ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Τσεκάρει και αποφασίζει…

Τσεκάρει και αποφασίζει…

12/05/2011
Τσεκάρει και αποφασίζει…
Το δεύτερο και τελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί Κυπριακού εδάφους δίνει ο Ολυμπιακός σήμερα με αντίπαλο –αυτή τη φορά- τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Μετά από το φιλικό παιχνίδι αυτό ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα για τους δανεικούς αλλά και το ρόστερ που θέλει για τη νέα σεζόν…

Χθες ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα και μίλησε τόσο για αυτόν, για τις εντυπώσεις του από την παραμονή του στην Κύπρο και για τον Μουσταφά Μπανκουρά, του Απόλλωνα…

«Είμαστε ικανοποιημένοι που ήρθαμε στην Κύπρο να δώσουμε αυτούς τους δύο φιλικούς αγώνες. Προς μεγάλη μου ικανοποίηση είδα ότι ο Ολυμπιακός έχει αρκετούς φιλάθλους στην Κύπρο, όπως και πολύ καλές ακαδημίες», τόνισε και αναφερόμενος στο παιχνίδι είπε:

«Ελπίζω να γίνει ένας πολύ καλός αγώνας που για εμάς θα είναι μια πολύ καλή προετοιμασία»…

Σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με τον Μπανκουρά σχολίασε: «Έχω ακούσει καλά σχόλια αλλά δεν τον έχω δει αγωνιζόμενο. Ευκαιρία να το κάνω»…

Μώραλης: «Ήρθαμε για δύο λόγους» Στους λόγους που έδωσαν την αφορμή για το ταξίδι και τα δύο φιλικά παιχνίδια στην Κύπρο μίλησε ο Γιάννης Μώραλης… «Είμαστε χαρούμενοι που ήρθαμε στην Κύπρο. Ήρθαμε για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί ο κ. Βαλβέρδε ήθελε να δει κάποιους ποδοσφαιριστές και ο δεύτερος για να δώσουμε την ευκαιρία στους οπαδούς του Ολυμπιακού στην Κύπρο να δουν την ομάδα τους από κοντά», είπε και συνέχισε:

«Εχουμε 15 ποδοσφαιριστές που είναι δανεικοί σε διάφορες ομάδες και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να υπάρξει δανεισμός παικτών στον Απόλλωνα ή σε κάποια άλλη κυπριακή ομάδα, αν το θέλουν αυτό».

Δωρεά Μαρινάκη… Το παιδιατρικό τμήμα του νοσοκομείου Λεμεσού επισκέφθηκε χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο πλαίσιο της παραμονής του Ολυμπιακού στην Κύπρο. Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» παρέδωσε στους υπεύθυνους του νοσοκομείου μια επιταγή 10.000 ευρώ, αλλά και αρκετά δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται.

Απογοητευμένος ο Μήτρογλου Αρκετά απογοητευμένος είναι ο Κώστας Μήτρογλου από τον αποκλεισμό του από την αποστολή για τα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Κύπρο. Μάλιστα, κάποιοι υποστηρίζουν ότι τον είδαν μέχρι και να δακρύζει όταν έμαθε πως δεν θα ταξιδέψει στην Κύπρο.
Η αλήθεια είναι πως ο διεθνής επιθετικός δεν έχει αφήσει καθόλου ευχαριστημένο τον Ερνέστο Βαλβέρδε από την προσπάθειά του και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις προπονήσεις στο Ρέντη από την ημέρα της επιστροφής του από τον Πανιώνιο. Κάτι που αποτέλεσε και τον λόγο του αποκλεισμού του από την αποστολή.

Σενάρια για Μπουζίντ Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αλλά και του Άρη αποκαλύπτει ιστοσελίδα της Αλγερίας για τον Ισμαέλ Μπουζίντ. Ο κεντρικός αμυντικός της Χαρτς μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και φέρεται να αποτελεί στόχο των «ερυθρόλευκων». Ο Μπουζίντ έχει γαλλική υπηκοότητα και έχει αγωνιστεί και στη Γαλατάσαράι το 2007.

Ενδιαφέρον για Ερμάς Ένα νέο όνομα αμυντικού χαφ έφερε στο προσκήνιο η γαλλική ιστοσελίδα lensois.com. Σύμφωνα με δημοσίευμά της ο Αντίλ Ερμάς της Λανς αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού. Ο Ερμάς είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Μαρόκου.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου