ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΚΑΙ ΤΩΡΑ??? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ????



ΕΝΤΑΞΕΙ....ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΤΕ ΕΥΡΩ-ΠΕΟΙ ΜΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.....ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ...ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ????
ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ......

«Το μέλλον μου το ξέρει ο Θεός»

25/05/2011
«Το μέλλον μου το ξέρει ο Θεός» 
Δεν θέλησε να μιλήσει για το αν θα παραμείνει ή όχι στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ ο Μάκης Χάβος. Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου (5-1), ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» πάντως ευχαρίστησε συνεργάτες και προσωπικό της ομάδας αλλά και τον Θοδωρή Ζαγοράκη για την ευκαιρία που του έδωσε να εργαστεί στην ομάδα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Μάκης Χάβος:

«Σήμερα φτάσαμε στο τέλος ενός μαραθωνίου. Το αν η χρονιά είναι αποτυχημένη ή πετυχημένη αφήνω να το κρίνετε εσείς και ο κόσμος. Δώσαμε 55 παιχνίδια φέτος, πράγμα πρωτόγνωρο για την ιστορία του συλλόγου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε. Θέλω να ευχαριστήσω, επίσης, τους συνεργάτες μου και το υπαλληλικό προσωπικό του ΠΑΟΚ για όσα κάναμε. Τέλος, δεν μπορώ να ξεχάσω τον πρόεδρο της ομάδας, που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω στον ΠΑΟΚ. Έκανα λάθη, αλλά αλάνθαστος είναι μόνο ο Θεός. Ό,τι έκανα, το έκανα για το καλό της ομάδας. Κρατάω τα πάντα από την πορεία μου στον ΠΑΟΚ. Είναι δώρο Θεού να είσαι προπονητής στον ΠΑΟΚ», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Χάβος, ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει το ματς με τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική και όταν ρωτήθηκε για το επαγγελματικό του μέλλον, αρκέστηκε να δηλώσει:

«Δεν λέω αντίο, το μέλλον το ξέρει ο Θεός. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα δούμε. Αν ασχολούμουν με όσα γράφει ο Τύπος, κάθε δευτερόλεπτο θα έπρεπε να διαψεύδω».

Χωρίς Σισέ και Σίλβα, αλλά με πλάνο και μάλλον με Φερέιρα για τους ομίλους!

25/05/2011
Χωρίς Σισέ και Σίλβα, αλλά με πλάνο και μάλλον με Φερέιρα για τους ομίλους! 
Η χρονιά έκλεισε για τον Παναθηναϊκό με την λιγότερη δυνατή ζημιά. Και αφού δεν μπόρεσε να διατηρήσει τα σκήπτρα του πρωταθλητή, το λιγότερο κακό για αυτόν ήταν η πρωτιά στα πλέι οφ και η δυνατότητα συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο νέος Παναθηναϊκός που θα πάρει τη σκυτάλη από τον Παναθηναϊκό που νίκησε την ΑΕΚ με 2-0 και εξασφάλισε την πρωτιά στα πλέι οφ και θα προσπαθήσει να πάρει δύο προκρίσεις Αύγουστο μήνα για να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι προφανώς ένας άλλος ΠΑΟ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι εξίσου ανταγωνιστικός και εξίσου ικανός να τα καταφέρει.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι και τυπικά παρελθόν. Λογικά ο έτερος μεγάλος αστέρας του ΠΑΟ ο Τζιμπρίλ Σισέ θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο. Με την διαφορά ότι από τη δική του αποχώρηση τα ταμεία του Παναθηναϊκού θα γεμίσουν με μερικά εκατ. ευρώ που θα χρησιμοποιηθούν και για την ενίσχυση της ομάδας και για την κάλυψη της… τρύπας των ταμείων. Είτε στην Λάτσιο, είτε στην Γαλατά, είτε σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα ο Σισέ θα συνεχίσει την καριέρα του, αν και έχω την αίσθηση ότι το ματς με την ΑΕΚ δεν ήταν το τελευταίο του με την πράσινη φανέλα. Δεν εννοώ ότι δεν θα φύγει, εννοώ ότι έχω την αίσθηση ότι μετά από κανά δυο χρόνια θα ξαναέρθει στα μέρη μας γιατί η σχέση του με τον ΠΑΟ και τους οπαδούς του είναι τέτοια που κάποια στιγμή θα τον ξαναφέρει προς τα εδώ όταν οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές. Αλλωστε δεν τον έχουν πάρει και τα χρόνια.

Οσο για τον Φερέιρα το γεγονός ότι κατάφερε εν τέλει να οδηγήσει τον ΠΑΟ στην πρωτιά των πλέι οφ, νομίζω ότι ίσως αλλάξει το κλίμα και του δώσει την δυνατότητα να μείνει και την επόμενη σεζόν. Τα όσα είπε μετά το ματς μοιάζουν με αποχαιρετισμό, αλλά είναι πιθανό να μην είναι καθόλου έτσι. Το όλο θέμα θα ξεκαθαρίσει και τυπικά τις επόμενες ώρες, οι πιθανότητες όμως είναι υπερ της παραμονής του Πορτογάλου. Αν όντως ο Πορτογάλος μείνει θα προσπαθήσει να φτιάξει πάνω σε μία υπάρχουσα μαγιά παικτών όπως ο Κατσουράνης, ο Βύντρα, ο Καντέ, ο Σπυρόπουλος, ο Σιμάο, ο Νίνης, ο Καραγκούνης, ο Μαρίνος και όσοι μείνουν από τους Τζόρβα, Λέτο και Μπουμσόνγκ και φυσικά με αρκετές προσθήκες (Αμπντούν, Ντουγκλάο;) μία ομάδα ικανή να μπει τουλάχιστον στα πλέι οφ των ομίλων όπου αυτόματα θα σημάνει και έσοδα της τάξης των 4-5 εκατ. ευρώ και να διεκδικήσει και την πρόκριση στους ομίλους αν σταθεί και λίγο τυχερός στην κλήρωση και αποφύγει μεγαθήρια όπως η Αρσεναλ και η Μπάγερν και τη συμμετοχή στους ομίλους.

Φυσικά αν τελικά δεν μείνει ο Πορτογάλος το πλάνο δεν αλλάζει και απλώς θα προσπαθήσει να το υλοποιήσει ο Γιώργος Δώνης με τον οποίο έχουν συμφωνηθεί τα πάντα και το μόνο που απομένει είναι να του γίνει το τελικό τηλεφώνημα από τον ΠΑΟ για να υπογράψει.

Αυτός ο νέος ΠΑΟ λοιπόν που εκτός των όσων προαναφέραμε δεν θα έχει στο ρόστερ του και παίκτες όπως ο Σεϊταρίδης, ο Λούις Γκαρσία, ο Γκοβού και ενδεχομένως και κάποιους άλλους θα πρέπει να βιαστεί να τρέξει τον προγραμματισμό να σχεδιάσει σωστά και γρήγορα γιατί χοντρικά σε ένα μήνα από σήμερα θα ξεκινά μία προετοιμασία με στόχο το να επαναφέρει τα χαμόγελα στα χείλη των οπαδών του και την υγεία στα ταμεία του συλλόγου. Διότι καλύτερος μέτοχος ή καλύτερη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου από την συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δεν πρόκειται να βρεθεί για τον ΠΑΟ. Και όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούν όλοι στον Παναθηναϊκό τόσο περισσότερες θα είναι και οι πιθανότητες τους να τα καταφέρουν.



Μένει ο Χιμένεθ!-Σκόκο: «Έχω συμβόλαιο αλλά ποτέ δεν ξέρεις»

25/05/2011
Μένει ο Χιμένεθ! 
Την παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν προανήγγειλε ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της «Ένωσης» πήγε ο ίδιος στα αποδυτήρια της ομάδας μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό (2-0) και ενημέρωσε τους παίκτες για αυτήν την εξέλιξη. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος της αργοπορίας του Ισπανού τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου.

Έξω από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ οι συγκεντρωμένοι δημοσιογράφοι άκουσαν κάποια στιγμή επευφημίες και χειροκροτήματα, ενώ όταν Σκόκο και Σάχα βγήκαν έξω και ρωτήθηκαν για το γεγονός, αρκέστηκαν να πουν: «ο πρόεδρος μας ενημέρωσε για κάποιες πολύ ευχάριστες εξελίξεις».

«Εδώ και μέρες είχαμε συμφωνήσει με τον Χιμένεθ για να μείνει και του χρόνου. Αύριο θα κάνουμε μαζί μια κουβέντα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό», ανέφερε ο Αδαμίδης σε πηγαδάκι που είχε με δημοσιογράφους μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό, ενώ στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στα αποδυτήρια, είπε:

«Είμαι πολύ περήφανος για εσάς. Μέσα σε μία χρονιά που μας είχαν ξεγραμμένους φέραμε ένα τρόπαιο στην ΑΕΚ και στον κόσμο της. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Αναλάβαμε την ομάδα πριν από ένα χρόνο, είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα. Δεν ήμασταν πάντα εντάξει στις υποχρεώσεις μας προς εσάς. Όχι εσκεμμένα όμως... Προσπαθούμε να λύσουμε πολλά προβλήματα και τα λύνουμε σιγά – σιγά. Πολλές φορές είναι δύσκολο να είσαι η μόνη ηθική ομάδα ανάμεσα σε ανήθικους, αλλά αυτή είναι η ΑΕΚ και θα συνεχίσει έτσι. Μερικοί από εδώ δεν θα σας είστε μαζί μας και την νέα χρονιά. Σας ευχαριστούμε πολύ όλοι οι ΑΕΚτζηδες για όσα προσφέρατε. Θα συνεχίσετε να είστε μέρος της οικογένειας της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ θα κοιτάξει μπροστά τώρα. Θα χτίσουμε πάνω σε υγιείς βάσεις που μπήκαν φέτος. Συνεχίζουμε με τον Χιμένεθ για την νέα ΑΕΚ. Οι απαιτήσεις θα συνεχίσουνε πολύ υψηλές. Θέλω να ξεκουραστείτε. Σας περιμένουμε του χρόνου να χτίσουμε μόνοι μας την νέα ΑΕΚ. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους σας».

Tέλος όσον αφορά τα σενάρια που ήθελαν πως η ΑΕΚ θα έκανε πίσω στο θέμα της ένστασης, ο Σταύρος Αδαμίδης υποστήριξε πως , "είναι ηθικό το θέμα για την ΑΕΚ και δεν πρόκειται να σταματήσουμε".
Σκόκο: «Έχω συμβόλαιο αλλά ποτέ δεν ξέρεις» 
Αινιγματικός αναφορικά με τον μέλλον του στην ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Νάτσο Σκόκο αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός ξεκαθάρισε πως έχει συμβόλαιο με την Ένωση αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι σου κρύβει το μέλλον.

«Έχω δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Στο ποδόσφαιρο όμως ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Αυτή την στιγμή κοιτάζω να πάω δεξιά και να ξεκουραστώ. Είμαι διατεθειμένος να πάω ακόμα καλύτερα τη νέα σεζόν με την ΑΕΚ και να πετύχουμε περισσότερους στόχους από το Κύπελλο», είπε και συνέχισε: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Καταφέραμε όμως να πάρουμε έναν τίτλο».

Από την πλευρά του ο Σεμπάστιαν Σάχα, σχολίασε: «Κάναμε στα αποδυτήρια έναν απολογισμό. Ήταν μια δύσκολη χρονιά και από αυτή κρατάμε την κατάκτηση το Κυπέλλου, το οποίο πήραμε μέσα από δυσκολίες. Η χρονιά έχει θετικό πρόσημο. Πλέον υπάρχει αισιοδοξία και για την επόμενη αν και ξέρουμε ότι θα υπάρξουν προβλήματα», ενώ ερωτηθείς για τον λόγο που ακούστηκαν χειροκροτήματα από τα αποδυτήρια, τόνισε: «Μας μίλησε ο πρόεδρος και μας είπε πως έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθειά μας. Εμείς εκτιμήσαμε πολύ τα λόγια του


«Εκπληρώθηκε ένας στόχος που δεν… υπήρχε»

25/05/2011
«Εκπληρώθηκε ένας στόχος που δεν… υπήρχε» 
Χαρούμενος για την πρώτη παρουσία του Ολυμπιακού Βόλου στην Ευρώπη εμφανίστηκε ο Μάκης Κατσαβάκης, που σίγουρα περίμενε καλύτερο φινάλε από την ήττα με το βαρύ 5-1 από τον ΠΑΟΚ διότι όπως είπε πίστευε ότι η ομάδα του άξιζε ακόμα καλύτερη θέση.

«Πάνε να τους κάνουν αυτό που τους έκανε ο Ολυμπιακός», αναρωτήθηκε ο τεχνικός των Θεσσαλών σχετικά με την ένσταση της ΑΕΚ ώστε να πάρει «στα χαρτιά» το μεταξύ τους παιχνίδι λόγω της παράνομης εισόδου του Αχιλλέα Μπέου στον αγωνιστικό χώρο.
Αναλυτικά, τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Δεν θέλαμε να κλείσει αυτή η χρονιά με ένα τέτοιο αποτέλεσμα γιατί είναι άδικο για αυτήν την ομάδα να κλείνει έτσι τη σεζόν. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Μετά το ματς με την ΑΕΚ τα παιδιά είχαν ξεφύγει. Και αυτό είναι λογικό. Δεν πειράζει, όμως, κλείνουμε αυτήν την σκληρή παρένθεση. Οφείλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια στα παιδιά για την εκπλήρωση ενός στόχου που δεν υπήρχε. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ να έχει καλή πορεία στην Ευρώπη και να κάνει και καλό πρωτάθλημα», είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στην ένσταση που κατέθεσε η ΑΕΚ:

«Τζάμπα ψάχνουν. Πρέπει να υπάρχει περηφάνια. Η ομάδα τους έχασε μέσα στο γήπεδο. Πάνε να κάνουν αυτό που τους έκανε ο Ολυμπιακός; Δεν μπορώ να καταλάβω».

Και ολοκλήρωσε, λέγοντας: «Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι αδικημένος από την τελική κατάταξη. Ειδικά στο ματς του Βόλου με τον ΠΑΟΚ, ο αντίπαλος ήταν πολύ τυχερός. Αλλά και ο ΠΑΟΚ, αν ήταν πιο προσεκτικός στο ματς με τον Παναθηναϊκό, θα μπορούσε να τερματίσει πιο ψηλά».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου