ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ώρα στέψης

Ώρα στέψης


Την 4η κούπα στην ιστορία του τμήματος είναι έτοιμα να κατακτήσουν το απόγευμα της Δευτέρας τα κορίτσια της ομάδας πόλο του Θρύλου.

Στις 19:00 (ΕΡΤ 1) παίζουν στο κολυμβητήριο του Λαιμού κόντρα στη Βουλιαγμένη στον 3ο τελικό του πρωταθλήματος και με νίκη παίρνουν την κούπα. Ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-0 στους τελικούς αφού κέρδισε τόσο στο Λαιμό όσο και στον Πειραιά και είναι έτοιμος να γράψει ιστορία. Η κούπα είναι στα χέρια του αλλά θέλει καλή άμυνα και δύναμη για να κερδίσει για τρίτη φορά τη Βουλιαγμένη. Οι παίκτριες του Ολυμπιακού είναι σε καλή κατάσταση και θέλουν να τελειώνουν με την υπόθεση κούπα αφού υπάρχει κούραση και δεν θέλουν να παίξουν και σε άλλους τελικούς.

«Έχουμε πολλές πιθανότητες πλέον να κατακτήσουμε την κούπα। Δεν φοβάμαι κάτι. Θα πάμε στη Βουλιαγμένη για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Το 2-0 σου δίνει μεγάλη ώθηση να παλέψεις και να τελειώσεις στο τρίτο ματς το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός κρατάει την τύχη στα χέρια του. Η Βουλιαγμένη θα παίξει πολύ δυνατά και πρέπει να είμαστε έτοιμες για αυτό. Ο Ολυμπιακός σε αυτά τα δυο παιχνίδια δεν έχει κάνει χοντρά λάθη και πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Πρέπει να έχουμε ψυχή και τσαμπουκά όπως στους δυο πρώτους τελικούς. Η Βουλιαγμένη είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Το αβαντάζ το έχουμε εμείς αλλά πρέπει να διαχειριστούμε καλά το παιχνίδι και να μην μας φορτώνει άγχος αυτό το 2-0», είπε η Μαρία Τσουρή.
/www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου