ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Tι δήλωσαν στο αεροδρόμιο Πάντελιτς και Ουρτάδο

 Tι δήλωσαν στο αεροδρόμιο Πάντελιτς και Ουρτάδο

10 Μαΐου, 2011 
ΠΑΝΤΕΛΙΤΣΔηλώσεις έκαναν λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού για την Κύπρο οι Μοϊσές Ουρτάδο και Μάρκο Πάντελιτς.
«Είναι πολύ καλύτερα να παίζουμε κάποια ματς από το να κάνουμε μόνο προπονήσεις γιατί διατηρούμε τον ρυθμό μας καλύτερα. Δεν είναι φυσικό το γεγονός ότι τελειώνει τόσο νωρίς το πρωτάθλημα αλλά από την άλλη αυτό μας δίνει χρόνο να κάνουμε τον προγραμματισμό μας και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι όταν χρειαστεί», είπε ο Ισπανός.
Για τη φετινή χρονιά αλλά και τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν: «Μπορώ να πω ότι τα πήγαμε πολύ καλά. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και το πανηγυρίσαμε μαζί με τον κόσμο μας. Η αλήθεια είναι ότι είχα πολλούς τραυματισμούς και δεν μπορούσα να βρω έναν ρυθμό. Ελπίζω την επόμενη χρονιά να είμαι υγιής και θα κάνω τα πάντα για να είμαι πολύ καλύτερος».
Ο Πάντελιτς είπε από τη μεριά του: «Το πρωτάθλημα τελείωσε γρήγορα και μπορούμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, τόσο εμείς όσο και η διοίκηση για το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Αυτά τα ματς είναι πολύ χρήσιμα καθώς μας κρατάνε σε έναν ρυθμό».

Σε ερώτηση για το αν θα πανηγυρίσει κάποιο γκολ που ενδεχομένως να πετύχει στις εξέδρες μαζί με τους φιλάθλους είπε πως: «Στην Κύπρο υπάρχουν πολλοί Ολυμπιακοί όπως και παντού. Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας και τους ευχαριστούμε για την στήριξη τους όλη την χρονιά. Έτσι τους θέλουμε και την επόμενη».
www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου