ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Τα ερυθρόλευκα Χριστούγεννα

Τα ερυθρόλευκα Χριστούγεννα

 

Χριστούγεννα και οι ομάδες δεν έχουν υποχρεώσεις, δεδομένης και της διακοπής του πρωταθλήματος… Οι παίκτες βρίσκουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από το βαρύ πρόγραμμα της καθημερινότητας και να χαλαρώσουν. Τα πράγματα δε θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά και στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Ολυμπιακό, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες του οποίου βρίσκονται ήδη… μακριά. Που; Δείτε

Πρότεινε Άβντιτς ο Κοβάσεβιτς

Πρότεινε Άβντιτς ο Κοβάσεβιτς



Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "ΓΑΥΡΟΣ" ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει προτείνει στον Ολυμπιακό την απόκτηση του Ντένι Άβντιτς, για την θέση του επιθετικού από τη στιγμή που ο Μήτρογλου θα δοθεί δανεικός, ενώ υπάρχουν σκέψεις να συμβεί το ίδιο και με τον Κριστιάν Νέμεθ.

Ο 22χρονος επιθετικός της Έλφσμποργκ Σουηδίας είναι γεννημένος στη Βοσνία και στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε πριν από περίπου έναν μήνα, ήταν δεύτερος σκόρερ με 19 τέρματα.

Έδωσε το "οκ" για Χαβίτο ο Βαλβέρδε

Έδωσε το "οκ" για Χαβίτο ο Βαλβέρδε

  Δημοσιεύθηκε: 24/12/2010

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες έχει πάρει... μπροστά, όχι μόνο για τον προσεχή Ιανουάριο, αλλά και για το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα οι "ερυθρόλευκοι" ενδιαφέρονται για τον ακραίο μέσο του Άρη, Χαβίτο, ο οποίος το προσεχές καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Μάλιστα για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας από την Θεσσαλονίκη, έχει καλή άποψη και ο προπονητής του Θρύλου Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος φέρεται να έχει δώσει το "οκ" για την απόκτηση του Χαβίτο.

Από την πλευρά τους οι "κιτρινόμαυροι" έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον προς τους Πειραιώτες για την απόκτηση υπό την μορφή δανεισμού του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος όλα δείχνουν ότι δεν θα μείνει στην ομάδα προκειμένου να πάει σε σύλλογο που θα έχει χρόνο συμμετοχής και θα μπορεί να βελτιωθεί κιόλας.

Τρελός… πασέρ!



Τρελός… πασέρ!
Σταύρος Κουράκος 25/12/2010
Ο ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΣΕΣ…Πραγματικός ηγέτης του Θρύλου, μαέστρος με το ραβδί στο χέρι. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα οργανώνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού έχοντας στο ενεργητικό του 159 πάσες σε 12 παιχνίδι που έχει αγωνιστεί! Ένας αριθμός απίστευτα μεγάλος. Στην σχετική κατηγορία τον ακολουθεί ο Ριέρα με 114 πάσες σε 13 όμως παιχνίδια πρωταθλήματος. Τρίτος είναι ο Ντουντού με 108. Πάντως ο Ιμπαγάσα στο σχετικό index (κάτι σαν το tendex στο μπάσκετ) που τηρεί η εταιρία στατιστικών του Γαλάνη είναι δεύτερος σε όλο το πρωτάθλημα με βαθμό 0,249!

Οδεύει προς πλατεία…


Οδεύει προς πλατεία…
25/12/2010
Οσο περνάνε οι μέρες και δεν έρχεται κάποια καλή πρόταση για τον Κώστα Μήτρογλου ολοένα και ο Ελληνας επιθετικός πλησιάζει προς την πλατεία της Νέας Σμύρνης. Ο Τάκης Λεμονής θέλει να έχει στο δυναμικό του τον Μήτρογλου, ο Ολυμπιακός δεν δείχνει αρνητικός στο να δανείσει τον «γερμανό» και πλέον φαίνεται ότι μένει το «ΟΚ» του παίκτη για τον δανεισμό του για το επόμενο εξάμηνο. Εκτός και αν προκύψει κάτι άλλο, απρόοπτο…

Κορυφαίος… σουτέρ!


Κορυφαίος… σουτέρ!
 
Σταύρος Κουράκος 25/12/2010 08:41:35
Η χρονιά που φεύγει ανήκει δικαιωματικά στον Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός εκτός του ότι είναι πρώτος σκόρερ των ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα Ελλάδας με 8 γκολ είναι πρώτος και στα σουτ. Εχει επιχειρήσει 47 φορές να βρει τον στόχο με ποσοστό επιτυχίας 1/6! Κορυφαίος σουτέρ δηλαδή για την κατηγορία του!!! Στην σχετική κατηγορία, αυτή με τα περισσότερα σουτ, τον ακολουθεί ο Ριέρα με 33 και με 32 ο Φουστέρ.

Βελτιωμένη έκδοση... Ζεβλάκοφ


Βελτιωμένη έκδοση... Ζεβλάκοφ
 
 ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ 25/12/2010 08:50:01
ΛΙΡΑ... ΕΚΑΤΟ Ο ΜΟΝΤΕΣΤΟ
 Όταν το περασμένο Καλοκαίρι ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ άφηνε τον Ολυμπιακό και πήγαινε στην Τουρκία, αρκετοί ήταν αυτοί που θεωρούσαν λάθος των ερυθρόλευκων τη μη ανανέωση της συνεργασίας με τον Πολωνό. Ίσως και δικαιολογημένα, καθώς έπαιζε σε όλες τις θέσεις της άμυνας και το κυριότερο δεν δημιουργούσε ποτέ πρόβλημα.

"Θέλω πρωτάθλημα και κύπελλο"



Ο Ερνέστο Βαλβέρδε λίγο πριν αναχωρήσει για τις διακοπές των Χριστουγέννων δεν παρέλειψε να τονίσει το πόσο πολύ ικανοποιημένος έχει μείνει με την μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο:

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος τόσο με την πρόκριση στο Κύπελλο όσο και με την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, όμως και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε και την επόμενη χρονιά.

Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσουμε με νίκες και τη νέα χρονιά, πρέπει να πάρουμε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Θέλω ο κόσμος μας να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα μας να μας στηρίζουν όπως έκαναν σε όλα τα ματς του πρώτου γύρου που μας βοήθησαν πάρα πολύ".

Στο... στόχαστρο ο Σκιέλμπρεντ

Στο... στόχαστρο ο Σκιέλμπρεντ


Όσο περνούν οι ημέρες τόσο περισσότερα ονόματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, οι οποίοι αποτελούν μεταγραφικούς... στόχους του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του ρόστερ τον Ιανουάριο.

Έτσι σύμφωνα με την εφημερίδα "ΓΑΥΡΟΣ" ο Θρύλος ενδιαφέρεται για την περίπτωση του 23χρονου διεθνή μέσου της Ρόζενμποργκ, Σκιέλμπρεντ.

Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής των Νορβηγών έχει και... παρελθόν με τον Ολυμπιακό αφού έχει παίξει στο Καραϊσκάκη κόντρα στους ερυθρόλευκους" και είχε σκοράρει στο νικηφόρο 3-1 της ομάδας του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

"Παρακολουθείται, αλλά δεν επείγει"

"Παρακολουθείται, αλλά δεν επείγει"

Ευχάριστα είναι τα νέα που φτάνουν από την Αγγλία, καθώς ο έγκυρος ρεπόρτερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Στιούαρτ Μάθισον, ναι μεν επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των "κόκκινων διαβόλων" για τον Βασίλη Τοροσίδη, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η απόκτηση του δεν αποτελεί προτεραιότητα. 
Ο Στιούαρτ Μάθισον μίλησε στην εφημερίδα "Goal" για τα μεταγραφικά πλάνα της Μάντσεστερ, τονίζοντας πως αυτό που επείγει για το συγκρότημα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι η εύρεση παικτών που θα αντικαταστήσουν τους Ράιαν Γκιγκς και Πολ Σκόουλς.
"Μια πηγή που έχω στην Αθήνα με πληροφόρησε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στείλει άνθρωπο να παρακολουθήσει τον Τοροσίδη. Δεν ήρθε ο Μάρτιν Φέργκιουσον, ο αδερφός του σερ Αλεξ που παρακολουθεί παίκτες σε όλον τον κόσμο, αλλά κάποιος άλλος.

"Ενδιαφέρεται για Σούμπασιτς ο Ολυμπιακός" (VIDEO)

"Ενδιαφέρεται για Σούμπασιτς ο Ολυμπιακός"

Σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του Μουχάμεντ Σούμπασιτς, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 22χρονο Βόσνιο αμυντικό.
Μπορεί για πολλούς να καταντάει κουραστικό, αλλά είναι η "καθημερινότητα" των μετεγγραφών... Ονοματολογία, σενάρια, δηλώσεις επί δηλώσεων, παίκτες που έρχονται τη μια στην επιφάνεια σύμφωνα με... αποκλειστικότητα του εκάστοτε Μέσου και "εξαφανίζονται" ως δια μαγείας την αμέσως επόμενη ημέρα, παίκτες που όντως καταλήγουν εκεί που έλεγε από την αρχή το ρεπορτάζ. Διαλέξτε και πάρτε, για όλα έχει ο μπαξές...
Μέσα στα πολλά ονόματα που γράφονται τις τελευταίες ημέρες για τον Ολυμπιακό, είναι και αυτό του διεθνούς Βόσνιου αμυντικού της Σεράγεβο, Μουχάμεντ Σούμπασιτς. Ο εκπρόσωπος του 22χρονου άσου, Γιαν Ντρέιερ, μίλησε στην Evening Times και ενέπλεξε τους Πειραιώτες: "Υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Ολυμπιακό για τον παίκτη. Ο Μουχάμεντ θα φύγει σίγουρα τον χειμώνα και υπάρχει ενδιαφέρον ακόμα από τους Ρέιντζερς και την Άστον Βίλα".
Το κατά πόσο αληθεύει αυτό το σενάριο, το γνωρίζει καλύτερα ο ίδιος και φυσικά ο Ολυμπιακός, ο οποίος φέρεται να είναι ο ενδιαφερόμενος. Βέβαια, το θέμα είναι αν και κατά πόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε ψάχνει για αμυντικό και δη νεαρό, όταν στην ίδια ηλικία υπάρχει ο Τάσος Παπάζογλου, ο οποίος σε έξι μήνες θα κατηφορίσει στο λιμάνι, μιας και εκπνέει ο δανεισμός του στον Πανσερραϊκό.

Πιθανότατα είναι παιχνίδι του μάνατζερ του Σούμπασιτς και απλά θα πρέπει να περιμένουμε τις προσεχείς ημέρες για το αν έχει υπάρχει έστω... ψήγμα αλήθειας. Πάντως, η λογική λέει ότι το σενάριο είναι απλά σενάριο και τίποτα παραπάνω. Επιπλέον, για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν, έχει παίξει 40 φορές με την φανέλα της Σεράγεβο (ένα γκολ), ενώ είναι και δυο φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Βοσνίας (ένα γκολ).

Δένει τον Πάρντο στο λιμάνι

Δένει τον Πάρντο στο λιμάνι

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ραπίντ Βουκουρεσίου σε ρουμάνικα ΜΜΕ, ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για να αγοράσει τον Πάρντο, αρκεί να είναι μέσα στα χρονικά όρια που υπάρχουν.
Για πολλά έχει να υπερηφανεύεται η σημερινή διοίκηση του Ολυμπιακού, αλλά μια από τις πιο εύστοχες καλοκαιρινές της επιλογές ήταν η παραμονή του Ούρκο Πάρντο με τη μορφή δανεισμού για δεύτερη χρονιά, έστω και αν την πρώτη του σεζόν δεν είχε δώσει "πάτημα" για διθυράμβους και χαρές.
Όμως, αφού πρώτα η διοίκηση Κόκκαλη είχε στο πλάνο της την παραμονή του Βελγοϊσπανού τερματοφύλακα, αυτό βρήκε συνέχεια από τον Ευάγγελο Μαρινάκη. Έτσι, λοιπόν, ο Πάρντο έμεινε στο λιμάνι και φέτος έχει πάρει φανέλα βασικού, πραγματοποιώντας πολύ θετικές εμφανίσεις.

Στους κορυφαίους ο Ρόμενταλ

Στους κορυφαίους ο Ρόμενταλ

Σύμφωνα με την δανέζικη εφημερίδα "Ekstra Bladet", ο Ρόμενταλ είναι ο 14ος καλύτερος αθλητής της χώρας για το 2010. Αναμφίβολα, το εξαιρετικό Μουντιάλ του έπαιξε σπουδαίο ρόλο.
Μπορεί να μην κάνει "παπάδες" την φετινή περίοδο, αλλά αυτό δεν τον μειώνει ποδοσφαιρικά και φυσικά στην πατρίδα του έχει εξέχουσα θέση. Άλλωστε, με τις μνήμες να είναι νωπές ακόμα από το πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, λογικό ήταν να βρίσκεται στην πρώτη 20άδα των κορυφαίων αθλητών της χώρας για το 2010 επί συνόλου 50 που θα ψηφιστούν.
Ο λόγος για τον Δανό δεξιό εξτρέμ του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας, Ντένις Ρόμενταλ, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα "Ekstra Bladet" καταλαμβάνει την 14η θέση και βρίσκεται στην δεύτερη δεκάδα των κορυφαίων αθλητών της. Θα ακολουθήσουν άλλοι 30, αφού πρόκειται για τους 50 καλύτερους, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο ερυθρόλευκος άσος, ο οποίος το καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον Άγιαξ.

Αποκάλυψη! Οι απόρρητοι διάλογοι στην ΕΠΟ της υπόθεσης Δαλούκα!

Αποκάλυψη! Οι απόρρητοι διάλογοι στην ΕΠΟ της υπόθεσης Δαλούκα!


Μια από τις πιο περίεργες και «ανεξιχνίαστες» υποθέσεις τις φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν ξεδιαλύνεται.
Ο πρώην διαιτητής της Σούπερ Λίγκας θεωρείται πως ήταν ένας από τους καλύτερους Έλληνες διαιτητές, ενώ η βαθμολογία του στους αγώνες που διεύθυνε ήταν πάντα υψηλή.
Πρόκειται για έναν διεθνή διαιτητή, ο οποίος μάλιστα, την προηγούμενη σεζόν, ήρθε δεύτερος στη βαθμολογία των παρατηρητών της Σούπερ Λίγκας. Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν ένας από αυτούς που σήκωσε το βάρος να αναλάβει την «καυτή» σφυρίχτρα στα περισσότερα και κρισιμότερα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.
Φέτος όμως προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας και α’ αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, με την διαιτησία του στον αγώνα Άρης – Παναθηναϊκός για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα, είχε δείξει το σημείο του πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, σε μία αμφιλεγόμενη φάση, από όπου και προήλθε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και το οποίο έδωσε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στους Πράσινους.
Μετά τις έντονες αντιδράσεις του Μαρινάκη και την συνάντησή του με τον Πιλάβιο, ο Δαλούκας ανακοίνωσε την προσωρινή του παραίτηση. Εν συνεχεία, η ΕΠΟ έθεσε εκτός πίνακα διεθνών διαιτητών τον Δαλούκα, ο οποίος έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ. Τον Οκτώβριο, στο ΔΣ της ΕΠΟ παραπέμφθηκε η υπόθεσή του, και ένα μήνα μετά, στο ΔΣ του Νοεμβρίου, ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ φέρνει την εισήγησή του όπου – όπως θα καταλάβετε από τους διαλόγους – το θέμα του διαιτητή εξακολουθεί να πηγαίνει από «παραπομπή σε παραπομπή» μεταξύ των μελών!
Τα μυστικά της “σκοτεινής” αυτής υπόθεσης επιχειρεί να ξεδιαλύνει το soccerplus.gr, παραθέτοντας και τους πολύκροτους «απόρρητους» διαλόγους της ΕΠΟ.  Για να πάρετε μία γεύση…

Δεν κάνει έφεση ο Παναθηναϊκός (VIDEO)

Δεν κάνει έφεση ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να καταθέσει έφεση για την τιμωρία των δύο αγωνιστικών που του επιβλήθηκε μετά τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς στο πράσινο στρατόπεδο φοβούνται πως η ποινή μπορεί να διπλασιαστεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και να γίνει τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.
Η εισβολή οπαδών του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο είναι ξεκάθαρη και δεν υπάρχουν περιθώρια προκειμένου οι πράσινοι να κάνουν το άσπρο-μαύρο και να αντικρούσουν αυτές τις κατηγορίες.

Να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων στα παιχνίδια με τον Άρη και την Καβάλα για την 17η και την 18η αγωνιστική, αντίστοιχα.
 

Στην πόρτα της εξόδου Τζιμπούρ και Μπλάνκο

Αυξάνονται οι πιθανότητες να μην ανανεώσει ο Αλγερίνος στην ΑΕΚ και να πουληθεί τον Γεναρή, την ώρα που ο μάνατζερ του Μπλάνκο αποκάλυψε πως δεν του έχει γίνει ακόμα πρόταση.
επανέφερε τα χαμόγελα στο στρατόπεδο των “κιτρινόμαυρων”, ωστόσο το μέλλον για ακόμα μία φορά προβλέπεται δυσοίωνο. Ο λόγος έχει να κάνει με το θέμα των ανανεώσεων, καθώς τα δύο βαριά “χαρτιά” της “Ένωσης” στην επίθεση βρίσκονται πολύ κοντά στην έξοδο.

 
Όσον αφορά τον Ράφικ Τζιμπούρ η ΠΑΕ έχει ανακοινώσει από τις 7 Σεπτεμβρίου την συμφωνία αλλά ακόμα υπογραφές δεν έχουν πέσει. Την περασμένη εβδομάδα, μάλιστα, ο Σταύρος Αδαμίδης δήλωσε σε ιστοσελίδα πως πριν τα Χριστούγεννα ο Τζεμπούρ θα έχει υπογράψει το συμβόλαιο, αλλά τα Χριστούγεννα είναι το Σάββατο και μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο να υπογράψει εντός της Παρασκευής ο “τρομοκράτης”. Μάλιστα σύμφωνα με κάποιες πηγές όχι μόνο δεν θα ανανεώσει ο Τζιμπούρ αλλά θα πουληθεί τον Γενάρη, ώστε να μην τον χάσει τζάμπα η ΑΕΚ σε έξι μήνες.

Ξέρω τι έκανες στον πρώτο γύρο! Οι διαιτητές με… αριθμούς!

Ξέρω τι έκανες στον πρώτο γύρο! Οι διαιτητές με… αριθμούς!


Ο πρώτος γύρος της Σούπερ Λίγκα τελείωσε και διανύθηκε ο μισός δρόμος όχι μόνο για τις ομάδες αλλά και για τους διαιτητές. Το SoccerPlus σας παρουσιάζει τους διαιτητές που είναι… πρωτοπόροι σε κάθε κατηγορία μέσα από τα στατιστικά τους σε αυτό το πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος.

Ληστές «άνοιξαν» το σπίτι του Ομπράντοβιτς! (VIDEO)

Ληστές «άνοιξαν» το σπίτι του Ομπράντοβιτς!


Το ξύπνημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς τα ξημερώματα της Πέμπτης ήταν αρκούντως… δυσάρεστο, καθώς ληστές διέρρηξαν το σπίτι του τεχνικού του Παναθηναϊκού και άρπαξαν μια Πόρσε από το γκαράζ αλλά και κοσμήματα και χρήματα συνολικής αξίας 100.000 ευρώ!
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», ληστές διέρρηξαν το σπίτι του προπονητή των «πράσινων» στο Παλαιό Ψυχικό, με την…λεία τους να ανέρχεται στις 300.000 ευρώ.

Πρόεδρος ο Βεκρής, αιχμές και αποχωρήσεις

Πρόεδρος ο Βεκρής, αιχμές και αποχωρήσεις

η των οικονομικών της ΠΑΕ από τον Νικόλα Πατέρα, άφησε ο Αδαμάντιος Πολέμης σε διάλογο που είχε με τον Θανάση Γιαννακόπουλο κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, ενώ ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης αποχώρησε εκνευρισμένος, επειδή δεν ήταν παρών ο απερχόμενος πρόεδρος, έχοντας έντονο διάλογο με τον Δημήτρη Γόντικα...

Και ξανά προς την δόξα τραβά

Και ξανά προς την δόξα τραβά

Δεκέμβριος 2009-Δεκέμβριος 2010: Δώδεκα μήνες, κατά τους οποίους ο Ολυμπιακός πέρασε τις πιο σκληρές δοκιμασίες της σύγχρονης ιστορίας του, έπιασε πάτο, το καλοκαίρι γνώρισε κοσμογονικές αλλαγές, αλλά πλέον ξανά προς την δόξα τραβά. Από τον Σωκράτη Κόκκαλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, από το 8ήμερο ρεπό του Ζίκο στη σταθερότητα του Ερνέστο Βαλβέρδε και από την 5η θέση της βαθμολογίας στην κορυφή, προβάλλοντας ως το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Το sport.gr επιχειρεί μία αναδρομή στη ερυθρόλευκη χρονιά, που σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται.

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

23/12/08-23/12/10 ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ALEX WEB RADIO-ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ( PHOTOS+VIDEO)



23/12/08-23/12/10 ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ALEX WEB RADIO-ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ
Φιλες και φιλοι συνγαβροι καλημερα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεια ευτυχια αγαπη και πολλα λεφτα αλλα και πολλες ερυθρολευκες επιτυχιες για την μεγαλη μας αγαπη...τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ !!!
Σημερα ειναι για μενα μια ιδιαιτερη μερα γεματη απο αγαπη ευτυχια και ικανοποιηση εκτος της εορταστικου περιεχομενου της ημερας λογω των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ αλλα και λογω της χτεσινης επετειου και των δευτερων γενεθλιων του ΑLEX WEB RADIO οπου εκλεισε δυο χρονια συνεχους και αδιακοπης ερυθρολευκης ενημερωσης για ολους τους γαβρους.

Σκληρή απάντηση σε Μίχαλο

Σκληρή απάντηση σε Μίχαλο

Δεν έμεινε αναπάντητη η επίθεση του Κωνσταντίνου Μίχαλου προς το Λεωνίδα Θεοδωρακάκη και κύκλοι του Ερασιτέχνη καταφέρθηκαν εναντίον του, υπερτονίζοντας ότι η προσφορά του ήταν ανύπαρκτη στον Σύνδεσμο.
Κύκλοι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού σχολιάζοντας τη δήλωση του μέλους του προηγούμενου Δ.Σ., Κωνσταντίνου Μίχαλου δήλωσαν:

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Ρόμα στο ΣΕΦ (89-82) για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Παπαλουκάς: Αγωνίστηκε 12'58'' στο παιχνίδι και σημείωσε δυο πόντους (1/3 δίποντα), ενώ κατέβασε και δυο ριμπάουντ. Μοίρασε παράλληλα δυο ασίστ, έκανε ένα κλέψιμο και παράλληλα υπέπεσε σε τρία λάθη. Δεν φόρτσαρε ιδιαίτερα στο ματς, έχοντας δευτερεύοντα ρόλο πάνω στο παρκέ.

Στις 21:00 την Τετάρτη (12/1) με ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ

Στις 21:00 την Τετάρτη (12/1) με ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε το τηλεοπτικά πρόγραμμα της 10ης, 11ης και 12ης αγωνιστικής της Α1. Ο Ολυμπιακός παίζει με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ στις 12 Ιανουαρίου, ημέρα Τετάρτη (21:00, ET-1).
Μέσα σε διάστημα 7 ημερών, η ομάδα του Ολυμπιακού θα χρειαστεί να δώσει τρεις αγώνες για το πρωτάθλημα της Α1 και στόχος των ερυθρολεύκων είναι να κάνουν το απόλυτο. Βέβαια, το παιχνίδι που κλέβει το ενδιαφέρον είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στις 12 Γενάρη.
Την Πέμπτη (23/12), μάλιστα, ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε το τηλεοπτικό πρόγραμμα για την 10η, 11η και 12η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στις 12 Ιανουαρίου ημέρα Τετάρτη στις 21:00 το βράδυ και το παιχνίδι θα μεταδoθεί τηλεοπτικά από το κανάλι της ΕΤ-1. Στις 5 Γενάρη οι Πειραιώτες θα παίξουν κόντρα στον Κολοσσό στην Ρόδο (Τετάρτη, 17:00, ET-1), ενώ στη συνέχεια θα υποδεχτούν στο ΣΕΦ την Καβάλα στις 8 του ίδιου μήνα (19:00) ημέρα Σάββατο.

Euroleague 2010 – 2011: Οι πιθανοί αντίπαλοι για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό



Euroleague 2010 – 2011: Οι πιθανοί αντίπαλοι για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

euroleague pithanoi antipaloi panathinaikos olympiakos (2)Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πρέπει να περιμένουν έως τις 4 Ιανουαρίου 2011 για να μάθουν τους αντιπάλους τους στους «16» της Euroleague. Έχοντας εξασφαλίσει και οι δύο τις πρώτες θέσεις των ομίλων τους, αποφεύγουν σίγουρα τις Maccabi και Siena, όπως και τις ομάδες που αντιμετώπισαν στην πρώτη φάση. Πλέον θα σχηματιστούν τέσσερα γκρουπ, στα οποία υπάρχει ο περιορισμός, πέρα από τους δύο παραπάνω, να μη συμμετέχουν σύλλογοι από την ίδια χώρα, αν και θα υπάρξει μία εξαίρεση, καθώς οι εκπρόσωποι της Ισπανίας είναι πέντε. Τα γκρουπ δυναμικότητας:
Α: Maccabi, Ολυμπιακός, Siena, Παναθηναϊκός
Β: Caja Laboral, Real Madrid, Fenerbahce, Union Olimpija
Γ: Zalgiris, Unicaja, Barcelona, Efes Pilsen
Δ: Partizan, Roma, Lietuvos Rytas, Valencia

Euroleague: Ολυμπιακός – Virtus Roma 89-82 (video)



 Euroleague: Ολυμπιακός – Virtus Roma 89-82 (video)


olympiakos roma 89 82 highlightsO Ολυμπιακός επικράτησε της Virtus Roma με 89-82 για τη 10η αγωνιστική της Euroleague 2010 – 2011 και εξασφάλισε την πρώτη θέση του Β’ ομίλου, έχοντας ως κορυφαίους του Nesterovic και Σπανούλη. Οι «ερυθρόλευκοι» αν και προηγήθηκαν νωρίς με 12-4 στη συνέχεια παρουσιάστηκαν νωχελικοί και επέτρεψαν στους Ιταλούς να ισοφαρίσουν στο 10’ (22-22).

Βόμβα με τον Αλτιντοπ



Βόμβα με τον Αλτιντοπ
24/12/2010
Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ...Σίγουρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης μας έχει συνηθίσει να ψωνίζει από το πάνω ράφι στις μεταγραφές. Το γεγονός αυτό έχει αναγκάσει όλους τους μάνατζερ να προτείνουν ότι καλύτερο υπάρχει διαθέσιμο στην αγορά. Ο Πρωταθλητής αποκαλύπτει σήμερα ότι στον Ολυμπιακό έχει προταθεί ο Τούρκος διεθνής μεσοεπιθετικός Χαμί Αλτιντοπ. Ο Τούρκος αγωνίζεται στην Μπάγερν όμως το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και σίγουρα πολλοί θα πέσουν επάνω του!

«Άκυρο» και από Νεκάξα, σκέφτεται Ολυμπιακό ο Καστίγιο

«Άκυρο» και από Νεκάξα, σκέφτεται Ολυμπιακό ο Καστίγιο


Η κακοτυχία του Νέρι Καστίγιο συνεχίζεται και πλέον ο πρώην άσος του Ολυμπιακού είναι απελπισμένος, σκεπτόμενος το ποδοσφαιρικό του μέλλον, αφού η «κλεισμένη» μεταγραφή του στην Νεκάξα, «ναυάγησε» λόγω οικονομικής αδυναμίας του μεξικανικού συλλόγου.
Όνειρα για ποδοσφαιρική Ανάσταση έκανε μέχρι πρότινος ο Νέρι Καστίγιο, αφού οι διαπραγματεύσεις με τη Νεκάξα πήγαιναν αρκετά καλά αλλά τελευταία στιγμή οι άνθρωποι του μεξικανικού συλλόγου ανακάλυψαν ότι δεν έχουν… χρήματα να πραγματοποιήσουν την μεταγραφή του πρώην άσου του Ολυμπιακού.

«Δεν πήρε δάνειο από τον Πατέρα γι αυτό βγάζει χολή ο Δομάζος»!-Η απάντηση του Δομάζου στο… περιβάλλον του Πατέρα

«Δεν πήρε δάνειο από τον Πατέρα γι αυτό βγάζει χολή ο Δομάζος»!


Σε προσωπικά κίνητρα αποδίδονται τα αρνητικά σχόλια του Μίμη Δομάζου για τον Νικόλα Πατέρα, από το περιβάλλον του (πρώην πλέον) προέδρου του Παναθηναϊκού. Όπως τόνισε στο www.sport-fm.gr άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στον κ. Πατέρα, «η χολή, που βγάζει ο κ. Δομάζος προς το πρόσωπο του προέδρου, οφείλεται στην άρνηση του τον Οκτώβριο του 2010 να του δανείσει 300.000 ευρώ, για να φτιάξει νέα γήπεδα 5Χ5».

SOS Γιαννακόπουλου: «Ο ΠΑΟ είναι στο χείλος του γκρεμού!»(VIDEO)

SOS Γιαννακόπουλου: «Ο ΠΑΟ είναι στο χείλος του γκρεμού!»


Συγκλονιστικές ήταν οι δηλώσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία του Παναθηναϊκού, όπου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης το Δ.Σ. της ΠΑΕ.
Ο κ. Γιαννακόπουλος έκανε έκκληση για βοήθεια προς πάσα κατεύθυνση, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Βοηθήστε! Ο Παναθηναϊκός είναι στο χείλος του γκρεμού. Σας το λέω ειλικρινά . Πρωτόγνωρη η κατάσταση».

Η αποχώρηση και η… γραβάτα στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού!

Η αποχώρηση και η… γραβάτα στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού!


Εντύπωση έκανε η χθεσινή αποχώρηση του Μάνου Μαυροκουκουλάκη από το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού λίγη ώρα μετά την έλευση του. Ο λόγος που έφυγε ήταν ο τσακωμός του με τον Δημήτρη Γόντικα για μια… γραβάτα.
Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης κρατούσε μια γραβάτα για να την κάνει δώρο στον Νικόλα Πατέρα, αλλά μόλις έμαθε ότι ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν θα παρευρεθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο έγινε έξω φρενών, αναφέροντας: «Τι είναι αυτά; Δεν είναι εδώ; Μα εξαιτίας του βρισκόμαστε σε όλη αυτή τη διαδικασία, είναι δυνατόν να μη ν βρίσκεται εδώ;».
Στον Μαυροκουκουλάκη απάντησε ο Δημήτρης Γόντικας: «Σε παρακαλώ σταματά να τα κάνεις όλα αυτά εδώ. Είναι αστείο να γίνονται αυτά τα πράγματα στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού», τόνισε ο α’ αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ. Η συνέχεια είναι γνωστή με τον Μαυροκουκουλάκη να αποχωρεί εκνευρισμένος από τα γραφεία.
(Πηγή) gazzetta.gr
 Ο ΑLEX WEB RADIO/TV ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΟΤΙ.....Ο ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ LIVE ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΓΩΝΑ....ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ....
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ....ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!
ΑΝΤΕ...ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!

Ο ΑLEX WEB RADIO/TV ΣΧΟΛΑΖΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ MEGA (VIDEO)

Ο ΑLEX WEB RADIO/TV ΣΧΟΛΑΖΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ MEGA

Καλημερα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ συνγαβροι!!!
Επειδη ειναι σημερα παραμονη ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ θελω να κρατησω χαμηλους τονους οσον αφορα τα οσα ειπωθηκαν στο δελτιο ειδησεων του MEGA για την φοροδιαφυγη-σκανδαλο στον αγωνα ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ...ναι..δεν λεω...ειναι σκανδαλο και ειδικα στις μερες μας να γινονται τετοιου ειδους φοροδιαφυγες αλλα δεν θα σταματησει και ποτε δυστυχως αυτο το φαινομενο...καλως η κακως ανεφεραν τα ονοματα καποιων ΠΑΕ χωρις να εχουν διασταυρωσει πρωτα απο ολα την ειδηση και βεβαια δεν παρελειψε στο τελος ο δημοσιογραφος να αναφερει και το ονομα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  λεγοντας οτι και στο παρελθον το εχει κανει και αυτος. αν δεν κανω λαθος κυριε δημοσιογραφε...το ρεπορταζ ειναι για αλλες ομαδες οι οποιες υποτιθεται οτι φοροδιεφυγαν σε καποιους αγωνες, που ακομα καιαυτο δεν ισχυε γιατι βγηκατε και ζητσατε και συγγνωμη για το θεμα που προβαλατε ....ξεχασατε ομως κατι κυριοι βαζελο-καναλαρχες και βαζελο-δημοσιογραφοι....να ζητησετε συγγνωμη αποτην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  που τη φερατε ως παραδειγμα της ανυπαρκτης τελικα φοροδιαφυγης που παρουσιασατε στο καναλι σας...

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ειναι ας μην πω τιποτε αλλο....
με αγαπη απο τον ερασιτεχνικο
ALEX WEB RADIO/TV
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

Η αλήθεια για την… φοροδιαφυγή των ΠΑΕ

Η αλήθεια για την… φοροδιαφυγή των ΠΑΕ


Το gazzetta.gr ανοίγει τον φάκελο της «δήθεν» αποκάλυψης περί φοροδιαφυγής επτά ομάδων της Superleague και «φωτίζει» το ολέθριο σφάλμα στο οποίο υπέπεσε το ΣΔΟΕ και το οποίο παρέσυρε τον έγκυρο τηλεοπτικό σταθμό MEGA.
Η άρνηση της Εφορίας
Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης και πώλησης εισιτηρίων για να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες στους φιλάθλους-πελάτες τους. Σε αντίθετη περίπτωση, θα έπρεπε να έχουν σε κάθε θύρα το παραδοσιακό μπλοκάκι που θεωρούν οι ομάδες στην Εφορία και να τρυπούν το κάθε εισιτήριο ξεχωριστά.

«Συγνώμη» από το MEGA για το λάθος με την φοροδιαφυγή των 7 ΠΑΕ

«Συγνώμη» από το MEGA για το λάθος με την φοροδιαφυγή των 7 ΠΑΕ


Το MEGA άναψε «φωτιές» με τη χθεσινή αποκάλυψή του για τη φοροδιαφυγή της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό με τα μη θεωρημένα από την εφορία εισιτήρια, ωστόσο, σήμερα πήρε πίσω το… λάθος του.
Το MEGAλο κανάλι στο βραδινό δελτίο ειδήσεων διόρθωσε την παρατυπία κι έβαλε τέλος στην αναστάτωση περί φοροδιαφυγής που προκάλεσε σε πολλές ομάδες της Superleague με χθεσινό ρεπορτάζ του, που μόνο τέτοιο δεν αποδείχθηκε.
(Πηγή) gazzetta.gr

Δυο αγωνιστικές η νέα «καμπάνα» στον Παναθηναϊκό

Δυο αγωνιστικές η νέα «καμπάνα» στον Παναθηναϊκό


Με ποινή αποκλεισμού της έδρας του για δύο αγωνιστικές και πρόστιμο 71.500 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, για τα επεισόδια στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Οι «πράσινοι», που θεωρήθηκαν υπότροποι, θα εκτίσουν την ποινή τους στα παιχνίδια με Άρη και Καβάλα.
Αναλυτικά:
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 15ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Παπασταθόπουλος: Ήμουν Παναθηναϊκός, έγινα ΑΕΚ αλλά θα πήγαινα στον Ολυμπιακό!

Παπασταθόπουλος: Ήμουν Παναθηναϊκός, έγινα ΑΕΚ αλλά θα πήγαινα στον Ολυμπιακό!


Αποσπάσματα όσων είπε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:
 
Για τη μεταγραφή του στη Μίλαν: “Το περίμενα πάρα πολύ. Ήταν δύο με τρεις μήνες το θέμα που… έπαιζε. Λογικό, αφού ήταν πολλά τα λεφτά. Βρίσκομαι σε μία από τις τρεις -κατά τη γνώμη μου- μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Το συμβόλαιό μου τελείωνε με την Τζένοα. Μου πρότειναν, βέβαια, ανανέωση και μάλιστα, δεν τα βρήκαμε στην αρχή. Υπήρχαν και άλλες ομάδες, όμως, που με ήθελαν. Όταν προέκυψε το ενδιαφέρον της Μίλαν δεν είχα στο μυαλό μου την ανανέωση της συνεργασίας μου με την Τζένοα. Ήταν το όνειρό μου! Ήταν η ομάδα στην οποία ονειρευόμουν να παίξω από τότε που ήμουν μικρός. Δεν είναι μόνο η δουλειά, όμως, ή το ταλέντο που παίζουν ρόλο, αλλά και ο παράγοντας ''τύχη''. Και εγώ είχα πάρα πολύ!”

Άρχισε να… ρωτάει για τον Ροναλντίνιο ο Ολυμπιακός!

Άρχισε να… ρωτάει για τον Ροναλντίνιο ο Ολυμπιακός!


Ιταλός μάνατζερ φέρεται να ρώτησε τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ Ροναλντίνιο, αν θα τον ενδιέφερε η προοπτική του Ολυμπιακού και με πόσα χρήματα θα συζητούσε την μετακίνηση του στον Πειραιά.
Σύμφωνα με το «Φως τον σπορ», ο Ολυμπιακός ψάχτηκε ξανά για την περίπτωση του Ροναλντίνιο και περιμένει την απάντηση του Βραζιλιάνου για να δει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη μεταγραφή ποδοσφαιριστή βάσει ονόματος που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.

Διάψευση για Κουμορτζί



Διάψευση για Κουμορτζί

Πολύς λόγος έχει γίνει από το καλοκαίρι για τον Μπενάρντ Κουμορτζί. Ο μέσος του Πανιωνίου φέρεται να ενδιαφέρει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, όμως σημερινά δημοσιεύματα εμπλέκουν τους πράσινους στην απόκτησή του. Πάντως η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση διάψευσης: «Επειδή διαβάσαμε σήμερα στον ημερήσιο τύπο για πρόταση του Παναθηναϊκού για τον ποδοσφαιριστή Μπενάρντ Κουμορτζί και συγκεκριμένα ανταλλάγματα, δηλώνουμε ότι καμία πρόταση, επίσημη ή ανεπίσημη, δεν έχει γίνει και τίποτα από τα αναφερόμενα δεν ισχύουν. Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων». Για τον Ολυμπιακό ισχύουν όσα έχουμε γράψει. Δεν αποτελεί προτεραιτότητα...

Και πάλι Σάντσες

Και πάλι Σάντσες

 24/12/2010

Και πάλι Σάντσες

Ώρα για ενίσχυση

24/12/2010

Ώρα για ενίσχυση


Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του για το 2010 οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στρέφουν την προσοχή τους στην μεταγραφική ενίσχυση εν όψει Ιανουαρίου με τα ονόματα που ακούγονται να είναι πολλά τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς βρίσκονται σε συνεχείς επαφές ώστε να εξετάσουν όλες τις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν τους «ερυθρόλευκους».

Κύπελλο Ελλάδας 2010 – 2011- Στις 29/12 τα σπουδαία…


Κλήρωση με φόντο το τρόπαιο

Στις 29/12 τα σπουδαία…

Η κλήρωση που όλοι αναμένουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία, ώστε να μάθουν ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος στην προημιτελική, αλλά και στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (29/12, 12:00), όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Κύπελλο Ελλάδας 2010-2011: Τα αποτελέσματα και τα γκολ της φάσης των «16» (video)

Κύπελλο Ελλάδας 2010-2011: Τα αποτελέσματα και τα γκολ της φάσης των «16» (video)

http://www.sportena.com/wp-content/uploads/2010/12/kypello-elladas-2010-2011-apotelesmata.jpgΣυνεχισηκε σήμερα Πέμπτη 23/12 η φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας 2010-2011. Η ΑΕΚ πέρασε εύκολα από τη Λάρισα επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 4-0. Ηρακλής και Κέρκυρα έμειναν στο 1-1 στο Καυτανζόγλειο και θα λύσουν τις διαφορές τους στις 12 Ιανουαρίου, κάτι το οποίο που θα συμβεί και με τον Εθνικό Αστέρα και το Διαγόρα που αναδείχθηκαν ισόπαλοι στην Καισιαριανή, επίσης 1-1

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Θέλει τον Χαβίτο το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός!

Θέλει τον Χαβίτο το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός!


Την περίπτωση του άσου του Άρη, Χαβίτο, καλοβλέπει ο Ολυμπιακός, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Γαύρος». Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του Ισπανού, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και μέχρι τώρα δεν έχει συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του.
Φυσικά, το ενδεχόμενο απόκτησης του Χαβίτο μετατίθεται για την άλλη μεταγραφική περίοδο, αυτή του καλοκαιριού και όχι για τον Ιανουάριο.

Κίνδυνος μηδενισμού

Κίνδυνος μηδενισμού

Την πιθανότητα μηδενισμού σε κάθε αγώνα του πρωταθλήματος από εδώ και πέρα αντιμετωπίζει σοβαρά ο Ολυμπιακός αν δεν καταβάλει τα οφειλόμενα στους Σωτήρη Τσέργα και Κώστα Χριστοφιδέλη.
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κάλεσε τον πρώην πασαδόρο των ερυθρολεύκων να καταθέσει για την υπόθεση που έχει τελεσιδικήσει και στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών για ποσό κοντά στα 30.000 ευρώ.
Από την ΕΕΑ έχει κληθεί και ο Κώστας Χριστοφιδέλης για ανάλογη περίπτωση. Αν μέχρι τη συνεδρίαση της ΕΕΑ δεν έχει βρεθεί κάποια λύση σχετικά με την εξόφληση των δύο αθλητών, τότε ο Ολυμπιακός θα μηδενίζεται με μείον τρεις βαθμούς σε κάθε αγώνα του για το πρωτάθλημα.

Το ίδιο είχε συμβεί και πέρυσι με την ΑΕΚ, η οποία λόγω οφειλών σε αθλητές της, μηδενιζόταν σε κάθε της παιχνίδι, με συνέπεια να υποβιβαστεί στο τέλος της σεζόν.

Επίκουρος - Ολυμπιακός 0-3

Επίκουρος - Ολυμπιακός 0-3

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Επίκουρο με 3-0 στην Πολίχνη και ανέβηκε στην τετράδα της Α1 βόλεϊ.
Οι παίκτες του Φλάβιο Γκουλινέλι ήταν ψύχραιμοι στα τελειώματα των τριών σετ και εξασφάλισαν ένα πολύτιμο "τρίποντο".
Δύσκολη νίκη με 3-0 σημείωσε στην Πολίχνη ο Ολυμπιακός επί του Επίκουρου, για την 9η αγωνιστική στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 εθνικής κατηγορίας των Ανδρών.

Οι "ερυθρόλευκοι" συνάντησαν σθεναρή αντίσταση από το μακεδονικό συγκρότημα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά κατόρθωσαν να κατακτήσουν το "τρίποντο" που τους φέρνει στην πρώτη τετράδα της κατάταξης.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι έμειναν μόνοι στην τελευταία θέση, μετά τη νίκη του Πανελληνίου επί της Κηφισιάς.

Βλοντάκης: "Μόνο εμείς σεβόμαστε τον Θρύλο"

Βλοντάκης: "Μόνο εμείς σεβόμαστε τον Θρύλο"

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα πόλο του Ολυμπιακού μίλησε ο Αντώνης Βλοντάκης.
Ο πολύπειρος άσος παραχώρησε δηλώσεις στον "Sentra 103,3", τονίζοντας πως δεν υπάρχει άλλο κρασί για να βάλουν στο... κρασί τους.
Για τη συμμετοχή του στο "Just the two of us": "Άγχος δεν υπήρχε για τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι, αλλά κούραση. Είχα λίγο χρόνο να ξεκουραστώ και τον αφιέρωσα εκεί. Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία και κάτι το διαφορετικό το οποίο με βοήθησε κιόλας. Βοήθησε να ξεφεύγει το μυαλό μου και δεν αναλωνόμουν κάθε μέρα, όπως οι περισσότεροι συμπαίκτες μου, με όλα αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα. Η αλήθεια είναι πως ο Δεληγιάννης στεναχωρήθηκε που αποχώρησα, γιατί κατά τη δική μου άποψη με το να ξεφεύγει το μυαλό μου είμαι καλύτερος αγωνιστικά".

Σε άριστο κλίμα η συνάντηση

Σε άριστο κλίμα η συνάντηση

Συνάντηση ανάμεσα στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (21/12).
Η συνάντηση διήρκησε περίπου δύο ώρες και έγινε σε άριστο κλίμα. Κύριο θέμα συζήτησης, η στήριξη των φιλάθλων του Ολυμπιακού στην μπασκετική ομάδα.

Η ποινή των έξι αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών ολοκληρώνεται στα μέσα Γενάρη και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλουν τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν. Κάτι που ζήτησαν από τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, στη μεταξύ τους συνάντηση.

Παράλληλα, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος επισήμαναν στους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξανασυμβούν επεισόδια στο μέλλον και να στερηθεί η ομάδα τον κόσμο της.

Νεστέροβιτς: "Θέλουμε κόσμο στο γήπεδο (VIDEO)

Νεστέροβιτς: "Θέλουμε κόσμο σο γήπεδο

Μετά τον Βασίλη Σπανούλη και ο Ράσο Νεστέροβιτς ζήτησε την συμπαράσταση του κόσμου στο ΣΕΦ για το ματς της Πέμπτης (21:45, Nοvasports) κόντρα στην Ρόμα.
Μετά τον Βασίλη Σπανούλη και ο Ράσο Νεστέροβιτς ζήτησε την συμπαράσταση του κόσμου στο ΣΕΦ για το ματς της Πέμπτης (21:45, Nοvasports) κόντρα στην Ρόμα, με τον Σλοβένο σέντερ να σχολιάζει πως το επίπεδο της Ευρωλίγκας είναι υψηλό καθώς οι ομάδες έχουν βελτιωθεί. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Σλοβένου σέντερ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ράσο Νεστέροβιτς:

Σπανούλης: "Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας" (VIDEO)

Σπανούλης: "Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας"

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει Ρόμα (21:45, Novasports), με τον Σπανούλη να ζητάει την συμπαράσταση του κόσμου για ένα "καυτό" ΣΕΦ, τονίζοντας πως χωρίς εκείνους, η ομάδα δεν μπορεί να κάνει τίποτα. To RedPlanet.gr βρέθηκε στην προπόνηση στο Φάληρο, δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του "Red-Bill".
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (23/12) με αντίπαλο την Ρόμα (21:45, Novasports) στο ΣΕΦ, για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας. Στόχος των ερυθρολεύκων η νίκη απέναντι στην ιταλική ομάδα, ώστε να κατακτήσουν την πρώτη θέση στο γκρουπ τους, γεγονός το οποίο θα τους φέρει οφέλη ενόψει της συνέχειας στην διοργάνωση.
Στα της προπόνησης, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας στην βραδυνή προετοιμασία της Τετάρτης (22/12), ενώ μέρος της ακολούθησε και ο Ματ Νίλσεν, ο οποίος ακόμη νιώθει μικρές ενοχλήσεις στα πλευρά, αλλά είναι καλύτερα. Όσον αφορά τον Κώστα Παπανικολάου δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, δεν προπονήθηκε και θα μείνει σίγουρα εκτός αποστολής από την αναμέτρηση, όπως και ο ανέτοιμος Αυστραλός φόργουορντ.

Σπανούλης: "Χωρίς τον κόσμο δίπλα μας, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα"

Σισέ και Λέτο αποκαλύπτουν τα σχέδια τους για μετά το ποδόσφαιρο… (vid)


O Γάλλος σταρ γίνεται… DJ και το πλήθος παραληρεί. Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο sday.gr από τη special βραδιά του άσου του Παναθηναϊκού στο γνωστό club Dream City!
Η κάμερα του site βρέθηκε στο event και σας παρουσιάζει αποκλειστικά βίντεο με τον Τζιμπρίλ… εν δράσει!


O Αργεντινός είχε κέφια, μετά το ματς με τα Τρίκαλα και… οδήγησε το πούλμαν του Παναθηναϊκού.
Ο Λέτο φάνηκε ότι… το κατέχει το αντικείμενο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να ηρεμήσει τον Δήμο, τον οδηγό του «τριφυλλιού» που κοιτούσε προσεκτικά τις κινήσεις του Αργεντινού. Μια χαρά, πάντως, τα κατάφερε…


πηγή sday.gr
 EΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΤΟ.....
ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ CD ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΤΟ ΘΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΔΗΓΟ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ.....ΕΤΣΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΟΘΕΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ...ΝΑ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΖΕΤΑΙ...ΑΝΤΕ...ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΛΑΓΟΚΟΤΕΣ!!!!!!