ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

«Μπορούμε να καλύψουμε το κενό του Ράσο»

«Μπορούμε να καλύψουμε το κενό του Ράσο» 

15 Απριλίου, 2011

ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣΟ τραυματισμός του Ράσο Νεστέροβιτς απασχολεί έντονα όλα τα μέλη του Ολυμπιακού, αλλά είναι διάχυτη η πίστη ότι η απουσία του μπορεί να καλυφθεί. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Λουκά Μαυροκεφαλίδη εν’ όψει του ντέρμπι του Σαββάτου. «Ο Ράσο είναι μεγάλη απώλεια για μας, αλλά έχουμε αρκετά καλούς παίκτες για να
καλύψουμε το κενό του», [...]
www.olympiacos24.gr

«Πες Τζιμπρίλ, θα μείνεις;»

«Πες Τζιμπρίλ, θα μείνεις;»

Για το μέλλον του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό ενδιαφέρεται η Άννα Βίσση, η οποία από σκηνής ρώτησε τον Γάλλο αν θα μείνει στο «τριφύλλι».

Ο Σισέ δεν απάντησε (σ.σ. δεν έκανε ούτε δηλώσεις κατά την προσέλευσή του) και αρκέστηκε σε ένα χαμόγελο…

3 και ο κούκος στο ΟΑΚΑ ANNOΥΛΑ ΜΟΥ....ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΛΑΓΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ..........




3 και ο κούκος στο ΟΑΚΑ
15/4/2011
ΦΙΑΣΚΟ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΟ«Γελάνε και οι πέτρες» με την συναυλία – παρωδία που διοργανώθηκε στο ΟΑΚΑ για την σωτηρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, καθώς ο κόσμος του «τριφυλλιού», για ακόμα μία φορά έκανε αυτό που γνωρίζει πάρα πολύ καλά… έκατσε σπίτι του!
 

 ANNOΥΛΑ ΜΟΥ....ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΛΑΓΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ..........
Ακόμα και η ίδια η Άννα Βίσση, η οποία ήταν το όνομα που θα «τραβούσε» κόσμο στο κλειστό του ΟΑΚΑ, απογοητεύθηκε με αυτό που είδαν τα μάτια της, μόλις ανέβηκε στην σκηνή και αφού αρχικά τόνισε πως περίμενε περισσότερο κόσμο, στην συνέχεια κάλεσε τους λίγους που βρέθηκαν στις εξέδρες, να κατέβουν στην αρένα. Είναι αυτό που λέμε «είμαστε που είμαστε λίγοι, ελάτε κοντά για να γνωριστούμε καλύτερα».
Μπράβο παιδιά… του χρόνου, που θα είστε περισσότερο υποψιασμένοι, καλό θα είναι, την αντίστοιχη συναυλία που θα διοργανώσετε στο ΟΑΚΑ, να μην γίνει στο κλειστό…ούτε στο ανοικτό… καλό θα είναι να την κάνετε στο πάρκινγκ… άπλα έχει, μια χαρά θα το γεμίσετε….


Βαζελάκος ο Λαμπρούκος!

Βαζελάκος ο Λαμπρούκος!
15 | 4 | 2011

Μερικά πράγματα στην ζωή δεν είναι τυχαία. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές δεν μπόρεσαν να αντέξουν το βάρος της ερυθρόλευκης φανέλας. Γιατί αυτή η φανέλα θέλει… καρύδια και πολλά καρύδια για την αντέξεις και να την υπερασπιστείς. Ο Λάμπρος Χούτος ήταν μία ιδιόρρυθμη περίπτωση ανθρώπου. Θα μας πείτε τώρα που τον θυμηθήκαμε και αυτόν; Δεν έχετε άδικο μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που δεν πρόσφερε τίποτα και τελικά δεν άξιζε να φοράει τον Δαφνοστεφανωμένο.
Ο Χούτος που ο πατέρας του τότε είχε τολμήσει να τον συγκρίνει μέχρι και με τον Αλεξανδρή έδωσε το παρών στην συναυλία για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη της φάπας. Βαζέλακι ο Λαμπρούκος. Θα μας πείτε δεν το ξέρατε; Το ξέραμε, αλλά περιμέναμε να σεβαστεί κάποια πράγματα.
Βρε την Φεράρι πήγε στην συναυλία για τον βάζελο. Τώρα, όμως, εξηγείται γιατί δεν άντεξε την κόκκινη φανέλα ο Λαμπρούκος. Είχες μάθει από μικρός στα ροζ και ήταν λογικό να μην μπορέσει να σηκώσεις αυτό το βάρος. Επειδή είσαι βαζέλας γι’ αυτό και απέτυχες. Γι’ αυτό και δεν κατάφερες να κάνεις τίποτα στην καριέρα σου. Για όλα υπάρχει μία εξήγηση Λαμπρούκο!
www.gavros.gr

O νέος Θρύλος

O νέος Θρύλος

15/04/2011
Oλα όσα συζήτησαν Μαρινάκης – Βαλβέρδε, αλλά και το σχέδιο του Ολυμπιακού για ένα ελαφρώς μεγαλύτερο και δυναμικότερο ρόστερ. Η «βόμβα» Ντελγκάδο, το ελληνικό αίμα, ο «Πάπα» που τον καλοβλέπει ο Βενγκέρ, ο Οτσόα που χάνει πόντους και η πιθανότητα πώλησης και άλλων παικτών πλην του Ντουντού. Ο ρόλος του Μαθία.

Το σχέδιο είναι έτοιμο. Βεβαίως ένα σχέδιο για να εφαρμοστεί από τη θεωρία στην πράξη έχει πολλές μα πολλές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες. Αν πάντως στον Ολυμπιακό κατάφερναν να κάνουν πράξη όλα όσα θέλουν σήμερα το ρόστερ την επόμενη σεζόν θα ήταν αρκετά διαφορετικό από το υπάρχον.

Καταρχάς από αυτό θα έλειπαν ο Ντουντού που ήδη έφυγε, ο Νικοπολίδης που σταματά το ποδόσφαιρο, ο Μπράβο, ο Ζαϊρι (εύκολο γιατί λήγουν τα συμβόλαιά τους), ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Ρόμενταλ που δεν είναι στα πλάνα του προπονητή (αλλά είναι πιο δύσκολο γιατί έχουν συμβόλαιο). Στην θέση αυτών των έξι παικτών ο Ολυμπιακός θα αποκτούσε τουλάχιστον επτά ίσως και οκτώ. Επιπλέον δεν θα επέστρεφε κανείς μα κανείς από τους δανεικούς (με εξαίρεση ίσως τον Μήτρογλου) αφού όλοι οι υπόλοιποι δεν ταιριάζουν στα πλάνα του Βαλβέρδε. Πράγμα που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός είτε θα προσπαθήσει να πουλήσει όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές ήταν να τους δανείσει εκ νέου.

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ REDNEWS: «Βόμβα» με Σάχα??




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ REDNEWS: «Βόμβα» με Σάχα??
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ 15/4/2011
Οργασμός θεματολογίας στον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «rednews», για την θέση του τερματοφύλακα έπεσε στο... τραπέζει όνομα βόμβα! Ο λόγος για τον Σεμπάστιαν Σάχα τον Αργεντινό τερματοφύλακα της ΑΕΚ...

Στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας βρέθηκε σήμερα ο γνωστός μάνατζερ Φερνάντο Κοσεντίνο (ατζέντης και του Λέτο) για μια γνωριμία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Πάνω στην κουβέντα ρώτησε σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Όταν μεταξύ άλλων του είπαν για τερματοφύλακα, ο Κοσεντίνο δεν το σκέφτηκε στιγμή και απάντησε άμεσα: «Γιατί δεν παίρνετε τον Σάχα»;

Αφού πέρασαν κάποια δευτερόλεπτα και δεν πήρε απάντηση το προχώρησε και είπε στους ερυθρόλευκους ότι το συμβόλαιο του Σάχα με την ΑΕΚ τελειώνει τον επόμενο χρόνο. Αυτή τη στιγμή αμείβεται με 600 χιλιάδες ευρώ ετησίως, ποσό το οποίο η ΑΕΚ δυσκολεύεται να δώσει και δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει, καθώς και το συμβόλαιο θα γλιτώσει αλλά και χρήματα θα βάλει στα ταμεία από την πώλησή του.

Η ιδέα φάνηκε να αρέσει στους διοικούντες των πρωταθλητών, οι οποίοι όμως δεν έδωσαν απάντηση αφού θα πρέπει να ενημερωθούν ο Βαλβέρδε, αλλά και ο νέος τεχνικός διευθυντής Εδουάρδο Μαθία. Ο Βαλβέρδε πάντως έχει πει ότι θέλει τερματοφύλακα με εμπειρία από την Ευρώπη γι’ αυτό και δεν καίγεται για τον Οτσόα...
www.rednews.gr

Οι προτάσεις για την σωτηρία του Ερασιτέχνη

Οι προτάσεις για την σωτηρία του Ερασιτέχνη

15/04/2011
Ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Νίκος Καραχάλιος κατέθεσε προς συζήτηση και προβληματισμό, τις 7+7 προτάσεις, που ακολουθούν, στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Οι συγκεκριμένες λύσεις θα τεθούν προς συζήτηση στην προσεχή Γενική Συνέλευση των μελών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.

1.      ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ

Εκσυγχρονίζουμε άμεσα το Καταστατικό του Συνδέσμου για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του.

2.      ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

Νομιμοποιούμε το νέο Καταστατικό μέσα από μαζική Γενική Συνέλευση, ώστε όποιες αλλαγές να έχουν επικυρωθεί από το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό φίλων-μελών του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π..

3.      ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

Αξιοποιούμε το Διοικητικό προσωπικό με βοήθειες από managers, τεχνοκράτες του αθλητισμού ώστε να μεγιστοποιηθούν τα αποτελέσματα στην προσπάθεια που γίνεται, με διοίκηση που θα έχει σύγχρονα χαρακτηριστικά.

4.      ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Οι αθλητές, που είναι στην ουσία αυτοί που αγωνίζονται και κρατάνε ψηλά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π., θα πρέπει να αισθάνονται πιο κοντά στη διοίκηση και τους φιλάθλους του Συνδέσμου, ώστε να δημιουργηθεί  η σωστή χημεία που είναι απαραίτητη και για αγωνιστικές επιτυχίες και για την επίτευξη του στόχου της οικονομικής εξυγίανσης του Συνδέσμου.

5.      ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑ

Διεκδικούμε όσο γίνεται περισσότερους τίτλους στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, οι οποίοι θα θωρακίσουν τους αθλητές μας και θα λειτουργήσουν ως πόλος έλξης νέων αθλητών,  χορηγών και θα μεγιστοποιήσουν τη στήριξη των φιλάθλων μας.

6.      ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Εντατικοποιούμε τη λειτουργία των Ακαδημιών και, παράλληλα, ιδρύουμε νέες Ακαδημίες, όπου χρειάζεται. Στόχος δεν είναι μόνο η ανάδειξη των νέων αθλητών και πρωταθλητών του 2020, αλλά και η κάλυψη σημαντικού μέρους των εξόδων των ομάδων από τα έσοδα των Ακαδημιών.

7.      ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ

Επιλέγουμε νέο διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο με χαρακτηριστικά ανανέωσης. Τον πρώτο λόγο στη νέα εποχή πρέπει να έχει ο κόσμος του Ολυμπιακού και η οργανωμένη του έκφραση ώστε να επικεντρωνόμαστε συνολικά στους στόχους που θέτουμε και να μην σπαταλάμε δυνάμεις.

1.   ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Δημιουργούμε την Κόκκινη Δεξαμενή Σκέψης (Red Think Tank) με εθελοντές. Αξιοποιούμε ομάδα 15 επωνύμων προσωπικοτήτων, οι οποίοι έχουν δηλώσει διάθεση συμμετοχής προς το ΔΣ. Πριν όμως τους «εκθέσουμε» στη βάσανο της διοίκησης, τους αξιοποιούμε μέσω του Red Think Tank.

2.  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2020»

Συνεχίζουμε το Πρόγραμμα βάσει του σχεδίου δράσεων (βλ. Παράρτημα). Σημειώνεται σε αυτό το σημείο ότι η καμπάνια των γραπτών μηνυμάτων (SMS) πρέπει να περάσει στη 2η φάση και αυτό απαιτεί τη συμβολή ισχυρής τεχνοκρατικής ομάδας ειδικών.

3.  ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Ο Σύλλογός μας έχει περιουσιακά στοιχεία, που παραμένουν αναξιοποιήτα όπως η Λέσχη στο Πασαλιμάνι. Προτείνεται να γίνει ανοιχτός διαγωνισμός, ώστε να αξιοποιηθεί η Λέσχη για τους αθλητές και  τα μέλη του Συλλόγου.

4.  ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ

Να καλέσουμε όλους τους μέχρι σήμερα ευεργέτες του Συλλόγου μας να αποδείξουν ξανά το έμπρακτο ενδιαφέρον τους. Να Προχωρήσουμε  σε συνέργειες με άλλους ιστορικούς Συλλόγους όπως του Πανελληνίου Γ.Σ., κυρίως σε θέματα υποδομών και ακαδημιών.

5.  ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

Με την υποβάθμιση της λειτουργίας των αθλητικών σχολείων από την Πολιτεία, ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για να καλύψει αυτό το μεγάλο κενό που δημιουργείται στην αθλητική παιδεία. Δημιουργούμε δίκτυο με τα σχολεία του ευρύτερου Πειραιά, ώστε να αποκτήσουμε μόνιμη συνεργασία. Ετσι, και νέους υγιείς φιλάθλους αλλά κυρίως νέους αθλητές για τις ακαδημίες μας θα μπορούμε να προσελκύσουμε.

6.  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Χτίζουμε πάνω στο redpeople.gr και επεκτείνουμε τη διαδικτυακή μας παρουσία σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μεγαλύτερη ένταση, πάντα σε συνεργασία με όλα τα άλλα μέλη της ερυθρόλευκης οικογένειας.

7.  ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Προχωρούμε στη σύνταξη ενός ολοκληρωμένου προγράμματος Αθλητικής (Εταιρικής) Κοινωνικής Ευθύνης του Ολυμπιακού. Δίνουμε έμφαση στον πολιτισμό και την οικολογία με συγκεκριμένες δράσεις και την εθελοντική βοήθεια των φιλάθλων και των μελών μας.
www.thrylos.gr

Ο Ολυμπιακός 20-5 τη Λάρισα!

Ο Ολυμπιακός 20-5 τη Λάρισα!

15/04/2011

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών του πόλο ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά σε αγώνα της 20ης ημέρας που διεξήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής στη Λάρισα κέρδισε με 20-5 την τοπική ομάδα και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Φλώρος, Κομάντινα και Ντόσκας ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως σκόραραν οι αθλητές των ακαδημιών (γεννημένοι 1997) οι Πρέκας, Κολάρος και Πέττας.

Τα οκτάλεπτα: 0-7, 2-5, 1-3, 2-5.

ΛΑΡΙΣΑ: Σουράνι 3, Μ.Αλιχανίδης , Παπαδόπουλος 1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κολόμβος 4, Χ. Αφρουδάκης 3, Φουντούλης 3, Θεοδωρόπουλος 3,  Μπλάνης 2,  Μυλωνάκης 1, Κόχειλας 1, Πέττας 1, Κολάρος 1, Πρέκας 1.
www.thrylos.gr

Το πρόγραμμα της φιέστας

Το πρόγραμμα της φιέστας 

15/04/2011

Το πρόγραμμα της φιέστας στον κυριακάτικο αγώνα με την Λάρισα και τη διαδικασία απονομής του πρωταθλήματος στον Θρύλο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Άδικη τιμωρία μιας αγωνιστικής για τον Ολυμπιακό


Άδικη τιμωρία μιας αγωνιστικής για τον Ολυμπιακό

15 Απριλίου, 2011 
ΒΟΛΕΙΧωρίς κόσμο θα παίξει ο Ολυμπιακός με τον Ηρακλή στον δεύτερο τελικό της Α1 βόλεϊ.
Με  απόφαση του αθλητικού δικαστή ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 1000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (6/4).
www.olympiacos24.gr

Χτύπησε ο Τοροσίδης

Χτύπησε ο Τοροσίδης

15 Απριλίου, 2011
Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου γυμνάστηκαν το πρωί στου Ρέντη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τη φιέστα  της Κυριακής με τη Λάρισα (19.00) στο  «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της Super League.Κατά τη διάρκεια της προπόνησης,  ο Τοροσίδης δέχθηκε χτύπημα στο αριστερό πόδι, ανάμεσα στο τέταρτο και πέμπτο μετάταρσιο. Ο ποδοσφαιριστής έκανε τη συνέχεια ακτινογραφία στο θεραπευτήριο Metropolitan, ο οποίος δεν έδειξε κάτι το σοβαρό.
Η κατάσταση του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή θα επανεξεταστεί αύριο, καθώς έχει ένα αιμάτωμα, όμως η πρώτη εκτίμηση είναι καθησυχαστική.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει  στις 10:30.

www.olympiacos24.gr

Ανοιχτά και το Σάββατο τα εκδοτήρια

Ανοιχτά και το Σάββατο τα εκδοτήρια

Τα εναπομείναντα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα του Σαββάτου θα διατίθενται στα εκδοτήρια του ΣΕΦ και την ημέρα του αγώνα σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός
Η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση πως τα τελευταία "μαγικά χαρτάκια" του μεγάλου ντέρμπι θα πωλούνται στα εκδοτήρια του σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι το Σάββατο 16 Απριλίου και τις ώρες 10:00 – 18:00 θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ, τα τελευταία εναπομείναντα εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ(Σάββατο 16/4/2011, ώρα έναρξης 21:45).

Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα αγοράς μέχρι δύο (2) εισιτηρίων με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Επίσης, όσοι φίλαθλοι έχουν ήδη κλείσει εισιτήρια μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ ή της CITIBANK μπορούν να τα παραλάβουν τις ίδιες ώρες από τα εκδοτήρια του ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ.  Απαραίτητη για την παραλαβή των ως άνω εισιτηρίων είναι η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας.

Τιμές: 15€ - 20€ - 30€".
www.redplanet.gr

Για πολλά γέλια η αντιφατική και αλλοπρόσαλλη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός περί απόσυρσης του κ. Βεκρή

Για πολλά γέλια η αντιφατική και αλλοπρόσαλλη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός περί απόσυρσης του κ. Βεκρή

15 Απριλίου, 2011 
ΒΕΚΡΗΣΑλλοπρόσαλλη και αντιφατική σε βαθμό ώστε να προκαλεί έκπληξη σε βαθμό ιλαρότητας, για την αμετροέπειά της, είναι η ανακοίνωση την οποία εξέδωσε πριν από λίγες ώρες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ανακοίνωση με την οποία επιχειρείται να δοθεί λογικό υπόβαθρο στην αποχώρηση του εκπροσώπου της κ. Τζόννυ Βεκρή από το ΔΣ της διοργανώτριας του πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκ.
Κατ’ αρχάς, να δούμε πού συνίσταται η αντιφατικότητα και το αλλοπρόσαλλο της ανακοινώσεως. Ξεκινάει αναφέροντας περιστατικά επίκαιρα, του τελευταίου 48ώρου, όπως η άσκηση ποινικής διώξεως σε βάρος του κ. Μπέου και ο ορισμός του ιδίου, κατόπιν ψηφοφορίας, στο ΔΣ της ΕΠΟ.
Εν συνεχεία, στην ΑΠΟΦΑΣΗ της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ ότι είναι ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ να κρίνει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, αλλά ΚΑΙ της Σούπερ Λίγκ, ο οποίος είχε  παραπεμφθεί ενώπιόν της κατόπιν παρεμβάσεως του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.
Τα γεγονότα αυτά, όπως είπαμε, είναι επίκαιρα, ΦΡΕΣΚΑ, κατά την καθομιλουμένη. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός λοιπόν, όπως η ίδια λέει με την ανακοίνωσή της, «εντυπωσιάστηκε» τόσο από τα «κρούσματα» αυτά, ώστε να πείσει τον κ. Βακρή να παραιτηθεί από τη θέση του εκπροσώπου της Σούπερ Λίγκ στο ΔΣ της ΕΠΟ, «προκειμένου» ( προσέξτε ! ) «να μη νομιμοποιήσει με την παρουσία του καμιά παρωδία από αυτές πού αναπόφευκτα ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ το ελληνικό ποδόσφαιρο»!
Δηλαδή, με λίγα λόγια, μας σοκάρουν τα γεγονότα των τελευταίων ωρών, αλλά χαρακτηρίζουμε παρωδία αυτά πού … πρόκειται να συμβούν ( κατά την άποψή μας ) στο μέλλον ! Αν αυτό δεν είναι αντιφατικότητα και αλλοπρόσαλλη επιχειρηματολογία, τότε τι μπορεί να είναι ;
Φυσικά, το αιτούμενο επικοινωνιακά από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μπορούμε να πούμε ότι έχει επιτευχθεί με την ανακοίνωσή της και δεν είναι άλλο από τον φτηνό εντυπωσιασμό και την δημιουργία ανοήτων εντυπώσεων στον πράσινο οπαδικό όχλο, πού ασφαλώς δεν θα έχει και μεγάλες απαιτήσεις για συνέπεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα της διοίκησης της ομάδας του στις διάφορες δημόσιες εκδηλώσεις της.
Από κει και πέρα, βεβαίως, αξιοπρόσεκτο τραγελαφικό στοιχείο είναι η επίκληση της … «νομιμοποιήσεως» υποτιθέμενων «γεγονότων» πού προβλέπει ότι θα συμβούν στο μέλλον, τα οποία, βεβαίως, κατά την κρίση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πρόκειται να είναι …παράνομα, ως εκ τούτου, και δεν επιθυμεί να συμβάλει στην … νομιμοποίησή τους !
Για να μη χαλάσω την εύθυμη διάθεση των αναγνωστών μου, από την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δεν θα πω πόσο θα στενοχωρηθούμε, όλοι μας, για την παραίτηση του κ. Τζώννυ Βεκρή. Είναι κάτι πού δεν θα το θέλαμε να συμβεί, αλλά και πάλι, αν συμβεί, εντάξει, θα το … πιούμε και αυτό το πικρό ποτήρι.
Ένα πράγμα όμως έχω να ρωτήσω :
Ο κ. Βεκρής άραγε … συμφωνεί με την ανακοίνωση της απόσυρσής του από το ΔΣ της ΕΠΟ;
www.olympiacos24.gr

Το τραπέζι του Ριέρα

Το τραπέζι του Ριέρα

15/04/2011

Ο Αλμπερτ Ριέρα κλείνει σήμερα τα 29 χρόνια του και θα γιορτάσει μαζί με όλη την ομάδα το μεσημέρι στον Άλιμο.

Μετά τη σημερινή προπόνηση, ο Ισπανός άσος του Θρύλου έχει καλέσει όλα τα μέλη της ομάδας, προπονητές και συμπαίκτες, σε εστιατόριο του Αλίμου και θα τους κεράσει για τα γενέθλιά του.

Ευχές από όλους μας για υγεία και ακόμη καλύτερες εμφανίσεις στο Θρύλο για τον σταρ της ομάδας μας.
www.thrylos.gr

Το αντίο του Ντουντού (video)




Το αντίο του Ντουντού (video)
15/4/2011
Ευδιάθετος παρουσιάστηκε στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη τύπου, την ημέρα των γενεθλίων του, ο Ντουντού Σεαρένσε. Ο Βραζιλιάνος πρώην μέσος του Ολυμπιακού δήλωσε ότι έχει πολλές όμορφες αναμνήσεις από τα 3 χρόνια του στον Πειραιά, εκθείασε τον Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και τον κόσμο του Ολυμπιακού. Στο τέλος αποχαιρέτησε δια χειραψίας όλους τους παρευρισκόμενους αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων, σε σχέση με άλλους…

Η ευαισθησία του Βαγγέλη Μαρινάκη με πράξεις


Η ευαισθησία του Βαγγέλη Μαρινάκη με πράξεις (VIDEO)

15 Απριλίου, 2011
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣΟ Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να μην ξοδευτούν αλόγιστα λεφτά για την φιέστα την Κυριακή  αλλά τα χρήματα να μοιραστούν σε ιδρύματα του Πειραιά.
Στον Άγιο Σπυρίδωνα του Πειραιά θα βρεθούν σε λίγες ώρες ο Γιάννης Φετφατζίδης και ο Γιάννης Μανιάτης και θα παραδώσουν χρηματικό ποσό το οποίο θα μοιραστεί σε τέσσερις ενορίες της περιοχής.
Με αυτά τα χρήματα θα βοηθηθούν άποροι και άστεγοι Πειραιώτες…
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείχνει για άλλη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και είναι άξιος πολλών συγχαρητηρίων. 


Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των πλέϊ οφ της Α1


Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των πλέϊ οφ της Α1

15 Απριλίου, 2011 
ΜΠΑΣΚΕΤΟ ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την Παρασκευή το πρόγραμμα των πλέι οφ της Α1.
Αναλυτικά
Α’ Φάση Playoffs (στις 2 νίκες) Συμμετοχή ομάδων που κατετάγησαν στις θέσεις 1-8
Πέμπτη 28/4/2001
1ος αγώνας Θέσεις 1-8 : Μόνο ο αγώνας του Παναθηναϊκού
Σάββατο 30/4/2011
1ος αγώνας Θέσεις 1-8
2ος αγώνας Θέσεις 1-8: Μόνο ο αγώνας του Παναθηναϊκού
Δευτέρα 2/5/2011
3ος αγώνας Θέσεις 1-8 (αν χρειαστεί): Μόνο ο αγώνας του Παναθηναϊκού
Τετάρτη 4/5/2011
2ος αγώνας Θέσεις 1-8
Σάββατο 7/5/2011
3ος αγώνας Θέσεις 1-8 (αν χρειαστεί)
Β’ Φάση Playoffs (στις 3 νίκες)
Συμμετοχή ομάδων που κατετάγησαν στις θέσεις 1-4
Πέμπτη 19/5/2011
1ος αγώνας Θέσεις 1-4
Κυριακή 22/5/2011
2ος αγώνας Θέσεις 1-4
Τετάρτη 25/5/2011
3ος αγώνας Θέσεις 1-4
Πέμπτη 26/5/2011
3ος αγώνας Θέσεις 1-4
Σάββατο 28/5/2011
4ος αγώνας Θέσεις 1-4 (αν χρειαστεί)
Κυριακή 29/5/2011
4ος αγώνας Θέσεις 1-4 (αν χρειαστεί)
Τετάρτη 1/6/2011
5ος αγώνας Θέσεις 1-4 (αν χρειαστεί)
Γ’ Φάση Playoffs (στις 3 νίκες)
Συμμετοχή ομάδων που κατετάγησαν στις θέσεις 1-2 & 3-4
Σάββατο 4/6/2011
1ος αγώνας Θέσεις 3-4
Κυριακή 5/6/2011
1ος αγώνας Θέσεις 1-2
Τετάρτη 8/6/2011
2ος αγώνας Θέσεις 3-4
Πέμπτη 9/6/2011
2ος αγώνας Θέσεις 1-2
Σάββατο 11/6/2011
3ος αγώνας Θέσεις 3-4
Κυριακή 12/6/2011
3ος αγώνας Θέσεις 1-2
Τετάρτη 15/6/2011
4ος αγώνας Θέσεις 3-4 (αν χρειαστεί)
Πέμπτη 16/6/2011
4ος αγώνας Θέσεις 1-2 (αν χρειαστεί)
Σάββατο 18/6/2011
5ος αγώνας Θέσεις 3-4 (αν χρειαστεί)
Κυριακή 19/6/2011
5ος αγώνας Θέσεις 1-2 (αν χρειαστεί)

www.olympiacos24.gr

Ο ΑLEX WEB RADIO/TV ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ....

Ο ΑLEX WEB RADIO/TV ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ....ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΣΑΣ....ΜΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ.....
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ....ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

«Πρώτα ήμουν ΑΕΚ, μετά έγινα Παναθηναϊκός» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πρώτα ήμουν ΑΕΚ, μετά έγινα Παναθηναϊκός» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Άννα Βίσση αποκάλυψε πως πριν γίνει… φανατική οπαδός του Παναθηναϊκού, ήταν ΑΕΚ.
«Πρώτα ήμουν ΑΕΚ, μετά έγινα Παναθηναϊκός» (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε την σχετική δήλωσή της και το κάλεσμα για την εκδήλωση του Ερασιτέχνη.

ΧΙΛΣΜΠΟΡΟ....ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ...ΑΔΕΛΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ...(VIDEO)


ΧΙΛΣΜΠΟΡΟ....ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ...ΑΔΕΛΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ...
«Έτσι έζησα τον εφιάλτη» (pics + vid)

15 Απριλίου 1989, η θύρα «Λέπινγκς Λέιν» του Χίλσμπορο ανοίγει την πόρτα της και η… κόλαση υποδέχεται τους οπαδούς της Λίβερπουλ. Το gazzetta.gr, κάνει flashback στην τραγωδία που σημάδεψε την Ευρώπη!
Ήταν μια πανέμορφη ημέρα για το ημιτελικό μεταξύ της  Λίβερπουλ και της Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρότι ζούσε και εργαζόταν στην Γλασκώβη, ο γιατρός Φίλιπς γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μέρσεσαϊντ. Βρισκόταν στο δρόμο για τον ημιτελικό Κυπέλλου στο Χίλσμπορο μαζί με 2 φίλους του και τον αδερφό του.

Μόλις έφτασαν στο Σέφιλντ, πάρκαραν τα αμάξια τους και μπήκαν στο γήπεδο μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Για να φτάσουν στις εξέδρες περπάτησαν μέσα από ένα κεντρικό τούνελ στο πάνω διάζωμα της Leppings Lane, πίσω από το τέρμα.


Το κακό αρχικό προαίσθημα

«Από την στιγμή που μπήκαμε μέσα ξέραμε ότι ήταν ασυνήθιστα γεμάτη η εξέδρα. Από τον συνωστισμό, χωριστήκαμε κι εγώ με τον Ίαν βρεθήκαμε μπροστά στα κιγκλιδώματα χάλυβα του γηπέδου». Ο γιατρός Φίλιπς είχε βρεθεί σε πολλές τέτοιες εξέδρες στο παρελθόν, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε την πίεση των σωμάτων σε αυτό το διάζωμα που δεν ήταν ομοιόμορφα δομημένο.

«Έχω βρεθεί στο Kop στο Άνφιλντ, πάρα πολλές φορές», θυμάται, «και ποτέ δεν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση. Ήταν εντελώς νέα εμπειρία σε σχέση με τις προηγούμενες. Πηγαίνω στο Kop από την ηλικία των 12 για μεγάλα παιχνίδια και ντέρμπι όπως με την Λιντς και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα ευρωπαϊκά ματς. Πάντοτε συνηθίζαμε να πηγαίνουμε στο κέντρο της εξέδρας πίσω από το τέρμα και πάντοτε απολάμβανα την κίνηση, τον χορό και το λίκνισμα του πλήθους. Ήταν μέρος της διασκέδασης, αλλά αυτό τότε δεν ήταν ούτε φυσιολογικό, αλλά ούτε διασκεδαστικό. Έπρεπε να ξεφύγουμε από εκεί. Ήξερα ότι αυτό δεν ήταν ένα καλό μέρος για να είμαστε και αποφασίσαμε να κινηθούμε πιο ψηλά στο διάζωμα. Ο κόσμος δεν μπορούσε να σταθεί κατά μέρος και γι αυτό πέσαμε στα τέσσερα και περπατήσαμε με χέρια και με πόδια. Πιο ψηλά, ήταν ακόμα πιο σφιχτά που δεν μπορούσες να σταθείς αλλά εμείς το κάναμε και μάλιστα καταφέραμε να συναντηθούμε με τους δύο φίλους μας. Τότε, κοιταχτήκαμε με ένα αίσθημα δυσπιστίας. Τι συμβαίνει;»
Ο χαμός στα κιγκλιδώματα

«Υπήρχε πολύς χώρος για να μπορέσει κανείς να κινηθεί, σε αντίθεση με το πού βρισκόμασταν εμείς. Τα παιδιά από κάτω, φώναζαν: «Πηγαίνετε πίσω, πίσω! Υπάρχουν οπαδοί που χτύπησαν μπροστά». Ήταν πολύ ανήσυχοι, επειδή δεν ήξεραν τι ακριβώς γινόταν. Μπορούσες να δεις σώματα να σηκώνονται στα κιγκλιδώματα και σκεφτόσουν πως κάτι πολύ κακό συμβαίνει. Στη συνέχεια, κάποιος έτρεξε στο γήπεδο, φωνάζοντας στον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, τον Μπρους Γκρόμπελαλ να σταματήσει το παιχνίδι.
Λίγα λεπτά αργότερα, ανεβήκαμε πιο ψηλά, σε σημείο που δεν είχε πολύ κόσμο. Κοιτούσα κάτω στα κιγκλιδώματα, μπορούσα να δω καθαρά την κατάσταση και σκεφτόμουν: «Θεέ μου, είναι νεκροί. Πρέπει να πάω να βοηθήσω».
Έτσι, έτρεξα κάτω στο σημείο που υπήρχε η μια πύλη, στην κορυφή ενός χαμηλού τοίχου. Φώναξα στον αστυνομικό: «Είμαι γιατρός. Αφήστε με να περάσω». Με βοήθησε να ανεβώ τον τοίχο, αλλά δεν είχαμε συνειδητοποιήσει πως υπήρχε ένα δοκάρι στην κορυφή του τοίχου και όπως ανέβαινα, χτύπησα το κεφάλι μου. Σχεδόν με άφησε αναίσθητο. Ήταν ένα πολύ δυνατό χτύπημα και το αίμα έτρεχε σε όλο μου το πρόσωπο. Ξεπέρασα το σοκ του χτυπήματος και συνέχισα στο γήπεδο, όπου υπήρχε πολύς ανάστατος κόσμος. Ένα αληθινό χάος».
Οι πρώτες βοήθειες στον νεαρό

«Σκεφτόμουν τι να κάνω και το πρώτο περιστατικό που βρήκα μπροστά μου, ήταν ένα νεαρό παιδί, ένας έφηβος. Δεν ανέπνεε, δεν είχε καθόλου σφυγμό, ήταν φανερή καρδιακή προσβολή. Αμέσως, πήγα δίπλα του και προσπάθησα να του κάνω καρδιοπνευμονική ανάληψη. Ήταν και ένας άλλος άντρας κοντά μου, που όπως μου είπε ήταν νοσοκόμος, και με βοηθούσε στο περιστατικό. Όσο παρείχαμε τις πρώτες βοήθειες, ανησυχούσα για τον κόσμο που υπέφερε στις κερκίδες. Σκέφτηκα πως αν αυτός ο άντρας που βοηθούσα μέσα στο γήπεδο ήταν σε άσχημη κατάσταση, αυτοί στα κιγκλιδώματα δεν έχουν καμία τύχη. Θα ήταν σωστό να σώσω τον νεαρό, όπως σκέφτηκα, οπότε αποφάσισα να μείνω μαζί του.
Ζήτησα από κάποιον αστυνομικό λίγο οξυγόνο και αμέσως μου έδωσε μια φιάλη. Ήμουν σίγουρος, τουλάχιστον με όσα ήξερα, πως η φιάλη ήταν σχεδόν άδεια. Όπως και να είχε, συνεχίζαμε τη βοήθεια στο νεαρό παιδί, καθώς συνέχιζε να μην έχει σφυγμό. Ήμασταν εκεί περίπου 5 με 10 λεπτά και καθώς σκεφτόμουν να τα παρατήσω, ένιωσα ένα μικρό σφυγμό, που εξελίχθηκε σε ένα υγιή σφυγμό. Ενάντια στα προγνωστικά, η καρδιά του άρχισε να χτυπά σιγά-σιγά και πάλι. Ήταν αναίσθητος, αλλά έκανε προσπάθειες για να ανασάνει.
Πήραμε ένα φορείο και τον μεταφέραμε στο ασθενοφόρο, πίσω από το τέρμα. Υπήρχαν άλλοι δύο στο έδαφος μέσα στο γήπεδο, αλλά ήταν νεκροί. Βάλαμε το νεαρό αγόρι στο όχημα και αποφάσισα πως δεν υπήρχε κάτι άλλο που μπορούσα να κάνω. Δεν ξέρω αν πήρα τη σωστή απόφαση, αν έπρεπε να μείνω μαζί του, αλλά πλέον ανέπνεε κανονικά».

Οι φωτογράφοι, ο Νταλγκλίς και το BBC 
Βρέθηκα στο σημείο, όπου οπαδοί της Νότιγχαμ Φόρεστ παρακολουθούσαν τα γεγονότα σε απόλυτη σιωπή. Είδα δύο φωτογράφους κοντά στην εστία και αυτό που σκέφτηκα αμέσως ήταν πως, μέσα σε αυτό το χαμό, δεν ήμουν σίγουρος για το τι θα γράψουν τα μέσα ενημέρωσης, όπως τότε στο Χέιζελ κατηγόρησαν τη Λίβερπουλ. Οι 10.000 οπαδοί της δεν έκαναν τίποτα κακό, ενώ το λάθος ήταν των ανθρώπων του σταδίου, της UEFA και της Βέλγικης αστυνομίας, που άφησαν 26 ανόητους να προκαλέσουν το χάος. Η Γιουβέντους είχε και αυτή τους ανόητούς της, αλλά αυτό ξεχάστηκε μετά από λίγο καιρό. Σκέφτηκα πως θα ρίξουν το φταίξιμο στους οπαδούς της Λίβερπουλ σήμερα και δεν θα το αφήσω να γίνει αυτό. Έτσι, πήγα στους φωτογράφους και τους είπα σε γενικές γραμμές να δουν όλα όσα γίνονται και να τα σημειώσουν. Επεσήμανα και μερικά πράγματα για τις εγκαταστάσεις και με ρώτησαν το επάγγελμά μου. Απάντησα πως είμαι γιατρός και προσπαθούσα να βοηθήσω τα παιδιά που ήταν σε άσχημη κατάσταση. Μόλις άκουσαν πως είμαι γιατρός και όχι απλά ένας γερασμένος οπαδός, κατάλαβαν πως ήμουν κάποιος άξιος να μιλούν, οπότε αμέσως σημείωσαν όσα τους είπα.
Μετά, αποφάσισα πως έπρεπε να μιλήσω με κάποιον από την ομάδα της Λίβερπουλ, έτσι ώστε να σιγουρευτώ πως δεν θα ρίξουν το φταίξιμο στους οπαδούς. Έτσι, κατευθύνθηκα προς τα αποδυτήρια. Ήταν μαζεμένη η αστυνομία και τους είπα πως είμαι γιατρός και θα ήθελα να μιλήσω με κάποιον από το σύλλογο. Κανένας δεν προσπάθησε να με αποφύγει, αφού όλοι ήταν σαστισμένοι.
Πήγα προς τους ποδοσφαιριστές και τυχαία ο Κένι Νταλγκλίς ήταν εκεί, με εμφανέστατη την έκφραση αγωνίας στο πρόσωπό του, καθώς, όπως έμαθα πιο μετά, ο γιός του βρισκόταν και αυτός μέσα στο πλήθος. Συστήθηκα και του είπα πάρα πολύ γρήγορα όσα είδα, τονίζοντάς του πως δεν θα έπρεπε να αφήσουν να κατηγορηθούν οι οπαδοί για όσα έγιναν, καθώς δεν ήταν δικό τους λάθος.
Μου είπε με λίγα λόγια πως δεν ήθελαν να αγωνιστούν σε αυτό το γήπεδο, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Δίπλα μου, βρισκόταν τυχαία ο Άλαν Γκριν, σχολιαστής ποδοσφαίρου για το BBC, και μου ζήτησε αν μπορούσα να μεταφέρω στο ράδιο όσα έζησα. Το επόμενο που θυμάμαι, είναι να βγαίνω στον «αέρα» και να καταγράφω όλα όσα έγιναν μπροστά στα μάτια μου, σχεδόν με μια ανάσα».
Είπα τα πάντα με λεπτομέρειες, κατηγορώντας τους ανθρώπους του σταδίου και την αστυνομία. Τόνισα πως το λάθος ήταν δικό τους και όχι των οπαδών.
Μόλις τελείωσε η ραδιοφωνική παρέμβαση, αμέσως επέστρεψα στη Leppings Lane.
Η επιστροφή από το χάος
Πήγα στην πύλη που χρησιμοποίησα για να μπω στον αγωνιστικό χώρο. Ανέβηκα στην ταράτσα και εκεί βρήκα τον αδερφό μου και τους δυο φίλους μας, οι οποίοι ήταν εκεί όσο εγώ ήμουν στο χορτάρι. Ήταν έκπληκτοι και δεν μπορούσαν να πιστέψουν όσα είχαν γίνει. Η σύζυγός μου ήταν σπίτι στην Γλασκώβη και ήταν πολύ ανήσυχη, αφού ήξερε πως ήμασταν στην ταράτσα. Ευτυχώς, κάποιοι φίλοι μου με άκουσαν στο ραδιόφωνο και αμέσως της τηλεφώνησαν να της πουν πως ήμουν καλά».
Μετά από αυτά, οι τέσσερις φίλοι, φύγανε από το Leppings Lane και πήγαν στο αυτοκίνητό τους για το δρόμο του γυρισμού στο Μέρσεσαϊντ.
«Ήμουν πίσω, σκεφτόμενος το τι έγινε και ακούγοντας ραδιόφωνο. Έπαιξαν την ομιλία και το ξέσπασμά μου 2 ή 3 φορές, αφήνοντάς με, με μια απόλυτη αίσθηση δυσπιστίας. Αυτό που οι φίλοι μου δεν μπορούσαν να πιστέψουν, ήταν το πόσο αποφασιστικός και σίγουρος ήμουν την ώρα που μιλούσα, καθώς φάνηκε πως ήμουν πολύ θυμωμένος. Το πιο σημαντικό πάντως ήταν, πως όλοι ήμασταν τρομαγμένοι από τον σταθερά αυξανόμενο αριθμό τον νεκρών.
Φτάσαμε στο Ρέινχιλ, όπου ζούσαν οι δικοί μου και αμέσως τηλεφώνησα στην γυναίκα μου. Ένιωθα πολύ έντονα φορτισμένος από όσα έγιναν και πολύ υποψιασμένος από το ενδιαφέρον των Μέσων.
Την επόμενη μέρα, Κυριακή, οδήγησα προς την Γλασκώβη και κατάλαβα πόσο απορροφημένος ήμουν, καθώς έφτασα μέσα σε τρεις ώρες, μια ώρα νωρίτερα από το κανονικό. Το μέτρησα. Ήμουν πίσω, πριν καν το καταλάβω.

«Τα σκάτωσαν»
Ο θυμός μου για τα Μέσα μεγάλωνε και η πιο σωστή τοποθέτηση όλης της εβδομάδας, ήταν του υπουργού εργασίας, Νιλ Κίνοκ, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στο χορτάρι του Άνφιλντ. Τα έριξε στην αστυνομία λέγοντας: «τα σκάτωσαν». Νομίζω πως αυτή η δήλωση τα εμπεριέχει όλα. Οι άνθρωποι του γηπέδου και η αστυνομία ήταν ανάξιοι.
Όσο έμεινα στο Μερσεϊσάιντ με την οικογένειά μου, έδωσα συνεντεύξεις στο ΙΤΝ, στο Granada και σε ένα αμερικανικό κανάλι, στο Άνφιλντ. Είχα την αίσθηση πως δεν θα μπορούσα να το λύσω αυτό μόνος μου. Εκείνη τη στιγμή, πέρασε από το μυαλό μου σα βίντεο τα γεγονότα εκείνου το απογεύματος και όλα όσα έκανα. Σκέφτηκα να πάω στο Σέφιλντ, να βρω το παιδί που βοήθησα στον αγωνιστικό χώρο και να δω τι απέγινε.

Το αγόρι που επέζησε

Μετά την τραγωδία, η αστυνομία των West Midlands, ξεκίνησε την μεγαλύτερη έρευνα στην ιστορία της Βρετανίας, ώστε να μάθει τι πραγματικά έγινε στο Χίλσμπορο και τον Μάρτιο του 1990, ζητήθηκε από τον γιατρό Φίλιπς, να δει το βίντεο με τα γεγονότα. Πήγε στο Knowsley Hall, έξω από το Λίβερπουλ, όπου αστυνομικοί, είχαν ειδικούς ερευνητές για την εξέταση των κασετών και ήλπιζαν πως θα μπορούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς έγινε με τους οπαδούς, την αποφράδα εκείνη μέρα.

«Παρακολουθούσα το βίντεο με έναν αστυνομικό και τυχαία με είδα στον αγωνιστικό χώρο να δίνω τις πρώτες βοήθειες σε κάποιον. Είπα πως ήταν ο πρώτος που προσπάθησα να βοηθήσω. Προς έκπληξή μου, ο υπεύθυνος εκεί, μου είπε πως είχαν το όνομά του και δεν πιστεύει πως είχε πεθάνει.
Μια εβδομάδα αργότερα, ένας αστυνομικός μου τηλεφώνησε και με είπε πως ήξερε ποιος ήταν. Είναι 18 ετών και το όνομά του είναι Γκάρι Κέρι. Επέζησε και η οικογένειά του ήθελε να με γνωρίσει.
Έτσι, κανονίσαμε να πάω στο Huyton και να γνωρίσω τον Γκάρι. Τυχαία, το σπίτι του ήταν περίπου μισό μίλι μακριά από το σχολείο που πήγαινα μικρός.
Γνωριστήκαμε και μπορώ να πω πως ήταν μια σημαντική στιγμή. Δυστυχώς, είχε κάποια προβλήματα. Όταν σταμάτησε η καρδιά του, υπέστη κάποιο εγκεφαλικό πρόβλημα και είναι ανίκανος να δουλέψει, παίρνοντας φάρμακα για όλη του τη ζωή. Αλλά μπορεί να περπατήσει, να μιλήσει και έχει πολύ έντονη την αίσθηση του χιούμορ. Φυσικά, παραμένει φανατικός οπαδός των «κόκκινων».
Η οικογένειά του ήταν πολύ χαρούμενη που έζησε. Δυο χρόνια μετά την τραγωδία, ήμουν καλεσμένος στα 21α γενέθλιά του και από τότε κρατούσαμε επαφή. Κάθε Χριστούγεννα, αυτός και η μητέρα του, η Άλις, μου στέλνουν ένα ημερολόγια της Λίβερπουλ και ένα δώρο για τον γιό μου».
Η τραγωδία του Χίλσμπορο!
96 νεκροί
14 από τους 96 έφτασαν μέχρι το νοσοκομείο
79 από τους 96 ήταν κάτω από 30 ετών
766 τραυματίες
300 περίπου από τους 766 τραυματίες πήγαν στο νοσοκομείο
6 μόλις, λεπτά παιχνιδιού παίχτηκαν
38 ήταν οι τραυματίες το 1981 και πάλι στο Χίλσμπορο, στον αγώνα του κυπέλλου μεταξύ Τότεναμ και Γούλβς
21.000 οπαδοί χωρούσαν στο γήπεδο
14.600 οπαδοί μπορούσαν να βρίσκονται στη Leppings Lane, αριθμός πολύ μικρότερος από αυτόν που βρισκόταν εντός και εκτός γηπέδου
15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, 5.000 περίπου οπαδοί προσπάθησαν να εισέλθουν χωρίς εισιτήριο μέσα στο γήπεδο
44 ασθενοφόρα έφτασαν στο γήπεδο, αλλά η αστυνομία επέτρεψε μόνο σε 1 να μπει
31 ημέρες κράτησε η δίκη, με τον δικαστή Τέιλορ
4 χρόνια κράτησε η ανακατασκευή του γηπέδου, μετά το τραγικό συμβάν
3 Αγγλικές ομάδες, η Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι, στην 20η επέτειο, φόρεσαν μαύρα περιβραχιόνια στα παιχνίδια τους στο Τσάμπιονς Λιγκ
2 ακόμα σύλλογοι, λίγες μέρες μετά το τραγικό συμβάν, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μίλαν, κράτησαν ενός λεπτού σιγή, ενώ οι οπαδοί των Ιταλών, τραγούδησαν το «You’ll Never Walk Alone»
3 αστυνομικοί κατηγορήθηκαν για μη καλή χρήση των καθηκόντων τους. Μόνο 2 από αυτούς συνελήφθηκαν.
2 λεπτά απόλυτη σιγή επικράτησε στην πόλη του Λίβερπουλ, 20 χρόνια μετά το τραγικό συμβάν.
2 παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ιτάνζ και ο Πλεσίς, στην επέτειο των 20 ετών, κατηγορήθηκαν για ασέβεια προς τους νεκρούς, καθώς γελούσαν και έκαναν αστεία την ώρα του μνημόσυνου.






Χωρίς δώρο Πάσχα τα ταξί χανουμακια....

Χωρίς δώρο Πάσχα τα ταξί χανουμακια.....

Να μην επιβαρύνει το κόμιστρο με δώρο Πάσχα, λόγω της οικονομικής κρίσης αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία ταξί και αγοραίων.
Χωρίς δώρο Πάσχα τα ταξί
Σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως: «Η Ομοσπονδία καθώς αντιλαμβάνεται την δύσκολη οικονομική συγκυρία
ζήτησε με έγγραφο της από τον ΥΜΕ την μη καταβολή δώρου για την περίοδο αυτή προσπαθώντας να συμβάλλει και ο κλάδος μας στον περιορισμό του βάρους που υφίσταται ο ελληνικός λαός από τα δυσμενή οικονομικά μέτρα».


O ALEX WEB RADIO/TV ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ....
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ..ΣΑΣ ΕΦΕΞΕ....ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ...ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ....ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ.....ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ 

Στη Super League παραπέμφθηκε από την ΕΠΟ ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Στη Super League παραπέμφθηκε από την ΕΠΟ ο Βαγγέλης Μαρινάκης


marinakis epoΣτην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League παρέπεμψε την εκδίκαση της υπόθεσης του Βαγγέλη Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός η αντίστοιχη της ΕΠΟ, μετά την αυτεπάγγελτη δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για όσα συνέβησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης».


Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση, η Ομοσπονδία είναι αναρμόδια να εκδικάσει την υπόθεση: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μετά την αυτεπάγγελτη δίωξη που είχε ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας (αγώνας ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός), με την υπ’ αριθμόν 178/14-4-2011 απόφασή της: Κηρύσσει εαυτήν αναρμόδια προς εκδίκαση της υπό κρίση, με εγκαλούμενους τους Ευάγγελο Μαρινάκη πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ και την ΠΑΕ αυτή, υπόθεση. Παραπέμπει την εν λόγω υπόθεση στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League».

Διέψευσε τα περί εμπλοκής του στην ΠΑΕ ΑΕΚ ο Γιώργος Δαλακούρας (ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ...)

Διέψευσε τα περί εμπλοκής του στην ΠΑΕ ΑΕΚ ο Γιώργος Δαλακούρας (ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ...)


dalakouras diapseush aek diloseisΣε διάψευση των δημοσιευμάτων που ενέπλεξαν το όνομά του με την ΠΑΕ ΑΕΚ προχώρησε ο Γιώργος Δαλακούρας με δηλώσεις του στον «Sentra 103,3». Ο 73χρονος εφοπλιστής χαρακτήρισε φήμες που στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν και σενάρια φαντασίας όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και τον θέλουν να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Ένωσης.


«Η φημολογία ότι ασχολούμαι και ενδιαφέρομαι να πάρω την ΑΕΚ είναι πολύ δυσάρεστη. Αποπροσανατολίζει ανθρώπους που θέλουν πραγματικά να ασχοληθούν με την ΑΕΚ. Εγώ και η οικογένειά μου, δεν έχουμε τέτοιο πρόγραμμα και τέτοια προοπτική. Και επίσης αποπροσανατολίζει τους οπαδούς που περιμένουν, όπως κι εγώ άλλωστε, με αγωνία να τακτοποιηθεί το θέμα»,ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ για τις σχέσεις του με τον Πέτρο Παππά, σημείωσε: «Τον ξέρω χρόνια, αλλά έχω να του μιλήσω πολύ καιρό. Κάποια τον συνάντησα σε μία εκδήλωση, μιλήσαμε και αυτό ήταν όλο».

Αποθέωση στις... Κυπελλούχες!

Αποθέωση στις... Κυπελλούχες!

15/04/2011


Τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού έφτασαν στην Σάμο το πρωί της Παρασκευής και γνώρισαν την αποθέωση από τους φίλους του Θρύλου.
Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη σηκώνει το Κύπελλο το Σάββατο (15:00) με αντίπαλο την ΑΕΚ και οι ερυθρόλευκοι οπαδοί θέλησαν να εμψυχώσουν τις κοπέλες και να τις δείξουν ότι υπάρχει στήριξη, έστω και αν "πλήγωσαν" τον κόσμο με τον τρόπο που χάθηκε το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό μέσα στο κλειστό του Ρέντη.
Περίπου 20 ένθερμοι γαύροι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και με καπνογόνα υποδέχτηκαν τον Θρύλο, ενώ ακουγόταν ο ύμνος του συλλόγου από ένα αυτοκίνητο. Η Εύα Χαντάβα ήταν η... τυχερή και έλαβε μια ανθοδέσμη, ενώ οι φίλοι του Ολυμπιακού ακολούθησαν και το πούλμαν, φωνάζοντας συνθήματα και κορνάροντας συνέχεια.
www.thrylos.gr

Εντυπωσιάζει ο Φακίνος


Εντυπωσιάζει ο Φακίνος

12 Απριλίου, 2011 
ΦΑΚΙΝΟΣΠολυτιμότερος παίκτης στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Έμπσφλιτ Γιουνάιτεντ με τη Στέινς Τάουν αναδείχθηκε ο Γιαννούλης Φακίνος.
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει εγκλιματισθεί άμεσα στον σύλλογο της Κόνφερενς συμβάλλοντας τα μέγιστα στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο.
 ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΥΝΕΠΩΝΥΜΕ...ΔΕΙΞΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ...ΤΟ ΦΑΚΙΝΕΙΚΟ  !!!!

Στις 19 του μήνα τα play-off

Στις 19 του μήνα τα play-off

14 Απριλίου, 2011
ΠΟΛΟΟι 4 ομάδες που θα συμμετάσχουν στα ημιτελικά των play-off της Α1 πόλο των γυναικών έμαθαν σήμερα το πρόγραμμα των αγώνων που ξεκινούν στις 19 του μήνα (Μεγάλη Τρίτη).
Οι γυναίκες του Θρύλου κοντράρονται με την ομάδα του Εθνικού, στο τοπικό ντέρμπι του Πειραιά για μια θέση στον τελικό.
Απαιτούνται δυο νίκες για να περάσει μια ομάδα στους τελικούς.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα:
1η αγωνιστική
Μ. ΤΡΙΤΗ 19/4
Βουλιαγμένης 19:00 Βουλιαγμένη-Ηρακλής
Πειραιά 19:00 Ολυμπιακός-Εθνικός
2η Αγωνιστική
ΤΕΤΑΡΤΗ 27/4
Βουλιαγμένης 14:00 Ηρακλής-Βουλιαγμένη
Πειραιά 19:00 Εθνικός-Ολυμπιακός
3η Αγωνιστική (αν χρειαστεί)
ΔΕΥΤΕΡΑ 2/5
Βουλιαγμένης 19:00 Βουλιαγμένη-Ηρακλής
Πειραιά 19:00 Ολυμπιακός-Εθνικός 

www.olympiacos24.gr

Πράσινο φως για τα χρήματα

Πράσινο φως για τα χρήματα

14/04/2011

Άναψε…από το ΔΣ του ερασιτέχνη Ολυμπιακού το πράσινο φως για την πληρωμή και της δεύτερης δόσης στους αθλητές του συλλόγου. Τα χρήματα είναι στα ταμεία του Ολυμπιακού και από την Παρασκευή έως και την Μεγάλη Δευτέρα θα μοιραστεί στους αθλητές η δεύτερη δόση από το 10% των συμβολαίων τους για την περίοδο 2010-11.
www.thrylos.gr

Καμία ανησυχία για Ντεσπέιν


Καμία ανησυχία για Ντεσπέιν

14 Απριλίου, 2011
ΝΤΕΣΠΕΙΝΑπό χθές το βράδυ και μετά την ανακοίνωση της Πιατσέντζα περί συμφωνίας με τον Ρολάντο Ντεσπέιν, υπήρξε προς τον ιταλικό Τύπο απάντηση από την πλευρά του αθλητή μέσω του μάνατζέρ του, η  οποία επιθυμεί να δημοσιευτεί και στα Ελληνικά ΜΜΕ.  Αυτό  το οποίο αναφέρει  η πλευρά του παίκτη και θα δείτε και σε ιταλικό site είναι ότι:
«Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Πιατσένζα αναφορικά με την υποτιθέμενη συμβατική συμφωνία μας για τις αγωνιστικές περιόδους 2010/11, 2011/12, 2012/13 σας ενημερώνουμε ότι ο αθλητής αντικρούει τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς κάτι το οποίο αποδεικνύεται από το γεγονός ότι αγωνίζεται στο δυναμικό του ΟΣΦΠ, το οποίο σωματείο έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση του Διεθνούς Πιστοποιητικού. Ο Ντεσπέιν έχει ήδη υποβάλλει υπομνήματα και εκθέσεις στην FIVB τονίζοντας τις ανωμαλίες των ισχυρισμών τους και διατηρεί το δικαίωμα να προστατεύσει τα δικαιώματα του και να προστατεύσει τον επαγγελματισμό του και την εικόνα του σαν αθλητής»
Ο επίσημος Ολυμπιακός πάντως δεν ανησυχεί για το ζήτημα Ντεσπέιν…
www.olympiacos24.gr

Αναζητεί Ελληνική ενίσχυση


Αναζητεί Ελληνική ενίσχυση

14 Απριλίου, 2011 
ΚΟΥΦΟΣΗ απώλεια του Ράσο Νεστέροβιτς είναι πολύ σημαντική κι έρχεται να προστεθεί στα δεδομένα κενά που υπάρχουν. Άλλωστε και πριν τραυματισθεί ο Σλοβένος σέντερ, η ομάδα κινήθηκε για την απόκτηση του Γιώργου Πρίντεζη, για τον οποίο δεν έχει αποσύρει το ενδιαφέρον της.
Παράλληλα, όμως, ψάχνει την αγορά για να βρει έναν Έλληνα που θα μπορεί να την ενισχύσει στα πλέι-οφ της Α1 και στον τελικό Κυπέλλου στις 15 Μάιου. Δεν χρειάζεται να είναι 100% δικός μας, αφού για παράδειγμα ο Αλεξέι Ζεβροσένκο που έχει την υπηκοότητα, θα έκανε μια χαρά δουλειά. Τον ξέρει, άλλωστε, ο Ίβκοβιτς τόσο από τη πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό, όσο και από τη συνεργασία τους στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Μια ακόμα καλύτερη περίπτωση θα ήταν ο Δημήτρης Μαυροειδής, αλλά η Μπιλμπάο δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει. Το ίδιο ισχύει και για τον Κώστα Κουφό, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το 2012, με τους Ντένβερ Νάγκετς.
Όπως γίνεται αντιληπτό, οι επιλογές δεν είναι πολλές και η καλύτερη παραμένει ο Πρίντεζης. Θυμίζουμε πως δεν υπάρχει δυνατότητα προσθήκης από την κοινοτική αγορά, καθώς ήδη η ομάδα έχει εξαντλήσει τις αλλαγές, ενώ έχει κι έναν ξένο που ως το τέλος της σεζόν θα βρίσκεται σε ρόλο θεατή. Τον Ματ Νίλσεν.
www.olympiacos24.gr

Η "πρασινο-γκρί" τριάδα του ντέρμπι

Η "πρασινο-γκρί" τριάδα του ντέρμπι

Τανατζή, Χριστοδούλου και Γκόντα επιφύλασσε η κληρωτίδα της ΚΕΔ για το ντέρμπι του Σαββάτου. Οι δύο πρώτοι ήταν παρόντες στην περσινή "σφαγή" του τρίτου τελικού των πλέι οφ στο ΟΑΚΑ.
Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ράσο Νεστέροβιτς, οποίος έβγαλε τον ώμο του, αλλά στο αντίπαλο στρατόπεδο έχουν χαράς Ευαγγέλια αφού Χριστοδούλου, Γκόντας και Τανατζής κληρώθηκαν από την ΚΕΔ να διευθύνουν το, καθοριστικό για την πρωτιά στην Α1, σαββατιάτικο ντέρμπι.
Το "αίμα" του Ολυμπιακού ρέει ακόμα από τα σφυρίγματα των δύο συγκεκριμένων διαιτητών στον περσινό τρίτο τελικό των πλέι οφ. Χριστοδούλου και Τανατζής ήταν οι δύο από τους τρεις διαιτητές στον περσινό τρίτο τελικό των πλέι οφ, όπου ο Ολυμπιακός σφαγιάστηκε χωρίς καμία ντροπή.

Ο τρίτος της παρέας, Γκόντας, είναι γνωστός και μη εξαιρεταίος, αφού στον προπέρσινο πρώτο τελικό των πλέι οφ στο ΣΕΦ δεν είχε σφυρίξει το καθαρό φάουλ στο λέι απ του Θοδωρή Παπαλουκά στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ευχές της Καβάλας για Νεστέροβιτς

Ευχές της Καβάλας για Νεστέροβιτς

Η ΚΑΕ Καβάλα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση στον Ράσο Νεστέροβιτς. Ο Σλοβένος σέντερ του Ολυμπιακού υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης στον αγώνα της Τετάρτης (14/4) μεταξύ των δύο ομάδων στην Καλαμίτσα (63-92).
Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η διοίκηση της ΚΑΕ Καβάλας, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας εκφράζει τις ευχές της για γρήγορη ανάρρωση, στον Ράσο Νεστέροβιτς.
Ο Σλοβένος σέντερ του Ολυμπιακού υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης στον αγώνα της Τετάρτης (14/4) μεταξύ των δύο ομάδων στην Καλαμίτσα, που έληξε με νικητή τον Ολυμπιακό με σκορ 63-92. Ο 35χρονος άσος του Θρύλου (ο οποίος ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του αφού γλίτωσε το κάταγμα) θα κάνει αγώνα δρόμου μήπως και προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου. Σίγουρα όμως θα είναι απών από το ντέρμπι του Σαββάτου (16/4, 21:45) απέναντι στο "τριφύλλι", στο ΣΕΦ για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Καβάλας:

"Η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας σ' αυτή την άτυχη και δύσκολη στιγμή του τραυματισμού του στο παιχνίδι με την ομάδα μας, εύχεται στον Ράντοσλαβ Νεστέροβιτς καλή και γρήγορη ανάρρωση, μιας και η παρουσία τέτοιων καλαθοσφαιριστών κοσμεί το πρωτάθλημα της Α1"
www.redplanet.gr

Ζαχαριάδης στη φιέστα

Ζαχαριάδης στη φιέστα

Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης ορίστηκε ως "άρχοντας του αγώνα" στη φιέστα με τη Λάρισα, την Κυριακή (17/4, 19:00) στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης"
Η ΚΕΔ όρισε τον διαιτητή Πραξιτέλη Ζαχαριάδη του συνδέσμου Μακεδονίας να διευθύνει την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Λάρισα στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της Superleague.
Επιπλέον, οι βοηθοί του θα είναι οι Βασιλειάδης, επίσης Μακεδονίας και η Κουρουμπίλια από τον σύνδεσμο Καρδίτσας. Δ' διαιτητής του αγώνα είναι ο Βοσκάκης από το Ρέθυμνο.

Το διαιτητικό τρίο αναμένεται να έχει εύκολο έργο δεδομένου ότι ο αγώνας θα είναι μια γιορτή και άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος, αφού οι "ερυθρόλευκοι" είναι εδώ και καιρό πρωταθλητές ενώ η Λάρισα έχει υποβιβαστεί και θα αγωνίζεται στη Football League την νέα χρονιά.
www.redplanet.gr

Ήρθε από τη Γαλλία και έγραψε ιστορία με τον Ολυμπιακό (video)

Ήρθε από τη Γαλλία και έγραψε ιστορία με τον Ολυμπιακό (video)

Στις 15 Απριλίου του 1974 ο Ολυμπιακός διανύοντας μία από τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας του  στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής νικά την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη με 4-0. Ο Δεληκάρης ανοίγει το σκορ στο 48΄ και ο Σταυρόπουλος κάνει το 2-0 μετά από ασίστ του Τριαντάφυλλου, ο οποίος στην συνέχεια θα πετύχει άλλα δύο τέρματα  (75’ και 78’) και θα εξελιχθεί σε μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης. Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου οι Πειραιώτες θα πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα κάνοντας ρεκόρ αφού σημείωσαν 102  τέρματα  και δέχθηκαν 14. Ο απολογισμός τους  ήταν 26 νίκες, 7 ισοπαλίες και μία ήττα στην Τούμπα.     
Ο Υβ Τριαντάφυλλος γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου του 1948, έξω από το Λιόν της Γαλλίας. Ο πατέρας του ήταν Έλληνας και η μητέρα του Γαλλίδα. Στον Ολυμπιακό πήγε το 1971, αγωνίστηκε για 3 χρόνια και σε συνολικά 80 ματς σημείωσε 58 γκολ.  Τη σεζόν  1971-1972 σε 28 ματς πέτυχε 19 γκολ, την επόμενη χρονιά  1972-1973 σε 30 ματς 16 γκολ,  ενώ την τελευταία  χρονιά 1973-1974 σε 32 παιχνίδια έβαλε 23 γκολ. Πήρε το νταμπλ το 1973 και το πρωτάθλημα το 1974, ενώ χρίστηκε και μία φορά διεθνής με τη Γαλλία. 

Γιατί είπε "όχι" στην Μπιλμπάο

Γιατί είπε "όχι" στην Μπιλμπάο

Τους λόγους που έκαναν τον Ερνέστο Βαλβέρδε να προτιμήσει τον Ολυμπιακό από την Αθλέτικ Μπιλμπάο παρουσιάζουν τα ισπανικά ΜΜΕ.
Όπως αναφέρει η "elcorreo.com" ο Βάσκος τεχνικός του Θρύλου διάλεξε να συνεχίσει το έργο του στην ομάδα του Πειραιά για τρεις λόγους.
Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται πως οι άνθρωποι της Μπιλμπάο έχουν απογοητευτεί από την άρνηση του Βαλβέρδε να αναλάβει νέος προπονητής.  

Η πρόκληση της συμμετοχής στο Champions League της νέας περιόδου ήταν ο πρώτος λόγος για να προτιμήσει τον Θρύλο, ο οποίος του δίνει την δυνατότητα να μετρήσει τις δυνάμεις σε υψηλό επίπεδο.

Ο δεύτερος έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα εισπράξει κοντά στα 2 εκ. ευρώ τον χρόνο (σ.σ: 1.800.000 ευρώ).

Τέλος, το δέσιμο του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον κόσμο του Ολυμπιακού ήταν μία από τις αιτίες που τον έπεισαν να πορευτεί με τον Θρύλο και τη νέα περίοδο, σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς.
www.redplanet.gr

Μιλάει ο Ντουντού


Μιλάει ο Ντουντού 

14 Απριλίου, 2011 

NTOYNTOYΑύριο το μεσημέρι στις 13:00 θα δώσει συνέντευξη Τύπου ο Ντουντού.
Ο Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα για να στείλει τα πράγματά του στην Βραζιλία, θα αποχαιρετήσει μέσω της συνέντευξης Τύπου τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και θα μιλήσει για την μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μινέιρο.

www.olympiacos24.gr

Γενικός αρχηγός ο Ντάρκο!

Γενικός αρχηγός ο Ντάρκο!

14/04/2011

Το πόστο του γενικού αρχηγού αναλαμβάνει πλέον ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο «Νταρκογκόλ» θα πάρει την θέση του τάσου Μητρόπουλου και θα έχει φυσικά στενή συνεργασία τόσο με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και με την διοίκηση της ομάδας.

Η επιλογή του Κοβάσεβιτς έγινε, γιατί ξέρει καλύτερα από τον καθένα τα αποδυτήρια της ομάδας, έχει νοοτροπία νικητή και ως εκ τούτου, πήρε το πόστο του γενικού αρχηγού και θα κάθεται στο πάγκο της ομάδας. Φυσικά και δεν θα είναι πλέον σκάουτερ και υπεύθυνος των ακαδημιών, αφού για τον λόγο αυτό έρχεται ο Μαθία…
www.thrylos.gr

Και ο Χαβίτο στην φιέστα


Και ο Χαβίτο στην φιέστα

14 Απριλίου, 2011 
ΧΑΒΙΤΟΌπως έγινε γνωστό, στη φιέστα θα δώσει το παρών και το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού.
Ο λόγος για τον Χαβίτο, ο οποίος θα βρεθεί στο Καραϊσκάκη την Κυριακή για να δει από κοντά την απονομή του τροπαίου.

www.olympiacos24.gr

Aνακουφισμένος ο Χαβίτο με την ανανέωση Βαλβέρδε


Aνακουφισμένος ο Χαβίτο με την ανανέωση Βαλβέρδε

15 Απριλίου, 2011 
ΧΑΒΙΤΟΣυνέντευξη στην αθλητική εφημερίδα «Goal» παραχώρησε ο Ισπανός άσος, Χαβίτο, που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.
«Πληροφορήθηκα χθες πως τελικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα είναι στην ομάδα και τον επόμενο χρόνο και πραγματικά ένιωσα ανακούφιση. Αν έφευγε, θα ήταν πολύ άσχημο για μένα γιατί η μεταγραφή μου έγινε κατόπιν δικής του εισήγησης. Πρόκειται για έναν Ισπανό τεχνικό και η παρουσία του στην ομάδα θέλω να πιστεύω πως θα κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή μου».

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους απο τους πρωταθλητές *VIDEO*


Δηλώσεις στους δημοσιογράφους απο τους πρωταθλητές *VIDEO*

15 Απριλίου, 2011
774127Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των παικτών του Ολυμπιακού απο  τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, στα πλαίσια του «Media Day»!..  Μια μέρα, αφιερωμένη στον Τύπο.

www.olympiacos24.gr

"Τώρα γιορτάζουμε" (video)



"Τώρα γιορτάζουμε" (video)
 14/4/2011
Το πρώτο και βασικό βήμα για την δημιουργία του Ευρωπαίου Ολυμπιακού μόλις έγινε. Η παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της ομάδας μόνο ως θετική εξέλιξη μπορεί να χαρακτηριστεί. Όχι γιατί είναι ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο. Ολοι άλλωστε έχουν τα ελαττώματά τους. Αλλά γιατί πρέπει κάποια στιγμή ο Ολυμπιακός να έχει προπονητή με προοπτική και όχι κάθε σεζόν να αλλάζει κόουτς. Ειδικά τώρα, που είναι η πρώτη χρονιά του Μαρινάκη και η ομάδα αρχίζει να χτίζεται από τα θεμέλια, στο θέμα του προπονητή είναι αναγκαία η σταθερότητα.

Κάθε αλλαγή στον πάγκο θα έφερνε αναστάτωση, αν και ακόμα έχουμε Απρίλη. Ο Βαλβέρδε την ξέρει την ομάδα, ξέρει τους παίκτες και μπορεί να την οδηγήσει εκ του ασφαλούς και τη νέα χρονιά. Για κάποιους που λένε ότι και του χρόνου αυτή την περίοδο θα έχουμε τα ίδια, δεν μπορώ να τους απαντήσω. Δεν είμαι Πυθία. Δεν ξέρω αν θα μείνει για έναν χρόνο ή για δέκα! Αυτό που ξέρω είναι ότι και του χρόνου, τέτοια εποχή, ο Ολυμπιακός θα πανηγυρίζει το 39ο!!!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού με δηλώσεις του πριν από την συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη έδωσε το σύνθημα για τον εορτασμό του τίτλου.

www.rednews.gr

«Ήθελε να μείνει»

«Ήθελε να μείνει»

15/04/2011
«Ήθελε να μείνει» 
Η επιθυμία του Ερνέστο Βαλβέρδε να παραμείνει στον Ολυμπιακό ήταν αυτή που έπαιξε το σημαντικότερο ρόλο στην απόφασή του, τόνισε ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ στη Sportday. Ο μάνατζερ του Ισπανού τεχνικού επεσήμανε παράλληλα ότι η συμμετοχή των «ερυθρόλευκων» στο Champions League, αλλά και η αγάπη του κόσμου ήταν δύο παράγοντες που μέτρησαν θετικά. «Πόρτα» σε Μπιλμπάο. Σε Γαλλία, Ισπανία και Αργεντινή πέφτει το βάρος των μεταγραφών.