ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΣΕΤΕΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΣΕΤΕΣ


Στις 3 το μεσημέρι θα αποκαλύψει ο Αλέξης Κούγιας, μέσω συνέντευξης Τύπου το περιεχόμενο κασετών που έχει στην κατοχή του, τις οποίες και θα παραδώσει στα ΜΜΕ της Πάτρας.
Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για τα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής για να αποκαταστήσει, όπως ο ίδιος πιστεύει, τη δημόσια εικόνα του, γι' αυτό και μετά την ανακοίνωση - επίθεση που δέχτηκε από τον Αχιλλέα Μπέο, αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Αύριο (σ.σ Τετάρτη) στις 15.00 μ.μ. στο γραφείο του στην Αγυιά θα δώσει συνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή με θέμα τα όσα συμβαίνουν στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η συνέντευξη θα έχει σχέση με την Παναχαϊκή και τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 2,5 χρόνια αλλά και θα δοθούν απαντήσεις στην σημερινή ανακοίνωση του Αχιλλέα Μπέου. Στην συνέντευξη ο κ. Κούγιας θα διανείμει στα ΜΜΕ της Πάτρας την απομαγνητοφωνημένη συνομιλία του Αχιλλέα Μπέου και τα όσα ο ίδιος αναφέρει σε αυτή τη συνομιλία».
Τα ξημερώματα της Τετάρτης διέρρευσε ένα μέρος των συνομιλιών των κασετών που υποστηρίζει ότι έχει στη κατοχή του ο Αλέξης Κούγιας. Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, κάποιος φέρεται ν’ αναφέρεται σε γνωστό διαιτητή ο οποίος σφύριξε παιχνίδι του Άρη.
Φυσικά, το Onsports δεν υιοθετεί το περιεχόμενο αυτής της συνομιλίας, είναι όμως σαφές από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, καθώς η κασέτα κάνει το γύρο του διαδικτύου, ότι η παρέμβαση του εισαγγελέα -αυτή τη φορά- πρέπει να είναι άμεση, ουσιαστική και αποτελεσματική, ώστε να διαπιστωθεί η γνησιότητα ή μη και φυσικά, ανάλογα με το αποτέλεσμα να αποδοθούν οι όποιες ευθύνες.
Ο Αλέξης Κούγιας στις 3 το μεσημέρι, θα διανείμει απομαγνητοφωνημένη συνομιλία του Αχιλλέα Μπέου, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση. O πρόεδρος της Παναχαϊκής, ξεκαθάρισε το βράδυ της Τρίτης, μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ότι θα παραδώσει το υλικό που έχει στην κατοχή του στην Εισαγγελέα κ. Ράικου, ενώ τόνισε πως τις κασέτες τις άκουσε μαζί με τον Νικόλα Πατέρα, αρνούμενος όμως ότι του παραδόθηκαν από τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά όσα είπε ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής:
"Θα πάω στην Εισαγγελέα, κυρία Ράικου το πρωί και θα παραδώσω τις κασέτες που έχω στην διάθεσή μου. Ήρθαν οι κασέτες με έναν φάκελο στο γραφείο μου και κρίναμε πως έπρεπε να τις ακούσουμε. Προσπαθούν να με μπλέξουν με τους Πατεραίους. Τις κασέτες μου τις έστειλαν στο γραφείο μου. Πήρα τηλέφωνο τον Πατέρα με τον οποίο είχαμε να μιλήσουμε 10 χρόνια και τις ακούσαμε μαζί στο γραφείο του. Όταν τις άκουσα, μετά τις άκουσα μαζί με τον κ. Πατέρα και άλλους ανθρώπους.
Για εμένα θα έπρεπε να βγει και ο κ. Πατέρας και άλλοι επιφανείς παράγοντες μπροστά για να... καθαρίσουμε την ιστορία. Αυτοί είναι παράγοντες που τους εκμεταλλεύονται διάφοροι. Θα περίμενα από τον Πατέρα να τα λέει αυτά, γιατί εγώ δεν είμαι πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ούτε πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας. Ο Μπέος και η παρέα του δεν αφήνουν την Παναχαϊκή να ανέβει. Αν μπορεί ο Μπέος να διορίζει διαιτητή στο Άρης-Παναθηναϊκός καταλαβαίνετε τί γίνεται;
Από τις κασέτες που άκουσα, βγαίνουν απίστευτα πράγματα. Θα πρέπει ο Εισαγγελέας και η δικαοισύνη να μεριμνήσει ώστε να τελειώσει η ιστορία με τα λαμόγια του ποδοσφαίρου. Είναι μία οργανωμένη υπόθεση παράγκας. Αυτοί εκτελούν συμβόλαια ανάλογα με το ποιοί είναι οι ισχυροί. Αυτό ξεκινάει από τις πιο μικρές κατηγορίες και φτάνει έως την Σούπερ Λίγκα.
Τότε κόπηκαν οι εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου. Δεν ακούστηκαν οι κασέτες. Το θέμα ατόνησε και η Ομοσπονδία δεν έκανε τίποτα γιατί υπήρχε Ομερτά. Τότε υπήρχε ο Θωμάς. Τώρα υπάρχει ο Μπέος. Είναι ένα κύκλωμα που πουλάει υπηρεσίες σε διαφορετικά αφεντικά. Η υπόθεση συνδέεται και με τα στημένα. Αν ήμουν πρόεδρος της ΕΠΟ θα έκανα Πειθαρχική Επιτροπή και δεν θα λειτουργούσα ως Πόντιος Πιλάτος. Επιτυχημένοι παράγοντες θεωρούνταν παλιότερα οι Μητροπουλαίοι, οι Γκαγκάτσηδες και τώρα οι Μπέοι.
Ο λόγος που κάνω συνέντευξη Τύπου στην Πάτρα είναι γιατί θέλω να μιλήσω ως πρόεδρος της Παναχαϊκής και όχι ως δικηγόρος του Δαλούκα. Μου κάνει εντύπωση το γεγονός πως ο Δαλούκας κρύβεται όλο αυτό το χρονικό διάστημα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου