ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Πάνω από χίλιες οι ανανεώσεις

Πάνω από χίλιες οι ανανεώσεις

Η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας είναι μέχρι τώρα κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, αφού με τις 540 που ανανεώθηκαν την Παρασκευή, το σύνολο των παλιών κατόχων που "κράτησαν" για μία ακόμα χρονιά τη θέση τους στο "Καραϊσκάκης" έχουν ήδη ξεπεράσει τους χίλιους, δείχνοντας τη δίψα του κόσμου να είναι δίπλα στον Θρύλο και την νέα σεζόν. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πλαίσιο της προώθησης των διαρκείας στέλνει σχετικό ενημερωτικό sms.

Παραπάνω από χίλιες κάρτες διαρκείας έχουν ήδη ανανεωθεί από τους παλιούς κατόχους, σκορπίζοντας χαμόγελα στην πλατεία Αλεξάνδρας για την κίνηση των εισιτηρίων.

Η παθολογική αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού για την ομάδα δεν χρειάζεται περαιτέρω αποδείξεις, αφού στο πέρασμα των χρόνων έχει φανεί ξανά και ξανά...και ξανά!

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2011-12 έχει ξεκινήσει από την αρχή της εβδομάδας (24/5), ως προς τους παλιούς κατόχους, οι οποίοι έχουν ένα χρονικό περιθώριο (μέχρι 3 Ιουνίου) να ανανεώσουν τις κάρτες τους. Μέχρι στιγμής πάνω από χίλια εισιτήρια έχουν ανανεωθεί και ο κόσμος δείχνει με αυτόν τον τρόπο ότι έχει πίστη στην ομάδα και εμπιστοσύνη στον πρόεδρο της, Βαγγέλη Μαρινάκη, ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για τον Ολυμπιακό και δεν περιμένει την ανακοίνωση κάποιας μεταγραφής για να "πιάσει" θέση στον "Ναό".

Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, στο πλαίσιο προώθησης των εισιτηρίων, στέλνει ενημερωτικό sms στους παλιούς κατόχους, το οποίο λέει το εξής:

"Όλοι ξανά μαζί στο Καραϊσκάκη. Ανανεώστε το διαρκείας σας από 24/5 έως 3/6. Απόλαυση διαρκείας. Αγωνιστική περίοδος 2011-2012 Π.Α.Ε. Ολυμπιακός"

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου