ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Με τον κόσμο του ξεκινάει αύριο τους τελικούς πόλο ο Ολυμπιακός


Με τον κόσμο του ξεκινάει αύριο τους τελικούς πόλο ο Ολυμπιακός

24 Μαΐου, 2011 
πολο μυλωνακηςΜε τους φιλάθλους, που αναμένεται να κατακλύσουν το κολυμβητήριο Πειραιά, στο πλευρό του ο Ολυμπιακός ξεκινά την Τετάρτη (25/5, 19:00 live – olympiacos24.gr) την προσπάθεια για την κατάκτηση του 24ου πρωταθλήματος της ιστορίας του στο πόλο ανδρών.
Αντίπαλος μετά από πολλά χρόνια ο Ν.Ο. Βουλιαγμένης που κατάφερε να αφήσει εκτός της τελικής φάσης της διοργάνωσης τον Πανιώνιο.
«Σίγουρα είμαστε καλύτερη ομάδα από τη Βουλιαγμένη και το φαβορί, αλλά θα πρέπει να το δείξουμε και μέσα στην πισίνα», τονίζει στο olympiacos.org ο προπονητής του Ολυμπιακού , Βαγγέλης Πάτερος και προσθέτει:
«Tο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί δεν μας φορτώνει με άγχος. Εχουμε συνηθίσει να ζούμε  με την πίεση που ασκείται πάντα στην κορυφαία ομάδα. Μυστικά δεν υπάρχουν αλλά τα κλειδιά για την επιτυχία θα είναι η διάθεση και η συγκέντρωση που θα δείξουμε σε όλη τη σειρά των τελικών».
Ο 2ος τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο(28/5, 19:00) στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης.
Στη συνέχεια υπάρχει η …πρωτοτυπία της διακοπής για να διεξαχθεί το φάιναλ 4 του κυπέλλου Ελλάδας(3 και 4 Ιουνίου) στο οποίο συμμετέχει ο Ολυμπιακός και η σειρά των τελικών θα συνεχιστεί στις 8 Ιουνίου με τον 3ο τελικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά.
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου