Ο Γιάννης Μώραλης τόνισε πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε ρωτήθηκε για τον Μουσταφά Μπανκουρά του Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά θα τον δει αγωνιζόμενο στο φιλικό, αν και έχει ακούσει καλά σχόλια.
Πιο συγκεκριμένα, ο δ' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε: «Είμαστε χαρούμενοι που ήρθαμε στην Κύπρο για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί ο κύριος Βαλβέρδε ήθελε να δει κάποιους ποδοσφαιριστές και ο δεύτερος, για να δώσουμε την ευκαιρία στους οπαδούς του Ολυμπιακού στην Κύπρο να δουν την ομάδα τους από κοντά.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ρωτήθηκε για τον μέσο του Απόλλωνα Μουσταφά Μπανκουρά και για τα δημοσιεύματα που έφεραν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για το πρόσωπο του ποδοσφαιριστή. Ανέφερε πως έχει ακούσει πολύ καλά σχόλια για τον Aφρικανό μέσο, αλλά δεν τον έχει δει αγωνιζόμενο, κάτι το οποίο θα κάνει αύριο.

Έχουμε 15 ποδοσφαιριστές που είναι δανεικοί σε διάφορες ομάδες και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να υπάρξει δανεισμός παικτών στον Απόλλωνα ή σε κάποια άλλη κυπριακή ομάδα, εάν το θέλουν αυτό».
Παυλίδης: "Φιλοξενούμε την πιο ιστορική ομάδα της Ελλάδας"

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Γιώργος Παυλίδης, είπε: «Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να φιλοξενούμε στην Κύπρο την πιο ιστορική ομάδα της Ελλάδας και είναι μία καλή ευκαιρία για τους Κύπριους φιλάθλους να παρακολουθήσουν από κοντά τα αστέρια των Πρωταθλητών Ελλάδας».

Τέλος, ο Ανδρέας Μιχαηλίδης τόνισε: «Είναι τιμή μας που φιλοξενούμε τον Ολυμπιακό στην Κύπρο. Υπάρχουν πάρα πολλοί φίλοι της ομάδας στο νησί και θα είναι πολύ μεγάλη χαρά για αυτούς να τους δουν από κοντά. Προσβλέπουμε σε στενότερη συνεργασία στο μέλλον με τον Ολυμπιακό».
www.thrylos.gr