ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Μπέος, «εκδούλευση» και απειλές!

Μπέος, «εκδούλευση» και απειλές!

Από Gazzetta Team | Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011
Μπέος, «εκδούλευση» και απειλές!
Τον Αχιλλέα Μπέο… έκαψε ο Δαλούκας ενώπιον του εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου! Το gazzetta.gr φωτίζει τις άγνωστες ατάκες της κατάθεσης. Τι είπε για Μαρινάκη, Μακάμπι και… Ρώσους, Ρουμάνους, Βούλγαρους.

 Το…κασέτα-gate προχωράει βήμα-βήμα με στόχο να αποκαλύψει όλες τις άγνωστες πτυχές του σκανδάλου που συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το πρωί της Παρασκευής ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου δέχθηκε στο γραφείο του εκτός από τον Σωτήρη Βοργιά και την… πέτρα του σκανδάλου, Γιώργου Δαλούκα. Οι πρώτες διαρροές το μεσημέρι έκαναν λόγο πως ο Δαλούκας μίλησε με… διευθύνσεις και ονόματα.
Όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ, ο διεθνής ρέφερι… έκαψε στην κατάθεση του τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέα Μπέο! «Μου είπε να σφυρίξω υπέρ του Άρη. Αν υπάρχουν παράπονα, θα έρθουν Ρώσοι, Αλβανοί, Ρουμάνοι και θα γελάμε» ήταν η περιγραφή του για τις κινήσεις του Μπέου στην υπόθεση επιβεβαιώνοντας την πρώτη κασέτα, καθώς μεταξύ άλλων  τόνισε ότι δέχθηκε τηλεφωνήματα από τον πρόεδρο του Βόλου τόσο κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας όσο και μετά το παιχνίδι!
Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως η δική του απάντηση ήταν «θα σφυρίξω αυτά που βλέπω» και σχετικά με το πέναλτι παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος αλλά ήταν ανθρώπινο.
«Κόλαση η ζωή μου»!
Από κει και πέρα, αναφέρθηκε στην ζωή του από το επίμαχο παιχνίδι και μετά. Ο Δαλούκας στάθηκε στην προστασία συγγενικών του προσώπων σε κάθε του εμφάνιση και ζήτησε ασφάλεια από την πολιτεία. Πάντως, για ακόμη μια φορά επανέλαβε ότι δεν έχει σταματήσει να δέχεται απειλές, χαρακτηρίζοντας την όλη κατάσταση ως κόλαση!
«Εκδούλευση» και άρνηση για Μαρινάκη
Ξέχωρα από το παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός το όνομα του Δαλούκα έχει εμπλακεί και στην περίεργη υπόθεση του Μακάμπι-Ολυμπιακός. Ο Βολιώτης ρέφερι αρνήθηκε στην κατάθεσή του ότι συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ σχετικά με την υπόθεση «κάρφωσε» τρίτους, λέγοντας ««Το όνομά μου ενεπλάκη από κάποιους που ήθελαν να πουλήσουν εκδούλευση στον πρόεδρο του Ολυμπιακού»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου