ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Πωλείται όπως είναι «επιπλωμένος»

Πωλείται όπως είναι «επιπλωμένος»

28/05/2011
Πωλείται όπως είναι «επιπλωμένος» 
Διατεθειμένος να πουλήσει το σύνολο το μετοχών του και όχι μόνο το 25% είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, όπως αναφέρει η Sportday, σε περίπτωση που βρεθεί επιχειρηματίας έτοιμος να βγει μπροστά και να αναλάβει την τύχη του Παναθηναϊκού.

Ο Τζίγγερ έχει πάρει την απόφαση να μην εμπλακεί ενεργά με τη διοίκηση των «πρασίνων» στο μέλλον και το μόνο που αναμένεται από την πλευρά του είναι να ενισχύσει οικονομικά το σύλλογο με κάποιο χρηματικό ποσό, ανάλογο με εκείνο που θα βάλουν οι υπόλοιποι μέτοχοι.

Τις αποφάσεις του αυτές είναι πολύ πιθανό να της γνωστοποιήσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και επίσημα στο εγγύς μέλλον για να ξεκαθαρίσει σε όλους ότι δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφασή του να μην ασχοληθεί με την ομάδα, παρά το διαφαινόμενο διοικητικό αδιέξοδο. Μάλιστα από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον προέκυπτε ότι: «Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο ν' αλλάξει απόφαση. Δεν πρόκειται να διοικήσει ούτε να ασχοληθεί ξανά διοικητικά με τον Παναθηναϊκό. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να συνεισφέρει οικονομικά σε μία ΑΜΚ».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου