ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Συζήτησαν για το φιλικό και την ενίσχυση του Ερασιτέχνη(VIDEO)


Συζήτησαν για το φιλικό και την ενίσχυση του Ερασιτέχνη(VIDEO)

10 Μαρτίου, 2011

ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣΣε εορταστικό κλίμα λόγω των 86ων γενεθλίων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μελών του Δ.Σ. του Συνδέσμου με όλους τους εφόρους, τους αρχηγούς των ομάδων και αθλητές εκπροσώπους τμημάτων, προκειμένου να συζητηθεί η πορεία υλοποίησης του προγράμματος «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2020» και να γίνει ο καλύτερος δυνατός συντονισμός δράσεων για το διεθνή ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ Βελιγραδίου, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 24 Μαρτίου στο Στάδιο «Γ.Καραϊσκάκης» και ο οποίος είναι «κλειδί» για την επιτυχία του προγράμματος. Να σημειωθεί ότι στον αγώνα θα παραταχθεί η βασική ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
Η συζήτηση φυσικά άνοιξε με τον σβήσιμο των κεριών της τούρτας, που ήταν στο τραπέζι, από τον «αρχαιότερο» έφορο/αρχιπροπονητή του στίβου, κ. Τάκη Βεντίκο και τη νεαρή πρωταθλήτρια του κανόε-καγιάκ, Βάλια Κορμού.

Κατά τη συνάντηση εκφράστηκε ικανοποίηση για τη μέχρι τώρα ανταπόκριση των φιλάθλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με την αποστολή SMS στο 54080 που έχουν φτάσει τα 78.500, με την επισήμανση ότι χρειάζεται μεγάλη και διαρκής προσπάθεια για να πληροφορηθούν όλοι οι φίλαθλοι αυτή τη δυνατότητα που έχουν να βοηθήσουν τον Σύνδεσμο, προκειμένου να υπάρξει μεγιστοποίηση της ανταπόκρισή τους.
Ολοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την ενεργή τους στήριξη στο πρόγραμμα «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2020» και εκτιμήθηκε ότι μετά τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, στο τέλος του Μαρτίου θα έχει εξασφαλισθεί ένα σημαντικό ποσό που θα κατανεμηθεί στις ομάδες και τα τμήματα του Συνδέσμου με διαφάνεια και δίκαιο τρόπο και με τη συμμετοχή των εφόρων, των αρχηγών και των εκπροσώπων των τμημάτων του Συνδέσμου.
Ακολούθησε η συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., το οποίο ασχολήθηκε με τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό των δράσεων του επόμενου διαστήματος.
Δείτε τη διεθνή πολίστρια, Σταυρούλα Αντωνάκου να μιλά για τη συνάντηση και τα γενέθλια του Ολυμπιακού μας:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου