ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Κέβιν: η καλύτερη μεταγραφή (video)

Κέβιν: η καλύτερη μεταγραφή

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Κέβιν Μιραλάς αποτελεί, αν μη τι άλλο, μεγάλη επιτυχία για τον Θρύλο και πιστώνεται κυρίως στον Ευάγγελο Μαρινάκη. Το RedPlanet.gr αναλύει τους λόγους για τους οποίους η παραμονή του Βέλγου μπορεί να αποδειχτεί η καλύτερη "μεταγραφή" της ομάδας. Απολαύστε το βίντεο αφιέρωμα του RedPlanet.gr στον 23χρονο άσο.
Στον Ολυμπιακό ποτέ δεν έκρυψαν ότι πιστεύουν σε τεράστιο βαθμό στις ικανότητες του 23χρονου άσου, ο οποίος στον Πειραιά έκανε το μεγάλο "μπαμ" στην καριέρα του.
www.redplanet.gr
Ο Ευάγγελος Μαρινάκης είναι δεδομένο πως αν δεν είχε σε εκτίμηση τον Βέλγο επιθετικό τώρα θα του είχε δείξει την... πόρτα της εξόδου, επηρεασμένος από την στάση του ατζέντη του Κριστόφ Ενροτέ.

Παρ' όλα αυτά, ο διοικητικός ηγέτης για ακόμη μία φορά έβαλε πάνω απ' όλους τον Θρύλο και επί τούτου του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Κάθισε στο... ίδιο τραπέζι και τα βρήκε με τον παίκτη την ώρα που ακόμα και μεγάλη μερίδα του κόσμου είχε αρχίσει να... ξεχνάει την προσφορά του 23χρονου άσου.


Ο άνθρωπος, όμως, που νιώθει ακόμα πιο άνετα μετά την αίσια έκβαση στην υπόθεση είναι ο Βάσκος τεχνικός του Θρύλου, ο οποίος και τη νέα περίοδο θα έχει στην διάθεση του, έναν σύγχρονο και πολύτιμο κυνηγό, οποίος θα μπορεί να κάνει την διαφορά στο Champions League. Το RedPlanet.gr αναλύει τους λόγους για τους οποίους ο Βέλγος είναι η καλύτερη "μεταγραφή" ενόψει της νέας περιόδου.

Γλιτώνει το... ρίσκο

Κάποια στιγμή, στο περιθώριο των διαπραγματεύσεων, ο Εντουάρντο Μαθία φέρεται να είπε ότι με τα συγκεκριμένα χρήματα, θα μπορούσε να βρει καλύτερο ποδοσφαιριστή από τον Κέβιν Μιραλάς. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής, έχει στο ενεργητικό του αρκετές επιτυχίες, ωστόσο να μας επιτρέψει να διαφωνήσουμε μαζί του από την άποψη ότι, μπορεί ο διάδοχος του να ήταν ποιοτικά ανώτερος παίκτης, ωστόσο μέχρι να προσαρμοζόταν στην ομάδα θα χρειαζόταν αρκετό χρόνο. Αντίθετα, ο Κέβιν ξέρει πολύ καλά τα... κατατόπια και τη νέα περίοδο αναμένεται να είναι σαφώς πιο βελτιωμένος.

Ελάχιστες πιθανότητες να κάτσει πάνω στο... συμβόλαιο του

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που φοβούνται ότι ο Μιραλάς θα αποδειχτεί νέος Ντουντού. Οι πιθανότητες, όμως, να δούμε κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες, καθώς πρώτα απ' όλα ο Βέλγος ανανέωσε το συμβόλαιο του χωρίς την παραμικρή αύξηση, ενώ έχει δείξει πως δεν βλέπει την ομάδα με δημοσιοϋπαλληλική ματιά.


 
Προσπαθεί μέσω του Θρύλου να φτιάξει ένα καλύτερο όνομα και ήδη στον πρώτο χρόνο παρουσίας του στον Πειραιά είδαμε ψήγματα του ταλέντου του που δεν είχαν κάνει την εμφάνιση τους στις προηγούμενες ομάδες τους. Ο Κέβιν ταιριάζει γάντι στον... Θρύλο με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να είναι αναμφισβήτητα ο άνθρωπος που τον έχει διαχειριστεί καλύτερα από τον οποιοδήποτε άλλο προπονητή που βρέθηκε στην μέχρι τώρα καριέρα του.

Τρίβει τα... χέρια του ο Βάσκος από ικανοποίησή

Μετά τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Κέβιν Μιραλάς ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού την σεζόν που μας πέρασε. Ο Βέλγος σημείωσε 14 γκολ και βγήκε δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος πίσω από τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος, όμως, από τα 20 τέρματα που πέτυχε τα πέντε ήταν με πέναλτι.


 
Ο 23χρονος, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση τόσο στην επίθεση όσο και στις πτέρυγες της μεσαίας γραμμής με την ταχύτητα, την δύναμη και την εκτελεστική δεινότητα που τον διακρίνει αποτελεί έναν υπερσύγχρονο κυνηγό που χωράει στην ενδεκάδα των περισσότερων ομάδων της Ευρώπης. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει πάρα πολύ καλά τις αρετές του Μιραλάς και περίμενε με αγωνία την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων για το θέμα του συμβολαίου, ευελπιστώντας να ήταν θετική.


 
Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός, ότι σε περίπτωση που ο Βέλγος δεν συνέχιζε στον Πειραιά τότε θα έπρεπε να αλλάξει ο Βάσκος και τα μεταγραφικά του πλάνα ενόψει της νέας περιόδου. Συγκεκριμένα θα έπρεπε σε συνεργασία με τους Εντουάρντο Μαθία και Ντάρκο Κοβάσεβιτς να βρει και έναν δεξιό χαφ προκειμένου να καλύψει το κενό που θα άφηνε ο 23χρονο άσος. Ευτυχώς, όμως, όλα κύλισαν ομαλά και έτσι ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει υπό την καθοδήγηση του ένα "πολυεργαλείο" πολυτελείας, το οποίο θα μπορεί να το χρησιμοποιεί είτε στην επίθεση είτε στις πτέρυγες.

Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του RedPlanet.gr για τον Κέβιν Μιραλάς


Kevin Mirallas by Redplanet.gr by redplanetgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου