ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Το γλέντι της Κρήτης ΟΣΦΠ-ΑΕΚ 3-0 (video)

Το γλέντι της Κρήτης

ΟΣΦΠ-ΑΕΚ 3-0
 
10/05/2011 
Πέντε χρόνια συμπληρώνονται από την κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό της Κρήτης εναντίον της ΑΕΚ. Τότε που ο Θρύλος σάρωσε στο Παγκρήτιο τους κίτρινους με 3-0 και ο Αντώνης Νικοπολίδης έγραψε ιστορία.

Ήταν 10 Μαίου 2006. Ο Ολυμπιακός του Τροντ Σόλιντ, με ηγέτες τους Τζόλε, Τουρέ και Καστίγιο πάτησε γκάζι μετά το 60 και διέλυσε την ΑΕΚ, σκορπίζοντας ευτυχία στους φίλους της ομάδας που πλημμύρισαν το γήπεδο από όλη την Κρήτη.

Το τελευταίο γκολ του Καστίγιο ήταν καταπληκτικό και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει άλλη μία κούπα.

Σε εκείνο το παιχνίδι ο Αντώνης Νικοπολίδης έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που κατέκτησε τρία διαδοχικά νταμπλ. Ήταν το δεύτερό του με τον Ολυμπιακό και είχε προηγηθεί ένα με τον Παναθηναϊκό.

Σκόρερ: 61' Κωνσταντίνου, 70' Τζόρτζεβιτς, 88' Καστίγιο
Ολυμπιακός : Νικοπολίδης, Μαυρογενίδης, Σούρερ, Ανατολάκης, Μπουλούτ, Καφές, Στολτίδης, Τζόρτζεβιτς, Τουρέ (67' Μάριτς), Οκκάς (76' Καστίγιο), Κωνσταντίνου (89' Ντάνι).
ΑΕΚ: Σορεντίνο, Γεωργέας, Δέλλας (71' Σοάρες), Τσιρίλο, Τζιωρτζόπουλος, Ιβιτς, Κατσουράνης, Λάκης, Εμερσον, Λυμπερόπουλος (84' Αλεξόπουλος), Ζούλιο Σέζαρ (76' Καπετάνος).

www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου