ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Η ανάλυση του τελικού!

Η ανάλυση του τελικού!

28 Μαΐου, 2011 

Barcelona-vs-Manchester-UnitedΧαίρετε… Σάββατο 28/05 σήμερα  ημέρα γνωστή από την αρχή της περιόδου , ως μέρα του τελικού του Τσάμπιονς Λίγκ ! Σε ένα déjà vu του τελικού της Ρώμης πριν μερικά χρόνια , εκεί όπου η Μπαρτσελόνα είχε επικρατήσει με 2-0!
Μεγάλος τελικός λοιπόν σήμερα στο ιστορικό Wembley ανάμεσα στις δύο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες σε αυτήν την διοργάνωση για φέτος! Από 3 κύπελλα πρωταθλητριών έχουν αμφότερες ενώ αμφότερες δεν έχουν φρέσκα προβλήματα!
Η Μπαρτσελόνα , από την πλευρά της κατέκτησε για ακόμη μια φορά το πρωτάθλημα στην χώρα της , ποιο εύκολα από ότι δείχνει η τελική βαθμολογία! Στο τέλος της σεζόν ΄ξέμεινε ΄ από αριστερά μπακ αλλά ο Γκουαρντιόλα βρήκε λύσεις!
Απομονωμένοι και χωρίς πολλά – πολλά με τα μέσα η προετοιμασία των Καταλανών με τις τελευταίες ειδήσεις από την Ισπανία να αναφέρουν ότι ίσως ο Αμπιντάλ πάρει την θέση του Μασεράνο στην άμυνα!

Η πιθανή ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα :
Βαλντες – Άλβες , Πικέ , Πουγιόλ , Αμπιντάλ ( Μασεράνο ) – Μπούσκετς , Ινιέστα , Τσάβι – Πέδρο – Βίγια – Μέσι
Σοβαρή και πειθαρχημένη για μια ακόμα χρονιά εμφανίζεται η ομάδα του Φέργκιουσον! Κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Νησί και θέλουν όλοι εκεί όσο τίποτε να αποχαιρετήσουν τον Φαν ντερ Σαρ με ένα CHL! Τελευταίο ματς για τον Ολλανδό τερματοφύλακα!
Το δίλλημα του Σκωτσέζου είναι Γκίγκς ή Νάνι ,με τον Πορτογάλο να αποτελεί ίσως και το κρυφό χαρτί για τον τεχνικό της Μάντσεστερ Γ.  Πάντως θέση στην ενδεκάδα με μορφή έκπληξης , διεκδικούν και οι Κάρικ  και  Φλέτσερ !

Η πιθανή ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γ. :
Φαν τερ Σαρ  – Εβρά, Ο΄Σει , Φέρντιναντ , Βίντιτς  – Κάρικ , Παρκ , Γκιγκς ( Νάνι ) – Πάρκ , Βαλένσια , Ρούνι!
ΕΚΤΙΜΗΣΗ :
Μια συμπάθεια στην Μπαρτσελόνα , την έχω να πω την αλήθεια , γενικότερα! Η απραξία της όμως το τελευταία μήνα χωρίς κανένα δυνατό ματς και με πολλές αλλαγές συνεχώς από τον Γκουαρντιόλα, ίσως την αποσυντονίσει! Θα πάει ξανά στο γνωστό της passing game με πολύ κατοχή! Σε αυτό το παιχνίδι των Καταλανών, νομίζω ότι η Μάντσεστερ έχει λύσεις! Ο Σκωτσέζος έχει μια ενδεκάδα ιδανική στο να περιμένει τον αντίπαλο με αυτό το τύπου 4-5-1 που παίζει! Όσον αφορά τις αποδόσεις νομίζω ότι σε γενικές γραμμές είναι δίκαια φαβορί η Μπάρτσα όμως και η Γιουνάτεντ είναι η μοναδική αυτόν τον καιρό που μπορεί να την κερδίσει, νομίζω! Προβλέπω πιθανό Under ,με το παιχνίδι να έχει χαμηλό ρυθμό, ενώ η ισοπαλία αξίζει το ρίσκο! Τώρα για κατάκτηση τι να πω, έχω προτιμήσει το 2.60 που βρήκα για τους Άγγλους που το βρήκα πιο ελκυστικό από κάτι 1.5 για τους τυπικά γηπεδούχους!
Στα ειδικά στοιχήματα νομίζω ότι έχει μια αξία να σκοράρει ο Ινιέστα , νομίζω δεν θα σκοράρει επιθετικός στο ματς! Για σκοράκια , επιλογή το 1-1!
ΔΥΑΔΑ ΡΙΣΚΟΥ
218. ΤΕΝΕΡΙΦΗ   -  ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ        1 / Over
165. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ   -  ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  Γ.      Χ
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου