ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Συμφώνησε σε όλα ο Μιραλάς με τον Μαρινάκη!

Συμφώνησε σε όλα ο Μιραλάς με τον Μαρινάκη!

Ο Κέβιν Μιραλάς, μέσα σε πέντε λεπτά, τα βρήκε σε όλα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ο παικταράς συνεχίζει στον Θρύλο. Στα 8.000.000 ευρώ ευρώ η ρήτρα και το συμβόλαιο έως το 2014. "Προχωράμε μαζί για τον καλό του Ολυμπιακού", του τόνισε ο πρόεδρος, "έχω την ίδια φιλοσοφία", απάντησε ικανοποιημένος ο Βέλγος στράικερ.
Το μεσημέρι (14:30) της Δευτέρας (9/5) ο Κέβιν Μιραλάς πέρασε από τα γραφεία της εφοπλιστικής εταιρείας του Βαγγέλη Μαρινάκη, στον Πειραιά, με σκοπό ώστε οι δύο πλευρές συμφωνήσουν σε όλα, όσον αφορά στην αναπροσαρμογή συμβολαίου της συνεργασίας τους.
Ο Βέλγος στράικερ πήγε στο ραντεβού όντας αποφασισμένος να τα βρει σε όλα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πήρε πάνω του την υπόθεση, αφήνοντας εκτός τον ατζέντη του, έκανε αρκετές υποχωρήσεις και μέσα σε λίγη ώρα, μέσα σε πέντε λεπτά όπως επισημαίνουν από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο, συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δίνοντας τα χέρια μαζί του για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου της συνεργασίας τους, το οποίο ήρθε στα... μέτρα που επεδίωκε η διοίκηση των Πειραιωτών.

Ακόμη ένα πετυχημένο "deal" το οποίο χρεώνεται αποκλειστικά στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ανέλαβε προσωπικά την υπόθεση, βγάζοντας την εις πέρας με απόλυτη επιτυχία. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατάφερε με τον τρόπο του πρώτα να... εκτοπίσει τον παράλογο ατζέντη του ποδοσφαιριστή και δεύτερον να φέρει τον Κέβιν Μιραλάς σε θέση ώστε να επιδιώξει να έχει ραντεβού μαζί του, όπως και έγινε, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν σε όλα μέσα σε πέντε λεπτά, στα λεφτά, μάλιστα που είχε καθορίσει εξ αρχής η διοίκηση.

Μαρινάκης: "Προχωράμε μαζί, για το κοινό καλό του Ολυμπιακού"

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σχολίασε στον Κέβιν Μιραλάς: "Στον Ολυμπιακό είμαστε όλοι μια οικογένεια και θέλουν να έχουμε ομοψυχία, σύμπνοια όλοι! Παίκτες, προπονητές, μέχρι και τον τελευταίο εργάτη, είναι όλοι ίδιοι. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να τα διαταράξει όλα αυτά (εννοώντας τον Ενροτό). Δεν υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια, MVP και πρώτοι σκόρερ. Όλοι βοηθούν για το κοινό καλό του Ολυμπιακού. Προχωράμε μαζί", τόνισε ο πρόεδρος των Πρωταθλητών Ελλάδος στον ποδοσφαιριστή.

Μιραλάς: "Πρόεδρε, έχω την ίδια φιλοσοφία"

Από την πλευρά του, ο Κέβιν Μιραλάς, συμφώνησε απόλυτα απαντώντας στον Βαγγέλη Μαρινάκη: "Την ίδια φιλοσοφία έχω και εγώ πρόεδρε. Περνάω υπέροχα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό". Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες, όντας απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων, έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Ρήτρα στα 8 εκ. ευρώ, παραμένει το συμβόλαιο έως το 2014

Σ' ότι αφορά στις λεπτομέρειες του συμβολαίου, αυτό θα έχει διάρκεια μέχρι το 2014, ενώ η ρήτρα θα είναι στα 8.000.000 ευρώ. Ο Βέλγος στράικερ, θα πάρει τα λεφτά που προέβλεπε η συμφωνία τους, όπως τονίζουν από την "ερυθρόλευκη" διοίκηση, όμως, δεν αποκλείεται μα κάποια... δωράκια, να φτάσει το 1.500.000 ευρώ, γιατί συμφώνησε μέσα σε 5 λεπτά, γεγονός το οποίο εκτίμησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Δείτε στο βίντεο τα 14 γκολ του Κέβιν Μιραλάς με τον Ολυμπιακό:

Kevin Mirallas - Olympiakos (2010-2011) All the... by koukos_81

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου