ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩ-ΠΕΟΙ

ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩ-ΠΕΟΙ

25/5/11
Οι θέσεις εκκίνησης των Ευρωπαίων
Το ελληνικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε, η εκδίκαση της ένστασης που εκκρεμεί δεν μπορεί να αλλάξει τίποτε και οι ελληνικές ομάδες ήδη γνωρίζουν από ποια θέση εκκίνησης θα μπουν στα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου. Δειτε τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός για να μπει στους ομίλους του Champions League, αλλά και πότε ρίχνονται στη μάχη ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός Βόλου.

Στους ισχυρούς…

Ο Παναθηναϊκός θα λάβει μέρος στα προκριματικά του Champions League και θα πρέπει να περάσει δύο γύρους για να μπει στους ομίλους. Στις 15 Ιουλίου θα γίνει η κλήρωση στην οποία θα μάθει τον αντίπαλό του σε αγώνες που θα γίνουν 26-27 Ιουλίου και 2-3 Αυγούστου. Εφόσον προκριθεί, στην κλήρωση της 5ης Αυγούστου θα γίνει γνωστό το τελευταίο εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεράσει για να μπει στους ομίλους στους αγώνες που θα γίνουν 16-17 και 23-24 Αυγούστου. Αν ο Παναθηναϊκός αποκλειστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο, θα λάβει μέρος στον τέταρτο προκριματικό του Europa League. Αν αποκλειστεί στον τέταρτο προκριματικό γύρο του Champions League, τότε θα κερδίσει απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ο Παναθηναϊκός θα είναι στους ισχυρούς και θα αποφύγει τις Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου, Τβέντε και Σταντάρ Λιέγης. Υποψήφιοι αντίπαλοι των «πράσινων» είναι η Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία), η Τιμισοάρα (Ρουμανία), η Ζυρίχη (Ελβετία), η Τράμπζονσπορ (Τουρκία) και πιθανότατα η Οντένσε (Δανία) αν τερματίσει δεύτερη στη Δανία.

Στον τέταρτο προκριματικό γύρο του Champions League σίγουροι υποψήφιοι αντίπαλοι είναι η Άρσεναλ, η Μπάγερν, η Βιγιαρεάλ και η Λιόν, αν κρατήσει την τρίτη θέση στο γαλλικό πρωτάθλημα ή η Μπενφίκα αν περάσει από τον πρώτο προκριματικό γύρο. Για να μπει ο Παναθηναϊκός στους ισχυρούς και να έχει θεωρητικά ευκολότερο έργο θα πρέπει να αποκλειστούν από τον προηγούμενο γύρο οι Ντιναμό Κιέβου και Μπενφίκα ή μία εκ των δύο εφόσον δεν πάρει την τρίτη θέση η Λιόν στη Γαλλία και να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League η Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι υπόλοιποι Ευρω-υπεοι

Η ΑΕΚ ως Κυπελλούχος θα λάβει μέρος στον τέταρτο και τελευταίο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 18 και 25 Αυγούστου και η κλήρωση για τον αντίπαλο θα πραγματοποιηθεί στις 5 του ίδιου μήνα.

Ο ΠΑΟΚ ως δεύτερος των πλέι οφ θα συμμετέχει μέρος στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Θα μάθει τον αντίπαλό του στις 15 Ιουλίου, ενώ το πρώτο ματς θα το δώσει στις 28 Ιουλίου και τον επαναληπτικό στις 4 Αυγούστου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα λάβει μέρος στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Στις 20 Ιουνίου θα μάθει τον αντίπαλο (ή το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει αυτός) και οι αγώνες του θα διεξαχθούν στις 14 και 21 Ιουλίου.
Η βαθμολογία

Παναθηναϊκός 13 (9-5)
ΠΑΟΚ 12 (11-7)
ΑΕΚ 8 (6-6)
Ολυμπιακός Βόλου 6 (5-12)





ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ....
Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός σαν πρωταθλητής συμμετέχει απευθείας στους ομίλους του Champions League, μία φάση που ξεκινά το διήμερο 13-14 Σεπτεμβρίου. Η κλήρωση για τους ομίλους του Champions League θα γίνει στις 25 Αυγουστου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου