ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Champions League: Tottenham – Milan 0-0 (video)

Champions League: Tottenham – Milan 0-0 (video)


tottenham milan 0 0 videoTottenham και Milan αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο White Hart Lane, με τους Άγγλους να παίρνουν το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Champions League 2010-2011 χάρη στην εκτός έδρας νίκη τους με 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο επιθετικά στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να φτάσουν στο γκολ που θα ισοφάριζε το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν να το πετύχουν στα πρώτα 45΄, έχοντας μεγάλη ευκαιρία στο όταν στο 26΄ ο Gallas έδιωξε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Boateng. Στο β΄μέρος η πίεση των Ιταλών έγινε ασφυκτική, επεδίωξαν να πετύχουν ένα τέρμα με κάθε τρόπο, τα «σπιρούνια», όμως, αν και πέρασαν δύσκολες στιγμές, άντεξαν και πανηγύρισαν μία μεγάλη πρόκριση.
Σκόρερ: -
Συνθέσεις
Tottenham: Gomes, Corluka, Gallas, Dawson, Assou-Ekotto, Modric, Sandro, Lennon, Pienaar (71΄ Jenas), Van der Vaart (66΄ Bale), Crouch (83΄ Pavlyuchenko)
Milan:Abbiati, Abate, Nesta, T. Silva, Jankulovski (70΄ Antonini), Boateng (76΄ Merkerl), Seedorf, Flamini (87΄ Strasser), Robinho, Pato, Ibrahimovic
Tο video με τα highlights από το Tottenham – Milan 0-0

szólj hozzá: Tottenham 0-0 AC Milan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου