωνιστικές αν η ευρωπαϊκή ομοσπονδία εξαντλήσει την αυστηρότητά της.

Όταν η ηλιθιότητα πάει γήπεδο – Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Συνήθως οι αντίπαλοι τον χειροκροτούν και υποκλίνονται στο μεγαλείο του, ωστόσο στο ΟΑΚΑ ο Λίονελ Μέσι βρέθηκε αντιμέτωπος με το μεσαίο δάχτυλο ενός ανεγκέφαλου οπαδού.


Ήταν το 79ο λεπτό της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, όταν ένας οπαδός των “πρασίνων” μπήκε στο γήπεδο και κατευθύνθηκε προς το μέρος του καλύτερου ποδοσφαιριστή του πλανήτη.

Champions League Τα γκολ της βραδιάς (video)

 
Σε βραδιά των γηπεδούχων εξελίχθηκε η 5η αγωνιστική του Champions League, αφού οι οικοδεσπότες πήραν τη νίκη σε έξι από τις οχτώ αναμετρήσεις! Έστω και δύσκολα η Ίντερ νίκησε 1-0 κόντρα την Τβέντε και προκρίθηκε μαζί με την Τότεναμ, που επικράτησε 3-0 της Βέρντερ. «Περίπατος» για τη Βαλένθια (6-1 την Μπούρσασπορ) και «εφιάλτης» για την Μπενφίκα που ηττήθηκε 3-0 από τη Χάποελ στο Τελ Αβίβ. Προκρίθηκε η Μαν. Γιουνάιτεντ (1-0 τη Ρέιντζερς).

Στην επόμενη φάση βρέθηκε από απόψε και η Σάλκε, που νίκησε 3-0 τη Λιόν, η οποία όμως παίρνει και αυτή επίσης το εισιτήριο για τους «16». Εκεί θα βρεθεί και η Μπαρτσελόνα, μετά τη νίκη της επί του Παναθηναϊκού, ενώ τη δεύτερη θέση θα διεκδικήσουν Κοπεγχάγη και Ρούμπιν Καζάν.

Αναλυτικά:

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Για την πρώτη νίκη

Για την πρώτη νίκη
23/11/2010
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 7.30 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΣΤΡΖΕΜΠΣΚΙ...Την πρώτη του νίκη στο C.E.V. Champions League 2011 θα προσπαθήσει να πετύχει αύριο ο Ολυμπιακός στον εντός έδρας αγώνα με την πολωνική Γιαστρζέμπσκι για την 2η αγωνιστική του Γ’ Ομίλου της διοργάνωσης. «Στην πρεμιέρα χάσαμε από τη Μπούντβα. Χωρίς να θέλω να την υποτιμήσω δεν επιτρεπόταν να χάσουμε τόσο εύκολα» δηλώνει στο www.olympiacos.org ο Δημήτρης Τζούριτς και προσθέτει: «Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα διαφορετικό παιχνίδι. Εννοείται ότι στο μυαλό μας έχουμε μόνο τη νίκη.

Ίβκοβιτς: "Μας περιμένει μεγάλη πίεση"

Ίβκοβιτς: "Μας περιμένει μεγάλη πίεση"
  24 Νοεμβρίου 2010
Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε σήμερα το πρωί για την Μαδρίτη, όπου την Πέμπτη (21:45, ΝΕΤ) θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ. Ο Ίβκοβιτς σε δηλώσεις του τόνισε πως κάθε ματς έχει τις δυσκολίες του και ο Θρύλος θα πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμος για να πάρει τη νίκη. Από την πλευρά του, ο Χαλπερίν δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την επιστροφή του στους αγώνες της Α1 αντί του Έρτσεγκ.
Ίβκοβιτς: "Μας περιμένει μεγάλη πίεση"
Τα κλειδιά που δώσουν τη νίκη στην Μαδρίτη ανέλυσε ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο έμπειρος τεχνικός περιμένει μία δύσκολη αναμέτρηση, καθώς γνωρίζει πως η Ρεάλ, μετά την ήττα από την Σαρλερουά θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στις νίκες. Την ίδια ώρα αναφέρθηκε στην επάνοδο του Θοδωρή Παπαλουκά, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Γιοτάμ Χαλπερίν.

Με Παπαλουκά στη Μαδρίτη…

Με Παπαλουκά στη Μαδρίτη…
23/11/2010
ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ…Η ώρα της επιστροφής για τον Θοδωρή Παπαλουκά ήρθε. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού που αρχικά είχε μείνει εκτός λόγω ίωσης και στην συνέχεια υπέστη διάστρεμμα που τον κράτησε εκτός , προπονήθηκε κανονικά το απόγευμα της Τρίτης και το πρωί της Τετάρτης θα ταξιδέψει κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή για τη Μαδρίτη. Ο «Τεό» κρίθηκε έτοιμος από το Ντούντα και έτσι θα τον έχει στην διάθεση του για την πολύ σημαντική αναμέτρηση με την Ρεάλ, όπου η εμπειρία και η ποιότητα του Παπαλουκά θα είναι απαραίτητα συστατικά για να φτάσει στη νίκη.

Σε απολογία οι ομάδες του ΠΟΚ

Σε απολογία οι ομάδες του ΠΟΚ

Σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ κλήθηκαν οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ για τα όσα συνέβησαν την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Ωστόσο δεν είναι οι μόνες ΠΑΕ που θα κληθούν να απολογηθούν καθώς η διοργανώτρια αρχή κάλεσε ακόμα τρεις.

Αναλυτικά οι κλήσεις:

Μια αγωνιστική ποινή σε Μποροβήλο

Μια αγωνιστική ποινή σε Μποροβήλο

 
Με μία αγωνιστική μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους τιμώρησε τον Γιώργο Μποροβήλο η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ. Επίσης τιμωρήθηκαν οι ΠΑΕ Ατρόμητος, Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Πανσερραϊκός και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι ποινές:

Ιδού τα εγκλήματα και οι προκλήσεις (video)



Ιδού τα εγκλήματα και οι προκλήσεις (video)
23/11/2010
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ...Από προκλητικές έως εγκληματικές μπορούν να χαρακτηριστούν δεκάδες ενέργειες των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, οι οποίες έμειναν ατιμώρητες και ασχολίαστες. Κανένας δεν είδε τις άσεμνες χειρονομίες προς την εξέδρα, τις ύβρεις προς αντιπάλους, τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα και χτυπήματα, τις προκλητικές χειρονομίες. Κανένας δεν τα σχολίασε. Εμείς συγκεντρώσαμε όσα έδειξε η τηλεοπτική κάλυψη, γιατί και πολλά έμειναν εκτός τηλεοπτικού φακού και σας τα παρουσιάζουμε με την ελπίδα κάποια στιγμή να ασχοληθεί ο αθλητικός δικαστής και με ποδοσφαιριστές που δεν φορούν ερυθρόλευκα…

Tα προβλήματα της Μπολόνια οδηγούν τον Μόρα στον Ολυμπιακό!

Tα προβλήματα της Μπολόνια οδηγούν τον Μόρα στον Ολυμπιακό!


Για μια ακόμα φορά τα ιταλικά ΜΜΕ επαναφέρουν στο προσκήνιο το δεδομένο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Βαγγέλη Μόρα. Σύμφωνα λοιπόν με την «corrieredibologna», ο διεθνής Έλληνας αμυντικός μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρολεύκους», με την Μπολόνια να μην έχει τη δυνατότητα να τον κρατήσει αφού αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Σε σημερινό της δημοσίευμα αναφέρεται ότι δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε γάμο.
πηγή sportnet.gr

"Το ποδόσφαιρο έχει μαγικές δυνάμεις"

"Το ποδόσφαιρο έχει μαγικές δυνάμεις"

23/11/2010


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον αγώνα που πρόκειται να γίνει στις 15 Δεκεμβρίου στο Καραϊσκάκη, ανάμεσα στους φίλους Ζιντάν και Ρονάλντο με επίλεκτους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Μάλιστα στην συγκεκριμένη ανακοίνωση φιλοξενείται και δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μιλά για την αναμέτρηση που θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου:

"Η ομάδα των "Φίλων του Ζιντάν και του Ρονάλντο" θα αντιμετωπίσει τα "Αστέρια του Ολυμπιακού" σε μια φιλική αναμέτρηση για την καταπολέμηση της φτώχειας

Παρών ο Μαρινάκης

Παρών ο Μαρινάκης


Τη δική του βοήθεια, κυρίως στον ψυχολογικό τομέα αναμένεται να δώσει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών θα ταξιδέψει αυθημερόν στην Κρήτη μαζί με τον Σωκράτη Κομινάκη. Όσον αφορά το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, τα μέλη της διοίκησης θα δουν το παιχνίδι από το ίδιο μπουθ που είδαν και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, χωρίς ωστόσο να δώσει το παρών και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Φουλ επίθεση στην Κρήτη – Μέσα ο Μήτρογλου, έξω ο Ζαϊρι

Με Μιραλάς και Πάντελιτς στην ενδεκάδα αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Βαλβέρδε στο ημίχρονο που υπολείπεται στο Παγκρήτιο, κόντρα στον Εργοτέλη. Στην αποστολή ο Μήτρογλου, εκτός ο Ζαϊρί. Έβγαλε όλο το πρόγραμμα ο Ιμπαγάσα.


Η προετοιμασία των “ερυθρόλευκων” για το ημίχρονο στο Παγκρήτιο ολοκληρώθηκε. Τα δεδομένα του ματς σχεδόν αναγκάζουν τον Βαλβέρδε να παίξει φουλ επίθεση από το 46ο λεπτό. Μιραλάς και Πάντελιτς έχουν πολλές πιθανότητες να ξεκινήσουν μαζί, γι΄αυτό άλλωστε ο Ισπανός πήρε στην αποστολή και τον Μήτρογλου.

Αποθέωση στην Κρήτη

Αποθέωση στην Κρήτη
  23 Νοεμβρίου 2010
Περίπου εκατό φίλαθλοι του Ολυμπιακού περίμεναν την ερυθρόλευκη αποστολή στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
Αποθέωση στην Κρήτη
Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε το βράδυ της Τρίτης (23/11) στο Ηράκλειο (περίπου στις 20:30) ενόψει του ενός ημιχρόνου με τον Εργοτέλη το απόγευμα της Τετάρτης (24/11, 17:00).

Όπως ήταν αναμενόμενο, ντόπιοι οπαδοί της πειραϊκής ομάδας υποδέχθηκαν τους ερυθρόλευκους. Περίπου εκατό φίλαθλοι του Ολυμπιακού ζήτησαν τη νίκη προκειμένου ο Θρύλος να εξασφαλίσει διαφορά τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό.

Το "παλάτι" του κάμπου

Αντίο Αλκαζάρ, καλησπέρα AEL FC Arena! Ο κάμπος απέκτησε νέο στολίδι, ο ελληνικός αθλητισμός καλωσόρισε στην οικογένεια του, η οποία είχε αρχίσει να... γερνάει ένα νέο γήπεδο, το AEL FC Arena.Την Τρίτη (23/11) στήθηκε στη Λάρισα για τα λιτά πλην εντυπωσιακά εγκαίνια του νέου "σπιτιού" της AEΛ
Οι φίλοι και όχι μόνο των "βυσσινί" γέμισαν τις κερκίδες για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που εκπόνησαν ο περήφανος πρόεδρος Κώστας Πηλαδάκης και οι συνεργάτες του.

Football Analysis: Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα-ΣΧΟΛIΟ ALEX WEB RADIO/TV(videos)

Πως θα παίξουν οι μπλαουγκράνα, ποια είναι τα σημεία που πρέπει να χτυπήσουν οι πράσινοι, ποιοι θα είναι οι παίκτες κλειδιά του αγώνα και πως μπορεί να αλλάξει ο Ζεζουάλδο Φερέιρα τον Παναθηναικό;Πως μπορεί να αλλάξει ο Ζεζουάλδο Φερέιρα τον Παναθηναικό;
Το σήμα κατατεθέν του Φερέιρα στα τρία χρόνια της θητείας του στην Πόρτο ήταν ένα επιθετικό 4-3-3. Ο Πορτογάλος τεχνικός ήθελε η ομάδα του να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο με όσο το δυνατόν περισσότερο πλάτος στην επίθεση και να αμύνεται σχετικά ψηλά στο γήπεδο. Συνήθως χρησιμοποιούσε έναν κόφτη μπροστά από την άμυνα και δύο κεντρικούς μέσους σε "ανάποδο τρίγωνο", με τους τελευταίους να βοηθούν τους τρεις επιθετικούς που επεκτείνονταν σε διευρυμένο πλάτος μέσα στο γήπεδο.

CHAMPIONS LEAGUE Special… «βασίλισσα»!

CHAMPIONS LEAGUE Special… «βασίλισσα»!

23/11/2010

Τι κι αν ταξίδεψε στο Άμστερνταμ έχοντας σχεδόν προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League. Τι κι αν ακολουθεί το «clasico» κόντρα στην Μπάρτσελόνα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης με ολοφάνερη τη σφραγίδα του «Special One», Μουρίνιο, έκανε φύλλο και φτερό τον Άγιαξ επικρατώντας 4-0!

Επική ανατροπή για Ρόμα που «γύρισε» από το 0-2 και νίκησε 3-2 την Μπάγερν Μονάχου, κάζο της Άρσεναλ στην Πορτογαλία, όπου ηττήθηκε 2-0 από την Μπράγκα για την 5η αγωνιστική. Νίκες και πρόκριση για Μίλαν, Τσέλσι και Μαρσέιγ.

Αναλυτικά:

Ε’ Όμιλος

Ρόμα-Μπάγερν Μονάχου 3-2
Βασιλεία-Κλουζ 1-0

Μπορεί οι Γερμανοί να έχουν το όνομα πως δεν παρατάνε ένα παιχνίδι, όμως η Ρόμα είχε τη χάρη και έκανε την ολική επαναφορά και ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ 0-2 από την Μπάγερν Μονάχου, έφερε τα πάνω κάτω στην επανάληψη και επικράτησε 3-2. Μποριέλο (49’), Ντε Ρόσι (81’) και Τότι (84’) οι σκόρερ των νικητών. Δύο γκολ ο Γκόμεζ (34’, 39’) για τους φιλοξενούμενους. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Βασιλεία επικράτησε 1-0 της Κλουζ και έχει το προβάδισμα για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League.

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-15

Τις «βούλιαξαν»
19/11/2010 
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-15… Εύκολο απόγευμα είχε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, που πέρασε σαν άνεμος από την Νέα Σμύρνη, συντρίβοντας τον πανιώνιο με 15-4, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1.
Το παιχνίδι έλαβε ουσιαστικά τέλος από την πρώτη, κιόλας, περίοδο, με τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη να προηγούνται με 5-0. Το εκρηκτικό αυτό ξεκίνημα έφερε μια μικρή χαλάρωση στην δεύτερη περίοδο, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η γηπεδούχος ομάδα, που απάντησε με ένα υπέρ της 2-1. Στο τρίτο 8λεπτο, όμως, οι περσινές φιναλίστ «πάτησαν» και πάλι το γκάζι, και με ένα επιμέρους σκορ 6-1, ανέβασαν την διαφορά στα 9 γκολ (12-3), για να έρθει το 3-1 της τελευταίας περιόδου, να διαμορφώσει το τελικό Πανιώνιος – Ολυμπιακός 4-15.
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Φαν Μπέλκουμ, στο ντεμπούτο της με το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι, με την Ολλανδέζα να σημειώνει 4 τέρματα, ενώ από κοντά και η αρχηγός Σταυρούλα Αντωνάκου με 3 τέρματα.

Τα 8λεπτα: 0-5, 2-1, 1-6, 1-3

Πανιώνιος: Κώτσια 2, Αποστολίδου, Κοντογιάννη,

Ολυμπιακός: Αβραμίδου 3, Φαν Μπέλκουμ 4, Παπαγεωργίου, Αντωνάκου 3, Ψούνη, Μαυρέλου, Μανωλιουδάκη, Κανάκη,

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ 3-0

Περίπατος
20/11/2010
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ 3-0…Ούτε μία ώρα δεν χρειάστηκε ο Ολυμπιακός για να επικρατήσει του Πειραματικού με 3-0, πετυχαίνοντας έτσι την τρίτη του νίκη σε 4 αγωνιστικές για την Α1 γυναικών.

Το παιχνίδι χρίζει κριτικής μόνο στο πρώτο του σετ, στο οποίο οι νεοφώτιστοι προσπάθησαν να παλέψουν ως ίσο προς ίσο τον Ολυμπιακό, τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη, όμως, να φτάνουν στο 25-19 και το 1-0.
Το δεύτερο σετ, όμως, ήταν παράσταση για έναν ρόλο, με τις «ερυθρόλευκες» να χρειάζονται μόλις 17 λεπτά για να φτάσουν σε αυτό το εκπληκτικό 25-8 και το 2-0.
Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο τρίτο σετ. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν τεράστια, με τον Ολυμπιακό να φτάνει με σβηστές τις μηχανές στο 25-11 και το 3-0, προσθέτοντας ακόμα 3 πόντους στο σακούλι του.

Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει στην Μάγια Ογκνιένοβιτς, με την Σέρβα πασαδόρο να πραγματοποιεί την παρθενική της εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Τα σετ: 25-19, 25-8, 25-11

Παραμένει αμφίβολος ο αρχηγός

Παραμένει αμφίβολος ο αρχηγός
22 Νοεμβρίου 2010
Στην προπόνηση της Τρίτης (23/11) θα κριθεί η συμμετοχή του Θοδωρή Παπαλουκά στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Παραμένει αμφίβολος ο αρχηγός
Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Θοδωρή Παπαλουκά στην αποστολή του Ολυμπιακού, που θα αναχωρήσει για τη Μαδρίτη προκειμένου την Πέμπτη (25/11) να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής (πρώτη του 2ου γύρου) της Ευρωλίγκας (21:45).

Πάτησε παρκέ ο Βασιλόπουλος

Πάτησε παρκέ ο Βασιλόπουλος
22 Νοεμβρίου 2010
Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος πάτησε παρκέ την Δευτέρα και έκανε όλες τις ασκήσεις που δεν υπήρχε σωματική επαφή.
Πάτησε παρκέ ο Βασιλόπουλος
O Παναγιώτης Βασιλόπουλος βρίσκεται σε καλό δρόμο και προκαλεί χαμόγελα στους πάντες στον Ολυμπιακό. Ο 26χρονος άσος των Πειραιωτών, που αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση στη μέση, μπήκε στο παρκέ την Δευτέρα μαζί με τους συμπαίκτες του.

Τα…πήρε ο Σκίμπε με τις δηλώσεις του Αμανατίδη!

Τα…πήρε ο Σκίμπε με τις δηλώσεις του Αμανατίδη!


Η δυσαρέσκεια που εξέφρασε ο Γιάννης Αμανατίδης για την αγωνιστική συμπεριφορά του Μίχαελ Σκίμπε στο πρόσωπό του δεν προκάλεσε μόνο την αντίδραση του προέδρου της Άιντραχτ, Χέριμπερτ Μπρουχάγκεν. Ο Γερμανός τεχνικός του συλλόγου της Φρανκφούρτης πληροφορήθηκε τις «κατηγορίες» του 29χρονου επιθετικού για αναξιοκρατία και έγινε έξαλλος.
«Η αντίδρασή μου θα είναι ξεκάθαρη και δεν θα αφήνει περιθώρια παρεξήγησης!», αρκέστηκε να δηλώσει στην «Bild» ο Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος προτίθεται σε πρώτη φάση να αφήσει τον Αμανατίδη εκτός 18αδας στο ματς του Σαββάτου με την Μπάγερν Μονάχου.
Η συνεργασία των δύο ανδρών είχε αρχίσει «θυελλωδώς», όταν το καλοκαίρι του 2009 ο Σκίμπε επέλεξε να αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Αμανατίδη.
(Πηγή) sport-fm.gr

«ΠΟΥΛΑΝΕ» ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ TURKISH AIRLINES!

«ΠΟΥΛΑΝΕ» ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ TURKISH AIRLINES!


Φαίνεται απίστευτο, όμως… είναι αληθινό. Εδώ και μέρες ακούγεται ότι ο ΕΣΑΚΕ είναι έτοιμος να συζητήσει με τις τουρκικές αερογραμμές. Το γεγονός ότι ο ΟΠΑΠ έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα το μπάσκετ, δείχνοντας εμπράκτως ότι ενδιαφέρεται μόνο για το ποδόσφαιρο. Οι τούρκοι το γνωρίζουν αυτό και φυσικά θέλουν να το εκμεταλλευτούν.
Ο «χρυσός» χορηγός της Ευρωλίγκα έχει βάλει στο μάτι το ελληνικό μπάσκετ και είναι πολύ πιθανό σύντομα, ίσως και τον επόμενο μήνα, να υπάρξουν ουσιαστικές συζητήσεις για το ενδεχόμενο το ελληνικό πρωτάθλημα να φέρει το όνομα τουρκικής εταιρίας.
Το οικονομικό πρόβλημα του ελληνικού μπασκετικού αθλητισμού, με εξαίρεση τους ΠΑΟ και ΟΣΦΠ, είναι τεράστιο. Και αυτό είναι γνωστό σε όλους. Η Πολιτεία δείχνει να μην ενδιαφέρεται, όπως το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και από έλληνες επενδυτές – επιχειρηματίες. Οι Τούρκοι όμως έχουν χρήμα και φαίνεται ότι τους ενδιαφέρει να το «σπρώξουν» στο ελληνικό μπάσκετ. Άλλωστε είναι το μόνο που λείπει για να βρεθεί και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης. Επομένως, υπάρχει και επενδυτικό κίνητρο.
Πολλοί θα νομίσουν ότι «μπα… αποκλείεται». Όμως δεν είναι έτσι. Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί είναι θετικοί προς ένα τέτοιο ενδεχόμενο, εφόσον τα «μπικικίνια» είναι καλά. Εξάλλου, τέτοιες εποχές και για ένα άθλημα που μοιάζει καταδικασμένο από την εγχώρια οικονομική στήριξη, δεν θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση που αρκετοί τάσσονται υπέρ του «δος ημίν σήμερον»…
(Πηγή) gazzetta.gr