ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Με κεκτημένη ταχύτητα 1-0 ο Θρύλος!


Με κεκτημένη ταχύτητα 1-0 ο Θρύλος!

10 Μαΐου, 2011
cyprosΟ Ολυμπιακός δεν έχει φύγει ακόμα για διακοπές και στο πρώτο του φιλικό στην Κύπρο επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ Λάρνακας χάρη στου γκολ του Μάρκο Πάντελιτς στο 41' μετά από ασίστ του Κέβιν Μιραλάς.
Υπενθυμίζουμε πως το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού ήταν στις 17 Απριλίου. Από τότε οι «ερυθρόλευκοι» είχαν 8ημερο ρεπό, λίγες προπονήσεις και κανένα φιλικό παιχνίδι! Κι όμως στην Κύπρο και κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε παρουσιάστηκε σοβαρό, ορεξάτο και προσπαθούσε να βρει τον ρυθμό του… πρωταθλήματος.
ΟΚ, οι «ερυθρόλευκοι» δεν εμφανίστηκαν όμως τους είχαμε συνηθίσει, αλλά θυμάστε εσείς Ολυμπιακό να παίζει τόσο σοβαρά μετά από ένα μήνα αποχής; Οχι. Και εδώ ακριβώς φαίνεται το έργο του Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος κατάφερε να κρατήσει στην… τσίτα τους παίκτες του και η ομάδα πήρε ακόμα μία νίκη έστω και φιλική.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 41' ο «φονιάς» Μάρκο Πάντελιτς μετά από ωραία ασίστ του Κέβιν Μιραλάς ! Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν και άλλες ευκαιρίες δίχως όμως να διευρύνουν το σκορ ενώ και ανασταλτικά ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε προβλήματα αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά στα οποία η ομάδα του Βαλβέρδε προσπαθούσε να μπει σε έναν ρυθμό.
Είδαμε επίσης για πρώτη φορά με την ερυθρόλευκη τους Παπάζογλου και Σουμπίνιο. Ο Βραζιλιάνος μπήκε στο 58' στην θέση του Ιμπαγάσα και έδειξε αρκετά ορεξάτος κλέβοντας μπάλες, δίχως όμως να κάνει το εξαιρετικό δημιουργικά και ο Ελληνας αμυντικός στο 68' αντί του Μέλμπεργκ. Πολλές δοκιμές δεν έκανε ο Βάσκος εκτός αν εξαιρέσουμε τις επιλογές του πίσω από τον επιθετικό. Αρχικά ήταν ο Γ. Παπαδόπουλος και εν συνεχεία ο Γ. Φετφατζίδης.
Οπως και να 'χει ο Ολυμπιακός έδειξε έναν από τους λόγους που τον έκαναν πρωταθλητή. Σοβαρότητα. Συνέπεια. Επόμενο ραντεβού την Πέμπτη κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Πορτίν (46' Νέγκρι), Μαρκάσα (46' Δημητρίου), Ζένκε, Λουκά, Θεοφίλου, Φαν Ντάικ (89' Κωνσταντίνου), Λίνκσεν, Γκόμεζ, Καμπρέρα, Μπρίσο, Μυτίδης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάρντο, Τοροσίδης (58' Μανιάτης), Μέλμπεργκ (58' Α. Παπαδόπουλος), Μπράβο (68' Παπάζογλου), Χολέμπας (68' Γκαλίτσιος), Ρόμενταλ, Μοϊσές (68' Μοντέστο), Ιμπαγάσα (58' Σουμπίνιο), Μιραλάς (58' Ζαϊρί), Γ. Παπαδόπουλος (58' Φετφατζίδης), Πάντελιτς (68' Τζεμπούρ).
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου