ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ακρωτηριάστηκε οπαδός σε επεισόδια στην Κύπρο!



17/9/2011



Κάθε άλλο παρά ποδοσφαιρικό αγώνα παρακολούθησαν οι Κύπριοι φίλαθλοι στο ΓΣΠ, στην αναμέτρηση μεταξύ της Ομόνοιας και της ΑΕΛ, με σοβαρό τραυματισμό οπαδού της ΑΕΛ που σύμφωνα με πληροφορίες ακρωτηριάστηκαν τρία δάκτυλα του χεριού του.
Οι χούλιγκαν για άλλη μια φορά κατάφεραν να αμαυρώσουν άλλο ένα ποδοσφαιρικό αγώνα, που οδήγησε τον διαιτητή Στέλιο Τρύφωνος στην οριστική διακοπή του πριν την έναρξη του β' ημιχρόνου.
Ακρωτηριάστηκε οπαδός σε επεισόδια στην Κύπρο! Τρομερά επεισόδια διαδραματίστηκαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν και παρατηρήθηκε ρίψη φωτοβολίδων από την μια κερκίδα στην άλλη. Παράλληλα, η χρήση επικίνδυνων αντικειμένων όπως πυρσούς, κροτίδες και φωτοβολίδες προκάλεσαν τον σοβαρό τραυματισμό στο χέρι ενός οπαδού της ΑΕΛ, αλλά και τραυματισμούς άλλων ατόμων.
Ο αγώνας είχε άδοξο τέλος, και πλέον το αποτέλεσμα του ντέρμπι θα κριθεί στις αίθουσες της Δικαστικής Επιτροπής. Ο αγώνας παίχθηκε μόνο για 45 λεπτά, και σύμφωνα με την ενημέρωση η Αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί στον διαιτητή την ασφάλεια του παιχνιδιού, κάτι που ώθησε τον διαιτητή να διακόψει τον αγώνα.
Ο διαιτητής Στέλιος Τρύφωνος έστειλε το μήνυμα από την αρχή ότι δεν θα είναι καθόλου ανεκτικός, καθώς ο αγώνας καθυστέρησε 15 λεπτά να ξεκινήσει, αφού η ατμόσφαιρα του ΓΣΠ γέμισε καπνούς από τις φωτοβολίδες που χρησιμοποίησε μερίδα των οπαδών της ΑΕΛ. Προειδοποίησε πως ο αγώνας θα διακοπεί αν σημειωθεί κάτι παρόμοιο, και όντως αυτό έγινε στα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στην ανάπαυλα της αναμέτρησης.
Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, πολύ καλά παραταγμένη παρουσιάστηκε η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο, έκλεισε όλους τους διαδρόμους και με συνεχές πρέσινγκ δεν επέτρεψε στην Ομόνοια να είναι απειλητική. Οι γαλαζοκίτρινοι ήταν επικίνδυνοι και αναστάτωσαν αρκετές φορές την αντίπαλη άμυνα.
Η Ομόνοια, που ούτε αρχή ούτε τέλος είχε στο πρώτο μέρος, βραχυκυκλώθηκε από τα στενά μαρκαρίσματα των αντιπάλων, ενώ έγιναν πολλά λάθη. Δεν υπήρχε καθαρό μυαλό και οι όποιες προσπάθειες γίνονταν προς την εστία του Ντεγκρά έβρισκαν εμπόδιο τους αντίπαλους αμυντικούς, εξού και ο Λάρκου προέβη σε γρήγορη αλλαγή καθώς πέρασε στο 32' τον Αβραάμ στην θέση του Ντα Σίλβα.
Η ΑΕΛ διατήρησε τον έλεγχο του ρυθμού, ενώ μετά το πρώτο 20λεπτο ήταν ιδιαίτερα απειλητική και μπορούσε να προηγηθεί. Η μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο 42' όταν το δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Εντμάρ, κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Γιωργαλλίδη.

ALEX WEB RADIO/TV

ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ...ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ....

 ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ...ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ....
 
17/9/2011
Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα στα... πράσινα Media, μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Από τη μία αναφέρεται “ευτυχώς που υπάρχει και ο Λέτο” και από την άλλη ότι ο Παναθηναϊκός γίνεται πιο δυνατός.
«H όαση και το μέταλλο» (ΦΩΤΟ)
Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν τα παναθηναϊκά Μέσα το θέμα:

Leoforos.gr
Ευτυχώς που υπάρχεις και ΕΣΥ!
«Όαση» ο Λέτο κράτησε όρθιο (1-1) το τριφύλλι στο Περιστέρι – Ερασιτεχνική αποβολή του Καρνέζη με την σέντρα, 100-0 o Γιάχος!
Prasinanea.gr
Ό,τι δεν τον σκοτώνει τον κάνει πιο δυνατό!
Μέταλλο πρωταθλητή έδειξε ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι, όπου αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο, παρότι αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 3ο λεπτό της αναμέτρησης λόγω της αποβολής του Καρνέζη.
 
ALEX WEB RADIO/TV

Super League: Κέρκυρα – Παναιτωλικός 2-3 (video)

Super League: Κέρκυρα – Παναιτωλικός 2-3 (video)


 17/9/2011

Μεγάλη νίκη πήρε ο Παναιτωλικός με 3-2 απέναντι στην Κέρκυρα στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στη Super League.
Οι Φαίακες προηγήθηκαν με τον Metin στο 24΄, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο οι νεοφώτιστοι πέτυχαν τρία τέρματα με τους Θεοδωρίδη, Camara και Χαριστέα, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Μπάρκογλου στο 90΄.
kerkyra panaitolikos 2 3 videoΚαλύτερα ξεκίνησαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο η ομάδα του Αγρινίου είχε την πρώτη ευκαιρία για να σκοράρει όταν στο 22΄ ο Θεοδωρίδης αστόχησε από καλή θέση. Οι Φαίακες δύο λεπτά αργότερα άνοιξαν το σκορ με τον Metin ο οποίος πήρε το «ριμπάουντ» ,μετά την ασταθή απόκρουση του Gennamo στο σουτ του Μπάρκογλου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 31΄ ο Τούρκος υποχρέωσε τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων σε εντυπωσιακή επέμβαση μετά από εκτέλεση φάουλ, στην τελευταία άξια λόγου φάση του πρώτου ημιχρόνου.
Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια ο Παναιτωλικός μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένος να ισοφαρίσει και το κατάφερε στο 50΄ με σουτ του Θεοδωρίδη μέσα από την περιοχή, ενώ στη συνέχεια ο Camara απέτυχε να σκοράρει με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση. Στο 72΄ ο Metin έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε σωστά καθώς είχε προηγηθεί χέρι. H Κέρκυρα πίεζε για να πετύχει το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα, αλλά στο 80΄ σε μία αντεπίθεση ο Camara έκανε το 1-2 και στο 85΄ ο Άγγελος Χαριστέας το 1-3. Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Μπάρκογλου στο 90΄.
Σκόρερ: 24΄ Metin, 90΄ Μπάρκογλου / 50΄ Θεοδωρίδης, 80΄ Camara, 85΄ Χαριστέας
Συνθέσεις
Κέρκυρα: Galinovic, Κοντοδήμος, Wentzel, Majstorovic, Gustavo, Γραμμόζης (56΄ Hable), Lovin (57΄ Λαμπρόπουλος), Καλαντζής, Metin, Μπάρκογλου, Ιωάννου (73΄Αγρίτης)
Παναιτωλικός: Gennamo, Κουτρουμάνος, Αναστασιάδης, Edjeguele (35΄ Μουμίν), Addy, Κούσας, Σιόντης, Rocha, Θεοδωρίδης, Χαριστέας, Seye (46΄ Camara)
Tα γκολ και τα highlights από το Κέρκυρα – Παναιτωλικός 2-3



ALEX WEB RADIO/TV

O εσωτερικός κανονισμός


O εσωτερικός κανονισμός
17/9/2011

Εντός των προσεχών ημερών θα υπογραφεί από τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη και θα μοιραστεί στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ο νέος εσωτερικός κανονισμός.

Σε σχέση με τον προηγούμενο θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές, λόγω της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League, οπότε προβλέπονται και τα σχετικά μπόνους. Από ‘κει και πέρα προβλέπονται μια σειρά υποδείξεων, οι οποίες αφορούν τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Μέχρι και οι αδικαιολόγητες κάρτες, υπάρχει ενδεχόμενο να τιμωρηθούν με πρόστιμα, ανάλογα με την κρίση της διοίκησης. Επίσης θα απαγορευθεί ρητά σε όλους ο στοιχηματισμός, όχι μόνο σε παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά γενικώς. Όποιος πάει να καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι…

www.thrylos.gr

Super League: Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 1-1 (video)

Super League: Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 1-1 (video)



 Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Ατρόμητος και Παναθηναϊκός για την 3η αγωνιστική στη Super League. Ο Μήτρογλου άνοιξε το σκορ στο 53΄, ο Leto ισοφάρισε στο 86΄, ενώ οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν από το 3΄ με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Ορέστη Καρνέζη.
atromitos pao 1 1 videoΜε τις χειρότερες δυνατές προϋποθέσεις άρχισε το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό. Στο 3ο λεπτό ο Καρνέζης – ο οποίος πήρε τη θέση του Κοτσόλη που έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής – έπιασε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής και αποβλήθηκε. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε πήρε ο 17χρονος Καπίνος που αντικατέστησε το Simao. Παρά την αριθμητική τους υπεροχή, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά, ενώ το «τριφύλλι» επεδίωκε να χτυπήσει στης αντεπιθέσεις με τους Leto και Quincy, χωρίς αποτέλεσμα.
Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο β΄ μέρος και στο 53΄ ο Μήτρογλου με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Epstein άνοιξε το σκορ. O Ferreira προσπάθησε να αλλάξει την κατάσταση περνώντας τον Rudolf στη θέση του Toche. Οι «πράσινοι» έκλεισαν την ομάδα του Δώνη στα καρέ της και στο 63΄ ο Ούγγρος αστόχησε για ελάχιστα εκατοστά στην κεφαλιά που επιχείρησε. Το «τριφύλλι» έφτασε στην ισοφάριση στο 86΄ με το Leto μετά από σέντρα του Quincy, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος.
Σκόρερ: 53΄ Μήτρογλου / 86΄ Leto
Κόκκινη: 3΄ Καρνέζης
Συνθέσεις
Ατρόμητος: Itandje, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Zuela, Epstein, Μπάλλας (77΄ Μακρής), Τάτος, Καραγκούνης, Garcia (66΄ Δημούτσος), Μήτρογλου (85΄ Αναστασάκος)
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σεϊταρίδης (46΄ Βύντρα), Sarriegi, Boumsong, Kante, Zeca, Simao (3΄ Καπίνος), Κατσουράνης, Leto, Quincy, Toche (57΄ Rudolf)
Γκολ και highlights από το Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 1-1 (video)





ALEX WEB RADIO/TV

Χωρίς Γέστε και Μανιάτη

Χωρίς Γέστε και Μανιάτη

Ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του, ενόψει της Κυριακάτικης (20:30, NS1) αναμέτρησης με την SCODA Ξάνθη. Εκτός αποστολής έμεινε για λόγους τακτικής ο Γέστε, ενώ πρόβλημα προέκυψε και με τον Μανιάτη.
Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στην Super League με καθυστέρηση 2 αγωνιστικών, ελέω των γνωστών προβλημάτων που έχουν προκύψει με την δικαιοσύνη και κάποιες ομάδες.
Οι πρωταθλητές ρίχνονται στην "μάχη" των εγχώριων υποχρεώσεων τους, με την Ξάνθη να αποτελεί το πρώτο τους εμπόδιο στο... φετινό μαραθώνιο.

Στόχος είναι οι ερυθρόλευκοι να μπουν με το... δεξί στο πρωτάθλημα και μπροστά στο κοινό τους, στο "Γ. Καραϊσκάκης" να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη σε επίσημη αναμέτρηση.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα στερηθεί για την επικείμενη συνάντηση τις υπηρεσίες των τραυματιών Γιάννη Φετφατζίδης, Γιάννη Ποτουρίδη και Γιάννη Μανιάτη, με τον τελευταίο στέκεται άτυχος στην σημερινή (17/9) προπόνηση, από την οποία αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Εκτός αποστολής, ο Βάσκος τεχνικός άφησε και τον Φρανθίσκο Γέστε, προφανώς για λόγους τακτικής. Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε για το ματς με την Ξάνθη, ο προπονητής των πρωταθλητών απαρτίζεται από τους: Κοστάνσο, Μέγερι, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Φέισα, Μοδέστο, Αμπντούν, Μακούν, Φουστέρ, Χαβίτο, Τζιμπούρ, Πάντελιτς και Μιραλάς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Πρίντεζης

17/9/11

Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού επέστρεψε ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο Έλληνας φόργουορντ είχε πάρει άδεια προκειμένου να παρουσιαστεί στον Στρατό.

Επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο φόργουορντ του Θρύλου είχε πάρει άδεια από την ομάδα, η οποία προετοιμάζεται στο Καρπενήσι, προκειμένου να παρουσιαστεί στον ελληνικό Στρατό.

0 26χρονος καλαθοσφαιριστής ορκίστηκε την Παρασκευή (17/9), πήρε την άδεια του και ενσωματώθηκε ξανά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

www.redplanet.gr

ΚΑΕ Ολυμπιακός: "Καλό ταξίδι μεγάλε Φαίδωνα"

17/9/11

Το δικό της "αντίο" είπε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στον "Πατριάρχη" του ελληνικού μπάσκετ, Φαίδωνα Ματθαίου, τον οποίο ευχαρίστησε για την προσφορά του στον σύλλογο.
Το πρωί του Σαββάτου (18/9) "έφυγε" από τη ζωή, σε ηλικία 87 ετών, ο Φαίδωνας Ματθαίου, ο οποίος υπήρξε προπονητής της Εθνικής ομάδας (ανδρών και γυναικών) αλλά και αρκετών συλλόγων μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός.
Η πειραϊκή ΚΑΕ στην ιστοσελίδα της αναφέρθηκε στον χαμό του "Πατριάρχη" του ελληνικού μπάσκετ και τον ευχαρίστησε για όσα προσέφερε στον σύλλογο:
Καλό ταξίδι "Πατριάρχη"…
Στις 10 Ιουνίου 2010 χάσαμε τον Γιάννη Σπανουδάκη. Δεκατέσσερις μήνες μετά, η οικογένεια του Ολυμπιακού έχει μια ακόμα μεγάλη απώλεια. Ο άνθρωπος που δημιούργησε τη μεγάλη ομάδα της δεκαετίας του ’70, ο Φαίδων Ματθαίου, δεν είναι πια ανάμεσά μας.
Σε ηλικία 87 ετών, ο «Πατριάρχης» του ελληνικού μπάσκετ αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να ακολουθήσει στα γήπεδα του παραδείσου τον αείμνηστο Γιάννη Σπανουδάκη και μαζί να χαζεύουν από ψηλά την πρόοδο του Ολυμπιακού και του μπάσκετ.

Φιλική ισοπαλία με Φοίνικα Σύρου

17/9/11

Ισόπαλο με 2-2 σετ ήρθε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχτηκε τον Φοίνικα Σύρου. Ικανοποιημένος δήλωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης από την προσπάθεια των παικτών του.

Οι φιλοξενούμενοι, που αγωνίστηκαν χωρίς σημαντικές απουσίες, προηγήθηκαν με 0-1 και 1-2 σετ αλλά οι νταμπλούχοι, που έπαιξαν χωρίς τους δύο ξένους, κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Τα σετ: 23-25, 25-20, 18-25, 25-21.

Ολυμπιακός (Καλμαζίδης): Κανέλλος 8, Νοβότνι 12 (υποδ. 73%), Ανδρεάδης 12, Ιωάννου 17, Κοκκινάκης 13 (υποδ. 60%), Φιλίποφ/ Κουζούνης (λ. 64%), Λιβαθηνός 1. Στο 4ο σετ ο Νοβότνι αγωνίστηκε ως διαγώνιος, ο Κουζούνης ως ακραίος (με 5 πόντους) και λίμπερο έπαιξε ο Σωτηρίου.

Φοίνικας Σύρου (Νεόφυτος): Νταγκούνοβιτς 8, Θάνος 5, Κουρνέτας 1, Γκοτς 17, Ντόκιτς 22, Λάππας 3/ Κουρουπής (λ. 47%), Νικηφορίδης 3, Αρβανίτης, Παπαγγελόπουλος 1.

Μετά το τέλος του φιλικό, ο Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε: "Θέλω να δοκιμάσουμε όλα τα πιθανά σενάρια τακτικής που μπορεί να χρειαστεί να εφαρμόσουμε κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, ειδικά τώρα που δεν έχω στη διάθεσή μου τον Πάολο Πίντο και τον Χιμένεθ", είπε αρχικά και συμπλήρωσε: "Όπως είπα και πριν από λίγες ημέρες είμαι ικανοποιημένος τόσο από την προσπάθεια στις προπονήσεις όσο και από την προσήλωση που δείχνουν οι παίκτες μου στη διάρκεια των φιλικών αγώνων προετοιμασίας".

Από την πλευρά του, ο προπονητής των νεοφώτιστων στην Α1, Νίκος Νεόφυτος είπε: "Η ομάδα είναι ακόμη σφιγμένη από τη βαριά προετοιμασία. Εχουμε ακόμη μπροστά μας τρεις εβδομάδες ώστε να διορθώσουμε τα λάθη που εντοπίζουμε σε αυτούς τους αγώνες".

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού, Ντίμα Φιλίποφ δήλωσε: "Σιγά σιγά βρίσκουμε τη μεταξύ μας χημεία. Η ομάδα, αν και δεν είναι ακόμη πλήρης, δείχνει πολύ καλά στοιχεία και έχουμε ακόμη χρόνο να βελτιωθούμε σε τομείς που ο προπονητής μας θα εντοπίσει αδυναμίες"।Ο πρώην ερυθρόλευκος και πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου, Βασίλης Κουρνέτας είπε: "

Στα πρώτα φιλικά που δίνουμε έχουμε τη δυνατότητα να βγάλουμε συμπεράσματα για το επίπεδο που έχουμε φτάσει. Το βασικότερο είναι να γίνουμε ομάδα και να μην παρασυρθούμε από υπέρμετρη αισιοδοξία. Ας έχουμε στο μυαλό μας ότι χρειάζεται να παίξουμε πρώτα απ’ όλα καλό βόλεϊ".

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., Μιχάλης Κουντούρης, το μέλος του Τ.Α.Α., Παντελής Ταρνατώρος και ο γενικός Αρχηγός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., Βασίλης Δρακόπουλος.

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 18:30 επίσης στο κλειστό του Ρέντη με αντίπαλο την Κηφισιά।

www.redplanet.gr

Ντελ Μπόσκε: «Μπορεί ο Πεπ να είναι ο διάδοχός μου»

Ντελ Μπόσκε: «Μπορεί ο Πεπ να είναι ο διάδοχός μου» 

17/9/2011 

964Την πεποίθησή του πως ο Γκουαρντιόλα έχει όλα τα προσόντα για να είναι ο επόμενος ομοσπονδιακός τεχνικός εξέφρασε ο Ντελ Μπόσκε.
«Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι εξαιρετική επιλογή. Έχει και τις ικανότητες και την πνευματική δυνατότητα να γίνει ο επόμενος ομοσπονδιακός προπονητής, αφού διαθέτει άριστη κατάρτιση και μεγάλη εμπειρία. Όμως υπάρχουν κι άλλοι που είναι προετοιμασμένοι για τη συγκεκριμένη θέση. Στην Ισπανία πολλοί, καλοί και ενδιαφέροντες τεχνικοί» είπε ο 60χρονος κόουτς στην “As”.
Ο προπονητής της Εθνικής Ισπανίς μίλησε και για τις πολλές επιλογές που έχει για το αρχικό σχήμα. «Έχω όλο και πιο πολλούς πονοκεφάλους αναφορικά με τους μέσους και τους αμυντικούς. Διαθέτουμε εννιά-δέκα παγκόσμιας κλάσης χαφ για τρεις ή τέσσερις θέσεις στη μεσαία γραμμή. Το να αφήσεις έξω παίκτες όπως ο Φάμπρεγκας, ο Σίλβα ή ο Αλόνσο δεν είναι εύκολο», δήλωσε.
 www.woop.gr

Οι κατάσκοποι που ήρθαν για τον Θρύλο!

Οι κατάσκοποι που ήρθαν για τον Θρύλο!

17/9/2011
ΜΙΡΑΛΑΣΚάθε ματς του Θρύλου αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για την…κατασκοπία των αντιπάλων του στο Champions League!
Έτσι, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, κόντρα στην Skoda Ξάνθη, παρθενικό των πρωταθλητών Ελλάδας στο φετινό πρωτάλθημα, η Άρσεναλ, θα έχει στο γήπεδο τον Χιούστον Στιούαρντ, ενώ η Ντόρτμουντ θα μάθει στοιχεία από τους Πειραιώτες, μέσω του Κρίστοφ Σούμαν.
Και η ….κατασκοπεία κατά κρατεί!

www.olympiacos24.gr

Στο στόχαστρο της Δόξας ο Κατσικογιάννης

Στο στόχαστρο της Δόξας ο Κατσικογιάννης

Για τον δανεισμό του Γιώργου Κατσικογιάννης ενδιαφέρεται η Δόξα Δράμας, η οποία θα αυξήσει σε σημαντικό βαθμό τις πιθανότητες να τον εντάξει στο δυναμικό της, αν δικαιωθεί στην προσπάθεια για άνοδο στην Super League.
Ο νεαρός μέσος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και προπονείται, μαζί με τον γυμναστή Χρήστο Μουρίκη κάθε πρωί στις 7 στου Ρέντη, περιμένει και εκείνος με αγωνία για να δει τι θα γίνει σχετικά με το μέλλον του.
Οι άνθρωποι της Δόξας, οι οποίοι έχουν ήδη στο ρόστερ τους, δανεικούς από την ομάδα του Πειραιά τους Λεάντρο και Βάντερσον, έχουν σε εκτίμηση τον 23χρονο αμυντικό μέσο και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά τότε θα στραφούν με θέρμη στην περίπτωση του.    

Αν, όμως, δεν υπάρξει φως στο τούνελ, τότε ο Κατσικογιάννης εκτός απροόπτου, θα προπονείται μέχρι τον Δεκέμβριο μαζί με τον Μουρίκη στου Ρέντη. 

www.redplanet.gr

Ήττα για την Άρσεναλ από την Μπλάκμπερν (video)

Ήττα για την Άρσεναλ από την Μπλάκμπερν (video)

Παρά το πολύ καλό της πρώτο μέρος στο ματς με την Μπλάκμπερν, στην επανάληψη η Άρσεναλ κατέρρευσε και γνώρισε την ήττα με 4-3.
Το συγκρότημα του Αρσέν Βενγκέρ, ψάχνει ακόμα να βρει την ποδοσφαιρική του ταυτότητα, παρουσιάζοντας αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοση του.

Στον αγώνα του "Ίγουντ Παρκ", με αντίπαλο την Μπλάκμπερν, η Άρσεναλ κατάφερε να προηγηθεί με τον Ζερβίνιο στο 10', αλλά ο Αγεγκμπένι στο 25' ισοφάρισε προσωρινά για τους γηπεδούχους.

Οι "κανονιέρηδες" στο 34' με τον Ισπανό μέσο, Αρτέρα πήραν νέο προβάδισμα στο σκορ, με το 1-2 να είναι και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι ρόλοι αντιστράφηκαν με την Άρσεναλ να καταρρέει και την Μπλάκμπερν να είναι η απόλυτη κυρίαρχος. 

Η γηπεδική της υπεροχή μετουσιώθηκε σε γκολ μόλις στο 50', με τον Σονγκ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδα του. Εννιά λεπτά αργότερα, ο Αγεγκμπένι έγραψε το 3-2, ενώ στο 69' νέο αυτογκόλ αυτή την φορά από τον Κοσιελνί, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους. Η Άρσεναλ το μόνο που κατάφερε στην συνέχεια ήταν να μειώσει στο 85' με κεφαλιά του Σαμάκ.

Να σημειώσουμε ότι, η Άρσεναλ για ακόμη μία φορά έδειξε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά αμυντικά προβλήματα, ενώ θέμα είχε στο β΄ημίχρονο με την γενικότερη λειτουργία της σαν ομάδα.

Βέβαια, επειδή πλησιάζουν και οι μέρες που θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας παρασύρει αυτή η εικόνα της Άρσεναλ. Οι ταχύτητες που έπιαναν στο εν λόγω ματς, οι παίκτες και των δύο ομάδων, αλλά και γενικότερα ο ρυθμός του παιχνιδιού, δεν έχουν καμία σχέση με τα ελληνικά δεδομένα.

Οπότε θα χρειαστεί, ακόμα και γι' αυτήν την Άρσεναλ, υπερπροσπάθεια για να πάρει αποτέλεσμα μέσα στο Λονδίνο, ο Ολυμπιακός.

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Πολ Ρόμπινσον, Σαλγκάδο (18' Πέτροβιτς), Σαμπά, Σκοτ Νταν, Ζιβέ, Λόουβ, Χόιλετ, Ν'Ζονζί, Ροτσίνα (56' Μάρτιν Όλσον), Φορμίκα (65' Βούκτσεβιτς), Αγεγκμπένι.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέζνι, Σανιά (53' Ντζουρού), Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Αντρέ Σάντος, Σονγκ (76' Σαμάκ), Αρτέτα, Ράμσεϊ, Ζερβινιό, Αρσάβιν (65' Γουόλκοτ), Φαν Πέρσι.

Δείτε το Μπλάκμπερν - Άρσεναλ 4-3


Blackburn - Arsenal 4:3 by FootballKing1892
www.redplanet.gr

«Φως» στα στημένα από Κύπρο… μεριά

«Φως» στα στημένα από Κύπρο… μεριά

17/9/2011
«Φως» στα στημένα από Κύπρο… μεριά
Σημαντικά στοιχεία που αναμένεται να ρίξουν «φως» στην υπόθεση των στημένων αγώνων στην Ελλάδα, προκύπτουν από το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών στην Κύπρο. Αυτά αφορούν 92 άτομα ενώ ήδη έχει μεταβεί στην Ελλάδα κλιμάκιο ανακριτών για να ενημερώσει σχετικά τις αρχές. Διαβάστε πώς μπορεί αυτή η εξέλιξη να «δέσει» τις κατηγορίες στην υπόθεση Koriopolis.
Όπως επιβεβαιώνεται στα κυπριακά ΜΜΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός, τα συγκεκριμένα στοιχεία βγήκαν στην επιφάνεια μετά από σχετικές έρευνες σε λογαριασμούς 92 ατόμων η οποία «άνοιξαν» με διάταγμα δικαστηρίου.

Μάλιστα, έχει ήδη μεταβεί στην Αθήνα κλιμάκιο ανακριτών προκειμένου να ενημερώσει σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις τις ελληνικές αρχές. Το σημαντικό για την υπόθεση των στημένων αγώνων στην Ελλάδα ήταν ότι με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν μπορούσε να απαγγελθεί κατηγορία για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Το πρόβλημα με… λίγα λόγια, ήταν ότι είχε δημιουργηθεί ένα κενό καθώς δεν είχε εντοπιστεί η ροή χρημάτων. Τα στοιχεία λοιπόν από το άνοιγμα των λογαριασμών στην Κύπρο, ουσιαστικά «δένει» τις κατηγορίες καθώς για πρώτη φορά εντοπίζεται το… χρήμα από παράνομο στοιχηματισμό.

Οι εξελίξεις πάνω στο θέμα αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν ανακρίσεις σχετικά με το θέμα ακόμα και στην Κύπρο.

www.sport-fm.gr

Νίκη θρίλερ οι Νέοι!

Νίκη θρίλερ οι Νέοι!

17/9/2011
Δραματικό φινάλε και νίκη στις καθυστερήσεις για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Οι παίκτες του Σίνισα Γκόγκιτς κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι από το προβάδισμα της Ξάνθης και να πάρουν τη νίκη με 2-1 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Διαμαντάκου στις καθυστερήσεις του αγώνα. Το πέναλτι καταλογίστηκε για χέρι του Τουργαϊδη.

Η Ξάνθη προηγήθηκε με τον Μελισσόπουλο στο 27 κόντρα στη ροή του αγώνα και ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 43 με κεφαλιά του Ρουγκάλα.

Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι πίεσαν για τη νίκη η οποία ήρθε τελικά με σασπένς στο τελευταίο λεπτό.

Τον αγώνα που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη παρακολούθησε μεταξύ άλλων και ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:  Βλάχος, Σιώπης, Βαλεριάνος, Ρουγκάλας, Σούλης, Λυκογιάννης, Σούκιας (77 Λύρας) Γκόγκιτς, Σταμογιάννος, Ιωαννίδης (55 Παιδάκης), Διαμαντάκος

www.thrylos.gr

Διευκρινίσεις για τα ΑΜΕΑ

Διευκρινίσεις για τα ΑΜΕΑ

17/9/2011
Δημιουργήθηκε ένα θέμα στο ματς με τη Μαρσέιγ με αφορμή παράπονα ανθρώπων με ειδικές ανάγκες οι οποίοι πήγαν στο Καραϊσκάκη και δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να μπουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν στο παιχνίδι. Όπως ήταν φυσικό, επειδή είναι ένα σημαντικό θέμα, έπρεπε ζητηθεί και η γνώμη του Ολυμπιακού. Για ποιό λόγο δεν επετράπη η είσοδος σε ορισμένους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες; Η απάντηση που ζητήσαμε και πήραμε από τους αρμοδίους του Ολυμπιακού είναι η εξής:

«Τα έπαιρνε ο Μαραντόνα»

«Τα έπαιρνε ο Μαραντόνα»

17/9/2011
 
Βαρύτατες κατηγορίες εναντίον του Ντιέγκο Μαραντόνα εξαπέλυσε ο πρώην γραμματέας του.
ΜΑΡΑΝΤΟΝΑΛίγες μέρες νωρίτερα ο «Πίμπε Ντ' Ορο» είχε υποστηρίξει πως ο Σέρχιο Μπατίστα, ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, έπαιρνε χρήματα από παίκτες για να τους καλεί στην Εθνική, αλλά η απάντηση ήρθε από την πρώην προσωπικό του γραμματέα και έπεσε σαν βόμβα.
«Μιλάει για δωροδοκίες, αλλά αν ψάχνεις για κάποιον που είναι διεφθαρμένος πρέπει να πρώτα να κοιτάξεις των Μαραντόνα. Τα έπαιρνε και έχω όλες τις αποδείξεις για αυτό» είπε ο Μπουένο σε Μέσο της Αργεντινής.
Ο Σέρχιο Μπατίστα πάντως είναι αποφασισμένος να σύρει στα δικαστήρια τον Μαραντόνα για τους ισχυρισμούς του.
Πηγή: www.woop.gr

Επέστρεψαν εισιτήρια με Ντόρτμουντ

Επέστρεψαν εισιτήρια με Ντόρτμουντ

17 /9/2011 
ΘΥΡΑ 7Την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Ολυμπιακό να δίνει τη δική του μάχη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, θα έχουν επιπλέον 600 φίλοι της ομάδας.
Η UEFA επέστρεψε 600 «μαγικά χαρτάκια» για τον αγώνα με τη Ντόρτμουντ τα οποία θα διατεθούν από Δευτέρα μέσω Ίντερνετ με το γνωστό τρόπο.
Επίσης, τα εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα με την Άρσεναλ στις 6 Δεκεμβρίου, θα βγουν σύντομα.

www.olympiacos24.gr

O ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ

O ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ

17/9/2011


ΑΟλυμπιακό Στάδιο
14.00   30° 

BF 4
Ανατολή ηλίου:  07.07 - Δύση ηλίου  19.30

Ολυμπιακό Στάδιο - Ο καιρός τώρα
Σάββατο 17.09 14:00
Αίθριος
0% νεφοκάλυψης
30,3°
0 mm Βροχή
βόρειος ήπιο αεράκι - BF 4
Ολυμπιακό Στάδιο - Αυριανή πρόγνωση
Κυριακή 18.09 14:00
Αίθριος
0% νεφοκάλυψης
30°
0 mm Βροχή
βόρειος ήπιο αεράκι - BF 4
 
Βικελίδης
14.00   31° 

BF 2
Ανατολή ηλίου:  07.10 - Δύση ηλίου  19.34

ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΙΤΗ

   Ο ποιητής είναι και σήμερα μαζί σας μέσω της σελίδας Στοίχημα-Προγνωστικά-Live score, φυσικά πάντα απο το blog Alex web radio/tv, με τις εκτιμήσεις του για τους σημερινούς αγώνες που περιλαμβάνονται στο ελληνικό κουπόνι στοιχήματος. Καλή επιτυχία σε όσους επιλέξουν κάποια από αυτές τις εκτιμήσεις.

2 Nations Cup (1-2 Οκτωβρίου)

2 Nations Cup (1-2 Οκτωβρίου)

Το τρέιλερ του 2 Nations Cup, που θα διεξαχθεί στην Κων/πολη και θα φιλοξενήσει αναμετρήσεις των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, Εφές και Φενερμπαχτσέ. Τη συνέντευξη Τύπου θα μεταδώσει ζωντανά η Sport.gr Web TV

Δεν σκέφτεται τον τίτλο ο Φέτελ

Δεν σκέφτεται τον τίτλο ο Φέτελ

16/9/2011

Παρότι θα έχει το πρώτο "championship point" στην Σιγκαπούρη, ο Σεμπάστιαν Φέτελ επιχειρεί να προσεγγίσει τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας βγάζοντας τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου από το μυαλό του.



"Κοιτάζοντας το πρωτάθλημα είναι προφανές ότι υπάρχει λίγος δρόμος ακόμα", τόνισε ο οδηγός της Red Bull, το καλύτερο αποτέλεσμα του οποίου στη μοναδική εξολοκλήρου νυχτερινή κούρσα της χρονιάς, είναι η δεύτερη θέση που πήρε πέρυσι πίσω από τον Φερνάντο Αλόνσο.
"Είμαστε στην πρώτη θέση, την οποία νομίζω πως αξίζουμε γιατί έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και κάνει πολύ λίγα λάθη.
"Δεν σκέφτομαι τους βαθμούς και τις διαφορές για τον επόμενο αγώνα. Εφόσον βγούμε με μια μεγαλύτερη πρωτοπορία στους βαθμούς από τον επόμενο αγώνα, τότε θα έχουμε κάνει καλή δουλειά.
"Εχουμε κάνει καλές κούρσες στην Σιγκαπούρη στο παρελθόν, ειδικά πέρυσι που τερμάτισα λίγο πίσω από τον Φερνάντο στην δεύτερη θέση. Το μονοθέσιό μας φαίνεται να είναι πολύ ανταγωνιστικό εκεί, άρα ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη φέτος. Θα ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο".
Εχοντας μια διαφορά 112 βαθμών στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά τις δύο σερί νίκες του σε Σπα και Μόντσα, ο Φέτελ πρέπει οπωσδήποτε να ανέβει στο βάθρο στην Σιγκαπούρη για να σφραγίσει υπό προϋποθέσεις το παγκόσμιο στέμμα, πέντε αγώνες πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν.
Αναλυτικά, ο γερμανός χρειάζεται...
- Την 1η θέση, αν ο Αλόνσο τερματίσει όχι ψηλότερα από την 4η θέση και οι Μπάτον-Ουέμπερ όχι ψηλότερα από την 3η θέση.
- Την 2η θέση, αν ο Αλόνσο τερματίσει όχι ψηλότερα από την 8η θέση, οι Μπάτον-Ουέμπερ όχι ψηλότερα από την 5η θέση και ο Χάμιλτον δεν κερδίσει τον αγώνα.
- Την 3η θέση, αν ο Αλόνσο τερματίσει όχι ψηλότερα από την 9η θέση, οι Μπάτον-Ουέμπερ όχι ψηλότερα από την 7η θέση και ο Χάμιλτον δεν είναι 1ος ή 2ος.

www.sport.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=105371#ixzz1YCk4ni7g

Ο φονιάς του ΟΑΚΑ

Ο φονιάς του ΟΑΚΑ

17/9/2011
Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αποκτήσει τον Βιθέντε Μόνχε κι ο Αργεντίνος να ξανασκοράρει στο ΟΑΚΑ σε ΠΑΟ και ΑΕΚ!

Ο Μόνχε έχει δημιουργήσει παράδοση να «σκοτώνει» εκτός έδρας τους αντίπαλους του Ολυμπιακού. Με τη φανέλα του Βόλου ήταν πρωταγωνιστής και σκόρερ στις μεγάλες περσινές νίκες επί του ΠΑΟ με 1-0 και επί της ΑΕΚ με 4-0 μέσα στο ΟΑΚΑ.

Θυμηθείτε τα γκολ του υποψήφιου νέου αριστερού χαφ του Θρύλου




www.thrylos.gr/

Αντίο Φαίδωνα...

Αντίο Φαίδωνα...

17/9/2011
Τεράστια απώλεια...

 Ο Φαίδωνας Ματθαίου «έφυγε» από την ζωή το πρωί του Σαββάτου σε ηλικία 87 ετών.

Γεννήθηκε στο 1924 στη Θεσσαλονίκη. Από μικρός ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, και μάλιστα με πολλά αθλήματα. Υπήρξε αθλητής βόλεϊ, κωπηλασίας και μπάσκετ, το οποίο υπήρξε και η μεγάλη του αγάπη.

Συμμετείχε δύο φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το 1948 στο Λονδίνο με την ομάδα της κωπηλασίας και το 1952 με την ομάδα μπάσκετ.

Κατέκτησε δυο χάλκινα μετάλλια, στο Ευρωμπάσκετ 1949 και στους Μεσογειακούς το 1955 αλλά και τρία πρωταθλήματα Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό.

Διατέλεσε ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας ανδρών και γυναικών.
 
www.thrylos.gr

Δοκιμές με την Φεράρι ο Πέρες

Δοκιμές με την Φεράρι ο Πέρες

16/9/2011 
Ο οδηγός της Sauber, Σέρχιο Πέρες πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη Ferrari.

Ο μελλοντικός διάδοχος (πιθανότατα) του Φελίπε Μάσα πραγματοποίησε δοκιμές με τη Ferrari την Πέμπτη (15/9) στην ιδιωτική πίστα του Φιοράνο.
ΦΕΡΑΡΙ«Ήταν μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω τη Ferrari που μου έδωσε την ευκαιρία να βελτιωθώ και να μάθω, κρίνοντας από τον περιορισμένο χρόνο δοκιμών που έχουμε φέτος«, σχολίασε ο Πέρες και στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο της  Ferrari.

www.olympiacos24.gr/

H αποστολή της Ξάνθης

H αποστολή της Ξάνθης

17/9/2011
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης της Ξάνθης, τα 20 ονόματα που θα έρθουν στο Καραϊσκάκη για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό.
xanthiΑυτά είναι τα εξής: Ρικάρντο, Ντίκα, Εντιμάρ, Μαρσελίνιο, Μάρα, Μαρκόφσκι, Πόι, Στάζιακ, Βιβιάνι, Βάλλας, Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος, Καζάκης, Κομεσίδης, Λυμπερόπουλος, Μάνταλος, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Σουάνης, Σταθάκης.
Εκτός έμειναν οι Φλίσκας, Γκσπούρνινγκ, Τσουμάνης, Γκατσολάρι, Ζαρόπουλος, Γούτας, Καθάριος, Αλτιπαρμακόφσκι, Λοντίγκιν, Λαζαρίδης.

www.olympiacos24.gr

MotoGP σε... ρυθμούς Aragon!

MotoGP σε... ρυθμούς Aragon!

 17/9/2011
Τα MotoGP πηγαίνουν στην Αραγονία της Ισπανίας και  σας παρουσιάζουμε την πίστα του Aragon
  Ενα Grand Prix του MotoGP που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην πίστα Aragon Motorland της Ισπανίας το Σαββατοκύριακο.
Ο Κέισι Στόνερ μπορεί να είναι το φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα, αλλά πολλά θα ξεκαθαρίσουν στην Αραγονία μετά και τη νίκη του Χόρχε Λορένθο στο Μισάνο.
Η τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος μοτοσυκλετών πλησιάσει και η ολοκαίνουργια πίστα της Αραγονίας που βρίσκεται στο Αλκανιθ ίσως κρίνει και τον πρωταθλητή.
Παρουσίαση Aragon:


Δείτε τι έγινε πέρυσι:


Ο φετινός πρωταθλητής μπορεί να ξεκαθαρίσει στο συγκεκριμένο Grand Prix καθώς στο Μισάνο η νίκη του Λορένθο σε συνδυασμό με την 3η θέση του Στόνερ άφησε τη μάχη ακόμα ανοικτή, με τον Λορένθο να αγωνίζεται... εντός έδρας.
Στην φετινή αντίστοιχη μάχη ο Λορένθο δεν είχε καταφέρει να πάρει μία θέση στο βάθρο καθώς τερμάτισε στην 4η θέση, αλλά η νίκη στον προηγούμενο αγώνα είναι δεδομένο πως τον έχει ανεβάσει ψυχολογικά. Αντίθετα ο Κέισι Στόνερ πέρυσι έχει τερματίσει στην πρώτη θέση με την Ducati και φέτος με την Repsol Honda αναμένεται να είναι και πάλι το φαβορί.


Θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά και σε HD, όλες τις κατακτήριες δοκιμές αλλά και τους αγώνες όλων των κατηγορίων.
Το Σάββατο οι μεταδόσεις των δοκιμών αρχίζουν από τις 13:50, ενώ την Κυριακή από τις 11:50 αρχίζουν οι αγώνες με την μεγάλη αναμέτρηση των MotoGP να αρχίζει στις 14:50.

www.woop.gr

Football League 2: Αγνοείται...


Football League 2: Αγνοείται...

17/9/2011
Ο Μιχάλης Ανδρεαδάκης γράφει για την… ανακατωσούρα που επικρατεί στο πρωτάθλημα της Football League 2.
Football League 2: Αγνοείται...
Υπό άλλες συνθήκες θα μετρούσαμε αντίστροφα τις μέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος στις 25 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, έχουμε φτάσει στα μέσα του μήνα και ουδείς μπορεί αυτή τη στιγμή να κάνει μια ασφαλή πρόβλεψη για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League 2. Αλλος λέει αρχές Οκτώβρη, άλλος τέλη Οκτώβρη και άλλοι εκτιμούν ότι μπορεί και να μην ξεκινήσει ποτέ! Μια αβεβαιότητα που είναι αποτέλεσμα της απίστευτης... ανακατωσούρας που έχουν φέρει τα επαναλαμβάνομενα σκάνδαλα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η «κωλυσιεργία» των δικαστικών οργάνων αλλά και τα νομικά «παραθυράκια» που βρίσκουν τα σωματεία για να «μπλοκάρουν» τις αποφάσεις.

Ενδιαφέρεται για Άντιτς ο «Ντούντα»

Ενδιαφέρεται για Άντιτς ο «Ντούντα»

17/9/2011 
adicΔεν σταματά η αναζήτηση παίκτη για τη θέση «4" στον Ολυμπιακό, με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου, να εξετάζει την περίπτωση του Πέρο Άντιτς.
Ο 29χρονος Σκοπιανός έκανε καταπληκτικά παιχνίδια με την ΠΓΔΜ και ήταν αναντικατάστατο στέλεχος στην πορεία τους στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.
Μάλιστα ο Άντιτς, που έμεινε ελεύθερος από την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, απέρριψε πρόταση της Κάχα Λαμποράλ και δεν αποκλείεται να τον δούμε να αγωνίζεται με τα «ερυθρόλευκα» τη νέα αγωνιστική σεζόν, καθώς έχει τα χαρακτηριστικά που ζητάει ο Ίβκοβιτς για τη θέση «4'.

www.olympiacos24.gr/

Όπου τον βρει τον «καρφώνει»

Όπου τον βρει τον «καρφώνει»

17/9/2011 
Ο λόγος για τον Κώστα Μήτρογλου που όπου έχει πετύχει τον Παναθηναϊκό έχει σκοράρει.
ΜΗΤΡΟΓΛΟΥΠρόπερσι, στο ντέρμπι των «αιωνίων» στο Καραϊσκάκη, που εξελίχτηκε σε πάρτι για τον Ολυμπιακό, αφού νίκησε άνετα με 2-0 τον καλό πελάτη, ο Μήτρογλου ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων του Θρύλου.
Πέρσι με τον Πανιώνιο, αυτή τη φορά, σκόραρε ξανά στη Νέα Σμύρνη εναντίον του Παναθηναϊκού και η ομάδα του θα νικούσε αν ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν είχε ανακαλύψει εκείνο το πέναλτι που ισοφάρισε ο ΠΑΟ.
Ίσως και φέτος, συγκεκριμένα σήμερα στις 19:30, ο δανεικός από το Ολυμπιακό επιθετικός του Ατρομήτου να συνεχίσει την παράδοση που έχει με τον «αιώνιο δεύτερο».

www.olympiacos24.gr

Κατσαβάκης: «Μαχητής ο Μόνχε, θυμίζει Γεωργάτο ο Ζαραδούκας»

Κατσαβάκης: «Μαχητής ο Μόνχε, θυμίζει Γεωργάτο ο Ζαραδούκας»

17/9/2011 
Για τις περιπτώσεις του Βιθέντε Μόνχε και Γιάννη Ζαραδούκα μίλησε σε αθλητική εφημερίδα ο Μάκης Κατσαβάκης που υπήρξε προπονητής και των δύο.
ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ

Οι δύο ποδοσφαιριστές φέρονται να έχουν κλείσει στον Ολυμπιακό και ο Μάκης Κατσαβάκης ανέλυσε τις ικανότητές τους μιλώντας στον «Πρωταθλητή»:
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τον Μόνχε:
«Θα δώσει στον Ολυμπιακό τη μαχητικότητα που χρειάζεται από αριστερά. Είναι πολύ αγωνιστής και χρήσιμος παίκτης. Δεν έχω αμφιβολία ότι μπορεί κάλλιστα να βοηθήσει. Είναι παίκτης με φιλοσοφία και αγωνιστικότητα που ταιριάζει στο προφίλ της ομάδας»
Για τον Ζαραδούκα:

Συγχαρητήρια από την UEFA

Συγχαρητήρια από την UEFA

Με επίσημη έκθεση της η UEFA συγχαίρει τον Ολυμπιακό για την άψογη συμπεριφορά των οπαδών του στην αναμέτρηση με την Μαρσέιγ. Ικανοποίηση και στη διοίκηση της ΠΑΕ για τον κόσμο.
Πριν την αναμέτρηση με την Μαρσέιγ για τους ομίλους του Champions League, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε τονίσει αρκετές φορές πως η συμπεριφορά του κόσμου στις κερκίδες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα έπρεπε να είναι άψογη, καθώς πλέον η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είναι τρομερά αυστηρή στα θέματα κανόνων ασφαλείας.
Το παιχνίδι με τους Γάλλους έγινε και οι οπαδοί του Ολυμπιακού πέρασαν με εξαιρετική επιτυχία αυτές τις άτυπες εξετάσεις! Τα εγκωμιαστικά σχόλια για τον κόσμο της ομάδας, ολοκληρώθηκαν με την επίσημη συγχαρητήρια έκθεση της UEFA που αφορούσε την αναμέτρηση. Συγκεκριμένα ο παρατηρητής του αγώνα κατέγραψε μονάχα την χρήση ενός λέιζερ σε βάρος του Προένσα στο ξεκίνημα του ματς και κάποιες αντεγκλήσεις μεταξύ των οπαδών, μετά το γκολ της Μαρσέιγ, οι οποίες όμως έληξαν αμέσως.

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να τιμωρηθεί ούτε με χρηματικό πρόστιμο, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα την διοίκηση της ΠΑΕ. Τα εύσημα ανήκουν στους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο Φαληρικό γήπεδο και με πολιτισμένο τρόπο στήριξαν την προσπάθεια των ερυθρολεύκων στον αγωνιστικό χώρο.

www.redplanet.gr

Αρχιζουν τα ματς.....

Αρχιζουν τα ματς.....



17/9/2011
 
Με δύο παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Στο σημαντικότερο, ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Οι πράσινοι προέρχονται από δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και σήμερα επιθυμούν άλλη μια νίκη η οποία θα ανεβάσει κι άλλο την αυτοπεποίθηση της ομάδας, την ίδια στιγμή που στα διοικητικά γίνονται… τα πάντα για να την ρίχνουν.

Απέναντι στους πράσινους θα βρεθεί ο Ατρόμητος ο οποίος στις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν τα έχει πάει και άσχημα… Στην πρώτη αγωνιστική έχει έρθει ισόπαλος 1-1 με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και την επόμενη οι Περιστεριώτες πήραν μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το άλλο παιχνίδι του σημερινού προγράμματος η Κέρκυρα υποδέχεται τον Παναιτωλικό ο οποίος προέρχεται από μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης σε εξ αναβολής αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής. Από την άλλη πλευρά οι Κερκυραίοι παραμένουν χωρίς νίκη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Στην πρώτη αγωνιστική γνώρισαν την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην έδρα τους και στην συνέχεια πήραν τον πρώτο τους βαθμό στην Τρίπολη μετά «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα.


Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας:

Σάββατο, 17/09
Κέρκυρα – Παναιτωλικός (17.15)
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (19.30)

Κυριακή, 18/09
ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης (16.00)
ΑΕΚ – Εργοτέλης (18.15)
Πανιώνιος – ΠΑΟΚ (18.15)
Ολυμπιακός – SKODA Ξάνθη (20.30)

ALEX WEB RADIO/TV

Και νέα κατηγορία!

Και νέα κατηγορία!

17/9/2011
Και νέα κατηγορία! 
Ακόμη βαρύτερο έγινε το κατηγορητήριο κατά του Μάκη Ψωμιάδη. Ο 9ος Τακτικός Ανακριτής εισήγαγε και αύτη του «ξεπλύματος βρώμικου χρήματος» με αποτέλεσμα η πλευρά του κατηγορούμενου να ζητήσει και να πάρει νέα προθεσμία για να απολογηθεί…



Στον Ανακριτή ο Ψωμιάδης
Ενώπιον του 9ου Τακτικού Ανακριτή βρέθηκε ο Μάκης Ψωμιάδης περίπου στις 10.15. Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλας θα απολογηθεί και τις κατηγορίες που τον βαραίνουν και στη συνέχεια θα γίνει γνωστό εάν θα κριθεί προφυλακιστέος ή όχι.

Εισερχόμενος στο Δικαστικό Μέγαρο ο Μάκης Ψωμιάδης αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους… «Αργότερα, παιδιά. Αργότερα», τους είπε.

Ο Μάκης Ψωμιάδης συνελήφθη προχθές το απόγευμα σε σπίτι που είχε ενοικιάσει στην περιοχή Μαύρο Λιθάρι στην Ανάβυσσο.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι για «συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες δωροδοκίες και αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάκης Ψωμιάδης θα αρνηθεί τις κατηγορίες αυτές. Θα εμφανιστεί μετανιωμένος γιατί δεν παραδόθηκε στις Αρχές, νωρίτερα και πως η σύλληψή του, συνέπεσε με τις προθέσεις του για να εμφανιστεί από μόνος του σε κάποιο αστυνομικό τμήμα. Θα υποστηρίξει ότι βρέθηκε στο σπίτι αυτό στην Ανάβυσσο όχι για να κρυφθεί αλλά για να μπορέσει να ετοιμάσει την υπεράσπισή του και την απολογία του.

Θα αρνηθεί ότι έχει σχέση με τους «στημένους αγώνες» και θα υποστηρίξει ότι απλώς οι διάλογοι που έχουν καταγραφεί από τους «κοριούς» είναι κουβέντες «καφενειακού επιπέδού».

www.sport-fm.gr

Δηλωσεις Βασιλακοπουλου, Ζουρου,Παπανικολαου,Ξανθοπουλου μετα το τελος του αγωνα Ελλαδα-Σερβια (videos)


Δηλωσεις Βασιλακοπουλου, Ζουρου,Παπανικολαου,Ξανθοπουλου μετα το τελος του αγωνα Ελλαδα-Σερβια (videos)

16/9/2011


Δηλώσεις Βασιλακόπουλου για Ολυμπιακούς by sport24tv


Δηλώσεις Ζούρου 3 by sport24tv


Δηλώσεις Παπανικολάου by sport24tv


Δηλώσεις Ξανθόπουλου by sport24tv
ALEX WEB RADIO/TV

Ευρωπαικο Σαββατοκύριακο

 Ευρωπαικο Σαββατοκύριακο


"Κόλαση" το Σαββατοκύριακο με ManUtd - Τσέλσι, Τότεναμ - Λίβερπουλ, Ίντερ - Ρόμα, Νάπολι - Μίλαν, Ρέιντζερς - Σέλτικ, Λιόν - Μαρσέιγ, Αϊντχόφεν - Άγιαξ & Σάλκε - Μπάγερν

Η αρχή γίνεται το βράδυ του Σαββάτου με το Ίντερ - Ρόμα για να ακολουθήσει η... κόλαση της Κυριακής.
  Την Κυριακή λοιπόν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι και Τότεναμ - Λίβερπουλ είναι τα ματς που δεσπόζουν στην Αγγλία.

Νάπολι - Μίλαν την Ιταλία, Σάλκε - Μπάγερν στην Γερμανία, Λιόν - Μαρσέιγ στην Γαλλία, Αϊντχόφεν - Άγιαξ στην Ολλανδία και το απόλυτο ντέρμπι... Ρέιντζερς - Σέλτικ στην Σκωτία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:


Premier League - 5η αγωνιστική

Σάββατο
Μπλάκμπερν - Άρσεναλ (14:45)
Άστον Βίλα - Νιούκαστλ (17:00)
Μπόλτον - Νόριτς
Έβερτον - Γουΐγκαν
Σουόνσι - Γουέστ Μπρομ
Γουλβς - ΚΠΡ
Κυριακή
Τότεναμ - Λίβερπουλ (15:30)
Φούλαμ - Μάντσεστερ Σίτι (17:00)
Σάντερλαντ - Στόουκ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι (18:00)


Serie A - 3η αγωνιστική


Σάββατο
Κάλιαρι - Νοβάρα (19:00)
Ίντερ - Ρόμα (21:45)
Κυριακή
Αταλάντα - Παλέρμο (13:30)
Μπολόνια - Λέτσε (16:00)
Κατάνια - Τσεζένα
Λάτσιο - Τζένοα
Πάρμα - Κιέβο
Σιένα - Γιουβέντους
Ουντινέζε - Φιορεντίνα
Νάπολι - Μίλαν (21:45)

*η 1η  αγωνιστική έχει αναβληθεί

  

Primera Division - 4η αγωνιστική

Σάββατο
Χιχόν - Βαλένθια (19:00)
Γρανάδα - Βιγιαρεάλ
Μαγιόρκα - Μάλαγα
Μπαρτσελόνα - Οσασούνα (21:00)
Σεβίλλη - Σοθιεδάδ (23:00)
Κυριακή
Χετάφε - Ράγιο Βαγιεκάνο (13:00)
Σαραγόσα - Εσπανιόλ (17:00)
Ατλέτικο - Σανταντέρ (19:00)
Λεβάντε - Ρεάλ (21:00)
Μπιλμπάο - Σεβίλλη (23:00)

*η 1η  αγωνιστική έχει αναβληθεί


Bundesliga - 6η αγωνιστική


Παρασκευή
Φράιμπουργκ - Στουτγκάρδη (21:30)
Σάββατο
Λεβερκούζεν - Κολωνία (16:30)
Αμβούργο - Γκλάντμπαχ
Νυρεμβέργη - Βέρντερ
Χόφενχαϊμ - Βόλφσμπουργκ
Χέρτα - Άουγκσμπουργκ
Κάιζερσλαουτερν - Μάιντς (19:30)
Κυριακή
Ανόβερο - Ντόρτμουντ (16:30)
Σάλκε - Μπάγερν (18:30)


Ligue 1 - 6η αγωνιστική


Σάββατο
Οσέρ - Καέν (20:00)
Μπρεστ - Μονπελιέ
Λοριάν - Σεντ-Ετιέν
Νις - Αζαξιό
Τουλούζ - Μπορντό
Βαλανσιέν - Ντιζόν
Λιλ - Σοσό (22:00)
Κυριακή
Εβιάν - Παρί Σεν-Ζερμέν (18:00)
Ρεν - Νανσί
Λιόν - Μαρσέιγ (22:00)


 

Primeira Liga - 5η αγωνιστική


Παρασκευή
Ζιλ Βισέντε - Ολιαλένσε (22:15)
Σάββατο
Νασιονάλ - Πάσος Φερέιρα (21:15)
Κυριακή
Λεϊρία - Μαρίτιμο (18:00)
Σετούμπαλ - Μπέιρα-Μαρ (20:00)
Φεϊρένσε - Πόρτο (20:15)
Μπενφίκα - Ακαντέμικα (22:15)
Δευτέρα
Γκιμαράες - Μπράγκα (21:15)
Ρίο Άβε - Σπόρτινγκ (23:15)


Eredivisie - 6η αγωνιστική


Παρασκευή
Νάιμεχεν - Μπρέντα (21:00)
Σάββατο
Χρόνινχεν - Εξέλσιορ (19:45)
Φένλο - Χέερενφεεν (20:45)
Φίτεσε - Ρόντα
Φέγενοορντ - Ντε Χράαφσαπ (21:45)
Κυριακή
Αϊντχόφεν - Άγιαξ (13:30)
Τβέντε - Ντεν Χάαχ (15:30)
Βάαλβαϊκ - Άλκμααρ
Ουτρέχτη - Χέρακλες (17:30)


SüperLig - 2η αγωνιστική


Παρασκευή
Γκαζιάντεπσπορ - Φενέρμπαχτσε (20:00)
Καϊσέρισπορ - Αντάλιασπορ
Σάββατο
Γκεντσλερμπιρλιγί - Καράμπιουκσπορ (17:30)
Όρντουσπορ - Μανίσασπορ (20:00)
Τράμπζονσπορ - Ιστανμπούλ
Κυριακή
Μερσίν Ιντμάν Γιουρντού - Μπούρσασπορ (16:00)
Σίβασπορ - Εσκισεχίρσπορ (17:30)
Γαλατάσαράι - Σάμσουνσπορ (20:00)
Δευτέρα
Μπεσικτάς - Ανκαραγκιουτσιού (20:00)


Jupiler League - 7η αγωνιστική


Σάββατο
Μπίρσοτ - Ζούλτε-Ζάρεγκεμ (21:00)
Κόρτραϊκ - Λούβεν
Μονς - Μέκελεν
Βέστερλο - Σιντ-Τρούιντεν
Σερκλ Μπριζ - Λιρς
Κυριακή
Γάνδη - Άντερλεχτ (15:30)
Γκενκ - Σταντάρ Λιέγης (19:00)
Λόκερεν - Μπριζ (21:30)

 

 

 

 

 

Scottish Premier League - 8η αγωνιστική


Σάββατο
Ντανφέρμλινγκ - Χιμπέρνιαν (14:30)
Αμπερντίν - Κιλμάρνοκ (17:00)
Νταντί Γ. - Ινβερνές
Χαρτς - Σεντ Μίρεν
Μάδεργουελ - Σεντ Τζόνστοουν
Κυριακή
Ρέιντζερς - Σέλτικ (14:30)


Κύπρος - 3η αγωνιστική


Σάββατο
Ομόνοια - ΑΕΛ (18:00)
Εθνικός - Αναγέννηση (19:00)
ΕΝΠ - Ανόρθωση
Κυριακή
Ολυμπιακός - ΑΠΟΕΛ (19:00)
Νέα Σαλαμίνα - Ερμής
Δευτέρα
Αλκή - Άρης (19:00)
Απόλλων - ΑΕΚ

ALEX WEB RADIO/TV