ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

CHAMPIONS LEAGUE-Στους «8» Μπάρτσα και Σαχτάρ! (video)

CHAMPIONS LEAGUE-Στους «8» Μπάρτσα και Σαχτάρ! (video) 08/03/2011

Μπαρτσελόνα και Σαχτάρ περιμένουν τους αντιπάλους τους στην προημιτελική φάση, καθώς νίκησαν Άρσεναλ και Ρόμα με 3-1 και 3-0 αντίστοιχα.

Μπαρτσελόνα – Άρσεναλ 3-1

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι που σημείωσε δυο γκολ, οι καταλανοί ανέτρεψαν το σκορ του πρώτου αγώνα, εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φαν Πέρσι και προκρίθηκαν στους προημιτελικούς.

Τα γκολ για την «Μπάρτσα» σημείωσαν οι Μέσσι στο 46’, Τσάβι στο 69’ και ξανά  ο Μέσι με πέναλτι στο 73’. Οι «κανονιέρηδες» είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με αυτογκόλ του Μπούσκετς.


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντανιέλ Άλβες, Αμπιντάλ, Μπουσκέτς, Αντριάνο, Μαστσεράνο, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο, Μέσι, Βίγια.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέζνι (19' Αλμούνια), Σανιά, Κοσιελνί, Ντζουρού, Κλισί, Ντιαμπί, Γουΐλσιρ, Ροζίτσκι (74' Αρσάβιν), Φάμπρεγκας, Νασρί, Φαν Πέρσι.
*κόκκινη Φαν Πέρσι 56

Σαχτάρ – Ρόμα 3-0

Η Σαχτάρ κέρδισε για δεύτερη φορά τη Ρόμα και την απέκλεισε από τη συνέχεια του θεσμού.

Οι Ουκρανοί πήραν μια πανάξια πρόκριση απέναντι στην ομάδα του Μοντέλα την οποία και συνέτριψαν με 3-0, χάρις στα γκολ των Χούμπσμαν στο 18’, Γουίλιαν στο 59’ και Εντουάρντο στο 90’ και πλέον περιμένουν τον αντίπαλο τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΣΑΧΤΑΡ: Πιατόβ, Σρνα, Τσιγκρίνσκι, Ρακίτσκι, Ρατ, Χούμπσμαν, Μχιταριάν (67' Άλεξ Τεϊσέιρα), Ζάντσον, Ουΐλιαν, Ντόουγκλας Κόστα (60' Εντουάρντο), Λουΐς Αντριάνο (75' Μαρσέλο Μορένο).

ΡΟΜΑ: Ντόνι, Νικολάς Μπουρντίσο, Ζουάν, Μεξές, Ρίισε, Ντε Ρόσι, Νταβίντ Πισάρο, Περότα (86' Καπράρι), Ταντέι (46' Ρόζι), Βούτσινιτς (65' Μπρίγκι), Μποριέλο.
*41' κόκκινη Μεξές

barcha arsenal HL first half


barcha arsenal HL second half


Σαχτάρ - Ρόμα (1-0, Χούμπσμαν)




Σαχτάρ - Ρόμα (2-0, Ουΐλιαν)




Σαχτάρ - Ρόμα (3-0, Εντουάρντο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου