Ένα από τα hot ονόματα της εγχώριας μετεγγραφικής αγοράς είναι ο Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος αρέσει πολύ τόσο στον Ερνέστο Βαλβέρδε όσο και στον Βαγγέλη Μαρινάκη και η περίπτωσή του έχει προκριθεί ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια είναι και οι ίδιοι οι Αλγερινοί, που επιθυμούν ο νυν άσος της Καβάλας να ντυθεί στα ερυθρόλευκα και να παίξει στην πρώτη ομάδα της Ελλάδας, παραμερίζοντας τον Παναθηναϊκό.

Σε blog που ασχολείται με την Εθνική ομάδα και την προσπάθειά της για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας, υπήρχε κείμενο υπέρ του ερχομού του Αμπντούν στον Ολυμπιακό.

"Ο Τζαμέλ Αμπντούν έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα φέτος στην Ελλάδα με την φανέλα της Καβάλας, με αποτέλεσμα να έχει μπει στο στόχαστρο των δυο ισχυρών ομάδων της χώρας, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Εμείς πάντως προτιμάμε να πάρει μετεγγραφή στον Ολυμπιακό και να γίνει συμπαίκτης του Ράφικ Τζεμπούρ. Οι δυο τους θα είναι συμπαίκτες και στην Εθνική ομάδα και αν παίζουν και στην ίδια ομάδα, θα είναι ό,τι καλύτερο", αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Αλγερινοί.

Εν ολίγοις, δεν θέλουν να τον δουν στα πράσινα, διότι θεωρούν ότι θα μαραζώσει ποδοσφαιρικά και δεν θα είναι αυτό προς το συμφέρον του αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος.