ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Πελατειακή σχέση με τον ΠΑΟΚ


Πελατειακή σχέση με τον ΠΑΟΚ !

9 Μαρτίου, 2011

gfdg
papan__Ο Ολυμπιακός έχει αναπτύξει πελατειακή σχέση με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο νίκησε το απόγευμα της Τετάρτης για τέταρτη φορά τη φετινή σεζόν και για όγδοη συνεχόμενη τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς επικράτησε με 77-49 και για 20η αγωνιστική παρέμεινε αήττητη και φυσικά στη κορυφή της βαθμολογίας. Αν προσθέσει κανείς και τις τρεις νίκες στα φιλικά παιχνίδια πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, οι Πειραιώτες έχουν κερδίσει συνολικά επτά φορές τον “Δικέφαλο” τη φετινή σεζόν.
Ο Ίβκοβιτς ξεκίνησε με τους Τεόντοσιτς, Γκόρντον, Παπανικολάου, Νίλσεν (που γνώριζε καλά το γήπεδο από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ) και Μαυροκεφαλίδη. Ο Αυστραλός έδειξε ανεβασμένος σημειώνοντας τους έξι από τους 10 πρώτους πόντους των “ερυθρολεύκων”, οι οποίοι προηγήθηκαν με “νταμπλ σκορ” (8-16) στο 7′ με τρίποντο του Έρτσεγκ. Χάρη στις προσπάθειες του Μάρσαλ που πέτυχε τους τέσσερις τελευταίους πόντους της περιόδου, οι γηπεδούχοι πλησίασαν σε 14-18 στο 10′, αλλά η επόμενη ξεκίνησε με δύο απανωτά τρίποντα από τους Πελεκάνο και Σπανούλη.
Ο δεύτερος ανέβασε στροφές σημειώνοντας τους 12 από τους 17 πόντους του Ολυμπιακού στο δεύτερο δεκάλεπτο, με συνέπεια η διαφορά να “εκτοξευθεί”. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με δύο βολές του “V-Span”, ο οποίος έδωσε αέρα 15 πόντων (22-37) στην ομάδα του.
Τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα στο τρίτο δεκάλεπτο και είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις στο 23′ με τρίποντο του Χαλπερίν από τη γωνία το προβάδισμα ανέβηκε στους 20 πόντους (25-45)! Ο Έρτσεγκ πήρε τη σκυτάλη από τον Σπανούλη και μετά από ένα σερί κακών εμφανίσεων, έδειξε και πάλι το γνωστό καλό του πρόσωπο. Μέχρι το 30′ είχε προλάβει να πετύχει 10 πόντους και να μαζέψει 7 ριμπάουντ, ενώ είχε άξιο συμπαραστάτη τον Ματ Νίλσεν με 8 πόντους και 10 “σκουπίδια”.
Φυσικά το τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα κι ο Ίβκοβιτς μπόρεσε να ξεκουράσει βασικά του στελέχη, όπως ο Σπανούλης και ο Νεστέροβιτς που πήραν μικρό χρόνο συμμετοχής. Ο νεαρός Κατσίβελης πάτησε το παρκέ και ο Ολυμπιακός έφθασε άνετα στο τελικό 49-77. Μάλιστα οι 459 πόντοι αποτελούν τη καλύτερη αμυντική επίδοση του, τη φετινή σεζόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου