Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει απόψε την παρουσία του στην Κύπρο με το δεύτερο φιλικό παιχνίδι. Θα αντιμετωπίσει στο Τσίρειο της Λεμεσού τον Απόλλωνα, με στόχο να ολοκληρώσει νικηφόρα την φετινή σεζόν και να ικανοποιήσει με καλό ποδόσφαιρο τους Κύπριους φίλους του που όπως και στην Λάρνακα προχτές, θα δώσουν δυναμικό παρών.

Για κάποιους παίκτες του Ολυμπιακού το παιχνίδι έχει ιδιαίτερη σημασία. Και ειδικά για τον Τάσο Παπάζογλου και τον Σουμπίνιο, για τους οποίους ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να σχηματίσει μια όσο το δυνατόν καλύτερη άποψη. Άλλωστε για τους συγκεκριμένους παίκτες ο Ολυμπιακός κάνει τα φιλικά στην Κύπρο, όπως ο ίδιος ο Βαλβέρδε δήλωσε μετά το ματς στη Λάρνακα.

Στο σημερινό παιχνίδι το οποίο θα παρακολουθήσετε live από το thrylos.gr, θα παίξει και ο Φουστέρ που δεν χρησιμοποιήθηκε την Τρίτη εναντίον της ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ ο Βαλβέρδε αναμένεται να δώσει και πάλι χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες του.

Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στην Αθήνα όπου θα κάνει άλλη μία αποχαιρετιστήρια προπόνηση και εν συνεχεία οι παίκτες θα φύγουν για διακοπές μέχρι τις αρχές Ιουλίου, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα περίοδο.