ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ : Έμφαση και στις Ακαδημίες της Κύπρου δίνει η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ

Ο Ολυμπιακός φροντίζει να στηρίζει έμπρακτα τα τμήματα των φυτωρίων του και, με την ευκαιρία του ταξιδιού της ομάδας στην Κύπρο, φροντίζει να επισκεφθεί και να διαπιστώσει από κοντά το επίπεδο των Ακαδημιών στο μαρτυρικό νησί.


ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
Ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών, Γιώργος Αμανατίδης και αρκετά μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού επισκέπτονται τις σχολές Ακαδημιών του Θρύλους στη Λευκωσία, τη Λάρνακα, τη Λεμεσό και την Αγία Νάπα.
Είναι σημαντική αυτή η πρωτοβουλία για τους Πειραιώτες αφού επιχειρούν να διατηρούν ζωηρό τον εποπτικό ρόλο πάνω στο δίκτυο των Ακαδημιών της ομάδας, βασιζόμενοι πάνω στα πρότυπα των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών συλλόγων του κόσμου. Η ομάδα που επιβλέπει και συντονίζει τις δράσεις των Ακαδημιών κινείται βάσει επιστημονικών οδηγιών και φροντίζει να “τονώνει” το ενδιαφέρον των παιδιών, μέσω της ενασχόλησης τους με το ποδόσφαιρο, αλλά και την τεράστια θετική επιρροή που έχει πάνω τους η φανέλα με το σήμα του αιώνιου έφηβου στην πλευρά της καρδιάς!
Με συνεχή καθοδήγηση, παροχή τεχνογνωσίας και ύψιστο στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση του λιλιπούτειου ποδοσφαιριστή, η πάγια τακτική της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του προέδρου της, Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να αποτελέσουν πυρήνα των αυριανών ταλέντων που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα, με την κατάλληλη ποδοσφαιρική αγωγή.
  Olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου