ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ...ΤΕΛΟΣ.

 ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ...ΤΕΛΟΣ.
18/3/11




Το ALEX WEB RADIO δημιουργήθηκε στις 23/12/2008 με το μεράκι των παλιών ραδιοερασιτεχνών, με σκοπό να ψυχαγωγήσει και να ενημερώσει, πάντα ερασιτεχνικά, τους φίλους και τις φίλες που θα το προτιμήσουν. Σιγά - σιγά ο σταθμός άρχισε να γίνεται γνωστός και δημιουργήθηκε μια πολύ όμορφη παρέα η οποία μεγάλωσε ακόμα περισσότερο χάρη στο facebook και το group ALEX WEB RADIO το οποίο αριθμεί πλέον πάρα πολλά μέλη. Το πρόγραμμα του σταθμού περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα μουσικής, αφιερώσεις, ανέκδοτα, και φυσικά αθλητική ενημέρωση μέσα από την τηλεοπτικη πλεον εκπομπή "ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ"οπου φιλοξενει και αναλυει ολες τις ειδησεις που αφορουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
Σας περιμένουμε να ομορφήνετε την παρέα μας ακόμα περισσότερο.
Με αγάπη και εκτίμηση,
ALEX WEB RADIO



Αυτο ηταν το κειμενο που γραφτηκε στην πρωτη ιστοσελιδα του τοτε ALEX WEB RADIO το www.alexwebradio.gr...το κειμενο αυτο μεσα του εκρυβε μερακι, αγαπη για τον ερασιτεχνισμο γενικοτερα και βεβαια την ασβεστη φλογα της μεγαλης αγαπης....την αγαπη για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...για αυτον τον λογο ιδρυθηκε και η τοτε ραδιοφωνικη εκπομπη ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ με σκοπο να ενημερωσει τους απανταχου γαυρους με καθημερινες τοτε εκπομπες και στην συνεχεια με την τηλεοπτικη μεταδοση  για καλυτερη εξυπηρετηση ολων των γαυρων σε ενα πολυ ομορφο και λειτουργικο blog με πολλα χρησιμα εργαλει για ολους αποτελεσμα της συνεχους και αδιακοπης μου περιηγησης στο διαδυκτιο ψαχνοντας .

H ραδιοφωνικη αλλα και η τηλεοπτικη εκπομπη ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ γνωρισε μεγαλες στιγμες γιαι ηταν παντα πρωτοπορος και η πρωτη ραδιοφωνικη αλλα και τηλεοπτικη εκπομπη που προβαλε το μεγαλειο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ AΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ με παρα πολλες μεταδοσεις και παρα πολλες εκδηλωσεις τα δυομισυ χρονια λειτουργιας της. Απο το studio του ALEX WEB RADIO/TV περασαν πολλοι καλεσμενοι επωνυμοι και μη , συνεργατες,αλλα και πολλοι φιλοι και θαυμασαν αυτη την πρωτοποριακη ιδεα 

Αυτη η πρωτοποριακη ιδεα ομως δεν στηριχτηκε ποτε οσο θα επρεπε απο πολλους....η ιδεα της ενωσης σε μια οπαδικη εκπομπη ολων των γαυρων ....η ιδεα της αμεσης επικοινωνιας και οχι με την μορφη της τακτικης ενημερωτικης εκπομπης...η ιδεα οτι ο ALEX WEB RADIO ανηκει σε ολους και ολοι μπορουν να συμμετεχουν και να ασχοληθουν με αυτο και να προσφερουν στην αναδειξη του μεγαλειου του ΘΡΥΛΟΥ μας

Και οπως γινεται παντα... ολα τα ωραια τελειωνουν...

Τελευταια ειχα παρατηρησει πτωση της ακροαματικοτητας λογω αδιαφοριας ορισμενων  αλλα και καποιων συζητησεων που εφτασαν στα αυτια μου ...παρατηρησα δε πολλους απο τους ακροατες να μην μπαινουν για μεγαλο χρονικο διαστημα και αλλοι διακεκομενα αλλα και καποιοι αλλι που γνωριζω προσωπικα ηταν ακρως δικαολογημενοι. Και στην εκπομπη της 18/3/11 μετα απο διομισυ χρονια συνεχους και αδιακοπης ραδιοφωνικης και τηλεοπτικης ενημερωσης αλλα και προσωπικης συνεπειας απεναντι τους εγω και ο ALEX WEB RADIO πηραμε την ανταμοιβη μας...δεν μπηκε κανεις για αρκετη ωρα απο την προγραμματισμενη ωρα της εκπομπης
και...αναγκαστικα να την διακοψω και ορμομενος απο την τελευταια παρατηρηση της συνεχους πτωσης της ακροαματικοτητας της εκπομπης λογω αδιαφοριας αλλα και αλλων λογων που εγω προσωπικα γνωριζω...αποφασισα να διακοψω την μεταδοση της δια παντος.
Οταν ξεκινας κατι με τοσο μερακι και για διομισυ χρονια εισαι ακρως συνεπης με τον κοσμο που σε παρακολουθει
και νοιωσεις αυτην την αδιαφορια για την προσπαθεια σου δεν εχεις παρα να αποσυρθεις...

Ετσι και εγω λοιπον αποφασισα να αποσυρθω απο τις τηλεοπτικες μεταδοσεις και θα δημοσιευω μονο στο Blog αλλα και για αυτο επιφυλασομαι  και δεν ξερω για ποσο καιρο θα συνεχισω να το κανω...θα το κανω αναλογα με την συμετοχη γιατι και εκει διακρινω ασχημα σημεια.

Η προσωπικη πικρια μου ειναι μεγαλη αλλα αυτο που με στεναχωρει περισοτερο ειναι οτι θα χαιρονται οι αλλοθρησκοι γιατι μια ερυθρολευκη φωνη σταματα να τους ξεμπροστιαζει και για ποιους λογους??
Απο αδιαφορια και μη συμμετοχη των γαυρων...δυστυχως....εγω δεν μπορω παντως να το αντεξω αυτο το γεγονος γιαυτο και αποσυρομαι απο τις τηλεοπτικες μεταδοσεις....

O ALEX WEB RADIO και η εκπομπη ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ εδωσε το πρωτοποριακο εναυσμα γιατι ηταν ο πρωτος που ξεκινησε αυτην την μεγαλη και κοπιαστικη προσπαθεια και εδειξε τον δρομο σε παρα πολλους ακομη και επαγγελματιες δημιογραφους και ιδιοκτητες εφημεριδων αλλα και site και Blog την αμεση επικοινωνια μεταξυ των γαυρων αδελφων...Ελπιζω να υπαρχει συνεχεια απο αλλους και να μην νοιωσουν την απογοητευση που ενοιωσα εγω ολα αυτα τα δυομισυ χρονια αλλα και αποψε...και ευχομαι να τα καταφερουν καλυτερα απο εμενα...

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ALEX WEB RADIO/TV


5 χιλιάρικα το μάτι!



5 χιλιάρικα το μάτι!
Γιώργος Σπυρόπουλος 18/3/2011
Με το τεράστιο ποσό των 5.000 ευρώ , τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για την ρίψει του γυάλινου ποτηριού, στον προημιτελικό της Τούμπας, που παραλίγο να βρει στο μάτι τον Κέβιν Μιραλάς και να έχουμε χειρότερα μετά. Υπενθυμίζουμε σε όσους το έχουν ξεχάσει πως το συγκεκριμένο παιχνίδι υποτίθεται πως ήταν κεκλεισμένων των θυρών. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται δεδικασμένο, κύριοι «αρμόδιοί»… Έχεις καμάρι μου, στο ντουλάπι σου , το παλιό σερβίτσιο της γιαγιάς; Και μάλιστα όλο το σετάκι; Δεν έχεις τι να το κάνεις, και το έχεις κλειδωμένο στο ντουλάπι; Τώρα υπάρχει λύση… Το φέρνεις μαζί σου στο γήπεδο ,να πάρει και αξία, 5.000 ευρώ κοστολογείται…Για γέλια και για κλάματα λοιπόν είναι η υπόθεση, αλλά τώρα φυσικά δεν μιλάει κανείς για το «κατεστημένο» της Αθήνας… Ντροπή σας μόνο αυτό!

"Θέλουμε να κερδίσουμε" (video)




"Θέλουμε να κερδίσουμε" (video)
18/3/2011
Ο Κέβιν Μιραλάς παρέλαβε το βραβείο του MVP της 23ης αγωνιστικής της Superleague για την απόδοσή του στον αγώνα με τον ΠΑΟ από τον Σίνισα Γκόγκιτς. Ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού δήλωσε ότι περιμένει πως και πώς να σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή και βέβαια θέλει νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ…


www.rednews.gr

EUROPA LEAGUE -Χωρίς «εμφυλίους»

EUROPA LEAGUE -Χωρίς «εμφυλίους» 

18/03/2011


Το δύσκολο σενάριο των "εμφυλίων" αποφεύχθηκε στην κλήρωση για τα προημιτελικά του Europa League, από την οποία προέκυψαν ωστόσο αμφίρροπα ματς. Πόρτο-Σπαρτάκ Μόσχας, Μπενφίκα-Αϊντχόφεν, Βιγιαρεάλ-Τβέντε και Μπράγκα-Ντιναμό Κιέβου οι τέσσερις αναμετρήσεις των "8", με τους πρώτους αγώνες να διεξάγονται στις 7 Απριλίου και τις ρεβάνες μία εβδομάδα αργότερα.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

1. Πόρτο-Σπαρτάκ Μόσχας
2. Μπενφίκα-Αϊντχόφεν
3. Βιγιαρεάλ-Τβέντε
4. Μπράγκα-Ντιναμό Κιέβου


*Οι αγώνες θα διεξαχθούν 7 και 14 Απριλίου

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

Νικητής 4-Νικητής 2
Νικητής 1-Νικητής 3

*Οι αγώνες θα διεξαχθούν 28 Απριλίου και 5 Μαΐου

Ο τελικός θα διεξαχθεί στην «Ντάμπλιν Αρίνα» στις 18 Μαΐου.

ΠΙΛΑΒΙΟΣ-«Δεν γνωρίζω, δεν είδα»

ΠΙΛΑΒΙΟΣ-«Δεν γνωρίζω, δεν είδα» 

18/03/2011

«Δεν γνωρίζω, δεν είδα» 
Κεντρικό θέμα της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο Σοφοκλής Πιλάβιος, μπορεί να ήταν η αδειοδότηση και οι νέοι όροι της, αλλά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο φλέγον ζήτημα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος όταν ερωτήθηκε για το ζήτημα με τις κασέτες και την ύπαρξη της τρίτης κασέτες η οποία ενδεχομένως να τον εμπλέκει ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει τίποτα… «Δεν γνωρίζω τίποτα. Δεν ξέρω τίποτα», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο οποίος για άλλη μια φορά διέψευσε τις φημολογούμενες συναντήσεις του με τον κ.Δαλούκα.

Εθνική Ομάδα: Η αποστολή για τα παιχνίδια με τη Μάλτα και την Πολωνία

Εθνική Ομάδα: Η αποστολή για τα παιχνίδια με τη Μάλτα και την Πολωνία


ethniki elladas apostolh maltaΟ Fernando Santos ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας για το παιχνίδι με τη Μάλτα στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης για το Euro 2012, το οποίο θα διεξαχθεί στις 26 Μαρτίου, αλλά και για το φιλικό με την Πολωνία, τρεις ημέρες αργότερα. Ο Παναγιώτης Λαγός αποτελεί το νέο πρόσωπο που κάλεσε ο Πορτογάλος τεχνικός. Αναλυτικά, ο κ. Santos επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Τζόρβα, Χαλκιά, Βύντρα, Τοροσίδη, Τζαβέλλα, Μόρα, Αβρ. Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Κατσουράνη, Λαγό, Καφέ, Καραγκούνης, Κονέ, Νίνη, Φετφατζίδη, Σαμαράς, Σαλπιγγίδη, Λυμπερόπουλο, Μήτρογλου.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΣΤΟΝ Sentra 103,3


 ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΣΤΟΝ Sentra 103,3
Αποκαλυπτικός ο Σταύρος Αδαμίδης στον Sentra 103,3 και τους Βασίλη Βέργη, Ανδρέα Δημάτο. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ «έβγαλε» τέσσερις ειδήσεις στην συνέντευξη μιας ώρας, στην οποία είχατε τη δυνατότητα να στείλετε τις ερωτήσεις σας και μέσω του SentraGoal.
Πρώτον, ο Αδαμίδης παραδέχτηκε πως έκανε λάθος και λειτούργησε οπαδικά κατά την επιστροφή της ομάδας από την Θεσσαλονίκη, με αφορμή το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και τον δείχνει να φωνάζει υβριστικό σύνθημα κατά του Ολυμπιακού, μαζί με τον Βασίλη Δημητριάδη.

«Αμεσες εξελίξεις με Μπλάνκο και Μανωλά»

Δεύτερον, αποκάλυψε ότι η οριστική απάντηση του Μπλάνκο αναμένεται στις αρχές Απριλίου, κι όχι σήμερα, καθώς ο μάνατζερ του παίκτη ζήτησε ολιγοήμερη παράταση για να έρθει στην Αθήνα και να συζητήσει από κοντά με τον πελάτη του. Τρίτον, εξέφρασε ανοιξκτά την αισιοδοξία του για τον Κώστα Μανωλά, τονίζοντας μάλιστα ότι πολύ σύντομα, ίσως και την επόμενη εβδομάδα, θα υποβληθεί νέα πρόταση στον παίκτη, η οποία πιθανότατα θα τον καλύπτει.
Τέταρτον, ο Αδαμίδης ξεκαθάρισε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Μπάχα, Μίτσελ και Ματέος, αλλά και τις ομάδες τους προκειμένου να παραταθεί ο δανεισμός τους ή να αγοραστούν τα δικαιώματά τους, τονίζοντας πως και οι τρεις θέλουν να παραμείνουν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σταύρου Αδαμίδη:

Champions League 2010 – 2011: Η κλήρωση και τα ζευγάρια της φάση των «8»

Champions League 2010 – 2011: Η κλήρωση και τα ζευγάρια της φάση των «8»



Αγγλικό ντέρμπι ανάμεσα σε Chelsea και Manchsester United έβγαλε η κλήρωση της φάσης των «8» στο Champions League 2010-2011. Τα υπόλοιπα τρία ζευγράρια είναι τα Real Madrid – Tottenham, Barcelona – Shakhtar και Inter – Schalke.


Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης στο Champions League 2010-2011:
1. Real Madrid – Tottenham
2. Chelsea – Manchester United
3. Barcelona – Shakhtar Donetsk
4. Inter – Schalke
Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 5 και 6 Απριλίου και οι επαναληπτικοί στις 12 και 13 του ίδιου μήνα. Ταυτόχρονα, έγινε η κλήρωση και για τα ημιτελικά, όπου θα συναντηθούν Real Madrid και Barcelona αν προκριθούν.
Τα ζευγάρια των ημιτελικών (26/27-3 και 3/4-5):
Νικητής 4 – Νικητής 2
Νικητής 1 – Νικητής 3
Αναλυτικά οι συμμετέχουσες ομάδες:

Ομάδα/Νίκες-Ισοπαλίες-Ήττες/Πρώτος σκόρερ

Μπαρτσελόνα/5-2-1/Λιονέλ Μέσι (8)
Τότεναμ/4-3-1/Γκάρεθ Μπέιλ-Πίτερ Κράουτς (4)
Σάλκε/5-2-1/Τζέφερσον Φαρφάν (4)
Σαχτάρ Ντόνετσκ/7-0-1/Εντουάρντο-Λουίς Αντριάνο (4)
Ίντερ/4-1-3/Σάμουελ Ετό (8)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ/5-3-0/Χαβιέ Ερνάντες (3)
Τσέλσι/6-1-1/Νικολά Ανελκά (7)
Ρεάλ Μαδρίτης/6-2-0/Καρίμ Μπενζεμά (6)

Παμπορίδης στο ντέρμπι

Παμπορίδης στο ντέρμπι 

18/03/2011

Παμπορίδης στο ντέρμπι
Τον Βασίλη Παμπορίδη του συνδέσμου Κιλκίς όρισε η ΚΕΔ/ΕΠΟ για να διευθύνει το ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα θα σφυρίξει ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης, ενώ στο ματς …Ευρώπης μεταξύ Καβάλας και Ολυμπιακού Βόλου ορίστηκε ο Σταύρος Τριτσώνης.

Αναλυτικά όλοι οι διαιτητές της 27ης αγωνιστικής:

Να είναι το τελευταίο…

Να είναι το τελευταίο…
18/3/2011
ΚΑΛΑ ΠΗΓΕ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ «ΒΑΣΙΛΟ»Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος βγήκε για τρίτη φορά από το χειρουργείο μέσα σε διάστημα ενός μήνα. Ο άσσος του Θρύλου υποβλήθηκε σε νέο καθαρισμό στο χειρουργημένο του γόνατο καθώς κάποια μόλυνση δημιούργησε φλεγμονή και ανέβασε πυρετό. Ο Βασιλόπουλος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη αρθροσκόπηση και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για να του χορηγηθεί η κατάλληλα αγωγή αλλά και για να γίνουν οι απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις που θα αποδεικνύουν ότι το πρόβλημα ξεπεράστηκε.
/www.rednews.g

EUROPA LAGUE : Τα αποτελέσματα και ολα τα γκολ των αγώνων της φάσης των «16» (video)

EUROPA LAGUE : Τα αποτελέσματα και ολα τα γκολ των αγώνων  της φάσης των «16» (video)



«Βούλιαξε» το νησί στους επαναληπτικούς της φάσης των «16″ του Europa League 2010 – 2011, καθώς αποκλείστηκαν τόσο οι δύο εναπομείνασες ομάδες της Premier League, Liverpool και Manchester City, όσο και οι Glasgow Rangers από τη Σκωτία.
H Zenit St. Petersburg κέρδισε με 2-0 την Twente, αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 3-0 από το πρώτο ματς στην Ολλανδία.
Νίκη γοήτρου και για την Manchester City με 1-0 επί της Dynamo Kyiv, με τους Ουκρανούς να παίρνουν όμως την πρόκριση, χάρις στο 2-0 του πρώτου αγώνα στο Κίεβο.
Η Benfica από την πλευρά της, έφυγε με το 1-1 από το «Parc des Princes» κόντρα στην Paris Saint-Germain και σε συνδυασμό με το υπέρ της 2-1 από το πρώτο ματς πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Εκεί θα βρίσκεται η Spartak Moscow, η οποία νίκησε με 3-0 τον Ajax στην Μόσχα (οι Ρώσοι είχαν επιβληθεί και στο Άμστερνταμ με 0-1).
Η Porto επικράτησε με 2-1 της CSKA Moscow στο «Dragao» και προκρίθηκε στους «8», όπως επίσης και η Villarreal που κέρδισε με 2-1 την Bayer Leverkusen.
Η PSV Eindhoven από την μεριά της, πέρασε νικηφόρα με 0-1 από το «Ibrox» και πήρε την πρόκριση, ενώ τέλος η Liverpool έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Braga και αποκλείστηκε.



Γκολ και highlights από τους αγώνες ρεβάνς της φάσης των «16» του Europa League σε video

Οι δηλώσεις των Βασσάρα, Πιλάβιου και Θωμαϊδη, μετά τις καταθέσεις τους στο Εισαγγελέα.(video)

Οι δηλώσεις των Βασσάρα, Πιλάβιου και Θωμαϊδη, μετά τις καταθέσεις τους στο Εισαγγελέα.(video)

Ο Γιάννης Καλμαζίδης μιλά για το μεγάλο τελικό! (video)


Ο Γιάννης Καλμαζίδης μιλά για το μεγάλο τελικό! (video)

17 Μαρτίου, 2011

ΚΑΛΜΑΖΙΔΗΣΟ Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Ηρακλή στον τελικό του κυπέλου Ελλάδας το Σάββατο 19 Μαρτίου στην Ορεστιάδα και το olympiacos24.gr συνάντησε τον τεχνικό του Θρύλου για να ζητήσει τη γνώμη του για τον μεγάλο αγώνα!
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι δηλώνει ο έμπειρος τεχνικός:

Μην τσιμπάτε

Μην τσιμπάτε

17/03/2011

Κατάμεστο και γιορτινό θα είναι το Καραϊσκάκη στο... ντέρμπι με την ομάδα του Αδαμίδη, με τον Ολυμπιακό να θέλει μια πλούσια νίκη για να δώσει πανηγυρικό τόνο στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Όσο πιο πολλά είναι τα γκολ, τόσο πιο καλά θα είναι την Κυριακή, αλλά ότι και να γίνει στο παιχνίδι, δεν πρέπει να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Κι αυτό είναι και το μήνυμα που βγαίνει από την συνάντηση που είχε την Πέμπτη το απόγευμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης με εκπροσώπους της Θύρας7...«Βλέπετε πως αντιμετωπίζουν εμάς και πως αντιμετωπίζουν τα αίσχη που κάνουν κάποιοι άλλοι, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε σωστοί και να μην δώσουμε δικαιώματα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ούτε σε τυχόν προκλήσεις είναι ανάγκη να τσιμπήσουμε, ούτε σε τίποτα», είπε ο Μαρινάκης στους εκπρόσωπους της Θύρας 7 και συνέχισε: «Θέλω να βοηθήσουμε την ομάδα μας να φτάσει στη νίκη και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του τίτλου, αλλά σε φίλαθλα πλαίσια. Είδατε πόσο πολύ εκμεταλλεύτηκαν και πόσο διόγκωσαν τα πραγματικά γεγονότα στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει, λοιπόν, να είμαστε πολύ προσεκτικοί»...

Για το... ντέρμπι με την ομάδα του Αδαμίδη έχουν μείνει περίπου 1200 εισιτήρια αδιάθετα, αλλά σήμερα και αύριο μάλλον θα φύγουν κι αυτά. Το κάστρο θα είναι κατάμεστο την Κυριακή και ας ελπίσουμε ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει το καθήκον του. Είπαμε, όσο πιο πολλά, τόσο πιο καλά...
www.thrylos.gr

Σενάρια για Ελμάντερ και Θρύλο (video)

Σενάρια για Ελμάντερ και Θρύλο (video) 18/03/2011

    Δεδομένα ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί με παίκτες αξίας το καλοκαίρι, ώστε να θωρακίσει ακόμα περισσότερο το ήδη πλούσιο ρόστερ του. Επομένως, λογικό είναι να κοιτάζει κάθε περίπτωση παίκτη, ειδικά μάλιστα αν είναι και ελεύθερος και δεν χρειάζεται ένας σκασμός λεφτά για να αποκτηθεί.
    Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρωταθλητής", ο Γιοχάν Ελμάντερ δεν αφήνει αδιάφορους τους Πειραιώτες και για όσους έχουν καλό μνημονικό, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την ομάδα, αλλά το θέμα του δεν προχώρησε.
    Ο Σουηδός επιθετικός ανήκει στη Μπόλτον, το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και δεν έχει υπάρξει ακόμα θέμα ανανέωσής του. Ομάδες όπως η Φιορεντίνα και η Γιουβέντους φέρονται να τον έχουν στα πλάνα τους, αλλά μην ξεχνάμε ότι ο Θρύλος θα παίζει στο Champions League και αυτό είναι ελκυστικό για κάθε ποδοσφαιριστή.
    Κάθε παίκτης ονειρεύεται να παίζει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και επιπροσθέτως ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη αποτελεί παράδεισο για κάθε ποδοσφαιριστή. Είπαμε, τα όνειρα του προέδρου δεν έχουν ταβάνι και θα κάνει τα πάντα για να εκπληρώσει τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του.




    www.thrylos.gr

    Στη ΝΕΤ το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα

    Στη ΝΕΤ το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα 18/03/2011

    Συμφωνία με την κρατική τηλεόραση και συγκεκριμένα με τη ΝΕΤ έκλεισε ο Ολυμπιακός για τη μετάδοση του κρίσιμου για το μέλλον του Συνδέσμου φιλικού με τον Ερυθρό Αστέρα στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" την ερχόμενη Πέμπτη (19:00).
    Βέβαια, η μετάδοση του αγώνα είναι το τελευταίο που πρέπει να απασχολεί τον κόσμο του Θρύλου που ΠΡΕΠΕΙ να στηρίξει την προσπάθεια και να βρεθεί δίπλα στον Ερασιτέχνη. Ο Νίκος Καραχάλιος δεν ήθελε να εκβιάσει με το "είτε γεμίζουμε το γήπεδο είτε βουλιάζουμε", απλά αποτύπωσε την πραγματικότητα και αυτή είναι δύσκολη για τον Θρύλο.
    Ο λαός του Ολυμπιακού οφείλει να κατακλύσει το Ναό και μετά να πάει και στο ΣΕΦ για τον δεύτερο προημιτελικό με την Σιένα στο ΣΕΦ. Αλίμονο αν δεν μπορούν να βρεθούν 33.000 γαύροι από τα εκατομμύρια στη χώρα για να πάνε στο "Γ. Καραϊσκάκης".
    Για την αρρώστια μας μιλάμε! Μην αφήσουμε τον Ολυμπιακό μας να βουλιάξει!
    www.thrylos.gr

    Ο Αφραγκίδης θα βγάλει ανακοίνωση;

    Ο Αφραγκίδης θα βγάλει ανακοίνωση;
    17/3/2011
    ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ;<<Καπνογόνα στην πλάτη του Σάχα>> <<Αεκάρα στην κόλαση>>, <<Κάφροι ΠΑΟΚτζίδες σκοτώνουν>>,<<πόσο μα….. είσαστε>> <<Ζούγκλα η Τούμπα>>, <<εισβολή αλητών κατά τη διάρκεια του αγώνα>>, <<Αληταράδες μπούκαραν στο 89΄ >> <<εισβολή στη μικτή ζώνη (επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους δημοσιογράφους και προπονητές) << η καφρίλα έφερε Τσουνάμι>> << προκάλεσαν έγκαυμα στον Σάχα>>, <<διέκοψαν τον αγώνα>> , <<επιτέθηκαν στον Δέλα>>, <<πολιόρκησαν τους οπαδούς>>. Τα παραπάνω αποτελούν αποσπασματικές αναφορές μέρους του ημερήσιου αθλητικού τύπου σχετικά με τα επεισόδια του χτεσινού ντέρμπυ για το Κύπελλο μεταξύ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (0-1). Οσο και να ψάξαμε πουθενά δεν βρήκαμε έστω και την παραμικρή αναφορά ή καταγγελία του Αφραγκίδη Πρόεδρου τουλάχιστον για το <<θεαθήναι>> βρε παιδιά!!! Ως προς τα <<πράσινα φύλλα>> προτίμησαν να ασχοληθούν με τα απόνερα της γυναικείας εμφάνισης του ΣΙΣΕ, απαντόντας για λογαριασμό του στην αξιοπρεπή εμφάνιση του Πρύτανη των Προέδρων ποδοσφαιρικών Συλλόγων που απαίτησε τον σεβασμό του, προς την χώρα και τους θεσμούς που τον ανέσυραν από την αφάνεια.
    www.rednews.gr/

    Το dvd της ντροπής στον Πρωθυπουργό!




    Το dvd της ντροπής στον Πρωθυπουργό!
    18/3/2011
    Τελικά σε αυτή την χώρα όντως είσαι ότι δηλώσεις. Αλλοι δηλώνουν πρόεδροι ομάδας, άλλοι ηθικολόγοι και άλλοι δικηγόροι. Για να επιβεβαιώσεις όμως αυτό που δηλώνεις χρειάζονται και πράξεις και στο παράδειγμά μας για κανένα από τα τρία δεν υπάρχει απόδειξη. Δεν μπορείς την μία μέρα να στέλνεις τετρασέλιδες επιστολές για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου στον Πρωθυπουργό, την άλλη μέρα να καλύπτεις τον ΠΑΟΚ και να κατεβαίνεις στο γήπεδο για να μην μηδενιστεί το συνεταιράκι σου που πριν από λίγο είχε θέσει σε κίνδυνο (μέσω των οπαδών του) ακόμα και την ζωή των παικτών σου και την άλλη να βρίζεις με τα πιο χυδαία λόγια τον Ολυμπιακό. Και αφού δεν υπάρχουν εισαγγελείς για να παρέμβουν απευθείας τουλάχιστον ας στείλουμε το dvd της ντροπής στον Πρωθυπουργό για να ξέρει με ποιους έχει να κάνει και ποιοι τον απασχολούν δήθεν για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.
    www.rednews.gr

    Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ www.olympiacos24.gr: Δείτε τις συνδέσεις των «αντικειμενικών» και των «οπαδικών» site!

    Screen shot 2011-03-17 at 9.20.49 PM

    17 Μαρτίου, 2011

    Το γράψαμε και την προηγούμενη φορά. Είναι λάθος να προμηθεύεις τον κόσμο κουτόχορτο και να προσπαθείς να ρίχνεις στάχτη στα μάτια του.
    Εμείς δεν είμαστε εισαγγελείς ούτε δικαστές. Έχουμε αποστολή να ενημερώνουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού και απο κει και πέρα είναι απόλυτα ελεύθερος να επιλέγει την ενημέρωση και συλλογή πληροφοριών του.
    Πριν από λίγες ημέρες γράψαμε για ανεξήγητα συχνές αναφορές στο gazzetta.gr των δημοσιευμάτων οπαδικών site όπως το leoforos.gr και κatimagiko.gr. Απαντήσεις δεν πήραμε από κανέναν.
    Πάμε λοιπόν να θέσουμε πιο «καυτά» ερωτήματα αυτή τη φορά:
    Τσεκάραμε τα domain names των leoforos.gr και katimagiko.gr και ανακαλυψαμε το ΛΑΒΡΑΚΙ:
    Και τα δύο sites τα έχει καταχωρήσει η ίδια εταιρία και μάλιστα φιλοξενούνται στον ίδιο server!
    Ιδού τα screenshots της αλήθειας:

    ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΔΑΜΙΔΗ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

    ΓΡΑΦΕΙ Ο ALEX WEB RADIO/TV


    Προσωπικα δεν ειμαι κατα των υβριστικων συνθηματων μεχρι ενος σημειου βεβαια και να μη περιλαμβανουν μανναδες η νεκρους!!!Αλλωστε οι βρισιες ειναι μεσα στην ζωη μας και το υποκριτικο που λεγεται μην βριζετε να ειστε καλα παιδια η να φαινετε καλα παιδια τελος παντων ειναι πολυ χειροτερο απο το να βριζεις....στο συγκεκριμενο βιντεο βλεπουμε τους κυριους ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ και ΑΒΡΑΜΙΔΗ που κατα τα αλλα στελνει επιστολες στον Πρωθυπουργο της χωρας για την βρωμια και την σαιλα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ λες και αυτος δεν ειναι μερος αυτης της σαπιλας ....τους βλεπουμε λοιπον να βριζουν με χυδαια λογια τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και με μανια που ξεπερναει ακομα και τον χειροτερο και πο βρωμοστομο οπαδο....αντι δηλαδη να συγκρατηθει οπως ζηταει απο τον Μαρινακη συγκεκριμενα κανει αυτος τα ...χειροτερα.
    Κι εγω τωρααναρωτιεμαι...αν σε ενα τετοιο βιντεο βλεπαμε τον Μαρινακη να λεει το ιδιο η καποιο αλλο συνθημα ...τι θα εγραφαν την αλλη μερα οι καλο δημοσιογραφοι των υπεροχων και παντα αξιοπιστων αντικειμενιων εφημεριδων του τοπου μας???? ....Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΝΤΡΟΠΗ...ΑΙΣΧΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE και διαφορες αλλες τετοιες αηδιες...ο Αδμιδης...δεν ειναι μελος του Δ.Σ.της SUPER LEAGUE??? Η  ΕΓΩ ΓΕΛΙΕΜΑΙ??? Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ???? Για να δουμε αυριο θα καλεσει κανενας εισαγγελεας τους κυριους αυτους να λογοδοτησουν??? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ... εδω ο ΣΙΣΕ ειπε φορα παρτιδα οτι ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΠΗΔΗΞΑΝ ...ΠΡΩΚΤΙΚΑ...και αποτελει και προτυπο για τα μικρα παιδακια....και δεν εγινε τιποτα....το σωβρακο ομως του Μητρογλου...πειραξε και πειραξε πολυ....γιατι ηταν μετα απο το κλισμα με γιαουρτι που κερασε τον ...βαζελο...ΑΥΤΑ...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ....και το βιντεακι αυτο κυκλοφορησε  στο aek365 ...βεβαια..το εβαλαν τα παιδια και καμαρωναν τον προεδρο τους  και το τσιρακι του...να τους χαιρεστε.....

    Παρέμβαση εισαγγελέα για τα γεγονότα της Τούμπας

    Παρέμβαση εισαγγελέα για τα γεγονότα της Τούμπας


    paok aek epeisodiaΤα όσα θλιβερά έγιναν στα τελευταία λεπτά του επαναληπτικού ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, προκάλεσαν στην παρέμβαση του εισαγγελέα.
    Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα «sportouvorra.gr», ο αρμόδιος εισαγγελέας κ. Κωνσταντίνου, ο οποίος βρέθηκε χθες στο γήπεδο της Τούμπας, ζήτησε την βιντεοκασέτα του αγώνα ώστε με την βοήθεια των τηλεοπτικών πλάνων να φτάσουν οι αστυνομικές αρχές στον εντοπισμό αυτών που προκάλεσαν τα επεισόδια και να προχωρήσουν στην σύλληψή τους.
    Τωρα...αμα δειτε εσεις παραδειγματικη τιμωρια εμενα να μου τρυπησετε την μυτη.....

    Πανιώνιος: Ο Λεμονής έδιωξε τον Μήτρογλου!

    Πανιώνιος: Ο Λεμονής έδιωξε τον Μήτρογλου!


    lemonis mitroglou panioniosΑν και ο Κώστας Μήτρογλου είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Πανιωνίου τον τελευταίο καιρό, στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα της Νέας Σμύρνης για να παραμείνει στη Super League, αυτό το γεγονός δεν εμπόδισε τον Τάκη Λεμονή να τον διώξει από την προπόνηση της Πέμπτης.
    Ο λόγος; Η απειθαρχία του Έλληνα επιθετικού κατά τη διάρκεια του σημερινού προγράμματος. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» δεν αποκλείεται μάλιστα, μετά από αυτό το πειθαρχικό παράπτωμα, να τον αφήσει και εκτός αποστολής από το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.

    Τα λέει με τους οργανωμένους ο πρόεδρος!

    Τα λέει με τους οργανωμένους ο πρόεδρος! 17/03/2011

    Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, τα λέει σήμερα με τους οργανωμένους, θέλοντας να τους πει ορισμένα πράγματα ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", όπου μπορεί να αποτελέσει μια φιέστα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.
    Ο 44χρονος εφοπλιστής θέλει να πάρει εγγυήσεις από τους εκπροσώπους της Θύρας 7 ότι δεν πρόκειται να συμβεί το παραμικρό, να μην δοθούν αφορμές όπως με τον Παναθηναϊκό, στερώντας από τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο στην αναμέτρηση με την Καβάλα και γενικότερα να υπάρξει μια συνεννόηση.
    Δεν θέλει να ανάψουν καπνογόνα και κροτίδες και αυτά να πεταχτούν στον αγωνιστικό χώρο και γενικά επιθυμεί μόνο με φωνή να σπρώξει ο κόσμος την ομαδα.

    www.thrylos.gr

    Προκαλούν Αδαμίδης και Δημητριάδης!

    Προκαλούν Αδαμίδης και Δημητριάδης!

    Αδαμίδης και Δημητριάδης υπέπεσαν σε ατόπημα, αφού κατά την άφιξη της αποστολής της ΑΕΚ από την Θεσσαλονίκη, τραγουδούσαν υβριστικά συνθήματα εις βάρος του Ολυμπιακού!
    Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη για το απύθμενο κόμπλεξ το όποιο διακατέχει την... Μάρθα Βούρτση (ΑΕΚ) του Ελληνικού ποδοσφαίρου απέναντι στον Ολυμπιακό.
    Λίγες ώρες μετά τη νίκη-πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τον ημιτελικό του Κυπέλλου, η ομάδα της ΑΕΚ κατέφθασε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και τα μέλη της αποστολής επιβιβάστηκαν στο πούλμαν που τους περίμενε, προκειμένου να τους μεταφέρει στις προπονητικές εγκαταστάσεις του "Δικεφάλου".

    Αναβολή λόγω απεργίας


    Αναβολή λόγω απεργίας

    17 Μαρτίου, 2011

    ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΗ  δίωξη κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε αναβολή από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, λόγω της απεργίας των δικηγόρων.
    Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:
    Λόγω της απεργίας των δικηγόρων, η σημερινή συνεδρίαση της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της Super League αναβάλλεται.
    Οι υπόλοιπες υποθέσεις που αναβλήθηκαν:
    Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Καβάλα.
    * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
    Β) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Κέρκυρα-ΠΑΕ Αρης
    * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
    Γ) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Γ.Μουστογιάννη (φυσ/της): Για τη συμπεριφορά του κ. Γ.Μουστογιάννη στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.
    * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
    Δ) ΠΑΕ Ηρακλής: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλής-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
    * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
    Ε) ΠΑΕ Κέρκυρα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Κέρκυρα-ΠΑΕ Αρης.
    * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
    ΣΤ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Λάρισα.
    * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
    Ζ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Ολυμπιακός
    * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
    Η κάτωθι κλήση αφορά την 23η αγωνιστική
    Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Εργοτέλης.
    * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

    Σιώκος: «Εμείς ξεκινήσαμε απο τον ερασιτέχνη!»


    Σιώκος: «Εμείς ξεκινήσαμε απο τον ερασιτέχνη!»

    (VIDEO)

    ΣΙΩΚΟΣΗ ζωντανή ιστορία του Ολυμπιακού είναι αναμφίβολα οι παλαίμαχοι αθλητές του!
    Ο Βασίλης Σιώκος έκανε μεγάλη καριέρα στον Θρύλο ενω φόρεσε και 13 φορές την φανέλλα της εθνικής Ελλάδας.
    Πανηγύρισε πρωταθλήματα Ελλάδας τα έτη 1967,1973,1974 και 1975 και κύπελλα τις χρονιές 1968,1971,1973 και 1975.
    Έτσι, δε θα μπορούσε να μη στείλει το μύνημα του για το μεγάλο φιλικό που διοργανώνει ο Θρύλος κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για τη σωτηρία του Ερασιτέχνη.
    Δείτε τις δηλώσεις του στο olympiacos24.gr:

    Φάπα και από τον Μπλαν!




    Φάπα και από τον Μπλαν!
    17/3/2011
    Την μία φάπα μετά την άλλη τρώει ο Τζιμπρίλ Σισέ. Λίγες ώρες μετά από την ανακοίνωση του Σωκράτη Κόκκαλη με την οποία ο ιστορικός πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έβαλε στην θέση του τον Γάλλο επιθετικό του Παναθηναϊκού, ήρθε η σειρά του Λοράντ Μπλαν για να τον αποτελειώσει. Ο τεχνικός της Εθνικής Γαλλίας ανακοίνωσε την αποστολή για τους αγώνες των προκριματικών των τρικολόρων και βέβαια δεν συμπεριέλαβε τον Σισέ.
    www.rednews.gr

    Άγριο ξύλο Τζαβέλλα-Φραντς (pics)

    Άγριο ξύλο Τζαβέλλα-Φραντς (pics) 

    17/03/2011

    Άγριο ξύλο Τζαβέλλα-Φραντς (pics)
    Στα χέρια ήρθαν ο Γιώργος Τζαβέλλας και ο Μάικ Φραντς στην τελευταία προπόνηση της Άιντραχτ. Ένα δυνατό μαρκάρισμα του τελευταίου στον Έλληνα μπακ προκάλεσε την οργή του. Ο διεθνής άσος-όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ-έριξε γροθιά τον συμπαίκτη του στο στήθος και οι δυο τους άρχισαν να ανταλλάζουν χτυπήματα υπό τα έκπληκτα βλέμματα των υπολοίπων.

    Ο προπονητής Μίχαελ Σκίμπε επέβαλε την τάξη, αλλά μόνο προσωρινά, αφού λίγη ώρα αργότερα ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ κι έστειλε με δύναμη την μπάλα πάνω στα πόδια του Φραντς που βρισκόταν σε απόσταση τριών μέτρων


    Ξεκίνησε ένας νέος κύκλος χτυπημάτων, μέχρι να διακόψει την προπόνηση ο Γερμανός προπονητής και να στείλει τους παίκτες του στον γυμναστή για να τρέξουν όλο το γήπεδο πάνω-κάτω έξι φορές. Ο Γιάννης Αμανατίδης σε ρόλο ειρηνοποιού ανέλαβε να μιλήσει στους δύο συμπαίκτες του. Όταν το «καψόνι» ολοκληρώθηκε, το προπονητικό διπλό συνεχίστηκε, αλλά χωρίς τους δύο συμμετέχοντες στο επεισόδιο, τους οποίους έστειλε στα αποδυτήρια ο Μίχαελ Σκίμπε.

    «Κάποιες φορές όταν παίζεις σε έναν περιορισμένο χώρο αυτά μπορούν να συμβούν, ιδιαίτερα ανάμεσα σε παίκτες όπως ο Τζαβέλλας και ο Φραντς. Το πρόβλημα είναι πως ο Τζαβέλλας δεν υποχωρεί και γι’ αυτό το λόγο συχνά δέχεται κίτρινες και κόκκινες κάρτες», δήλωσε ο Μίχαελ Σκίμπε για το περιστατικό.

    Muslimovic: Είμαι εφτά μήνες απλήρωτος-ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ?

    ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ??? Muslimovic: Είμαι εφτά μήνες απλήρωτος


    muslimovic paok aek 0 1 hmitelikos kupellou elladas dhlwseisΕνός κακού… μύρια έπονται λέει ο θυμόσοφος λαός και αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ θυμίζει ομάδα σε… αποσύνθεση. Μετά την έντονη φημολογία για παραίτηση του Ζαγοράκη και ο Muslimovic φαίνεται πως… σηκώνει πανιά για άλλες πολιτείες.


    Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα είχε έντονο διάλογο με οπαδό του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα στην προσπάθειά του να φτάσει στο πούλμαν της ομάδας, παραδέχθηκε πως έχει να πληρωθεί εφτά μήνες.«Τι ήταν αυτό; Μια ευκαιρία για να βάλετε γκολ. Γιατί; Θέλαμε μόνο αυτό το παιχνίδι. Πως μας νίκησε η ΑΕΚ μες την Τούμπα». Και συνέχισε δείχοντάς του τον «Δικέφαλο» που υπήρχε στην φόρμα του ποδοσφαιριστή: «Για αυτό το σήμα παίζετε. Το ξέρω ότι είσαι επαγγελματίας».Στη συνέχεια, ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς του ανέφερε: «Δεν έχω πληρωθεί εφτά μήνες. Εγώ δεν έκανα αποχη...
     O ALEX WEB RADIO/TV ΑΠΑΝΤΑ...
    ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ?? ΕΔΩ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟΥΣ...

    ΕΜΕΙΣ ΜΑΟΥ-ΜΑΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΚΙΝΗΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΑΞΙΑ ΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ..

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΔΙΑΤΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΙΜΟΥ -ΠΕΝΑΛΤΥ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΠΑΛΙ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΕΙΣΑΣΤΕ...ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥΛΕΕΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ...ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ 20 ΜΑΛ.....ΕΓΩ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ...20 ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΑΛ...ΚΥΡΙΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ? ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ...ΕΜ...ΒΕΒΑΙΑ...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΥΣΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...? ΕΣΥ? ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ...ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙΑ...ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΜΠΑ... ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΗΣΩ...ΚΑΙ Ο ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ  ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ...ΠΑΟΚ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΘΑΔΕΙΑ ΣΟΥ...

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΗΣΗΣΛΟΙΠΟΝ...ΞΑΜΟΛΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ..ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΑ...ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑ..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ...ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ..ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ....

    ΚΡΙΜΑ...ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΒΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑΣΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ...ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ???
    ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ....

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΚΑΩΘΗΚΕΣΤΗΝ ΑΝΤΕΦΕΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ...

    Παρέμβαση εισαγγελέα για Καλόπουλο!

    Ημερομηνία: 17/03/2011
    Παρέμβαση εισαγγελέα για Καλόπουλο! - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚ0 www.soccerplus.gr/
    Αναφορά που ισοδυναμεί με δίωξη προς τον διαιτητή του ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού έχει ασκήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Μ. Αντωνακάκης.
    Ο κ. Αντωνακάκης στην αναφορά του θεωρεί ότι ο διαιτητής του ντέρμπι έχει υποπέσει σε εσκεμμένες παραλείψεις στη συμπλήρωση του φύλλου αγώνα στο οποίο παράλειψε να κάνει αναφορά στην εισβολή των οπαδών του Ολυμπιακού και στα επεισόδια που προκάλεσαν με του ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
    Ως γνωστόν ο κ. Καλόπουλος στο φύλλο αγώνα έγραψε ότι «φίλαθλοι εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν».
    Η αναφορά απευθύνεται στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας από το οποίο ζητείται να επιληφθεί και να παραπέμψει την υπόθεση στην πειθαρχική επιτροπή, τονίζοντας ότι για πλημμελή σύνταξη φύλλου αγώνα από τον διαιτητή προβλέπεται από τον ΚΑΠ η ποινή ενός μήνα.
    Σε αυτό το σημείο πρέπει να επισημανθεί ότι η ΕΠΟ έχει ήδη ανακοινώσει ότι ο Δ. Καλόπουλος αλλά και οι βοηθοί του, ο τέταρτος και παρατηρητής διαιτησίας του ντέρμπι θα μείνουν εκτός ορισμών μέχρι τη λήξη της σεζόν, ποινή που υπερκαλύπτει αυτή που προτείνει ο ποδοσφαιρικό εισαγγελέας.
    Υπενθυμίζεται δε ότι η πρώτη αναφορά (δίωξη) σε διαιτητή έγινε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ Ανδρέα Φάκο προς τον Τάσο Κάκο επειδή δεν έγραψε στο φύλλο αγώνα για τον τρόπο που πανηγύρισε ο Μήτρογλου το γκολ που πέτυχε στο ματς με τον Παναθηναϊκό.
    Όμως η Σούπερ Λίγκα ουδέποτε συζήτησε το θέμα δείχνοντας τον προσήκοντα σεβασμό στο θεσμό του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα…
    O ALEX WEB RADIO/TV ANΑΡΩΤΙΕΤΑΙ......

    ΡΕ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ...ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΟΥ-ΜΑΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΛΑ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ...ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΟΛΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ....ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕ...ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ...ΕΚΑΝΕΣ ΕΦΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΕΣ ΚΑΙ ΑΘΩΟΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΗΣ ΤΟΝ...ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ...Ε ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΙΑ???? ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ....ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΗΔΙΑ ΠΛΕΟΝ...ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΚΤΡΟΠΑ ΝΑ ΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ? Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ???ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ??? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ..ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΑ...ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΚΟΙΝΟ. ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ???
    Ε..ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΗΛΑΔΗ...ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....

    Μπιτσαξής: Πρόβλημα αδειοδότησης για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρη, Ηρακλή και ΟΦΗ

    Μπιτσαξής: Πρόβλημα αδειοδότησης για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρη, Ηρακλή και ΟΦΗ


    provlima adeiodotisis gia pente pae mpitsaxis aek paok aris iraklis ofiΤο… κεφάλι του ήσυχο σε περίπτωση που κάποια ΠΑΕ δεν πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα θέλει να έχει ο Πάνος Μπιτσαξής. Για αυτό το λόγο ο ΓΓΑ επικοινώνησε με τους προέδρους των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ηρακλή, ΟΦΗ και τον τεχνικό διευθυντή του Άρη θέλοντας να δώσει τέλος στη φημολογία ότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να αδειοδοτηθούν ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Αυτό δε σημαίνει όμως πως δεν υπάρχει το πρόβλημα.

    Champions League: Chelsea-Kopenhagen 0-0 (video)

    Champions League: Chelsea-Kopenhagen 0-0 (video)


    Champions League Chelsea Kopenhagen 0 0Το 2-0 του πρώτου αγώνα ήταν αρκετό για την Chelsea να πάρει το εισιτήριο για τους «8» του Champions League κόντρα στην Copenhagen. Οι Λονδρέζοι τα… βρηκαν σκούρα απέναντι στους Δανούς και παραχώρησαν «λευκή» ισοπαλία, χωρίς αυτό να τουσ στεναχωρεί ιδιαιετέρως
    Οι «μπλε» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και έφθασαν κοντά στο γκολ στο 3’ όταν ο Cole γύρισε την μπάλα στην περιοχή των Δανών. Ο Lambard προσπάθησε να απειλήσει με σουτ όμως η μπάλα δε βρήκε στόχο. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, όμως δεν κατάφεραν να τη μετουσιώσουν σε γκολ και λίγο έληψε τα το… πληρώσουν.  Στο 26’ σημειώθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία της Copenhagen στο πρώτο μέρος. Ο N’ Doye εκτέλεσε άψογα το φάουλ έξω από την περιοχή της Chelsea με την μπάλα να τραντάζει το κάθετο δοκάρι του Cech.
    Σταμάτησε στο… δοκάρι
    Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι και πάλι μπήκαν δυνατά και έφθασαν μια «ανάσα» από το γκολ, όταν στο 50’ ο Anelka γύρισε με κεφαλιά προς τα πίσω και ο Mikel με δεύτερη κεφαλιά σημάδεψε επίσης το δοκάρι! Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.
    Οι συνθέσεις:
    Copenhagen: Wiland, Wendt, Jorgensen, Antonsson, Bengtsson, Bolanos, Claudemir, Kvisit, Vingaard, Gronkjaer, N’ Doye
    Chelsea: Cech, Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole, Ramires, Mikel, Lampard, Zhirkov, Anelka, Drogba
    Δείτε σε video μερικά από τα highlights του αγώνα:

    Champions League 2010 – 2011: Real Madrid – Lyon 3-0 (video)

    Champions League 2010 – 2011: Real Madrid – Lyon 3-0 (video)


    real-madrid-lyon-3-0-videoΆνετη νίκη με 3-0 επί της Lyon πέτυχε η Real Madrid και εξασφάλισε την παρουσία της στους «8» του Champions League μετά από έξι αποτυχημένες προσπάθειες τα προηγούμενα χρόνια. Το σκορ άνοιξε ο Marcelo στο 37ο λεπτό, για να καθαρίσουν την «μπουγάδα» ο Benzema στο 66ο λεπτό και ο Di Maria στο 76ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 για τη «βασίλισσα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
    Η κυριαρχία των Μαδριλένων ήταν εμφανής από το πρώτο ημίχρονο, όπου πάντως δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάτι παραπάνω από τη φάση του 37ου λεπτού, όταν ο Marcelo έκανε το ένα-δύο με τον Cristiano Ronaldo, βρέθηκε σε κεντρική θέση στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.
    Στο δεύτερο μέρος, ένα λάθος του Reveillere στο 66’ έδωσε την ευκαιρία στον Benzema να βγει μόνος του με τον Lloris και να πλασάρει κάτω από τα πόδια του Γάλλου τερματοφύλακα για το 2-0. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ozil έδωσε μια υπέροχη ασίστ για τον di Maria, ο οποίος πλάσαρε πάνω από τον Lloris στο πιο όμορφο τέρμα της βραδιάς.
    Σκόρερ: Marcelo 37’, Benzema 66’, Di Maria 76’
    Συνθέσεις:
    Real Madrid: Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Ricardo Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Khedira, di Maria (Granero 79’), Özil, Cristiano Ronaldo (Adebayor 74’), Benzema (Diarra 84’)
    Lyon: Lloris, Reveillere, Cris, Lovren, Cissokho, Toulalan, Gourcuff (Pied 69’), Källström, Briand (Gomis 46’), Delgado (Pjanic 80’), Lisandro Lopez
    Τα γκολ από το Real Madrid – Lyon 3-0 (video):

    Κοκκίνισε όλο το Νησί

    Κοκκίνισε όλο το Νησί

    16/03/2011



    Η Π.Ε.Φ.Ο του Νιούκαστλ, ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 1997 από μια μερίδα φοιτητών με πρωτοστάτες τους Γιάννη Μητσόπουλο, Νίκο Ροδόπουλο και Χρήστο Καπάτο, ενώ τον Οκτώβριο του 1998 προστέθηκε στο επιτελείο και ο Πάνος Τριανταφύλλου.  

    Νταϊφάς: «Είστε νάνοι κύριοι μπροστά στον Ολυμπιακό!»


    Νταϊφάς: «Είστε νάνοι κύριοι μπροστά στον Ολυμπιακό!»

    17 Μαρτίου, 2011

    ΝΤΑΙΦΑΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣΟ  πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σταύρος Νταϊφάς σχολίασε την  παρέμβαση του Σωκράτη Κόκκαλη για το θέμα του Τζιμπρίλ Σισέ και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει προκαλέσει μεγάλο κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
    Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «Πρωταθλητή»:
    «Αναμφίβολα, πρόκειται για μια πολύ σπουδαία τοποθέτηση από την πλευρά του κ. Κόκκαλη, την οποία όχι απλώς επικροτώ, αλλά θα ήθελα, με την ευκαιρία που μου δίνετε, να συμπληρώσω ορισμένα πράγματα. Αυτός ο κύριος (Σισέ) δεν έχει συνειδητοποιήσει αυτά που λέει, επειδή αν τα είχε συνειδητοποιήσει δεν θα τα έλεγα. Έχει τεράστια ευθύνη γι’ αυτά που λέει προς την ομάδα, τους φιλάθλους και τους προέδρους του Ολυμπιακού.
    Θα ήθελα, λοιπόν, να απευθύνω ένα ερώτημα σε αυτόν τον κύριο. Ξέρετε, κύριε, στην διαδρομή όλων αυτών των χρόνων, τι κακό έχει προκαλέσει στη διαιτησία και το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός; Και επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρει, πρώτα να μάθει και μετά να μιλήσει.
    Αυτός ο κύριος δεν γνωρίζει, για παράδειγμα, τι έγινε σε ένα παιχνίδι στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας όταν ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί 2-0, μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ και στη συνέχεια σφυρίχτηκαν τρία ανύπαρκτα πέναλτι σε βάρος μας, για να χάσουμε. Κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει ποτέ στον πλανήτη. Τότε είχα πει προς τον κ. Ζλατάνο ότι «είστε νάνοι μπροστά στον Ολυμπιακό». Το ίδιο λέω και τώρα: Είστε νάνοι, κύριοι, μπροστά στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. θα ήθελα ακόμη να προσθέσω ότι ο Ολυμπιακός είναι τυχερός που κατά διαστήματα, αν εξαιρέσουμε μια – δυο περιπτώσεις, είχε προέδρους οι οποίοι πρόσφεραν πολλά όχι μόνο στο σύλλογο, αλλά στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.
    Επίσης ο Ολυμπιακός είναι τυχερός που σε μια περίοδο κρίσης βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που είναι από μικρό παιδί Ολυμπιακός και ερχόταν με τον πατέρα του στο Καραϊσκάκη, να αναλάβει και να δώσει ότι καλύτερο μπορεί στον Ολυμπιακό όχι μόνο τώρα, αλλά για πάντα».
    www.olympiacos24.gr/

    Γεμίστε το Καραϊσκάκη (video)

    Γεμίστε το Καραϊσκάκη (video)
    Στην τελική της ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του μεγάλου φιλικού της 24ης Μαρτίου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα. Αυτό είναι το πρώτο από τα τρία μεγάλα events τα οποία και έχουν ως σκοπό την οικονομική βοήθεια στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, και αποτελεί κρίκο της αλυσίδας των δράσεων του προγράμματος «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2020» κάτι που τονίζει στις δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Καραχάλιος, ο οποίος και κάνει έκκληση στον κόσμο του Ολυμπιακού να γεμίσει τις εξέδρες του Σταδίου Καραϊσκάκη, ώστε να αποδείξει έμπρακτα την αγάπη του στα ερασιτεχνικά τμήματα του Θρύλου.

    Αναλυτικά οι δηλώσεις:

    Ο Αριελ και οι… παικταράδες (video)



    Ο Αριελ και οι… παικταράδες (video)
    17/3/2011

    Κοντά στους μελλοντικούς παικταράδες βρίσκεται καθημερινά σχεδόν ο Αριελ Ιμπαγάσα. Ο μέσος του Θρύλου επισκέπτεται ακαδημία του Ολυμπιακού για να δει τον… παικταρά του, τον γιό του που προπονείται εκεί, μαζί με τον γιο του Ραούλ Μπράβο αλλά και του Μίλαν Τόμιτς. Από μικροί γεννημένοι πρωταθλητές και οι τρεις…
    www.rednews.gr

    ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΣΑΚΕ –ΕΟΚ


    ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΣΑΚΕ –ΕΟΚ
    17/3/2011 00:09:06
    Η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών πραγματοποιήθηκε και οι δύο ημερομηνίες που επικρατούν για την διεξαγωγή του τελικού είναι οι πλέον γνωστές, εδώ και καιρό. Μιλάμε βέβαια για τις 27 Απριλίου και τις 11 Μαΐου με την κάθε μία από αυτές να έχει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της. Την Παρασκευή θα αποφασιστεί - όπως όλα δείχνουν - η νέα μέρα διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στα γραφεία της Ομοσπονδίας, ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο και εκπροσώπους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Θα συζητηθούν όλες οι πιθανές ημερομηνίες και θα συμφωνηθεί το πότε και το πώς θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου. Το ματς των αιωνίων θα διεξαχθεί Τετάρτη και όχι Κυριακή - όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά - και φυσικά τους όρους θα τους καθορίσουν η ΕΟΚ και οι ομάδες και όχι η ΓΓΑ.

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΟΥ-ΜΑΟΥ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ.......

     ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΟΥ-ΜΑΟΥ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ.......

    Έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ ο «Ζαγόρ»

    Η αναμέτρηση στην Τούμπα αμαυρώθηκε από τους βανδαλισμούς των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι "μπούκαραν" στον αγωνιστικό χώρο στο 89ο λεπτό.
    Όχι άλλες κωλο-Τούμπες!

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ??



     ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ Ο ΣΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΛΕΚΤΟΣ !!!!
    Η φωτοβολίδα βρήκε στην πλάτη τον Αργεντινό πορτιέρο της «Ένωσης» και του έκαψε τη φανέλα! Βέβαια ζημιά έγινε και στα δίχτυα αφού λόγω της φωτιάς κάηκαν σε ένα μέρος, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγα λεπτά το παιχνίδι προκειμένου να τα ράψουν…
    Μετά τις αθλιοτητες αυτες  στην Τούμπα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, δικαιώνεται απόλυτα ο Πάνος Μπιτσαξής. Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού μπορεί να αισθάνεται "υπερήφανος" για τα καφριλικία των ΠΑΟΚτσήδων και για την πρότασή του να περάσει το Πρωτάθλημα στον απόλυτο έλεγχο της ΕΠΟ.
     Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, που ελέγχει τη διαιτησία και δεν μπορεί να διοργανώσει ούτε το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Για αυτή την ΕΠΟ, μιλάμε.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ...ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΠΙΤΣΑΞΗΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΟΥ-ΜΑΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ?????

    ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΨΩΜΙΑΔΗ??? ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ???? ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΟΥ -ΜΑΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ???? ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ !!!!!!

    Έγινε κι αυτό στην Τούμπα! Οπαδοί του ΠΑΟΚ που κατευθύνθηκαν προς τη Θύρα 1 και τα… έψαλλαν στον Θοδωρή Ζαγοράκη!
    Μανούρα και με «Ζαγόρ», φήμες για παραίτηση!
    Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ για όσα έχουν συμβεί απόψε, ενώ μέσα στην ένταση ακούστηκαν και λόγια για παραίτηση!
    Ε ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ.....ΚΑΤΑ ΤΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.....ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ...ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ...ΣΥΝΘΙΣΑΜΕ ΠΙΑ !!!!!

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΓΚΑΡΣΙΑ??? ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ  ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ?? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ......

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η...ΚΟΜΠΟΣΤΑ.....

    «Πλακώθηκαν» μεταξύ τους!

    «Εμφύλιος πόλεμος» ξέσπασε στην Τούμπα αμέσως μετά το οριστικό τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.
    «Πλακώθηκαν» μεταξύ τους!
    Περίπου 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ ξαναμπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκαν στα επίσημα, όπου άρχισαν να πετούν μπουκάλια και φωτοβολίδες στους φιλάθλους που ήταν στα VIP!

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ...ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΕΣ , ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
    ΑΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ..
    .ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΞΙΟΙ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΕΠΟ, ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗ ΤΟΝ ΠΑΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ, ΚΕΔ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ , ΓΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ Η ΜΠΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΝ SUPER LAEGUE ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ...ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΜΠΙΤΣΑΞΗ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ...ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ....
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ??? ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ....ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΝΑ 20.000 EURO ΠΡΟΣΤΙΜΟ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ....ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ ΣΑΛΛΟΝΙΚΗ!!!!! (ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ) ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ... ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ...
    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ....ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΗΛΕΙΜΕΝΟΙ...ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΑΥΡΟΥΣ....ΨΗΦΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ....
    ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΟΛΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ....ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.....!!!!!!!!!!!!!