ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ερυθρόλευκες γοργόνες (photos + video)

Ερυθρόλευκες γοργόνες

10/05/2011

Μαγκιά, πολλά κιλά ...καρύδια -αν και αναφερόμαστε σε γυναίκες- και ψυχή. Όλα αυτά είχαν οι «γοργόνες» μας και ο προπονητής της ομάδας, Χάρης Παυλίδης και γι' αυτό κατέκτησαν το πρωτάθλημα απέναντι στη Βουλιαγμένη. Μέσα σε μια χρονιά που τα είχε όλα εκτός από ...χρήματα, (μέχρι και εξώσεις έγιναν σε μερικά από τα κορίτσια μας), οι γυναίκες του Θρύλου κατάφεραν να φτάσουν στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Καπ στο Σαμπαντέλ και για τις ορέξεις των διαιτητών δεν έφεραν το τρόπαιο στην Ελλάδα.


Αλλά και το οτι κατάφεραν να κερδίσουν με 3-1 τη Βουλιαγμένη και μάλιστα στον τέταρτο τελικό - θρίλερ νίκησαν τα κορίτσια της γραφικότατης Αλεξίας Καμένου με 11-9, είναι και αυτό άξιο αναφοράς. Γιατί να μην ξεχνάμε οτι η Βουλιαγμένη τα προηγούμενα δύο χρόνια ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης, οπότε δεν μιλάμε για κάποια αμελητέα ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση οι «γοργόνες» μας και ο Χάρης Παυλίδης, κατάφεραν σε μια σεζόν που δεν είδαν ούτε μισό ευρώ στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, να φέρουν το πρωτάθλημα για τέταρτη φορά στην ιστορία του τμήματος ξανά στον Πειραιά. Μαζί με τα κορίτσια στο βόλεϊ αλλά και τους ΗΡΩΕΣ του Γιάννη Καλμαζίδη που σάρωσαν τα πάντα στο πέρασμά τους, όλοι τους θα γραφτούν με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού και του ελληνικού αθλητισμού για όσα έχουν πετύχει. Γιατί αυτό που κατάφεραν αυτά τα παιδιά είναι πραγματικά ένας ΑΘΛΟΣ που όμοιός του δεν έχει ξαναϋπάρξει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ένα μόνο ευχαριστώ, ένα μόνο μπράβο δεν αρκεί... Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε (εμείς που δεν έχουμε μεγάλα πορτοφόλια) είναι να συνεχίσουμε να στέλνουμε μηνύματα στο 54080. Οι ...άλλοι, δηλαδή η διοίκηση του Ερασιτέχνη, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να βρουν μια λύση άμεσα, ώστε να μην διαλυθεί ο μεγαλύτερος σύλλογος που γνώρισε ποτέ η υφήλιος.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου