ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού  στην αναμέτρηση της Πέμπτης (26/5) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (70-75) για το πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών του πρωταθλήματος της Α1. Κορυφαίος ο Μπουρούσης, καλός ο Τεόντοσιτς, προσπάθησαν οι Σπανούλης, Παπαλουκάς και Γκόρντον.
Οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για μια ακόμη φορά και ηττήθηκαν με 70-75 από τον ΠΑΟ στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών του πρωταθλήματος της Α1.
Η κριτική των παικτών  στην αναμέτρηση της Πέμπτης (26/5) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Καλή εμφάνιση για τους Μπουρούση και Τεόντοσιτς, προσπάθησαν οι Σπανούλης, Παπαλουκάς και Γκόρντον.

Παπαλουκάς: Λίγα πράγματα από τον αρχηγό στην περισσότερη ώρα του αγώνα, πολύ καλός στην τελευταία περίοδο, βοήθησε τον Ολυμπιακό να μαζέψει τη διαφορά και να επανέλθει στη διεκδίκηση της νίκης. Δυστυχώς όμως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθεια του και έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

Γκόρντον: Δυναμικό ξεκίνημα στο ματς για τον Αμερικανό, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στην πρώτη περίοδο (5π. 2ρ. 1ασ. 1κλ.). Στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου είχε προβλήματα στην άμυνα κόντρα στον Διαμαντίδη, ενώ έχασε και τον ρυθμό του στην επίθεση. Θετική βραδιά για τον ερυθρόλευκο γκαρντ.

Σπανούλης: Αγωνίστηκε 10:42' στο πρώτο ημίχρονο και πέτυχε 4 πόντους μοιράζοντας και 2 ασίστ στους συμπαίκτες του. Στο δεύτερο μέρος και ιδιαιτέρως στα τελευταία 7-8 λεπτά πέτυχε προσωπικούς πόντους και έφερε το ματς στα ίσα. Προσπάθησε ο Βασίλης αλλά για να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να εμφανιστεί ο σούπερ Σπανούλης που απολαύσαμε στην αρχή της χρονιάς.

Πρίντεζης: Πέρασε στον αγώνα στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου και έδωσε κάποιες λύσεις στην ομάδα του, κυρίως στην άμυνα. Έπαιξε για περίπου 5' και δεν μπορεί να κριθεί ουσιαστικά.

Μπουρούσης: Μπήκε με πολλή ενέργεια στο παρκέ και στα πρώτα 10' είχε 6 πόντους 2ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. Ο Ίβκοβιτς τον απέσυρε για να πάρει ανάσες και τον ξανάριξε στον αγώνα λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, με τον Μπουρούση να δίνει λύση στο επιθετικό πρόβλημα που είχαν οι ερυθρόλευκοι εκείνη τη στιγμή. Στη συνέχεια ανέβασε κι άλλο την απόδοση του, ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού (14π., 7ρ., 1κλ., 2κ.) αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του.

Κέσελ: Ξεκίνησε στην πεντάδα του δευτέρου μέρους αλλά δεν κατάφερε να προσφέρει τίποτα ουσιαστικό για τον Ολυμπιακό, ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση. Αποσύρθηκε στον πάγκο και δεν ξαναμπήκε ως το τέλος του αγώνα.

Μαυροκεφαλίδης: Μέτρια η επιθετική παρουσία του Λουκά στο πρώτο ημίχρονο (4π.), ενώ αντιμετώπισε και αρκετά προβλήματα στην άμυνα κόντρα στον Μάριτς. Στο δεύτερο μέρος του αγώνα ανέβασε λίγο την απόδοση του αλλά και πάλι δεν ήταν καλός Μαυροκεφαλίδης των τελευταίων αγώνων. Κακή εμφάνιση για τον φόργουορντ των ερυθρολεύκων.

Χαλπερίν: Δεν κατάφερε να προσφέρει τίποτα στα 10' που έπαιξε συνολικά στις δύο πρώτες περιόδους του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε ελάχιστα, αφού ήταν φανερά εκτός κλίματος αγώνα. Κακός ο Ισραηλινός γκαρντ.

Γλυνιαδάκης: Δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Παπανικολάου: Δεν ήταν καλός ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα του ματς και τα δύο γρήγορα φάουλ που χρεώθηκε ανάγκασαν τον "Ντούντα" να τον τραβήξει στον πάγκο. Ο τεχνικός των Πειραιωτών δεν τον έβαλε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού. Κακή βραδιά για τον Κώστα.

Έρτσεγκ: Απαρατήρητος για όση ώρα βρέθηκε στο παρκέ στις πρώτες δύο περιόδους, αντιστρόφως ανάλογο το ξεκίνημα του στο τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα, όταν είχε συνεχόμενες καλές προσπάθειες σε άμυνα και επίθεση. Γρήγορα όμως "ξεφούσκωσε" και η απόδοση του έπεσε σε μέτρια επίπεδα. Λίγα πράγματα από τον Ζόραν.

Τεόντοσιτς: Τράβηξε επιθετικά τον Ολυμπιακό στην περισσότερη ώρα του παιχνιδιού και από ένα σημείο και μετά ήταν ο μοναδικός που μπορούσε να απειλήσει (14π.) το καλάθι του Παναθηναϊκού. Ο Ομπράντοβιτς προσάρμοσε την άμυνα της ομάδας του πάνω στον Σέρβο προσπαθώντας να τον περιορίσει και πράγματι τα κατάφερε. Πότε ο Σχινάς, πότε ο Αναστόπουλος και πότε ο Σώμος (νέο "απόκτημα" αυτός) έπαιξαν εκπληκτική "άμυνα" στον Μίλος και κατάφεραν να τον βγάλουν εκτός ρυθμού! Στις επιθέσεις του ΠΑΟ ο Σέρβος "έτρωγε το ξύλο της αρκούδας" αλλά φάουλ δεν κέρδισε ποτέ! Αντιθέτως χρεώθηκε αμυντικό, όταν ο αγκώνας του Μπατίστ προσγειώθηκε στο κεφάλι του! Προσπάθησε ο Μίλος αλλά δεν τον άφησαν.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου