ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ανώνυμο πριμ 5000 ευρώ

Ανώνυμο πριμ 5000 ευρώ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, δέχτηκε ανώνυμο πριν 5.000 ευρώ, για την μεγάλη νίκη της μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού με 3-1 σετ. Τα κορίτσια κάνουν μεγάλη προσπάθεια αν και απλήρωτες. Αισθάνονται μόνες τους, καθώς νιώθουν πως τα έχουν εγκαταλείψει.
Τα κορίτσια του Ολυμπιακού αισθάνονται μόνα τους. Τα έχουν εγκαταλείψει και ουδείς ενδιαφέρεται για την τύχη τους, αφού δεν έχουν πάρει ούτε ευρώ από την αρχή της χρονιάς, ενώ οι Νικολάκης-Θανέλας κρατούν με νύχια και δόντια την ομάδα.
 Στην επιστροφή τους από το ΜΕΤΣ στο Ρέντη, δεν τα περίμενε κανείς από τη διοίκηση, ενώ εξέφρασαν και την απορία γιατί δεν βρέθηκαν και οπαδοί.

 Μάλιστα πρόσφατα φίλαθλοι του Ολυμπιακού συγκέντρωσαν 600 ευρώ για να δώσουν σε μια βασική παίκτρια που δεν είχε να φάει.

Κι όμως την Καθαρά Δευτέρα (7/3) φάνηκε φως στο βάθος του τούνελ, αφού ένας καλός φίλος του Ολυμπιακού που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του θα δώσει 5000 ευρώ πριμ νίκης  στην Έλενα Κόλεβα να τα μοιράσει όπως αυτή θέλει στις συμπαίκτριες της.

Μακάρι να υπάρχουν κι άλλοι που θα τον μιμηθούν, γιατί τα κορίτσια αξίζουν πολλά και παλεύουν μόνα τους όλη τη χρονιά με θεούς και δαίμονες. Κι αν πάρουν το πρωτάθλημα θα γίνουν Θεές…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου