ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Η "χρυσή" τομή για το συμβόλαιο του Μιραλάς

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει ραντεβού με τον Κέβιν Μιραλάς και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως έχει βρεθεί η "χρυσή" τομή για την αναπροσαρμογή συμβολαίου του Βέλγου στράικερ. Ρήτρα στα 8 εκ. ευρώ για συνεργασία έως και το 2015, με ετήσιες αποδοχές στο 1.5 εκ, κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές.
 Ο Bαγγέλης Μαρινάκης θα έχει το απόγευμα της Δευτέρας (9/5) συνάντηση με τον Κέβιν Μιραλάς, ώστε οι δύο πλευρές να συζητήσουν από κοντά το ενδεχόμενο αναπροσαρμογής του συμβολαίου της συνεργασίας τους.
Η διάθεση για συμφωνία είναι διάχυτη και από τις δύο πλευρές, με τον Βέλγο στράικερ να εκφράζει την επιθυμία να πλησιάσει -κατά πολύ- την αρχική προσφορά που έκαναν οι άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ στον ατζέντη του, την οποία ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Κριστόφ Ενροτό, ως γνωστόν την αρνήθηκε, οδηγώντας τις διαπραγματεύσεις σε "ναυάγιο". Και ο πρόεδρος των Πρωταθλητών Ελλάδος, πάντως, έχει όλη την καλή διάθεση για να "τα βρει" με τον φετινό πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού.

Άλλωστε και οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως έχει βρεθεί η "χρυσή" τομή για συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. Όπως όλα δείχνουν το "buy out" θα φτάσει στα 8.000.000 ευρώ, (αντί τα 10 εκ. που επιθυμούσε ο Ολυμπιακός, αλλά και αντί τα 5.5 εκ. που έκανε λόγο ο ατζέντης), ενώ η συνεργασία του Κέβιν Μιραλάς με τους ερυθρόλευκους θα αυξηθεί συν ένα χρόνο, έως και το 2015, με τις ετήσιες οικονομικές αποδοχές του Βέλγου να φτάνουν το 1.500.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει πως ο παίκτης μέσα στις επόμενες τέσσερις σεζόν, αν όλα πάνε καλά, θα αποκομίσει κοντά στα 6.000.000 ευρώ!

Υπενθυμίζεται πως ο Κέβιν Μιραλάς δεσμεύεται, ήδη, με συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό έως το 2014, το οποίο θα ενεργοποιηθεί τον Ιούλιο, από την στιγμή που ο Βαγγέλης Μαρινάκης αγόρασε, τον περασμένο χειμώνα, το 100% των δικαιωμάτων του Βέλγου επιθετικού από την Σεντ Ετιέν, ξοδεύοντας το ποσό των 2.500.000 ευρώ, ενεργοποιώντας με τον τρόπο αυτό την σχετική οψιόν αγοράς που υπήρχε. Το κασέ του ποδοσφαιριστή, με βάση την αρχική συμφωνία, φτάνει το 1.100.000 ευρώ ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης του βρίσκεται, προς το παρόν, στα 4.200.000 ευρώ.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου