ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Super League: ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου 1-0 (video) ΜΕ ΜΑΙΜΟΥΔΕΝΙΟ ΠΕΝΑΛΤΥ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ...

Super League: ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου 1-0 (video)

ΜΕ ΜΑΙΜΟΥΔΕΝΙΟ ΠΕΝΑΛΤΥ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ...


aek olympiakos volou 1 0 leonardo super league 2011 play offΜε φόρα από τον τελικό και την ψυχολογία στα ύψη από την κατάκτηση του κυπέλλου η ΑΕΚ επικράτησε του Ολυμπιακού Βόλου με 1-0 και μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ.
Παρά το γεγονός ότι ο Jimenez παρέταξε την ΑΕΚ με τρία αμυντικά χαφ, ενώ ο Μάκης Κατσαβάκης τον Βόλο με ένα πιο επιθετικό 4-2-3-1, οι γηπεδούχοι επέβαλαν από νωρίς τον ρυθμό τους και ήταν αυτοί που δημιούργησαν δύσκολες καταστάσεις στην εστία του Jakupovic.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κάνει ό,τι και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, να χτυπήσε δηλαδή από τα πλάγια με τους Monje και Breska. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μαζί με τον Γρηγόρη Μάκο ήταν οι πιο απειλητικοί παίκτες της ΑΕΚ, αλλά ο πρώτος αντικαταστάθηκε έντεκα λεπτά πριν από το ημίχρονο λόγω τραυματισμού. Τελικά η Ένωση πήρε το προβάδισμα στο 38ο λεπτό με πέναλτι του Leonardo. Ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που το κέρδισε κιόλας από τον Szelesi, με τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου να διαμαρτύρονται για την απόφαση του Θάνου.
Το ρίσκο του Κατσαβάκη και το δοκάρι του Baja
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μάκης Κατσαβάκης έβαλε δίπλα στον Martin τον Ηλία Σολάκη για να γίνει πιο επιθετική η ομάδα του Βόλου. Οι «κιτρινόμαυροι» όμως πήραν και πάλι τον έλεγχο από νωρίς και μάλιστα παραλίγο να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 65’ μετά από φάουλ του Guerreiro και αφού πρώτα η μπάλα πέρασε από όλους..  Ακόμα μια καλή στιγμή για την Ένωση επτά λεπτά αργότερα, όταν ο Baja από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Βόλος πίεσε στα τελευταία λεπτά, όμως η ΑΕΚ δεν του επέτρεψε να απειλήσει ουσιαστικά τον Saja, με τον Diop να είναι εκπληκτικός στον χώρο του κέντρου.
Tο γκολ της αναμέτρησης

HIGHLIGHTS AEK OLYMPIAKOS VOLOY 1-0 PRWTO HMIXRONO by koukos_81

1 σχόλιο: