ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ο Κούγιας καλεί σε φιλικό τον Ολυμπιακό


Ο Κούγιας καλεί σε φιλικό τον Ολυμπιακό

24 Μαΐου, 2011 
ΚΟΥΓΙΑΣΟ πρόεδρος της Παναχαϊκής σκοπεύει να ζητήσει, μέσω επιστολής, φιλικό προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό.
Ο Αλέξης Κούγιας σκοπεύει να ζητήσει φιλικό αγώνα μεταξύ της Παναχαϊκής και του Ολυμπιακού στην Πάτρα, κάνοντας πράξη αυτή του την επιθυμία με επιστολή που θα στείλει στον πρόεδρο των «ερυθρόλευκων» Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Φως», στόχος του είναι να γεμίσει το γήπεδο με κόσμο για να δει να αγωνίζονται η ιστορικότερη ομάδα της επαρχίας με την δημοφιλέστερη στην Ελλάδα στον επετειακό αγώνα της πρώτης που θα συμπληρώνει 120 χρόνια από την ίδρυσή της.
  • Αποσπάσματα από την συνέντευξη του Αλέξη Κούγια:
Τί να περιμένει ο κόσμος της Παναχαϊκής στις μεταγραφές;
«Να περιμένουν καλές μεταγραφές που θα ανεβάσουν σίγουρα το επίπεδο της ομάδα».

Στόχος να ανεβείτε “τρένο” στη Σούπερ Λίγκα;
«Είναι δύσκολο να ανέβουμε με την πρώτη. Δεν θα το βάλουμε ως στόχο, αν έρθει, όμως, καλώς να έρθει».

Τον Ολυμπιακό πως τον βλέπεις; Με την ανυπαρξία των αντιπάλων του το θεωρείς απίθανο να παίρνει το πρωτάθλημα άλλα πέντε χρόνια σερί;
«Είναι βέβαιο ότι θα το παίρνει! Εφόσον συνεχιστεί αυτή η κατάσταση στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ και εφόσον ο ΠΑΟΚ με τον Άρη παραμένουν στο επίπεδο μια μόνο εξαιρετικής διαχείρισης, ο Ολυμπιακός θα το παίρνει. Αποφεύγοντας μόνο τα λάθη και αξιοποιώντας τη σταθερή διοίκηση που έχει, όπου τις αποφάσεις τις παίρνει μόνο ένας. Το πολυμετοχικό μοντέλο απέτυχε παταγωδώς. Και αν αποφύγει να αλλάζει πολλούς παίκτες κάθε χρονιά και φτιάξει ομοιογένεια, τότε θα πάει καλά και στην Ευρώπη. Θα ήθελα όμως να πω κάτι ακόμη.

Πηγή: woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου