ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Και Ριβέρος στη λίστα

Και Ριβέρος στη λίστα

Η περίπτωση του Νταβίδ Πισάρο φαίνεται πως "κολλάει" και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στρέφονται και σε άλλες λύσεις για την νευραλγική θέση στον άξονα με τον Παραγουανό Κριστιάν Ριβέρος να είναι ένα από τα...φαβορί.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που το brandname της είναι πολύ ελκυστικό για πολλούς αστέρες της στρογγυλής θεάς, ωστόσο το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει και το καλύτερο όνομα και έτσι παίκτες όπως ο Νταβίδ Πισάρο είναι διστακτικοί στο να έρθουν στην Ελλάδα.

Γι' αυτόν το λόγο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ξεκινήσει να "κοιτούν" και άλλους παίκτες, ειδικά για την νευραλγική θέση της μεσαίας γραμμής, όπου έχει συμφωνηθεί ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση. Σύμφωνα την εφημερίδα "Πρωταθλητής" ο Παραγουανός μέσος της Σάντερλαντ, Κριστιάν Ριβέρος είναι το πρώτο όνομα στη λίστα του Μαθία ως εναλλακτική λύση σε περίπτωση που η προσέγγιση του Νταβίδ Πισάρο "ναυαγήσει" οριστικά.

Ο Ριβέρος είναι 28 χρονών (16/10/82) και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού χαφ. Είναι "σκύλος" στη μεσαία γραμμή ενώ μπορεί να βοηθήσει πολύ και στην ανάπτυξη της ομάδας. Χρησιμοποιεί το ίδιο καλά και τα δύο του πόδια ενώ είναι σπεσιαλίστας στιε εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ. Την χρονιά που τελείωσε, αγωνίστηκε στην αγγλική Σάντερλαντ έχοντας 10 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ το όνομά του το "έφτιαξε" στην μεξικάνικη Κρουζ Αζούλ όπου είχε 111 συμμετοχές και 17 γκολ σε 3 χρόνια παρουσίας (2007-10). Επίσης είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Παραγουάης έχοντας 50 συμμετοχές και 9 γκολ, ενώ αγωνίστηκε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2010 στην Νότια Αφρική.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι πιο "σοβαρό" από διερευνητικές συζητήσεις। Ο Εδουάρδο Μαθία έχει αναλάβει δράση και έχει μάθει τις απαιτήσεις τόσο της Σάντερλαντ, όσο και του παίκτη, αλλά και τη διάθεση του Παραγουανού να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου