ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Από μια αγωνιστική σε Άρη και Ατρόμητο

Από μια αγωνιστική σε Άρη και Ατρόμητο

Ημερομηνία: 10/03/2011 
Από μια αγωνιστική σε Άρη και Ατρόμητο Τα επεισόδια που έγιναν στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και στο Περιστέρι είχαν σαν αποτέλεσμα να τιμωρηθούν με μία αγωνιστική εκατέρωθεν ο Άρης και ο Ατρόμητος αντίστοιχα. Διαβάστε το σκεπτικό των αποφάσεων.
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 25ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.


Β) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριάντα επτά χιλιάδων ευρώ και ποινή διεξαγωγής (1) αγώνα χωρίς θεατές
*Το σκεπτικό της απόφασης εδώ

Γ) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές
*Το σκεπτικό της απόφασης εδώ

Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης διότι : «Μετά τη λήξη του αγώνα και ενώ οι ομάδες ήταν στα αποδυτήρια εμφανίστηκαν εκεί πέντε με έξι (5-6) άτομα της ασφάλειας της φιλοξενούμενης ομάδας τα οποία και απομακρύνθηκαν άμεσα με τη συμβολή του υπευθύνου ασφαλείας της φιλοξενούμενης ομάδας»: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 24η αγωνστική
Α) ΠΑΕ Καβάλα, Κ.Τσαλίκη (διερμηνέα): Για τη συμπεριφορά του διερμηνέα κ. Κ.Τσαλίκη: ποινή επίπληξης


Η κάτωθι απόφαση αφορά την 23η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά Πρωτάθλημα Κ17 ΟΠΑΠ, 22η αγωνιστική
Α) Αστέρας Τρίπολης Κ17, Α. Παπαζαφειρόπουλος (Βοηθός προπονητή): Για τη συμπεριφορά του βοηθού προπονητή κ. Α.Παπαζαφειρόπουλου: Επιβάλλει στην ομάδα ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Κ-17 την πειθαρχική ποινή της επίπληξης .Επίσης επιβάλλει στον κ. Α. ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ τις πειθαρχικές ποινές α) του αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και β) τη χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500,00) ευρώ.


* Η εκδίκαση των υποθέσεων ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Καβάλα-Δ.Παναγόπουλος και ΠΑΕ Λάρισα αναβλήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου