ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Απορίες για τον αποπροσανατολισμό των κασετών

Απορίες για οσα ειπωθηκαν για τις κασετες

Καταγράψαμε  τα όσα ακούσθηκαν όλη την ημέρα για τις περίφημες κασέτες και μπορούμε πλέον να διατυπώσουμε κάποιες απορίες που μπορεί να μη τις είχατε μόλις ακούσατε τους ισχυρισμούς Κούγια . Τότε που "μουδιάσατε" με αυτά που ισχυρίσθηκε ο γνωστός γυρολόγος των ελληνικών γηπέδων, με το σύνδρομο προβολής.
Να αναρωτηθούμε πρώτα απ' όλα για τη χρονική στιγμή των ισχυρισμών. Όλως περιέργως έγιναν λίγες ημέρες πριν από τη φιέστα του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό. Της πιο γρήγορης φιέστας στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, απέναντι μάλιστα σε έναν Παναθηναϊκό που ταλανίζεται από χίλια-μύρια προβλήματα και προσπαθεί να τα κρύψει κάτω από  το… χαλί του ντέρμπι, κάτω από τον… ήχο των κασετών.
Μιλάμε για μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού, αμαύρωσης του τίτλου, αλλά και του Βαγγέλη Μαρινάκη, του μοναδικού παράγοντα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα την πρώτη χρονιά της ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο. Κάτι που δεν κατάφεραν ιστορικοί πρόεδροι όπως ο Κόκκαλης και ο Βαρδινογιάννης, αλλά και ο νεόκοπος Πατέρας. Η είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ποδόσφαιρο χάλασε το "στάτους"  που προσπαθούσαν να δημιουργήσουν οι …εξυγιαντές του, γιατί ας μη γελιόμαστε, αν έχανε και εφέτος ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα, θα το… έκλαιγε τουλάχιστον μια  δεκαετία.

Βάση των όσων ακούσθηκαν, βγαίνει το εσφαλμένο συμπέρασμα ότι ο Ολυμπιακός είναι ο ευνοημένος της ΚΕΔ. Μιλάμε για το αστείο της χρονιάς.  Ξεχνούν όλοι αυτοί που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο ότι η σημερινή ΚΕΔ δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2009 και ότι ο Μαρινάκης  με το "καλημέρα" απαίτησε την αποπομπή Τεροβίτσα, με ταυτόχρονη  ενεργοποίηση  Βασάρα; Ξεχνούν  ότι οι εφετινές διαιτησίες έδωσαν αρκετούς βαθμούς στον Παναθηναικό;

Βάση των όσων ακούσθηκαν, στην ΕΠΟ κάνει κουμάντο ο Ολυμπιακός, όταν ακόμη και οι πέτρες  γνωρίζουν ότι ο πρόεδρος της  είναι πρώην μέλος του ΔΣ του Παναθηναϊκού. Και για να μη πάμε μακριά, ο Παναθηναϊκός μετά το ντέρμπι του "Καραϊσκάκης" καταφέρθηκε κατά του Καλόπουλου και όχι κατά της ΕΠΟ και της ΚΕΔ. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Και να τελειώσουμε με ένα θεμελιώδες ερώτημα. Θυμάται κανείς ποιος ευνοήθηκε στο ματς Μακάμπι-Ολυμπιακός; Όχι πάντως η ελληνική ομάδα, αφού ο Ιταλός διαιτητής ακύρωσε κανονικό γκολ του Ζαουάντ Ζαιρί που πήρε την μπάλα από την περιοχή του Ολυμπιακού, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έκανε το 0-1. Όλως περιέργως ο "διαιτητής καριέρας" καταλόγισε επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης στον Μαροκινό με σημαντική μάλιστα καθυστέρηση. Και τα σφυρίγματα του μόνο φιλελληνικά δεν ήταν. Να μην αναφερθούμε και στον πρώτο αγώνα, όπου δόθηκε ένα  πέναλτι-κωμωδία  σε βάρος του Γιώργου Γκαλίτσου, όταν έστρεψε την πλάτη του και η μπάλα βρήκε στο μαζεμένο χέρι του.

Στο άλλο ματς  Άρης-Παναθηναικός εξάλλου, ποιος ευνοήθηκε; Φυσικά ο Παναθηναϊκός με το πέναλτι-εφεύρεση του Δαλούκα. Τότε ο κ. Πατέρας μας είπε ότι αυτός και η παρέα του είδαν ανατροπή στο θέατρο του Βύντρα. Και σύμφωνα με τον Μπέο, ο Πατέρας κρύβεται πίσω απ όλη την ιστορία για προφανείς λόγους.

Και στις δυο περιπτώσεις επομένως χαμένος ήταν ο Ολυμπιακός.

Ουδείς θέλει  πρωτάθλημα με φαλτσοσφυρίγματα. Ουδείς θέλει τη βρώμα και τη δυσωδία. Ας ξεκινήσει λοιπόν η κάθαρση, με το  ξήλωμα της ΚΕΔ που ευθύνεται άμεσα ή έμμεσα για τις δεκάδες κακές διαιτησίες σε βάρος πολλών ομάδων της Σούπερ Λιγκ. Και ας στείλουν στα σπίτια τους όλους τους διαιτητές που δεν έκαναν καλά τη δουλειά του. Απλά πράγματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου