ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

"Ολυμπιακός για Μιέρ"

"Ολυμπιακός για Μιέρ"

Για την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού Χιράμ Μιέρ ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Μεξικού.
Όπως αναφέρει η "Diario" οι Πειραιώτες έχουν ψηλά στην μεταγραφική τους λίστα το νέο “Μάρκες”, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της Μοντερέι και με τις εμφανίσεις του βρίσκεται πολύ κοντά στο άλμα στην Ευρώπη.
Εκτός από τον Ολυμπιακό, για τον παίκτη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και οι Τότεναμ, Άρσεναλ, Βιγιαρεάλ, Βαλένθια, Αϊντχόφεν, Τβέντε και Άγιαξ.


"Αρκετοί σκάουτς από ευρωπαϊκές ομάδες είναι στο Μεξικό για να τσεκάρουν τον νεαρό αμυντικό της Μοντερέι.

Μάλιστα θα τον παρακολουθήσουν σε σημαντικά παιχνίδια όπως τα ημιτελικά με την Κρουζ Αζούλ για το Τσάμπιονς Λιγκ CONCACAF", αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα και συμπληρώνει σχετικά με τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά:

"Eίναι ένας παίκτης με τεράστιο μέλλον και έχει την ποιότητα να κάνει την καριέρα του Ράφα Μάρκες στην Ευρώπη. Έχει μόλις ένα χρόνο που έχει ντεμπουτάρει στη Μοντερέι. Παίζει με σιγουριά και είναι γρήγορος.

 


Όταν πρέπει να σταματήσει τον αντίπαλο, το κάνει και όταν κλέβει την μπάλα, έχει την ικανότητα να βγάζει την ομάδα του μπροστά. Πρέπει να βελτιωθεί στις τοποθετήσεις του και να διαβάζει το παιχνίδι. Μπορεί με άνεση να κάνει μεγάλη καριέρα στην "Γηραιά ήπειρο".

Ποιος είναι ο Μιέρ...

Ο Χιράμ Μιέρ γεννήθηκε στις 25 Αυγούστου του 1989 στην πόλη Νουέβο Λεόν του Μεξικού. Έχει ύψος 1.80μ., είναι δεξιοπόδαρος και το ντεμπούτου του με την Μοντερέι το έκανε το 2010. Την τρέχουσα περίοδο έχει συνολικά 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.


 
Έχει 7 στο Champions League (6 εκ των οποίων ως βασικός), 4 στο Apertuta και 9 στο Clausura. Είναι διεθνής με την Κ23 του Μεξικού, καθώς έχει μετρήσει 4 εμφανίσεις. Η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, στην παρούσα φάση σύμφωνα με τους ειδικούς αγγίζει τις 500.000 ευρώ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου