ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Κελεσίδης στο RedPlanet.gr: "Μόνο οι Σηφάκης-Ελευθερόπουλος"

Κελεσίδης στο RedPlanet.gr: "Μόνο οι Σηφάκης-Ελευθερόπουλος"

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης, ο άνθρωπος του παρέδωσε τη τιμητική πλακέτα στον τον Αντώνη Νικοπολίδη, εκ μέρους των βετεράνων της ομάδας, μίλησε στο RedPlanet.gr για τους δύο μοναδικούς Έλληνες τερματοφύλακες που μπορούν να παίξουν στον Ολυμπιακό, την ονειρική τετράδα της ερυθρόλευκης άμυνας, ενώ τόνισε ότι ο Μαρινάκης θα κριθεί κυρίως στο Champions League.

Το όνομά του δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Οπότε του έχει ζητηθεί η άποψή του την λέει χωρίς να διστάσει.

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης, μίλησε στο RedPlanet.gr για τον τερματοφύλακα που θα πρέπει να αποκτήσει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι, τους δύο μοναδικούς Έλληνες γκολκίπερ που θα μπορούσαν να φορέσουν την ερυθρόλευκη και μας αποκαλύπτει το όνειρό του για την αμυντική τετράδα του Ολυμπιακού.

"Ο Νικοπολίδης μπήκε στο πάνθεον των Ελλήνων τερματοφυλάκων. Νομίζω ότι είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία που ξεκίνησε την καριέρα του ως βασικός και κατάφερε να αφήσει τη δική του σφραγίδα. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα συνεχόμενα πρωταθλήματα. Οι μεγάλες ομάδες φτιάχνονται από τον τερματοφύλακα και αυτό ισυνέβη και με τον Αντώνη", με αυτό το άκρως κολακευτικό σχόλιο ξεκίνησε η συνέντευξη με τον Παναγιώτη Κελεσίδη, έναν άνθρωπο που το όνομά του είναι άρρητα συνδεδεμένο με την ιστορία του Ολυμπακού .

Το μεγάλο ερώτημα πλέον που περιστρέφεται στο μυαλό των φίλων του Ολυμπιακού έχει να κάνει με τη διάδοχη κατάσταση κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Χωρίς περιστροφές και με την ευθύτητα του λόγου που τον χαρακτηρίζει, ο κύριος Κελεσίδης είπε στο RedPlanet.gr:

"Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να πάει καλά στο Champions League πρέπει να πάρει τερματοφύλακα - βαρόμετρο".

Από την Ελλάδα υπάρχουν τερματοφύλακες που θα μπορέσουν να πάρουν πρωταγωνιστικό ρόλο;

"Δεν υπάρχουν μεγάλοι γκολκίπερ στην χώρα μας. Αν δεν πάρουμε κάποιον πάλι ο Πάρντο θα παίζει. Αν δεν μείνει θα θέλουμε τρεις τερματοφύλακες όχι δύο. Μόνο ο Σηφάκης θα μπορούσε να παίξει και φυσικά ο υγιής Ελευθερόπουλος. Αν είναι γερός δεν έχει αντίπαλο. Σαν αξία δεν υπάρχει άλλος σαν του Δημήτρη".

Πέρα από τον τερματοφύλακα σε ποιες άλλες θέσεις θα πρέπει ο Ολυμπιακός να ενισχυθεί;

"Θέλει κόφτη πραγματικό. Μην κοιτάμε την υπέρβαση που έκανε ο Μοδέστο πέρυσι. Επίσης θα θέλει και αριστερό μπακ. Ο Ραούλ Μπράβο μεγάλωσε, δεν έχει το κίνητρο που είχε για να παίξει και δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει με τα χρήματα που παίρνει. Με ένα τέτοιο ποσό μπορεί να πάρει ο Ολυμπιακός πολύ καλύτερο".

Λίγο πριν του κάνουμε την επόμενη ερώτηση μας ρωτάει από μόνος του: "Να σας πω εγώ ποια είναι η τετράδα που ονειρεύομαι για την ελληνική άμυνα; Είναι οι Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος και Τζαβέλλας".

Το μέχρι τώρα έργο του κύριου Μαρινάκη πώς το κρίνετε;

"Νομίζω ότι ακόμα δεν έχει κάνει τίποτα. Βλέπω, ακούω και διαβάζω ότι θέλει να κάνει κάτι καλό στο Champions League. Εκεί θα τον κρίνουμε. Στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως έχει γίνει, ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο. Θα ενισχύσει και την ομάδα με το καλό και θα είναι όλα καλά".

Μια ευχή στον κόσμο...

"Καλή Ανάσταση, σε όλο τον κόσμο, στους φίλους της ομάδας, στους αντιπάλους, σε όλους। Και με τον προγραμματισμό που θα γίνει να δούμε έναν καλύτερο Ολυμπιακό".

www.redplanet.gr