ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Και για Φορτούνη


Και για Φορτούνη

11 Μαΐου, 2011 
ΦΟΡΤΟΥΝΗΣΣύντομα αναμένονται εξελίξεις και στο θέμα της μεταγραφής του Φορτούνη.
Ο Αστέρας Τρίπολης έχασε και τις τελευταίες ελπίδες του χθες να μείνει στην κατηγορία και αναμένεται να γίνει η τελική συζήτηση για να επιστρέψει ο νεαρός μέσος στο Ρέντη, όπου βρισκόταν για αρκετά χρόνια στις ακαδημίες.
Ο Φορτούνης γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 1992 και θεωρείται ένα από τα μεγάλα και ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, συμμετέχοντας μάλιστα φέτος στις μικρές Εθνικές ομάδες.
Ο Φορτούνης που αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, μετά από τις ακαδημίες στου Ρέντη έπαιξε ποδόσφαιρο στη Δήμητρα Τρικάλων, με την οποία αγωνίστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα την περίοδο 2008-2009, ενώ την σεζόν 2009-2010 έπαιξε στην Γ’ Εθνική κατηγορία με τα Τρίκαλα αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στα 13 παιχνίδια που αγωνίστηκε. Πέρυσι αγωνίστηκε με επιτυχία στον Αστέρα Τρίπολης.
Σύντομα επίσης αναμένεται μία οριστική απόφαση και για τους Γεωργιάδη, Ανάκογλου του Πανσερραϊκού ο οποίος και αυτός του χρόνου θα αγωνίζεται στην Football League.
Άλλωστε είναι γνωστό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να συγκεντρώσει την «αφρόκρεμα¨των νέων Ελλήνων ποδοσφαιριστών πάνω στους οποίους θα χτίσει μια δυνατή ομάδα που θα κυριαρχεί τα επόμενα χρόνια.

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου