ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

«Δίκαια πρωταθλητής ο Ολυμπιακός»

«Δίκαια πρωταθλητής ο Ολυμπιακός»

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, Αλέκος Λεώνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «ΣΤΟ ΦΙΛΕ». Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για τη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, τον Ηρακλή, τον Παναθηναϊκό καθώς και τις ομάδες που του έκαναν εντύπωση αλλά και αυτές που τον απογοήτευσαν στη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Λεώνη έχει ως εξής:

Η αποτίμηση του για το πρωτάθλημα: «Ήταν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Βέβαια το επίπεδο των ομάδων δεν ήταν τόσο υψηλό όμως οι αγώνες κράτησαν το ενδιαφέρον του κόσμου μέχρι το τέλος. Περιμέναμε τους τελικούς καλύτερους, να κρατήσουν περισσότερο, ωστόσο ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια το πρωτάθλημα καθώς παρουσιάστηκε πιο έτοιμος από τον Ηρακλή.

Ο Ολυμπιακός στους ημιτελικούς απέναντι στον Παναθηναϊκό έμαθε να είναι πιο σκληρός. Ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να βγάλει την στρατηγική του στο γήπεδο και έτσι παραδόθηκε. Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να ήμουν στη θέση του Φρέντι Μπρουκς γιατί άκουσε πολλά. Εγώ ξέρω ότι σε μία νίκη και μία ήττα, όλοι μαζί κερδίζουν και όλοι μαζί χάνουν. Αποδεικνύεται ότι η έδρα δεν παίζει καθοριστικό ρόλο. Ο κόσμος μπορεί να βοηθήσει όμως δεν παίζει αυτός. Κερδίζει η ομάδα που είναι πραγματικά καλύτερη».

Για τα κατορθώματα του Ολυμπιακού:
«Εγώ θα πω ότι ο Γιάννης Καλμαζίδης διαχειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν। Ο Ηρακλής εφυσυχάστηκε από την πορεία του στην κανονική διάρκεια».
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου