ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λ. για το φιλικό με τον Ολυμπιακο

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λ. για το φιλικό με τον Ολυμπιακο

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΣΟΥΗ διοίκηση του Απόλλωνα ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το αυριανό  φιλικό παιχνίδι  (Πέμπτη 12/5 – 20.30 live olympiacos24.gr) με αντίπαλο τον Πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό Πειραιώς και παράλληλα, ενημερώνει τα ΜΜΕ ότι θα πραγματοποιηθεί κοινή Δημοσιογραφική Διάσκεψη…
Αναλυτικά:
«Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Πέμπτης 5 Μαΐου, η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων στη μπουτίκ της ομάδας μας, για τον φιλικό αγώνα μεταξύ του Απόλλωνα και του Ολυμπιακού Πειραιώς που θα γίνει την Πέμπτη 12 Μαΐου και ώρα 20:30.
Η μπουτίκ θα εξυπηρετεί τους φιλάθλους την Τετάρτη 09:00-13:00 και την Πέμπτη 09:00-13:00. Εισιτήρια επίσης θα πωλούνται στα ταμεία του Τσιρείο Σταδίου.
Ανακοινώνεται επίσης ότι για τον εν λόγω αγώνα, θα πραγματοποιηθεί από κοινού (Απόλλων και Ολυμπιακός) Δημοσιογραφική διάσκεψη την Τετάρτη 11/5 και ώρα 13:30  στο ξενοδοχείο Le Meridien. Προσκαλούνται όλοι οι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης όπως παρευρεθούν».
www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου